Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:41 Η Vampi έγραψε: #21 07-12-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Μη μου πεις οτί είσαι με το μέρος αυτής της παρακατιανής απ'τη "μαρία της γειτονιάς"? Click για ανάπτυξη... Ναι. Το βρήκες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TomWelling18 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σωκράτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 249 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:23 Ο TomWelling18: #22 07-12-09 21:23 Αρχική Δημοσίευση από nPb: με chivas μπουκάλι άσπρο πάτο (με ανάμειξη μπύρας) ή χορό μέχρι πρωίας; υπάρχουν πολλοί τρόποι εκδίκησης μιας (βαμμένης "ξανθιάς") παρθένας!! Click για ανάπτυξη... Ο νοών νοείτω για το πώς εκδικείται στην εν λόγω ταινία η παρθένα!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: δεν έβλεπα αλλά ξέρω το στόρυ... ερώτηση κρίσεως... πως μπορεί κάποιος γιατρός να κάνει σε μια κοπέλα εξωσωματική κ να μην καταλάβει ότι είναι παρθένα?! έλεος! Click για ανάπτυξη... Το ίδιο σκεφτόμουν κι εγώ... Βέβαια ο γιατρός διευκρινίζει στη συνέχεια τι πίστευε... Από την άλλη αν σκεφτείς τι κάνουν οι γιατροί, μπορεί να πιστέψεις ότι αυτό υπάρχει πιθανότητα να συμβεί. Καλή παρωδία ήταν η Juana, αλλά μέχρι εκεί, διότι οι αργοί ρυθμοί της την καθιστούσαν ανούσια (153 επεισόδια για μια ιστορία που σε 100 επεισόδια των 40 λεπτών θα μπορούσε να λυθεί!). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:42 Η !Βάλια! έγραψε: #23 07-12-09 22:42 Πώς λεγόταν η Χουάνα η παρθένα μετά την γνωριμία της με τον Τσακ Νόρις; "Χουάνα" χοχοχο Ον τόπικ: όχι, αν και έβλεπα διάφορες τέτοιες χαζομαρούλες σαν παιδί και γω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:40 Η Ειμαρμένη: #24 08-12-09 13:40 Το είδα ένα καλοκαίρι.Α Λυκείου νομίζω πήγαινα.Κι από τότε με φωνάζουν "Χουανίτα".Βάσανα πολλά πάντως είχε αυτό το κορίτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:52 Ο nPb έγραψε: #25 08-12-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Το είδα ένα καλοκαίρι.Α Λυκείου νομίζω πήγαινα.Κι από τότε με φωνάζουν "Χουανίτα".Βάσανα πολλά πάντως είχε αυτό το κορίτσι. Click για ανάπτυξη... γιατί έμοιαζες στην Χουάνα; την παρθένα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:09 Η Ειμαρμένη: #26 08-12-09 14:09 ΜΜΜΜ κρυάδες.Όχι,επειδή με λένε Ιωάννα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Μη μου πεις οτί είσαι με το μέρος αυτής της παρακατιανής απ'τη "μαρία της γειτονιάς"? Click για ανάπτυξη... Ναι. Το βρήκες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
TomWelling18 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σωκράτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 249 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:23 Ο TomWelling18: #22 07-12-09 21:23 Αρχική Δημοσίευση από nPb: με chivas μπουκάλι άσπρο πάτο (με ανάμειξη μπύρας) ή χορό μέχρι πρωίας; υπάρχουν πολλοί τρόποι εκδίκησης μιας (βαμμένης "ξανθιάς") παρθένας!! Click για ανάπτυξη... Ο νοών νοείτω για το πώς εκδικείται στην εν λόγω ταινία η παρθένα!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: δεν έβλεπα αλλά ξέρω το στόρυ... ερώτηση κρίσεως... πως μπορεί κάποιος γιατρός να κάνει σε μια κοπέλα εξωσωματική κ να μην καταλάβει ότι είναι παρθένα?! έλεος! Click για ανάπτυξη... Το ίδιο σκεφτόμουν κι εγώ... Βέβαια ο γιατρός διευκρινίζει στη συνέχεια τι πίστευε... Από την άλλη αν σκεφτείς τι κάνουν οι γιατροί, μπορεί να πιστέψεις ότι αυτό υπάρχει πιθανότητα να συμβεί. Καλή παρωδία ήταν η Juana, αλλά μέχρι εκεί, διότι οι αργοί ρυθμοί της την καθιστούσαν ανούσια (153 επεισόδια για μια ιστορία που σε 100 επεισόδια των 40 λεπτών θα μπορούσε να λυθεί!). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:42 Η !Βάλια! έγραψε: #23 07-12-09 22:42 Πώς λεγόταν η Χουάνα η παρθένα μετά την γνωριμία της με τον Τσακ Νόρις; "Χουάνα" χοχοχο Ον τόπικ: όχι, αν και έβλεπα διάφορες τέτοιες χαζομαρούλες σαν παιδί και γω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:40 Η Ειμαρμένη: #24 08-12-09 13:40 Το είδα ένα καλοκαίρι.Α Λυκείου νομίζω πήγαινα.Κι από τότε με φωνάζουν "Χουανίτα".Βάσανα πολλά πάντως είχε αυτό το κορίτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:52 Ο nPb έγραψε: #25 08-12-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Το είδα ένα καλοκαίρι.Α Λυκείου νομίζω πήγαινα.Κι από τότε με φωνάζουν "Χουανίτα".Βάσανα πολλά πάντως είχε αυτό το κορίτσι. Click για ανάπτυξη... γιατί έμοιαζες στην Χουάνα; την παρθένα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:09 Η Ειμαρμένη: #26 08-12-09 14:09 ΜΜΜΜ κρυάδες.Όχι,επειδή με λένε Ιωάννα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nPb: με chivas μπουκάλι άσπρο πάτο (με ανάμειξη μπύρας) ή χορό μέχρι πρωίας; υπάρχουν πολλοί τρόποι εκδίκησης μιας (βαμμένης "ξανθιάς") παρθένας!! Click για ανάπτυξη... Ο νοών νοείτω για το πώς εκδικείται στην εν λόγω ταινία η παρθένα!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Pemptousia: δεν έβλεπα αλλά ξέρω το στόρυ... ερώτηση κρίσεως... πως μπορεί κάποιος γιατρός να κάνει σε μια κοπέλα εξωσωματική κ να μην καταλάβει ότι είναι παρθένα?! έλεος! Click για ανάπτυξη... Το ίδιο σκεφτόμουν κι εγώ... Βέβαια ο γιατρός διευκρινίζει στη συνέχεια τι πίστευε... Από την άλλη αν σκεφτείς τι κάνουν οι γιατροί, μπορεί να πιστέψεις ότι αυτό υπάρχει πιθανότητα να συμβεί. Καλή παρωδία ήταν η Juana, αλλά μέχρι εκεί, διότι οι αργοί ρυθμοί της την καθιστούσαν ανούσια (153 επεισόδια για μια ιστορία που σε 100 επεισόδια των 40 λεπτών θα μπορούσε να λυθεί!). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:42 Η !Βάλια! έγραψε: #23 07-12-09 22:42 Πώς λεγόταν η Χουάνα η παρθένα μετά την γνωριμία της με τον Τσακ Νόρις; "Χουάνα" χοχοχο Ον τόπικ: όχι, αν και έβλεπα διάφορες τέτοιες χαζομαρούλες σαν παιδί και γω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:40 Η Ειμαρμένη: #24 08-12-09 13:40 Το είδα ένα καλοκαίρι.Α Λυκείου νομίζω πήγαινα.Κι από τότε με φωνάζουν "Χουανίτα".Βάσανα πολλά πάντως είχε αυτό το κορίτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:52 Ο nPb έγραψε: #25 08-12-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Το είδα ένα καλοκαίρι.Α Λυκείου νομίζω πήγαινα.Κι από τότε με φωνάζουν "Χουανίτα".Βάσανα πολλά πάντως είχε αυτό το κορίτσι. Click για ανάπτυξη... γιατί έμοιαζες στην Χουάνα; την παρθένα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:09 Η Ειμαρμένη: #26 08-12-09 14:09 ΜΜΜΜ κρυάδες.Όχι,επειδή με λένε Ιωάννα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πώς λεγόταν η Χουάνα η παρθένα μετά την γνωριμία της με τον Τσακ Νόρις; "Χουάνα" χοχοχο Ον τόπικ: όχι, αν και έβλεπα διάφορες τέτοιες χαζομαρούλες σαν παιδί και γω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:40 Η Ειμαρμένη: #24 08-12-09 13:40 Το είδα ένα καλοκαίρι.Α Λυκείου νομίζω πήγαινα.Κι από τότε με φωνάζουν "Χουανίτα".Βάσανα πολλά πάντως είχε αυτό το κορίτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:52 Ο nPb έγραψε: #25 08-12-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Το είδα ένα καλοκαίρι.Α Λυκείου νομίζω πήγαινα.Κι από τότε με φωνάζουν "Χουανίτα".Βάσανα πολλά πάντως είχε αυτό το κορίτσι. Click για ανάπτυξη... γιατί έμοιαζες στην Χουάνα; την παρθένα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:09 Η Ειμαρμένη: #26 08-12-09 14:09 ΜΜΜΜ κρυάδες.Όχι,επειδή με λένε Ιωάννα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το είδα ένα καλοκαίρι.Α Λυκείου νομίζω πήγαινα.Κι από τότε με φωνάζουν "Χουανίτα".Βάσανα πολλά πάντως είχε αυτό το κορίτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:52 Ο nPb έγραψε: #25 08-12-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Το είδα ένα καλοκαίρι.Α Λυκείου νομίζω πήγαινα.Κι από τότε με φωνάζουν "Χουανίτα".Βάσανα πολλά πάντως είχε αυτό το κορίτσι. Click για ανάπτυξη... γιατί έμοιαζες στην Χουάνα; την παρθένα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:09 Η Ειμαρμένη: #26 08-12-09 14:09 ΜΜΜΜ κρυάδες.Όχι,επειδή με λένε Ιωάννα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Το είδα ένα καλοκαίρι.Α Λυκείου νομίζω πήγαινα.Κι από τότε με φωνάζουν "Χουανίτα".Βάσανα πολλά πάντως είχε αυτό το κορίτσι. Click για ανάπτυξη... γιατί έμοιαζες στην Χουάνα; την παρθένα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:09 Η Ειμαρμένη: #26 08-12-09 14:09 ΜΜΜΜ κρυάδες.Όχι,επειδή με λένε Ιωάννα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΜΜΜΜ κρυάδες.Όχι,επειδή με λένε Ιωάννα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.