Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 14:05 Ο Mr. Crowley: #41 19-08-12 14:05 Ρε,προσπαθώ να διαβάσω αυτή τη συζήτηση και ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τι νόημα έχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 14:12 Ο challenger: #42 19-08-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Ρε,προσπαθώ να διαβάσω αυτή τη συζήτηση και ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τι νόημα έχει Click για ανάπτυξη... ούτε κι εγώ Προσπαθω ακόμα να καταλαβω αν μεσα σε αυτους που θελουν να τους κανουν ευθανασία συμπεριλαμβάνονται και οι χρυσαυγίτες αλλά δεν αναφέρει κάπου πως οι χρυσαυγίτες εξαιρούνται των ατόμων με ειδικές ανάγκες, οπότε λογικά και αυτοί μέσα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρικαίτη Νεοφερμένο μέλος Η Μαρικαίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 14:17 Η Μαρικαίτη: #43 19-08-12 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Ρε,προσπαθώ να διαβάσω αυτή τη συζήτηση και ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τι νόημα έχει Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από challenger: ούτε κι εγώ Προσπαθω ακόμα να καταλαβω αν μεσα σε αυτους που θελουν να τους κανουν ευθανασία συμπεριλαμβάνονται και οι χρυσαυγίτες αλλά δεν αναφέρει κάπου πως οι χρυσαυγίτες εξαιρούνται των ατόμων με ειδικές ανάγκες, οπότε λογικά και αυτοί μέσα είναι Click για ανάπτυξη... κι εγώ είμαι ακριβώς την ίδια φάση με εσάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 14:18 Ο Mr. Crowley: #44 19-08-12 14:18 Αρχική Δημοσίευση από challenger: ούτε κι εγώ Προσπαθω ακόμα να καταλαβω αν μεσα σε αυτους που θελουν να τους κανουν ευθανασία συμπεριλαμβάνονται και οι χρυσαυγίτες αλλά δεν αναφέρει κάπου πως οι χρυσαυγίτες εξαιρούνται των ατόμων με ειδικές ανάγκες, οπότε λογικά και αυτοί μέσα είναι Click για ανάπτυξη... Όχι ρε,εγώ στη συζήτηση του House με τον Jean αναφέρομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 11:57 Η Peace_ έγραψε: #45 31-08-12 11:57 Άμα είσασταν εσείς άτομα με ειδικές ανάγκες ρε ΝΟΥΜΕΡΑ, τι θα κάνατε ρε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:13 Ο Dias έγραψε: #46 31-08-12 12:13 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Άμα είσασταν εσείς άτομα με ειδικές ανάγκες ρε ΝΟΥΜΕΡΑ, τι θα κάνατε ρε; Click για ανάπτυξη... Μα, είναι (από διανοητική άποψη) άτομα με ειδικές ανάγκες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:20 Ο challenger: #47 31-08-12 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Άμα είσασταν εσείς άτομα με ειδικές ανάγκες ρε ΝΟΥΜΕΡΑ, τι θα κάνατε ρε; Click για ανάπτυξη... ποιος το αμφισβήτησε ότι είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:32 Ο nikosxdxd: #48 31-08-12 12:32 Για καποιο λογο η στειρωση δεν μου φαινεται ασχημη λυση, εφοσον βεβαια θελουμε να πετυχουμε την ευγονικη αριων..Νταξει η ευθανασια ακραια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:37 Η hurricane: #49 31-08-12 12:37 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Για καποιο λογο η στειρωση δεν μου φαινεται ασχημη λυση, εφοσον βεβαια θελουμε να πετυχουμε την ευγονικη αριων..Νταξει η ευθανασια ακραια. Click για ανάπτυξη... στείρωση δεν κάνουνε ούτε στους βιαστές, ενω πρέπει να κάνουνε στους φέροντες γονίδια γενετικών ασθενειών?? γενικά όλες αυτές οι πράξεις παραβιάζουν θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:43 Ο nikosxdxd: #50 31-08-12 12:43 Αρχική Δημοσίευση από hurricane: στείρωση δεν κάνουνε ούτε στους βιαστές, ενω πρέπει να κάνουνε στους φέροντες γονίδια γενετικών ασθενειών?? γενικά όλες αυτές οι πράξεις παραβιάζουν θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα. Click για ανάπτυξη... Δε λεω οτι ειναι ηθικα σωστο, αλλα στο σχεδιο που εχει χαραξει η Χρυση Αυγη συναδει με τετοιου ειδους πρακτικες.Συνεπως εχει μια λογικη, εστω και ιδιοτυπη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:46 Η hurricane: #51 31-08-12 12:46 ακόμα και για τον τρελό υπάρχει λογική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:47 Ο nikosxdxd: #52 31-08-12 12:47 Αρχική Δημοσίευση από hurricane: ακόμα και για τον τρελό υπάρχει λογική... Click για ανάπτυξη... Eiναι περιεργη ιστορια. Εμενα η γνωμη μου ειναι καπου στη μεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:49 Η hurricane: #53 31-08-12 12:49 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Eiναι περιεργη ιστορια. Εμενα η γνωμη μου ειναι καπου στη μεση. Click για ανάπτυξη... δλδ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:50 Ο challenger: #54 31-08-12 12:50 3:48 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:54 Ο nikosxdxd: #55 31-08-12 12:54 Αρχική Δημοσίευση από challenger: Spoiler 3:48 Click για ανάπτυξη... @Challenger πηρες την απαντηση σου, εκει ειμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Αυγούστου 2012 JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 14:08 Ο JKaradakov: #56 31-08-12 14:08 Εγώ απ'όσο ξέρω η εθελοντική στείρωση είναι γεγονός σε αρκετές χώρες. Για την Ελλάδα δεν γνωρίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 14:18 Η hurricane: #57 31-08-12 14:18 ντάξ μωρέ... υπάρχουν και άλλοι τρόποι όμως να προλάβεις το κακό.... εγώ για δικό σας καλό το λέω. τώρα άμα θέλετε.... τι να πω :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 14:52 Ο JKaradakov: #58 31-08-12 14:52 Αρχική Δημοσίευση από hurricane: ντάξ μωρέ... υπάρχουν και άλλοι τρόποι όμως να προλάβεις το κακό.... εγώ για δικό σας καλό το λέω. τώρα άμα θέλετε.... τι να πω :Ρ Click για ανάπτυξη... Στην στείρωση καταφεύγουν συνήθως άνδρες που έχουν πλέον 3- 4 παιδιά και δεν θέλουν άλλα. Οπότε και δεν χρειάζεται να ανυσηχούν για απρόοπτα και γλυτόνουν και μερικά ευρουλάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 17:53 Η Peace_ έγραψε: #59 31-08-12 17:53 ποιος το αμφισβήτησε ότι είναι; Click για ανάπτυξη... σωματικά εννοώ, όχι διανοητικά. το διανοητικά το ξέραμε από καιρό Πάντως όταν είδα το όνομα αυτού του θέματος έμεινα...δεν το ήξερα οτι είναι τόσο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 18:02 Ο papas έγραψε: #60 31-08-12 18:02 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Για καποιο λογο η στειρωση δεν μου φαινεται ασχημη λυση, εφοσον βεβαια θελουμε να πετυχουμε την ευγονικη αριων..Νταξει η ευθανασια ακραια. Click για ανάπτυξη... Τρολλάρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arianara S3 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρε,προσπαθώ να διαβάσω αυτή τη συζήτηση και ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τι νόημα έχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 14:12 Ο challenger: #42 19-08-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Ρε,προσπαθώ να διαβάσω αυτή τη συζήτηση και ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τι νόημα έχει Click για ανάπτυξη... ούτε κι εγώ Προσπαθω ακόμα να καταλαβω αν μεσα σε αυτους που θελουν να τους κανουν ευθανασία συμπεριλαμβάνονται και οι χρυσαυγίτες αλλά δεν αναφέρει κάπου πως οι χρυσαυγίτες εξαιρούνται των ατόμων με ειδικές ανάγκες, οπότε λογικά και αυτοί μέσα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρικαίτη Νεοφερμένο μέλος Η Μαρικαίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 14:17 Η Μαρικαίτη: #43 19-08-12 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Ρε,προσπαθώ να διαβάσω αυτή τη συζήτηση και ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τι νόημα έχει Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από challenger: ούτε κι εγώ Προσπαθω ακόμα να καταλαβω αν μεσα σε αυτους που θελουν να τους κανουν ευθανασία συμπεριλαμβάνονται και οι χρυσαυγίτες αλλά δεν αναφέρει κάπου πως οι χρυσαυγίτες εξαιρούνται των ατόμων με ειδικές ανάγκες, οπότε λογικά και αυτοί μέσα είναι Click για ανάπτυξη... κι εγώ είμαι ακριβώς την ίδια φάση με εσάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 14:18 Ο Mr. Crowley: #44 19-08-12 14:18 Αρχική Δημοσίευση από challenger: ούτε κι εγώ Προσπαθω ακόμα να καταλαβω αν μεσα σε αυτους που θελουν να τους κανουν ευθανασία συμπεριλαμβάνονται και οι χρυσαυγίτες αλλά δεν αναφέρει κάπου πως οι χρυσαυγίτες εξαιρούνται των ατόμων με ειδικές ανάγκες, οπότε λογικά και αυτοί μέσα είναι Click για ανάπτυξη... Όχι ρε,εγώ στη συζήτηση του House με τον Jean αναφέρομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 11:57 Η Peace_ έγραψε: #45 31-08-12 11:57 Άμα είσασταν εσείς άτομα με ειδικές ανάγκες ρε ΝΟΥΜΕΡΑ, τι θα κάνατε ρε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:13 Ο Dias έγραψε: #46 31-08-12 12:13 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Άμα είσασταν εσείς άτομα με ειδικές ανάγκες ρε ΝΟΥΜΕΡΑ, τι θα κάνατε ρε; Click για ανάπτυξη... Μα, είναι (από διανοητική άποψη) άτομα με ειδικές ανάγκες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:20 Ο challenger: #47 31-08-12 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Άμα είσασταν εσείς άτομα με ειδικές ανάγκες ρε ΝΟΥΜΕΡΑ, τι θα κάνατε ρε; Click για ανάπτυξη... ποιος το αμφισβήτησε ότι είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:32 Ο nikosxdxd: #48 31-08-12 12:32 Για καποιο λογο η στειρωση δεν μου φαινεται ασχημη λυση, εφοσον βεβαια θελουμε να πετυχουμε την ευγονικη αριων..Νταξει η ευθανασια ακραια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:37 Η hurricane: #49 31-08-12 12:37 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Για καποιο λογο η στειρωση δεν μου φαινεται ασχημη λυση, εφοσον βεβαια θελουμε να πετυχουμε την ευγονικη αριων..Νταξει η ευθανασια ακραια. Click για ανάπτυξη... στείρωση δεν κάνουνε ούτε στους βιαστές, ενω πρέπει να κάνουνε στους φέροντες γονίδια γενετικών ασθενειών?? γενικά όλες αυτές οι πράξεις παραβιάζουν θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:43 Ο nikosxdxd: #50 31-08-12 12:43 Αρχική Δημοσίευση από hurricane: στείρωση δεν κάνουνε ούτε στους βιαστές, ενω πρέπει να κάνουνε στους φέροντες γονίδια γενετικών ασθενειών?? γενικά όλες αυτές οι πράξεις παραβιάζουν θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα. Click για ανάπτυξη... Δε λεω οτι ειναι ηθικα σωστο, αλλα στο σχεδιο που εχει χαραξει η Χρυση Αυγη συναδει με τετοιου ειδους πρακτικες.Συνεπως εχει μια λογικη, εστω και ιδιοτυπη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:46 Η hurricane: #51 31-08-12 12:46 ακόμα και για τον τρελό υπάρχει λογική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:47 Ο nikosxdxd: #52 31-08-12 12:47 Αρχική Δημοσίευση από hurricane: ακόμα και για τον τρελό υπάρχει λογική... Click για ανάπτυξη... Eiναι περιεργη ιστορια. Εμενα η γνωμη μου ειναι καπου στη μεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:49 Η hurricane: #53 31-08-12 12:49 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Eiναι περιεργη ιστορια. Εμενα η γνωμη μου ειναι καπου στη μεση. Click για ανάπτυξη... δλδ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:50 Ο challenger: #54 31-08-12 12:50 3:48 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:54 Ο nikosxdxd: #55 31-08-12 12:54 Αρχική Δημοσίευση από challenger: Spoiler 3:48 Click για ανάπτυξη... @Challenger πηρες την απαντηση σου, εκει ειμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Αυγούστου 2012 JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 14:08 Ο JKaradakov: #56 31-08-12 14:08 Εγώ απ'όσο ξέρω η εθελοντική στείρωση είναι γεγονός σε αρκετές χώρες. Για την Ελλάδα δεν γνωρίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 14:18 Η hurricane: #57 31-08-12 14:18 ντάξ μωρέ... υπάρχουν και άλλοι τρόποι όμως να προλάβεις το κακό.... εγώ για δικό σας καλό το λέω. τώρα άμα θέλετε.... τι να πω :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 14:52 Ο JKaradakov: #58 31-08-12 14:52 Αρχική Δημοσίευση από hurricane: ντάξ μωρέ... υπάρχουν και άλλοι τρόποι όμως να προλάβεις το κακό.... εγώ για δικό σας καλό το λέω. τώρα άμα θέλετε.... τι να πω :Ρ Click για ανάπτυξη... Στην στείρωση καταφεύγουν συνήθως άνδρες που έχουν πλέον 3- 4 παιδιά και δεν θέλουν άλλα. Οπότε και δεν χρειάζεται να ανυσηχούν για απρόοπτα και γλυτόνουν και μερικά ευρουλάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 17:53 Η Peace_ έγραψε: #59 31-08-12 17:53 ποιος το αμφισβήτησε ότι είναι; Click για ανάπτυξη... σωματικά εννοώ, όχι διανοητικά. το διανοητικά το ξέραμε από καιρό Πάντως όταν είδα το όνομα αυτού του θέματος έμεινα...δεν το ήξερα οτι είναι τόσο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 18:02 Ο papas έγραψε: #60 31-08-12 18:02 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Για καποιο λογο η στειρωση δεν μου φαινεται ασχημη λυση, εφοσον βεβαια θελουμε να πετυχουμε την ευγονικη αριων..Νταξει η ευθανασια ακραια. Click για ανάπτυξη... Τρολλάρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arianara S3 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Ρε,προσπαθώ να διαβάσω αυτή τη συζήτηση και ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τι νόημα έχει Click για ανάπτυξη... ούτε κι εγώ Προσπαθω ακόμα να καταλαβω αν μεσα σε αυτους που θελουν να τους κανουν ευθανασία συμπεριλαμβάνονται και οι χρυσαυγίτες αλλά δεν αναφέρει κάπου πως οι χρυσαυγίτες εξαιρούνται των ατόμων με ειδικές ανάγκες, οπότε λογικά και αυτοί μέσα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρικαίτη Νεοφερμένο μέλος Η Μαρικαίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 14:17 Η Μαρικαίτη: #43 19-08-12 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Ρε,προσπαθώ να διαβάσω αυτή τη συζήτηση και ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τι νόημα έχει Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από challenger: ούτε κι εγώ Προσπαθω ακόμα να καταλαβω αν μεσα σε αυτους που θελουν να τους κανουν ευθανασία συμπεριλαμβάνονται και οι χρυσαυγίτες αλλά δεν αναφέρει κάπου πως οι χρυσαυγίτες εξαιρούνται των ατόμων με ειδικές ανάγκες, οπότε λογικά και αυτοί μέσα είναι Click για ανάπτυξη... κι εγώ είμαι ακριβώς την ίδια φάση με εσάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 14:18 Ο Mr. Crowley: #44 19-08-12 14:18 Αρχική Δημοσίευση από challenger: ούτε κι εγώ Προσπαθω ακόμα να καταλαβω αν μεσα σε αυτους που θελουν να τους κανουν ευθανασία συμπεριλαμβάνονται και οι χρυσαυγίτες αλλά δεν αναφέρει κάπου πως οι χρυσαυγίτες εξαιρούνται των ατόμων με ειδικές ανάγκες, οπότε λογικά και αυτοί μέσα είναι Click για ανάπτυξη... Όχι ρε,εγώ στη συζήτηση του House με τον Jean αναφέρομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 11:57 Η Peace_ έγραψε: #45 31-08-12 11:57 Άμα είσασταν εσείς άτομα με ειδικές ανάγκες ρε ΝΟΥΜΕΡΑ, τι θα κάνατε ρε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:13 Ο Dias έγραψε: #46 31-08-12 12:13 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Άμα είσασταν εσείς άτομα με ειδικές ανάγκες ρε ΝΟΥΜΕΡΑ, τι θα κάνατε ρε; Click για ανάπτυξη... Μα, είναι (από διανοητική άποψη) άτομα με ειδικές ανάγκες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:20 Ο challenger: #47 31-08-12 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Άμα είσασταν εσείς άτομα με ειδικές ανάγκες ρε ΝΟΥΜΕΡΑ, τι θα κάνατε ρε; Click για ανάπτυξη... ποιος το αμφισβήτησε ότι είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:32 Ο nikosxdxd: #48 31-08-12 12:32 Για καποιο λογο η στειρωση δεν μου φαινεται ασχημη λυση, εφοσον βεβαια θελουμε να πετυχουμε την ευγονικη αριων..Νταξει η ευθανασια ακραια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:37 Η hurricane: #49 31-08-12 12:37 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Για καποιο λογο η στειρωση δεν μου φαινεται ασχημη λυση, εφοσον βεβαια θελουμε να πετυχουμε την ευγονικη αριων..Νταξει η ευθανασια ακραια. Click για ανάπτυξη... στείρωση δεν κάνουνε ούτε στους βιαστές, ενω πρέπει να κάνουνε στους φέροντες γονίδια γενετικών ασθενειών?? γενικά όλες αυτές οι πράξεις παραβιάζουν θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:43 Ο nikosxdxd: #50 31-08-12 12:43 Αρχική Δημοσίευση από hurricane: στείρωση δεν κάνουνε ούτε στους βιαστές, ενω πρέπει να κάνουνε στους φέροντες γονίδια γενετικών ασθενειών?? γενικά όλες αυτές οι πράξεις παραβιάζουν θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα. Click για ανάπτυξη... Δε λεω οτι ειναι ηθικα σωστο, αλλα στο σχεδιο που εχει χαραξει η Χρυση Αυγη συναδει με τετοιου ειδους πρακτικες.Συνεπως εχει μια λογικη, εστω και ιδιοτυπη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:46 Η hurricane: #51 31-08-12 12:46 ακόμα και για τον τρελό υπάρχει λογική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:47 Ο nikosxdxd: #52 31-08-12 12:47 Αρχική Δημοσίευση από hurricane: ακόμα και για τον τρελό υπάρχει λογική... Click για ανάπτυξη... Eiναι περιεργη ιστορια. Εμενα η γνωμη μου ειναι καπου στη μεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:49 Η hurricane: #53 31-08-12 12:49 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Eiναι περιεργη ιστορια. Εμενα η γνωμη μου ειναι καπου στη μεση. Click για ανάπτυξη... δλδ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:50 Ο challenger: #54 31-08-12 12:50 3:48 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:54 Ο nikosxdxd: #55 31-08-12 12:54 Αρχική Δημοσίευση από challenger: Spoiler 3:48 Click για ανάπτυξη... @Challenger πηρες την απαντηση σου, εκει ειμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Αυγούστου 2012 JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 14:08 Ο JKaradakov: #56 31-08-12 14:08 Εγώ απ'όσο ξέρω η εθελοντική στείρωση είναι γεγονός σε αρκετές χώρες. Για την Ελλάδα δεν γνωρίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 14:18 Η hurricane: #57 31-08-12 14:18 ντάξ μωρέ... υπάρχουν και άλλοι τρόποι όμως να προλάβεις το κακό.... εγώ για δικό σας καλό το λέω. τώρα άμα θέλετε.... τι να πω :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 14:52 Ο JKaradakov: #58 31-08-12 14:52 Αρχική Δημοσίευση από hurricane: ντάξ μωρέ... υπάρχουν και άλλοι τρόποι όμως να προλάβεις το κακό.... εγώ για δικό σας καλό το λέω. τώρα άμα θέλετε.... τι να πω :Ρ Click για ανάπτυξη... Στην στείρωση καταφεύγουν συνήθως άνδρες που έχουν πλέον 3- 4 παιδιά και δεν θέλουν άλλα. Οπότε και δεν χρειάζεται να ανυσηχούν για απρόοπτα και γλυτόνουν και μερικά ευρουλάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 17:53 Η Peace_ έγραψε: #59 31-08-12 17:53 ποιος το αμφισβήτησε ότι είναι; Click για ανάπτυξη... σωματικά εννοώ, όχι διανοητικά. το διανοητικά το ξέραμε από καιρό Πάντως όταν είδα το όνομα αυτού του θέματος έμεινα...δεν το ήξερα οτι είναι τόσο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 18:02 Ο papas έγραψε: #60 31-08-12 18:02 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Για καποιο λογο η στειρωση δεν μου φαινεται ασχημη λυση, εφοσον βεβαια θελουμε να πετυχουμε την ευγονικη αριων..Νταξει η ευθανασια ακραια. Click για ανάπτυξη... Τρολλάρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arianara S3 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Ρε,προσπαθώ να διαβάσω αυτή τη συζήτηση και ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τι νόημα έχει Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από challenger: ούτε κι εγώ Προσπαθω ακόμα να καταλαβω αν μεσα σε αυτους που θελουν να τους κανουν ευθανασία συμπεριλαμβάνονται και οι χρυσαυγίτες αλλά δεν αναφέρει κάπου πως οι χρυσαυγίτες εξαιρούνται των ατόμων με ειδικές ανάγκες, οπότε λογικά και αυτοί μέσα είναι Click για ανάπτυξη... κι εγώ είμαι ακριβώς την ίδια φάση με εσάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 14:18 Ο Mr. Crowley: #44 19-08-12 14:18 Αρχική Δημοσίευση από challenger: ούτε κι εγώ Προσπαθω ακόμα να καταλαβω αν μεσα σε αυτους που θελουν να τους κανουν ευθανασία συμπεριλαμβάνονται και οι χρυσαυγίτες αλλά δεν αναφέρει κάπου πως οι χρυσαυγίτες εξαιρούνται των ατόμων με ειδικές ανάγκες, οπότε λογικά και αυτοί μέσα είναι Click για ανάπτυξη... Όχι ρε,εγώ στη συζήτηση του House με τον Jean αναφέρομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 11:57 Η Peace_ έγραψε: #45 31-08-12 11:57 Άμα είσασταν εσείς άτομα με ειδικές ανάγκες ρε ΝΟΥΜΕΡΑ, τι θα κάνατε ρε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:13 Ο Dias έγραψε: #46 31-08-12 12:13 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Άμα είσασταν εσείς άτομα με ειδικές ανάγκες ρε ΝΟΥΜΕΡΑ, τι θα κάνατε ρε; Click για ανάπτυξη... Μα, είναι (από διανοητική άποψη) άτομα με ειδικές ανάγκες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:20 Ο challenger: #47 31-08-12 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Άμα είσασταν εσείς άτομα με ειδικές ανάγκες ρε ΝΟΥΜΕΡΑ, τι θα κάνατε ρε; Click για ανάπτυξη... ποιος το αμφισβήτησε ότι είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:32 Ο nikosxdxd: #48 31-08-12 12:32 Για καποιο λογο η στειρωση δεν μου φαινεται ασχημη λυση, εφοσον βεβαια θελουμε να πετυχουμε την ευγονικη αριων..Νταξει η ευθανασια ακραια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:37 Η hurricane: #49 31-08-12 12:37 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Για καποιο λογο η στειρωση δεν μου φαινεται ασχημη λυση, εφοσον βεβαια θελουμε να πετυχουμε την ευγονικη αριων..Νταξει η ευθανασια ακραια. Click για ανάπτυξη... στείρωση δεν κάνουνε ούτε στους βιαστές, ενω πρέπει να κάνουνε στους φέροντες γονίδια γενετικών ασθενειών?? γενικά όλες αυτές οι πράξεις παραβιάζουν θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:43 Ο nikosxdxd: #50 31-08-12 12:43 Αρχική Δημοσίευση από hurricane: στείρωση δεν κάνουνε ούτε στους βιαστές, ενω πρέπει να κάνουνε στους φέροντες γονίδια γενετικών ασθενειών?? γενικά όλες αυτές οι πράξεις παραβιάζουν θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα. Click για ανάπτυξη... Δε λεω οτι ειναι ηθικα σωστο, αλλα στο σχεδιο που εχει χαραξει η Χρυση Αυγη συναδει με τετοιου ειδους πρακτικες.Συνεπως εχει μια λογικη, εστω και ιδιοτυπη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:46 Η hurricane: #51 31-08-12 12:46 ακόμα και για τον τρελό υπάρχει λογική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:47 Ο nikosxdxd: #52 31-08-12 12:47 Αρχική Δημοσίευση από hurricane: ακόμα και για τον τρελό υπάρχει λογική... Click για ανάπτυξη... Eiναι περιεργη ιστορια. Εμενα η γνωμη μου ειναι καπου στη μεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:49 Η hurricane: #53 31-08-12 12:49 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Eiναι περιεργη ιστορια. Εμενα η γνωμη μου ειναι καπου στη μεση. Click για ανάπτυξη... δλδ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:50 Ο challenger: #54 31-08-12 12:50 3:48 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:54 Ο nikosxdxd: #55 31-08-12 12:54 Αρχική Δημοσίευση από challenger: Spoiler 3:48 Click για ανάπτυξη... @Challenger πηρες την απαντηση σου, εκει ειμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Αυγούστου 2012 JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 14:08 Ο JKaradakov: #56 31-08-12 14:08 Εγώ απ'όσο ξέρω η εθελοντική στείρωση είναι γεγονός σε αρκετές χώρες. Για την Ελλάδα δεν γνωρίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 14:18 Η hurricane: #57 31-08-12 14:18 ντάξ μωρέ... υπάρχουν και άλλοι τρόποι όμως να προλάβεις το κακό.... εγώ για δικό σας καλό το λέω. τώρα άμα θέλετε.... τι να πω :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 14:52 Ο JKaradakov: #58 31-08-12 14:52 Αρχική Δημοσίευση από hurricane: ντάξ μωρέ... υπάρχουν και άλλοι τρόποι όμως να προλάβεις το κακό.... εγώ για δικό σας καλό το λέω. τώρα άμα θέλετε.... τι να πω :Ρ Click για ανάπτυξη... Στην στείρωση καταφεύγουν συνήθως άνδρες που έχουν πλέον 3- 4 παιδιά και δεν θέλουν άλλα. Οπότε και δεν χρειάζεται να ανυσηχούν για απρόοπτα και γλυτόνουν και μερικά ευρουλάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 17:53 Η Peace_ έγραψε: #59 31-08-12 17:53 ποιος το αμφισβήτησε ότι είναι; Click για ανάπτυξη... σωματικά εννοώ, όχι διανοητικά. το διανοητικά το ξέραμε από καιρό Πάντως όταν είδα το όνομα αυτού του θέματος έμεινα...δεν το ήξερα οτι είναι τόσο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 18:02 Ο papas έγραψε: #60 31-08-12 18:02 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Για καποιο λογο η στειρωση δεν μου φαινεται ασχημη λυση, εφοσον βεβαια θελουμε να πετυχουμε την ευγονικη αριων..Νταξει η ευθανασια ακραια. Click για ανάπτυξη... Τρολλάρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arianara S3 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από challenger: ούτε κι εγώ Προσπαθω ακόμα να καταλαβω αν μεσα σε αυτους που θελουν να τους κανουν ευθανασία συμπεριλαμβάνονται και οι χρυσαυγίτες αλλά δεν αναφέρει κάπου πως οι χρυσαυγίτες εξαιρούνται των ατόμων με ειδικές ανάγκες, οπότε λογικά και αυτοί μέσα είναι Click για ανάπτυξη... Όχι ρε,εγώ στη συζήτηση του House με τον Jean αναφέρομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 11:57 Η Peace_ έγραψε: #45 31-08-12 11:57 Άμα είσασταν εσείς άτομα με ειδικές ανάγκες ρε ΝΟΥΜΕΡΑ, τι θα κάνατε ρε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:13 Ο Dias έγραψε: #46 31-08-12 12:13 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Άμα είσασταν εσείς άτομα με ειδικές ανάγκες ρε ΝΟΥΜΕΡΑ, τι θα κάνατε ρε; Click για ανάπτυξη... Μα, είναι (από διανοητική άποψη) άτομα με ειδικές ανάγκες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:20 Ο challenger: #47 31-08-12 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Άμα είσασταν εσείς άτομα με ειδικές ανάγκες ρε ΝΟΥΜΕΡΑ, τι θα κάνατε ρε; Click για ανάπτυξη... ποιος το αμφισβήτησε ότι είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:32 Ο nikosxdxd: #48 31-08-12 12:32 Για καποιο λογο η στειρωση δεν μου φαινεται ασχημη λυση, εφοσον βεβαια θελουμε να πετυχουμε την ευγονικη αριων..Νταξει η ευθανασια ακραια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:37 Η hurricane: #49 31-08-12 12:37 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Για καποιο λογο η στειρωση δεν μου φαινεται ασχημη λυση, εφοσον βεβαια θελουμε να πετυχουμε την ευγονικη αριων..Νταξει η ευθανασια ακραια. Click για ανάπτυξη... στείρωση δεν κάνουνε ούτε στους βιαστές, ενω πρέπει να κάνουνε στους φέροντες γονίδια γενετικών ασθενειών?? γενικά όλες αυτές οι πράξεις παραβιάζουν θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:43 Ο nikosxdxd: #50 31-08-12 12:43 Αρχική Δημοσίευση από hurricane: στείρωση δεν κάνουνε ούτε στους βιαστές, ενω πρέπει να κάνουνε στους φέροντες γονίδια γενετικών ασθενειών?? γενικά όλες αυτές οι πράξεις παραβιάζουν θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα. Click για ανάπτυξη... Δε λεω οτι ειναι ηθικα σωστο, αλλα στο σχεδιο που εχει χαραξει η Χρυση Αυγη συναδει με τετοιου ειδους πρακτικες.Συνεπως εχει μια λογικη, εστω και ιδιοτυπη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:46 Η hurricane: #51 31-08-12 12:46 ακόμα και για τον τρελό υπάρχει λογική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:47 Ο nikosxdxd: #52 31-08-12 12:47 Αρχική Δημοσίευση από hurricane: ακόμα και για τον τρελό υπάρχει λογική... Click για ανάπτυξη... Eiναι περιεργη ιστορια. Εμενα η γνωμη μου ειναι καπου στη μεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:49 Η hurricane: #53 31-08-12 12:49 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Eiναι περιεργη ιστορια. Εμενα η γνωμη μου ειναι καπου στη μεση. Click για ανάπτυξη... δλδ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:50 Ο challenger: #54 31-08-12 12:50 3:48 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:54 Ο nikosxdxd: #55 31-08-12 12:54 Αρχική Δημοσίευση από challenger: Spoiler 3:48 Click για ανάπτυξη... @Challenger πηρες την απαντηση σου, εκει ειμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Αυγούστου 2012 JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 14:08 Ο JKaradakov: #56 31-08-12 14:08 Εγώ απ'όσο ξέρω η εθελοντική στείρωση είναι γεγονός σε αρκετές χώρες. Για την Ελλάδα δεν γνωρίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 14:18 Η hurricane: #57 31-08-12 14:18 ντάξ μωρέ... υπάρχουν και άλλοι τρόποι όμως να προλάβεις το κακό.... εγώ για δικό σας καλό το λέω. τώρα άμα θέλετε.... τι να πω :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 14:52 Ο JKaradakov: #58 31-08-12 14:52 Αρχική Δημοσίευση από hurricane: ντάξ μωρέ... υπάρχουν και άλλοι τρόποι όμως να προλάβεις το κακό.... εγώ για δικό σας καλό το λέω. τώρα άμα θέλετε.... τι να πω :Ρ Click για ανάπτυξη... Στην στείρωση καταφεύγουν συνήθως άνδρες που έχουν πλέον 3- 4 παιδιά και δεν θέλουν άλλα. Οπότε και δεν χρειάζεται να ανυσηχούν για απρόοπτα και γλυτόνουν και μερικά ευρουλάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 17:53 Η Peace_ έγραψε: #59 31-08-12 17:53 ποιος το αμφισβήτησε ότι είναι; Click για ανάπτυξη... σωματικά εννοώ, όχι διανοητικά. το διανοητικά το ξέραμε από καιρό Πάντως όταν είδα το όνομα αυτού του θέματος έμεινα...δεν το ήξερα οτι είναι τόσο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 18:02 Ο papas έγραψε: #60 31-08-12 18:02 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Για καποιο λογο η στειρωση δεν μου φαινεται ασχημη λυση, εφοσον βεβαια θελουμε να πετυχουμε την ευγονικη αριων..Νταξει η ευθανασια ακραια. Click για ανάπτυξη... Τρολλάρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arianara S3 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Άμα είσασταν εσείς άτομα με ειδικές ανάγκες ρε ΝΟΥΜΕΡΑ, τι θα κάνατε ρε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:13 Ο Dias έγραψε: #46 31-08-12 12:13 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Άμα είσασταν εσείς άτομα με ειδικές ανάγκες ρε ΝΟΥΜΕΡΑ, τι θα κάνατε ρε; Click για ανάπτυξη... Μα, είναι (από διανοητική άποψη) άτομα με ειδικές ανάγκες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:20 Ο challenger: #47 31-08-12 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Άμα είσασταν εσείς άτομα με ειδικές ανάγκες ρε ΝΟΥΜΕΡΑ, τι θα κάνατε ρε; Click για ανάπτυξη... ποιος το αμφισβήτησε ότι είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:32 Ο nikosxdxd: #48 31-08-12 12:32 Για καποιο λογο η στειρωση δεν μου φαινεται ασχημη λυση, εφοσον βεβαια θελουμε να πετυχουμε την ευγονικη αριων..Νταξει η ευθανασια ακραια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:37 Η hurricane: #49 31-08-12 12:37 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Για καποιο λογο η στειρωση δεν μου φαινεται ασχημη λυση, εφοσον βεβαια θελουμε να πετυχουμε την ευγονικη αριων..Νταξει η ευθανασια ακραια. Click για ανάπτυξη... στείρωση δεν κάνουνε ούτε στους βιαστές, ενω πρέπει να κάνουνε στους φέροντες γονίδια γενετικών ασθενειών?? γενικά όλες αυτές οι πράξεις παραβιάζουν θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:43 Ο nikosxdxd: #50 31-08-12 12:43 Αρχική Δημοσίευση από hurricane: στείρωση δεν κάνουνε ούτε στους βιαστές, ενω πρέπει να κάνουνε στους φέροντες γονίδια γενετικών ασθενειών?? γενικά όλες αυτές οι πράξεις παραβιάζουν θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα. Click για ανάπτυξη... Δε λεω οτι ειναι ηθικα σωστο, αλλα στο σχεδιο που εχει χαραξει η Χρυση Αυγη συναδει με τετοιου ειδους πρακτικες.Συνεπως εχει μια λογικη, εστω και ιδιοτυπη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:46 Η hurricane: #51 31-08-12 12:46 ακόμα και για τον τρελό υπάρχει λογική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:47 Ο nikosxdxd: #52 31-08-12 12:47 Αρχική Δημοσίευση από hurricane: ακόμα και για τον τρελό υπάρχει λογική... Click για ανάπτυξη... Eiναι περιεργη ιστορια. Εμενα η γνωμη μου ειναι καπου στη μεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:49 Η hurricane: #53 31-08-12 12:49 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Eiναι περιεργη ιστορια. Εμενα η γνωμη μου ειναι καπου στη μεση. Click για ανάπτυξη... δλδ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:50 Ο challenger: #54 31-08-12 12:50 3:48 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:54 Ο nikosxdxd: #55 31-08-12 12:54 Αρχική Δημοσίευση από challenger: Spoiler 3:48 Click για ανάπτυξη... @Challenger πηρες την απαντηση σου, εκει ειμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Αυγούστου 2012 JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 14:08 Ο JKaradakov: #56 31-08-12 14:08 Εγώ απ'όσο ξέρω η εθελοντική στείρωση είναι γεγονός σε αρκετές χώρες. Για την Ελλάδα δεν γνωρίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 14:18 Η hurricane: #57 31-08-12 14:18 ντάξ μωρέ... υπάρχουν και άλλοι τρόποι όμως να προλάβεις το κακό.... εγώ για δικό σας καλό το λέω. τώρα άμα θέλετε.... τι να πω :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 14:52 Ο JKaradakov: #58 31-08-12 14:52 Αρχική Δημοσίευση από hurricane: ντάξ μωρέ... υπάρχουν και άλλοι τρόποι όμως να προλάβεις το κακό.... εγώ για δικό σας καλό το λέω. τώρα άμα θέλετε.... τι να πω :Ρ Click για ανάπτυξη... Στην στείρωση καταφεύγουν συνήθως άνδρες που έχουν πλέον 3- 4 παιδιά και δεν θέλουν άλλα. Οπότε και δεν χρειάζεται να ανυσηχούν για απρόοπτα και γλυτόνουν και μερικά ευρουλάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 17:53 Η Peace_ έγραψε: #59 31-08-12 17:53 ποιος το αμφισβήτησε ότι είναι; Click για ανάπτυξη... σωματικά εννοώ, όχι διανοητικά. το διανοητικά το ξέραμε από καιρό Πάντως όταν είδα το όνομα αυτού του θέματος έμεινα...δεν το ήξερα οτι είναι τόσο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 18:02 Ο papas έγραψε: #60 31-08-12 18:02 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Για καποιο λογο η στειρωση δεν μου φαινεται ασχημη λυση, εφοσον βεβαια θελουμε να πετυχουμε την ευγονικη αριων..Νταξει η ευθανασια ακραια. Click για ανάπτυξη... Τρολλάρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arianara S3 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Άμα είσασταν εσείς άτομα με ειδικές ανάγκες ρε ΝΟΥΜΕΡΑ, τι θα κάνατε ρε; Click για ανάπτυξη... Μα, είναι (από διανοητική άποψη) άτομα με ειδικές ανάγκες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:20 Ο challenger: #47 31-08-12 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Άμα είσασταν εσείς άτομα με ειδικές ανάγκες ρε ΝΟΥΜΕΡΑ, τι θα κάνατε ρε; Click για ανάπτυξη... ποιος το αμφισβήτησε ότι είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:32 Ο nikosxdxd: #48 31-08-12 12:32 Για καποιο λογο η στειρωση δεν μου φαινεται ασχημη λυση, εφοσον βεβαια θελουμε να πετυχουμε την ευγονικη αριων..Νταξει η ευθανασια ακραια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:37 Η hurricane: #49 31-08-12 12:37 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Για καποιο λογο η στειρωση δεν μου φαινεται ασχημη λυση, εφοσον βεβαια θελουμε να πετυχουμε την ευγονικη αριων..Νταξει η ευθανασια ακραια. Click για ανάπτυξη... στείρωση δεν κάνουνε ούτε στους βιαστές, ενω πρέπει να κάνουνε στους φέροντες γονίδια γενετικών ασθενειών?? γενικά όλες αυτές οι πράξεις παραβιάζουν θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:43 Ο nikosxdxd: #50 31-08-12 12:43 Αρχική Δημοσίευση από hurricane: στείρωση δεν κάνουνε ούτε στους βιαστές, ενω πρέπει να κάνουνε στους φέροντες γονίδια γενετικών ασθενειών?? γενικά όλες αυτές οι πράξεις παραβιάζουν θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα. Click για ανάπτυξη... Δε λεω οτι ειναι ηθικα σωστο, αλλα στο σχεδιο που εχει χαραξει η Χρυση Αυγη συναδει με τετοιου ειδους πρακτικες.Συνεπως εχει μια λογικη, εστω και ιδιοτυπη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:46 Η hurricane: #51 31-08-12 12:46 ακόμα και για τον τρελό υπάρχει λογική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:47 Ο nikosxdxd: #52 31-08-12 12:47 Αρχική Δημοσίευση από hurricane: ακόμα και για τον τρελό υπάρχει λογική... Click για ανάπτυξη... Eiναι περιεργη ιστορια. Εμενα η γνωμη μου ειναι καπου στη μεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:49 Η hurricane: #53 31-08-12 12:49 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Eiναι περιεργη ιστορια. Εμενα η γνωμη μου ειναι καπου στη μεση. Click για ανάπτυξη... δλδ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:50 Ο challenger: #54 31-08-12 12:50 3:48 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:54 Ο nikosxdxd: #55 31-08-12 12:54 Αρχική Δημοσίευση από challenger: Spoiler 3:48 Click για ανάπτυξη... @Challenger πηρες την απαντηση σου, εκει ειμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Αυγούστου 2012 JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 14:08 Ο JKaradakov: #56 31-08-12 14:08 Εγώ απ'όσο ξέρω η εθελοντική στείρωση είναι γεγονός σε αρκετές χώρες. Για την Ελλάδα δεν γνωρίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 14:18 Η hurricane: #57 31-08-12 14:18 ντάξ μωρέ... υπάρχουν και άλλοι τρόποι όμως να προλάβεις το κακό.... εγώ για δικό σας καλό το λέω. τώρα άμα θέλετε.... τι να πω :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 14:52 Ο JKaradakov: #58 31-08-12 14:52 Αρχική Δημοσίευση από hurricane: ντάξ μωρέ... υπάρχουν και άλλοι τρόποι όμως να προλάβεις το κακό.... εγώ για δικό σας καλό το λέω. τώρα άμα θέλετε.... τι να πω :Ρ Click για ανάπτυξη... Στην στείρωση καταφεύγουν συνήθως άνδρες που έχουν πλέον 3- 4 παιδιά και δεν θέλουν άλλα. Οπότε και δεν χρειάζεται να ανυσηχούν για απρόοπτα και γλυτόνουν και μερικά ευρουλάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 17:53 Η Peace_ έγραψε: #59 31-08-12 17:53 ποιος το αμφισβήτησε ότι είναι; Click για ανάπτυξη... σωματικά εννοώ, όχι διανοητικά. το διανοητικά το ξέραμε από καιρό Πάντως όταν είδα το όνομα αυτού του θέματος έμεινα...δεν το ήξερα οτι είναι τόσο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 18:02 Ο papas έγραψε: #60 31-08-12 18:02 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Για καποιο λογο η στειρωση δεν μου φαινεται ασχημη λυση, εφοσον βεβαια θελουμε να πετυχουμε την ευγονικη αριων..Νταξει η ευθανασια ακραια. Click για ανάπτυξη... Τρολλάρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arianara S3 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Άμα είσασταν εσείς άτομα με ειδικές ανάγκες ρε ΝΟΥΜΕΡΑ, τι θα κάνατε ρε; Click για ανάπτυξη... ποιος το αμφισβήτησε ότι είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:32 Ο nikosxdxd: #48 31-08-12 12:32 Για καποιο λογο η στειρωση δεν μου φαινεται ασχημη λυση, εφοσον βεβαια θελουμε να πετυχουμε την ευγονικη αριων..Νταξει η ευθανασια ακραια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:37 Η hurricane: #49 31-08-12 12:37 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Για καποιο λογο η στειρωση δεν μου φαινεται ασχημη λυση, εφοσον βεβαια θελουμε να πετυχουμε την ευγονικη αριων..Νταξει η ευθανασια ακραια. Click για ανάπτυξη... στείρωση δεν κάνουνε ούτε στους βιαστές, ενω πρέπει να κάνουνε στους φέροντες γονίδια γενετικών ασθενειών?? γενικά όλες αυτές οι πράξεις παραβιάζουν θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:43 Ο nikosxdxd: #50 31-08-12 12:43 Αρχική Δημοσίευση από hurricane: στείρωση δεν κάνουνε ούτε στους βιαστές, ενω πρέπει να κάνουνε στους φέροντες γονίδια γενετικών ασθενειών?? γενικά όλες αυτές οι πράξεις παραβιάζουν θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα. Click για ανάπτυξη... Δε λεω οτι ειναι ηθικα σωστο, αλλα στο σχεδιο που εχει χαραξει η Χρυση Αυγη συναδει με τετοιου ειδους πρακτικες.Συνεπως εχει μια λογικη, εστω και ιδιοτυπη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:46 Η hurricane: #51 31-08-12 12:46 ακόμα και για τον τρελό υπάρχει λογική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:47 Ο nikosxdxd: #52 31-08-12 12:47 Αρχική Δημοσίευση από hurricane: ακόμα και για τον τρελό υπάρχει λογική... Click για ανάπτυξη... Eiναι περιεργη ιστορια. Εμενα η γνωμη μου ειναι καπου στη μεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:49 Η hurricane: #53 31-08-12 12:49 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Eiναι περιεργη ιστορια. Εμενα η γνωμη μου ειναι καπου στη μεση. Click για ανάπτυξη... δλδ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:50 Ο challenger: #54 31-08-12 12:50 3:48 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:54 Ο nikosxdxd: #55 31-08-12 12:54 Αρχική Δημοσίευση από challenger: Spoiler 3:48 Click για ανάπτυξη... @Challenger πηρες την απαντηση σου, εκει ειμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Αυγούστου 2012 JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 14:08 Ο JKaradakov: #56 31-08-12 14:08 Εγώ απ'όσο ξέρω η εθελοντική στείρωση είναι γεγονός σε αρκετές χώρες. Για την Ελλάδα δεν γνωρίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 14:18 Η hurricane: #57 31-08-12 14:18 ντάξ μωρέ... υπάρχουν και άλλοι τρόποι όμως να προλάβεις το κακό.... εγώ για δικό σας καλό το λέω. τώρα άμα θέλετε.... τι να πω :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 14:52 Ο JKaradakov: #58 31-08-12 14:52 Αρχική Δημοσίευση από hurricane: ντάξ μωρέ... υπάρχουν και άλλοι τρόποι όμως να προλάβεις το κακό.... εγώ για δικό σας καλό το λέω. τώρα άμα θέλετε.... τι να πω :Ρ Click για ανάπτυξη... Στην στείρωση καταφεύγουν συνήθως άνδρες που έχουν πλέον 3- 4 παιδιά και δεν θέλουν άλλα. Οπότε και δεν χρειάζεται να ανυσηχούν για απρόοπτα και γλυτόνουν και μερικά ευρουλάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 17:53 Η Peace_ έγραψε: #59 31-08-12 17:53 ποιος το αμφισβήτησε ότι είναι; Click για ανάπτυξη... σωματικά εννοώ, όχι διανοητικά. το διανοητικά το ξέραμε από καιρό Πάντως όταν είδα το όνομα αυτού του θέματος έμεινα...δεν το ήξερα οτι είναι τόσο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 18:02 Ο papas έγραψε: #60 31-08-12 18:02 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Για καποιο λογο η στειρωση δεν μου φαινεται ασχημη λυση, εφοσον βεβαια θελουμε να πετυχουμε την ευγονικη αριων..Νταξει η ευθανασια ακραια. Click για ανάπτυξη... Τρολλάρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arianara S3 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για καποιο λογο η στειρωση δεν μου φαινεται ασχημη λυση, εφοσον βεβαια θελουμε να πετυχουμε την ευγονικη αριων..Νταξει η ευθανασια ακραια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:37 Η hurricane: #49 31-08-12 12:37 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Για καποιο λογο η στειρωση δεν μου φαινεται ασχημη λυση, εφοσον βεβαια θελουμε να πετυχουμε την ευγονικη αριων..Νταξει η ευθανασια ακραια. Click για ανάπτυξη... στείρωση δεν κάνουνε ούτε στους βιαστές, ενω πρέπει να κάνουνε στους φέροντες γονίδια γενετικών ασθενειών?? γενικά όλες αυτές οι πράξεις παραβιάζουν θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:43 Ο nikosxdxd: #50 31-08-12 12:43 Αρχική Δημοσίευση από hurricane: στείρωση δεν κάνουνε ούτε στους βιαστές, ενω πρέπει να κάνουνε στους φέροντες γονίδια γενετικών ασθενειών?? γενικά όλες αυτές οι πράξεις παραβιάζουν θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα. Click για ανάπτυξη... Δε λεω οτι ειναι ηθικα σωστο, αλλα στο σχεδιο που εχει χαραξει η Χρυση Αυγη συναδει με τετοιου ειδους πρακτικες.Συνεπως εχει μια λογικη, εστω και ιδιοτυπη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:46 Η hurricane: #51 31-08-12 12:46 ακόμα και για τον τρελό υπάρχει λογική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:47 Ο nikosxdxd: #52 31-08-12 12:47 Αρχική Δημοσίευση από hurricane: ακόμα και για τον τρελό υπάρχει λογική... Click για ανάπτυξη... Eiναι περιεργη ιστορια. Εμενα η γνωμη μου ειναι καπου στη μεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:49 Η hurricane: #53 31-08-12 12:49 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Eiναι περιεργη ιστορια. Εμενα η γνωμη μου ειναι καπου στη μεση. Click για ανάπτυξη... δλδ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:50 Ο challenger: #54 31-08-12 12:50 3:48 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:54 Ο nikosxdxd: #55 31-08-12 12:54 Αρχική Δημοσίευση από challenger: Spoiler 3:48 Click για ανάπτυξη... @Challenger πηρες την απαντηση σου, εκει ειμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Αυγούστου 2012 JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 14:08 Ο JKaradakov: #56 31-08-12 14:08 Εγώ απ'όσο ξέρω η εθελοντική στείρωση είναι γεγονός σε αρκετές χώρες. Για την Ελλάδα δεν γνωρίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 14:18 Η hurricane: #57 31-08-12 14:18 ντάξ μωρέ... υπάρχουν και άλλοι τρόποι όμως να προλάβεις το κακό.... εγώ για δικό σας καλό το λέω. τώρα άμα θέλετε.... τι να πω :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 14:52 Ο JKaradakov: #58 31-08-12 14:52 Αρχική Δημοσίευση από hurricane: ντάξ μωρέ... υπάρχουν και άλλοι τρόποι όμως να προλάβεις το κακό.... εγώ για δικό σας καλό το λέω. τώρα άμα θέλετε.... τι να πω :Ρ Click για ανάπτυξη... Στην στείρωση καταφεύγουν συνήθως άνδρες που έχουν πλέον 3- 4 παιδιά και δεν θέλουν άλλα. Οπότε και δεν χρειάζεται να ανυσηχούν για απρόοπτα και γλυτόνουν και μερικά ευρουλάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 17:53 Η Peace_ έγραψε: #59 31-08-12 17:53 ποιος το αμφισβήτησε ότι είναι; Click για ανάπτυξη... σωματικά εννοώ, όχι διανοητικά. το διανοητικά το ξέραμε από καιρό Πάντως όταν είδα το όνομα αυτού του θέματος έμεινα...δεν το ήξερα οτι είναι τόσο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 18:02 Ο papas έγραψε: #60 31-08-12 18:02 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Για καποιο λογο η στειρωση δεν μου φαινεται ασχημη λυση, εφοσον βεβαια θελουμε να πετυχουμε την ευγονικη αριων..Νταξει η ευθανασια ακραια. Click για ανάπτυξη... Τρολλάρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arianara S3 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Για καποιο λογο η στειρωση δεν μου φαινεται ασχημη λυση, εφοσον βεβαια θελουμε να πετυχουμε την ευγονικη αριων..Νταξει η ευθανασια ακραια. Click για ανάπτυξη... στείρωση δεν κάνουνε ούτε στους βιαστές, ενω πρέπει να κάνουνε στους φέροντες γονίδια γενετικών ασθενειών?? γενικά όλες αυτές οι πράξεις παραβιάζουν θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:43 Ο nikosxdxd: #50 31-08-12 12:43 Αρχική Δημοσίευση από hurricane: στείρωση δεν κάνουνε ούτε στους βιαστές, ενω πρέπει να κάνουνε στους φέροντες γονίδια γενετικών ασθενειών?? γενικά όλες αυτές οι πράξεις παραβιάζουν θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα. Click για ανάπτυξη... Δε λεω οτι ειναι ηθικα σωστο, αλλα στο σχεδιο που εχει χαραξει η Χρυση Αυγη συναδει με τετοιου ειδους πρακτικες.Συνεπως εχει μια λογικη, εστω και ιδιοτυπη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:46 Η hurricane: #51 31-08-12 12:46 ακόμα και για τον τρελό υπάρχει λογική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:47 Ο nikosxdxd: #52 31-08-12 12:47 Αρχική Δημοσίευση από hurricane: ακόμα και για τον τρελό υπάρχει λογική... Click για ανάπτυξη... Eiναι περιεργη ιστορια. Εμενα η γνωμη μου ειναι καπου στη μεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:49 Η hurricane: #53 31-08-12 12:49 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Eiναι περιεργη ιστορια. Εμενα η γνωμη μου ειναι καπου στη μεση. Click για ανάπτυξη... δλδ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:50 Ο challenger: #54 31-08-12 12:50 3:48 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:54 Ο nikosxdxd: #55 31-08-12 12:54 Αρχική Δημοσίευση από challenger: Spoiler 3:48 Click για ανάπτυξη... @Challenger πηρες την απαντηση σου, εκει ειμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Αυγούστου 2012 JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 14:08 Ο JKaradakov: #56 31-08-12 14:08 Εγώ απ'όσο ξέρω η εθελοντική στείρωση είναι γεγονός σε αρκετές χώρες. Για την Ελλάδα δεν γνωρίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 14:18 Η hurricane: #57 31-08-12 14:18 ντάξ μωρέ... υπάρχουν και άλλοι τρόποι όμως να προλάβεις το κακό.... εγώ για δικό σας καλό το λέω. τώρα άμα θέλετε.... τι να πω :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 14:52 Ο JKaradakov: #58 31-08-12 14:52 Αρχική Δημοσίευση από hurricane: ντάξ μωρέ... υπάρχουν και άλλοι τρόποι όμως να προλάβεις το κακό.... εγώ για δικό σας καλό το λέω. τώρα άμα θέλετε.... τι να πω :Ρ Click για ανάπτυξη... Στην στείρωση καταφεύγουν συνήθως άνδρες που έχουν πλέον 3- 4 παιδιά και δεν θέλουν άλλα. Οπότε και δεν χρειάζεται να ανυσηχούν για απρόοπτα και γλυτόνουν και μερικά ευρουλάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 17:53 Η Peace_ έγραψε: #59 31-08-12 17:53 ποιος το αμφισβήτησε ότι είναι; Click για ανάπτυξη... σωματικά εννοώ, όχι διανοητικά. το διανοητικά το ξέραμε από καιρό Πάντως όταν είδα το όνομα αυτού του θέματος έμεινα...δεν το ήξερα οτι είναι τόσο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 18:02 Ο papas έγραψε: #60 31-08-12 18:02 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Για καποιο λογο η στειρωση δεν μου φαινεται ασχημη λυση, εφοσον βεβαια θελουμε να πετυχουμε την ευγονικη αριων..Νταξει η ευθανασια ακραια. Click για ανάπτυξη... Τρολλάρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arianara S3 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από hurricane: στείρωση δεν κάνουνε ούτε στους βιαστές, ενω πρέπει να κάνουνε στους φέροντες γονίδια γενετικών ασθενειών?? γενικά όλες αυτές οι πράξεις παραβιάζουν θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα. Click για ανάπτυξη... Δε λεω οτι ειναι ηθικα σωστο, αλλα στο σχεδιο που εχει χαραξει η Χρυση Αυγη συναδει με τετοιου ειδους πρακτικες.Συνεπως εχει μια λογικη, εστω και ιδιοτυπη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:46 Η hurricane: #51 31-08-12 12:46 ακόμα και για τον τρελό υπάρχει λογική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:47 Ο nikosxdxd: #52 31-08-12 12:47 Αρχική Δημοσίευση από hurricane: ακόμα και για τον τρελό υπάρχει λογική... Click για ανάπτυξη... Eiναι περιεργη ιστορια. Εμενα η γνωμη μου ειναι καπου στη μεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:49 Η hurricane: #53 31-08-12 12:49 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Eiναι περιεργη ιστορια. Εμενα η γνωμη μου ειναι καπου στη μεση. Click για ανάπτυξη... δλδ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:50 Ο challenger: #54 31-08-12 12:50 3:48 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:54 Ο nikosxdxd: #55 31-08-12 12:54 Αρχική Δημοσίευση από challenger: Spoiler 3:48 Click για ανάπτυξη... @Challenger πηρες την απαντηση σου, εκει ειμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Αυγούστου 2012 JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 14:08 Ο JKaradakov: #56 31-08-12 14:08 Εγώ απ'όσο ξέρω η εθελοντική στείρωση είναι γεγονός σε αρκετές χώρες. Για την Ελλάδα δεν γνωρίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 14:18 Η hurricane: #57 31-08-12 14:18 ντάξ μωρέ... υπάρχουν και άλλοι τρόποι όμως να προλάβεις το κακό.... εγώ για δικό σας καλό το λέω. τώρα άμα θέλετε.... τι να πω :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 14:52 Ο JKaradakov: #58 31-08-12 14:52 Αρχική Δημοσίευση από hurricane: ντάξ μωρέ... υπάρχουν και άλλοι τρόποι όμως να προλάβεις το κακό.... εγώ για δικό σας καλό το λέω. τώρα άμα θέλετε.... τι να πω :Ρ Click για ανάπτυξη... Στην στείρωση καταφεύγουν συνήθως άνδρες που έχουν πλέον 3- 4 παιδιά και δεν θέλουν άλλα. Οπότε και δεν χρειάζεται να ανυσηχούν για απρόοπτα και γλυτόνουν και μερικά ευρουλάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 17:53 Η Peace_ έγραψε: #59 31-08-12 17:53 ποιος το αμφισβήτησε ότι είναι; Click για ανάπτυξη... σωματικά εννοώ, όχι διανοητικά. το διανοητικά το ξέραμε από καιρό Πάντως όταν είδα το όνομα αυτού του θέματος έμεινα...δεν το ήξερα οτι είναι τόσο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 18:02 Ο papas έγραψε: #60 31-08-12 18:02 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Για καποιο λογο η στειρωση δεν μου φαινεται ασχημη λυση, εφοσον βεβαια θελουμε να πετυχουμε την ευγονικη αριων..Νταξει η ευθανασια ακραια. Click για ανάπτυξη... Τρολλάρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arianara S3 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ακόμα και για τον τρελό υπάρχει λογική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:47 Ο nikosxdxd: #52 31-08-12 12:47 Αρχική Δημοσίευση από hurricane: ακόμα και για τον τρελό υπάρχει λογική... Click για ανάπτυξη... Eiναι περιεργη ιστορια. Εμενα η γνωμη μου ειναι καπου στη μεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:49 Η hurricane: #53 31-08-12 12:49 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Eiναι περιεργη ιστορια. Εμενα η γνωμη μου ειναι καπου στη μεση. Click για ανάπτυξη... δλδ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:50 Ο challenger: #54 31-08-12 12:50 3:48 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:54 Ο nikosxdxd: #55 31-08-12 12:54 Αρχική Δημοσίευση από challenger: Spoiler 3:48 Click για ανάπτυξη... @Challenger πηρες την απαντηση σου, εκει ειμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Αυγούστου 2012 JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 14:08 Ο JKaradakov: #56 31-08-12 14:08 Εγώ απ'όσο ξέρω η εθελοντική στείρωση είναι γεγονός σε αρκετές χώρες. Για την Ελλάδα δεν γνωρίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 14:18 Η hurricane: #57 31-08-12 14:18 ντάξ μωρέ... υπάρχουν και άλλοι τρόποι όμως να προλάβεις το κακό.... εγώ για δικό σας καλό το λέω. τώρα άμα θέλετε.... τι να πω :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 14:52 Ο JKaradakov: #58 31-08-12 14:52 Αρχική Δημοσίευση από hurricane: ντάξ μωρέ... υπάρχουν και άλλοι τρόποι όμως να προλάβεις το κακό.... εγώ για δικό σας καλό το λέω. τώρα άμα θέλετε.... τι να πω :Ρ Click για ανάπτυξη... Στην στείρωση καταφεύγουν συνήθως άνδρες που έχουν πλέον 3- 4 παιδιά και δεν θέλουν άλλα. Οπότε και δεν χρειάζεται να ανυσηχούν για απρόοπτα και γλυτόνουν και μερικά ευρουλάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 17:53 Η Peace_ έγραψε: #59 31-08-12 17:53 ποιος το αμφισβήτησε ότι είναι; Click για ανάπτυξη... σωματικά εννοώ, όχι διανοητικά. το διανοητικά το ξέραμε από καιρό Πάντως όταν είδα το όνομα αυτού του θέματος έμεινα...δεν το ήξερα οτι είναι τόσο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 18:02 Ο papas έγραψε: #60 31-08-12 18:02 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Για καποιο λογο η στειρωση δεν μου φαινεται ασχημη λυση, εφοσον βεβαια θελουμε να πετυχουμε την ευγονικη αριων..Νταξει η ευθανασια ακραια. Click για ανάπτυξη... Τρολλάρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arianara S3 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από hurricane: ακόμα και για τον τρελό υπάρχει λογική... Click για ανάπτυξη... Eiναι περιεργη ιστορια. Εμενα η γνωμη μου ειναι καπου στη μεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:49 Η hurricane: #53 31-08-12 12:49 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Eiναι περιεργη ιστορια. Εμενα η γνωμη μου ειναι καπου στη μεση. Click για ανάπτυξη... δλδ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:50 Ο challenger: #54 31-08-12 12:50 3:48 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:54 Ο nikosxdxd: #55 31-08-12 12:54 Αρχική Δημοσίευση από challenger: Spoiler 3:48 Click για ανάπτυξη... @Challenger πηρες την απαντηση σου, εκει ειμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Αυγούστου 2012 JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 14:08 Ο JKaradakov: #56 31-08-12 14:08 Εγώ απ'όσο ξέρω η εθελοντική στείρωση είναι γεγονός σε αρκετές χώρες. Για την Ελλάδα δεν γνωρίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 14:18 Η hurricane: #57 31-08-12 14:18 ντάξ μωρέ... υπάρχουν και άλλοι τρόποι όμως να προλάβεις το κακό.... εγώ για δικό σας καλό το λέω. τώρα άμα θέλετε.... τι να πω :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 14:52 Ο JKaradakov: #58 31-08-12 14:52 Αρχική Δημοσίευση από hurricane: ντάξ μωρέ... υπάρχουν και άλλοι τρόποι όμως να προλάβεις το κακό.... εγώ για δικό σας καλό το λέω. τώρα άμα θέλετε.... τι να πω :Ρ Click για ανάπτυξη... Στην στείρωση καταφεύγουν συνήθως άνδρες που έχουν πλέον 3- 4 παιδιά και δεν θέλουν άλλα. Οπότε και δεν χρειάζεται να ανυσηχούν για απρόοπτα και γλυτόνουν και μερικά ευρουλάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 17:53 Η Peace_ έγραψε: #59 31-08-12 17:53 ποιος το αμφισβήτησε ότι είναι; Click για ανάπτυξη... σωματικά εννοώ, όχι διανοητικά. το διανοητικά το ξέραμε από καιρό Πάντως όταν είδα το όνομα αυτού του θέματος έμεινα...δεν το ήξερα οτι είναι τόσο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 18:02 Ο papas έγραψε: #60 31-08-12 18:02 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Για καποιο λογο η στειρωση δεν μου φαινεται ασχημη λυση, εφοσον βεβαια θελουμε να πετυχουμε την ευγονικη αριων..Νταξει η ευθανασια ακραια. Click για ανάπτυξη... Τρολλάρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arianara S3 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Eiναι περιεργη ιστορια. Εμενα η γνωμη μου ειναι καπου στη μεση. Click για ανάπτυξη... δλδ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:50 Ο challenger: #54 31-08-12 12:50 3:48 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:54 Ο nikosxdxd: #55 31-08-12 12:54 Αρχική Δημοσίευση από challenger: Spoiler 3:48 Click για ανάπτυξη... @Challenger πηρες την απαντηση σου, εκει ειμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Αυγούστου 2012 JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 14:08 Ο JKaradakov: #56 31-08-12 14:08 Εγώ απ'όσο ξέρω η εθελοντική στείρωση είναι γεγονός σε αρκετές χώρες. Για την Ελλάδα δεν γνωρίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 14:18 Η hurricane: #57 31-08-12 14:18 ντάξ μωρέ... υπάρχουν και άλλοι τρόποι όμως να προλάβεις το κακό.... εγώ για δικό σας καλό το λέω. τώρα άμα θέλετε.... τι να πω :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 14:52 Ο JKaradakov: #58 31-08-12 14:52 Αρχική Δημοσίευση από hurricane: ντάξ μωρέ... υπάρχουν και άλλοι τρόποι όμως να προλάβεις το κακό.... εγώ για δικό σας καλό το λέω. τώρα άμα θέλετε.... τι να πω :Ρ Click για ανάπτυξη... Στην στείρωση καταφεύγουν συνήθως άνδρες που έχουν πλέον 3- 4 παιδιά και δεν θέλουν άλλα. Οπότε και δεν χρειάζεται να ανυσηχούν για απρόοπτα και γλυτόνουν και μερικά ευρουλάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 17:53 Η Peace_ έγραψε: #59 31-08-12 17:53 ποιος το αμφισβήτησε ότι είναι; Click για ανάπτυξη... σωματικά εννοώ, όχι διανοητικά. το διανοητικά το ξέραμε από καιρό Πάντως όταν είδα το όνομα αυτού του θέματος έμεινα...δεν το ήξερα οτι είναι τόσο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 18:02 Ο papas έγραψε: #60 31-08-12 18:02 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Για καποιο λογο η στειρωση δεν μου φαινεται ασχημη λυση, εφοσον βεβαια θελουμε να πετυχουμε την ευγονικη αριων..Νταξει η ευθανασια ακραια. Click για ανάπτυξη... Τρολλάρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arianara S3 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
3:48 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 12:54 Ο nikosxdxd: #55 31-08-12 12:54 Αρχική Δημοσίευση από challenger: Spoiler 3:48 Click για ανάπτυξη... @Challenger πηρες την απαντηση σου, εκει ειμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Αυγούστου 2012 JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 14:08 Ο JKaradakov: #56 31-08-12 14:08 Εγώ απ'όσο ξέρω η εθελοντική στείρωση είναι γεγονός σε αρκετές χώρες. Για την Ελλάδα δεν γνωρίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 14:18 Η hurricane: #57 31-08-12 14:18 ντάξ μωρέ... υπάρχουν και άλλοι τρόποι όμως να προλάβεις το κακό.... εγώ για δικό σας καλό το λέω. τώρα άμα θέλετε.... τι να πω :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 14:52 Ο JKaradakov: #58 31-08-12 14:52 Αρχική Δημοσίευση από hurricane: ντάξ μωρέ... υπάρχουν και άλλοι τρόποι όμως να προλάβεις το κακό.... εγώ για δικό σας καλό το λέω. τώρα άμα θέλετε.... τι να πω :Ρ Click για ανάπτυξη... Στην στείρωση καταφεύγουν συνήθως άνδρες που έχουν πλέον 3- 4 παιδιά και δεν θέλουν άλλα. Οπότε και δεν χρειάζεται να ανυσηχούν για απρόοπτα και γλυτόνουν και μερικά ευρουλάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 17:53 Η Peace_ έγραψε: #59 31-08-12 17:53 ποιος το αμφισβήτησε ότι είναι; Click για ανάπτυξη... σωματικά εννοώ, όχι διανοητικά. το διανοητικά το ξέραμε από καιρό Πάντως όταν είδα το όνομα αυτού του θέματος έμεινα...δεν το ήξερα οτι είναι τόσο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 18:02 Ο papas έγραψε: #60 31-08-12 18:02 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Για καποιο λογο η στειρωση δεν μου φαινεται ασχημη λυση, εφοσον βεβαια θελουμε να πετυχουμε την ευγονικη αριων..Νταξει η ευθανασια ακραια. Click για ανάπτυξη... Τρολλάρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arianara S3 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από challenger: Spoiler 3:48 Click για ανάπτυξη... @Challenger πηρες την απαντηση σου, εκει ειμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 14:08 Ο JKaradakov: #56 31-08-12 14:08 Εγώ απ'όσο ξέρω η εθελοντική στείρωση είναι γεγονός σε αρκετές χώρες. Για την Ελλάδα δεν γνωρίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 14:18 Η hurricane: #57 31-08-12 14:18 ντάξ μωρέ... υπάρχουν και άλλοι τρόποι όμως να προλάβεις το κακό.... εγώ για δικό σας καλό το λέω. τώρα άμα θέλετε.... τι να πω :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 14:52 Ο JKaradakov: #58 31-08-12 14:52 Αρχική Δημοσίευση από hurricane: ντάξ μωρέ... υπάρχουν και άλλοι τρόποι όμως να προλάβεις το κακό.... εγώ για δικό σας καλό το λέω. τώρα άμα θέλετε.... τι να πω :Ρ Click για ανάπτυξη... Στην στείρωση καταφεύγουν συνήθως άνδρες που έχουν πλέον 3- 4 παιδιά και δεν θέλουν άλλα. Οπότε και δεν χρειάζεται να ανυσηχούν για απρόοπτα και γλυτόνουν και μερικά ευρουλάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 17:53 Η Peace_ έγραψε: #59 31-08-12 17:53 ποιος το αμφισβήτησε ότι είναι; Click για ανάπτυξη... σωματικά εννοώ, όχι διανοητικά. το διανοητικά το ξέραμε από καιρό Πάντως όταν είδα το όνομα αυτού του θέματος έμεινα...δεν το ήξερα οτι είναι τόσο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 18:02 Ο papas έγραψε: #60 31-08-12 18:02 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Για καποιο λογο η στειρωση δεν μου φαινεται ασχημη λυση, εφοσον βεβαια θελουμε να πετυχουμε την ευγονικη αριων..Νταξει η ευθανασια ακραια. Click για ανάπτυξη... Τρολλάρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arianara S3 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ απ'όσο ξέρω η εθελοντική στείρωση είναι γεγονός σε αρκετές χώρες. Για την Ελλάδα δεν γνωρίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 14:18 Η hurricane: #57 31-08-12 14:18 ντάξ μωρέ... υπάρχουν και άλλοι τρόποι όμως να προλάβεις το κακό.... εγώ για δικό σας καλό το λέω. τώρα άμα θέλετε.... τι να πω :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 14:52 Ο JKaradakov: #58 31-08-12 14:52 Αρχική Δημοσίευση από hurricane: ντάξ μωρέ... υπάρχουν και άλλοι τρόποι όμως να προλάβεις το κακό.... εγώ για δικό σας καλό το λέω. τώρα άμα θέλετε.... τι να πω :Ρ Click για ανάπτυξη... Στην στείρωση καταφεύγουν συνήθως άνδρες που έχουν πλέον 3- 4 παιδιά και δεν θέλουν άλλα. Οπότε και δεν χρειάζεται να ανυσηχούν για απρόοπτα και γλυτόνουν και μερικά ευρουλάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 17:53 Η Peace_ έγραψε: #59 31-08-12 17:53 ποιος το αμφισβήτησε ότι είναι; Click για ανάπτυξη... σωματικά εννοώ, όχι διανοητικά. το διανοητικά το ξέραμε από καιρό Πάντως όταν είδα το όνομα αυτού του θέματος έμεινα...δεν το ήξερα οτι είναι τόσο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 18:02 Ο papas έγραψε: #60 31-08-12 18:02 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Για καποιο λογο η στειρωση δεν μου φαινεται ασχημη λυση, εφοσον βεβαια θελουμε να πετυχουμε την ευγονικη αριων..Νταξει η ευθανασια ακραια. Click για ανάπτυξη... Τρολλάρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arianara S3 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ντάξ μωρέ... υπάρχουν και άλλοι τρόποι όμως να προλάβεις το κακό.... εγώ για δικό σας καλό το λέω. τώρα άμα θέλετε.... τι να πω :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 14:52 Ο JKaradakov: #58 31-08-12 14:52 Αρχική Δημοσίευση από hurricane: ντάξ μωρέ... υπάρχουν και άλλοι τρόποι όμως να προλάβεις το κακό.... εγώ για δικό σας καλό το λέω. τώρα άμα θέλετε.... τι να πω :Ρ Click για ανάπτυξη... Στην στείρωση καταφεύγουν συνήθως άνδρες που έχουν πλέον 3- 4 παιδιά και δεν θέλουν άλλα. Οπότε και δεν χρειάζεται να ανυσηχούν για απρόοπτα και γλυτόνουν και μερικά ευρουλάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 17:53 Η Peace_ έγραψε: #59 31-08-12 17:53 ποιος το αμφισβήτησε ότι είναι; Click για ανάπτυξη... σωματικά εννοώ, όχι διανοητικά. το διανοητικά το ξέραμε από καιρό Πάντως όταν είδα το όνομα αυτού του θέματος έμεινα...δεν το ήξερα οτι είναι τόσο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 18:02 Ο papas έγραψε: #60 31-08-12 18:02 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Για καποιο λογο η στειρωση δεν μου φαινεται ασχημη λυση, εφοσον βεβαια θελουμε να πετυχουμε την ευγονικη αριων..Νταξει η ευθανασια ακραια. Click για ανάπτυξη... Τρολλάρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arianara S3 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από hurricane: ντάξ μωρέ... υπάρχουν και άλλοι τρόποι όμως να προλάβεις το κακό.... εγώ για δικό σας καλό το λέω. τώρα άμα θέλετε.... τι να πω :Ρ Click για ανάπτυξη... Στην στείρωση καταφεύγουν συνήθως άνδρες που έχουν πλέον 3- 4 παιδιά και δεν θέλουν άλλα. Οπότε και δεν χρειάζεται να ανυσηχούν για απρόοπτα και γλυτόνουν και μερικά ευρουλάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 17:53 Η Peace_ έγραψε: #59 31-08-12 17:53 ποιος το αμφισβήτησε ότι είναι; Click για ανάπτυξη... σωματικά εννοώ, όχι διανοητικά. το διανοητικά το ξέραμε από καιρό Πάντως όταν είδα το όνομα αυτού του θέματος έμεινα...δεν το ήξερα οτι είναι τόσο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 18:02 Ο papas έγραψε: #60 31-08-12 18:02 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Για καποιο λογο η στειρωση δεν μου φαινεται ασχημη λυση, εφοσον βεβαια θελουμε να πετυχουμε την ευγονικη αριων..Νταξει η ευθανασια ακραια. Click για ανάπτυξη... Τρολλάρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
ποιος το αμφισβήτησε ότι είναι; Click για ανάπτυξη... σωματικά εννοώ, όχι διανοητικά. το διανοητικά το ξέραμε από καιρό Πάντως όταν είδα το όνομα αυτού του θέματος έμεινα...δεν το ήξερα οτι είναι τόσο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 18:02 Ο papas έγραψε: #60 31-08-12 18:02 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Για καποιο λογο η στειρωση δεν μου φαινεται ασχημη λυση, εφοσον βεβαια θελουμε να πετυχουμε την ευγονικη αριων..Νταξει η ευθανασια ακραια. Click για ανάπτυξη... Τρολλάρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Για καποιο λογο η στειρωση δεν μου φαινεται ασχημη λυση, εφοσον βεβαια θελουμε να πετυχουμε την ευγονικη αριων..Νταξει η ευθανασια ακραια. Click για ανάπτυξη... Τρολλάρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.