jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2011 στις 16:23 Ο jj! έγραψε: #521 08-12-11 16:23 Εμείς δεν έχουμε κείμενα και ΚΠΑ. Ας μη μιλήσω για τετράδια εργασιών και εργαστηριακούς οδηγούς, πονεμένη ιστορία (θα μου πεις, δεν τα χρησιμοποιούμε κιόλας...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rebel1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Rebel1 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 969 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2011 στις 17:40 Ο Rebel1 έγραψε: #522 08-12-11 17:40 τελικα πηραμε βιβλια σημερα..αντε παιδια καλη μας χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eutuxia_k Νεοφερμένο μέλος Η eutuxia_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:24 Η eutuxia_k: #523 08-12-11 21:24 Εμεις πηραμε μαθηματικα κατευθυνσης τη Δευτερα. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheStranger Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:21 Ο TheStranger: #524 09-09-12 21:21 Βασικά αναρωτιόμουν εάν φέτος θα δωθούν βιβλία ή αν θα μείνουν οι τσάντες μισογεμάτες με φωτοτυπίες.....?. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:22 Η Νηρηίς έγραψε: #525 09-09-12 21:22 Αρχική Δημοσίευση από TheStranger: Βασικά αναρωτιόμουν εάν φέτος θα δωθούν βιβλία ή αν θα μείνουν οι τσάντες μισογεμάτες με φωτοτυπίες.....?. Click για ανάπτυξη... Κάπου είχα διαβάσει πως θα δοθούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:23 Η ~Melania~: #526 09-09-12 21:23 Ναι και εγώ έχω διαβάσει ότι φέτος δεν θα έχουμε το ίδιο πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:32 Η Alma Libre: #527 09-09-12 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Κάπου είχα διαβάσει πως θα δοθούν. Click για ανάπτυξη... Και εγώ νομίζω είχα διαβάσει πως θα δοθούν Ρώτησα και τον παππού μου βέβαια που είναι στη κοινότητα του χωριού μήπως ξέρει τίποτα απ'τον νονό μου που είναι μέσα σε αυτά και λέει μπορεί ναι μπορεί και όχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheStranger Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:34 Ο TheStranger: #528 09-09-12 21:34 Ελπίζω να είναι έτσι όπως τα λέτε , γιατί οι φωτοτυπίες απαιτούν οργάνωση και εγώ από οργάνωση ΔΕΝ.. Επίσης είχα ακούσει μια υπεύθυνη (δεν θυμάμαι τι ακριβώς ήτανε) που της είχαν πάρει συνέντευξη και δήλωνε ότι φέτος το υπουργείο έστειλε για γραφική ύλη μόνο 200.000 ευρώ Για τα Ιωάννινα (ενώ πέρυσι είχε δώσει περισσότερα) ..και όλο αυτό με προβλημάτισε για το αν θα υπάρξουν βιβλία Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Κάπου είχα διαβάσει πως θα δοθούν. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Ναι και εγώ έχω διαβάσει ότι φέτος δεν θα έχουμε το ίδιο πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Και εγώ νομίζω είχα διαβάσει πως θα δοθούν Ρώτησα και τον παππού μου βέβαια που είναι στη κοινότητα του χωριού μήπως ξέρει τίποτα απ'τον νονό μου που είναι μέσα σε αυτά και λέει μπορεί ναι μπορεί και όχι Click για ανάπτυξη... ακριβώς τίποτα δέν είναι σίγουρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Σεπτεμβρίου 2012 Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:36 Η Alma Libre: #529 09-09-12 21:36 σιντάκι δε θα σας έχουν δώσει?:O Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:36 Η ...Αλεξάνδρα...: #530 09-09-12 21:36 Δεν ξέρω , αλλά στο σχολείο μου έμαθα πως τα έχουν!! Μακάρι φέτος να μην έχουμε πάλι τέτοια!! Καλή Σχολική Χρονιά σε όλους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:38 Η Alma Libre: #531 09-09-12 21:38 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Δεν ξέρω , αλλά στο σχολείο μου έμαθα πως τα έχουν!! Μακάρι φέτος να μην έχουμε πάλι τέτοια!! Καλή Σχολική Χρονιά σε όλους!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό ελπίζω αλεξάνδρα μου... επίσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:38 Ο Johnnaousa: #532 09-09-12 21:38 τα βιβλία είναι ήδη στα σχολεία όπως είχαν πει! Μην αναπαράγουμε πάλι τα ίδια, ενώ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:39 Η ...Αλεξάνδρα...: #533 09-09-12 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Και εγώ αυτό ελπίζω αλεξάνδρα μου... επίσης Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheStranger Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:40 Ο TheStranger: #534 09-09-12 21:40 Δε γίνετε διάβασμα με CD ..κακά τα ψέματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:41 Η Alma Libre: #535 09-09-12 21:41 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Ευχαριστώ πολύ!! Click για ανάπτυξη... τίποτα Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: τα βιβλία είναι ήδη στα σχολεία όπως είχαν πει! Μην αναπαράγουμε πάλι τα ίδια, ενώ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Οποτε μην ανησυχουμε! Αρχική Δημοσίευση από TheStranger: Ελπίζω να είναι έτσι όπως τα λέτε , γιατί οι φωτοτυπίες απαιτούν οργάνωση και εγώ από οργάνωση ΔΕΝ.. Επίσης είχα ακούσει μια υπεύθυνη (δεν θυμάμαι τι ακριβώς ήτανε) που της είχαν πάρει συνέντευξη και δήλωνε ότι φέτος το υπουργείο έστειλε για γραφική ύλη μόνο 200.000 ευρώ Για τα Ιωάννινα (ενώ πέρυσι είχε δώσει περισσότερα) ..και όλο αυτό με προβλημάτισε για το αν θα υπάρξουν βιβλία Click για ανάπτυξη... Οπως ειπε και ο Johnnaousa εχουν παραδοθει οποτε μην ανησυχεις όντως δε γίνεται :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:43 Ο Johnnaousa: #536 09-09-12 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: τίποτα Οποτε μην ανησυχουμε! Οπως ειπε και ο Johnnaousa εχουν παραδοθει οποτε μην ανησυχεις όντως δε γίνεται :/ Click για ανάπτυξη... έτσι είχα διαβάσει τουλάχιστον..ότι φέτος δεν θα υπάρξουν αντίστοιχα προβλήματα με τα περσινά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:45 Η Alma Libre: #537 09-09-12 21:45 Μακαριιιιιιιι,Μακαριιιιιιιιι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:48 Ο gregory nub: #538 09-09-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από TheStranger: Δε γίνετε διάβασμα με CD ..κακά τα ψέματα Click για ανάπτυξη... Το μάθημα ημέρας άνετα διαβάζεται από οθόνη υπολογιστή, αφού συνήθως είναι 2-4 σελίδες. Τίποτα δηλαδή. Όμως φυσικά δεν γίνεται να βγάλεις μία χρονιά χωρίς βιβλία! Αν και πιστεύω πως αν αντί να μας βάζουν να διαβάζουμε ο,τι λέει το βιβλίο, μας έβαζαν να γράφουμε σημειώσεις από την παράδοση του μαθήματος, θα ήταν καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:26 Ο jj! έγραψε: #539 09-09-12 22:26 Τα βιβλία έχουν παραδοθεί στα σχολεία ήδη από αρχές Αυγούστου, οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας Το θέμα είναι: πού θα αφήσω την σακούλα με τα βιβλία για να βγω έξω μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loony Πολύ δραστήριο μέλος Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.754 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:28 Η Loony έγραψε: #540 09-09-12 22:28 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Τα βιβλία έχουν παραδοθεί στα σχολεία ήδη από αρχές Αυγούστου, οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας Το θέμα είναι: πού θα αφήσω την σακούλα με τα βιβλία για να βγω έξω μετά Click για ανάπτυξη... πάρε τσάντα ρε, εγώ μια φορά που πήγα χωρίς τσάντα είδα κι έπαθα να τα μεταφέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 anastasia.mattheopou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμείς δεν έχουμε κείμενα και ΚΠΑ. Ας μη μιλήσω για τετράδια εργασιών και εργαστηριακούς οδηγούς, πονεμένη ιστορία (θα μου πεις, δεν τα χρησιμοποιούμε κιόλας...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rebel1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Rebel1 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 969 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2011 στις 17:40 Ο Rebel1 έγραψε: #522 08-12-11 17:40 τελικα πηραμε βιβλια σημερα..αντε παιδια καλη μας χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eutuxia_k Νεοφερμένο μέλος Η eutuxia_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:24 Η eutuxia_k: #523 08-12-11 21:24 Εμεις πηραμε μαθηματικα κατευθυνσης τη Δευτερα. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheStranger Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:21 Ο TheStranger: #524 09-09-12 21:21 Βασικά αναρωτιόμουν εάν φέτος θα δωθούν βιβλία ή αν θα μείνουν οι τσάντες μισογεμάτες με φωτοτυπίες.....?. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:22 Η Νηρηίς έγραψε: #525 09-09-12 21:22 Αρχική Δημοσίευση από TheStranger: Βασικά αναρωτιόμουν εάν φέτος θα δωθούν βιβλία ή αν θα μείνουν οι τσάντες μισογεμάτες με φωτοτυπίες.....?. Click για ανάπτυξη... Κάπου είχα διαβάσει πως θα δοθούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:23 Η ~Melania~: #526 09-09-12 21:23 Ναι και εγώ έχω διαβάσει ότι φέτος δεν θα έχουμε το ίδιο πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:32 Η Alma Libre: #527 09-09-12 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Κάπου είχα διαβάσει πως θα δοθούν. Click για ανάπτυξη... Και εγώ νομίζω είχα διαβάσει πως θα δοθούν Ρώτησα και τον παππού μου βέβαια που είναι στη κοινότητα του χωριού μήπως ξέρει τίποτα απ'τον νονό μου που είναι μέσα σε αυτά και λέει μπορεί ναι μπορεί και όχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheStranger Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:34 Ο TheStranger: #528 09-09-12 21:34 Ελπίζω να είναι έτσι όπως τα λέτε , γιατί οι φωτοτυπίες απαιτούν οργάνωση και εγώ από οργάνωση ΔΕΝ.. Επίσης είχα ακούσει μια υπεύθυνη (δεν θυμάμαι τι ακριβώς ήτανε) που της είχαν πάρει συνέντευξη και δήλωνε ότι φέτος το υπουργείο έστειλε για γραφική ύλη μόνο 200.000 ευρώ Για τα Ιωάννινα (ενώ πέρυσι είχε δώσει περισσότερα) ..και όλο αυτό με προβλημάτισε για το αν θα υπάρξουν βιβλία Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Κάπου είχα διαβάσει πως θα δοθούν. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Ναι και εγώ έχω διαβάσει ότι φέτος δεν θα έχουμε το ίδιο πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Και εγώ νομίζω είχα διαβάσει πως θα δοθούν Ρώτησα και τον παππού μου βέβαια που είναι στη κοινότητα του χωριού μήπως ξέρει τίποτα απ'τον νονό μου που είναι μέσα σε αυτά και λέει μπορεί ναι μπορεί και όχι Click για ανάπτυξη... ακριβώς τίποτα δέν είναι σίγουρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Σεπτεμβρίου 2012 Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:36 Η Alma Libre: #529 09-09-12 21:36 σιντάκι δε θα σας έχουν δώσει?:O Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:36 Η ...Αλεξάνδρα...: #530 09-09-12 21:36 Δεν ξέρω , αλλά στο σχολείο μου έμαθα πως τα έχουν!! Μακάρι φέτος να μην έχουμε πάλι τέτοια!! Καλή Σχολική Χρονιά σε όλους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:38 Η Alma Libre: #531 09-09-12 21:38 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Δεν ξέρω , αλλά στο σχολείο μου έμαθα πως τα έχουν!! Μακάρι φέτος να μην έχουμε πάλι τέτοια!! Καλή Σχολική Χρονιά σε όλους!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό ελπίζω αλεξάνδρα μου... επίσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:38 Ο Johnnaousa: #532 09-09-12 21:38 τα βιβλία είναι ήδη στα σχολεία όπως είχαν πει! Μην αναπαράγουμε πάλι τα ίδια, ενώ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:39 Η ...Αλεξάνδρα...: #533 09-09-12 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Και εγώ αυτό ελπίζω αλεξάνδρα μου... επίσης Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheStranger Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:40 Ο TheStranger: #534 09-09-12 21:40 Δε γίνετε διάβασμα με CD ..κακά τα ψέματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:41 Η Alma Libre: #535 09-09-12 21:41 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Ευχαριστώ πολύ!! Click για ανάπτυξη... τίποτα Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: τα βιβλία είναι ήδη στα σχολεία όπως είχαν πει! Μην αναπαράγουμε πάλι τα ίδια, ενώ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Οποτε μην ανησυχουμε! Αρχική Δημοσίευση από TheStranger: Ελπίζω να είναι έτσι όπως τα λέτε , γιατί οι φωτοτυπίες απαιτούν οργάνωση και εγώ από οργάνωση ΔΕΝ.. Επίσης είχα ακούσει μια υπεύθυνη (δεν θυμάμαι τι ακριβώς ήτανε) που της είχαν πάρει συνέντευξη και δήλωνε ότι φέτος το υπουργείο έστειλε για γραφική ύλη μόνο 200.000 ευρώ Για τα Ιωάννινα (ενώ πέρυσι είχε δώσει περισσότερα) ..και όλο αυτό με προβλημάτισε για το αν θα υπάρξουν βιβλία Click για ανάπτυξη... Οπως ειπε και ο Johnnaousa εχουν παραδοθει οποτε μην ανησυχεις όντως δε γίνεται :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:43 Ο Johnnaousa: #536 09-09-12 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: τίποτα Οποτε μην ανησυχουμε! Οπως ειπε και ο Johnnaousa εχουν παραδοθει οποτε μην ανησυχεις όντως δε γίνεται :/ Click για ανάπτυξη... έτσι είχα διαβάσει τουλάχιστον..ότι φέτος δεν θα υπάρξουν αντίστοιχα προβλήματα με τα περσινά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:45 Η Alma Libre: #537 09-09-12 21:45 Μακαριιιιιιιι,Μακαριιιιιιιιι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:48 Ο gregory nub: #538 09-09-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από TheStranger: Δε γίνετε διάβασμα με CD ..κακά τα ψέματα Click για ανάπτυξη... Το μάθημα ημέρας άνετα διαβάζεται από οθόνη υπολογιστή, αφού συνήθως είναι 2-4 σελίδες. Τίποτα δηλαδή. Όμως φυσικά δεν γίνεται να βγάλεις μία χρονιά χωρίς βιβλία! Αν και πιστεύω πως αν αντί να μας βάζουν να διαβάζουμε ο,τι λέει το βιβλίο, μας έβαζαν να γράφουμε σημειώσεις από την παράδοση του μαθήματος, θα ήταν καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:26 Ο jj! έγραψε: #539 09-09-12 22:26 Τα βιβλία έχουν παραδοθεί στα σχολεία ήδη από αρχές Αυγούστου, οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας Το θέμα είναι: πού θα αφήσω την σακούλα με τα βιβλία για να βγω έξω μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loony Πολύ δραστήριο μέλος Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.754 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:28 Η Loony έγραψε: #540 09-09-12 22:28 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Τα βιβλία έχουν παραδοθεί στα σχολεία ήδη από αρχές Αυγούστου, οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας Το θέμα είναι: πού θα αφήσω την σακούλα με τα βιβλία για να βγω έξω μετά Click για ανάπτυξη... πάρε τσάντα ρε, εγώ μια φορά που πήγα χωρίς τσάντα είδα κι έπαθα να τα μεταφέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 anastasia.mattheopou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τελικα πηραμε βιβλια σημερα..αντε παιδια καλη μας χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eutuxia_k Νεοφερμένο μέλος Η eutuxia_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:24 Η eutuxia_k: #523 08-12-11 21:24 Εμεις πηραμε μαθηματικα κατευθυνσης τη Δευτερα. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheStranger Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:21 Ο TheStranger: #524 09-09-12 21:21 Βασικά αναρωτιόμουν εάν φέτος θα δωθούν βιβλία ή αν θα μείνουν οι τσάντες μισογεμάτες με φωτοτυπίες.....?. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:22 Η Νηρηίς έγραψε: #525 09-09-12 21:22 Αρχική Δημοσίευση από TheStranger: Βασικά αναρωτιόμουν εάν φέτος θα δωθούν βιβλία ή αν θα μείνουν οι τσάντες μισογεμάτες με φωτοτυπίες.....?. Click για ανάπτυξη... Κάπου είχα διαβάσει πως θα δοθούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:23 Η ~Melania~: #526 09-09-12 21:23 Ναι και εγώ έχω διαβάσει ότι φέτος δεν θα έχουμε το ίδιο πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:32 Η Alma Libre: #527 09-09-12 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Κάπου είχα διαβάσει πως θα δοθούν. Click για ανάπτυξη... Και εγώ νομίζω είχα διαβάσει πως θα δοθούν Ρώτησα και τον παππού μου βέβαια που είναι στη κοινότητα του χωριού μήπως ξέρει τίποτα απ'τον νονό μου που είναι μέσα σε αυτά και λέει μπορεί ναι μπορεί και όχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheStranger Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:34 Ο TheStranger: #528 09-09-12 21:34 Ελπίζω να είναι έτσι όπως τα λέτε , γιατί οι φωτοτυπίες απαιτούν οργάνωση και εγώ από οργάνωση ΔΕΝ.. Επίσης είχα ακούσει μια υπεύθυνη (δεν θυμάμαι τι ακριβώς ήτανε) που της είχαν πάρει συνέντευξη και δήλωνε ότι φέτος το υπουργείο έστειλε για γραφική ύλη μόνο 200.000 ευρώ Για τα Ιωάννινα (ενώ πέρυσι είχε δώσει περισσότερα) ..και όλο αυτό με προβλημάτισε για το αν θα υπάρξουν βιβλία Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Κάπου είχα διαβάσει πως θα δοθούν. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Ναι και εγώ έχω διαβάσει ότι φέτος δεν θα έχουμε το ίδιο πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Και εγώ νομίζω είχα διαβάσει πως θα δοθούν Ρώτησα και τον παππού μου βέβαια που είναι στη κοινότητα του χωριού μήπως ξέρει τίποτα απ'τον νονό μου που είναι μέσα σε αυτά και λέει μπορεί ναι μπορεί και όχι Click για ανάπτυξη... ακριβώς τίποτα δέν είναι σίγουρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Σεπτεμβρίου 2012 Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:36 Η Alma Libre: #529 09-09-12 21:36 σιντάκι δε θα σας έχουν δώσει?:O Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:36 Η ...Αλεξάνδρα...: #530 09-09-12 21:36 Δεν ξέρω , αλλά στο σχολείο μου έμαθα πως τα έχουν!! Μακάρι φέτος να μην έχουμε πάλι τέτοια!! Καλή Σχολική Χρονιά σε όλους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:38 Η Alma Libre: #531 09-09-12 21:38 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Δεν ξέρω , αλλά στο σχολείο μου έμαθα πως τα έχουν!! Μακάρι φέτος να μην έχουμε πάλι τέτοια!! Καλή Σχολική Χρονιά σε όλους!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό ελπίζω αλεξάνδρα μου... επίσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:38 Ο Johnnaousa: #532 09-09-12 21:38 τα βιβλία είναι ήδη στα σχολεία όπως είχαν πει! Μην αναπαράγουμε πάλι τα ίδια, ενώ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:39 Η ...Αλεξάνδρα...: #533 09-09-12 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Και εγώ αυτό ελπίζω αλεξάνδρα μου... επίσης Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheStranger Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:40 Ο TheStranger: #534 09-09-12 21:40 Δε γίνετε διάβασμα με CD ..κακά τα ψέματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:41 Η Alma Libre: #535 09-09-12 21:41 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Ευχαριστώ πολύ!! Click για ανάπτυξη... τίποτα Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: τα βιβλία είναι ήδη στα σχολεία όπως είχαν πει! Μην αναπαράγουμε πάλι τα ίδια, ενώ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Οποτε μην ανησυχουμε! Αρχική Δημοσίευση από TheStranger: Ελπίζω να είναι έτσι όπως τα λέτε , γιατί οι φωτοτυπίες απαιτούν οργάνωση και εγώ από οργάνωση ΔΕΝ.. Επίσης είχα ακούσει μια υπεύθυνη (δεν θυμάμαι τι ακριβώς ήτανε) που της είχαν πάρει συνέντευξη και δήλωνε ότι φέτος το υπουργείο έστειλε για γραφική ύλη μόνο 200.000 ευρώ Για τα Ιωάννινα (ενώ πέρυσι είχε δώσει περισσότερα) ..και όλο αυτό με προβλημάτισε για το αν θα υπάρξουν βιβλία Click για ανάπτυξη... Οπως ειπε και ο Johnnaousa εχουν παραδοθει οποτε μην ανησυχεις όντως δε γίνεται :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:43 Ο Johnnaousa: #536 09-09-12 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: τίποτα Οποτε μην ανησυχουμε! Οπως ειπε και ο Johnnaousa εχουν παραδοθει οποτε μην ανησυχεις όντως δε γίνεται :/ Click για ανάπτυξη... έτσι είχα διαβάσει τουλάχιστον..ότι φέτος δεν θα υπάρξουν αντίστοιχα προβλήματα με τα περσινά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:45 Η Alma Libre: #537 09-09-12 21:45 Μακαριιιιιιιι,Μακαριιιιιιιιι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:48 Ο gregory nub: #538 09-09-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από TheStranger: Δε γίνετε διάβασμα με CD ..κακά τα ψέματα Click για ανάπτυξη... Το μάθημα ημέρας άνετα διαβάζεται από οθόνη υπολογιστή, αφού συνήθως είναι 2-4 σελίδες. Τίποτα δηλαδή. Όμως φυσικά δεν γίνεται να βγάλεις μία χρονιά χωρίς βιβλία! Αν και πιστεύω πως αν αντί να μας βάζουν να διαβάζουμε ο,τι λέει το βιβλίο, μας έβαζαν να γράφουμε σημειώσεις από την παράδοση του μαθήματος, θα ήταν καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:26 Ο jj! έγραψε: #539 09-09-12 22:26 Τα βιβλία έχουν παραδοθεί στα σχολεία ήδη από αρχές Αυγούστου, οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας Το θέμα είναι: πού θα αφήσω την σακούλα με τα βιβλία για να βγω έξω μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loony Πολύ δραστήριο μέλος Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.754 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:28 Η Loony έγραψε: #540 09-09-12 22:28 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Τα βιβλία έχουν παραδοθεί στα σχολεία ήδη από αρχές Αυγούστου, οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας Το θέμα είναι: πού θα αφήσω την σακούλα με τα βιβλία για να βγω έξω μετά Click για ανάπτυξη... πάρε τσάντα ρε, εγώ μια φορά που πήγα χωρίς τσάντα είδα κι έπαθα να τα μεταφέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 anastasia.mattheopou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμεις πηραμε μαθηματικα κατευθυνσης τη Δευτερα. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
TheStranger Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:21 Ο TheStranger: #524 09-09-12 21:21 Βασικά αναρωτιόμουν εάν φέτος θα δωθούν βιβλία ή αν θα μείνουν οι τσάντες μισογεμάτες με φωτοτυπίες.....?. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:22 Η Νηρηίς έγραψε: #525 09-09-12 21:22 Αρχική Δημοσίευση από TheStranger: Βασικά αναρωτιόμουν εάν φέτος θα δωθούν βιβλία ή αν θα μείνουν οι τσάντες μισογεμάτες με φωτοτυπίες.....?. Click για ανάπτυξη... Κάπου είχα διαβάσει πως θα δοθούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:23 Η ~Melania~: #526 09-09-12 21:23 Ναι και εγώ έχω διαβάσει ότι φέτος δεν θα έχουμε το ίδιο πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:32 Η Alma Libre: #527 09-09-12 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Κάπου είχα διαβάσει πως θα δοθούν. Click για ανάπτυξη... Και εγώ νομίζω είχα διαβάσει πως θα δοθούν Ρώτησα και τον παππού μου βέβαια που είναι στη κοινότητα του χωριού μήπως ξέρει τίποτα απ'τον νονό μου που είναι μέσα σε αυτά και λέει μπορεί ναι μπορεί και όχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheStranger Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:34 Ο TheStranger: #528 09-09-12 21:34 Ελπίζω να είναι έτσι όπως τα λέτε , γιατί οι φωτοτυπίες απαιτούν οργάνωση και εγώ από οργάνωση ΔΕΝ.. Επίσης είχα ακούσει μια υπεύθυνη (δεν θυμάμαι τι ακριβώς ήτανε) που της είχαν πάρει συνέντευξη και δήλωνε ότι φέτος το υπουργείο έστειλε για γραφική ύλη μόνο 200.000 ευρώ Για τα Ιωάννινα (ενώ πέρυσι είχε δώσει περισσότερα) ..και όλο αυτό με προβλημάτισε για το αν θα υπάρξουν βιβλία Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Κάπου είχα διαβάσει πως θα δοθούν. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Ναι και εγώ έχω διαβάσει ότι φέτος δεν θα έχουμε το ίδιο πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Και εγώ νομίζω είχα διαβάσει πως θα δοθούν Ρώτησα και τον παππού μου βέβαια που είναι στη κοινότητα του χωριού μήπως ξέρει τίποτα απ'τον νονό μου που είναι μέσα σε αυτά και λέει μπορεί ναι μπορεί και όχι Click για ανάπτυξη... ακριβώς τίποτα δέν είναι σίγουρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Σεπτεμβρίου 2012 Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:36 Η Alma Libre: #529 09-09-12 21:36 σιντάκι δε θα σας έχουν δώσει?:O Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:36 Η ...Αλεξάνδρα...: #530 09-09-12 21:36 Δεν ξέρω , αλλά στο σχολείο μου έμαθα πως τα έχουν!! Μακάρι φέτος να μην έχουμε πάλι τέτοια!! Καλή Σχολική Χρονιά σε όλους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:38 Η Alma Libre: #531 09-09-12 21:38 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Δεν ξέρω , αλλά στο σχολείο μου έμαθα πως τα έχουν!! Μακάρι φέτος να μην έχουμε πάλι τέτοια!! Καλή Σχολική Χρονιά σε όλους!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό ελπίζω αλεξάνδρα μου... επίσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:38 Ο Johnnaousa: #532 09-09-12 21:38 τα βιβλία είναι ήδη στα σχολεία όπως είχαν πει! Μην αναπαράγουμε πάλι τα ίδια, ενώ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:39 Η ...Αλεξάνδρα...: #533 09-09-12 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Και εγώ αυτό ελπίζω αλεξάνδρα μου... επίσης Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheStranger Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:40 Ο TheStranger: #534 09-09-12 21:40 Δε γίνετε διάβασμα με CD ..κακά τα ψέματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:41 Η Alma Libre: #535 09-09-12 21:41 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Ευχαριστώ πολύ!! Click για ανάπτυξη... τίποτα Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: τα βιβλία είναι ήδη στα σχολεία όπως είχαν πει! Μην αναπαράγουμε πάλι τα ίδια, ενώ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Οποτε μην ανησυχουμε! Αρχική Δημοσίευση από TheStranger: Ελπίζω να είναι έτσι όπως τα λέτε , γιατί οι φωτοτυπίες απαιτούν οργάνωση και εγώ από οργάνωση ΔΕΝ.. Επίσης είχα ακούσει μια υπεύθυνη (δεν θυμάμαι τι ακριβώς ήτανε) που της είχαν πάρει συνέντευξη και δήλωνε ότι φέτος το υπουργείο έστειλε για γραφική ύλη μόνο 200.000 ευρώ Για τα Ιωάννινα (ενώ πέρυσι είχε δώσει περισσότερα) ..και όλο αυτό με προβλημάτισε για το αν θα υπάρξουν βιβλία Click για ανάπτυξη... Οπως ειπε και ο Johnnaousa εχουν παραδοθει οποτε μην ανησυχεις όντως δε γίνεται :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:43 Ο Johnnaousa: #536 09-09-12 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: τίποτα Οποτε μην ανησυχουμε! Οπως ειπε και ο Johnnaousa εχουν παραδοθει οποτε μην ανησυχεις όντως δε γίνεται :/ Click για ανάπτυξη... έτσι είχα διαβάσει τουλάχιστον..ότι φέτος δεν θα υπάρξουν αντίστοιχα προβλήματα με τα περσινά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:45 Η Alma Libre: #537 09-09-12 21:45 Μακαριιιιιιιι,Μακαριιιιιιιιι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:48 Ο gregory nub: #538 09-09-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από TheStranger: Δε γίνετε διάβασμα με CD ..κακά τα ψέματα Click για ανάπτυξη... Το μάθημα ημέρας άνετα διαβάζεται από οθόνη υπολογιστή, αφού συνήθως είναι 2-4 σελίδες. Τίποτα δηλαδή. Όμως φυσικά δεν γίνεται να βγάλεις μία χρονιά χωρίς βιβλία! Αν και πιστεύω πως αν αντί να μας βάζουν να διαβάζουμε ο,τι λέει το βιβλίο, μας έβαζαν να γράφουμε σημειώσεις από την παράδοση του μαθήματος, θα ήταν καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:26 Ο jj! έγραψε: #539 09-09-12 22:26 Τα βιβλία έχουν παραδοθεί στα σχολεία ήδη από αρχές Αυγούστου, οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας Το θέμα είναι: πού θα αφήσω την σακούλα με τα βιβλία για να βγω έξω μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loony Πολύ δραστήριο μέλος Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.754 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:28 Η Loony έγραψε: #540 09-09-12 22:28 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Τα βιβλία έχουν παραδοθεί στα σχολεία ήδη από αρχές Αυγούστου, οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας Το θέμα είναι: πού θα αφήσω την σακούλα με τα βιβλία για να βγω έξω μετά Click για ανάπτυξη... πάρε τσάντα ρε, εγώ μια φορά που πήγα χωρίς τσάντα είδα κι έπαθα να τα μεταφέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 anastasia.mattheopou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βασικά αναρωτιόμουν εάν φέτος θα δωθούν βιβλία ή αν θα μείνουν οι τσάντες μισογεμάτες με φωτοτυπίες.....?. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:22 Η Νηρηίς έγραψε: #525 09-09-12 21:22 Αρχική Δημοσίευση από TheStranger: Βασικά αναρωτιόμουν εάν φέτος θα δωθούν βιβλία ή αν θα μείνουν οι τσάντες μισογεμάτες με φωτοτυπίες.....?. Click για ανάπτυξη... Κάπου είχα διαβάσει πως θα δοθούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:23 Η ~Melania~: #526 09-09-12 21:23 Ναι και εγώ έχω διαβάσει ότι φέτος δεν θα έχουμε το ίδιο πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:32 Η Alma Libre: #527 09-09-12 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Κάπου είχα διαβάσει πως θα δοθούν. Click για ανάπτυξη... Και εγώ νομίζω είχα διαβάσει πως θα δοθούν Ρώτησα και τον παππού μου βέβαια που είναι στη κοινότητα του χωριού μήπως ξέρει τίποτα απ'τον νονό μου που είναι μέσα σε αυτά και λέει μπορεί ναι μπορεί και όχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheStranger Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:34 Ο TheStranger: #528 09-09-12 21:34 Ελπίζω να είναι έτσι όπως τα λέτε , γιατί οι φωτοτυπίες απαιτούν οργάνωση και εγώ από οργάνωση ΔΕΝ.. Επίσης είχα ακούσει μια υπεύθυνη (δεν θυμάμαι τι ακριβώς ήτανε) που της είχαν πάρει συνέντευξη και δήλωνε ότι φέτος το υπουργείο έστειλε για γραφική ύλη μόνο 200.000 ευρώ Για τα Ιωάννινα (ενώ πέρυσι είχε δώσει περισσότερα) ..και όλο αυτό με προβλημάτισε για το αν θα υπάρξουν βιβλία Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Κάπου είχα διαβάσει πως θα δοθούν. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Ναι και εγώ έχω διαβάσει ότι φέτος δεν θα έχουμε το ίδιο πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Και εγώ νομίζω είχα διαβάσει πως θα δοθούν Ρώτησα και τον παππού μου βέβαια που είναι στη κοινότητα του χωριού μήπως ξέρει τίποτα απ'τον νονό μου που είναι μέσα σε αυτά και λέει μπορεί ναι μπορεί και όχι Click για ανάπτυξη... ακριβώς τίποτα δέν είναι σίγουρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Σεπτεμβρίου 2012 Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:36 Η Alma Libre: #529 09-09-12 21:36 σιντάκι δε θα σας έχουν δώσει?:O Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:36 Η ...Αλεξάνδρα...: #530 09-09-12 21:36 Δεν ξέρω , αλλά στο σχολείο μου έμαθα πως τα έχουν!! Μακάρι φέτος να μην έχουμε πάλι τέτοια!! Καλή Σχολική Χρονιά σε όλους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:38 Η Alma Libre: #531 09-09-12 21:38 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Δεν ξέρω , αλλά στο σχολείο μου έμαθα πως τα έχουν!! Μακάρι φέτος να μην έχουμε πάλι τέτοια!! Καλή Σχολική Χρονιά σε όλους!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό ελπίζω αλεξάνδρα μου... επίσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:38 Ο Johnnaousa: #532 09-09-12 21:38 τα βιβλία είναι ήδη στα σχολεία όπως είχαν πει! Μην αναπαράγουμε πάλι τα ίδια, ενώ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:39 Η ...Αλεξάνδρα...: #533 09-09-12 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Και εγώ αυτό ελπίζω αλεξάνδρα μου... επίσης Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheStranger Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:40 Ο TheStranger: #534 09-09-12 21:40 Δε γίνετε διάβασμα με CD ..κακά τα ψέματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:41 Η Alma Libre: #535 09-09-12 21:41 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Ευχαριστώ πολύ!! Click για ανάπτυξη... τίποτα Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: τα βιβλία είναι ήδη στα σχολεία όπως είχαν πει! Μην αναπαράγουμε πάλι τα ίδια, ενώ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Οποτε μην ανησυχουμε! Αρχική Δημοσίευση από TheStranger: Ελπίζω να είναι έτσι όπως τα λέτε , γιατί οι φωτοτυπίες απαιτούν οργάνωση και εγώ από οργάνωση ΔΕΝ.. Επίσης είχα ακούσει μια υπεύθυνη (δεν θυμάμαι τι ακριβώς ήτανε) που της είχαν πάρει συνέντευξη και δήλωνε ότι φέτος το υπουργείο έστειλε για γραφική ύλη μόνο 200.000 ευρώ Για τα Ιωάννινα (ενώ πέρυσι είχε δώσει περισσότερα) ..και όλο αυτό με προβλημάτισε για το αν θα υπάρξουν βιβλία Click για ανάπτυξη... Οπως ειπε και ο Johnnaousa εχουν παραδοθει οποτε μην ανησυχεις όντως δε γίνεται :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:43 Ο Johnnaousa: #536 09-09-12 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: τίποτα Οποτε μην ανησυχουμε! Οπως ειπε και ο Johnnaousa εχουν παραδοθει οποτε μην ανησυχεις όντως δε γίνεται :/ Click για ανάπτυξη... έτσι είχα διαβάσει τουλάχιστον..ότι φέτος δεν θα υπάρξουν αντίστοιχα προβλήματα με τα περσινά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:45 Η Alma Libre: #537 09-09-12 21:45 Μακαριιιιιιιι,Μακαριιιιιιιιι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:48 Ο gregory nub: #538 09-09-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από TheStranger: Δε γίνετε διάβασμα με CD ..κακά τα ψέματα Click για ανάπτυξη... Το μάθημα ημέρας άνετα διαβάζεται από οθόνη υπολογιστή, αφού συνήθως είναι 2-4 σελίδες. Τίποτα δηλαδή. Όμως φυσικά δεν γίνεται να βγάλεις μία χρονιά χωρίς βιβλία! Αν και πιστεύω πως αν αντί να μας βάζουν να διαβάζουμε ο,τι λέει το βιβλίο, μας έβαζαν να γράφουμε σημειώσεις από την παράδοση του μαθήματος, θα ήταν καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:26 Ο jj! έγραψε: #539 09-09-12 22:26 Τα βιβλία έχουν παραδοθεί στα σχολεία ήδη από αρχές Αυγούστου, οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας Το θέμα είναι: πού θα αφήσω την σακούλα με τα βιβλία για να βγω έξω μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loony Πολύ δραστήριο μέλος Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.754 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:28 Η Loony έγραψε: #540 09-09-12 22:28 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Τα βιβλία έχουν παραδοθεί στα σχολεία ήδη από αρχές Αυγούστου, οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας Το θέμα είναι: πού θα αφήσω την σακούλα με τα βιβλία για να βγω έξω μετά Click για ανάπτυξη... πάρε τσάντα ρε, εγώ μια φορά που πήγα χωρίς τσάντα είδα κι έπαθα να τα μεταφέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 anastasia.mattheopou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από TheStranger: Βασικά αναρωτιόμουν εάν φέτος θα δωθούν βιβλία ή αν θα μείνουν οι τσάντες μισογεμάτες με φωτοτυπίες.....?. Click για ανάπτυξη... Κάπου είχα διαβάσει πως θα δοθούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:23 Η ~Melania~: #526 09-09-12 21:23 Ναι και εγώ έχω διαβάσει ότι φέτος δεν θα έχουμε το ίδιο πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:32 Η Alma Libre: #527 09-09-12 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Κάπου είχα διαβάσει πως θα δοθούν. Click για ανάπτυξη... Και εγώ νομίζω είχα διαβάσει πως θα δοθούν Ρώτησα και τον παππού μου βέβαια που είναι στη κοινότητα του χωριού μήπως ξέρει τίποτα απ'τον νονό μου που είναι μέσα σε αυτά και λέει μπορεί ναι μπορεί και όχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheStranger Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:34 Ο TheStranger: #528 09-09-12 21:34 Ελπίζω να είναι έτσι όπως τα λέτε , γιατί οι φωτοτυπίες απαιτούν οργάνωση και εγώ από οργάνωση ΔΕΝ.. Επίσης είχα ακούσει μια υπεύθυνη (δεν θυμάμαι τι ακριβώς ήτανε) που της είχαν πάρει συνέντευξη και δήλωνε ότι φέτος το υπουργείο έστειλε για γραφική ύλη μόνο 200.000 ευρώ Για τα Ιωάννινα (ενώ πέρυσι είχε δώσει περισσότερα) ..και όλο αυτό με προβλημάτισε για το αν θα υπάρξουν βιβλία Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Κάπου είχα διαβάσει πως θα δοθούν. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Ναι και εγώ έχω διαβάσει ότι φέτος δεν θα έχουμε το ίδιο πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Και εγώ νομίζω είχα διαβάσει πως θα δοθούν Ρώτησα και τον παππού μου βέβαια που είναι στη κοινότητα του χωριού μήπως ξέρει τίποτα απ'τον νονό μου που είναι μέσα σε αυτά και λέει μπορεί ναι μπορεί και όχι Click για ανάπτυξη... ακριβώς τίποτα δέν είναι σίγουρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Σεπτεμβρίου 2012 Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:36 Η Alma Libre: #529 09-09-12 21:36 σιντάκι δε θα σας έχουν δώσει?:O Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:36 Η ...Αλεξάνδρα...: #530 09-09-12 21:36 Δεν ξέρω , αλλά στο σχολείο μου έμαθα πως τα έχουν!! Μακάρι φέτος να μην έχουμε πάλι τέτοια!! Καλή Σχολική Χρονιά σε όλους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:38 Η Alma Libre: #531 09-09-12 21:38 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Δεν ξέρω , αλλά στο σχολείο μου έμαθα πως τα έχουν!! Μακάρι φέτος να μην έχουμε πάλι τέτοια!! Καλή Σχολική Χρονιά σε όλους!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό ελπίζω αλεξάνδρα μου... επίσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:38 Ο Johnnaousa: #532 09-09-12 21:38 τα βιβλία είναι ήδη στα σχολεία όπως είχαν πει! Μην αναπαράγουμε πάλι τα ίδια, ενώ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:39 Η ...Αλεξάνδρα...: #533 09-09-12 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Και εγώ αυτό ελπίζω αλεξάνδρα μου... επίσης Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheStranger Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:40 Ο TheStranger: #534 09-09-12 21:40 Δε γίνετε διάβασμα με CD ..κακά τα ψέματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:41 Η Alma Libre: #535 09-09-12 21:41 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Ευχαριστώ πολύ!! Click για ανάπτυξη... τίποτα Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: τα βιβλία είναι ήδη στα σχολεία όπως είχαν πει! Μην αναπαράγουμε πάλι τα ίδια, ενώ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Οποτε μην ανησυχουμε! Αρχική Δημοσίευση από TheStranger: Ελπίζω να είναι έτσι όπως τα λέτε , γιατί οι φωτοτυπίες απαιτούν οργάνωση και εγώ από οργάνωση ΔΕΝ.. Επίσης είχα ακούσει μια υπεύθυνη (δεν θυμάμαι τι ακριβώς ήτανε) που της είχαν πάρει συνέντευξη και δήλωνε ότι φέτος το υπουργείο έστειλε για γραφική ύλη μόνο 200.000 ευρώ Για τα Ιωάννινα (ενώ πέρυσι είχε δώσει περισσότερα) ..και όλο αυτό με προβλημάτισε για το αν θα υπάρξουν βιβλία Click για ανάπτυξη... Οπως ειπε και ο Johnnaousa εχουν παραδοθει οποτε μην ανησυχεις όντως δε γίνεται :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:43 Ο Johnnaousa: #536 09-09-12 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: τίποτα Οποτε μην ανησυχουμε! Οπως ειπε και ο Johnnaousa εχουν παραδοθει οποτε μην ανησυχεις όντως δε γίνεται :/ Click για ανάπτυξη... έτσι είχα διαβάσει τουλάχιστον..ότι φέτος δεν θα υπάρξουν αντίστοιχα προβλήματα με τα περσινά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:45 Η Alma Libre: #537 09-09-12 21:45 Μακαριιιιιιιι,Μακαριιιιιιιιι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:48 Ο gregory nub: #538 09-09-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από TheStranger: Δε γίνετε διάβασμα με CD ..κακά τα ψέματα Click για ανάπτυξη... Το μάθημα ημέρας άνετα διαβάζεται από οθόνη υπολογιστή, αφού συνήθως είναι 2-4 σελίδες. Τίποτα δηλαδή. Όμως φυσικά δεν γίνεται να βγάλεις μία χρονιά χωρίς βιβλία! Αν και πιστεύω πως αν αντί να μας βάζουν να διαβάζουμε ο,τι λέει το βιβλίο, μας έβαζαν να γράφουμε σημειώσεις από την παράδοση του μαθήματος, θα ήταν καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:26 Ο jj! έγραψε: #539 09-09-12 22:26 Τα βιβλία έχουν παραδοθεί στα σχολεία ήδη από αρχές Αυγούστου, οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας Το θέμα είναι: πού θα αφήσω την σακούλα με τα βιβλία για να βγω έξω μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loony Πολύ δραστήριο μέλος Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.754 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:28 Η Loony έγραψε: #540 09-09-12 22:28 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Τα βιβλία έχουν παραδοθεί στα σχολεία ήδη από αρχές Αυγούστου, οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας Το θέμα είναι: πού θα αφήσω την σακούλα με τα βιβλία για να βγω έξω μετά Click για ανάπτυξη... πάρε τσάντα ρε, εγώ μια φορά που πήγα χωρίς τσάντα είδα κι έπαθα να τα μεταφέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 anastasia.mattheopou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι και εγώ έχω διαβάσει ότι φέτος δεν θα έχουμε το ίδιο πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:32 Η Alma Libre: #527 09-09-12 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Κάπου είχα διαβάσει πως θα δοθούν. Click για ανάπτυξη... Και εγώ νομίζω είχα διαβάσει πως θα δοθούν Ρώτησα και τον παππού μου βέβαια που είναι στη κοινότητα του χωριού μήπως ξέρει τίποτα απ'τον νονό μου που είναι μέσα σε αυτά και λέει μπορεί ναι μπορεί και όχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheStranger Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:34 Ο TheStranger: #528 09-09-12 21:34 Ελπίζω να είναι έτσι όπως τα λέτε , γιατί οι φωτοτυπίες απαιτούν οργάνωση και εγώ από οργάνωση ΔΕΝ.. Επίσης είχα ακούσει μια υπεύθυνη (δεν θυμάμαι τι ακριβώς ήτανε) που της είχαν πάρει συνέντευξη και δήλωνε ότι φέτος το υπουργείο έστειλε για γραφική ύλη μόνο 200.000 ευρώ Για τα Ιωάννινα (ενώ πέρυσι είχε δώσει περισσότερα) ..και όλο αυτό με προβλημάτισε για το αν θα υπάρξουν βιβλία Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Κάπου είχα διαβάσει πως θα δοθούν. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Ναι και εγώ έχω διαβάσει ότι φέτος δεν θα έχουμε το ίδιο πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Και εγώ νομίζω είχα διαβάσει πως θα δοθούν Ρώτησα και τον παππού μου βέβαια που είναι στη κοινότητα του χωριού μήπως ξέρει τίποτα απ'τον νονό μου που είναι μέσα σε αυτά και λέει μπορεί ναι μπορεί και όχι Click για ανάπτυξη... ακριβώς τίποτα δέν είναι σίγουρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Σεπτεμβρίου 2012 Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:36 Η Alma Libre: #529 09-09-12 21:36 σιντάκι δε θα σας έχουν δώσει?:O Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:36 Η ...Αλεξάνδρα...: #530 09-09-12 21:36 Δεν ξέρω , αλλά στο σχολείο μου έμαθα πως τα έχουν!! Μακάρι φέτος να μην έχουμε πάλι τέτοια!! Καλή Σχολική Χρονιά σε όλους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:38 Η Alma Libre: #531 09-09-12 21:38 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Δεν ξέρω , αλλά στο σχολείο μου έμαθα πως τα έχουν!! Μακάρι φέτος να μην έχουμε πάλι τέτοια!! Καλή Σχολική Χρονιά σε όλους!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό ελπίζω αλεξάνδρα μου... επίσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:38 Ο Johnnaousa: #532 09-09-12 21:38 τα βιβλία είναι ήδη στα σχολεία όπως είχαν πει! Μην αναπαράγουμε πάλι τα ίδια, ενώ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:39 Η ...Αλεξάνδρα...: #533 09-09-12 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Και εγώ αυτό ελπίζω αλεξάνδρα μου... επίσης Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheStranger Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:40 Ο TheStranger: #534 09-09-12 21:40 Δε γίνετε διάβασμα με CD ..κακά τα ψέματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:41 Η Alma Libre: #535 09-09-12 21:41 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Ευχαριστώ πολύ!! Click για ανάπτυξη... τίποτα Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: τα βιβλία είναι ήδη στα σχολεία όπως είχαν πει! Μην αναπαράγουμε πάλι τα ίδια, ενώ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Οποτε μην ανησυχουμε! Αρχική Δημοσίευση από TheStranger: Ελπίζω να είναι έτσι όπως τα λέτε , γιατί οι φωτοτυπίες απαιτούν οργάνωση και εγώ από οργάνωση ΔΕΝ.. Επίσης είχα ακούσει μια υπεύθυνη (δεν θυμάμαι τι ακριβώς ήτανε) που της είχαν πάρει συνέντευξη και δήλωνε ότι φέτος το υπουργείο έστειλε για γραφική ύλη μόνο 200.000 ευρώ Για τα Ιωάννινα (ενώ πέρυσι είχε δώσει περισσότερα) ..και όλο αυτό με προβλημάτισε για το αν θα υπάρξουν βιβλία Click για ανάπτυξη... Οπως ειπε και ο Johnnaousa εχουν παραδοθει οποτε μην ανησυχεις όντως δε γίνεται :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:43 Ο Johnnaousa: #536 09-09-12 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: τίποτα Οποτε μην ανησυχουμε! Οπως ειπε και ο Johnnaousa εχουν παραδοθει οποτε μην ανησυχεις όντως δε γίνεται :/ Click για ανάπτυξη... έτσι είχα διαβάσει τουλάχιστον..ότι φέτος δεν θα υπάρξουν αντίστοιχα προβλήματα με τα περσινά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:45 Η Alma Libre: #537 09-09-12 21:45 Μακαριιιιιιιι,Μακαριιιιιιιιι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:48 Ο gregory nub: #538 09-09-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από TheStranger: Δε γίνετε διάβασμα με CD ..κακά τα ψέματα Click για ανάπτυξη... Το μάθημα ημέρας άνετα διαβάζεται από οθόνη υπολογιστή, αφού συνήθως είναι 2-4 σελίδες. Τίποτα δηλαδή. Όμως φυσικά δεν γίνεται να βγάλεις μία χρονιά χωρίς βιβλία! Αν και πιστεύω πως αν αντί να μας βάζουν να διαβάζουμε ο,τι λέει το βιβλίο, μας έβαζαν να γράφουμε σημειώσεις από την παράδοση του μαθήματος, θα ήταν καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:26 Ο jj! έγραψε: #539 09-09-12 22:26 Τα βιβλία έχουν παραδοθεί στα σχολεία ήδη από αρχές Αυγούστου, οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας Το θέμα είναι: πού θα αφήσω την σακούλα με τα βιβλία για να βγω έξω μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loony Πολύ δραστήριο μέλος Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.754 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:28 Η Loony έγραψε: #540 09-09-12 22:28 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Τα βιβλία έχουν παραδοθεί στα σχολεία ήδη από αρχές Αυγούστου, οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας Το θέμα είναι: πού θα αφήσω την σακούλα με τα βιβλία για να βγω έξω μετά Click για ανάπτυξη... πάρε τσάντα ρε, εγώ μια φορά που πήγα χωρίς τσάντα είδα κι έπαθα να τα μεταφέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 anastasia.mattheopou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Κάπου είχα διαβάσει πως θα δοθούν. Click για ανάπτυξη... Και εγώ νομίζω είχα διαβάσει πως θα δοθούν Ρώτησα και τον παππού μου βέβαια που είναι στη κοινότητα του χωριού μήπως ξέρει τίποτα απ'τον νονό μου που είναι μέσα σε αυτά και λέει μπορεί ναι μπορεί και όχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
TheStranger Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:34 Ο TheStranger: #528 09-09-12 21:34 Ελπίζω να είναι έτσι όπως τα λέτε , γιατί οι φωτοτυπίες απαιτούν οργάνωση και εγώ από οργάνωση ΔΕΝ.. Επίσης είχα ακούσει μια υπεύθυνη (δεν θυμάμαι τι ακριβώς ήτανε) που της είχαν πάρει συνέντευξη και δήλωνε ότι φέτος το υπουργείο έστειλε για γραφική ύλη μόνο 200.000 ευρώ Για τα Ιωάννινα (ενώ πέρυσι είχε δώσει περισσότερα) ..και όλο αυτό με προβλημάτισε για το αν θα υπάρξουν βιβλία Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Κάπου είχα διαβάσει πως θα δοθούν. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Ναι και εγώ έχω διαβάσει ότι φέτος δεν θα έχουμε το ίδιο πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Και εγώ νομίζω είχα διαβάσει πως θα δοθούν Ρώτησα και τον παππού μου βέβαια που είναι στη κοινότητα του χωριού μήπως ξέρει τίποτα απ'τον νονό μου που είναι μέσα σε αυτά και λέει μπορεί ναι μπορεί και όχι Click για ανάπτυξη... ακριβώς τίποτα δέν είναι σίγουρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Σεπτεμβρίου 2012 Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:36 Η Alma Libre: #529 09-09-12 21:36 σιντάκι δε θα σας έχουν δώσει?:O Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:36 Η ...Αλεξάνδρα...: #530 09-09-12 21:36 Δεν ξέρω , αλλά στο σχολείο μου έμαθα πως τα έχουν!! Μακάρι φέτος να μην έχουμε πάλι τέτοια!! Καλή Σχολική Χρονιά σε όλους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:38 Η Alma Libre: #531 09-09-12 21:38 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Δεν ξέρω , αλλά στο σχολείο μου έμαθα πως τα έχουν!! Μακάρι φέτος να μην έχουμε πάλι τέτοια!! Καλή Σχολική Χρονιά σε όλους!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό ελπίζω αλεξάνδρα μου... επίσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:38 Ο Johnnaousa: #532 09-09-12 21:38 τα βιβλία είναι ήδη στα σχολεία όπως είχαν πει! Μην αναπαράγουμε πάλι τα ίδια, ενώ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:39 Η ...Αλεξάνδρα...: #533 09-09-12 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Και εγώ αυτό ελπίζω αλεξάνδρα μου... επίσης Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheStranger Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:40 Ο TheStranger: #534 09-09-12 21:40 Δε γίνετε διάβασμα με CD ..κακά τα ψέματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:41 Η Alma Libre: #535 09-09-12 21:41 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Ευχαριστώ πολύ!! Click για ανάπτυξη... τίποτα Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: τα βιβλία είναι ήδη στα σχολεία όπως είχαν πει! Μην αναπαράγουμε πάλι τα ίδια, ενώ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Οποτε μην ανησυχουμε! Αρχική Δημοσίευση από TheStranger: Ελπίζω να είναι έτσι όπως τα λέτε , γιατί οι φωτοτυπίες απαιτούν οργάνωση και εγώ από οργάνωση ΔΕΝ.. Επίσης είχα ακούσει μια υπεύθυνη (δεν θυμάμαι τι ακριβώς ήτανε) που της είχαν πάρει συνέντευξη και δήλωνε ότι φέτος το υπουργείο έστειλε για γραφική ύλη μόνο 200.000 ευρώ Για τα Ιωάννινα (ενώ πέρυσι είχε δώσει περισσότερα) ..και όλο αυτό με προβλημάτισε για το αν θα υπάρξουν βιβλία Click για ανάπτυξη... Οπως ειπε και ο Johnnaousa εχουν παραδοθει οποτε μην ανησυχεις όντως δε γίνεται :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:43 Ο Johnnaousa: #536 09-09-12 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: τίποτα Οποτε μην ανησυχουμε! Οπως ειπε και ο Johnnaousa εχουν παραδοθει οποτε μην ανησυχεις όντως δε γίνεται :/ Click για ανάπτυξη... έτσι είχα διαβάσει τουλάχιστον..ότι φέτος δεν θα υπάρξουν αντίστοιχα προβλήματα με τα περσινά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:45 Η Alma Libre: #537 09-09-12 21:45 Μακαριιιιιιιι,Μακαριιιιιιιιι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:48 Ο gregory nub: #538 09-09-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από TheStranger: Δε γίνετε διάβασμα με CD ..κακά τα ψέματα Click για ανάπτυξη... Το μάθημα ημέρας άνετα διαβάζεται από οθόνη υπολογιστή, αφού συνήθως είναι 2-4 σελίδες. Τίποτα δηλαδή. Όμως φυσικά δεν γίνεται να βγάλεις μία χρονιά χωρίς βιβλία! Αν και πιστεύω πως αν αντί να μας βάζουν να διαβάζουμε ο,τι λέει το βιβλίο, μας έβαζαν να γράφουμε σημειώσεις από την παράδοση του μαθήματος, θα ήταν καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:26 Ο jj! έγραψε: #539 09-09-12 22:26 Τα βιβλία έχουν παραδοθεί στα σχολεία ήδη από αρχές Αυγούστου, οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας Το θέμα είναι: πού θα αφήσω την σακούλα με τα βιβλία για να βγω έξω μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loony Πολύ δραστήριο μέλος Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.754 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:28 Η Loony έγραψε: #540 09-09-12 22:28 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Τα βιβλία έχουν παραδοθεί στα σχολεία ήδη από αρχές Αυγούστου, οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας Το θέμα είναι: πού θα αφήσω την σακούλα με τα βιβλία για να βγω έξω μετά Click για ανάπτυξη... πάρε τσάντα ρε, εγώ μια φορά που πήγα χωρίς τσάντα είδα κι έπαθα να τα μεταφέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 anastasia.mattheopou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ελπίζω να είναι έτσι όπως τα λέτε , γιατί οι φωτοτυπίες απαιτούν οργάνωση και εγώ από οργάνωση ΔΕΝ.. Επίσης είχα ακούσει μια υπεύθυνη (δεν θυμάμαι τι ακριβώς ήτανε) που της είχαν πάρει συνέντευξη και δήλωνε ότι φέτος το υπουργείο έστειλε για γραφική ύλη μόνο 200.000 ευρώ Για τα Ιωάννινα (ενώ πέρυσι είχε δώσει περισσότερα) ..και όλο αυτό με προβλημάτισε για το αν θα υπάρξουν βιβλία Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Κάπου είχα διαβάσει πως θα δοθούν. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Ναι και εγώ έχω διαβάσει ότι φέτος δεν θα έχουμε το ίδιο πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Και εγώ νομίζω είχα διαβάσει πως θα δοθούν Ρώτησα και τον παππού μου βέβαια που είναι στη κοινότητα του χωριού μήπως ξέρει τίποτα απ'τον νονό μου που είναι μέσα σε αυτά και λέει μπορεί ναι μπορεί και όχι Click για ανάπτυξη... ακριβώς τίποτα δέν είναι σίγουρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:36 Η Alma Libre: #529 09-09-12 21:36 σιντάκι δε θα σας έχουν δώσει?:O Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:36 Η ...Αλεξάνδρα...: #530 09-09-12 21:36 Δεν ξέρω , αλλά στο σχολείο μου έμαθα πως τα έχουν!! Μακάρι φέτος να μην έχουμε πάλι τέτοια!! Καλή Σχολική Χρονιά σε όλους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:38 Η Alma Libre: #531 09-09-12 21:38 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Δεν ξέρω , αλλά στο σχολείο μου έμαθα πως τα έχουν!! Μακάρι φέτος να μην έχουμε πάλι τέτοια!! Καλή Σχολική Χρονιά σε όλους!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό ελπίζω αλεξάνδρα μου... επίσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:38 Ο Johnnaousa: #532 09-09-12 21:38 τα βιβλία είναι ήδη στα σχολεία όπως είχαν πει! Μην αναπαράγουμε πάλι τα ίδια, ενώ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:39 Η ...Αλεξάνδρα...: #533 09-09-12 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Και εγώ αυτό ελπίζω αλεξάνδρα μου... επίσης Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheStranger Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:40 Ο TheStranger: #534 09-09-12 21:40 Δε γίνετε διάβασμα με CD ..κακά τα ψέματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:41 Η Alma Libre: #535 09-09-12 21:41 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Ευχαριστώ πολύ!! Click για ανάπτυξη... τίποτα Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: τα βιβλία είναι ήδη στα σχολεία όπως είχαν πει! Μην αναπαράγουμε πάλι τα ίδια, ενώ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Οποτε μην ανησυχουμε! Αρχική Δημοσίευση από TheStranger: Ελπίζω να είναι έτσι όπως τα λέτε , γιατί οι φωτοτυπίες απαιτούν οργάνωση και εγώ από οργάνωση ΔΕΝ.. Επίσης είχα ακούσει μια υπεύθυνη (δεν θυμάμαι τι ακριβώς ήτανε) που της είχαν πάρει συνέντευξη και δήλωνε ότι φέτος το υπουργείο έστειλε για γραφική ύλη μόνο 200.000 ευρώ Για τα Ιωάννινα (ενώ πέρυσι είχε δώσει περισσότερα) ..και όλο αυτό με προβλημάτισε για το αν θα υπάρξουν βιβλία Click για ανάπτυξη... Οπως ειπε και ο Johnnaousa εχουν παραδοθει οποτε μην ανησυχεις όντως δε γίνεται :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:43 Ο Johnnaousa: #536 09-09-12 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: τίποτα Οποτε μην ανησυχουμε! Οπως ειπε και ο Johnnaousa εχουν παραδοθει οποτε μην ανησυχεις όντως δε γίνεται :/ Click για ανάπτυξη... έτσι είχα διαβάσει τουλάχιστον..ότι φέτος δεν θα υπάρξουν αντίστοιχα προβλήματα με τα περσινά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:45 Η Alma Libre: #537 09-09-12 21:45 Μακαριιιιιιιι,Μακαριιιιιιιιι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:48 Ο gregory nub: #538 09-09-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από TheStranger: Δε γίνετε διάβασμα με CD ..κακά τα ψέματα Click για ανάπτυξη... Το μάθημα ημέρας άνετα διαβάζεται από οθόνη υπολογιστή, αφού συνήθως είναι 2-4 σελίδες. Τίποτα δηλαδή. Όμως φυσικά δεν γίνεται να βγάλεις μία χρονιά χωρίς βιβλία! Αν και πιστεύω πως αν αντί να μας βάζουν να διαβάζουμε ο,τι λέει το βιβλίο, μας έβαζαν να γράφουμε σημειώσεις από την παράδοση του μαθήματος, θα ήταν καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:26 Ο jj! έγραψε: #539 09-09-12 22:26 Τα βιβλία έχουν παραδοθεί στα σχολεία ήδη από αρχές Αυγούστου, οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας Το θέμα είναι: πού θα αφήσω την σακούλα με τα βιβλία για να βγω έξω μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loony Πολύ δραστήριο μέλος Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.754 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:28 Η Loony έγραψε: #540 09-09-12 22:28 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Τα βιβλία έχουν παραδοθεί στα σχολεία ήδη από αρχές Αυγούστου, οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας Το θέμα είναι: πού θα αφήσω την σακούλα με τα βιβλία για να βγω έξω μετά Click για ανάπτυξη... πάρε τσάντα ρε, εγώ μια φορά που πήγα χωρίς τσάντα είδα κι έπαθα να τα μεταφέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 anastasia.mattheopou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σιντάκι δε θα σας έχουν δώσει?:O Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:36 Η ...Αλεξάνδρα...: #530 09-09-12 21:36 Δεν ξέρω , αλλά στο σχολείο μου έμαθα πως τα έχουν!! Μακάρι φέτος να μην έχουμε πάλι τέτοια!! Καλή Σχολική Χρονιά σε όλους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:38 Η Alma Libre: #531 09-09-12 21:38 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Δεν ξέρω , αλλά στο σχολείο μου έμαθα πως τα έχουν!! Μακάρι φέτος να μην έχουμε πάλι τέτοια!! Καλή Σχολική Χρονιά σε όλους!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό ελπίζω αλεξάνδρα μου... επίσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:38 Ο Johnnaousa: #532 09-09-12 21:38 τα βιβλία είναι ήδη στα σχολεία όπως είχαν πει! Μην αναπαράγουμε πάλι τα ίδια, ενώ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:39 Η ...Αλεξάνδρα...: #533 09-09-12 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Και εγώ αυτό ελπίζω αλεξάνδρα μου... επίσης Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheStranger Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:40 Ο TheStranger: #534 09-09-12 21:40 Δε γίνετε διάβασμα με CD ..κακά τα ψέματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:41 Η Alma Libre: #535 09-09-12 21:41 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Ευχαριστώ πολύ!! Click για ανάπτυξη... τίποτα Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: τα βιβλία είναι ήδη στα σχολεία όπως είχαν πει! Μην αναπαράγουμε πάλι τα ίδια, ενώ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Οποτε μην ανησυχουμε! Αρχική Δημοσίευση από TheStranger: Ελπίζω να είναι έτσι όπως τα λέτε , γιατί οι φωτοτυπίες απαιτούν οργάνωση και εγώ από οργάνωση ΔΕΝ.. Επίσης είχα ακούσει μια υπεύθυνη (δεν θυμάμαι τι ακριβώς ήτανε) που της είχαν πάρει συνέντευξη και δήλωνε ότι φέτος το υπουργείο έστειλε για γραφική ύλη μόνο 200.000 ευρώ Για τα Ιωάννινα (ενώ πέρυσι είχε δώσει περισσότερα) ..και όλο αυτό με προβλημάτισε για το αν θα υπάρξουν βιβλία Click για ανάπτυξη... Οπως ειπε και ο Johnnaousa εχουν παραδοθει οποτε μην ανησυχεις όντως δε γίνεται :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:43 Ο Johnnaousa: #536 09-09-12 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: τίποτα Οποτε μην ανησυχουμε! Οπως ειπε και ο Johnnaousa εχουν παραδοθει οποτε μην ανησυχεις όντως δε γίνεται :/ Click για ανάπτυξη... έτσι είχα διαβάσει τουλάχιστον..ότι φέτος δεν θα υπάρξουν αντίστοιχα προβλήματα με τα περσινά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:45 Η Alma Libre: #537 09-09-12 21:45 Μακαριιιιιιιι,Μακαριιιιιιιιι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:48 Ο gregory nub: #538 09-09-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από TheStranger: Δε γίνετε διάβασμα με CD ..κακά τα ψέματα Click για ανάπτυξη... Το μάθημα ημέρας άνετα διαβάζεται από οθόνη υπολογιστή, αφού συνήθως είναι 2-4 σελίδες. Τίποτα δηλαδή. Όμως φυσικά δεν γίνεται να βγάλεις μία χρονιά χωρίς βιβλία! Αν και πιστεύω πως αν αντί να μας βάζουν να διαβάζουμε ο,τι λέει το βιβλίο, μας έβαζαν να γράφουμε σημειώσεις από την παράδοση του μαθήματος, θα ήταν καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:26 Ο jj! έγραψε: #539 09-09-12 22:26 Τα βιβλία έχουν παραδοθεί στα σχολεία ήδη από αρχές Αυγούστου, οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας Το θέμα είναι: πού θα αφήσω την σακούλα με τα βιβλία για να βγω έξω μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loony Πολύ δραστήριο μέλος Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.754 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:28 Η Loony έγραψε: #540 09-09-12 22:28 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Τα βιβλία έχουν παραδοθεί στα σχολεία ήδη από αρχές Αυγούστου, οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας Το θέμα είναι: πού θα αφήσω την σακούλα με τα βιβλία για να βγω έξω μετά Click για ανάπτυξη... πάρε τσάντα ρε, εγώ μια φορά που πήγα χωρίς τσάντα είδα κι έπαθα να τα μεταφέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 anastasia.mattheopou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν ξέρω , αλλά στο σχολείο μου έμαθα πως τα έχουν!! Μακάρι φέτος να μην έχουμε πάλι τέτοια!! Καλή Σχολική Χρονιά σε όλους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:38 Η Alma Libre: #531 09-09-12 21:38 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Δεν ξέρω , αλλά στο σχολείο μου έμαθα πως τα έχουν!! Μακάρι φέτος να μην έχουμε πάλι τέτοια!! Καλή Σχολική Χρονιά σε όλους!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό ελπίζω αλεξάνδρα μου... επίσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:38 Ο Johnnaousa: #532 09-09-12 21:38 τα βιβλία είναι ήδη στα σχολεία όπως είχαν πει! Μην αναπαράγουμε πάλι τα ίδια, ενώ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:39 Η ...Αλεξάνδρα...: #533 09-09-12 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Και εγώ αυτό ελπίζω αλεξάνδρα μου... επίσης Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheStranger Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:40 Ο TheStranger: #534 09-09-12 21:40 Δε γίνετε διάβασμα με CD ..κακά τα ψέματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:41 Η Alma Libre: #535 09-09-12 21:41 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Ευχαριστώ πολύ!! Click για ανάπτυξη... τίποτα Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: τα βιβλία είναι ήδη στα σχολεία όπως είχαν πει! Μην αναπαράγουμε πάλι τα ίδια, ενώ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Οποτε μην ανησυχουμε! Αρχική Δημοσίευση από TheStranger: Ελπίζω να είναι έτσι όπως τα λέτε , γιατί οι φωτοτυπίες απαιτούν οργάνωση και εγώ από οργάνωση ΔΕΝ.. Επίσης είχα ακούσει μια υπεύθυνη (δεν θυμάμαι τι ακριβώς ήτανε) που της είχαν πάρει συνέντευξη και δήλωνε ότι φέτος το υπουργείο έστειλε για γραφική ύλη μόνο 200.000 ευρώ Για τα Ιωάννινα (ενώ πέρυσι είχε δώσει περισσότερα) ..και όλο αυτό με προβλημάτισε για το αν θα υπάρξουν βιβλία Click για ανάπτυξη... Οπως ειπε και ο Johnnaousa εχουν παραδοθει οποτε μην ανησυχεις όντως δε γίνεται :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:43 Ο Johnnaousa: #536 09-09-12 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: τίποτα Οποτε μην ανησυχουμε! Οπως ειπε και ο Johnnaousa εχουν παραδοθει οποτε μην ανησυχεις όντως δε γίνεται :/ Click για ανάπτυξη... έτσι είχα διαβάσει τουλάχιστον..ότι φέτος δεν θα υπάρξουν αντίστοιχα προβλήματα με τα περσινά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:45 Η Alma Libre: #537 09-09-12 21:45 Μακαριιιιιιιι,Μακαριιιιιιιιι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:48 Ο gregory nub: #538 09-09-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από TheStranger: Δε γίνετε διάβασμα με CD ..κακά τα ψέματα Click για ανάπτυξη... Το μάθημα ημέρας άνετα διαβάζεται από οθόνη υπολογιστή, αφού συνήθως είναι 2-4 σελίδες. Τίποτα δηλαδή. Όμως φυσικά δεν γίνεται να βγάλεις μία χρονιά χωρίς βιβλία! Αν και πιστεύω πως αν αντί να μας βάζουν να διαβάζουμε ο,τι λέει το βιβλίο, μας έβαζαν να γράφουμε σημειώσεις από την παράδοση του μαθήματος, θα ήταν καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:26 Ο jj! έγραψε: #539 09-09-12 22:26 Τα βιβλία έχουν παραδοθεί στα σχολεία ήδη από αρχές Αυγούστου, οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας Το θέμα είναι: πού θα αφήσω την σακούλα με τα βιβλία για να βγω έξω μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loony Πολύ δραστήριο μέλος Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.754 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:28 Η Loony έγραψε: #540 09-09-12 22:28 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Τα βιβλία έχουν παραδοθεί στα σχολεία ήδη από αρχές Αυγούστου, οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας Το θέμα είναι: πού θα αφήσω την σακούλα με τα βιβλία για να βγω έξω μετά Click για ανάπτυξη... πάρε τσάντα ρε, εγώ μια φορά που πήγα χωρίς τσάντα είδα κι έπαθα να τα μεταφέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 anastasia.mattheopou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Δεν ξέρω , αλλά στο σχολείο μου έμαθα πως τα έχουν!! Μακάρι φέτος να μην έχουμε πάλι τέτοια!! Καλή Σχολική Χρονιά σε όλους!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό ελπίζω αλεξάνδρα μου... επίσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:38 Ο Johnnaousa: #532 09-09-12 21:38 τα βιβλία είναι ήδη στα σχολεία όπως είχαν πει! Μην αναπαράγουμε πάλι τα ίδια, ενώ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:39 Η ...Αλεξάνδρα...: #533 09-09-12 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Και εγώ αυτό ελπίζω αλεξάνδρα μου... επίσης Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheStranger Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:40 Ο TheStranger: #534 09-09-12 21:40 Δε γίνετε διάβασμα με CD ..κακά τα ψέματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:41 Η Alma Libre: #535 09-09-12 21:41 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Ευχαριστώ πολύ!! Click για ανάπτυξη... τίποτα Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: τα βιβλία είναι ήδη στα σχολεία όπως είχαν πει! Μην αναπαράγουμε πάλι τα ίδια, ενώ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Οποτε μην ανησυχουμε! Αρχική Δημοσίευση από TheStranger: Ελπίζω να είναι έτσι όπως τα λέτε , γιατί οι φωτοτυπίες απαιτούν οργάνωση και εγώ από οργάνωση ΔΕΝ.. Επίσης είχα ακούσει μια υπεύθυνη (δεν θυμάμαι τι ακριβώς ήτανε) που της είχαν πάρει συνέντευξη και δήλωνε ότι φέτος το υπουργείο έστειλε για γραφική ύλη μόνο 200.000 ευρώ Για τα Ιωάννινα (ενώ πέρυσι είχε δώσει περισσότερα) ..και όλο αυτό με προβλημάτισε για το αν θα υπάρξουν βιβλία Click για ανάπτυξη... Οπως ειπε και ο Johnnaousa εχουν παραδοθει οποτε μην ανησυχεις όντως δε γίνεται :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:43 Ο Johnnaousa: #536 09-09-12 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: τίποτα Οποτε μην ανησυχουμε! Οπως ειπε και ο Johnnaousa εχουν παραδοθει οποτε μην ανησυχεις όντως δε γίνεται :/ Click για ανάπτυξη... έτσι είχα διαβάσει τουλάχιστον..ότι φέτος δεν θα υπάρξουν αντίστοιχα προβλήματα με τα περσινά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:45 Η Alma Libre: #537 09-09-12 21:45 Μακαριιιιιιιι,Μακαριιιιιιιιι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:48 Ο gregory nub: #538 09-09-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από TheStranger: Δε γίνετε διάβασμα με CD ..κακά τα ψέματα Click για ανάπτυξη... Το μάθημα ημέρας άνετα διαβάζεται από οθόνη υπολογιστή, αφού συνήθως είναι 2-4 σελίδες. Τίποτα δηλαδή. Όμως φυσικά δεν γίνεται να βγάλεις μία χρονιά χωρίς βιβλία! Αν και πιστεύω πως αν αντί να μας βάζουν να διαβάζουμε ο,τι λέει το βιβλίο, μας έβαζαν να γράφουμε σημειώσεις από την παράδοση του μαθήματος, θα ήταν καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:26 Ο jj! έγραψε: #539 09-09-12 22:26 Τα βιβλία έχουν παραδοθεί στα σχολεία ήδη από αρχές Αυγούστου, οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας Το θέμα είναι: πού θα αφήσω την σακούλα με τα βιβλία για να βγω έξω μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loony Πολύ δραστήριο μέλος Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.754 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:28 Η Loony έγραψε: #540 09-09-12 22:28 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Τα βιβλία έχουν παραδοθεί στα σχολεία ήδη από αρχές Αυγούστου, οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας Το θέμα είναι: πού θα αφήσω την σακούλα με τα βιβλία για να βγω έξω μετά Click για ανάπτυξη... πάρε τσάντα ρε, εγώ μια φορά που πήγα χωρίς τσάντα είδα κι έπαθα να τα μεταφέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 anastasia.mattheopou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τα βιβλία είναι ήδη στα σχολεία όπως είχαν πει! Μην αναπαράγουμε πάλι τα ίδια, ενώ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
...Αλεξάνδρα... Πολύ δραστήριο μέλος Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:39 Η ...Αλεξάνδρα...: #533 09-09-12 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Και εγώ αυτό ελπίζω αλεξάνδρα μου... επίσης Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheStranger Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:40 Ο TheStranger: #534 09-09-12 21:40 Δε γίνετε διάβασμα με CD ..κακά τα ψέματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:41 Η Alma Libre: #535 09-09-12 21:41 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Ευχαριστώ πολύ!! Click για ανάπτυξη... τίποτα Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: τα βιβλία είναι ήδη στα σχολεία όπως είχαν πει! Μην αναπαράγουμε πάλι τα ίδια, ενώ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Οποτε μην ανησυχουμε! Αρχική Δημοσίευση από TheStranger: Ελπίζω να είναι έτσι όπως τα λέτε , γιατί οι φωτοτυπίες απαιτούν οργάνωση και εγώ από οργάνωση ΔΕΝ.. Επίσης είχα ακούσει μια υπεύθυνη (δεν θυμάμαι τι ακριβώς ήτανε) που της είχαν πάρει συνέντευξη και δήλωνε ότι φέτος το υπουργείο έστειλε για γραφική ύλη μόνο 200.000 ευρώ Για τα Ιωάννινα (ενώ πέρυσι είχε δώσει περισσότερα) ..και όλο αυτό με προβλημάτισε για το αν θα υπάρξουν βιβλία Click για ανάπτυξη... Οπως ειπε και ο Johnnaousa εχουν παραδοθει οποτε μην ανησυχεις όντως δε γίνεται :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:43 Ο Johnnaousa: #536 09-09-12 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: τίποτα Οποτε μην ανησυχουμε! Οπως ειπε και ο Johnnaousa εχουν παραδοθει οποτε μην ανησυχεις όντως δε γίνεται :/ Click για ανάπτυξη... έτσι είχα διαβάσει τουλάχιστον..ότι φέτος δεν θα υπάρξουν αντίστοιχα προβλήματα με τα περσινά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:45 Η Alma Libre: #537 09-09-12 21:45 Μακαριιιιιιιι,Μακαριιιιιιιιι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:48 Ο gregory nub: #538 09-09-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από TheStranger: Δε γίνετε διάβασμα με CD ..κακά τα ψέματα Click για ανάπτυξη... Το μάθημα ημέρας άνετα διαβάζεται από οθόνη υπολογιστή, αφού συνήθως είναι 2-4 σελίδες. Τίποτα δηλαδή. Όμως φυσικά δεν γίνεται να βγάλεις μία χρονιά χωρίς βιβλία! Αν και πιστεύω πως αν αντί να μας βάζουν να διαβάζουμε ο,τι λέει το βιβλίο, μας έβαζαν να γράφουμε σημειώσεις από την παράδοση του μαθήματος, θα ήταν καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:26 Ο jj! έγραψε: #539 09-09-12 22:26 Τα βιβλία έχουν παραδοθεί στα σχολεία ήδη από αρχές Αυγούστου, οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας Το θέμα είναι: πού θα αφήσω την σακούλα με τα βιβλία για να βγω έξω μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loony Πολύ δραστήριο μέλος Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.754 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:28 Η Loony έγραψε: #540 09-09-12 22:28 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Τα βιβλία έχουν παραδοθεί στα σχολεία ήδη από αρχές Αυγούστου, οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας Το θέμα είναι: πού θα αφήσω την σακούλα με τα βιβλία για να βγω έξω μετά Click για ανάπτυξη... πάρε τσάντα ρε, εγώ μια φορά που πήγα χωρίς τσάντα είδα κι έπαθα να τα μεταφέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 anastasia.mattheopou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Και εγώ αυτό ελπίζω αλεξάνδρα μου... επίσης Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
TheStranger Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:40 Ο TheStranger: #534 09-09-12 21:40 Δε γίνετε διάβασμα με CD ..κακά τα ψέματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:41 Η Alma Libre: #535 09-09-12 21:41 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Ευχαριστώ πολύ!! Click για ανάπτυξη... τίποτα Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: τα βιβλία είναι ήδη στα σχολεία όπως είχαν πει! Μην αναπαράγουμε πάλι τα ίδια, ενώ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Οποτε μην ανησυχουμε! Αρχική Δημοσίευση από TheStranger: Ελπίζω να είναι έτσι όπως τα λέτε , γιατί οι φωτοτυπίες απαιτούν οργάνωση και εγώ από οργάνωση ΔΕΝ.. Επίσης είχα ακούσει μια υπεύθυνη (δεν θυμάμαι τι ακριβώς ήτανε) που της είχαν πάρει συνέντευξη και δήλωνε ότι φέτος το υπουργείο έστειλε για γραφική ύλη μόνο 200.000 ευρώ Για τα Ιωάννινα (ενώ πέρυσι είχε δώσει περισσότερα) ..και όλο αυτό με προβλημάτισε για το αν θα υπάρξουν βιβλία Click για ανάπτυξη... Οπως ειπε και ο Johnnaousa εχουν παραδοθει οποτε μην ανησυχεις όντως δε γίνεται :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:43 Ο Johnnaousa: #536 09-09-12 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: τίποτα Οποτε μην ανησυχουμε! Οπως ειπε και ο Johnnaousa εχουν παραδοθει οποτε μην ανησυχεις όντως δε γίνεται :/ Click για ανάπτυξη... έτσι είχα διαβάσει τουλάχιστον..ότι φέτος δεν θα υπάρξουν αντίστοιχα προβλήματα με τα περσινά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:45 Η Alma Libre: #537 09-09-12 21:45 Μακαριιιιιιιι,Μακαριιιιιιιιι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:48 Ο gregory nub: #538 09-09-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από TheStranger: Δε γίνετε διάβασμα με CD ..κακά τα ψέματα Click για ανάπτυξη... Το μάθημα ημέρας άνετα διαβάζεται από οθόνη υπολογιστή, αφού συνήθως είναι 2-4 σελίδες. Τίποτα δηλαδή. Όμως φυσικά δεν γίνεται να βγάλεις μία χρονιά χωρίς βιβλία! Αν και πιστεύω πως αν αντί να μας βάζουν να διαβάζουμε ο,τι λέει το βιβλίο, μας έβαζαν να γράφουμε σημειώσεις από την παράδοση του μαθήματος, θα ήταν καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:26 Ο jj! έγραψε: #539 09-09-12 22:26 Τα βιβλία έχουν παραδοθεί στα σχολεία ήδη από αρχές Αυγούστου, οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας Το θέμα είναι: πού θα αφήσω την σακούλα με τα βιβλία για να βγω έξω μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loony Πολύ δραστήριο μέλος Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.754 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:28 Η Loony έγραψε: #540 09-09-12 22:28 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Τα βιβλία έχουν παραδοθεί στα σχολεία ήδη από αρχές Αυγούστου, οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας Το θέμα είναι: πού θα αφήσω την σακούλα με τα βιβλία για να βγω έξω μετά Click για ανάπτυξη... πάρε τσάντα ρε, εγώ μια φορά που πήγα χωρίς τσάντα είδα κι έπαθα να τα μεταφέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 anastasia.mattheopou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δε γίνετε διάβασμα με CD ..κακά τα ψέματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:41 Η Alma Libre: #535 09-09-12 21:41 Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Ευχαριστώ πολύ!! Click για ανάπτυξη... τίποτα Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: τα βιβλία είναι ήδη στα σχολεία όπως είχαν πει! Μην αναπαράγουμε πάλι τα ίδια, ενώ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Οποτε μην ανησυχουμε! Αρχική Δημοσίευση από TheStranger: Ελπίζω να είναι έτσι όπως τα λέτε , γιατί οι φωτοτυπίες απαιτούν οργάνωση και εγώ από οργάνωση ΔΕΝ.. Επίσης είχα ακούσει μια υπεύθυνη (δεν θυμάμαι τι ακριβώς ήτανε) που της είχαν πάρει συνέντευξη και δήλωνε ότι φέτος το υπουργείο έστειλε για γραφική ύλη μόνο 200.000 ευρώ Για τα Ιωάννινα (ενώ πέρυσι είχε δώσει περισσότερα) ..και όλο αυτό με προβλημάτισε για το αν θα υπάρξουν βιβλία Click για ανάπτυξη... Οπως ειπε και ο Johnnaousa εχουν παραδοθει οποτε μην ανησυχεις όντως δε γίνεται :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:43 Ο Johnnaousa: #536 09-09-12 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: τίποτα Οποτε μην ανησυχουμε! Οπως ειπε και ο Johnnaousa εχουν παραδοθει οποτε μην ανησυχεις όντως δε γίνεται :/ Click για ανάπτυξη... έτσι είχα διαβάσει τουλάχιστον..ότι φέτος δεν θα υπάρξουν αντίστοιχα προβλήματα με τα περσινά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:45 Η Alma Libre: #537 09-09-12 21:45 Μακαριιιιιιιι,Μακαριιιιιιιιι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:48 Ο gregory nub: #538 09-09-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από TheStranger: Δε γίνετε διάβασμα με CD ..κακά τα ψέματα Click για ανάπτυξη... Το μάθημα ημέρας άνετα διαβάζεται από οθόνη υπολογιστή, αφού συνήθως είναι 2-4 σελίδες. Τίποτα δηλαδή. Όμως φυσικά δεν γίνεται να βγάλεις μία χρονιά χωρίς βιβλία! Αν και πιστεύω πως αν αντί να μας βάζουν να διαβάζουμε ο,τι λέει το βιβλίο, μας έβαζαν να γράφουμε σημειώσεις από την παράδοση του μαθήματος, θα ήταν καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:26 Ο jj! έγραψε: #539 09-09-12 22:26 Τα βιβλία έχουν παραδοθεί στα σχολεία ήδη από αρχές Αυγούστου, οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας Το θέμα είναι: πού θα αφήσω την σακούλα με τα βιβλία για να βγω έξω μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loony Πολύ δραστήριο μέλος Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.754 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:28 Η Loony έγραψε: #540 09-09-12 22:28 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Τα βιβλία έχουν παραδοθεί στα σχολεία ήδη από αρχές Αυγούστου, οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας Το θέμα είναι: πού θα αφήσω την σακούλα με τα βιβλία για να βγω έξω μετά Click για ανάπτυξη... πάρε τσάντα ρε, εγώ μια φορά που πήγα χωρίς τσάντα είδα κι έπαθα να τα μεταφέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 anastasia.mattheopou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ...Αλεξάνδρα...: Ευχαριστώ πολύ!! Click για ανάπτυξη... τίποτα Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: τα βιβλία είναι ήδη στα σχολεία όπως είχαν πει! Μην αναπαράγουμε πάλι τα ίδια, ενώ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Οποτε μην ανησυχουμε! Αρχική Δημοσίευση από TheStranger: Ελπίζω να είναι έτσι όπως τα λέτε , γιατί οι φωτοτυπίες απαιτούν οργάνωση και εγώ από οργάνωση ΔΕΝ.. Επίσης είχα ακούσει μια υπεύθυνη (δεν θυμάμαι τι ακριβώς ήτανε) που της είχαν πάρει συνέντευξη και δήλωνε ότι φέτος το υπουργείο έστειλε για γραφική ύλη μόνο 200.000 ευρώ Για τα Ιωάννινα (ενώ πέρυσι είχε δώσει περισσότερα) ..και όλο αυτό με προβλημάτισε για το αν θα υπάρξουν βιβλία Click για ανάπτυξη... Οπως ειπε και ο Johnnaousa εχουν παραδοθει οποτε μην ανησυχεις όντως δε γίνεται :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:43 Ο Johnnaousa: #536 09-09-12 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: τίποτα Οποτε μην ανησυχουμε! Οπως ειπε και ο Johnnaousa εχουν παραδοθει οποτε μην ανησυχεις όντως δε γίνεται :/ Click για ανάπτυξη... έτσι είχα διαβάσει τουλάχιστον..ότι φέτος δεν θα υπάρξουν αντίστοιχα προβλήματα με τα περσινά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:45 Η Alma Libre: #537 09-09-12 21:45 Μακαριιιιιιιι,Μακαριιιιιιιιι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:48 Ο gregory nub: #538 09-09-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από TheStranger: Δε γίνετε διάβασμα με CD ..κακά τα ψέματα Click για ανάπτυξη... Το μάθημα ημέρας άνετα διαβάζεται από οθόνη υπολογιστή, αφού συνήθως είναι 2-4 σελίδες. Τίποτα δηλαδή. Όμως φυσικά δεν γίνεται να βγάλεις μία χρονιά χωρίς βιβλία! Αν και πιστεύω πως αν αντί να μας βάζουν να διαβάζουμε ο,τι λέει το βιβλίο, μας έβαζαν να γράφουμε σημειώσεις από την παράδοση του μαθήματος, θα ήταν καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:26 Ο jj! έγραψε: #539 09-09-12 22:26 Τα βιβλία έχουν παραδοθεί στα σχολεία ήδη από αρχές Αυγούστου, οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας Το θέμα είναι: πού θα αφήσω την σακούλα με τα βιβλία για να βγω έξω μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loony Πολύ δραστήριο μέλος Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.754 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:28 Η Loony έγραψε: #540 09-09-12 22:28 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Τα βιβλία έχουν παραδοθεί στα σχολεία ήδη από αρχές Αυγούστου, οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας Το θέμα είναι: πού θα αφήσω την σακούλα με τα βιβλία για να βγω έξω μετά Click για ανάπτυξη... πάρε τσάντα ρε, εγώ μια φορά που πήγα χωρίς τσάντα είδα κι έπαθα να τα μεταφέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 anastasia.mattheopou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: τίποτα Οποτε μην ανησυχουμε! Οπως ειπε και ο Johnnaousa εχουν παραδοθει οποτε μην ανησυχεις όντως δε γίνεται :/ Click για ανάπτυξη... έτσι είχα διαβάσει τουλάχιστον..ότι φέτος δεν θα υπάρξουν αντίστοιχα προβλήματα με τα περσινά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:45 Η Alma Libre: #537 09-09-12 21:45 Μακαριιιιιιιι,Μακαριιιιιιιιι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:48 Ο gregory nub: #538 09-09-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από TheStranger: Δε γίνετε διάβασμα με CD ..κακά τα ψέματα Click για ανάπτυξη... Το μάθημα ημέρας άνετα διαβάζεται από οθόνη υπολογιστή, αφού συνήθως είναι 2-4 σελίδες. Τίποτα δηλαδή. Όμως φυσικά δεν γίνεται να βγάλεις μία χρονιά χωρίς βιβλία! Αν και πιστεύω πως αν αντί να μας βάζουν να διαβάζουμε ο,τι λέει το βιβλίο, μας έβαζαν να γράφουμε σημειώσεις από την παράδοση του μαθήματος, θα ήταν καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:26 Ο jj! έγραψε: #539 09-09-12 22:26 Τα βιβλία έχουν παραδοθεί στα σχολεία ήδη από αρχές Αυγούστου, οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας Το θέμα είναι: πού θα αφήσω την σακούλα με τα βιβλία για να βγω έξω μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loony Πολύ δραστήριο μέλος Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.754 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:28 Η Loony έγραψε: #540 09-09-12 22:28 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Τα βιβλία έχουν παραδοθεί στα σχολεία ήδη από αρχές Αυγούστου, οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας Το θέμα είναι: πού θα αφήσω την σακούλα με τα βιβλία για να βγω έξω μετά Click για ανάπτυξη... πάρε τσάντα ρε, εγώ μια φορά που πήγα χωρίς τσάντα είδα κι έπαθα να τα μεταφέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 anastasia.mattheopou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μακαριιιιιιιι,Μακαριιιιιιιιι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:48 Ο gregory nub: #538 09-09-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από TheStranger: Δε γίνετε διάβασμα με CD ..κακά τα ψέματα Click για ανάπτυξη... Το μάθημα ημέρας άνετα διαβάζεται από οθόνη υπολογιστή, αφού συνήθως είναι 2-4 σελίδες. Τίποτα δηλαδή. Όμως φυσικά δεν γίνεται να βγάλεις μία χρονιά χωρίς βιβλία! Αν και πιστεύω πως αν αντί να μας βάζουν να διαβάζουμε ο,τι λέει το βιβλίο, μας έβαζαν να γράφουμε σημειώσεις από την παράδοση του μαθήματος, θα ήταν καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:26 Ο jj! έγραψε: #539 09-09-12 22:26 Τα βιβλία έχουν παραδοθεί στα σχολεία ήδη από αρχές Αυγούστου, οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας Το θέμα είναι: πού θα αφήσω την σακούλα με τα βιβλία για να βγω έξω μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loony Πολύ δραστήριο μέλος Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.754 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:28 Η Loony έγραψε: #540 09-09-12 22:28 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Τα βιβλία έχουν παραδοθεί στα σχολεία ήδη από αρχές Αυγούστου, οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας Το θέμα είναι: πού θα αφήσω την σακούλα με τα βιβλία για να βγω έξω μετά Click για ανάπτυξη... πάρε τσάντα ρε, εγώ μια φορά που πήγα χωρίς τσάντα είδα κι έπαθα να τα μεταφέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 anastasia.mattheopou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από TheStranger: Δε γίνετε διάβασμα με CD ..κακά τα ψέματα Click για ανάπτυξη... Το μάθημα ημέρας άνετα διαβάζεται από οθόνη υπολογιστή, αφού συνήθως είναι 2-4 σελίδες. Τίποτα δηλαδή. Όμως φυσικά δεν γίνεται να βγάλεις μία χρονιά χωρίς βιβλία! Αν και πιστεύω πως αν αντί να μας βάζουν να διαβάζουμε ο,τι λέει το βιβλίο, μας έβαζαν να γράφουμε σημειώσεις από την παράδοση του μαθήματος, θα ήταν καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:26 Ο jj! έγραψε: #539 09-09-12 22:26 Τα βιβλία έχουν παραδοθεί στα σχολεία ήδη από αρχές Αυγούστου, οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας Το θέμα είναι: πού θα αφήσω την σακούλα με τα βιβλία για να βγω έξω μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loony Πολύ δραστήριο μέλος Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.754 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:28 Η Loony έγραψε: #540 09-09-12 22:28 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Τα βιβλία έχουν παραδοθεί στα σχολεία ήδη από αρχές Αυγούστου, οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας Το θέμα είναι: πού θα αφήσω την σακούλα με τα βιβλία για να βγω έξω μετά Click για ανάπτυξη... πάρε τσάντα ρε, εγώ μια φορά που πήγα χωρίς τσάντα είδα κι έπαθα να τα μεταφέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Τα βιβλία έχουν παραδοθεί στα σχολεία ήδη από αρχές Αυγούστου, οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας Το θέμα είναι: πού θα αφήσω την σακούλα με τα βιβλία για να βγω έξω μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loony Πολύ δραστήριο μέλος Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.754 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:28 Η Loony έγραψε: #540 09-09-12 22:28 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Τα βιβλία έχουν παραδοθεί στα σχολεία ήδη από αρχές Αυγούστου, οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας Το θέμα είναι: πού θα αφήσω την σακούλα με τα βιβλία για να βγω έξω μετά Click για ανάπτυξη... πάρε τσάντα ρε, εγώ μια φορά που πήγα χωρίς τσάντα είδα κι έπαθα να τα μεταφέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από jj!: Τα βιβλία έχουν παραδοθεί στα σχολεία ήδη από αρχές Αυγούστου, οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας Το θέμα είναι: πού θα αφήσω την σακούλα με τα βιβλία για να βγω έξω μετά Click για ανάπτυξη... πάρε τσάντα ρε, εγώ μια φορά που πήγα χωρίς τσάντα είδα κι έπαθα να τα μεταφέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.