Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2023 στις 14:52 Η Helen06 έγραψε: #21 30-08-23 14:52 Τελικά επειδή δε πολυ εχω καταλάβει, από τη σχολή αυτή στη Λάρισα μπορεις να γίνεις καθηγητής πληροφορικής; Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.338 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2023 στις 15:20 Η Eclipse έγραψε: #22 30-08-23 15:20 Λογικά ναι. Οι διαφορες σχολών πληροφορικής και ψηφιακών συστημάτων είναι λεπτές, περισσότερο διαφέρουν στις εξειδικεύσεις αλλά λιγο πολυ είναι το ίδιο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Τελικά επειδή δε πολυ εχω καταλάβει, από τη σχολή αυτή στη Λάρισα μπορεις να γίνεις καθηγητής πληροφορικής; Click για ανάπτυξη... Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2023 στις 16:53 Η Nala έγραψε: #23 30-08-23 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Τελικά επειδή δε πολυ εχω καταλάβει, από τη σχολή αυτή στη Λάρισα μπορεις να γίνεις καθηγητής πληροφορικής; Click για ανάπτυξη... Και καθηγητής πληροφορικής μέχρι τώρα, Κ πληροφορικαριος, μπες στο σάιτ της σχολής και θά τό βρεις AstrayCat Νεοφερμένο μέλος Η AstrayCat δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2023 στις 17:39 Η AstrayCat: #24 30-08-23 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Για την σχολή στην Σπάρτη δεν ξέρω αλλά η σχολή στη Λάρισα είναι μια πολυ καλη σχολή με ενδιαφέρον προγραμμα σπουδών και καλές υποδομές. Οι περισσότεροι φοιτητές της Λάρισας ανήκουν σε αυτή τη σχολή. Ειναι όμως δύσκολη σχολή. Απαιτεί καλό διάβασμα για να τα βγάλεις πέρα, από μαθηματικά έχεις όσο θες. Ξέρω αρκετά παιδιά από εκεί, οι περισσότεροι χρωστάνε γύρω στα 10 και μόνο ένας δεν χρωστάει τιποτα (από αυτούς που ξέρω). Δεν είναι από τις σχολές που πας και λες «οκ ας εχω απλά ένα πτυχίο και κανω κάτι άλλο στη ζωη μου». Οχι. Πρέπει να γουστάρεις πληροφορική και μαθηματικά. Click για ανάπτυξη... Να σου στείλω pm να σε ρωτήσω για τη σχολή; Μιχαήλ Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχαήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2023 στις 23:17 Ο Μιχαήλ έγραψε: #25 31-08-23 23:17 Αρχική Δημοσίευση από AstrayCat: Να σου στείλω pm να σε ρωτήσω για τη σχολή; Click για ανάπτυξη... Άμα μπορείς ευχαριστώ πολύ! 41% Εκκολαπτόμενο μέλος Ο 41% δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 250 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2023 στις 20:07 Ο 41% έγραψε: #26 01-09-23 20:07 Μη πας Λάρισα είναι οτχ σαν πόλη. Επίσης δύσκολο να βρεις γκόμενα της προκοπής. Τώρα από Πελοπόννησο δεν τα ξέρω και τόσο καλά τα μέρη. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.338 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:08 Η Eclipse έγραψε: #27 02-09-23 00:08 Αρχική Δημοσίευση από 41%: Μη πας Λάρισα είναι οτχ σαν πόλη. Επίσης δύσκολο να βρεις γκόμενα της προκοπής. Τώρα από Πελοπόννησο δεν τα ξέρω και τόσο καλά τα μέρη. Click για ανάπτυξη... Αν εσένα δεν σου εκατσε Λαρισαία δεν σημαίνει ότι ολη η Λάρισα είναι γτπ. Εγω σαν πόλη την λάτρεψα, είναι φουλ φοιτητούπολη, τα ΤΕΙ έχουν πάντα πάρτυ, τα μαγαζιά γεμίζουν πάντα με φοιτητές, διοργανώνονται αρκετά φεστιβάλ κλπ κλπ. Είναι όμορφη η Λάρισα. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:16 Ο Guest 881237: #28 02-09-23 00:16 Αρχική Δημοσίευση από 41%: Επίσης δύσκολο να βρεις γκόμενα της προκοπής. Click για ανάπτυξη... Σοβαρό κριτήριο Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.338 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:19 Η Eclipse έγραψε: #29 02-09-23 00:19 Αρχική Δημοσίευση από 41%: Επίσης δύσκολο να βρεις γκόμενα της προκοπής. Click για ανάπτυξη... Πολυ δεδομένο το έχεις ότι το παιδί που έκανε το θρεντ είναι στρειτ πάντως 41% Εκκολαπτόμενο μέλος Ο 41% δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 250 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:21 Ο 41% έγραψε: #30 02-09-23 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Αν εσένα δεν σου εκατσε Λαρισαία δεν σημαίνει ότι ολη η Λάρισα είναι γτπ. Εγω σαν πόλη την λάτρεψα, είναι φουλ φοιτητούπολη, τα ΤΕΙ έχουν πάντα πάρτυ, τα μαγαζιά γεμίζουν πάντα με φοιτητές, διοργανώνονται αρκετά φεστιβάλ κλπ κλπ. Είναι όμορφη η Λάρισα. Click για ανάπτυξη... Είσαι ντόπια; Πήγες για σπουδές; Γιατί ο Πηνειός, το Αλκαζάρ και το φρούριο είναι τα μόνα πού έχει. Τώρα από μαγαζιά αν πας προς ταχυδρομείου όλο 15χρονα. Τέλος μην αναφέρω το κλίμα κάθε φορά που πηγαίνω λόγο της υγρασίας έχω αρθριτικά και χίλιους δυό άλλους πόνους. Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Πολυ δεδομένο το έχεις ότι το παιδί που έκανε το θρεντ είναι στρειτ πάντως Click για ανάπτυξη... Στατιστικά το πήγα. Αν και για να είμαι ειλικρινής δεν το σκέφτηκα καθόλου το άλλο ενδεχόμενο, όχι ότι υπάρχει κάποιο θέμα. Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Σοβαρό κριτήριο Click για ανάπτυξη... Είναι η ψυχολογία όμως . Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.338 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 10:21 Η Eclipse έγραψε: #31 02-09-23 10:21 Αρχική Δημοσίευση από 41%: Είσαι ντόπια; Πήγες για σπουδές; Γιατί ο Πηνειός, το Αλκαζάρ και το φρούριο είναι τα μόνα πού έχει. Τώρα από μαγαζιά αν πας προς ταχυδρομείου όλο 15χρονα. Τέλος μην αναφέρω το κλίμα κάθε φορά που πηγαίνω λόγο της υγρασίας έχω αρθριτικά και χίλιους δυό άλλους πόνους. Click για ανάπτυξη... Για σπουδές. Ε οκ έχει και τον Άγιο Αχίλλειο ανάμεσα Μετά μπορείς να βγεις και Χατζηχαλαρ, είναι εκτός κέντρου, προς Νεάπολη. 15χρονα βλέπεις σε συνήθως σε συγκεκριμένα μαγαζιά αλλά είναι και η ώρα που θα βγεις Όσον αφορά το καιρό, οκ έχεις δίκιο αλλά απο Θεσσαλία και πάνω ολη η Ελλάδα ετσι είναι. Νομιζω πως η Λάρισα είναι πόλη που είτε θα την λατρέψεις είτε θα την μισήσεις. Εγώ την λάτρεψα. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #32 02-09-23 11:18 Αρχική Δημοσίευση από 41%: Μη πας Λάρισα είναι οτχ σαν πόλη. Επίσης δύσκολο να βρεις γκόμενα της προκοπής. Τώρα από Πελοπόννησο δεν τα ξέρω και τόσο καλά τα μέρη. Click για ανάπτυξη... τι θες και μιλας? 41% Εκκολαπτόμενο μέλος Ο 41% δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 250 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:14 Ο 41% έγραψε: #33 02-09-23 12:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: τι θες και μιλας? Click για ανάπτυξη... Έλα μου ντε. Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 16:21 Η Nala έγραψε: #34 02-09-23 16:21 Εμένα μου αρέσει πολύ ή Λάρισα, μεγάλη και ζωντανή πόλη, πολλοί φοιτητές,ωραίο campus, καλή βραδινή ζωή, πολλά και οικονομικά σπίτια, ωραία αγορά, στο κέντρο της Ελλάδας, πάς σέ ένα δίωρο Αθήνα Θεσσαλονίκη, Βόλο και πολλά άλλα Στην Σπάρτη δεν έχω πάει, δεν έχω άποψη dpa2007 Νεοφερμένο μέλος Ο Τάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2023 στις 17:05 Ο dpa2007 έγραψε: #35 04-09-23 17:05 Η σχολή Ψηφιακών Συστημάτων στην Λάρισα έχει πολύ καλό ανθρώπινο δυναμικό. Π.χ. 1 με γνωστή εφαρμογή για καύσιμα σε Android. και επίσης τον 2 Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 101 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kostis76 panaman bobbos188 giannis06 mflam Kleanth jkhkh grmqy Conne Mathitis_tou_15 Μιχαήλ phleidhs Giota_pel Theo2005 eleanaana thecrazycretan angies Nala ggl SoyN Abiogenesis Leo komm AggelikiGr Φινεύς Steliosgkougkou Wonderkid constansn Helen06 GeorgePap2003 jimis2001 MrDna Alessandra Eliza user2727 guest24440 elevag Unboxholics suuuuiiii aggorf giannis05 estrela antonis97 Obi-Wan Kenobi Γατέχων hello1234 Aggel0sss χημεια4λαιφ Σταμάτης του '05 Giii Ness Arvacon Praxis Scandal Joji flaura jim2015 Gus Roger10 Nemesiis arapakos ivannag Nikos_81 tsiobieman Specon gaze-do Maynard kiyoshi mvas Νικολινα Meow Giannis_19 Dr. Gl. Luminous Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τελικά επειδή δε πολυ εχω καταλάβει, από τη σχολή αυτή στη Λάρισα μπορεις να γίνεις καθηγητής πληροφορικής;
Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.338 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2023 στις 15:20 Η Eclipse έγραψε: #22 30-08-23 15:20 Λογικά ναι. Οι διαφορες σχολών πληροφορικής και ψηφιακών συστημάτων είναι λεπτές, περισσότερο διαφέρουν στις εξειδικεύσεις αλλά λιγο πολυ είναι το ίδιο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Τελικά επειδή δε πολυ εχω καταλάβει, από τη σχολή αυτή στη Λάρισα μπορεις να γίνεις καθηγητής πληροφορικής; Click για ανάπτυξη... Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2023 στις 16:53 Η Nala έγραψε: #23 30-08-23 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Τελικά επειδή δε πολυ εχω καταλάβει, από τη σχολή αυτή στη Λάρισα μπορεις να γίνεις καθηγητής πληροφορικής; Click για ανάπτυξη... Και καθηγητής πληροφορικής μέχρι τώρα, Κ πληροφορικαριος, μπες στο σάιτ της σχολής και θά τό βρεις AstrayCat Νεοφερμένο μέλος Η AstrayCat δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2023 στις 17:39 Η AstrayCat: #24 30-08-23 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Για την σχολή στην Σπάρτη δεν ξέρω αλλά η σχολή στη Λάρισα είναι μια πολυ καλη σχολή με ενδιαφέρον προγραμμα σπουδών και καλές υποδομές. Οι περισσότεροι φοιτητές της Λάρισας ανήκουν σε αυτή τη σχολή. Ειναι όμως δύσκολη σχολή. Απαιτεί καλό διάβασμα για να τα βγάλεις πέρα, από μαθηματικά έχεις όσο θες. Ξέρω αρκετά παιδιά από εκεί, οι περισσότεροι χρωστάνε γύρω στα 10 και μόνο ένας δεν χρωστάει τιποτα (από αυτούς που ξέρω). Δεν είναι από τις σχολές που πας και λες «οκ ας εχω απλά ένα πτυχίο και κανω κάτι άλλο στη ζωη μου». Οχι. Πρέπει να γουστάρεις πληροφορική και μαθηματικά. Click για ανάπτυξη... Να σου στείλω pm να σε ρωτήσω για τη σχολή; Μιχαήλ Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχαήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2023 στις 23:17 Ο Μιχαήλ έγραψε: #25 31-08-23 23:17 Αρχική Δημοσίευση από AstrayCat: Να σου στείλω pm να σε ρωτήσω για τη σχολή; Click για ανάπτυξη... Άμα μπορείς ευχαριστώ πολύ! 41% Εκκολαπτόμενο μέλος Ο 41% δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 250 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2023 στις 20:07 Ο 41% έγραψε: #26 01-09-23 20:07 Μη πας Λάρισα είναι οτχ σαν πόλη. Επίσης δύσκολο να βρεις γκόμενα της προκοπής. Τώρα από Πελοπόννησο δεν τα ξέρω και τόσο καλά τα μέρη. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.338 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:08 Η Eclipse έγραψε: #27 02-09-23 00:08 Αρχική Δημοσίευση από 41%: Μη πας Λάρισα είναι οτχ σαν πόλη. Επίσης δύσκολο να βρεις γκόμενα της προκοπής. Τώρα από Πελοπόννησο δεν τα ξέρω και τόσο καλά τα μέρη. Click για ανάπτυξη... Αν εσένα δεν σου εκατσε Λαρισαία δεν σημαίνει ότι ολη η Λάρισα είναι γτπ. Εγω σαν πόλη την λάτρεψα, είναι φουλ φοιτητούπολη, τα ΤΕΙ έχουν πάντα πάρτυ, τα μαγαζιά γεμίζουν πάντα με φοιτητές, διοργανώνονται αρκετά φεστιβάλ κλπ κλπ. Είναι όμορφη η Λάρισα. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:16 Ο Guest 881237: #28 02-09-23 00:16 Αρχική Δημοσίευση από 41%: Επίσης δύσκολο να βρεις γκόμενα της προκοπής. Click για ανάπτυξη... Σοβαρό κριτήριο Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.338 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:19 Η Eclipse έγραψε: #29 02-09-23 00:19 Αρχική Δημοσίευση από 41%: Επίσης δύσκολο να βρεις γκόμενα της προκοπής. Click για ανάπτυξη... Πολυ δεδομένο το έχεις ότι το παιδί που έκανε το θρεντ είναι στρειτ πάντως 41% Εκκολαπτόμενο μέλος Ο 41% δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 250 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:21 Ο 41% έγραψε: #30 02-09-23 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Αν εσένα δεν σου εκατσε Λαρισαία δεν σημαίνει ότι ολη η Λάρισα είναι γτπ. Εγω σαν πόλη την λάτρεψα, είναι φουλ φοιτητούπολη, τα ΤΕΙ έχουν πάντα πάρτυ, τα μαγαζιά γεμίζουν πάντα με φοιτητές, διοργανώνονται αρκετά φεστιβάλ κλπ κλπ. Είναι όμορφη η Λάρισα. Click για ανάπτυξη... Είσαι ντόπια; Πήγες για σπουδές; Γιατί ο Πηνειός, το Αλκαζάρ και το φρούριο είναι τα μόνα πού έχει. Τώρα από μαγαζιά αν πας προς ταχυδρομείου όλο 15χρονα. Τέλος μην αναφέρω το κλίμα κάθε φορά που πηγαίνω λόγο της υγρασίας έχω αρθριτικά και χίλιους δυό άλλους πόνους. Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Πολυ δεδομένο το έχεις ότι το παιδί που έκανε το θρεντ είναι στρειτ πάντως Click για ανάπτυξη... Στατιστικά το πήγα. Αν και για να είμαι ειλικρινής δεν το σκέφτηκα καθόλου το άλλο ενδεχόμενο, όχι ότι υπάρχει κάποιο θέμα. Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Σοβαρό κριτήριο Click για ανάπτυξη... Είναι η ψυχολογία όμως . Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.338 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 10:21 Η Eclipse έγραψε: #31 02-09-23 10:21 Αρχική Δημοσίευση από 41%: Είσαι ντόπια; Πήγες για σπουδές; Γιατί ο Πηνειός, το Αλκαζάρ και το φρούριο είναι τα μόνα πού έχει. Τώρα από μαγαζιά αν πας προς ταχυδρομείου όλο 15χρονα. Τέλος μην αναφέρω το κλίμα κάθε φορά που πηγαίνω λόγο της υγρασίας έχω αρθριτικά και χίλιους δυό άλλους πόνους. Click για ανάπτυξη... Για σπουδές. Ε οκ έχει και τον Άγιο Αχίλλειο ανάμεσα Μετά μπορείς να βγεις και Χατζηχαλαρ, είναι εκτός κέντρου, προς Νεάπολη. 15χρονα βλέπεις σε συνήθως σε συγκεκριμένα μαγαζιά αλλά είναι και η ώρα που θα βγεις Όσον αφορά το καιρό, οκ έχεις δίκιο αλλά απο Θεσσαλία και πάνω ολη η Ελλάδα ετσι είναι. Νομιζω πως η Λάρισα είναι πόλη που είτε θα την λατρέψεις είτε θα την μισήσεις. Εγώ την λάτρεψα. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #32 02-09-23 11:18 Αρχική Δημοσίευση από 41%: Μη πας Λάρισα είναι οτχ σαν πόλη. Επίσης δύσκολο να βρεις γκόμενα της προκοπής. Τώρα από Πελοπόννησο δεν τα ξέρω και τόσο καλά τα μέρη. Click για ανάπτυξη... τι θες και μιλας? 41% Εκκολαπτόμενο μέλος Ο 41% δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 250 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:14 Ο 41% έγραψε: #33 02-09-23 12:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: τι θες και μιλας? Click για ανάπτυξη... Έλα μου ντε. Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 16:21 Η Nala έγραψε: #34 02-09-23 16:21 Εμένα μου αρέσει πολύ ή Λάρισα, μεγάλη και ζωντανή πόλη, πολλοί φοιτητές,ωραίο campus, καλή βραδινή ζωή, πολλά και οικονομικά σπίτια, ωραία αγορά, στο κέντρο της Ελλάδας, πάς σέ ένα δίωρο Αθήνα Θεσσαλονίκη, Βόλο και πολλά άλλα Στην Σπάρτη δεν έχω πάει, δεν έχω άποψη dpa2007 Νεοφερμένο μέλος Ο Τάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2023 στις 17:05 Ο dpa2007 έγραψε: #35 04-09-23 17:05 Η σχολή Ψηφιακών Συστημάτων στην Λάρισα έχει πολύ καλό ανθρώπινο δυναμικό. Π.χ. 1 με γνωστή εφαρμογή για καύσιμα σε Android. και επίσης τον 2 Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 101 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kostis76 panaman bobbos188 giannis06 mflam Kleanth jkhkh grmqy Conne Mathitis_tou_15 Μιχαήλ phleidhs Giota_pel Theo2005 eleanaana thecrazycretan angies Nala ggl SoyN Abiogenesis Leo komm AggelikiGr Φινεύς Steliosgkougkou Wonderkid constansn Helen06 GeorgePap2003 jimis2001 MrDna Alessandra Eliza user2727 guest24440 elevag Unboxholics suuuuiiii aggorf giannis05 estrela antonis97 Obi-Wan Kenobi Γατέχων hello1234 Aggel0sss χημεια4λαιφ Σταμάτης του '05 Giii Ness Arvacon Praxis Scandal Joji flaura jim2015 Gus Roger10 Nemesiis arapakos ivannag Nikos_81 tsiobieman Specon gaze-do Maynard kiyoshi mvas Νικολινα Meow Giannis_19 Dr. Gl. Luminous Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λογικά ναι. Οι διαφορες σχολών πληροφορικής και ψηφιακών συστημάτων είναι λεπτές, περισσότερο διαφέρουν στις εξειδικεύσεις αλλά λιγο πολυ είναι το ίδιο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Αυγούστου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Τελικά επειδή δε πολυ εχω καταλάβει, από τη σχολή αυτή στη Λάρισα μπορεις να γίνεις καθηγητής πληροφορικής; Click για ανάπτυξη...
Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2023 στις 16:53 Η Nala έγραψε: #23 30-08-23 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Τελικά επειδή δε πολυ εχω καταλάβει, από τη σχολή αυτή στη Λάρισα μπορεις να γίνεις καθηγητής πληροφορικής; Click για ανάπτυξη... Και καθηγητής πληροφορικής μέχρι τώρα, Κ πληροφορικαριος, μπες στο σάιτ της σχολής και θά τό βρεις AstrayCat Νεοφερμένο μέλος Η AstrayCat δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2023 στις 17:39 Η AstrayCat: #24 30-08-23 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Για την σχολή στην Σπάρτη δεν ξέρω αλλά η σχολή στη Λάρισα είναι μια πολυ καλη σχολή με ενδιαφέρον προγραμμα σπουδών και καλές υποδομές. Οι περισσότεροι φοιτητές της Λάρισας ανήκουν σε αυτή τη σχολή. Ειναι όμως δύσκολη σχολή. Απαιτεί καλό διάβασμα για να τα βγάλεις πέρα, από μαθηματικά έχεις όσο θες. Ξέρω αρκετά παιδιά από εκεί, οι περισσότεροι χρωστάνε γύρω στα 10 και μόνο ένας δεν χρωστάει τιποτα (από αυτούς που ξέρω). Δεν είναι από τις σχολές που πας και λες «οκ ας εχω απλά ένα πτυχίο και κανω κάτι άλλο στη ζωη μου». Οχι. Πρέπει να γουστάρεις πληροφορική και μαθηματικά. Click για ανάπτυξη... Να σου στείλω pm να σε ρωτήσω για τη σχολή; Μιχαήλ Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχαήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2023 στις 23:17 Ο Μιχαήλ έγραψε: #25 31-08-23 23:17 Αρχική Δημοσίευση από AstrayCat: Να σου στείλω pm να σε ρωτήσω για τη σχολή; Click για ανάπτυξη... Άμα μπορείς ευχαριστώ πολύ! 41% Εκκολαπτόμενο μέλος Ο 41% δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 250 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2023 στις 20:07 Ο 41% έγραψε: #26 01-09-23 20:07 Μη πας Λάρισα είναι οτχ σαν πόλη. Επίσης δύσκολο να βρεις γκόμενα της προκοπής. Τώρα από Πελοπόννησο δεν τα ξέρω και τόσο καλά τα μέρη. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.338 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:08 Η Eclipse έγραψε: #27 02-09-23 00:08 Αρχική Δημοσίευση από 41%: Μη πας Λάρισα είναι οτχ σαν πόλη. Επίσης δύσκολο να βρεις γκόμενα της προκοπής. Τώρα από Πελοπόννησο δεν τα ξέρω και τόσο καλά τα μέρη. Click για ανάπτυξη... Αν εσένα δεν σου εκατσε Λαρισαία δεν σημαίνει ότι ολη η Λάρισα είναι γτπ. Εγω σαν πόλη την λάτρεψα, είναι φουλ φοιτητούπολη, τα ΤΕΙ έχουν πάντα πάρτυ, τα μαγαζιά γεμίζουν πάντα με φοιτητές, διοργανώνονται αρκετά φεστιβάλ κλπ κλπ. Είναι όμορφη η Λάρισα. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:16 Ο Guest 881237: #28 02-09-23 00:16 Αρχική Δημοσίευση από 41%: Επίσης δύσκολο να βρεις γκόμενα της προκοπής. Click για ανάπτυξη... Σοβαρό κριτήριο Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.338 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:19 Η Eclipse έγραψε: #29 02-09-23 00:19 Αρχική Δημοσίευση από 41%: Επίσης δύσκολο να βρεις γκόμενα της προκοπής. Click για ανάπτυξη... Πολυ δεδομένο το έχεις ότι το παιδί που έκανε το θρεντ είναι στρειτ πάντως 41% Εκκολαπτόμενο μέλος Ο 41% δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 250 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:21 Ο 41% έγραψε: #30 02-09-23 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Αν εσένα δεν σου εκατσε Λαρισαία δεν σημαίνει ότι ολη η Λάρισα είναι γτπ. Εγω σαν πόλη την λάτρεψα, είναι φουλ φοιτητούπολη, τα ΤΕΙ έχουν πάντα πάρτυ, τα μαγαζιά γεμίζουν πάντα με φοιτητές, διοργανώνονται αρκετά φεστιβάλ κλπ κλπ. Είναι όμορφη η Λάρισα. Click για ανάπτυξη... Είσαι ντόπια; Πήγες για σπουδές; Γιατί ο Πηνειός, το Αλκαζάρ και το φρούριο είναι τα μόνα πού έχει. Τώρα από μαγαζιά αν πας προς ταχυδρομείου όλο 15χρονα. Τέλος μην αναφέρω το κλίμα κάθε φορά που πηγαίνω λόγο της υγρασίας έχω αρθριτικά και χίλιους δυό άλλους πόνους. Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Πολυ δεδομένο το έχεις ότι το παιδί που έκανε το θρεντ είναι στρειτ πάντως Click για ανάπτυξη... Στατιστικά το πήγα. Αν και για να είμαι ειλικρινής δεν το σκέφτηκα καθόλου το άλλο ενδεχόμενο, όχι ότι υπάρχει κάποιο θέμα. Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Σοβαρό κριτήριο Click για ανάπτυξη... Είναι η ψυχολογία όμως . Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.338 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 10:21 Η Eclipse έγραψε: #31 02-09-23 10:21 Αρχική Δημοσίευση από 41%: Είσαι ντόπια; Πήγες για σπουδές; Γιατί ο Πηνειός, το Αλκαζάρ και το φρούριο είναι τα μόνα πού έχει. Τώρα από μαγαζιά αν πας προς ταχυδρομείου όλο 15χρονα. Τέλος μην αναφέρω το κλίμα κάθε φορά που πηγαίνω λόγο της υγρασίας έχω αρθριτικά και χίλιους δυό άλλους πόνους. Click για ανάπτυξη... Για σπουδές. Ε οκ έχει και τον Άγιο Αχίλλειο ανάμεσα Μετά μπορείς να βγεις και Χατζηχαλαρ, είναι εκτός κέντρου, προς Νεάπολη. 15χρονα βλέπεις σε συνήθως σε συγκεκριμένα μαγαζιά αλλά είναι και η ώρα που θα βγεις Όσον αφορά το καιρό, οκ έχεις δίκιο αλλά απο Θεσσαλία και πάνω ολη η Ελλάδα ετσι είναι. Νομιζω πως η Λάρισα είναι πόλη που είτε θα την λατρέψεις είτε θα την μισήσεις. Εγώ την λάτρεψα. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #32 02-09-23 11:18 Αρχική Δημοσίευση από 41%: Μη πας Λάρισα είναι οτχ σαν πόλη. Επίσης δύσκολο να βρεις γκόμενα της προκοπής. Τώρα από Πελοπόννησο δεν τα ξέρω και τόσο καλά τα μέρη. Click για ανάπτυξη... τι θες και μιλας? 41% Εκκολαπτόμενο μέλος Ο 41% δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 250 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:14 Ο 41% έγραψε: #33 02-09-23 12:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: τι θες και μιλας? Click για ανάπτυξη... Έλα μου ντε. Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 16:21 Η Nala έγραψε: #34 02-09-23 16:21 Εμένα μου αρέσει πολύ ή Λάρισα, μεγάλη και ζωντανή πόλη, πολλοί φοιτητές,ωραίο campus, καλή βραδινή ζωή, πολλά και οικονομικά σπίτια, ωραία αγορά, στο κέντρο της Ελλάδας, πάς σέ ένα δίωρο Αθήνα Θεσσαλονίκη, Βόλο και πολλά άλλα Στην Σπάρτη δεν έχω πάει, δεν έχω άποψη dpa2007 Νεοφερμένο μέλος Ο Τάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2023 στις 17:05 Ο dpa2007 έγραψε: #35 04-09-23 17:05 Η σχολή Ψηφιακών Συστημάτων στην Λάρισα έχει πολύ καλό ανθρώπινο δυναμικό. Π.χ. 1 με γνωστή εφαρμογή για καύσιμα σε Android. και επίσης τον 2 Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 101 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kostis76 panaman bobbos188 giannis06 mflam Kleanth jkhkh grmqy Conne Mathitis_tou_15 Μιχαήλ phleidhs Giota_pel Theo2005 eleanaana thecrazycretan angies Nala ggl SoyN Abiogenesis Leo komm AggelikiGr Φινεύς Steliosgkougkou Wonderkid constansn Helen06 GeorgePap2003 jimis2001 MrDna Alessandra Eliza user2727 guest24440 elevag Unboxholics suuuuiiii aggorf giannis05 estrela antonis97 Obi-Wan Kenobi Γατέχων hello1234 Aggel0sss χημεια4λαιφ Σταμάτης του '05 Giii Ness Arvacon Praxis Scandal Joji flaura jim2015 Gus Roger10 Nemesiis arapakos ivannag Nikos_81 tsiobieman Specon gaze-do Maynard kiyoshi mvas Νικολινα Meow Giannis_19 Dr. Gl. Luminous Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Τελικά επειδή δε πολυ εχω καταλάβει, από τη σχολή αυτή στη Λάρισα μπορεις να γίνεις καθηγητής πληροφορικής; Click για ανάπτυξη... Και καθηγητής πληροφορικής μέχρι τώρα, Κ πληροφορικαριος, μπες στο σάιτ της σχολής και θά τό βρεις
AstrayCat Νεοφερμένο μέλος Η AstrayCat δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2023 στις 17:39 Η AstrayCat: #24 30-08-23 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Για την σχολή στην Σπάρτη δεν ξέρω αλλά η σχολή στη Λάρισα είναι μια πολυ καλη σχολή με ενδιαφέρον προγραμμα σπουδών και καλές υποδομές. Οι περισσότεροι φοιτητές της Λάρισας ανήκουν σε αυτή τη σχολή. Ειναι όμως δύσκολη σχολή. Απαιτεί καλό διάβασμα για να τα βγάλεις πέρα, από μαθηματικά έχεις όσο θες. Ξέρω αρκετά παιδιά από εκεί, οι περισσότεροι χρωστάνε γύρω στα 10 και μόνο ένας δεν χρωστάει τιποτα (από αυτούς που ξέρω). Δεν είναι από τις σχολές που πας και λες «οκ ας εχω απλά ένα πτυχίο και κανω κάτι άλλο στη ζωη μου». Οχι. Πρέπει να γουστάρεις πληροφορική και μαθηματικά. Click για ανάπτυξη... Να σου στείλω pm να σε ρωτήσω για τη σχολή; Μιχαήλ Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχαήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2023 στις 23:17 Ο Μιχαήλ έγραψε: #25 31-08-23 23:17 Αρχική Δημοσίευση από AstrayCat: Να σου στείλω pm να σε ρωτήσω για τη σχολή; Click για ανάπτυξη... Άμα μπορείς ευχαριστώ πολύ! 41% Εκκολαπτόμενο μέλος Ο 41% δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 250 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2023 στις 20:07 Ο 41% έγραψε: #26 01-09-23 20:07 Μη πας Λάρισα είναι οτχ σαν πόλη. Επίσης δύσκολο να βρεις γκόμενα της προκοπής. Τώρα από Πελοπόννησο δεν τα ξέρω και τόσο καλά τα μέρη. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.338 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:08 Η Eclipse έγραψε: #27 02-09-23 00:08 Αρχική Δημοσίευση από 41%: Μη πας Λάρισα είναι οτχ σαν πόλη. Επίσης δύσκολο να βρεις γκόμενα της προκοπής. Τώρα από Πελοπόννησο δεν τα ξέρω και τόσο καλά τα μέρη. Click για ανάπτυξη... Αν εσένα δεν σου εκατσε Λαρισαία δεν σημαίνει ότι ολη η Λάρισα είναι γτπ. Εγω σαν πόλη την λάτρεψα, είναι φουλ φοιτητούπολη, τα ΤΕΙ έχουν πάντα πάρτυ, τα μαγαζιά γεμίζουν πάντα με φοιτητές, διοργανώνονται αρκετά φεστιβάλ κλπ κλπ. Είναι όμορφη η Λάρισα. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:16 Ο Guest 881237: #28 02-09-23 00:16 Αρχική Δημοσίευση από 41%: Επίσης δύσκολο να βρεις γκόμενα της προκοπής. Click για ανάπτυξη... Σοβαρό κριτήριο Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.338 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:19 Η Eclipse έγραψε: #29 02-09-23 00:19 Αρχική Δημοσίευση από 41%: Επίσης δύσκολο να βρεις γκόμενα της προκοπής. Click για ανάπτυξη... Πολυ δεδομένο το έχεις ότι το παιδί που έκανε το θρεντ είναι στρειτ πάντως 41% Εκκολαπτόμενο μέλος Ο 41% δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 250 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:21 Ο 41% έγραψε: #30 02-09-23 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Αν εσένα δεν σου εκατσε Λαρισαία δεν σημαίνει ότι ολη η Λάρισα είναι γτπ. Εγω σαν πόλη την λάτρεψα, είναι φουλ φοιτητούπολη, τα ΤΕΙ έχουν πάντα πάρτυ, τα μαγαζιά γεμίζουν πάντα με φοιτητές, διοργανώνονται αρκετά φεστιβάλ κλπ κλπ. Είναι όμορφη η Λάρισα. Click για ανάπτυξη... Είσαι ντόπια; Πήγες για σπουδές; Γιατί ο Πηνειός, το Αλκαζάρ και το φρούριο είναι τα μόνα πού έχει. Τώρα από μαγαζιά αν πας προς ταχυδρομείου όλο 15χρονα. Τέλος μην αναφέρω το κλίμα κάθε φορά που πηγαίνω λόγο της υγρασίας έχω αρθριτικά και χίλιους δυό άλλους πόνους. Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Πολυ δεδομένο το έχεις ότι το παιδί που έκανε το θρεντ είναι στρειτ πάντως Click για ανάπτυξη... Στατιστικά το πήγα. Αν και για να είμαι ειλικρινής δεν το σκέφτηκα καθόλου το άλλο ενδεχόμενο, όχι ότι υπάρχει κάποιο θέμα. Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Σοβαρό κριτήριο Click για ανάπτυξη... Είναι η ψυχολογία όμως . Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.338 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 10:21 Η Eclipse έγραψε: #31 02-09-23 10:21 Αρχική Δημοσίευση από 41%: Είσαι ντόπια; Πήγες για σπουδές; Γιατί ο Πηνειός, το Αλκαζάρ και το φρούριο είναι τα μόνα πού έχει. Τώρα από μαγαζιά αν πας προς ταχυδρομείου όλο 15χρονα. Τέλος μην αναφέρω το κλίμα κάθε φορά που πηγαίνω λόγο της υγρασίας έχω αρθριτικά και χίλιους δυό άλλους πόνους. Click για ανάπτυξη... Για σπουδές. Ε οκ έχει και τον Άγιο Αχίλλειο ανάμεσα Μετά μπορείς να βγεις και Χατζηχαλαρ, είναι εκτός κέντρου, προς Νεάπολη. 15χρονα βλέπεις σε συνήθως σε συγκεκριμένα μαγαζιά αλλά είναι και η ώρα που θα βγεις Όσον αφορά το καιρό, οκ έχεις δίκιο αλλά απο Θεσσαλία και πάνω ολη η Ελλάδα ετσι είναι. Νομιζω πως η Λάρισα είναι πόλη που είτε θα την λατρέψεις είτε θα την μισήσεις. Εγώ την λάτρεψα. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #32 02-09-23 11:18 Αρχική Δημοσίευση από 41%: Μη πας Λάρισα είναι οτχ σαν πόλη. Επίσης δύσκολο να βρεις γκόμενα της προκοπής. Τώρα από Πελοπόννησο δεν τα ξέρω και τόσο καλά τα μέρη. Click για ανάπτυξη... τι θες και μιλας? 41% Εκκολαπτόμενο μέλος Ο 41% δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 250 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:14 Ο 41% έγραψε: #33 02-09-23 12:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: τι θες και μιλας? Click για ανάπτυξη... Έλα μου ντε. Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 16:21 Η Nala έγραψε: #34 02-09-23 16:21 Εμένα μου αρέσει πολύ ή Λάρισα, μεγάλη και ζωντανή πόλη, πολλοί φοιτητές,ωραίο campus, καλή βραδινή ζωή, πολλά και οικονομικά σπίτια, ωραία αγορά, στο κέντρο της Ελλάδας, πάς σέ ένα δίωρο Αθήνα Θεσσαλονίκη, Βόλο και πολλά άλλα Στην Σπάρτη δεν έχω πάει, δεν έχω άποψη dpa2007 Νεοφερμένο μέλος Ο Τάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2023 στις 17:05 Ο dpa2007 έγραψε: #35 04-09-23 17:05 Η σχολή Ψηφιακών Συστημάτων στην Λάρισα έχει πολύ καλό ανθρώπινο δυναμικό. Π.χ. 1 με γνωστή εφαρμογή για καύσιμα σε Android. και επίσης τον 2 Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 101 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kostis76 panaman bobbos188 giannis06 mflam Kleanth jkhkh grmqy Conne Mathitis_tou_15 Μιχαήλ phleidhs Giota_pel Theo2005 eleanaana thecrazycretan angies Nala ggl SoyN Abiogenesis Leo komm AggelikiGr Φινεύς Steliosgkougkou Wonderkid constansn Helen06 GeorgePap2003 jimis2001 MrDna Alessandra Eliza user2727 guest24440 elevag Unboxholics suuuuiiii aggorf giannis05 estrela antonis97 Obi-Wan Kenobi Γατέχων hello1234 Aggel0sss χημεια4λαιφ Σταμάτης του '05 Giii Ness Arvacon Praxis Scandal Joji flaura jim2015 Gus Roger10 Nemesiis arapakos ivannag Nikos_81 tsiobieman Specon gaze-do Maynard kiyoshi mvas Νικολινα Meow Giannis_19 Dr. Gl. Luminous Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Για την σχολή στην Σπάρτη δεν ξέρω αλλά η σχολή στη Λάρισα είναι μια πολυ καλη σχολή με ενδιαφέρον προγραμμα σπουδών και καλές υποδομές. Οι περισσότεροι φοιτητές της Λάρισας ανήκουν σε αυτή τη σχολή. Ειναι όμως δύσκολη σχολή. Απαιτεί καλό διάβασμα για να τα βγάλεις πέρα, από μαθηματικά έχεις όσο θες. Ξέρω αρκετά παιδιά από εκεί, οι περισσότεροι χρωστάνε γύρω στα 10 και μόνο ένας δεν χρωστάει τιποτα (από αυτούς που ξέρω). Δεν είναι από τις σχολές που πας και λες «οκ ας εχω απλά ένα πτυχίο και κανω κάτι άλλο στη ζωη μου». Οχι. Πρέπει να γουστάρεις πληροφορική και μαθηματικά. Click για ανάπτυξη... Να σου στείλω pm να σε ρωτήσω για τη σχολή;
Μιχαήλ Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχαήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2023 στις 23:17 Ο Μιχαήλ έγραψε: #25 31-08-23 23:17 Αρχική Δημοσίευση από AstrayCat: Να σου στείλω pm να σε ρωτήσω για τη σχολή; Click για ανάπτυξη... Άμα μπορείς ευχαριστώ πολύ! 41% Εκκολαπτόμενο μέλος Ο 41% δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 250 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2023 στις 20:07 Ο 41% έγραψε: #26 01-09-23 20:07 Μη πας Λάρισα είναι οτχ σαν πόλη. Επίσης δύσκολο να βρεις γκόμενα της προκοπής. Τώρα από Πελοπόννησο δεν τα ξέρω και τόσο καλά τα μέρη. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.338 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:08 Η Eclipse έγραψε: #27 02-09-23 00:08 Αρχική Δημοσίευση από 41%: Μη πας Λάρισα είναι οτχ σαν πόλη. Επίσης δύσκολο να βρεις γκόμενα της προκοπής. Τώρα από Πελοπόννησο δεν τα ξέρω και τόσο καλά τα μέρη. Click για ανάπτυξη... Αν εσένα δεν σου εκατσε Λαρισαία δεν σημαίνει ότι ολη η Λάρισα είναι γτπ. Εγω σαν πόλη την λάτρεψα, είναι φουλ φοιτητούπολη, τα ΤΕΙ έχουν πάντα πάρτυ, τα μαγαζιά γεμίζουν πάντα με φοιτητές, διοργανώνονται αρκετά φεστιβάλ κλπ κλπ. Είναι όμορφη η Λάρισα. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:16 Ο Guest 881237: #28 02-09-23 00:16 Αρχική Δημοσίευση από 41%: Επίσης δύσκολο να βρεις γκόμενα της προκοπής. Click για ανάπτυξη... Σοβαρό κριτήριο Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.338 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:19 Η Eclipse έγραψε: #29 02-09-23 00:19 Αρχική Δημοσίευση από 41%: Επίσης δύσκολο να βρεις γκόμενα της προκοπής. Click για ανάπτυξη... Πολυ δεδομένο το έχεις ότι το παιδί που έκανε το θρεντ είναι στρειτ πάντως 41% Εκκολαπτόμενο μέλος Ο 41% δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 250 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:21 Ο 41% έγραψε: #30 02-09-23 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Αν εσένα δεν σου εκατσε Λαρισαία δεν σημαίνει ότι ολη η Λάρισα είναι γτπ. Εγω σαν πόλη την λάτρεψα, είναι φουλ φοιτητούπολη, τα ΤΕΙ έχουν πάντα πάρτυ, τα μαγαζιά γεμίζουν πάντα με φοιτητές, διοργανώνονται αρκετά φεστιβάλ κλπ κλπ. Είναι όμορφη η Λάρισα. Click για ανάπτυξη... Είσαι ντόπια; Πήγες για σπουδές; Γιατί ο Πηνειός, το Αλκαζάρ και το φρούριο είναι τα μόνα πού έχει. Τώρα από μαγαζιά αν πας προς ταχυδρομείου όλο 15χρονα. Τέλος μην αναφέρω το κλίμα κάθε φορά που πηγαίνω λόγο της υγρασίας έχω αρθριτικά και χίλιους δυό άλλους πόνους. Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Πολυ δεδομένο το έχεις ότι το παιδί που έκανε το θρεντ είναι στρειτ πάντως Click για ανάπτυξη... Στατιστικά το πήγα. Αν και για να είμαι ειλικρινής δεν το σκέφτηκα καθόλου το άλλο ενδεχόμενο, όχι ότι υπάρχει κάποιο θέμα. Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Σοβαρό κριτήριο Click για ανάπτυξη... Είναι η ψυχολογία όμως . Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.338 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 10:21 Η Eclipse έγραψε: #31 02-09-23 10:21 Αρχική Δημοσίευση από 41%: Είσαι ντόπια; Πήγες για σπουδές; Γιατί ο Πηνειός, το Αλκαζάρ και το φρούριο είναι τα μόνα πού έχει. Τώρα από μαγαζιά αν πας προς ταχυδρομείου όλο 15χρονα. Τέλος μην αναφέρω το κλίμα κάθε φορά που πηγαίνω λόγο της υγρασίας έχω αρθριτικά και χίλιους δυό άλλους πόνους. Click για ανάπτυξη... Για σπουδές. Ε οκ έχει και τον Άγιο Αχίλλειο ανάμεσα Μετά μπορείς να βγεις και Χατζηχαλαρ, είναι εκτός κέντρου, προς Νεάπολη. 15χρονα βλέπεις σε συνήθως σε συγκεκριμένα μαγαζιά αλλά είναι και η ώρα που θα βγεις Όσον αφορά το καιρό, οκ έχεις δίκιο αλλά απο Θεσσαλία και πάνω ολη η Ελλάδα ετσι είναι. Νομιζω πως η Λάρισα είναι πόλη που είτε θα την λατρέψεις είτε θα την μισήσεις. Εγώ την λάτρεψα. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #32 02-09-23 11:18 Αρχική Δημοσίευση από 41%: Μη πας Λάρισα είναι οτχ σαν πόλη. Επίσης δύσκολο να βρεις γκόμενα της προκοπής. Τώρα από Πελοπόννησο δεν τα ξέρω και τόσο καλά τα μέρη. Click για ανάπτυξη... τι θες και μιλας? 41% Εκκολαπτόμενο μέλος Ο 41% δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 250 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:14 Ο 41% έγραψε: #33 02-09-23 12:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: τι θες και μιλας? Click για ανάπτυξη... Έλα μου ντε. Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 16:21 Η Nala έγραψε: #34 02-09-23 16:21 Εμένα μου αρέσει πολύ ή Λάρισα, μεγάλη και ζωντανή πόλη, πολλοί φοιτητές,ωραίο campus, καλή βραδινή ζωή, πολλά και οικονομικά σπίτια, ωραία αγορά, στο κέντρο της Ελλάδας, πάς σέ ένα δίωρο Αθήνα Θεσσαλονίκη, Βόλο και πολλά άλλα Στην Σπάρτη δεν έχω πάει, δεν έχω άποψη dpa2007 Νεοφερμένο μέλος Ο Τάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2023 στις 17:05 Ο dpa2007 έγραψε: #35 04-09-23 17:05 Η σχολή Ψηφιακών Συστημάτων στην Λάρισα έχει πολύ καλό ανθρώπινο δυναμικό. Π.χ. 1 με γνωστή εφαρμογή για καύσιμα σε Android. και επίσης τον 2 Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 101 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kostis76 panaman bobbos188 giannis06 mflam Kleanth jkhkh grmqy Conne Mathitis_tou_15 Μιχαήλ phleidhs Giota_pel Theo2005 eleanaana thecrazycretan angies Nala ggl SoyN Abiogenesis Leo komm AggelikiGr Φινεύς Steliosgkougkou Wonderkid constansn Helen06 GeorgePap2003 jimis2001 MrDna Alessandra Eliza user2727 guest24440 elevag Unboxholics suuuuiiii aggorf giannis05 estrela antonis97 Obi-Wan Kenobi Γατέχων hello1234 Aggel0sss χημεια4λαιφ Σταμάτης του '05 Giii Ness Arvacon Praxis Scandal Joji flaura jim2015 Gus Roger10 Nemesiis arapakos ivannag Nikos_81 tsiobieman Specon gaze-do Maynard kiyoshi mvas Νικολινα Meow Giannis_19 Dr. Gl. Luminous Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από AstrayCat: Να σου στείλω pm να σε ρωτήσω για τη σχολή; Click για ανάπτυξη... Άμα μπορείς ευχαριστώ πολύ!
41% Εκκολαπτόμενο μέλος Ο 41% δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 250 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2023 στις 20:07 Ο 41% έγραψε: #26 01-09-23 20:07 Μη πας Λάρισα είναι οτχ σαν πόλη. Επίσης δύσκολο να βρεις γκόμενα της προκοπής. Τώρα από Πελοπόννησο δεν τα ξέρω και τόσο καλά τα μέρη. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.338 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:08 Η Eclipse έγραψε: #27 02-09-23 00:08 Αρχική Δημοσίευση από 41%: Μη πας Λάρισα είναι οτχ σαν πόλη. Επίσης δύσκολο να βρεις γκόμενα της προκοπής. Τώρα από Πελοπόννησο δεν τα ξέρω και τόσο καλά τα μέρη. Click για ανάπτυξη... Αν εσένα δεν σου εκατσε Λαρισαία δεν σημαίνει ότι ολη η Λάρισα είναι γτπ. Εγω σαν πόλη την λάτρεψα, είναι φουλ φοιτητούπολη, τα ΤΕΙ έχουν πάντα πάρτυ, τα μαγαζιά γεμίζουν πάντα με φοιτητές, διοργανώνονται αρκετά φεστιβάλ κλπ κλπ. Είναι όμορφη η Λάρισα. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:16 Ο Guest 881237: #28 02-09-23 00:16 Αρχική Δημοσίευση από 41%: Επίσης δύσκολο να βρεις γκόμενα της προκοπής. Click για ανάπτυξη... Σοβαρό κριτήριο Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.338 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:19 Η Eclipse έγραψε: #29 02-09-23 00:19 Αρχική Δημοσίευση από 41%: Επίσης δύσκολο να βρεις γκόμενα της προκοπής. Click για ανάπτυξη... Πολυ δεδομένο το έχεις ότι το παιδί που έκανε το θρεντ είναι στρειτ πάντως 41% Εκκολαπτόμενο μέλος Ο 41% δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 250 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:21 Ο 41% έγραψε: #30 02-09-23 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Αν εσένα δεν σου εκατσε Λαρισαία δεν σημαίνει ότι ολη η Λάρισα είναι γτπ. Εγω σαν πόλη την λάτρεψα, είναι φουλ φοιτητούπολη, τα ΤΕΙ έχουν πάντα πάρτυ, τα μαγαζιά γεμίζουν πάντα με φοιτητές, διοργανώνονται αρκετά φεστιβάλ κλπ κλπ. Είναι όμορφη η Λάρισα. Click για ανάπτυξη... Είσαι ντόπια; Πήγες για σπουδές; Γιατί ο Πηνειός, το Αλκαζάρ και το φρούριο είναι τα μόνα πού έχει. Τώρα από μαγαζιά αν πας προς ταχυδρομείου όλο 15χρονα. Τέλος μην αναφέρω το κλίμα κάθε φορά που πηγαίνω λόγο της υγρασίας έχω αρθριτικά και χίλιους δυό άλλους πόνους. Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Πολυ δεδομένο το έχεις ότι το παιδί που έκανε το θρεντ είναι στρειτ πάντως Click για ανάπτυξη... Στατιστικά το πήγα. Αν και για να είμαι ειλικρινής δεν το σκέφτηκα καθόλου το άλλο ενδεχόμενο, όχι ότι υπάρχει κάποιο θέμα. Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Σοβαρό κριτήριο Click για ανάπτυξη... Είναι η ψυχολογία όμως . Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.338 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 10:21 Η Eclipse έγραψε: #31 02-09-23 10:21 Αρχική Δημοσίευση από 41%: Είσαι ντόπια; Πήγες για σπουδές; Γιατί ο Πηνειός, το Αλκαζάρ και το φρούριο είναι τα μόνα πού έχει. Τώρα από μαγαζιά αν πας προς ταχυδρομείου όλο 15χρονα. Τέλος μην αναφέρω το κλίμα κάθε φορά που πηγαίνω λόγο της υγρασίας έχω αρθριτικά και χίλιους δυό άλλους πόνους. Click για ανάπτυξη... Για σπουδές. Ε οκ έχει και τον Άγιο Αχίλλειο ανάμεσα Μετά μπορείς να βγεις και Χατζηχαλαρ, είναι εκτός κέντρου, προς Νεάπολη. 15χρονα βλέπεις σε συνήθως σε συγκεκριμένα μαγαζιά αλλά είναι και η ώρα που θα βγεις Όσον αφορά το καιρό, οκ έχεις δίκιο αλλά απο Θεσσαλία και πάνω ολη η Ελλάδα ετσι είναι. Νομιζω πως η Λάρισα είναι πόλη που είτε θα την λατρέψεις είτε θα την μισήσεις. Εγώ την λάτρεψα. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #32 02-09-23 11:18 Αρχική Δημοσίευση από 41%: Μη πας Λάρισα είναι οτχ σαν πόλη. Επίσης δύσκολο να βρεις γκόμενα της προκοπής. Τώρα από Πελοπόννησο δεν τα ξέρω και τόσο καλά τα μέρη. Click για ανάπτυξη... τι θες και μιλας? 41% Εκκολαπτόμενο μέλος Ο 41% δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 250 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:14 Ο 41% έγραψε: #33 02-09-23 12:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: τι θες και μιλας? Click για ανάπτυξη... Έλα μου ντε. Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 16:21 Η Nala έγραψε: #34 02-09-23 16:21 Εμένα μου αρέσει πολύ ή Λάρισα, μεγάλη και ζωντανή πόλη, πολλοί φοιτητές,ωραίο campus, καλή βραδινή ζωή, πολλά και οικονομικά σπίτια, ωραία αγορά, στο κέντρο της Ελλάδας, πάς σέ ένα δίωρο Αθήνα Θεσσαλονίκη, Βόλο και πολλά άλλα Στην Σπάρτη δεν έχω πάει, δεν έχω άποψη dpa2007 Νεοφερμένο μέλος Ο Τάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2023 στις 17:05 Ο dpa2007 έγραψε: #35 04-09-23 17:05 Η σχολή Ψηφιακών Συστημάτων στην Λάρισα έχει πολύ καλό ανθρώπινο δυναμικό. Π.χ. 1 με γνωστή εφαρμογή για καύσιμα σε Android. και επίσης τον 2 Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 101 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kostis76 panaman bobbos188 giannis06 mflam Kleanth jkhkh grmqy Conne Mathitis_tou_15 Μιχαήλ phleidhs Giota_pel Theo2005 eleanaana thecrazycretan angies Nala ggl SoyN Abiogenesis Leo komm AggelikiGr Φινεύς Steliosgkougkou Wonderkid constansn Helen06 GeorgePap2003 jimis2001 MrDna Alessandra Eliza user2727 guest24440 elevag Unboxholics suuuuiiii aggorf giannis05 estrela antonis97 Obi-Wan Kenobi Γατέχων hello1234 Aggel0sss χημεια4λαιφ Σταμάτης του '05 Giii Ness Arvacon Praxis Scandal Joji flaura jim2015 Gus Roger10 Nemesiis arapakos ivannag Nikos_81 tsiobieman Specon gaze-do Maynard kiyoshi mvas Νικολινα Meow Giannis_19 Dr. Gl. Luminous Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μη πας Λάρισα είναι οτχ σαν πόλη. Επίσης δύσκολο να βρεις γκόμενα της προκοπής. Τώρα από Πελοπόννησο δεν τα ξέρω και τόσο καλά τα μέρη.
Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.338 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:08 Η Eclipse έγραψε: #27 02-09-23 00:08 Αρχική Δημοσίευση από 41%: Μη πας Λάρισα είναι οτχ σαν πόλη. Επίσης δύσκολο να βρεις γκόμενα της προκοπής. Τώρα από Πελοπόννησο δεν τα ξέρω και τόσο καλά τα μέρη. Click για ανάπτυξη... Αν εσένα δεν σου εκατσε Λαρισαία δεν σημαίνει ότι ολη η Λάρισα είναι γτπ. Εγω σαν πόλη την λάτρεψα, είναι φουλ φοιτητούπολη, τα ΤΕΙ έχουν πάντα πάρτυ, τα μαγαζιά γεμίζουν πάντα με φοιτητές, διοργανώνονται αρκετά φεστιβάλ κλπ κλπ. Είναι όμορφη η Λάρισα. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:16 Ο Guest 881237: #28 02-09-23 00:16 Αρχική Δημοσίευση από 41%: Επίσης δύσκολο να βρεις γκόμενα της προκοπής. Click για ανάπτυξη... Σοβαρό κριτήριο Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.338 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:19 Η Eclipse έγραψε: #29 02-09-23 00:19 Αρχική Δημοσίευση από 41%: Επίσης δύσκολο να βρεις γκόμενα της προκοπής. Click για ανάπτυξη... Πολυ δεδομένο το έχεις ότι το παιδί που έκανε το θρεντ είναι στρειτ πάντως 41% Εκκολαπτόμενο μέλος Ο 41% δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 250 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:21 Ο 41% έγραψε: #30 02-09-23 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Αν εσένα δεν σου εκατσε Λαρισαία δεν σημαίνει ότι ολη η Λάρισα είναι γτπ. Εγω σαν πόλη την λάτρεψα, είναι φουλ φοιτητούπολη, τα ΤΕΙ έχουν πάντα πάρτυ, τα μαγαζιά γεμίζουν πάντα με φοιτητές, διοργανώνονται αρκετά φεστιβάλ κλπ κλπ. Είναι όμορφη η Λάρισα. Click για ανάπτυξη... Είσαι ντόπια; Πήγες για σπουδές; Γιατί ο Πηνειός, το Αλκαζάρ και το φρούριο είναι τα μόνα πού έχει. Τώρα από μαγαζιά αν πας προς ταχυδρομείου όλο 15χρονα. Τέλος μην αναφέρω το κλίμα κάθε φορά που πηγαίνω λόγο της υγρασίας έχω αρθριτικά και χίλιους δυό άλλους πόνους. Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Πολυ δεδομένο το έχεις ότι το παιδί που έκανε το θρεντ είναι στρειτ πάντως Click για ανάπτυξη... Στατιστικά το πήγα. Αν και για να είμαι ειλικρινής δεν το σκέφτηκα καθόλου το άλλο ενδεχόμενο, όχι ότι υπάρχει κάποιο θέμα. Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Σοβαρό κριτήριο Click για ανάπτυξη... Είναι η ψυχολογία όμως . Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.338 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 10:21 Η Eclipse έγραψε: #31 02-09-23 10:21 Αρχική Δημοσίευση από 41%: Είσαι ντόπια; Πήγες για σπουδές; Γιατί ο Πηνειός, το Αλκαζάρ και το φρούριο είναι τα μόνα πού έχει. Τώρα από μαγαζιά αν πας προς ταχυδρομείου όλο 15χρονα. Τέλος μην αναφέρω το κλίμα κάθε φορά που πηγαίνω λόγο της υγρασίας έχω αρθριτικά και χίλιους δυό άλλους πόνους. Click για ανάπτυξη... Για σπουδές. Ε οκ έχει και τον Άγιο Αχίλλειο ανάμεσα Μετά μπορείς να βγεις και Χατζηχαλαρ, είναι εκτός κέντρου, προς Νεάπολη. 15χρονα βλέπεις σε συνήθως σε συγκεκριμένα μαγαζιά αλλά είναι και η ώρα που θα βγεις Όσον αφορά το καιρό, οκ έχεις δίκιο αλλά απο Θεσσαλία και πάνω ολη η Ελλάδα ετσι είναι. Νομιζω πως η Λάρισα είναι πόλη που είτε θα την λατρέψεις είτε θα την μισήσεις. Εγώ την λάτρεψα. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #32 02-09-23 11:18 Αρχική Δημοσίευση από 41%: Μη πας Λάρισα είναι οτχ σαν πόλη. Επίσης δύσκολο να βρεις γκόμενα της προκοπής. Τώρα από Πελοπόννησο δεν τα ξέρω και τόσο καλά τα μέρη. Click για ανάπτυξη... τι θες και μιλας? 41% Εκκολαπτόμενο μέλος Ο 41% δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 250 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:14 Ο 41% έγραψε: #33 02-09-23 12:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: τι θες και μιλας? Click για ανάπτυξη... Έλα μου ντε. Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 16:21 Η Nala έγραψε: #34 02-09-23 16:21 Εμένα μου αρέσει πολύ ή Λάρισα, μεγάλη και ζωντανή πόλη, πολλοί φοιτητές,ωραίο campus, καλή βραδινή ζωή, πολλά και οικονομικά σπίτια, ωραία αγορά, στο κέντρο της Ελλάδας, πάς σέ ένα δίωρο Αθήνα Θεσσαλονίκη, Βόλο και πολλά άλλα Στην Σπάρτη δεν έχω πάει, δεν έχω άποψη dpa2007 Νεοφερμένο μέλος Ο Τάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2023 στις 17:05 Ο dpa2007 έγραψε: #35 04-09-23 17:05 Η σχολή Ψηφιακών Συστημάτων στην Λάρισα έχει πολύ καλό ανθρώπινο δυναμικό. Π.χ. 1 με γνωστή εφαρμογή για καύσιμα σε Android. και επίσης τον 2 Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 101 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kostis76 panaman bobbos188 giannis06 mflam Kleanth jkhkh grmqy Conne Mathitis_tou_15 Μιχαήλ phleidhs Giota_pel Theo2005 eleanaana thecrazycretan angies Nala ggl SoyN Abiogenesis Leo komm AggelikiGr Φινεύς Steliosgkougkou Wonderkid constansn Helen06 GeorgePap2003 jimis2001 MrDna Alessandra Eliza user2727 guest24440 elevag Unboxholics suuuuiiii aggorf giannis05 estrela antonis97 Obi-Wan Kenobi Γατέχων hello1234 Aggel0sss χημεια4λαιφ Σταμάτης του '05 Giii Ness Arvacon Praxis Scandal Joji flaura jim2015 Gus Roger10 Nemesiis arapakos ivannag Nikos_81 tsiobieman Specon gaze-do Maynard kiyoshi mvas Νικολινα Meow Giannis_19 Dr. Gl. Luminous Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από 41%: Μη πας Λάρισα είναι οτχ σαν πόλη. Επίσης δύσκολο να βρεις γκόμενα της προκοπής. Τώρα από Πελοπόννησο δεν τα ξέρω και τόσο καλά τα μέρη. Click για ανάπτυξη... Αν εσένα δεν σου εκατσε Λαρισαία δεν σημαίνει ότι ολη η Λάρισα είναι γτπ. Εγω σαν πόλη την λάτρεψα, είναι φουλ φοιτητούπολη, τα ΤΕΙ έχουν πάντα πάρτυ, τα μαγαζιά γεμίζουν πάντα με φοιτητές, διοργανώνονται αρκετά φεστιβάλ κλπ κλπ. Είναι όμορφη η Λάρισα.
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:16 Ο Guest 881237: #28 02-09-23 00:16 Αρχική Δημοσίευση από 41%: Επίσης δύσκολο να βρεις γκόμενα της προκοπής. Click για ανάπτυξη... Σοβαρό κριτήριο Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.338 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:19 Η Eclipse έγραψε: #29 02-09-23 00:19 Αρχική Δημοσίευση από 41%: Επίσης δύσκολο να βρεις γκόμενα της προκοπής. Click για ανάπτυξη... Πολυ δεδομένο το έχεις ότι το παιδί που έκανε το θρεντ είναι στρειτ πάντως 41% Εκκολαπτόμενο μέλος Ο 41% δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 250 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:21 Ο 41% έγραψε: #30 02-09-23 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Αν εσένα δεν σου εκατσε Λαρισαία δεν σημαίνει ότι ολη η Λάρισα είναι γτπ. Εγω σαν πόλη την λάτρεψα, είναι φουλ φοιτητούπολη, τα ΤΕΙ έχουν πάντα πάρτυ, τα μαγαζιά γεμίζουν πάντα με φοιτητές, διοργανώνονται αρκετά φεστιβάλ κλπ κλπ. Είναι όμορφη η Λάρισα. Click για ανάπτυξη... Είσαι ντόπια; Πήγες για σπουδές; Γιατί ο Πηνειός, το Αλκαζάρ και το φρούριο είναι τα μόνα πού έχει. Τώρα από μαγαζιά αν πας προς ταχυδρομείου όλο 15χρονα. Τέλος μην αναφέρω το κλίμα κάθε φορά που πηγαίνω λόγο της υγρασίας έχω αρθριτικά και χίλιους δυό άλλους πόνους. Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Πολυ δεδομένο το έχεις ότι το παιδί που έκανε το θρεντ είναι στρειτ πάντως Click για ανάπτυξη... Στατιστικά το πήγα. Αν και για να είμαι ειλικρινής δεν το σκέφτηκα καθόλου το άλλο ενδεχόμενο, όχι ότι υπάρχει κάποιο θέμα. Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Σοβαρό κριτήριο Click για ανάπτυξη... Είναι η ψυχολογία όμως . Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.338 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 10:21 Η Eclipse έγραψε: #31 02-09-23 10:21 Αρχική Δημοσίευση από 41%: Είσαι ντόπια; Πήγες για σπουδές; Γιατί ο Πηνειός, το Αλκαζάρ και το φρούριο είναι τα μόνα πού έχει. Τώρα από μαγαζιά αν πας προς ταχυδρομείου όλο 15χρονα. Τέλος μην αναφέρω το κλίμα κάθε φορά που πηγαίνω λόγο της υγρασίας έχω αρθριτικά και χίλιους δυό άλλους πόνους. Click για ανάπτυξη... Για σπουδές. Ε οκ έχει και τον Άγιο Αχίλλειο ανάμεσα Μετά μπορείς να βγεις και Χατζηχαλαρ, είναι εκτός κέντρου, προς Νεάπολη. 15χρονα βλέπεις σε συνήθως σε συγκεκριμένα μαγαζιά αλλά είναι και η ώρα που θα βγεις Όσον αφορά το καιρό, οκ έχεις δίκιο αλλά απο Θεσσαλία και πάνω ολη η Ελλάδα ετσι είναι. Νομιζω πως η Λάρισα είναι πόλη που είτε θα την λατρέψεις είτε θα την μισήσεις. Εγώ την λάτρεψα. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #32 02-09-23 11:18 Αρχική Δημοσίευση από 41%: Μη πας Λάρισα είναι οτχ σαν πόλη. Επίσης δύσκολο να βρεις γκόμενα της προκοπής. Τώρα από Πελοπόννησο δεν τα ξέρω και τόσο καλά τα μέρη. Click για ανάπτυξη... τι θες και μιλας? 41% Εκκολαπτόμενο μέλος Ο 41% δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 250 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:14 Ο 41% έγραψε: #33 02-09-23 12:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: τι θες και μιλας? Click για ανάπτυξη... Έλα μου ντε. Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 16:21 Η Nala έγραψε: #34 02-09-23 16:21 Εμένα μου αρέσει πολύ ή Λάρισα, μεγάλη και ζωντανή πόλη, πολλοί φοιτητές,ωραίο campus, καλή βραδινή ζωή, πολλά και οικονομικά σπίτια, ωραία αγορά, στο κέντρο της Ελλάδας, πάς σέ ένα δίωρο Αθήνα Θεσσαλονίκη, Βόλο και πολλά άλλα Στην Σπάρτη δεν έχω πάει, δεν έχω άποψη dpa2007 Νεοφερμένο μέλος Ο Τάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2023 στις 17:05 Ο dpa2007 έγραψε: #35 04-09-23 17:05 Η σχολή Ψηφιακών Συστημάτων στην Λάρισα έχει πολύ καλό ανθρώπινο δυναμικό. Π.χ. 1 με γνωστή εφαρμογή για καύσιμα σε Android. και επίσης τον 2 Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 101 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kostis76 panaman bobbos188 giannis06 mflam Kleanth jkhkh grmqy Conne Mathitis_tou_15 Μιχαήλ phleidhs Giota_pel Theo2005 eleanaana thecrazycretan angies Nala ggl SoyN Abiogenesis Leo komm AggelikiGr Φινεύς Steliosgkougkou Wonderkid constansn Helen06 GeorgePap2003 jimis2001 MrDna Alessandra Eliza user2727 guest24440 elevag Unboxholics suuuuiiii aggorf giannis05 estrela antonis97 Obi-Wan Kenobi Γατέχων hello1234 Aggel0sss χημεια4λαιφ Σταμάτης του '05 Giii Ness Arvacon Praxis Scandal Joji flaura jim2015 Gus Roger10 Nemesiis arapakos ivannag Nikos_81 tsiobieman Specon gaze-do Maynard kiyoshi mvas Νικολινα Meow Giannis_19 Dr. Gl. Luminous Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από 41%: Επίσης δύσκολο να βρεις γκόμενα της προκοπής. Click για ανάπτυξη... Σοβαρό κριτήριο
Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.338 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:19 Η Eclipse έγραψε: #29 02-09-23 00:19 Αρχική Δημοσίευση από 41%: Επίσης δύσκολο να βρεις γκόμενα της προκοπής. Click για ανάπτυξη... Πολυ δεδομένο το έχεις ότι το παιδί που έκανε το θρεντ είναι στρειτ πάντως 41% Εκκολαπτόμενο μέλος Ο 41% δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 250 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:21 Ο 41% έγραψε: #30 02-09-23 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Αν εσένα δεν σου εκατσε Λαρισαία δεν σημαίνει ότι ολη η Λάρισα είναι γτπ. Εγω σαν πόλη την λάτρεψα, είναι φουλ φοιτητούπολη, τα ΤΕΙ έχουν πάντα πάρτυ, τα μαγαζιά γεμίζουν πάντα με φοιτητές, διοργανώνονται αρκετά φεστιβάλ κλπ κλπ. Είναι όμορφη η Λάρισα. Click για ανάπτυξη... Είσαι ντόπια; Πήγες για σπουδές; Γιατί ο Πηνειός, το Αλκαζάρ και το φρούριο είναι τα μόνα πού έχει. Τώρα από μαγαζιά αν πας προς ταχυδρομείου όλο 15χρονα. Τέλος μην αναφέρω το κλίμα κάθε φορά που πηγαίνω λόγο της υγρασίας έχω αρθριτικά και χίλιους δυό άλλους πόνους. Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Πολυ δεδομένο το έχεις ότι το παιδί που έκανε το θρεντ είναι στρειτ πάντως Click για ανάπτυξη... Στατιστικά το πήγα. Αν και για να είμαι ειλικρινής δεν το σκέφτηκα καθόλου το άλλο ενδεχόμενο, όχι ότι υπάρχει κάποιο θέμα. Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Σοβαρό κριτήριο Click για ανάπτυξη... Είναι η ψυχολογία όμως . Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.338 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 10:21 Η Eclipse έγραψε: #31 02-09-23 10:21 Αρχική Δημοσίευση από 41%: Είσαι ντόπια; Πήγες για σπουδές; Γιατί ο Πηνειός, το Αλκαζάρ και το φρούριο είναι τα μόνα πού έχει. Τώρα από μαγαζιά αν πας προς ταχυδρομείου όλο 15χρονα. Τέλος μην αναφέρω το κλίμα κάθε φορά που πηγαίνω λόγο της υγρασίας έχω αρθριτικά και χίλιους δυό άλλους πόνους. Click για ανάπτυξη... Για σπουδές. Ε οκ έχει και τον Άγιο Αχίλλειο ανάμεσα Μετά μπορείς να βγεις και Χατζηχαλαρ, είναι εκτός κέντρου, προς Νεάπολη. 15χρονα βλέπεις σε συνήθως σε συγκεκριμένα μαγαζιά αλλά είναι και η ώρα που θα βγεις Όσον αφορά το καιρό, οκ έχεις δίκιο αλλά απο Θεσσαλία και πάνω ολη η Ελλάδα ετσι είναι. Νομιζω πως η Λάρισα είναι πόλη που είτε θα την λατρέψεις είτε θα την μισήσεις. Εγώ την λάτρεψα. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #32 02-09-23 11:18 Αρχική Δημοσίευση από 41%: Μη πας Λάρισα είναι οτχ σαν πόλη. Επίσης δύσκολο να βρεις γκόμενα της προκοπής. Τώρα από Πελοπόννησο δεν τα ξέρω και τόσο καλά τα μέρη. Click για ανάπτυξη... τι θες και μιλας? 41% Εκκολαπτόμενο μέλος Ο 41% δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 250 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:14 Ο 41% έγραψε: #33 02-09-23 12:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: τι θες και μιλας? Click για ανάπτυξη... Έλα μου ντε. Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 16:21 Η Nala έγραψε: #34 02-09-23 16:21 Εμένα μου αρέσει πολύ ή Λάρισα, μεγάλη και ζωντανή πόλη, πολλοί φοιτητές,ωραίο campus, καλή βραδινή ζωή, πολλά και οικονομικά σπίτια, ωραία αγορά, στο κέντρο της Ελλάδας, πάς σέ ένα δίωρο Αθήνα Θεσσαλονίκη, Βόλο και πολλά άλλα Στην Σπάρτη δεν έχω πάει, δεν έχω άποψη dpa2007 Νεοφερμένο μέλος Ο Τάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2023 στις 17:05 Ο dpa2007 έγραψε: #35 04-09-23 17:05 Η σχολή Ψηφιακών Συστημάτων στην Λάρισα έχει πολύ καλό ανθρώπινο δυναμικό. Π.χ. 1 με γνωστή εφαρμογή για καύσιμα σε Android. και επίσης τον 2 Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 101 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kostis76 panaman bobbos188 giannis06 mflam Kleanth jkhkh grmqy Conne Mathitis_tou_15 Μιχαήλ phleidhs Giota_pel Theo2005 eleanaana thecrazycretan angies Nala ggl SoyN Abiogenesis Leo komm AggelikiGr Φινεύς Steliosgkougkou Wonderkid constansn Helen06 GeorgePap2003 jimis2001 MrDna Alessandra Eliza user2727 guest24440 elevag Unboxholics suuuuiiii aggorf giannis05 estrela antonis97 Obi-Wan Kenobi Γατέχων hello1234 Aggel0sss χημεια4λαιφ Σταμάτης του '05 Giii Ness Arvacon Praxis Scandal Joji flaura jim2015 Gus Roger10 Nemesiis arapakos ivannag Nikos_81 tsiobieman Specon gaze-do Maynard kiyoshi mvas Νικολινα Meow Giannis_19 Dr. Gl. Luminous Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από 41%: Επίσης δύσκολο να βρεις γκόμενα της προκοπής. Click για ανάπτυξη... Πολυ δεδομένο το έχεις ότι το παιδί που έκανε το θρεντ είναι στρειτ πάντως
41% Εκκολαπτόμενο μέλος Ο 41% δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 250 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 01:21 Ο 41% έγραψε: #30 02-09-23 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Αν εσένα δεν σου εκατσε Λαρισαία δεν σημαίνει ότι ολη η Λάρισα είναι γτπ. Εγω σαν πόλη την λάτρεψα, είναι φουλ φοιτητούπολη, τα ΤΕΙ έχουν πάντα πάρτυ, τα μαγαζιά γεμίζουν πάντα με φοιτητές, διοργανώνονται αρκετά φεστιβάλ κλπ κλπ. Είναι όμορφη η Λάρισα. Click για ανάπτυξη... Είσαι ντόπια; Πήγες για σπουδές; Γιατί ο Πηνειός, το Αλκαζάρ και το φρούριο είναι τα μόνα πού έχει. Τώρα από μαγαζιά αν πας προς ταχυδρομείου όλο 15χρονα. Τέλος μην αναφέρω το κλίμα κάθε φορά που πηγαίνω λόγο της υγρασίας έχω αρθριτικά και χίλιους δυό άλλους πόνους. Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Πολυ δεδομένο το έχεις ότι το παιδί που έκανε το θρεντ είναι στρειτ πάντως Click για ανάπτυξη... Στατιστικά το πήγα. Αν και για να είμαι ειλικρινής δεν το σκέφτηκα καθόλου το άλλο ενδεχόμενο, όχι ότι υπάρχει κάποιο θέμα. Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Σοβαρό κριτήριο Click για ανάπτυξη... Είναι η ψυχολογία όμως . Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.338 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 10:21 Η Eclipse έγραψε: #31 02-09-23 10:21 Αρχική Δημοσίευση από 41%: Είσαι ντόπια; Πήγες για σπουδές; Γιατί ο Πηνειός, το Αλκαζάρ και το φρούριο είναι τα μόνα πού έχει. Τώρα από μαγαζιά αν πας προς ταχυδρομείου όλο 15χρονα. Τέλος μην αναφέρω το κλίμα κάθε φορά που πηγαίνω λόγο της υγρασίας έχω αρθριτικά και χίλιους δυό άλλους πόνους. Click για ανάπτυξη... Για σπουδές. Ε οκ έχει και τον Άγιο Αχίλλειο ανάμεσα Μετά μπορείς να βγεις και Χατζηχαλαρ, είναι εκτός κέντρου, προς Νεάπολη. 15χρονα βλέπεις σε συνήθως σε συγκεκριμένα μαγαζιά αλλά είναι και η ώρα που θα βγεις Όσον αφορά το καιρό, οκ έχεις δίκιο αλλά απο Θεσσαλία και πάνω ολη η Ελλάδα ετσι είναι. Νομιζω πως η Λάρισα είναι πόλη που είτε θα την λατρέψεις είτε θα την μισήσεις. Εγώ την λάτρεψα. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #32 02-09-23 11:18 Αρχική Δημοσίευση από 41%: Μη πας Λάρισα είναι οτχ σαν πόλη. Επίσης δύσκολο να βρεις γκόμενα της προκοπής. Τώρα από Πελοπόννησο δεν τα ξέρω και τόσο καλά τα μέρη. Click για ανάπτυξη... τι θες και μιλας? 41% Εκκολαπτόμενο μέλος Ο 41% δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 250 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:14 Ο 41% έγραψε: #33 02-09-23 12:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: τι θες και μιλας? Click για ανάπτυξη... Έλα μου ντε. Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 16:21 Η Nala έγραψε: #34 02-09-23 16:21 Εμένα μου αρέσει πολύ ή Λάρισα, μεγάλη και ζωντανή πόλη, πολλοί φοιτητές,ωραίο campus, καλή βραδινή ζωή, πολλά και οικονομικά σπίτια, ωραία αγορά, στο κέντρο της Ελλάδας, πάς σέ ένα δίωρο Αθήνα Θεσσαλονίκη, Βόλο και πολλά άλλα Στην Σπάρτη δεν έχω πάει, δεν έχω άποψη dpa2007 Νεοφερμένο μέλος Ο Τάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2023 στις 17:05 Ο dpa2007 έγραψε: #35 04-09-23 17:05 Η σχολή Ψηφιακών Συστημάτων στην Λάρισα έχει πολύ καλό ανθρώπινο δυναμικό. Π.χ. 1 με γνωστή εφαρμογή για καύσιμα σε Android. και επίσης τον 2 Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 101 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kostis76 panaman bobbos188 giannis06 mflam Kleanth jkhkh grmqy Conne Mathitis_tou_15 Μιχαήλ phleidhs Giota_pel Theo2005 eleanaana thecrazycretan angies Nala ggl SoyN Abiogenesis Leo komm AggelikiGr Φινεύς Steliosgkougkou Wonderkid constansn Helen06 GeorgePap2003 jimis2001 MrDna Alessandra Eliza user2727 guest24440 elevag Unboxholics suuuuiiii aggorf giannis05 estrela antonis97 Obi-Wan Kenobi Γατέχων hello1234 Aggel0sss χημεια4λαιφ Σταμάτης του '05 Giii Ness Arvacon Praxis Scandal Joji flaura jim2015 Gus Roger10 Nemesiis arapakos ivannag Nikos_81 tsiobieman Specon gaze-do Maynard kiyoshi mvas Νικολινα Meow Giannis_19 Dr. Gl. Luminous Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Αν εσένα δεν σου εκατσε Λαρισαία δεν σημαίνει ότι ολη η Λάρισα είναι γτπ. Εγω σαν πόλη την λάτρεψα, είναι φουλ φοιτητούπολη, τα ΤΕΙ έχουν πάντα πάρτυ, τα μαγαζιά γεμίζουν πάντα με φοιτητές, διοργανώνονται αρκετά φεστιβάλ κλπ κλπ. Είναι όμορφη η Λάρισα. Click για ανάπτυξη... Είσαι ντόπια; Πήγες για σπουδές; Γιατί ο Πηνειός, το Αλκαζάρ και το φρούριο είναι τα μόνα πού έχει. Τώρα από μαγαζιά αν πας προς ταχυδρομείου όλο 15χρονα. Τέλος μην αναφέρω το κλίμα κάθε φορά που πηγαίνω λόγο της υγρασίας έχω αρθριτικά και χίλιους δυό άλλους πόνους. Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Πολυ δεδομένο το έχεις ότι το παιδί που έκανε το θρεντ είναι στρειτ πάντως Click για ανάπτυξη... Στατιστικά το πήγα. Αν και για να είμαι ειλικρινής δεν το σκέφτηκα καθόλου το άλλο ενδεχόμενο, όχι ότι υπάρχει κάποιο θέμα. Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Σοβαρό κριτήριο Click για ανάπτυξη... Είναι η ψυχολογία όμως .
Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.338 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 10:21 Η Eclipse έγραψε: #31 02-09-23 10:21 Αρχική Δημοσίευση από 41%: Είσαι ντόπια; Πήγες για σπουδές; Γιατί ο Πηνειός, το Αλκαζάρ και το φρούριο είναι τα μόνα πού έχει. Τώρα από μαγαζιά αν πας προς ταχυδρομείου όλο 15χρονα. Τέλος μην αναφέρω το κλίμα κάθε φορά που πηγαίνω λόγο της υγρασίας έχω αρθριτικά και χίλιους δυό άλλους πόνους. Click για ανάπτυξη... Για σπουδές. Ε οκ έχει και τον Άγιο Αχίλλειο ανάμεσα Μετά μπορείς να βγεις και Χατζηχαλαρ, είναι εκτός κέντρου, προς Νεάπολη. 15χρονα βλέπεις σε συνήθως σε συγκεκριμένα μαγαζιά αλλά είναι και η ώρα που θα βγεις Όσον αφορά το καιρό, οκ έχεις δίκιο αλλά απο Θεσσαλία και πάνω ολη η Ελλάδα ετσι είναι. Νομιζω πως η Λάρισα είναι πόλη που είτε θα την λατρέψεις είτε θα την μισήσεις. Εγώ την λάτρεψα. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #32 02-09-23 11:18 Αρχική Δημοσίευση από 41%: Μη πας Λάρισα είναι οτχ σαν πόλη. Επίσης δύσκολο να βρεις γκόμενα της προκοπής. Τώρα από Πελοπόννησο δεν τα ξέρω και τόσο καλά τα μέρη. Click για ανάπτυξη... τι θες και μιλας? 41% Εκκολαπτόμενο μέλος Ο 41% δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 250 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:14 Ο 41% έγραψε: #33 02-09-23 12:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: τι θες και μιλας? Click για ανάπτυξη... Έλα μου ντε. Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 16:21 Η Nala έγραψε: #34 02-09-23 16:21 Εμένα μου αρέσει πολύ ή Λάρισα, μεγάλη και ζωντανή πόλη, πολλοί φοιτητές,ωραίο campus, καλή βραδινή ζωή, πολλά και οικονομικά σπίτια, ωραία αγορά, στο κέντρο της Ελλάδας, πάς σέ ένα δίωρο Αθήνα Θεσσαλονίκη, Βόλο και πολλά άλλα Στην Σπάρτη δεν έχω πάει, δεν έχω άποψη dpa2007 Νεοφερμένο μέλος Ο Τάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2023 στις 17:05 Ο dpa2007 έγραψε: #35 04-09-23 17:05 Η σχολή Ψηφιακών Συστημάτων στην Λάρισα έχει πολύ καλό ανθρώπινο δυναμικό. Π.χ. 1 με γνωστή εφαρμογή για καύσιμα σε Android. και επίσης τον 2 Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 101 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kostis76 panaman bobbos188 giannis06 mflam Kleanth jkhkh grmqy Conne Mathitis_tou_15 Μιχαήλ phleidhs Giota_pel Theo2005 eleanaana thecrazycretan angies Nala ggl SoyN Abiogenesis Leo komm AggelikiGr Φινεύς Steliosgkougkou Wonderkid constansn Helen06 GeorgePap2003 jimis2001 MrDna Alessandra Eliza user2727 guest24440 elevag Unboxholics suuuuiiii aggorf giannis05 estrela antonis97 Obi-Wan Kenobi Γατέχων hello1234 Aggel0sss χημεια4λαιφ Σταμάτης του '05 Giii Ness Arvacon Praxis Scandal Joji flaura jim2015 Gus Roger10 Nemesiis arapakos ivannag Nikos_81 tsiobieman Specon gaze-do Maynard kiyoshi mvas Νικολινα Meow Giannis_19 Dr. Gl. Luminous Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από 41%: Είσαι ντόπια; Πήγες για σπουδές; Γιατί ο Πηνειός, το Αλκαζάρ και το φρούριο είναι τα μόνα πού έχει. Τώρα από μαγαζιά αν πας προς ταχυδρομείου όλο 15χρονα. Τέλος μην αναφέρω το κλίμα κάθε φορά που πηγαίνω λόγο της υγρασίας έχω αρθριτικά και χίλιους δυό άλλους πόνους. Click για ανάπτυξη... Για σπουδές. Ε οκ έχει και τον Άγιο Αχίλλειο ανάμεσα Μετά μπορείς να βγεις και Χατζηχαλαρ, είναι εκτός κέντρου, προς Νεάπολη. 15χρονα βλέπεις σε συνήθως σε συγκεκριμένα μαγαζιά αλλά είναι και η ώρα που θα βγεις Όσον αφορά το καιρό, οκ έχεις δίκιο αλλά απο Θεσσαλία και πάνω ολη η Ελλάδα ετσι είναι. Νομιζω πως η Λάρισα είναι πόλη που είτε θα την λατρέψεις είτε θα την μισήσεις. Εγώ την λάτρεψα.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #32 02-09-23 11:18 Αρχική Δημοσίευση από 41%: Μη πας Λάρισα είναι οτχ σαν πόλη. Επίσης δύσκολο να βρεις γκόμενα της προκοπής. Τώρα από Πελοπόννησο δεν τα ξέρω και τόσο καλά τα μέρη. Click για ανάπτυξη... τι θες και μιλας? 41% Εκκολαπτόμενο μέλος Ο 41% δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 250 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:14 Ο 41% έγραψε: #33 02-09-23 12:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: τι θες και μιλας? Click για ανάπτυξη... Έλα μου ντε. Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 16:21 Η Nala έγραψε: #34 02-09-23 16:21 Εμένα μου αρέσει πολύ ή Λάρισα, μεγάλη και ζωντανή πόλη, πολλοί φοιτητές,ωραίο campus, καλή βραδινή ζωή, πολλά και οικονομικά σπίτια, ωραία αγορά, στο κέντρο της Ελλάδας, πάς σέ ένα δίωρο Αθήνα Θεσσαλονίκη, Βόλο και πολλά άλλα Στην Σπάρτη δεν έχω πάει, δεν έχω άποψη dpa2007 Νεοφερμένο μέλος Ο Τάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2023 στις 17:05 Ο dpa2007 έγραψε: #35 04-09-23 17:05 Η σχολή Ψηφιακών Συστημάτων στην Λάρισα έχει πολύ καλό ανθρώπινο δυναμικό. Π.χ. 1 με γνωστή εφαρμογή για καύσιμα σε Android. και επίσης τον 2 Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 101 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kostis76 panaman bobbos188 giannis06 mflam Kleanth jkhkh grmqy Conne Mathitis_tou_15 Μιχαήλ phleidhs Giota_pel Theo2005 eleanaana thecrazycretan angies Nala ggl SoyN Abiogenesis Leo komm AggelikiGr Φινεύς Steliosgkougkou Wonderkid constansn Helen06 GeorgePap2003 jimis2001 MrDna Alessandra Eliza user2727 guest24440 elevag Unboxholics suuuuiiii aggorf giannis05 estrela antonis97 Obi-Wan Kenobi Γατέχων hello1234 Aggel0sss χημεια4λαιφ Σταμάτης του '05 Giii Ness Arvacon Praxis Scandal Joji flaura jim2015 Gus Roger10 Nemesiis arapakos ivannag Nikos_81 tsiobieman Specon gaze-do Maynard kiyoshi mvas Νικολινα Meow Giannis_19 Dr. Gl. Luminous Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από 41%: Μη πας Λάρισα είναι οτχ σαν πόλη. Επίσης δύσκολο να βρεις γκόμενα της προκοπής. Τώρα από Πελοπόννησο δεν τα ξέρω και τόσο καλά τα μέρη. Click για ανάπτυξη... τι θες και μιλας?
41% Εκκολαπτόμενο μέλος Ο 41% δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 250 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:14 Ο 41% έγραψε: #33 02-09-23 12:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: τι θες και μιλας? Click για ανάπτυξη... Έλα μου ντε. Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 16:21 Η Nala έγραψε: #34 02-09-23 16:21 Εμένα μου αρέσει πολύ ή Λάρισα, μεγάλη και ζωντανή πόλη, πολλοί φοιτητές,ωραίο campus, καλή βραδινή ζωή, πολλά και οικονομικά σπίτια, ωραία αγορά, στο κέντρο της Ελλάδας, πάς σέ ένα δίωρο Αθήνα Θεσσαλονίκη, Βόλο και πολλά άλλα Στην Σπάρτη δεν έχω πάει, δεν έχω άποψη dpa2007 Νεοφερμένο μέλος Ο Τάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2023 στις 17:05 Ο dpa2007 έγραψε: #35 04-09-23 17:05 Η σχολή Ψηφιακών Συστημάτων στην Λάρισα έχει πολύ καλό ανθρώπινο δυναμικό. Π.χ. 1 με γνωστή εφαρμογή για καύσιμα σε Android. και επίσης τον 2 Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 101 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kostis76 panaman bobbos188 giannis06 mflam Kleanth jkhkh grmqy Conne Mathitis_tou_15 Μιχαήλ phleidhs Giota_pel Theo2005 eleanaana thecrazycretan angies Nala ggl SoyN Abiogenesis Leo komm AggelikiGr Φινεύς Steliosgkougkou Wonderkid constansn Helen06 GeorgePap2003 jimis2001 MrDna Alessandra Eliza user2727 guest24440 elevag Unboxholics suuuuiiii aggorf giannis05 estrela antonis97 Obi-Wan Kenobi Γατέχων hello1234 Aggel0sss χημεια4λαιφ Σταμάτης του '05 Giii Ness Arvacon Praxis Scandal Joji flaura jim2015 Gus Roger10 Nemesiis arapakos ivannag Nikos_81 tsiobieman Specon gaze-do Maynard kiyoshi mvas Νικολινα Meow Giannis_19 Dr. Gl. Luminous Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 16:21 Η Nala έγραψε: #34 02-09-23 16:21 Εμένα μου αρέσει πολύ ή Λάρισα, μεγάλη και ζωντανή πόλη, πολλοί φοιτητές,ωραίο campus, καλή βραδινή ζωή, πολλά και οικονομικά σπίτια, ωραία αγορά, στο κέντρο της Ελλάδας, πάς σέ ένα δίωρο Αθήνα Θεσσαλονίκη, Βόλο και πολλά άλλα Στην Σπάρτη δεν έχω πάει, δεν έχω άποψη dpa2007 Νεοφερμένο μέλος Ο Τάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2023 στις 17:05 Ο dpa2007 έγραψε: #35 04-09-23 17:05 Η σχολή Ψηφιακών Συστημάτων στην Λάρισα έχει πολύ καλό ανθρώπινο δυναμικό. Π.χ. 1 με γνωστή εφαρμογή για καύσιμα σε Android. και επίσης τον 2 Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Εμένα μου αρέσει πολύ ή Λάρισα, μεγάλη και ζωντανή πόλη, πολλοί φοιτητές,ωραίο campus, καλή βραδινή ζωή, πολλά και οικονομικά σπίτια, ωραία αγορά, στο κέντρο της Ελλάδας, πάς σέ ένα δίωρο Αθήνα Θεσσαλονίκη, Βόλο και πολλά άλλα Στην Σπάρτη δεν έχω πάει, δεν έχω άποψη
dpa2007 Νεοφερμένο μέλος Ο Τάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2023 στις 17:05 Ο dpa2007 έγραψε: #35 04-09-23 17:05 Η σχολή Ψηφιακών Συστημάτων στην Λάρισα έχει πολύ καλό ανθρώπινο δυναμικό. Π.χ. 1 με γνωστή εφαρμογή για καύσιμα σε Android. και επίσης τον 2
Η σχολή Ψηφιακών Συστημάτων στην Λάρισα έχει πολύ καλό ανθρώπινο δυναμικό. Π.χ. 1 με γνωστή εφαρμογή για καύσιμα σε Android. και επίσης τον 2