menual Νεοφερμένο μέλος Ο menual αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 16:59 Ο menual έγραψε: #1 01-10-22 16:59 Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 20:39 Η Magigi έγραψε: #2 01-10-22 20:39 Αρχική Δημοσίευση από menual: Click για ανάπτυξη... Σε αυτή σε ποιο ερώτημα έχεις θέμα; Έκανες μια αρχή στη λυση; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 20:53 Η Joji έγραψε: #3 01-10-22 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Σε αυτή σε ποιο ερώτημα έχεις θέμα; Έκανες μια αρχή στη λυση; Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι η θεματοθέτρια αλλά έκατσα και την έλυσα και εγώ και βρήκα το Α και Β αντίστοιχα αν θέλει να τα δει: Spoiler Το Γ δεν μου βγαίνει, μάλλον γιατί δεν έχω βρει σωστά την αρχική παραμόρφωση του ελατηρίου. Υ.Γ. Αν έχω κάνει οποιοδήποτε λάθος που δεν βλέπω let me know, δεν συνηθίζω να λύνω ασκήσεις για άλλους και νιώθω ότι όλο και κάτι μπορεί να μου έχει ξεφύγει. Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 21:32 Η Magigi έγραψε: #4 01-10-22 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν είμαι η θεματοθέτρια αλλά έκατσα και την έλυσα και εγώ και βρήκα το Α και Β αντίστοιχα αν θέλει να τα δει: Spoiler Το Γ δεν μου βγαίνει, μάλλον γιατί δεν έχω βρει σωστά την αρχική παραμόρφωση του ελατηρίου. Υ.Γ. Αν έχω κάνει οποιοδήποτε λάθος που δεν βλέπω let me know, δεν συνηθίζω να λύνω ασκήσεις για άλλους και νιώθω ότι όλο και κάτι μπορεί να μου έχει ξεφύγει. Click για ανάπτυξη... Σωστά είναι βρε κι εγώ έτσι τα έκανα απλά είπα να μην τα στείλω αμέσως μήπως έχει προσεγγισει τη λυση αρκετά ώστε να το βρει χωρίς να χρειαστεί να λάβει όλη την απάντηση. Αλλά μιας και παρεθεσες εσυ τα 2 πρωτα παραθετω κι εγώ να υπάρχει και το Γ Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 21:38 Η Joji έγραψε: #5 01-10-22 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Σωστά είναι βρε κι εγώ έτσι τα έκανα απλά είπα να μην τα στείλω αμέσως μήπως έχει προσεγγισει τη λυση αρκετά ώστε να το βρει χωρίς να χρειαστεί να λάβει όλη την απάντηση. Αλλά μιας και παρεθεσες εσυ τα 2 πρωτα παραθετω κι εγώ να υπάρχει και το Γ Click για ανάπτυξη... Oooh okay, είναι πιο περίπλοκο από όσο νόμιζα Δεν σκέφτηκα καν να το πάω από ταλαντώσεις και έπαιρνα ΘΜΚΕ από την θέση που ισορροπούσε αρχικά μέχρι την ΘΦΜ που έφτασε και έλυσα ως προς s το οποίο βγήκε 0,1, το έβαλα στον τύπο ΣF=0 για το Σ2 (Δlo=s) και έλυσα ως προς K. Και βγήκε 100 (λάθος δηλαδή). Τώρα I get it. Ευχαριστώ που παρέθεσες το Γ Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 21:58 Η Magigi έγραψε: #6 01-10-22 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Oooh okay, είναι πιο περίπλοκο από όσο νόμιζα Δεν σκέφτηκα καν να το πάω από ταλαντώσεις και έπαιρνα ΘΜΚΕ από την θέση που ισορροπούσε αρχικά μέχρι την ΘΦΜ που έφτασε και έλυσα ως προς s το οποίο βγήκε 0,1, το έβαλα στον τύπο ΣF=0 για το Σ2 (Δlo=s) και έλυσα ως προς K. Και βγήκε 100 (λάθος δηλαδή). Τώρα I get it. Ευχαριστώ που παρέθεσες το Γ Click για ανάπτυξη... No problem Απλά στο θμκε αν παρεις επειδή είναι και η Fελατηριου δε θα είχες εκεί 2 αγνώστους, το πλατος και το Κ; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 21:59 Η Joji έγραψε: #7 01-10-22 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: No problem Απλά στο θμκε αν παρεις επειδή είναι και η Fελατηριου δε θα είχες εκεί 2 αγνώστους, το πλατος και το Κ; Click για ανάπτυξη... Σωστά. Τα έκανα ένα mix στο μυαλό μου με το m1 και ξέχασα εντελώς για την Fελ, σε ευχαριστώ Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 22:18 Η Magigi έγραψε: #8 01-10-22 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Σωστά. Τα έκανα ένα mix στο μυαλό μου με το m1 και ξέχασα εντελώς για την Fελ, σε ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Για αυτό είμαστε εδώ για να ενώνουμε τις δυνάμεις μας και να αλληλοθυμομαστε (δημιουργώ δικές μου λέξεις και αυτή η εφευρετικότητα στην έκθεση ενδέχεται να με κάψει ) menual Νεοφερμένο μέλος Ο menual αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 23:58 Ο menual έγραψε: #9 01-10-22 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Σε αυτή σε ποιο ερώτημα έχεις θέμα; Έκανες μια αρχή στη λυση; Click για ανάπτυξη... Στο γ είχα θέμα ευχαριστώ Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Magigi rempelos42 menual Than003 Joji katia.m Wonderkid spring day Maynard damn tsiobieman Τρελας123 oups Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 20:39 Η Magigi έγραψε: #2 01-10-22 20:39 Αρχική Δημοσίευση από menual: Click για ανάπτυξη... Σε αυτή σε ποιο ερώτημα έχεις θέμα; Έκανες μια αρχή στη λυση; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 20:53 Η Joji έγραψε: #3 01-10-22 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Σε αυτή σε ποιο ερώτημα έχεις θέμα; Έκανες μια αρχή στη λυση; Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι η θεματοθέτρια αλλά έκατσα και την έλυσα και εγώ και βρήκα το Α και Β αντίστοιχα αν θέλει να τα δει: Spoiler Το Γ δεν μου βγαίνει, μάλλον γιατί δεν έχω βρει σωστά την αρχική παραμόρφωση του ελατηρίου. Υ.Γ. Αν έχω κάνει οποιοδήποτε λάθος που δεν βλέπω let me know, δεν συνηθίζω να λύνω ασκήσεις για άλλους και νιώθω ότι όλο και κάτι μπορεί να μου έχει ξεφύγει. Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 21:32 Η Magigi έγραψε: #4 01-10-22 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν είμαι η θεματοθέτρια αλλά έκατσα και την έλυσα και εγώ και βρήκα το Α και Β αντίστοιχα αν θέλει να τα δει: Spoiler Το Γ δεν μου βγαίνει, μάλλον γιατί δεν έχω βρει σωστά την αρχική παραμόρφωση του ελατηρίου. Υ.Γ. Αν έχω κάνει οποιοδήποτε λάθος που δεν βλέπω let me know, δεν συνηθίζω να λύνω ασκήσεις για άλλους και νιώθω ότι όλο και κάτι μπορεί να μου έχει ξεφύγει. Click για ανάπτυξη... Σωστά είναι βρε κι εγώ έτσι τα έκανα απλά είπα να μην τα στείλω αμέσως μήπως έχει προσεγγισει τη λυση αρκετά ώστε να το βρει χωρίς να χρειαστεί να λάβει όλη την απάντηση. Αλλά μιας και παρεθεσες εσυ τα 2 πρωτα παραθετω κι εγώ να υπάρχει και το Γ Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 21:38 Η Joji έγραψε: #5 01-10-22 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Σωστά είναι βρε κι εγώ έτσι τα έκανα απλά είπα να μην τα στείλω αμέσως μήπως έχει προσεγγισει τη λυση αρκετά ώστε να το βρει χωρίς να χρειαστεί να λάβει όλη την απάντηση. Αλλά μιας και παρεθεσες εσυ τα 2 πρωτα παραθετω κι εγώ να υπάρχει και το Γ Click για ανάπτυξη... Oooh okay, είναι πιο περίπλοκο από όσο νόμιζα Δεν σκέφτηκα καν να το πάω από ταλαντώσεις και έπαιρνα ΘΜΚΕ από την θέση που ισορροπούσε αρχικά μέχρι την ΘΦΜ που έφτασε και έλυσα ως προς s το οποίο βγήκε 0,1, το έβαλα στον τύπο ΣF=0 για το Σ2 (Δlo=s) και έλυσα ως προς K. Και βγήκε 100 (λάθος δηλαδή). Τώρα I get it. Ευχαριστώ που παρέθεσες το Γ Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 21:58 Η Magigi έγραψε: #6 01-10-22 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Oooh okay, είναι πιο περίπλοκο από όσο νόμιζα Δεν σκέφτηκα καν να το πάω από ταλαντώσεις και έπαιρνα ΘΜΚΕ από την θέση που ισορροπούσε αρχικά μέχρι την ΘΦΜ που έφτασε και έλυσα ως προς s το οποίο βγήκε 0,1, το έβαλα στον τύπο ΣF=0 για το Σ2 (Δlo=s) και έλυσα ως προς K. Και βγήκε 100 (λάθος δηλαδή). Τώρα I get it. Ευχαριστώ που παρέθεσες το Γ Click για ανάπτυξη... No problem Απλά στο θμκε αν παρεις επειδή είναι και η Fελατηριου δε θα είχες εκεί 2 αγνώστους, το πλατος και το Κ; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 21:59 Η Joji έγραψε: #7 01-10-22 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: No problem Απλά στο θμκε αν παρεις επειδή είναι και η Fελατηριου δε θα είχες εκεί 2 αγνώστους, το πλατος και το Κ; Click για ανάπτυξη... Σωστά. Τα έκανα ένα mix στο μυαλό μου με το m1 και ξέχασα εντελώς για την Fελ, σε ευχαριστώ Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 22:18 Η Magigi έγραψε: #8 01-10-22 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Σωστά. Τα έκανα ένα mix στο μυαλό μου με το m1 και ξέχασα εντελώς για την Fελ, σε ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Για αυτό είμαστε εδώ για να ενώνουμε τις δυνάμεις μας και να αλληλοθυμομαστε (δημιουργώ δικές μου λέξεις και αυτή η εφευρετικότητα στην έκθεση ενδέχεται να με κάψει ) menual Νεοφερμένο μέλος Ο menual αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 23:58 Ο menual έγραψε: #9 01-10-22 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Σε αυτή σε ποιο ερώτημα έχεις θέμα; Έκανες μια αρχή στη λυση; Click για ανάπτυξη... Στο γ είχα θέμα ευχαριστώ Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Magigi rempelos42 menual Than003 Joji katia.m Wonderkid spring day Maynard damn tsiobieman Τρελας123 oups Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από menual: Click για ανάπτυξη... Σε αυτή σε ποιο ερώτημα έχεις θέμα; Έκανες μια αρχή στη λυση;
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 20:53 Η Joji έγραψε: #3 01-10-22 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Σε αυτή σε ποιο ερώτημα έχεις θέμα; Έκανες μια αρχή στη λυση; Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι η θεματοθέτρια αλλά έκατσα και την έλυσα και εγώ και βρήκα το Α και Β αντίστοιχα αν θέλει να τα δει: Spoiler Το Γ δεν μου βγαίνει, μάλλον γιατί δεν έχω βρει σωστά την αρχική παραμόρφωση του ελατηρίου. Υ.Γ. Αν έχω κάνει οποιοδήποτε λάθος που δεν βλέπω let me know, δεν συνηθίζω να λύνω ασκήσεις για άλλους και νιώθω ότι όλο και κάτι μπορεί να μου έχει ξεφύγει. Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 21:32 Η Magigi έγραψε: #4 01-10-22 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν είμαι η θεματοθέτρια αλλά έκατσα και την έλυσα και εγώ και βρήκα το Α και Β αντίστοιχα αν θέλει να τα δει: Spoiler Το Γ δεν μου βγαίνει, μάλλον γιατί δεν έχω βρει σωστά την αρχική παραμόρφωση του ελατηρίου. Υ.Γ. Αν έχω κάνει οποιοδήποτε λάθος που δεν βλέπω let me know, δεν συνηθίζω να λύνω ασκήσεις για άλλους και νιώθω ότι όλο και κάτι μπορεί να μου έχει ξεφύγει. Click για ανάπτυξη... Σωστά είναι βρε κι εγώ έτσι τα έκανα απλά είπα να μην τα στείλω αμέσως μήπως έχει προσεγγισει τη λυση αρκετά ώστε να το βρει χωρίς να χρειαστεί να λάβει όλη την απάντηση. Αλλά μιας και παρεθεσες εσυ τα 2 πρωτα παραθετω κι εγώ να υπάρχει και το Γ Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 21:38 Η Joji έγραψε: #5 01-10-22 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Σωστά είναι βρε κι εγώ έτσι τα έκανα απλά είπα να μην τα στείλω αμέσως μήπως έχει προσεγγισει τη λυση αρκετά ώστε να το βρει χωρίς να χρειαστεί να λάβει όλη την απάντηση. Αλλά μιας και παρεθεσες εσυ τα 2 πρωτα παραθετω κι εγώ να υπάρχει και το Γ Click για ανάπτυξη... Oooh okay, είναι πιο περίπλοκο από όσο νόμιζα Δεν σκέφτηκα καν να το πάω από ταλαντώσεις και έπαιρνα ΘΜΚΕ από την θέση που ισορροπούσε αρχικά μέχρι την ΘΦΜ που έφτασε και έλυσα ως προς s το οποίο βγήκε 0,1, το έβαλα στον τύπο ΣF=0 για το Σ2 (Δlo=s) και έλυσα ως προς K. Και βγήκε 100 (λάθος δηλαδή). Τώρα I get it. Ευχαριστώ που παρέθεσες το Γ Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 21:58 Η Magigi έγραψε: #6 01-10-22 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Oooh okay, είναι πιο περίπλοκο από όσο νόμιζα Δεν σκέφτηκα καν να το πάω από ταλαντώσεις και έπαιρνα ΘΜΚΕ από την θέση που ισορροπούσε αρχικά μέχρι την ΘΦΜ που έφτασε και έλυσα ως προς s το οποίο βγήκε 0,1, το έβαλα στον τύπο ΣF=0 για το Σ2 (Δlo=s) και έλυσα ως προς K. Και βγήκε 100 (λάθος δηλαδή). Τώρα I get it. Ευχαριστώ που παρέθεσες το Γ Click για ανάπτυξη... No problem Απλά στο θμκε αν παρεις επειδή είναι και η Fελατηριου δε θα είχες εκεί 2 αγνώστους, το πλατος και το Κ; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 21:59 Η Joji έγραψε: #7 01-10-22 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: No problem Απλά στο θμκε αν παρεις επειδή είναι και η Fελατηριου δε θα είχες εκεί 2 αγνώστους, το πλατος και το Κ; Click για ανάπτυξη... Σωστά. Τα έκανα ένα mix στο μυαλό μου με το m1 και ξέχασα εντελώς για την Fελ, σε ευχαριστώ Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 22:18 Η Magigi έγραψε: #8 01-10-22 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Σωστά. Τα έκανα ένα mix στο μυαλό μου με το m1 και ξέχασα εντελώς για την Fελ, σε ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Για αυτό είμαστε εδώ για να ενώνουμε τις δυνάμεις μας και να αλληλοθυμομαστε (δημιουργώ δικές μου λέξεις και αυτή η εφευρετικότητα στην έκθεση ενδέχεται να με κάψει ) menual Νεοφερμένο μέλος Ο menual αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 23:58 Ο menual έγραψε: #9 01-10-22 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Σε αυτή σε ποιο ερώτημα έχεις θέμα; Έκανες μια αρχή στη λυση; Click για ανάπτυξη... Στο γ είχα θέμα ευχαριστώ Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Magigi rempelos42 menual Than003 Joji katia.m Wonderkid spring day Maynard damn tsiobieman Τρελας123 oups Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Σε αυτή σε ποιο ερώτημα έχεις θέμα; Έκανες μια αρχή στη λυση; Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι η θεματοθέτρια αλλά έκατσα και την έλυσα και εγώ και βρήκα το Α και Β αντίστοιχα αν θέλει να τα δει: Spoiler Το Γ δεν μου βγαίνει, μάλλον γιατί δεν έχω βρει σωστά την αρχική παραμόρφωση του ελατηρίου. Υ.Γ. Αν έχω κάνει οποιοδήποτε λάθος που δεν βλέπω let me know, δεν συνηθίζω να λύνω ασκήσεις για άλλους και νιώθω ότι όλο και κάτι μπορεί να μου έχει ξεφύγει.
Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 21:32 Η Magigi έγραψε: #4 01-10-22 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν είμαι η θεματοθέτρια αλλά έκατσα και την έλυσα και εγώ και βρήκα το Α και Β αντίστοιχα αν θέλει να τα δει: Spoiler Το Γ δεν μου βγαίνει, μάλλον γιατί δεν έχω βρει σωστά την αρχική παραμόρφωση του ελατηρίου. Υ.Γ. Αν έχω κάνει οποιοδήποτε λάθος που δεν βλέπω let me know, δεν συνηθίζω να λύνω ασκήσεις για άλλους και νιώθω ότι όλο και κάτι μπορεί να μου έχει ξεφύγει. Click για ανάπτυξη... Σωστά είναι βρε κι εγώ έτσι τα έκανα απλά είπα να μην τα στείλω αμέσως μήπως έχει προσεγγισει τη λυση αρκετά ώστε να το βρει χωρίς να χρειαστεί να λάβει όλη την απάντηση. Αλλά μιας και παρεθεσες εσυ τα 2 πρωτα παραθετω κι εγώ να υπάρχει και το Γ Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 21:38 Η Joji έγραψε: #5 01-10-22 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Σωστά είναι βρε κι εγώ έτσι τα έκανα απλά είπα να μην τα στείλω αμέσως μήπως έχει προσεγγισει τη λυση αρκετά ώστε να το βρει χωρίς να χρειαστεί να λάβει όλη την απάντηση. Αλλά μιας και παρεθεσες εσυ τα 2 πρωτα παραθετω κι εγώ να υπάρχει και το Γ Click για ανάπτυξη... Oooh okay, είναι πιο περίπλοκο από όσο νόμιζα Δεν σκέφτηκα καν να το πάω από ταλαντώσεις και έπαιρνα ΘΜΚΕ από την θέση που ισορροπούσε αρχικά μέχρι την ΘΦΜ που έφτασε και έλυσα ως προς s το οποίο βγήκε 0,1, το έβαλα στον τύπο ΣF=0 για το Σ2 (Δlo=s) και έλυσα ως προς K. Και βγήκε 100 (λάθος δηλαδή). Τώρα I get it. Ευχαριστώ που παρέθεσες το Γ Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 21:58 Η Magigi έγραψε: #6 01-10-22 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Oooh okay, είναι πιο περίπλοκο από όσο νόμιζα Δεν σκέφτηκα καν να το πάω από ταλαντώσεις και έπαιρνα ΘΜΚΕ από την θέση που ισορροπούσε αρχικά μέχρι την ΘΦΜ που έφτασε και έλυσα ως προς s το οποίο βγήκε 0,1, το έβαλα στον τύπο ΣF=0 για το Σ2 (Δlo=s) και έλυσα ως προς K. Και βγήκε 100 (λάθος δηλαδή). Τώρα I get it. Ευχαριστώ που παρέθεσες το Γ Click για ανάπτυξη... No problem Απλά στο θμκε αν παρεις επειδή είναι και η Fελατηριου δε θα είχες εκεί 2 αγνώστους, το πλατος και το Κ; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 21:59 Η Joji έγραψε: #7 01-10-22 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: No problem Απλά στο θμκε αν παρεις επειδή είναι και η Fελατηριου δε θα είχες εκεί 2 αγνώστους, το πλατος και το Κ; Click για ανάπτυξη... Σωστά. Τα έκανα ένα mix στο μυαλό μου με το m1 και ξέχασα εντελώς για την Fελ, σε ευχαριστώ Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 22:18 Η Magigi έγραψε: #8 01-10-22 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Σωστά. Τα έκανα ένα mix στο μυαλό μου με το m1 και ξέχασα εντελώς για την Fελ, σε ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Για αυτό είμαστε εδώ για να ενώνουμε τις δυνάμεις μας και να αλληλοθυμομαστε (δημιουργώ δικές μου λέξεις και αυτή η εφευρετικότητα στην έκθεση ενδέχεται να με κάψει ) menual Νεοφερμένο μέλος Ο menual αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 23:58 Ο menual έγραψε: #9 01-10-22 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Σε αυτή σε ποιο ερώτημα έχεις θέμα; Έκανες μια αρχή στη λυση; Click για ανάπτυξη... Στο γ είχα θέμα ευχαριστώ Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Magigi rempelos42 menual Than003 Joji katia.m Wonderkid spring day Maynard damn tsiobieman Τρελας123 oups Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν είμαι η θεματοθέτρια αλλά έκατσα και την έλυσα και εγώ και βρήκα το Α και Β αντίστοιχα αν θέλει να τα δει: Spoiler Το Γ δεν μου βγαίνει, μάλλον γιατί δεν έχω βρει σωστά την αρχική παραμόρφωση του ελατηρίου. Υ.Γ. Αν έχω κάνει οποιοδήποτε λάθος που δεν βλέπω let me know, δεν συνηθίζω να λύνω ασκήσεις για άλλους και νιώθω ότι όλο και κάτι μπορεί να μου έχει ξεφύγει. Click για ανάπτυξη... Σωστά είναι βρε κι εγώ έτσι τα έκανα απλά είπα να μην τα στείλω αμέσως μήπως έχει προσεγγισει τη λυση αρκετά ώστε να το βρει χωρίς να χρειαστεί να λάβει όλη την απάντηση. Αλλά μιας και παρεθεσες εσυ τα 2 πρωτα παραθετω κι εγώ να υπάρχει και το Γ
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 21:38 Η Joji έγραψε: #5 01-10-22 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Σωστά είναι βρε κι εγώ έτσι τα έκανα απλά είπα να μην τα στείλω αμέσως μήπως έχει προσεγγισει τη λυση αρκετά ώστε να το βρει χωρίς να χρειαστεί να λάβει όλη την απάντηση. Αλλά μιας και παρεθεσες εσυ τα 2 πρωτα παραθετω κι εγώ να υπάρχει και το Γ Click για ανάπτυξη... Oooh okay, είναι πιο περίπλοκο από όσο νόμιζα Δεν σκέφτηκα καν να το πάω από ταλαντώσεις και έπαιρνα ΘΜΚΕ από την θέση που ισορροπούσε αρχικά μέχρι την ΘΦΜ που έφτασε και έλυσα ως προς s το οποίο βγήκε 0,1, το έβαλα στον τύπο ΣF=0 για το Σ2 (Δlo=s) και έλυσα ως προς K. Και βγήκε 100 (λάθος δηλαδή). Τώρα I get it. Ευχαριστώ που παρέθεσες το Γ Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 21:58 Η Magigi έγραψε: #6 01-10-22 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Oooh okay, είναι πιο περίπλοκο από όσο νόμιζα Δεν σκέφτηκα καν να το πάω από ταλαντώσεις και έπαιρνα ΘΜΚΕ από την θέση που ισορροπούσε αρχικά μέχρι την ΘΦΜ που έφτασε και έλυσα ως προς s το οποίο βγήκε 0,1, το έβαλα στον τύπο ΣF=0 για το Σ2 (Δlo=s) και έλυσα ως προς K. Και βγήκε 100 (λάθος δηλαδή). Τώρα I get it. Ευχαριστώ που παρέθεσες το Γ Click για ανάπτυξη... No problem Απλά στο θμκε αν παρεις επειδή είναι και η Fελατηριου δε θα είχες εκεί 2 αγνώστους, το πλατος και το Κ; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 21:59 Η Joji έγραψε: #7 01-10-22 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: No problem Απλά στο θμκε αν παρεις επειδή είναι και η Fελατηριου δε θα είχες εκεί 2 αγνώστους, το πλατος και το Κ; Click για ανάπτυξη... Σωστά. Τα έκανα ένα mix στο μυαλό μου με το m1 και ξέχασα εντελώς για την Fελ, σε ευχαριστώ Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 22:18 Η Magigi έγραψε: #8 01-10-22 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Σωστά. Τα έκανα ένα mix στο μυαλό μου με το m1 και ξέχασα εντελώς για την Fελ, σε ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Για αυτό είμαστε εδώ για να ενώνουμε τις δυνάμεις μας και να αλληλοθυμομαστε (δημιουργώ δικές μου λέξεις και αυτή η εφευρετικότητα στην έκθεση ενδέχεται να με κάψει ) menual Νεοφερμένο μέλος Ο menual αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 23:58 Ο menual έγραψε: #9 01-10-22 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Σε αυτή σε ποιο ερώτημα έχεις θέμα; Έκανες μια αρχή στη λυση; Click για ανάπτυξη... Στο γ είχα θέμα ευχαριστώ Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Magigi rempelos42 menual Than003 Joji katia.m Wonderkid spring day Maynard damn tsiobieman Τρελας123 oups Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Σωστά είναι βρε κι εγώ έτσι τα έκανα απλά είπα να μην τα στείλω αμέσως μήπως έχει προσεγγισει τη λυση αρκετά ώστε να το βρει χωρίς να χρειαστεί να λάβει όλη την απάντηση. Αλλά μιας και παρεθεσες εσυ τα 2 πρωτα παραθετω κι εγώ να υπάρχει και το Γ Click για ανάπτυξη... Oooh okay, είναι πιο περίπλοκο από όσο νόμιζα Δεν σκέφτηκα καν να το πάω από ταλαντώσεις και έπαιρνα ΘΜΚΕ από την θέση που ισορροπούσε αρχικά μέχρι την ΘΦΜ που έφτασε και έλυσα ως προς s το οποίο βγήκε 0,1, το έβαλα στον τύπο ΣF=0 για το Σ2 (Δlo=s) και έλυσα ως προς K. Και βγήκε 100 (λάθος δηλαδή). Τώρα I get it. Ευχαριστώ που παρέθεσες το Γ
Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 21:58 Η Magigi έγραψε: #6 01-10-22 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Oooh okay, είναι πιο περίπλοκο από όσο νόμιζα Δεν σκέφτηκα καν να το πάω από ταλαντώσεις και έπαιρνα ΘΜΚΕ από την θέση που ισορροπούσε αρχικά μέχρι την ΘΦΜ που έφτασε και έλυσα ως προς s το οποίο βγήκε 0,1, το έβαλα στον τύπο ΣF=0 για το Σ2 (Δlo=s) και έλυσα ως προς K. Και βγήκε 100 (λάθος δηλαδή). Τώρα I get it. Ευχαριστώ που παρέθεσες το Γ Click για ανάπτυξη... No problem Απλά στο θμκε αν παρεις επειδή είναι και η Fελατηριου δε θα είχες εκεί 2 αγνώστους, το πλατος και το Κ; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 21:59 Η Joji έγραψε: #7 01-10-22 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: No problem Απλά στο θμκε αν παρεις επειδή είναι και η Fελατηριου δε θα είχες εκεί 2 αγνώστους, το πλατος και το Κ; Click για ανάπτυξη... Σωστά. Τα έκανα ένα mix στο μυαλό μου με το m1 και ξέχασα εντελώς για την Fελ, σε ευχαριστώ Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 22:18 Η Magigi έγραψε: #8 01-10-22 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Σωστά. Τα έκανα ένα mix στο μυαλό μου με το m1 και ξέχασα εντελώς για την Fελ, σε ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Για αυτό είμαστε εδώ για να ενώνουμε τις δυνάμεις μας και να αλληλοθυμομαστε (δημιουργώ δικές μου λέξεις και αυτή η εφευρετικότητα στην έκθεση ενδέχεται να με κάψει ) menual Νεοφερμένο μέλος Ο menual αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 23:58 Ο menual έγραψε: #9 01-10-22 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Σε αυτή σε ποιο ερώτημα έχεις θέμα; Έκανες μια αρχή στη λυση; Click για ανάπτυξη... Στο γ είχα θέμα ευχαριστώ Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Magigi rempelos42 menual Than003 Joji katia.m Wonderkid spring day Maynard damn tsiobieman Τρελας123 oups Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Oooh okay, είναι πιο περίπλοκο από όσο νόμιζα Δεν σκέφτηκα καν να το πάω από ταλαντώσεις και έπαιρνα ΘΜΚΕ από την θέση που ισορροπούσε αρχικά μέχρι την ΘΦΜ που έφτασε και έλυσα ως προς s το οποίο βγήκε 0,1, το έβαλα στον τύπο ΣF=0 για το Σ2 (Δlo=s) και έλυσα ως προς K. Και βγήκε 100 (λάθος δηλαδή). Τώρα I get it. Ευχαριστώ που παρέθεσες το Γ Click για ανάπτυξη... No problem Απλά στο θμκε αν παρεις επειδή είναι και η Fελατηριου δε θα είχες εκεί 2 αγνώστους, το πλατος και το Κ;
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 21:59 Η Joji έγραψε: #7 01-10-22 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: No problem Απλά στο θμκε αν παρεις επειδή είναι και η Fελατηριου δε θα είχες εκεί 2 αγνώστους, το πλατος και το Κ; Click για ανάπτυξη... Σωστά. Τα έκανα ένα mix στο μυαλό μου με το m1 και ξέχασα εντελώς για την Fελ, σε ευχαριστώ Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 22:18 Η Magigi έγραψε: #8 01-10-22 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Σωστά. Τα έκανα ένα mix στο μυαλό μου με το m1 και ξέχασα εντελώς για την Fελ, σε ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Για αυτό είμαστε εδώ για να ενώνουμε τις δυνάμεις μας και να αλληλοθυμομαστε (δημιουργώ δικές μου λέξεις και αυτή η εφευρετικότητα στην έκθεση ενδέχεται να με κάψει ) menual Νεοφερμένο μέλος Ο menual αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 23:58 Ο menual έγραψε: #9 01-10-22 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Σε αυτή σε ποιο ερώτημα έχεις θέμα; Έκανες μια αρχή στη λυση; Click για ανάπτυξη... Στο γ είχα θέμα ευχαριστώ Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Magigi rempelos42 menual Than003 Joji katia.m Wonderkid spring day Maynard damn tsiobieman Τρελας123 oups Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Magigi: No problem Απλά στο θμκε αν παρεις επειδή είναι και η Fελατηριου δε θα είχες εκεί 2 αγνώστους, το πλατος και το Κ; Click για ανάπτυξη... Σωστά. Τα έκανα ένα mix στο μυαλό μου με το m1 και ξέχασα εντελώς για την Fελ, σε ευχαριστώ
Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 22:18 Η Magigi έγραψε: #8 01-10-22 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Σωστά. Τα έκανα ένα mix στο μυαλό μου με το m1 και ξέχασα εντελώς για την Fελ, σε ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Για αυτό είμαστε εδώ για να ενώνουμε τις δυνάμεις μας και να αλληλοθυμομαστε (δημιουργώ δικές μου λέξεις και αυτή η εφευρετικότητα στην έκθεση ενδέχεται να με κάψει ) menual Νεοφερμένο μέλος Ο menual αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 23:58 Ο menual έγραψε: #9 01-10-22 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Σε αυτή σε ποιο ερώτημα έχεις θέμα; Έκανες μια αρχή στη λυση; Click για ανάπτυξη... Στο γ είχα θέμα ευχαριστώ Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Σωστά. Τα έκανα ένα mix στο μυαλό μου με το m1 και ξέχασα εντελώς για την Fελ, σε ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Για αυτό είμαστε εδώ για να ενώνουμε τις δυνάμεις μας και να αλληλοθυμομαστε (δημιουργώ δικές μου λέξεις και αυτή η εφευρετικότητα στην έκθεση ενδέχεται να με κάψει )
menual Νεοφερμένο μέλος Ο menual αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2022 στις 23:58 Ο menual έγραψε: #9 01-10-22 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Σε αυτή σε ποιο ερώτημα έχεις θέμα; Έκανες μια αρχή στη λυση; Click για ανάπτυξη... Στο γ είχα θέμα ευχαριστώ
Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Σε αυτή σε ποιο ερώτημα έχεις θέμα; Έκανες μια αρχή στη λυση; Click για ανάπτυξη... Στο γ είχα θέμα ευχαριστώ