Διπολική Δ-ι-α-τ-α-ρ-α-χ-ή; Δεν νομίζω. Μάρθα, είναι απόλυτα φυσιολογίκο να κλέει κάποιος για διάφορους λόγους, και είμαι σίγουρος ότι υπάρχει λόγος, αλλά να μην τον αντιλαμβάνεσαι συνειδητά. Άνχος, στρέςς κτλ είναι επίσης φυσιολογικά, σε κάποιο βαθμό, εφόσον αυτά επιμένουν τότε θα σε συμβούλευα να πας να το συζητήσεις με κάποιο ψυχολόγο. Μερικοί συνχέουν τον ψυχολόγο με το ψυχίατρο, αυτό δεν είναι αλήθεια, ότι δηλαδή πάει να πει πως είσαι τρελός. Κατά τη γνώμη μου, περνάς μια "φάση" της ζωής σου, και αυτό μπορεί να είναι οτιδήποτε, η οποία σου προκαλεί κατάθληψη. Σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα σου, δηλώνεις ότι συμβαίνει τον τελεύταιο καιρό και πιστεύω πως είναι ήπιας μορφής, οπότε να μην το αμελήσεις και να μιλήσεις με τους γονείς σου και να επισκεφτείτε εναν ψυχολόγο. Μην κάνεις το λάθος και δεν ζητήσεις βοήθεια γιατί πολύ φοβάμαι και να φάω τη γλώσσα μου αλλα κάποια στίγμη ξάνα στο μέλλον θα υποτροπιάσεις,χειροτερέψεις και από ότι βλέπω είσαι Β` λυκείου, και στην Γ` υπάρχεί πίεση,άνχος,στρέςς κτλ τα οποία δεν θα μπορέσεις να τα χειριστείς και θα πέσεις πραγματικά σε κατάθληψη και πίστεψε με, θα έρθει σε κακή στιγμή για το μέλλον σου, σκέψου ότι δεν θα περάσεις στις εξετάσεις, και θα το πρόβλημα θα συνεχίσει να υπάρχει και να σε βασανίζει. Γι' αύτο είναι πρέπει να το αντιμετόπισεις με τη βοήθεια κάποιου ψυχολόγου, τώρα που είναι ακόμα νώρις και μη φοβάσαι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον εγκέφαλο σου, αντίθετα από μόνο του το ότι αντιλαμβάνεσαι την κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι και αναζητάς βοήθεια, σημαίνει οτι ο εγκέφαλος τα έχει 14. Αυτά στην περίπτωση που και εσύ πιστεύεις ότι έχεις κατάθληψη και οχι μια στεναχώρια ή θλήψη. Επίσης, δεν θέλω να βάζεις διάφορες ίδεες στο μυαλό σου, αυτες οι αλλαγές στη διάθεση σου μπορεί να είναι οφείλονται σε κάτι πολύ απλό όπως είναι οι ορμόνες, οι οποίες σε αυτές τις ηλικίες κάνουν party. Αυτά είχα να σου πω, εύχομαι να σαι πάντα καλά και.. don't worry, be happy.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.