Χουάνα η παρθένα

Μη μου πεις οτί είσαι με το μέρος αυτής της παρακατιανής απ'τη "μαρία της γειτονιάς"?

Ναι. Το βρήκες.:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

με chivas μπουκάλι άσπρο πάτο (με ανάμειξη μπύρας) ή χορό μέχρι πρωίας; :D:lol::lol:

υπάρχουν πολλοί τρόποι εκδίκησης μιας (βαμμένης "ξανθιάς") παρθένας!! :D:D:D:D

Ο νοών νοείτω για το πώς εκδικείται στην εν λόγω ταινία η παρθένα!!!
-----------------------------------------
δεν έβλεπα αλλά ξέρω το στόρυ...

ερώτηση κρίσεως... πως μπορεί κάποιος γιατρός να κάνει σε μια κοπέλα εξωσωματική κ να μην καταλάβει ότι είναι παρθένα?!
έλεος!

Το ίδιο σκεφτόμουν κι εγώ... Βέβαια ο γιατρός διευκρινίζει στη συνέχεια τι πίστευε...
Από την άλλη αν σκεφτείς τι κάνουν οι γιατροί, μπορεί να πιστέψεις ότι αυτό υπάρχει πιθανότητα να συμβεί.
Καλή παρωδία ήταν η Juana, αλλά μέχρι εκεί, διότι οι αργοί ρυθμοί της την καθιστούσαν ανούσια (153 επεισόδια για μια ιστορία που σε 100 επεισόδια των 40 λεπτών θα μπορούσε να λυθεί!).

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πώς λεγόταν η Χουάνα η παρθένα μετά την γνωριμία της με τον Τσακ Νόρις; "Χουάνα"
χοχοχο
Ον τόπικ: όχι, αν και έβλεπα διάφορες τέτοιες χαζομαρούλες σαν παιδί και γω:P

Το είδα ένα καλοκαίρι.Α Λυκείου νομίζω πήγαινα.Κι από τότε με φωνάζουν "Χουανίτα".Βάσανα πολλά πάντως είχε αυτό το κορίτσι.

Το είδα ένα καλοκαίρι.Α Λυκείου νομίζω πήγαινα.Κι από τότε με φωνάζουν "Χουανίτα".Βάσανα πολλά πάντως είχε αυτό το κορίτσι.

γιατί έμοιαζες στην Χουάνα; την παρθένα; :D:lol:

ΜΜΜΜ κρυάδες.Όχι,επειδή με λένε Ιωάννα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back