!!!...vivaki...!!!
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θέλω να μου προτείνετε διάφορους (νόμιμους) τρόπους για να βγάλω κάποια λεφτά μέσω του internet!
:thanks:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal
Διαχειριστής

-petros
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Proudqueen
Δραστήριο μέλος

mostel
Πολύ δραστήριο μέλος

nikosl
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ22136
Νεοφερμένο μέλος

!!!...vivaki...!!!
Εκκολαπτόμενο μέλος

πχ το περιοδικό super λέει: 1) με τη βοήθεια κάποιου ειδικού να φτιάξω το δικό μου web site σχεδιασμένο με κέφι και φαντασία από όπου θα πουλώ χειοροποίητα κοσμήματα.....κτλ κτλ 2) να ξεκινήσω οργανωμένη αραγωγή και να πουλώ μέσω internet σπιτικά γλυκά που θα έχουν φτιάξει μαμάδες γιαγιάδες θείες και άλλες. 3) να πουλήσω μεταχειρισμένα τζιν τσάντες που δε θέλω πια και άλλα (όποιος έχει το περιοδικό σελ: 114 πάνω πάνω τεύχος 335
Κάμιά άλλη ιδέα;
Valandil
Πολύ δραστήριο μέλος

!!!...vivaki...!!!
Εκκολαπτόμενο μέλος

Afey
Πολύ δραστήριο μέλος

ναι αυτό εννοώ....
πχ το περιοδικό super λέει: 1) με τη βοήθεια κάποιου ειδικού να φτιάξω το δικό μου web site σχεδιασμένο με κέφι και φαντασία από όπου θα πουλώ χειοροποίητα κοσμήματα.....κτλ κτλ 2) να ξεκινήσω οργανωμένη αραγωγή και να πουλώ μέσω internet σπιτικά γλυκά που θα έχουν φτιάξει μαμάδες γιαγιάδες θείες και άλλες. 3) να πουλήσω μεταχειρισμένα τζιν τσάντες που δε θέλω πια και άλλα (όποιος έχει το περιοδικό σελ: 114 πάνω πάνω τεύχος 335
Κάμιά άλλη ιδέα;
Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, πραγματικά μ' αρέσουν οι άνθρωποι που έχουν μεράκι και όρεξη, αλλά δεν φαντάζεσαι πόσο απίθανο είναι βγάλεις κέρδος απ' όλα αυτά που ανέφερες

Scandal
Διαχειριστής

Τώρα αν υπάρχει κανένα site για κορίτσια όπου μπορούν να βάζουν πχ αγγελίες για πώληση μεταχειρισμένων τσαντών και τέτοια δε ξέρω.

Εγώ που και που πουλάω τα παλιά μου PC Parts.

-petros
nickzor
Νεοφερμένο μέλος

Για να βγάλεις χρήματα απο το Internet δεν χρειάζεσαι πιστωτική, Paypal κτλ. μπορείς να λαμβάνεις επιταγές.
Ο πιο εύκολος τρόπος είναι να κάνεις δουλείες που σχετίζονται με το Internet, π.χ σχεδίαση ιστοσελίδων, μεταφράσεις (αν και είναι λίγο ξεφτυλισμένα τα λεφτά και δύσκολα βρίσκεις γιατί υπάρχει μεγάλη ζήτηση και μικρή προσφορά, εκτός και αν μιλάς καλά παραπάνω απο 2 γλώσσες), εργασίες γραφικών, αρθρογραφίες κ.α
Ένας άλλος τρόπος είναι η δημιουργία μιας ιστοσελίδας και η τοποθέτηση διαφημίσεων σε αυτή, αλλά για να γίνει αποδοτικός τρόπος πρέπει η σελίδα σου να έχει επισκέψεις (και πολλά άλλα, το πιο σημαντικό είναι οι επισκέπτες όμως)
SCULLY
Πολύ δραστήριο μέλος

ntebis
Νεοφερμένο μέλος

Ηλίας
Πολύ δραστήριο μέλος

Tempora
Νεοφερμένο μέλος

888

Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος

Μετά βάζεις bannerakia και έτσι μπορείς να βγάλεις καλά λεφτά..
Άλλος αποδoτικός τρόπος δεν υπάρχει, όπως μην περιμένεις να βγάλεις τίποτα από PTC sites...
nikosl
Εκκολαπτόμενο μέλος

kambana
Δραστήριο μέλος

ναι αυτό εννοώ....
Κάμιά άλλη ιδέα;
Γϊνεται αυτό;;;;Αν ναι, με ενδιαφέρει...
φυσικά και υπάρχει - ebay.
Για να βγάλεις χρήματα απο το Internet δεν χρειάζεσαι πιστωτική, Paypal κτλ. μπορείς να λαμβάνεις επιταγές.
Ο πιο εύκολος τρόπος είναι να κάνεις δουλείες που σχετίζονται με το Internet, π.χ σχεδίαση ιστοσελίδων, μεταφράσεις (αν και είναι λίγο ξεφτυλισμένα τα λεφτά και δύσκολα βρίσκεις γιατί υπάρχει μεγάλη ζήτηση και μικρή προσφορά, εκτός και αν μιλάς καλά παραπάνω απο 2 γλώσσες), εργασίες γραφικών, αρθρογραφίες κ.α
Ένας άλλος τρόπος είναι η δημιουργία μιας ιστοσελίδας και η τοποθέτηση διαφημίσεων σε αυτή, αλλά για να γίνει αποδοτικός τρόπος πρέπει η σελίδα σου να έχει επισκέψεις (και πολλά άλλα, το πιο σημαντικό είναι οι επισκέπτες όμως)
Για τα παραπάνω πώς και πού μπορώ να ενημερωθώ περισσότερο;;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος

Κι εγώ αυτό θα οσυ έλεγα. ΝΟμίζω είναι ο καλύτερος δωρεάν τρόπος να βγάλεις λεφτάφτιαξε ενα μλογκ καντο πιο ενδιαφερον ετσι να μπαινει πολυσ κοσμοσ και βαλε στο μπλογκ σου το Google AdSense
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.