Magigi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα.

01-10-22

20:39
Σε αυτή σε ποιο ερώτημα έχεις θέμα; Έκανες μια αρχή στη λυση;
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

01-10-22

20:53
Δεν είμαι η θεματοθέτρια αλλά έκατσα και την έλυσα και εγώ και βρήκα το Α και Β αντίστοιχα αν θέλει να τα δει:Σε αυτή σε ποιο ερώτημα έχεις θέμα; Έκανες μια αρχή στη λυση;
Το Γ δεν μου βγαίνει, μάλλον γιατί δεν έχω βρει σωστά την αρχική παραμόρφωση του ελατηρίου.
Υ.Γ. Αν έχω κάνει οποιοδήποτε λάθος που δεν βλέπω let me know, δεν συνηθίζω να λύνω ασκήσεις για άλλους και νιώθω ότι όλο και κάτι μπορεί να μου έχει ξεφύγει.
Magigi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα.

01-10-22

21:32
Σωστά είναι βρε κι εγώ έτσι τα έκανα απλά είπα να μην τα στείλω αμέσως μήπως έχει προσεγγισει τη λυση αρκετά ώστε να το βρει χωρίς να χρειαστεί να λάβει όλη την απάντηση. Αλλά μιας και παρεθεσες εσυ τα 2 πρωτα παραθετω κι εγώ να υπάρχει και το ΓΔεν είμαι η θεματοθέτρια αλλά έκατσα και την έλυσα και εγώ και βρήκα το Α και Β αντίστοιχα αν θέλει να τα δει:
Το Γ δεν μου βγαίνει, μάλλον γιατί δεν έχω βρει σωστά την αρχική παραμόρφωση του ελατηρίου.
Υ.Γ. Αν έχω κάνει οποιοδήποτε λάθος που δεν βλέπω let me know, δεν συνηθίζω να λύνω ασκήσεις για άλλους και νιώθω ότι όλο και κάτι μπορεί να μου έχει ξεφύγει.

Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

01-10-22

21:38
Oooh okay, είναι πιο περίπλοκο από όσο νόμιζαΣωστά είναι βρε κι εγώ έτσι τα έκανα απλά είπα να μην τα στείλω αμέσως μήπως έχει προσεγγισει τη λυση αρκετά ώστε να το βρει χωρίς να χρειαστεί να λάβει όλη την απάντηση. Αλλά μιας και παρεθεσες εσυ τα 2 πρωτα παραθετω κι εγώ να υπάρχει και το ΓView attachment 109298

Magigi
Εκκολαπτόμενο μέλος

01-10-22

21:58
No problemOooh okay, είναι πιο περίπλοκο από όσο νόμιζαΔεν σκέφτηκα καν να το πάω από ταλαντώσεις και έπαιρνα ΘΜΚΕ από την θέση που ισορροπούσε αρχικά μέχρι την ΘΦΜ που έφτασε και έλυσα ως προς s το οποίο βγήκε 0,1, το έβαλα στον τύπο ΣF=0 για το Σ2 (Δlo=s) και έλυσα ως προς K. Και βγήκε 100 (λάθος δηλαδή). Τώρα I get it. Ευχαριστώ που παρέθεσες το Γ
![]()

Απλά στο θμκε αν παρεις επειδή είναι και η Fελατηριου δε θα είχες εκεί 2 αγνώστους, το πλατος και το Κ;
Joji
Επιφανές μέλος

01-10-22

21:59
Σωστά. Τα έκανα ένα mix στο μυαλό μου με το m1 και ξέχασα εντελώς για την Fελ, σε ευχαριστώNo problem
Απλά στο θμκε αν παρεις επειδή είναι και η Fελατηριου δε θα είχες εκεί 2 αγνώστους, το πλατος και το Κ;

Magigi
Εκκολαπτόμενο μέλος

01-10-22

22:18
Για αυτό είμαστε εδώ για να ενώνουμε τις δυνάμεις μας και να αλληλοθυμομαστε (δημιουργώ δικές μου λέξεις και αυτή η εφευρετικότητα στην έκθεση ενδέχεται να με κάψειΣωστά. Τα έκανα ένα mix στο μυαλό μου με το m1 και ξέχασα εντελώς για την Fελ, σε ευχαριστώ![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.