Ίσως να παρεξηγησες.... Δεν πρόκειται ποτέ να διαλέξω μια σχολή αποκλειστικά για τα χρήματα ή την επαγγελματική αποκατάσταση. Είναι και το να μου αρέσει ως κριτήριο. Απλά όσο να ναι και ο μισθός παίζει ρόλο, αν μιλάμε ας πούμε για κτηνιατρική μια σχολή πραγματικά από τις ποιο δύσκολες στην Ελλάδα... Πες πως την βγάζω. Αν έχω μισθό 600-700 ευρώ ποιο το νόημα να σπουδάσεις κάτι τέτοιο? Ξέρεις πόσο κοστίζουν τα ενοίκια πια? Ρεύμα? Φαγητό? Δυστυχώς, πρέπει να σκεφτώ το οικονομικό κομμάτι. Δεν προέρχομαι από οικογένεια πλουσίων για να μπορώ να κάνω ότι θέλω.... Για να πάω να σπουδάσω οι γονείς μου θα ζοριστουν απίστευτα πολύ.... Για αυτό και παίζει ρόλο και το οικονομικό. Η επιλογή μου δεν εξαρτάται από το οικονομικό μονο όμως. Εξαρτάται και από το αν μου αρέσει. Δεν θα πήγαινα ποτέ κάπου που δεν μου αρέσει.... Αν μπορείς εξήγησε μου αυτό το λάθος στο σκεπτικό μου....
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Αυγούστου 2023
Γενικά η ιατρική έχει πολλές ειδικότητες, παιδιατρική ας πούμε, δερματολογία, παθολογία κλπ κλπ. Για παθολογία ας πούμε λένε πως είναι αρκετά κορεσμένη ειδικότητα ισχύει? Επίσης για γαστρεντερολογος τι λέει? Αξίζει? αναισθησιολογία κλπ φαντάζομαι είναι δύσκολη ε? Γενικά μιας και κάνεις ειδικότητα όπως λες, η πληρωμή που σου δίνουν είναι ικανοποιητική? Δεν θέλω να ρωτήσω πόσα ακριβώς μήπως και γίνομαι αδιάκριτος αλλά που περίπου κυμαίνεται?