Οι απλουστεύσεις και οι αυθαίρετες γενικεύσεις, δεν αποτελούν γνώρισμα για αυτούς που θέλουν να καλούνται
"επιστήμονες".
Δεν έχω λάβει απαντήσεις για τα ερωτήματα που σου έχω θέσει !!!
(φαντάζομαι ότι
δε θα λάβω ποτέ...).
Καλά έ? Μιλάμε είσαι απίστευτος.
Προσπαθείς να βγείς και από πάνω τώρα!
Χάνεις τη σοβαρότητά σου, γιατί εκτίθεσαι μπροστά σε σκεπτόμενα άτομα εδώ μέσα και όμως δεν αισχύνεσαι καθόλου!
Σε ποιά ερώτήματα(και πόσα είναι αυτά που έθεσες και δεν πήρες απάντηση?)Το μήνυμα #32 δεν σε κάλυψε?Τι άλλο θέλεις.
Έλεγες ότι τα επιχειρήματά μου ειναι γραφικά και δεν ξέρω τι άλλες προσβολές μού έκανες, όταν σου έλεγα ότι το ηλεκτρόνιο το βασικότερο σωματίδιο γιά τον Χημικό, είναι ανακάλυψη των Φυσικών ενώ τώρα εσύ που ρωτάς γιά τη

γλυκόλυση

θεωρείς ότι σοβαρεύεις τη συζήτηση έτσι?
Έχω ένα τσουβάλι επιχειρήματα να σού παραθέσω αντίθετα εσύ σε κανένα σημείο δεν μπόρεσες να μας πείς τί σχέση έχει η Φυσική με τη Χημεία και ποιά επιστήμη υπήρξε αρωγός της άλλης.Εγώ πιστεύω ακράδαντα ότι έχεις άγνοια στο συγκεκριμένο σημείο.
"Κλέψατε" τις ιδέες της Κβαντομηχανικής και φτειάξατε την Κβαντική Χημεία.Επίσης "κλέψατε" τις ιδέες της πυρηνικής Φυσικής και φτειάξατε την Πυρηνική Χημεία.Όλοι αυτοί οι κλάδοι είναι γέννημα θρέμμα της Χημείας αποκλειστικά ε?Αυτό θες να μας πείσεις? Να πώ κι άλλα? Θερμοχημεία, Ηλεκτροχημεία(
δυναμικό οξειδοαναγωγής) κ.λ.π
Ντροπή!
Υ.Γ
Εγώ δεν θεωρώ τον εαυτό μου "αληθινό" επιστήμονα.Εξ άλλου είπα την άποψή μου λίγα μηνύματα πιό πίσω ποιούς θεωρώ αληθινούς επιστήμονες.Γιά κάποιους λόγους που δεν είναι του παρόντος δεν μπόρεσα να ασχοληθώ με την έρευνα που ήταν το μεγάλο μου όνειρο.
Το αν εσύ θεωρείς τον εαυτό σου επιστήμονα χωρίς να γνωρίζεις τη διαχρονική εξέλιξη της επιστήμης σου είναι απαράδεκτο.
Ντρέπομαι γιατί κάποιο παιδί ξεκίνησε το νήμα γιατί χαίρεται που θα φοιτήσει με όνειρα κι ελπίδες στο Χημικό της Πάτρας κι εμείς κοκκορομαχούμε γιά πράγματα που δεν το ενδιαφέρουν.Και αντί να τού δώσεις πληροφορίες και να το κατατοπίσεις βάλθηκες να με προκαλείς συνεχώς.Εγώ τελείωσα οριστικά στο θέμα εδώ, όσο κι αν με προκαλείς δεν θα σου απαντήσω πλέον.Μού αρκεί που αποκαλύφτηκες.