chris_90
Διάσημο μέλος

Ομως η Βιολογια κατευθυνσης ειναι το 1ο μαθημα βαρυτητας για τη σχολη μου και θελω να γραψω 100 στο μαθημα αυτο (στη χειροτερη 95). Φετος στις πανελληνιες βαθμολογηθηκα με 16,9 παρολο που απαντησα πληρως σε ολα τα ερωτηματα. Αυτο με εχει αγχωσει απιστευτα για του χρονου.
Πιστευετε οτι στο μαθημα αυτο ειναι απαραιτητο το φροντιστηριο η τα ιδιαιτερα; Η οτι το απολυτο 100 επιτυγχανεται με πολλες ωρες διαβασματος και "παπαγαλια", πραγμα που μπορει καποιος να το κανει και μονος του;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
arriana
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος

(δεν απανταω στην ερωτηση του τοπικ σου γιατι ειναι τεχνολογικη

chris_90
Διάσημο μέλος

Κοιτα... περυσι εμαθα ενα βιβλιο παπαγαλια (με την κυριολεκτικη εννοια της λεξης) και το αποτελεσμα ηταν ενα 16,9 που ποτε δεν καταλαβα απο που μου ηρθε. Θεωρω ομως οτι εχω κατανοησει σε βαθος την υλη και οτι μπορω να ανταπεξελθω. Σκεφτομαι ομως οτι ΟΛΟΙ πανε φροντιστηριο σ' αυτο το μαθημα, αρα καποιο λογο θα εχουν. Και επειδη το μαθημα ειναι βαρυτητας, ακομα και το 1/100 μετραει... Συνεπως δεν θελω να το ρισκαρω.εσυ τωρα που εχεις ηδη δωσει 1 φορα πανελληνιες, δεν μπορεις να κρινεις?
Περυσι δεν μπορω να πω οτι εκανα κατι το ιδιαιτερο στο φροντιστηριο. Μονο καποιες αποριες μου ελυνα εκει, που τωρα ομως δεν τις εχω. Το 95% της δουλειας (του παπαγαλισματος δηλαδη :p) μονος μου το εβγαζα...
Αν γραψω και την 2η χρονια ομως τοσο, βραστα...
m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος

Στην τελικη, αφου μπορεις να παπαγαλισεις ολη τη βιολογια κατ, μπορεις να παπαγαλισεις μεθοδολογιες ασκησεων ετσι ωστε με το που βλεπεις μια ασκηση να ειναι σαν να διαβαζεις μια ερωτηση θεωρειας και να θυμασαι σε ποια σελιδα/παραγραφο ειναι η απαντηση.(οχι δεν ειμαι υπερ των μεθοδολογιων. τις σιχαινομαι. αλλα 'ο σκοπος(εισαγωγη σε πανεπιστημιο ασχετο με μαθηματικα) αγιαζει τα μεσα(μεθοδολογιες)'.

Μπορει να μην ειναι μαθημα βαρυτητας, αλλα καλυτερα ενα 15 στα μαθηματικα και να χασεις 1/100 στη βιολογια, παρα να γραψεις βαση μαθηματικα και 100/100 βιολογια.
Αποψη μου.

chris_90
Διάσημο μέλος

EDIT: Εχω να παπαγαλισω 2 βιβλια βιολογιας, δεν μπορω να παπαγαλισω και 200.000 μεθοδολογιες (και λιγες λεω :p) στα μαθηματικα!
Iliaso
Περιβόητο μέλος

m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος

αλλα μου φαινεται ολιγον αδιανοητο ενας μαθητης που στοχευει ψηλα φυσικη και 20αρια βιολογια-χημεια να μην μπορει να γραψει μαθηματικα πανω απο 15 με εξασκηση.
chris_90
Διάσημο μέλος

Ας επιστρεψουμε ομως στο θεμα μας που ειναι η βιολογια κατευθυνσης!

george_k214
Εκκολαπτόμενο μέλος

chris_90
Διάσημο μέλος

yozerehs
Τιμώμενο Μέλος

who
Πολύ δραστήριο μέλος

chris_90
Διάσημο μέλος

Ειμαι αποφοιτος! :pΠήγαινε, Ενισχυτική διδασκαλία.
Iliaso
Περιβόητο μέλος

Wolfie
Δραστήριο μέλος

yozerehs
Τιμώμενο Μέλος

Α! Ναι!Ειμαι αποφοιτος! :p

chris_90
Διάσημο μέλος

Demand
Νεοφερμένο μέλος

:no1::no1:Τελικά θα κάνω ιδιαίτερα και στη βιολογία. Μπορεί να είναι πολύ δύσκολα τα οικονομικά, αλλα πιστεύω οτι θα με βοηθήσει. Δεν μπορούσα να το ρισκάρω και να διαβάσω "ξεκρέμαστος"...
Οι γονείς σου επενδύουν πολλά σε εσένα και ελπίζω να τους επιβεβαιώσεις και να τα πας τέλεια

elena901126
Νεοφερμένο μέλος

υπάρχουν άτομα που οκ δεν τα παίρνουν τα μαθηματικά αλλά απο τη στιγμή π λές οτι έχεις καταλάβει τις έννοιες αλλα δεν μπορείς να τις εφαρμόσεις αυτό είναι έλλεψη τριβής με το συγκεκριμένο μάθημα!Αν τους δώσεις σημασία θα σε ανταμοίψουν!
Αυτά κ καλό κουράγιο!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.