imyourfather Νεοφερμένο μέλος Η imyourfather αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 18 Ιουλίου 2020 στις 21:13 Η imyourfather: #1 18-07-20 21:13 Γεια σας! είμαι β λυκείου και σκέφτομαι (αν συγκεντρώσω τα απαραίτητα μόρια) να ασχοληθώ με την ψυχολογία. Γενικά με ενδιαφέρει να ακολουθήσω ακαδημαϊκή καριέρα , όχι δηλαδή γραφείο κοκ. Ωστόσο, δεν θελω να επιβαρύνω την οικογένεια μου οικονομικά ιδιαίτερα , κάτι αναπόφευκτο με τα προσδοκώμενα -πενιχρα- εισοδήματα μιας ακαδημαϊκής πορείας, και να ανεξαρτητοποιηθω. Επειδή ολλλλα αυτα μου φαίνονται πολύ ουτοπικά για το επάγγελμα που επιλέγω -ξερω ότι υπάρχει κορεσμός- διερευνω την περίπτωση της ΣΣΑΣ ψυχολογίας. Είμαι γενικά διαλλακτική (ΚΚΕ και ούτω καθεξής ) αλλα η πειθαρχία του στρατού με ενθουσιάζει. Θα μπορέσω να ανταπεξέλθω ? Υπάρχει η δυνατότητα για ακαδημαϊκή καριέρα παράλληλα με τον στρατό( μεταπτυχιακό εξ αποστάσεως)? Είναι ενδιαφέρον το αντικείμενο με το οποιο ασχολούνται οι αποφοιτοι της εν λόγω. Σχολής ? Ειμαι εντελώς αδαής. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2020 στις 21:53 Η Κλημεντίνη: #2 18-07-20 21:53 Ειναι τοσο μα τοσο ελάχιστες οι θέσεις για αυτη τη Σχολή(4 άτομα) που πραγματικά δεν αξίζει να τη σκέφτεσαι απο τωρα. Όταν με το καλό βγάλεις τα μόρια έχεις άπλετο χρόνο να το σκεφτείς. Το μονο που μπορεις να κάνεις είναι να διαβάσεις σκληρά κι ο.τι γινει . Πάντως αν σε ενθουσιάζει ο στρατός ισως θα έπρεπε να σκεφτείς να αλλάξεις επιστημονικό πεδίο. Τελος η ακαδημαϊκή πορεία ειναι κάτι που θα αποφασίσεις μετά. Θα σε διαλέξει αυτή και οχι εσυ αυτήν. Επίσης η ψυχολογία σαν σπουδή σε γενικές γραμμές απαιτεί παραπάνω πραγματα απο ενα πτυχίο ούτως η άλλως . Καλη επιτυχία σε ό,τι και αν επιλέξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ermioni89 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ermioni89 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2020 στις 23:19 Η Ermioni89: #3 18-07-20 23:19 Δεν έχω ακούσει για πολλούς αποφοίτους της ΣΣΑΣ, να γίνονται μετά ακαδημαϊκοί. Τώρα, μετά την αποφοίτησή, ο στρατός σε τοποθετεί όπου έχει ανάγκη. Και όντως θα το ασκείς ως επάγγελμα δηλαδή, να ακούς τα προβλήματα των άλλων. Οι θέσεις για τους ψυχολόγους είναι περιορισμένες, μακάρι να ήταν όπως αναφέρθηκε πιο πάνω 4, αλλά συνήθως παίρνουν 1 άτομο. Φέτος αυξήθηκαν οι θέσεις στις 4. Να το έχεις στο νου σου ότι αγωνιζεσαι για μία ή στην καλύτερη 3 θέσεις. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να ψάξεις να ρωτήσεις όσους αποφοίτησαν από την σχολή, και έχει κάποια χρόνια που είναι ψυχολόγοι στο στρατό. Σε γενικότερο βαθμό, όποια σχολή και αν πάρεις, θα γυρίσουν οι περισσότεροι να σου πουν μην την επιλέγεις γιατί γεμίσαμε από αυτό, αλλά είναι στο χέρι σου, για το τι θα κάνεις, ποια προσόντα θα αποκτήσεις. Εξαρτάται και η όρεξη και ο ζήλος που έχεις για κάτι, ή να γίνεις κάτι. Και επίσης, ασφαλώς μπορείς να κάνεις μεταπτυχιακό αφού τελειώσεις την σχολή, και διδακτορικο. Γιατί παίρνεις πτυχίο πανεπιστημίου. Και σίγουρα με ένα μεταπτυχιακό που συνδέεται με την ψυχολογία, μπορεί να σου δώσει καλύτερες προοπτικές να εργαστείς σε έναν κλάδο της ψυχολογίας που σου αρέσει, απ'ότι αν έλεγες να είσαι ψυχολόγος του στρατού. Γιατί, δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα να είναι κάποιος ψυχολόγος στον στρατό... Έχεις χρόνο ειλικρινά να αποφασίσεις για το τι σου αρέσει περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Slytherin Πολύ δραστήριο μέλος Ο Slytherin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.116 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2020 στις 01:51 Ο Slytherin: #4 19-07-20 01:51 Εχω γνωστό ο οποίος σπούδασε στο Οικονομικό ΣΣΑΣ και στην συνέχεια έκανε και Μεταπτυχιακό. Οπότε ναι μπορείς να κάνεις και Μεταπτυχιακό παράλληλα με την εργασία σου στον Στρατό. Τώρα με τα περί ακαδημαϊκής καριέρας δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι εφικτό καθώς με το που αποφοιτήσεις από την ΣΣΑΣ θα πρέπει υποχρεωτικά να εργαστείς στον Στρατό για κάποια χρόνια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιουλίου 2020 Να ξέρεις πως αφού εισαχθείς στην στρατιωτική σχολή θα πρέπει να προσαρμοστείς και στην αρχή δεν θα είναι ρόδινα και ίσως περάσεις δύσκολα σε σχέση με τους άλλους φοιτητές.Ισως δεν θα σου αρέσει ο τρόπος που θα σου φέρονται στην αρχή. Αλλά να θυμάσαι πως εφόσον αποφοιτήσεις θα έχεις μια έτοιμη δουλειά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιουλίου 2020 Giii Δραστήριο μέλος Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ. Έχει γράψει 751 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2021 στις 09:37 Ο Giii έγραψε: #5 21-07-21 09:37 Αρχική Δημοσίευση από Slytherin: Εχω γνωστό ο οποίος σπούδασε στο Οικονομικό ΣΣΑΣ και στην συνέχεια έκανε και Μεταπτυχιακό. Οπότε ναι μπορείς να κάνεις και Μεταπτυχιακό παράλληλα με την εργασία σου στον Στρατό. Τώρα με τα περί ακαδημαϊκής καριέρας δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι εφικτό καθώς με το που αποφοιτήσεις από την ΣΣΑΣ θα πρέπει υποχρεωτικά να εργαστείς στον Στρατό για κάποια χρόνια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιουλίου 2020 Να ξέρεις πως αφού εισαχθείς στην στρατιωτική σχολή θα πρέπει να προσαρμοστείς και στην αρχή δεν θα είναι ρόδινα και ίσως περάσεις δύσκολα σε σχέση με τους άλλους φοιτητές.Ισως δεν θα σου αρέσει ο τρόπος που θα σου φέρονται στην αρχή. Αλλά να θυμάσαι πως εφόσον αποφοιτήσεις θα έχεις μια έτοιμη δουλειά. Click για ανάπτυξη... μπορεις να μου αναφερεις ο γνωστος σου ποσες μεταθεσεις ειχε και σε τι μερη γιατι στο ιντερνετ που ψαχνω ο καθενας λεει τα δικα του Slytherin Πολύ δραστήριο μέλος Ο Slytherin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.116 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2021 στις 23:39 Ο Slytherin: #6 22-07-21 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Giii: μπορεις να μου αναφερεις ο γνωστος σου ποσες μεταθεσεις ειχε και σε τι μερη γιατι στο ιντερνετ που ψαχνω ο καθενας λεει τα δικα του Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω λεπτομέρειες. Σπούδασε Θεσσαλονίκη και μετά έμαθα πως υπηρετεί στο πολεμικό ναυτικό στην ελευσίνα έχοντας σπουδάσει Οικονομικό ΣΣΑΣ.Μένει Κόρινθο. Giii Δραστήριο μέλος Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ. Έχει γράψει 751 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 08:36 Ο Giii έγραψε: #7 23-07-21 08:36 Αρχική Δημοσίευση από Slytherin: Δεν ξέρω λεπτομέρειες. Σπούδασε Θεσσαλονίκη και μετά έμαθα πως υπηρετεί στο πολεμικό ναυτικό στην ελευσίνα έχοντας σπουδάσει Οικονομικό ΣΣΑΣ.Μένει Κόρινθο. Click για ανάπτυξη... ειναι χρονια εκει η εχουν πολλες μεταθεσεις? TakSimeon Νεοφερμένο μέλος Ο TakSimeon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 11:01 Ο TakSimeon: #8 23-07-21 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Giii: ειναι χρονια εκει η εχουν πολλες μεταθεσεις? Click για ανάπτυξη... Μη σκεφτεσαι μεταθεσεις για σσασ. Ειναι η καλυτερη επιλογη μακραν. Αμα περασεις ουτε που θα τις σκεφτεσαι τις μεταθεσεις. Θα βγεις αξιωματικος και θα χεις κ πανεπιστημιακο πτυχιο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Ιουλίου 2021 Ειναι καλύτερη μακράν και απο αξιωματικών αστυνομίας και απο σμα και απ'όλα. Εκτός άμα δε σου αρέσει ο στρατός, εκεί πάω πάσο. Δεν αρέσουν σε όλους όλα. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Ιουλίου 2021 Slytherin Πολύ δραστήριο μέλος Ο Slytherin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.116 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 14:35 Ο Slytherin: #9 23-07-21 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Giii: ειναι χρονια εκει η εχουν πολλες μεταθεσεις? Click για ανάπτυξη... Αυτό που είπε ο @AStavros Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 100 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Neptune Georgiaaa_ tomftw Corfu kitty karr Dim_99 xris Mara2004 elevag Ness blissele thenutritionist Fanimaid123 panspil Ανώνυμη Scandal Jimmy20 Angelosap Αναστασία197 Petros.21 Κλημεντίνη tsiobieman Giii Μικρή πεταλούδα Nala Lathy angies Slytherin Αλκης Κ. Pharmacist01 SlimShady Πα.Κ Nikkkpat maria2001 ggl Specon argy Ryuzaki chochoru Unboxholics tfghp calliope Έμμα paulkin94 Alin22 Αριάνα123 moan20 imyourfather Tina02 desna stefan uni77 Rene2004 GeoCommand tslef8 Stelios725 Thanos_D T C Ermioni89 lnesb MarcoReus nicole1982 don_vito Ggpg Scott Kostakis45 Viedo eri548 tymvorixos Johanna Mark ROSSONERO J.Cameron notis_19 Jocaste Dababy Φινεύς hirasawayui azula Eva Nefeloula ΘανάσοςG4 Μαρία234 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας! είμαι β λυκείου και σκέφτομαι (αν συγκεντρώσω τα απαραίτητα μόρια) να ασχοληθώ με την ψυχολογία. Γενικά με ενδιαφέρει να ακολουθήσω ακαδημαϊκή καριέρα , όχι δηλαδή γραφείο κοκ. Ωστόσο, δεν θελω να επιβαρύνω την οικογένεια μου οικονομικά ιδιαίτερα , κάτι αναπόφευκτο με τα προσδοκώμενα -πενιχρα- εισοδήματα μιας ακαδημαϊκής πορείας, και να ανεξαρτητοποιηθω. Επειδή ολλλλα αυτα μου φαίνονται πολύ ουτοπικά για το επάγγελμα που επιλέγω -ξερω ότι υπάρχει κορεσμός- διερευνω την περίπτωση της ΣΣΑΣ ψυχολογίας. Είμαι γενικά διαλλακτική (ΚΚΕ και ούτω καθεξής ) αλλα η πειθαρχία του στρατού με ενθουσιάζει. Θα μπορέσω να ανταπεξέλθω ? Υπάρχει η δυνατότητα για ακαδημαϊκή καριέρα παράλληλα με τον στρατό( μεταπτυχιακό εξ αποστάσεως)? Είναι ενδιαφέρον το αντικείμενο με το οποιο ασχολούνται οι αποφοιτοι της εν λόγω. Σχολής ? Ειμαι εντελώς αδαής. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2020 στις 21:53 Η Κλημεντίνη: #2 18-07-20 21:53 Ειναι τοσο μα τοσο ελάχιστες οι θέσεις για αυτη τη Σχολή(4 άτομα) που πραγματικά δεν αξίζει να τη σκέφτεσαι απο τωρα. Όταν με το καλό βγάλεις τα μόρια έχεις άπλετο χρόνο να το σκεφτείς. Το μονο που μπορεις να κάνεις είναι να διαβάσεις σκληρά κι ο.τι γινει . Πάντως αν σε ενθουσιάζει ο στρατός ισως θα έπρεπε να σκεφτείς να αλλάξεις επιστημονικό πεδίο. Τελος η ακαδημαϊκή πορεία ειναι κάτι που θα αποφασίσεις μετά. Θα σε διαλέξει αυτή και οχι εσυ αυτήν. Επίσης η ψυχολογία σαν σπουδή σε γενικές γραμμές απαιτεί παραπάνω πραγματα απο ενα πτυχίο ούτως η άλλως . Καλη επιτυχία σε ό,τι και αν επιλέξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ermioni89 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ermioni89 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2020 στις 23:19 Η Ermioni89: #3 18-07-20 23:19 Δεν έχω ακούσει για πολλούς αποφοίτους της ΣΣΑΣ, να γίνονται μετά ακαδημαϊκοί. Τώρα, μετά την αποφοίτησή, ο στρατός σε τοποθετεί όπου έχει ανάγκη. Και όντως θα το ασκείς ως επάγγελμα δηλαδή, να ακούς τα προβλήματα των άλλων. Οι θέσεις για τους ψυχολόγους είναι περιορισμένες, μακάρι να ήταν όπως αναφέρθηκε πιο πάνω 4, αλλά συνήθως παίρνουν 1 άτομο. Φέτος αυξήθηκαν οι θέσεις στις 4. Να το έχεις στο νου σου ότι αγωνιζεσαι για μία ή στην καλύτερη 3 θέσεις. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να ψάξεις να ρωτήσεις όσους αποφοίτησαν από την σχολή, και έχει κάποια χρόνια που είναι ψυχολόγοι στο στρατό. Σε γενικότερο βαθμό, όποια σχολή και αν πάρεις, θα γυρίσουν οι περισσότεροι να σου πουν μην την επιλέγεις γιατί γεμίσαμε από αυτό, αλλά είναι στο χέρι σου, για το τι θα κάνεις, ποια προσόντα θα αποκτήσεις. Εξαρτάται και η όρεξη και ο ζήλος που έχεις για κάτι, ή να γίνεις κάτι. Και επίσης, ασφαλώς μπορείς να κάνεις μεταπτυχιακό αφού τελειώσεις την σχολή, και διδακτορικο. Γιατί παίρνεις πτυχίο πανεπιστημίου. Και σίγουρα με ένα μεταπτυχιακό που συνδέεται με την ψυχολογία, μπορεί να σου δώσει καλύτερες προοπτικές να εργαστείς σε έναν κλάδο της ψυχολογίας που σου αρέσει, απ'ότι αν έλεγες να είσαι ψυχολόγος του στρατού. Γιατί, δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα να είναι κάποιος ψυχολόγος στον στρατό... Έχεις χρόνο ειλικρινά να αποφασίσεις για το τι σου αρέσει περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Slytherin Πολύ δραστήριο μέλος Ο Slytherin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.116 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2020 στις 01:51 Ο Slytherin: #4 19-07-20 01:51 Εχω γνωστό ο οποίος σπούδασε στο Οικονομικό ΣΣΑΣ και στην συνέχεια έκανε και Μεταπτυχιακό. Οπότε ναι μπορείς να κάνεις και Μεταπτυχιακό παράλληλα με την εργασία σου στον Στρατό. Τώρα με τα περί ακαδημαϊκής καριέρας δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι εφικτό καθώς με το που αποφοιτήσεις από την ΣΣΑΣ θα πρέπει υποχρεωτικά να εργαστείς στον Στρατό για κάποια χρόνια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιουλίου 2020 Να ξέρεις πως αφού εισαχθείς στην στρατιωτική σχολή θα πρέπει να προσαρμοστείς και στην αρχή δεν θα είναι ρόδινα και ίσως περάσεις δύσκολα σε σχέση με τους άλλους φοιτητές.Ισως δεν θα σου αρέσει ο τρόπος που θα σου φέρονται στην αρχή. Αλλά να θυμάσαι πως εφόσον αποφοιτήσεις θα έχεις μια έτοιμη δουλειά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιουλίου 2020 Giii Δραστήριο μέλος Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ. Έχει γράψει 751 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2021 στις 09:37 Ο Giii έγραψε: #5 21-07-21 09:37 Αρχική Δημοσίευση από Slytherin: Εχω γνωστό ο οποίος σπούδασε στο Οικονομικό ΣΣΑΣ και στην συνέχεια έκανε και Μεταπτυχιακό. Οπότε ναι μπορείς να κάνεις και Μεταπτυχιακό παράλληλα με την εργασία σου στον Στρατό. Τώρα με τα περί ακαδημαϊκής καριέρας δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι εφικτό καθώς με το που αποφοιτήσεις από την ΣΣΑΣ θα πρέπει υποχρεωτικά να εργαστείς στον Στρατό για κάποια χρόνια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιουλίου 2020 Να ξέρεις πως αφού εισαχθείς στην στρατιωτική σχολή θα πρέπει να προσαρμοστείς και στην αρχή δεν θα είναι ρόδινα και ίσως περάσεις δύσκολα σε σχέση με τους άλλους φοιτητές.Ισως δεν θα σου αρέσει ο τρόπος που θα σου φέρονται στην αρχή. Αλλά να θυμάσαι πως εφόσον αποφοιτήσεις θα έχεις μια έτοιμη δουλειά. Click για ανάπτυξη... μπορεις να μου αναφερεις ο γνωστος σου ποσες μεταθεσεις ειχε και σε τι μερη γιατι στο ιντερνετ που ψαχνω ο καθενας λεει τα δικα του Slytherin Πολύ δραστήριο μέλος Ο Slytherin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.116 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2021 στις 23:39 Ο Slytherin: #6 22-07-21 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Giii: μπορεις να μου αναφερεις ο γνωστος σου ποσες μεταθεσεις ειχε και σε τι μερη γιατι στο ιντερνετ που ψαχνω ο καθενας λεει τα δικα του Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω λεπτομέρειες. Σπούδασε Θεσσαλονίκη και μετά έμαθα πως υπηρετεί στο πολεμικό ναυτικό στην ελευσίνα έχοντας σπουδάσει Οικονομικό ΣΣΑΣ.Μένει Κόρινθο. Giii Δραστήριο μέλος Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ. Έχει γράψει 751 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 08:36 Ο Giii έγραψε: #7 23-07-21 08:36 Αρχική Δημοσίευση από Slytherin: Δεν ξέρω λεπτομέρειες. Σπούδασε Θεσσαλονίκη και μετά έμαθα πως υπηρετεί στο πολεμικό ναυτικό στην ελευσίνα έχοντας σπουδάσει Οικονομικό ΣΣΑΣ.Μένει Κόρινθο. Click για ανάπτυξη... ειναι χρονια εκει η εχουν πολλες μεταθεσεις? TakSimeon Νεοφερμένο μέλος Ο TakSimeon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 11:01 Ο TakSimeon: #8 23-07-21 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Giii: ειναι χρονια εκει η εχουν πολλες μεταθεσεις? Click για ανάπτυξη... Μη σκεφτεσαι μεταθεσεις για σσασ. Ειναι η καλυτερη επιλογη μακραν. Αμα περασεις ουτε που θα τις σκεφτεσαι τις μεταθεσεις. Θα βγεις αξιωματικος και θα χεις κ πανεπιστημιακο πτυχιο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Ιουλίου 2021 Ειναι καλύτερη μακράν και απο αξιωματικών αστυνομίας και απο σμα και απ'όλα. Εκτός άμα δε σου αρέσει ο στρατός, εκεί πάω πάσο. Δεν αρέσουν σε όλους όλα. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Ιουλίου 2021 Slytherin Πολύ δραστήριο μέλος Ο Slytherin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.116 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 14:35 Ο Slytherin: #9 23-07-21 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Giii: ειναι χρονια εκει η εχουν πολλες μεταθεσεις? Click για ανάπτυξη... Αυτό που είπε ο @AStavros Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 100 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Neptune Georgiaaa_ tomftw Corfu kitty karr Dim_99 xris Mara2004 elevag Ness blissele thenutritionist Fanimaid123 panspil Ανώνυμη Scandal Jimmy20 Angelosap Αναστασία197 Petros.21 Κλημεντίνη tsiobieman Giii Μικρή πεταλούδα Nala Lathy angies Slytherin Αλκης Κ. Pharmacist01 SlimShady Πα.Κ Nikkkpat maria2001 ggl Specon argy Ryuzaki chochoru Unboxholics tfghp calliope Έμμα paulkin94 Alin22 Αριάνα123 moan20 imyourfather Tina02 desna stefan uni77 Rene2004 GeoCommand tslef8 Stelios725 Thanos_D T C Ermioni89 lnesb MarcoReus nicole1982 don_vito Ggpg Scott Kostakis45 Viedo eri548 tymvorixos Johanna Mark ROSSONERO J.Cameron notis_19 Jocaste Dababy Φινεύς hirasawayui azula Eva Nefeloula ΘανάσοςG4 Μαρία234 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ειναι τοσο μα τοσο ελάχιστες οι θέσεις για αυτη τη Σχολή(4 άτομα) που πραγματικά δεν αξίζει να τη σκέφτεσαι απο τωρα. Όταν με το καλό βγάλεις τα μόρια έχεις άπλετο χρόνο να το σκεφτείς. Το μονο που μπορεις να κάνεις είναι να διαβάσεις σκληρά κι ο.τι γινει . Πάντως αν σε ενθουσιάζει ο στρατός ισως θα έπρεπε να σκεφτείς να αλλάξεις επιστημονικό πεδίο. Τελος η ακαδημαϊκή πορεία ειναι κάτι που θα αποφασίσεις μετά. Θα σε διαλέξει αυτή και οχι εσυ αυτήν. Επίσης η ψυχολογία σαν σπουδή σε γενικές γραμμές απαιτεί παραπάνω πραγματα απο ενα πτυχίο ούτως η άλλως . Καλη επιτυχία σε ό,τι και αν επιλέξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ermioni89 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ermioni89 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2020 στις 23:19 Η Ermioni89: #3 18-07-20 23:19 Δεν έχω ακούσει για πολλούς αποφοίτους της ΣΣΑΣ, να γίνονται μετά ακαδημαϊκοί. Τώρα, μετά την αποφοίτησή, ο στρατός σε τοποθετεί όπου έχει ανάγκη. Και όντως θα το ασκείς ως επάγγελμα δηλαδή, να ακούς τα προβλήματα των άλλων. Οι θέσεις για τους ψυχολόγους είναι περιορισμένες, μακάρι να ήταν όπως αναφέρθηκε πιο πάνω 4, αλλά συνήθως παίρνουν 1 άτομο. Φέτος αυξήθηκαν οι θέσεις στις 4. Να το έχεις στο νου σου ότι αγωνιζεσαι για μία ή στην καλύτερη 3 θέσεις. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να ψάξεις να ρωτήσεις όσους αποφοίτησαν από την σχολή, και έχει κάποια χρόνια που είναι ψυχολόγοι στο στρατό. Σε γενικότερο βαθμό, όποια σχολή και αν πάρεις, θα γυρίσουν οι περισσότεροι να σου πουν μην την επιλέγεις γιατί γεμίσαμε από αυτό, αλλά είναι στο χέρι σου, για το τι θα κάνεις, ποια προσόντα θα αποκτήσεις. Εξαρτάται και η όρεξη και ο ζήλος που έχεις για κάτι, ή να γίνεις κάτι. Και επίσης, ασφαλώς μπορείς να κάνεις μεταπτυχιακό αφού τελειώσεις την σχολή, και διδακτορικο. Γιατί παίρνεις πτυχίο πανεπιστημίου. Και σίγουρα με ένα μεταπτυχιακό που συνδέεται με την ψυχολογία, μπορεί να σου δώσει καλύτερες προοπτικές να εργαστείς σε έναν κλάδο της ψυχολογίας που σου αρέσει, απ'ότι αν έλεγες να είσαι ψυχολόγος του στρατού. Γιατί, δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα να είναι κάποιος ψυχολόγος στον στρατό... Έχεις χρόνο ειλικρινά να αποφασίσεις για το τι σου αρέσει περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Slytherin Πολύ δραστήριο μέλος Ο Slytherin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.116 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2020 στις 01:51 Ο Slytherin: #4 19-07-20 01:51 Εχω γνωστό ο οποίος σπούδασε στο Οικονομικό ΣΣΑΣ και στην συνέχεια έκανε και Μεταπτυχιακό. Οπότε ναι μπορείς να κάνεις και Μεταπτυχιακό παράλληλα με την εργασία σου στον Στρατό. Τώρα με τα περί ακαδημαϊκής καριέρας δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι εφικτό καθώς με το που αποφοιτήσεις από την ΣΣΑΣ θα πρέπει υποχρεωτικά να εργαστείς στον Στρατό για κάποια χρόνια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιουλίου 2020 Να ξέρεις πως αφού εισαχθείς στην στρατιωτική σχολή θα πρέπει να προσαρμοστείς και στην αρχή δεν θα είναι ρόδινα και ίσως περάσεις δύσκολα σε σχέση με τους άλλους φοιτητές.Ισως δεν θα σου αρέσει ο τρόπος που θα σου φέρονται στην αρχή. Αλλά να θυμάσαι πως εφόσον αποφοιτήσεις θα έχεις μια έτοιμη δουλειά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιουλίου 2020 Giii Δραστήριο μέλος Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ. Έχει γράψει 751 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2021 στις 09:37 Ο Giii έγραψε: #5 21-07-21 09:37 Αρχική Δημοσίευση από Slytherin: Εχω γνωστό ο οποίος σπούδασε στο Οικονομικό ΣΣΑΣ και στην συνέχεια έκανε και Μεταπτυχιακό. Οπότε ναι μπορείς να κάνεις και Μεταπτυχιακό παράλληλα με την εργασία σου στον Στρατό. Τώρα με τα περί ακαδημαϊκής καριέρας δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι εφικτό καθώς με το που αποφοιτήσεις από την ΣΣΑΣ θα πρέπει υποχρεωτικά να εργαστείς στον Στρατό για κάποια χρόνια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιουλίου 2020 Να ξέρεις πως αφού εισαχθείς στην στρατιωτική σχολή θα πρέπει να προσαρμοστείς και στην αρχή δεν θα είναι ρόδινα και ίσως περάσεις δύσκολα σε σχέση με τους άλλους φοιτητές.Ισως δεν θα σου αρέσει ο τρόπος που θα σου φέρονται στην αρχή. Αλλά να θυμάσαι πως εφόσον αποφοιτήσεις θα έχεις μια έτοιμη δουλειά. Click για ανάπτυξη... μπορεις να μου αναφερεις ο γνωστος σου ποσες μεταθεσεις ειχε και σε τι μερη γιατι στο ιντερνετ που ψαχνω ο καθενας λεει τα δικα του Slytherin Πολύ δραστήριο μέλος Ο Slytherin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.116 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2021 στις 23:39 Ο Slytherin: #6 22-07-21 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Giii: μπορεις να μου αναφερεις ο γνωστος σου ποσες μεταθεσεις ειχε και σε τι μερη γιατι στο ιντερνετ που ψαχνω ο καθενας λεει τα δικα του Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω λεπτομέρειες. Σπούδασε Θεσσαλονίκη και μετά έμαθα πως υπηρετεί στο πολεμικό ναυτικό στην ελευσίνα έχοντας σπουδάσει Οικονομικό ΣΣΑΣ.Μένει Κόρινθο. Giii Δραστήριο μέλος Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ. Έχει γράψει 751 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 08:36 Ο Giii έγραψε: #7 23-07-21 08:36 Αρχική Δημοσίευση από Slytherin: Δεν ξέρω λεπτομέρειες. Σπούδασε Θεσσαλονίκη και μετά έμαθα πως υπηρετεί στο πολεμικό ναυτικό στην ελευσίνα έχοντας σπουδάσει Οικονομικό ΣΣΑΣ.Μένει Κόρινθο. Click για ανάπτυξη... ειναι χρονια εκει η εχουν πολλες μεταθεσεις? TakSimeon Νεοφερμένο μέλος Ο TakSimeon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 11:01 Ο TakSimeon: #8 23-07-21 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Giii: ειναι χρονια εκει η εχουν πολλες μεταθεσεις? Click για ανάπτυξη... Μη σκεφτεσαι μεταθεσεις για σσασ. Ειναι η καλυτερη επιλογη μακραν. Αμα περασεις ουτε που θα τις σκεφτεσαι τις μεταθεσεις. Θα βγεις αξιωματικος και θα χεις κ πανεπιστημιακο πτυχιο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Ιουλίου 2021 Ειναι καλύτερη μακράν και απο αξιωματικών αστυνομίας και απο σμα και απ'όλα. Εκτός άμα δε σου αρέσει ο στρατός, εκεί πάω πάσο. Δεν αρέσουν σε όλους όλα. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Ιουλίου 2021 Slytherin Πολύ δραστήριο μέλος Ο Slytherin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.116 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 14:35 Ο Slytherin: #9 23-07-21 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Giii: ειναι χρονια εκει η εχουν πολλες μεταθεσεις? Click για ανάπτυξη... Αυτό που είπε ο @AStavros Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 100 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Neptune Georgiaaa_ tomftw Corfu kitty karr Dim_99 xris Mara2004 elevag Ness blissele thenutritionist Fanimaid123 panspil Ανώνυμη Scandal Jimmy20 Angelosap Αναστασία197 Petros.21 Κλημεντίνη tsiobieman Giii Μικρή πεταλούδα Nala Lathy angies Slytherin Αλκης Κ. Pharmacist01 SlimShady Πα.Κ Nikkkpat maria2001 ggl Specon argy Ryuzaki chochoru Unboxholics tfghp calliope Έμμα paulkin94 Alin22 Αριάνα123 moan20 imyourfather Tina02 desna stefan uni77 Rene2004 GeoCommand tslef8 Stelios725 Thanos_D T C Ermioni89 lnesb MarcoReus nicole1982 don_vito Ggpg Scott Kostakis45 Viedo eri548 tymvorixos Johanna Mark ROSSONERO J.Cameron notis_19 Jocaste Dababy Φινεύς hirasawayui azula Eva Nefeloula ΘανάσοςG4 Μαρία234 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν έχω ακούσει για πολλούς αποφοίτους της ΣΣΑΣ, να γίνονται μετά ακαδημαϊκοί. Τώρα, μετά την αποφοίτησή, ο στρατός σε τοποθετεί όπου έχει ανάγκη. Και όντως θα το ασκείς ως επάγγελμα δηλαδή, να ακούς τα προβλήματα των άλλων. Οι θέσεις για τους ψυχολόγους είναι περιορισμένες, μακάρι να ήταν όπως αναφέρθηκε πιο πάνω 4, αλλά συνήθως παίρνουν 1 άτομο. Φέτος αυξήθηκαν οι θέσεις στις 4. Να το έχεις στο νου σου ότι αγωνιζεσαι για μία ή στην καλύτερη 3 θέσεις. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να ψάξεις να ρωτήσεις όσους αποφοίτησαν από την σχολή, και έχει κάποια χρόνια που είναι ψυχολόγοι στο στρατό. Σε γενικότερο βαθμό, όποια σχολή και αν πάρεις, θα γυρίσουν οι περισσότεροι να σου πουν μην την επιλέγεις γιατί γεμίσαμε από αυτό, αλλά είναι στο χέρι σου, για το τι θα κάνεις, ποια προσόντα θα αποκτήσεις. Εξαρτάται και η όρεξη και ο ζήλος που έχεις για κάτι, ή να γίνεις κάτι. Και επίσης, ασφαλώς μπορείς να κάνεις μεταπτυχιακό αφού τελειώσεις την σχολή, και διδακτορικο. Γιατί παίρνεις πτυχίο πανεπιστημίου. Και σίγουρα με ένα μεταπτυχιακό που συνδέεται με την ψυχολογία, μπορεί να σου δώσει καλύτερες προοπτικές να εργαστείς σε έναν κλάδο της ψυχολογίας που σου αρέσει, απ'ότι αν έλεγες να είσαι ψυχολόγος του στρατού. Γιατί, δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα να είναι κάποιος ψυχολόγος στον στρατό... Έχεις χρόνο ειλικρινά να αποφασίσεις για το τι σου αρέσει περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Slytherin Πολύ δραστήριο μέλος Ο Slytherin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.116 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2020 στις 01:51 Ο Slytherin: #4 19-07-20 01:51 Εχω γνωστό ο οποίος σπούδασε στο Οικονομικό ΣΣΑΣ και στην συνέχεια έκανε και Μεταπτυχιακό. Οπότε ναι μπορείς να κάνεις και Μεταπτυχιακό παράλληλα με την εργασία σου στον Στρατό. Τώρα με τα περί ακαδημαϊκής καριέρας δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι εφικτό καθώς με το που αποφοιτήσεις από την ΣΣΑΣ θα πρέπει υποχρεωτικά να εργαστείς στον Στρατό για κάποια χρόνια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιουλίου 2020 Να ξέρεις πως αφού εισαχθείς στην στρατιωτική σχολή θα πρέπει να προσαρμοστείς και στην αρχή δεν θα είναι ρόδινα και ίσως περάσεις δύσκολα σε σχέση με τους άλλους φοιτητές.Ισως δεν θα σου αρέσει ο τρόπος που θα σου φέρονται στην αρχή. Αλλά να θυμάσαι πως εφόσον αποφοιτήσεις θα έχεις μια έτοιμη δουλειά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιουλίου 2020 Giii Δραστήριο μέλος Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ. Έχει γράψει 751 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2021 στις 09:37 Ο Giii έγραψε: #5 21-07-21 09:37 Αρχική Δημοσίευση από Slytherin: Εχω γνωστό ο οποίος σπούδασε στο Οικονομικό ΣΣΑΣ και στην συνέχεια έκανε και Μεταπτυχιακό. Οπότε ναι μπορείς να κάνεις και Μεταπτυχιακό παράλληλα με την εργασία σου στον Στρατό. Τώρα με τα περί ακαδημαϊκής καριέρας δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι εφικτό καθώς με το που αποφοιτήσεις από την ΣΣΑΣ θα πρέπει υποχρεωτικά να εργαστείς στον Στρατό για κάποια χρόνια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιουλίου 2020 Να ξέρεις πως αφού εισαχθείς στην στρατιωτική σχολή θα πρέπει να προσαρμοστείς και στην αρχή δεν θα είναι ρόδινα και ίσως περάσεις δύσκολα σε σχέση με τους άλλους φοιτητές.Ισως δεν θα σου αρέσει ο τρόπος που θα σου φέρονται στην αρχή. Αλλά να θυμάσαι πως εφόσον αποφοιτήσεις θα έχεις μια έτοιμη δουλειά. Click για ανάπτυξη... μπορεις να μου αναφερεις ο γνωστος σου ποσες μεταθεσεις ειχε και σε τι μερη γιατι στο ιντερνετ που ψαχνω ο καθενας λεει τα δικα του Slytherin Πολύ δραστήριο μέλος Ο Slytherin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.116 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2021 στις 23:39 Ο Slytherin: #6 22-07-21 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Giii: μπορεις να μου αναφερεις ο γνωστος σου ποσες μεταθεσεις ειχε και σε τι μερη γιατι στο ιντερνετ που ψαχνω ο καθενας λεει τα δικα του Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω λεπτομέρειες. Σπούδασε Θεσσαλονίκη και μετά έμαθα πως υπηρετεί στο πολεμικό ναυτικό στην ελευσίνα έχοντας σπουδάσει Οικονομικό ΣΣΑΣ.Μένει Κόρινθο. Giii Δραστήριο μέλος Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ. Έχει γράψει 751 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 08:36 Ο Giii έγραψε: #7 23-07-21 08:36 Αρχική Δημοσίευση από Slytherin: Δεν ξέρω λεπτομέρειες. Σπούδασε Θεσσαλονίκη και μετά έμαθα πως υπηρετεί στο πολεμικό ναυτικό στην ελευσίνα έχοντας σπουδάσει Οικονομικό ΣΣΑΣ.Μένει Κόρινθο. Click για ανάπτυξη... ειναι χρονια εκει η εχουν πολλες μεταθεσεις? TakSimeon Νεοφερμένο μέλος Ο TakSimeon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 11:01 Ο TakSimeon: #8 23-07-21 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Giii: ειναι χρονια εκει η εχουν πολλες μεταθεσεις? Click για ανάπτυξη... Μη σκεφτεσαι μεταθεσεις για σσασ. Ειναι η καλυτερη επιλογη μακραν. Αμα περασεις ουτε που θα τις σκεφτεσαι τις μεταθεσεις. Θα βγεις αξιωματικος και θα χεις κ πανεπιστημιακο πτυχιο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Ιουλίου 2021 Ειναι καλύτερη μακράν και απο αξιωματικών αστυνομίας και απο σμα και απ'όλα. Εκτός άμα δε σου αρέσει ο στρατός, εκεί πάω πάσο. Δεν αρέσουν σε όλους όλα. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Ιουλίου 2021 Slytherin Πολύ δραστήριο μέλος Ο Slytherin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.116 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 14:35 Ο Slytherin: #9 23-07-21 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Giii: ειναι χρονια εκει η εχουν πολλες μεταθεσεις? Click για ανάπτυξη... Αυτό που είπε ο @AStavros Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 100 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Neptune Georgiaaa_ tomftw Corfu kitty karr Dim_99 xris Mara2004 elevag Ness blissele thenutritionist Fanimaid123 panspil Ανώνυμη Scandal Jimmy20 Angelosap Αναστασία197 Petros.21 Κλημεντίνη tsiobieman Giii Μικρή πεταλούδα Nala Lathy angies Slytherin Αλκης Κ. Pharmacist01 SlimShady Πα.Κ Nikkkpat maria2001 ggl Specon argy Ryuzaki chochoru Unboxholics tfghp calliope Έμμα paulkin94 Alin22 Αριάνα123 moan20 imyourfather Tina02 desna stefan uni77 Rene2004 GeoCommand tslef8 Stelios725 Thanos_D T C Ermioni89 lnesb MarcoReus nicole1982 don_vito Ggpg Scott Kostakis45 Viedo eri548 tymvorixos Johanna Mark ROSSONERO J.Cameron notis_19 Jocaste Dababy Φινεύς hirasawayui azula Eva Nefeloula ΘανάσοςG4 Μαρία234 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εχω γνωστό ο οποίος σπούδασε στο Οικονομικό ΣΣΑΣ και στην συνέχεια έκανε και Μεταπτυχιακό. Οπότε ναι μπορείς να κάνεις και Μεταπτυχιακό παράλληλα με την εργασία σου στον Στρατό. Τώρα με τα περί ακαδημαϊκής καριέρας δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι εφικτό καθώς με το που αποφοιτήσεις από την ΣΣΑΣ θα πρέπει υποχρεωτικά να εργαστείς στον Στρατό για κάποια χρόνια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιουλίου 2020 Να ξέρεις πως αφού εισαχθείς στην στρατιωτική σχολή θα πρέπει να προσαρμοστείς και στην αρχή δεν θα είναι ρόδινα και ίσως περάσεις δύσκολα σε σχέση με τους άλλους φοιτητές.Ισως δεν θα σου αρέσει ο τρόπος που θα σου φέρονται στην αρχή. Αλλά να θυμάσαι πως εφόσον αποφοιτήσεις θα έχεις μια έτοιμη δουλειά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giii Δραστήριο μέλος Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ. Έχει γράψει 751 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2021 στις 09:37 Ο Giii έγραψε: #5 21-07-21 09:37 Αρχική Δημοσίευση από Slytherin: Εχω γνωστό ο οποίος σπούδασε στο Οικονομικό ΣΣΑΣ και στην συνέχεια έκανε και Μεταπτυχιακό. Οπότε ναι μπορείς να κάνεις και Μεταπτυχιακό παράλληλα με την εργασία σου στον Στρατό. Τώρα με τα περί ακαδημαϊκής καριέρας δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι εφικτό καθώς με το που αποφοιτήσεις από την ΣΣΑΣ θα πρέπει υποχρεωτικά να εργαστείς στον Στρατό για κάποια χρόνια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιουλίου 2020 Να ξέρεις πως αφού εισαχθείς στην στρατιωτική σχολή θα πρέπει να προσαρμοστείς και στην αρχή δεν θα είναι ρόδινα και ίσως περάσεις δύσκολα σε σχέση με τους άλλους φοιτητές.Ισως δεν θα σου αρέσει ο τρόπος που θα σου φέρονται στην αρχή. Αλλά να θυμάσαι πως εφόσον αποφοιτήσεις θα έχεις μια έτοιμη δουλειά. Click για ανάπτυξη... μπορεις να μου αναφερεις ο γνωστος σου ποσες μεταθεσεις ειχε και σε τι μερη γιατι στο ιντερνετ που ψαχνω ο καθενας λεει τα δικα του Slytherin Πολύ δραστήριο μέλος Ο Slytherin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.116 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2021 στις 23:39 Ο Slytherin: #6 22-07-21 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Giii: μπορεις να μου αναφερεις ο γνωστος σου ποσες μεταθεσεις ειχε και σε τι μερη γιατι στο ιντερνετ που ψαχνω ο καθενας λεει τα δικα του Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω λεπτομέρειες. Σπούδασε Θεσσαλονίκη και μετά έμαθα πως υπηρετεί στο πολεμικό ναυτικό στην ελευσίνα έχοντας σπουδάσει Οικονομικό ΣΣΑΣ.Μένει Κόρινθο. Giii Δραστήριο μέλος Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ. Έχει γράψει 751 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 08:36 Ο Giii έγραψε: #7 23-07-21 08:36 Αρχική Δημοσίευση από Slytherin: Δεν ξέρω λεπτομέρειες. Σπούδασε Θεσσαλονίκη και μετά έμαθα πως υπηρετεί στο πολεμικό ναυτικό στην ελευσίνα έχοντας σπουδάσει Οικονομικό ΣΣΑΣ.Μένει Κόρινθο. Click για ανάπτυξη... ειναι χρονια εκει η εχουν πολλες μεταθεσεις? TakSimeon Νεοφερμένο μέλος Ο TakSimeon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 11:01 Ο TakSimeon: #8 23-07-21 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Giii: ειναι χρονια εκει η εχουν πολλες μεταθεσεις? Click για ανάπτυξη... Μη σκεφτεσαι μεταθεσεις για σσασ. Ειναι η καλυτερη επιλογη μακραν. Αμα περασεις ουτε που θα τις σκεφτεσαι τις μεταθεσεις. Θα βγεις αξιωματικος και θα χεις κ πανεπιστημιακο πτυχιο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Ιουλίου 2021 Ειναι καλύτερη μακράν και απο αξιωματικών αστυνομίας και απο σμα και απ'όλα. Εκτός άμα δε σου αρέσει ο στρατός, εκεί πάω πάσο. Δεν αρέσουν σε όλους όλα. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Ιουλίου 2021 Slytherin Πολύ δραστήριο μέλος Ο Slytherin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.116 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 14:35 Ο Slytherin: #9 23-07-21 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Giii: ειναι χρονια εκει η εχουν πολλες μεταθεσεις? Click για ανάπτυξη... Αυτό που είπε ο @AStavros Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 100 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Neptune Georgiaaa_ tomftw Corfu kitty karr Dim_99 xris Mara2004 elevag Ness blissele thenutritionist Fanimaid123 panspil Ανώνυμη Scandal Jimmy20 Angelosap Αναστασία197 Petros.21 Κλημεντίνη tsiobieman Giii Μικρή πεταλούδα Nala Lathy angies Slytherin Αλκης Κ. Pharmacist01 SlimShady Πα.Κ Nikkkpat maria2001 ggl Specon argy Ryuzaki chochoru Unboxholics tfghp calliope Έμμα paulkin94 Alin22 Αριάνα123 moan20 imyourfather Tina02 desna stefan uni77 Rene2004 GeoCommand tslef8 Stelios725 Thanos_D T C Ermioni89 lnesb MarcoReus nicole1982 don_vito Ggpg Scott Kostakis45 Viedo eri548 tymvorixos Johanna Mark ROSSONERO J.Cameron notis_19 Jocaste Dababy Φινεύς hirasawayui azula Eva Nefeloula ΘανάσοςG4 Μαρία234 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Slytherin: Εχω γνωστό ο οποίος σπούδασε στο Οικονομικό ΣΣΑΣ και στην συνέχεια έκανε και Μεταπτυχιακό. Οπότε ναι μπορείς να κάνεις και Μεταπτυχιακό παράλληλα με την εργασία σου στον Στρατό. Τώρα με τα περί ακαδημαϊκής καριέρας δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι εφικτό καθώς με το που αποφοιτήσεις από την ΣΣΑΣ θα πρέπει υποχρεωτικά να εργαστείς στον Στρατό για κάποια χρόνια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιουλίου 2020 Να ξέρεις πως αφού εισαχθείς στην στρατιωτική σχολή θα πρέπει να προσαρμοστείς και στην αρχή δεν θα είναι ρόδινα και ίσως περάσεις δύσκολα σε σχέση με τους άλλους φοιτητές.Ισως δεν θα σου αρέσει ο τρόπος που θα σου φέρονται στην αρχή. Αλλά να θυμάσαι πως εφόσον αποφοιτήσεις θα έχεις μια έτοιμη δουλειά. Click για ανάπτυξη... μπορεις να μου αναφερεις ο γνωστος σου ποσες μεταθεσεις ειχε και σε τι μερη γιατι στο ιντερνετ που ψαχνω ο καθενας λεει τα δικα του
Slytherin Πολύ δραστήριο μέλος Ο Slytherin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.116 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2021 στις 23:39 Ο Slytherin: #6 22-07-21 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Giii: μπορεις να μου αναφερεις ο γνωστος σου ποσες μεταθεσεις ειχε και σε τι μερη γιατι στο ιντερνετ που ψαχνω ο καθενας λεει τα δικα του Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω λεπτομέρειες. Σπούδασε Θεσσαλονίκη και μετά έμαθα πως υπηρετεί στο πολεμικό ναυτικό στην ελευσίνα έχοντας σπουδάσει Οικονομικό ΣΣΑΣ.Μένει Κόρινθο. Giii Δραστήριο μέλος Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ. Έχει γράψει 751 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 08:36 Ο Giii έγραψε: #7 23-07-21 08:36 Αρχική Δημοσίευση από Slytherin: Δεν ξέρω λεπτομέρειες. Σπούδασε Θεσσαλονίκη και μετά έμαθα πως υπηρετεί στο πολεμικό ναυτικό στην ελευσίνα έχοντας σπουδάσει Οικονομικό ΣΣΑΣ.Μένει Κόρινθο. Click για ανάπτυξη... ειναι χρονια εκει η εχουν πολλες μεταθεσεις? TakSimeon Νεοφερμένο μέλος Ο TakSimeon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 11:01 Ο TakSimeon: #8 23-07-21 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Giii: ειναι χρονια εκει η εχουν πολλες μεταθεσεις? Click για ανάπτυξη... Μη σκεφτεσαι μεταθεσεις για σσασ. Ειναι η καλυτερη επιλογη μακραν. Αμα περασεις ουτε που θα τις σκεφτεσαι τις μεταθεσεις. Θα βγεις αξιωματικος και θα χεις κ πανεπιστημιακο πτυχιο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Ιουλίου 2021 Ειναι καλύτερη μακράν και απο αξιωματικών αστυνομίας και απο σμα και απ'όλα. Εκτός άμα δε σου αρέσει ο στρατός, εκεί πάω πάσο. Δεν αρέσουν σε όλους όλα. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Ιουλίου 2021 Slytherin Πολύ δραστήριο μέλος Ο Slytherin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.116 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 14:35 Ο Slytherin: #9 23-07-21 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Giii: ειναι χρονια εκει η εχουν πολλες μεταθεσεις? Click για ανάπτυξη... Αυτό που είπε ο @AStavros Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 100 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Neptune Georgiaaa_ tomftw Corfu kitty karr Dim_99 xris Mara2004 elevag Ness blissele thenutritionist Fanimaid123 panspil Ανώνυμη Scandal Jimmy20 Angelosap Αναστασία197 Petros.21 Κλημεντίνη tsiobieman Giii Μικρή πεταλούδα Nala Lathy angies Slytherin Αλκης Κ. Pharmacist01 SlimShady Πα.Κ Nikkkpat maria2001 ggl Specon argy Ryuzaki chochoru Unboxholics tfghp calliope Έμμα paulkin94 Alin22 Αριάνα123 moan20 imyourfather Tina02 desna stefan uni77 Rene2004 GeoCommand tslef8 Stelios725 Thanos_D T C Ermioni89 lnesb MarcoReus nicole1982 don_vito Ggpg Scott Kostakis45 Viedo eri548 tymvorixos Johanna Mark ROSSONERO J.Cameron notis_19 Jocaste Dababy Φινεύς hirasawayui azula Eva Nefeloula ΘανάσοςG4 Μαρία234 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Giii: μπορεις να μου αναφερεις ο γνωστος σου ποσες μεταθεσεις ειχε και σε τι μερη γιατι στο ιντερνετ που ψαχνω ο καθενας λεει τα δικα του Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω λεπτομέρειες. Σπούδασε Θεσσαλονίκη και μετά έμαθα πως υπηρετεί στο πολεμικό ναυτικό στην ελευσίνα έχοντας σπουδάσει Οικονομικό ΣΣΑΣ.Μένει Κόρινθο.
Giii Δραστήριο μέλος Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ. Έχει γράψει 751 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 08:36 Ο Giii έγραψε: #7 23-07-21 08:36 Αρχική Δημοσίευση από Slytherin: Δεν ξέρω λεπτομέρειες. Σπούδασε Θεσσαλονίκη και μετά έμαθα πως υπηρετεί στο πολεμικό ναυτικό στην ελευσίνα έχοντας σπουδάσει Οικονομικό ΣΣΑΣ.Μένει Κόρινθο. Click για ανάπτυξη... ειναι χρονια εκει η εχουν πολλες μεταθεσεις? TakSimeon Νεοφερμένο μέλος Ο TakSimeon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 11:01 Ο TakSimeon: #8 23-07-21 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Giii: ειναι χρονια εκει η εχουν πολλες μεταθεσεις? Click για ανάπτυξη... Μη σκεφτεσαι μεταθεσεις για σσασ. Ειναι η καλυτερη επιλογη μακραν. Αμα περασεις ουτε που θα τις σκεφτεσαι τις μεταθεσεις. Θα βγεις αξιωματικος και θα χεις κ πανεπιστημιακο πτυχιο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Ιουλίου 2021 Ειναι καλύτερη μακράν και απο αξιωματικών αστυνομίας και απο σμα και απ'όλα. Εκτός άμα δε σου αρέσει ο στρατός, εκεί πάω πάσο. Δεν αρέσουν σε όλους όλα. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Ιουλίου 2021 Slytherin Πολύ δραστήριο μέλος Ο Slytherin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.116 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 14:35 Ο Slytherin: #9 23-07-21 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Giii: ειναι χρονια εκει η εχουν πολλες μεταθεσεις? Click για ανάπτυξη... Αυτό που είπε ο @AStavros Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 100 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Neptune Georgiaaa_ tomftw Corfu kitty karr Dim_99 xris Mara2004 elevag Ness blissele thenutritionist Fanimaid123 panspil Ανώνυμη Scandal Jimmy20 Angelosap Αναστασία197 Petros.21 Κλημεντίνη tsiobieman Giii Μικρή πεταλούδα Nala Lathy angies Slytherin Αλκης Κ. Pharmacist01 SlimShady Πα.Κ Nikkkpat maria2001 ggl Specon argy Ryuzaki chochoru Unboxholics tfghp calliope Έμμα paulkin94 Alin22 Αριάνα123 moan20 imyourfather Tina02 desna stefan uni77 Rene2004 GeoCommand tslef8 Stelios725 Thanos_D T C Ermioni89 lnesb MarcoReus nicole1982 don_vito Ggpg Scott Kostakis45 Viedo eri548 tymvorixos Johanna Mark ROSSONERO J.Cameron notis_19 Jocaste Dababy Φινεύς hirasawayui azula Eva Nefeloula ΘανάσοςG4 Μαρία234 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Slytherin: Δεν ξέρω λεπτομέρειες. Σπούδασε Θεσσαλονίκη και μετά έμαθα πως υπηρετεί στο πολεμικό ναυτικό στην ελευσίνα έχοντας σπουδάσει Οικονομικό ΣΣΑΣ.Μένει Κόρινθο. Click για ανάπτυξη... ειναι χρονια εκει η εχουν πολλες μεταθεσεις?
TakSimeon Νεοφερμένο μέλος Ο TakSimeon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 11:01 Ο TakSimeon: #8 23-07-21 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Giii: ειναι χρονια εκει η εχουν πολλες μεταθεσεις? Click για ανάπτυξη... Μη σκεφτεσαι μεταθεσεις για σσασ. Ειναι η καλυτερη επιλογη μακραν. Αμα περασεις ουτε που θα τις σκεφτεσαι τις μεταθεσεις. Θα βγεις αξιωματικος και θα χεις κ πανεπιστημιακο πτυχιο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Ιουλίου 2021 Ειναι καλύτερη μακράν και απο αξιωματικών αστυνομίας και απο σμα και απ'όλα. Εκτός άμα δε σου αρέσει ο στρατός, εκεί πάω πάσο. Δεν αρέσουν σε όλους όλα. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Ιουλίου 2021 Slytherin Πολύ δραστήριο μέλος Ο Slytherin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.116 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 14:35 Ο Slytherin: #9 23-07-21 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Giii: ειναι χρονια εκει η εχουν πολλες μεταθεσεις? Click για ανάπτυξη... Αυτό που είπε ο @AStavros Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Giii: ειναι χρονια εκει η εχουν πολλες μεταθεσεις? Click για ανάπτυξη... Μη σκεφτεσαι μεταθεσεις για σσασ. Ειναι η καλυτερη επιλογη μακραν. Αμα περασεις ουτε που θα τις σκεφτεσαι τις μεταθεσεις. Θα βγεις αξιωματικος και θα χεις κ πανεπιστημιακο πτυχιο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Ιουλίου 2021 Ειναι καλύτερη μακράν και απο αξιωματικών αστυνομίας και απο σμα και απ'όλα. Εκτός άμα δε σου αρέσει ο στρατός, εκεί πάω πάσο. Δεν αρέσουν σε όλους όλα.
Slytherin Πολύ δραστήριο μέλος Ο Slytherin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.116 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2021 στις 14:35 Ο Slytherin: #9 23-07-21 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Giii: ειναι χρονια εκει η εχουν πολλες μεταθεσεις? Click για ανάπτυξη... Αυτό που είπε ο @AStavros
Αρχική Δημοσίευση από Giii: ειναι χρονια εκει η εχουν πολλες μεταθεσεις? Click για ανάπτυξη... Αυτό που είπε ο @AStavros