~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 12:30 Η ~Λένα~ έγραψε: #21 27-10-08 12:30 η θεια μου δουλευει σε ενα εργαστηριο που φτιαχνει διαφορα τετοια και οταν ειχα παει ειχα κατασκευασει 2 μολυβοθηκες...ακομα τις εχω πανω στο γραφειο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 617134 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 19:29 Ο Guest 617134: #22 27-10-08 19:29 Δεν ξέρω αν πιάνει σαν χειροτεχνία,αλλά φτιάχνω κοσμήματα-σκουλαρίκια,βραχιολάκια,κολιεδάκια,καρφίτσες. Με όλα τα υπόλοπιπα δεν τα πάω καλά. Μόνο με τον πηλό έχω καλή σχέση αν και το μόνο που έχω κρατήσει από πηλό,είναι οι ρούνοι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hey Joy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hey Joy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 22:54 Η Hey Joy έγραψε: #23 27-10-08 22:54 manelaki, πολύ όμορφα! Αρχική Δημοσίευση από Stef: Εγώ μικρή έβλεπα κάθε μέρα το Art Attack !!! Τέλειο , πολλές χειροτεχνίες ! Αν ψάξεις και online μπορείς να βρείς και πολλά πράγματα . Μια φορά είχα βρεί ένα site που έλεγε πως να κάνεις το τζάκι σου να έχει λευκή φλόγα!! https://www.hitentertainment.com/artattacK/menu_artattacks.html Στο δημοτικό είχαμε φτιάξει κηροπήγια απο αλέυρι , αλάτι και νερό ! Είχαμε κάνει χριστουγεννιάτικες συνθέσεις απο ξύλα και κουκουνάργια και βελόνες απο πεύκα .. Ωραία όλα αυτά αλλά απο τότε δεν έχω βρει χρόνο να ασχοληθώ! Click για ανάπτυξη... Ε, όχι ρε.. Το Art Attack!!!!!!!!!! Τι μου θύμησες τώρα!!! [Τώρα κατάλαβα... Art Attack, όταν το έβλεπα μικρή δεν καταλάβαινα τι εννοούσε, αρτατάκ το εκλάμβανα! Χαχαχαχ, γαμάτο!] Είχα φτιάξει έναν σκουπιδοντενεκέ απο κουτί που είχα δει τότε στην εκπομπή! Όταν το είχα κάνει είχα ενθουσιαστεί γιατί δεν περίμενα να βγει καλό! Πω, πω... Πρώτη-Δευτέρα Δημοτικού και πιο πριν;! Και πάντα ζήλευα αυτή την κόλλα που είχε ο τύπος! Θυμάστε και εκείνα τα απίστευτα που έφτιαχνε και τα έδειχνε μετά από ψηλά;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 03:18 Η ~kynthia έγραψε: #24 28-10-08 03:18 Αρχική Δημοσίευση από manelaki: Παιδια εγω ασχολουμαι λιγο με χειροτεχνιες....!μ'αρεσουν παρα πολυ και ανυπομονω να τελειωσει η φετινη χρονια ωστε να'χω απλετο χρονο να δημιουργω!!!! Οσοι λοιπον ασχολειστε ή σας αρεσει ελατε να μιλησουμε,να ανταλλαξουμε ιδεες κ αποψεις ... και γιατι οχι να πραθεσουμε και καποιες απο τις δημιουργιες μας!!! εδω ειναι δυο διακοσμητικα μπουκαλια και απο κατω μια κουπα με τη λεγομενη "τεχνικη χαρτοπετσετας"....θα βαλω και αλλα να δειτε με το καιρο αν ενδιαφερει καποιον μπορει να ρωτησει ο,τι θελει! Click για ανάπτυξη... Ωραίες ιδέες manelaki ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 09:21 Η neni έγραψε: #25 28-10-08 09:21 Κι εμένα μου αρέσουν οι χειροτεχνίες. Κατά καιρούς με πιάνει τρέλα και φτιάχνω συνέχεια πράγματα, μετά το βαριέμαι, μετά ξανααρχίζω.... manelaki, πολύ ωραίο το μπουκαλι με τα λουλουδάκια. Δε φαίνονται πολύ καλά στη φωτογραφία, όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antara Εκκολαπτόμενο μέλος Η antara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλλιθέα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 183 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 10:30 Η antara έγραψε: #26 28-10-08 10:30 Οι πίνακες είναι με λάδι... Είναι οι πρώτοι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 23:01 Η ~kynthia έγραψε: #27 28-10-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από antara: Οι πίνακες είναι με λάδι... Είναι οι πρώτοι μου... Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφοι ^^ Συνέχισε! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 13:18 Η X-FILER έγραψε: #28 01-11-08 13:18 αααα κι εγω ειμαι πωρωμένη!!!κερια,πετρες,κολιες,βραχιολια....αλλα κυριως μπλουζες!!!!μπορω να παρω μια απλη λευκη μπλουζα και να την κανω ολοκαινουρια!!!!!λατρευω να κανω μεταποιησεις η μανα μου μου εχιε δωσει μια μπλουζα της με λεκεδες που δε βγαινουν να της την φτιαξω.το χω μεσα μου (ψώνιοοοοοοοο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 11:51 Η X-FILER έγραψε: #29 23-11-08 11:51 Αυτα ειναι μερικα απο αυτα που εκανα προσφατα.το ξερω,δνε ειναι τιποτα,απλα ηθελα να τα ανεβασω το βραχιολακι το εκανα για την 4χρονη αδερφη μιας κοπελας στην αμερικη και τη μπλουζα την εκανα για την κοπελα.οκ,αυτο δεν ειναι τπτ,ο καθενας μπορει να το κανει. αλλα κατι για το οποιο ειναι very proud of,ειναι ο πινακας που εκανα τον οκτωβρη του 97,οταν ημουν στο νηπιαγωγειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 18:36 Ο qwertyuiop: #30 29-11-08 18:36 ποτέ και τίποτε, είμαι εντελώς άχρηστος σε χειροτεχνίες-ζωγραφικές, το παραδέχομαι :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:03 Η fabulous έγραψε: #31 22-12-08 17:03 Εγώ πάντα είχα τρομερό ταλέντο σ' αυτά. Η μητέρα μου δουλεύει σε νηπιαγωγείο και πάντα μου άρεσε να τις παίρνω τα υλικά και να αυτοσχεδιάζω. Και τι δεν έφτιαχνα... Νεραϊδες, γοργόνες, πιατάκια με πηλο, ζωγράφιζα πέτρες... Είχα κι ένα βιβλίο που το είχα φτιάξει εγώ, το είχα ντύσει με άσπρο τσαλακωμένο χαρτί, γυαλιστερά αστεράκια... Το τι υπάρχει εκεί μέσα, δεν περιγράφεται με λόγια. Καλύτερα να μην το ανοίξει κανείς ποτέ, απο την πέμπτη δημοτικού το φυλάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manelaki Νεοφερμένο μέλος Η Εμμανουέλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:07 Η manelaki έγραψε: #32 27-12-08 17:07 Το πρωτο ειναι ενα κουτακι που μπορειτε να φτιαξετε ολοι διοτι ειναι πανευκολο,με οτι χαρτονι θελετε εσεις... Η δευτυερη κουπα που εχς φτιαξει με χαρτοπετσετα και τελος μια καρτα (40 κομματια τετοιες εφτιαξα με τη μαμα μου)...αυτα....να βαζετε και φωτογραφιες παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:38 Η neni έγραψε: #33 28-12-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: Αυτα ειναι μερικα απο αυτα που εκανα προσφατα.το ξερω,δνε ειναι τιποτα,απλα ηθελα να τα ανεβασω το βραχιολακι το εκανα για την 4χρονη αδερφη μιας κοπελας στην αμερικη https://ischool.e-steki.gr/vbimghost.php?do=displayimg&imgid=3669 Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφο!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 21:14 Η X-FILER έγραψε: #34 04-01-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από neni: Πολύ όμορφο!:no1: Click για ανάπτυξη... thnx στο πρωτο που εφτιαξα ελειπε μια χαντρα και εμοιαζε με κομπολοϊ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 19:58 Η Krou έγραψε: #35 05-01-09 19:58 Εγω εβλεπα το αρτ ατακ μικρη αλλα δεν ειχα καταλαβει τι ηταν αυτο το μιγμα κολλας και νομιζα ηταν σκετο νερο... ειχα προσπαθησει να κανω χειροτεχνιες αλλα ffs το νερο ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ. Οσο και να το προσπαθησετε, σας το εγγυομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 20:06 Ο Shadowfax: #36 05-01-09 20:06 Kι εγώ μια από τα ίδια με τον qwerty. Καταπιάνομαι όμως τρομερά με origami. Απλά. Post #5: https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=42496&highlight=origami Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 14:45 Η !sunny! έγραψε: #37 06-01-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: ποτέ και τίποτε, είμαι εντελώς άχρηστος σε χειροτεχνίες-ζωγραφικές, το παραδέχομαι :p Click για ανάπτυξη... κι εγώ μια από τα ίδια! Ποτέ δεν ασχολήθηκα σοβαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:08 Η Rania. έγραψε: #38 06-01-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Εγω εβλεπα το αρτ ατακ μικρη αλλα δεν ειχα καταλαβει τι ηταν αυτο το μιγμα κολλας και νομιζα ηταν σκετο νερο... ειχα προσπαθησει να κανω χειροτεχνιες αλλα ffs το νερο ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ. Οσο και να το προσπαθησετε, σας το εγγυομαι. Click για ανάπτυξη... ΑΡΤ ΑΤΑΚ! Τι ειπες τωρα. Νιλ Μπουκαναν θεος. Μικρη προσπαθουσα να κανω εκεινη την καρτα που ειχε δειξει, που την ανοιγεις και βγαινει μια γλωσσα και κανει και το πρρρ. Αλλα ποτε δεν τα καταφερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g@ngster95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 376 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 01:39 Ο g@ngster95: #39 30-08-09 01:39 Αρχική Δημοσίευση από antara: Οι πίνακες είναι με λάδι... Είναι οι πρώτοι μου... Click για ανάπτυξη... και εγω ζωγραφιζω!!! πολυ ωραιοι οι πινακες σου!:no1: καλη μας ζωγραφικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleana33 Νεοφερμένο μέλος Η eleana33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αργυρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 01:45 Η eleana33 έγραψε: #40 30-08-09 01:45 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
η θεια μου δουλευει σε ενα εργαστηριο που φτιαχνει διαφορα τετοια και οταν ειχα παει ειχα κατασκευασει 2 μολυβοθηκες...ακομα τις εχω πανω στο γραφειο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 617134 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 19:29 Ο Guest 617134: #22 27-10-08 19:29 Δεν ξέρω αν πιάνει σαν χειροτεχνία,αλλά φτιάχνω κοσμήματα-σκουλαρίκια,βραχιολάκια,κολιεδάκια,καρφίτσες. Με όλα τα υπόλοπιπα δεν τα πάω καλά. Μόνο με τον πηλό έχω καλή σχέση αν και το μόνο που έχω κρατήσει από πηλό,είναι οι ρούνοι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hey Joy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hey Joy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 22:54 Η Hey Joy έγραψε: #23 27-10-08 22:54 manelaki, πολύ όμορφα! Αρχική Δημοσίευση από Stef: Εγώ μικρή έβλεπα κάθε μέρα το Art Attack !!! Τέλειο , πολλές χειροτεχνίες ! Αν ψάξεις και online μπορείς να βρείς και πολλά πράγματα . Μια φορά είχα βρεί ένα site που έλεγε πως να κάνεις το τζάκι σου να έχει λευκή φλόγα!! https://www.hitentertainment.com/artattacK/menu_artattacks.html Στο δημοτικό είχαμε φτιάξει κηροπήγια απο αλέυρι , αλάτι και νερό ! Είχαμε κάνει χριστουγεννιάτικες συνθέσεις απο ξύλα και κουκουνάργια και βελόνες απο πεύκα .. Ωραία όλα αυτά αλλά απο τότε δεν έχω βρει χρόνο να ασχοληθώ! Click για ανάπτυξη... Ε, όχι ρε.. Το Art Attack!!!!!!!!!! Τι μου θύμησες τώρα!!! [Τώρα κατάλαβα... Art Attack, όταν το έβλεπα μικρή δεν καταλάβαινα τι εννοούσε, αρτατάκ το εκλάμβανα! Χαχαχαχ, γαμάτο!] Είχα φτιάξει έναν σκουπιδοντενεκέ απο κουτί που είχα δει τότε στην εκπομπή! Όταν το είχα κάνει είχα ενθουσιαστεί γιατί δεν περίμενα να βγει καλό! Πω, πω... Πρώτη-Δευτέρα Δημοτικού και πιο πριν;! Και πάντα ζήλευα αυτή την κόλλα που είχε ο τύπος! Θυμάστε και εκείνα τα απίστευτα που έφτιαχνε και τα έδειχνε μετά από ψηλά;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 03:18 Η ~kynthia έγραψε: #24 28-10-08 03:18 Αρχική Δημοσίευση από manelaki: Παιδια εγω ασχολουμαι λιγο με χειροτεχνιες....!μ'αρεσουν παρα πολυ και ανυπομονω να τελειωσει η φετινη χρονια ωστε να'χω απλετο χρονο να δημιουργω!!!! Οσοι λοιπον ασχολειστε ή σας αρεσει ελατε να μιλησουμε,να ανταλλαξουμε ιδεες κ αποψεις ... και γιατι οχι να πραθεσουμε και καποιες απο τις δημιουργιες μας!!! εδω ειναι δυο διακοσμητικα μπουκαλια και απο κατω μια κουπα με τη λεγομενη "τεχνικη χαρτοπετσετας"....θα βαλω και αλλα να δειτε με το καιρο αν ενδιαφερει καποιον μπορει να ρωτησει ο,τι θελει! Click για ανάπτυξη... Ωραίες ιδέες manelaki ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 09:21 Η neni έγραψε: #25 28-10-08 09:21 Κι εμένα μου αρέσουν οι χειροτεχνίες. Κατά καιρούς με πιάνει τρέλα και φτιάχνω συνέχεια πράγματα, μετά το βαριέμαι, μετά ξανααρχίζω.... manelaki, πολύ ωραίο το μπουκαλι με τα λουλουδάκια. Δε φαίνονται πολύ καλά στη φωτογραφία, όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antara Εκκολαπτόμενο μέλος Η antara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλλιθέα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 183 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 10:30 Η antara έγραψε: #26 28-10-08 10:30 Οι πίνακες είναι με λάδι... Είναι οι πρώτοι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 23:01 Η ~kynthia έγραψε: #27 28-10-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από antara: Οι πίνακες είναι με λάδι... Είναι οι πρώτοι μου... Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφοι ^^ Συνέχισε! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 13:18 Η X-FILER έγραψε: #28 01-11-08 13:18 αααα κι εγω ειμαι πωρωμένη!!!κερια,πετρες,κολιες,βραχιολια....αλλα κυριως μπλουζες!!!!μπορω να παρω μια απλη λευκη μπλουζα και να την κανω ολοκαινουρια!!!!!λατρευω να κανω μεταποιησεις η μανα μου μου εχιε δωσει μια μπλουζα της με λεκεδες που δε βγαινουν να της την φτιαξω.το χω μεσα μου (ψώνιοοοοοοοο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 11:51 Η X-FILER έγραψε: #29 23-11-08 11:51 Αυτα ειναι μερικα απο αυτα που εκανα προσφατα.το ξερω,δνε ειναι τιποτα,απλα ηθελα να τα ανεβασω το βραχιολακι το εκανα για την 4χρονη αδερφη μιας κοπελας στην αμερικη και τη μπλουζα την εκανα για την κοπελα.οκ,αυτο δεν ειναι τπτ,ο καθενας μπορει να το κανει. αλλα κατι για το οποιο ειναι very proud of,ειναι ο πινακας που εκανα τον οκτωβρη του 97,οταν ημουν στο νηπιαγωγειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 18:36 Ο qwertyuiop: #30 29-11-08 18:36 ποτέ και τίποτε, είμαι εντελώς άχρηστος σε χειροτεχνίες-ζωγραφικές, το παραδέχομαι :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:03 Η fabulous έγραψε: #31 22-12-08 17:03 Εγώ πάντα είχα τρομερό ταλέντο σ' αυτά. Η μητέρα μου δουλεύει σε νηπιαγωγείο και πάντα μου άρεσε να τις παίρνω τα υλικά και να αυτοσχεδιάζω. Και τι δεν έφτιαχνα... Νεραϊδες, γοργόνες, πιατάκια με πηλο, ζωγράφιζα πέτρες... Είχα κι ένα βιβλίο που το είχα φτιάξει εγώ, το είχα ντύσει με άσπρο τσαλακωμένο χαρτί, γυαλιστερά αστεράκια... Το τι υπάρχει εκεί μέσα, δεν περιγράφεται με λόγια. Καλύτερα να μην το ανοίξει κανείς ποτέ, απο την πέμπτη δημοτικού το φυλάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manelaki Νεοφερμένο μέλος Η Εμμανουέλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:07 Η manelaki έγραψε: #32 27-12-08 17:07 Το πρωτο ειναι ενα κουτακι που μπορειτε να φτιαξετε ολοι διοτι ειναι πανευκολο,με οτι χαρτονι θελετε εσεις... Η δευτυερη κουπα που εχς φτιαξει με χαρτοπετσετα και τελος μια καρτα (40 κομματια τετοιες εφτιαξα με τη μαμα μου)...αυτα....να βαζετε και φωτογραφιες παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:38 Η neni έγραψε: #33 28-12-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: Αυτα ειναι μερικα απο αυτα που εκανα προσφατα.το ξερω,δνε ειναι τιποτα,απλα ηθελα να τα ανεβασω το βραχιολακι το εκανα για την 4χρονη αδερφη μιας κοπελας στην αμερικη https://ischool.e-steki.gr/vbimghost.php?do=displayimg&imgid=3669 Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφο!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 21:14 Η X-FILER έγραψε: #34 04-01-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από neni: Πολύ όμορφο!:no1: Click για ανάπτυξη... thnx στο πρωτο που εφτιαξα ελειπε μια χαντρα και εμοιαζε με κομπολοϊ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 19:58 Η Krou έγραψε: #35 05-01-09 19:58 Εγω εβλεπα το αρτ ατακ μικρη αλλα δεν ειχα καταλαβει τι ηταν αυτο το μιγμα κολλας και νομιζα ηταν σκετο νερο... ειχα προσπαθησει να κανω χειροτεχνιες αλλα ffs το νερο ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ. Οσο και να το προσπαθησετε, σας το εγγυομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 20:06 Ο Shadowfax: #36 05-01-09 20:06 Kι εγώ μια από τα ίδια με τον qwerty. Καταπιάνομαι όμως τρομερά με origami. Απλά. Post #5: https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=42496&highlight=origami Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 14:45 Η !sunny! έγραψε: #37 06-01-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: ποτέ και τίποτε, είμαι εντελώς άχρηστος σε χειροτεχνίες-ζωγραφικές, το παραδέχομαι :p Click για ανάπτυξη... κι εγώ μια από τα ίδια! Ποτέ δεν ασχολήθηκα σοβαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:08 Η Rania. έγραψε: #38 06-01-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Εγω εβλεπα το αρτ ατακ μικρη αλλα δεν ειχα καταλαβει τι ηταν αυτο το μιγμα κολλας και νομιζα ηταν σκετο νερο... ειχα προσπαθησει να κανω χειροτεχνιες αλλα ffs το νερο ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ. Οσο και να το προσπαθησετε, σας το εγγυομαι. Click για ανάπτυξη... ΑΡΤ ΑΤΑΚ! Τι ειπες τωρα. Νιλ Μπουκαναν θεος. Μικρη προσπαθουσα να κανω εκεινη την καρτα που ειχε δειξει, που την ανοιγεις και βγαινει μια γλωσσα και κανει και το πρρρ. Αλλα ποτε δεν τα καταφερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g@ngster95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 376 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 01:39 Ο g@ngster95: #39 30-08-09 01:39 Αρχική Δημοσίευση από antara: Οι πίνακες είναι με λάδι... Είναι οι πρώτοι μου... Click για ανάπτυξη... και εγω ζωγραφιζω!!! πολυ ωραιοι οι πινακες σου!:no1: καλη μας ζωγραφικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleana33 Νεοφερμένο μέλος Η eleana33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αργυρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 01:45 Η eleana33 έγραψε: #40 30-08-09 01:45 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν ξέρω αν πιάνει σαν χειροτεχνία,αλλά φτιάχνω κοσμήματα-σκουλαρίκια,βραχιολάκια,κολιεδάκια,καρφίτσες. Με όλα τα υπόλοπιπα δεν τα πάω καλά. Μόνο με τον πηλό έχω καλή σχέση αν και το μόνο που έχω κρατήσει από πηλό,είναι οι ρούνοι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hey Joy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hey Joy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 22:54 Η Hey Joy έγραψε: #23 27-10-08 22:54 manelaki, πολύ όμορφα! Αρχική Δημοσίευση από Stef: Εγώ μικρή έβλεπα κάθε μέρα το Art Attack !!! Τέλειο , πολλές χειροτεχνίες ! Αν ψάξεις και online μπορείς να βρείς και πολλά πράγματα . Μια φορά είχα βρεί ένα site που έλεγε πως να κάνεις το τζάκι σου να έχει λευκή φλόγα!! https://www.hitentertainment.com/artattacK/menu_artattacks.html Στο δημοτικό είχαμε φτιάξει κηροπήγια απο αλέυρι , αλάτι και νερό ! Είχαμε κάνει χριστουγεννιάτικες συνθέσεις απο ξύλα και κουκουνάργια και βελόνες απο πεύκα .. Ωραία όλα αυτά αλλά απο τότε δεν έχω βρει χρόνο να ασχοληθώ! Click για ανάπτυξη... Ε, όχι ρε.. Το Art Attack!!!!!!!!!! Τι μου θύμησες τώρα!!! [Τώρα κατάλαβα... Art Attack, όταν το έβλεπα μικρή δεν καταλάβαινα τι εννοούσε, αρτατάκ το εκλάμβανα! Χαχαχαχ, γαμάτο!] Είχα φτιάξει έναν σκουπιδοντενεκέ απο κουτί που είχα δει τότε στην εκπομπή! Όταν το είχα κάνει είχα ενθουσιαστεί γιατί δεν περίμενα να βγει καλό! Πω, πω... Πρώτη-Δευτέρα Δημοτικού και πιο πριν;! Και πάντα ζήλευα αυτή την κόλλα που είχε ο τύπος! Θυμάστε και εκείνα τα απίστευτα που έφτιαχνε και τα έδειχνε μετά από ψηλά;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 03:18 Η ~kynthia έγραψε: #24 28-10-08 03:18 Αρχική Δημοσίευση από manelaki: Παιδια εγω ασχολουμαι λιγο με χειροτεχνιες....!μ'αρεσουν παρα πολυ και ανυπομονω να τελειωσει η φετινη χρονια ωστε να'χω απλετο χρονο να δημιουργω!!!! Οσοι λοιπον ασχολειστε ή σας αρεσει ελατε να μιλησουμε,να ανταλλαξουμε ιδεες κ αποψεις ... και γιατι οχι να πραθεσουμε και καποιες απο τις δημιουργιες μας!!! εδω ειναι δυο διακοσμητικα μπουκαλια και απο κατω μια κουπα με τη λεγομενη "τεχνικη χαρτοπετσετας"....θα βαλω και αλλα να δειτε με το καιρο αν ενδιαφερει καποιον μπορει να ρωτησει ο,τι θελει! Click για ανάπτυξη... Ωραίες ιδέες manelaki ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 09:21 Η neni έγραψε: #25 28-10-08 09:21 Κι εμένα μου αρέσουν οι χειροτεχνίες. Κατά καιρούς με πιάνει τρέλα και φτιάχνω συνέχεια πράγματα, μετά το βαριέμαι, μετά ξανααρχίζω.... manelaki, πολύ ωραίο το μπουκαλι με τα λουλουδάκια. Δε φαίνονται πολύ καλά στη φωτογραφία, όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antara Εκκολαπτόμενο μέλος Η antara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλλιθέα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 183 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 10:30 Η antara έγραψε: #26 28-10-08 10:30 Οι πίνακες είναι με λάδι... Είναι οι πρώτοι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 23:01 Η ~kynthia έγραψε: #27 28-10-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από antara: Οι πίνακες είναι με λάδι... Είναι οι πρώτοι μου... Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφοι ^^ Συνέχισε! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 13:18 Η X-FILER έγραψε: #28 01-11-08 13:18 αααα κι εγω ειμαι πωρωμένη!!!κερια,πετρες,κολιες,βραχιολια....αλλα κυριως μπλουζες!!!!μπορω να παρω μια απλη λευκη μπλουζα και να την κανω ολοκαινουρια!!!!!λατρευω να κανω μεταποιησεις η μανα μου μου εχιε δωσει μια μπλουζα της με λεκεδες που δε βγαινουν να της την φτιαξω.το χω μεσα μου (ψώνιοοοοοοοο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 11:51 Η X-FILER έγραψε: #29 23-11-08 11:51 Αυτα ειναι μερικα απο αυτα που εκανα προσφατα.το ξερω,δνε ειναι τιποτα,απλα ηθελα να τα ανεβασω το βραχιολακι το εκανα για την 4χρονη αδερφη μιας κοπελας στην αμερικη και τη μπλουζα την εκανα για την κοπελα.οκ,αυτο δεν ειναι τπτ,ο καθενας μπορει να το κανει. αλλα κατι για το οποιο ειναι very proud of,ειναι ο πινακας που εκανα τον οκτωβρη του 97,οταν ημουν στο νηπιαγωγειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 18:36 Ο qwertyuiop: #30 29-11-08 18:36 ποτέ και τίποτε, είμαι εντελώς άχρηστος σε χειροτεχνίες-ζωγραφικές, το παραδέχομαι :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:03 Η fabulous έγραψε: #31 22-12-08 17:03 Εγώ πάντα είχα τρομερό ταλέντο σ' αυτά. Η μητέρα μου δουλεύει σε νηπιαγωγείο και πάντα μου άρεσε να τις παίρνω τα υλικά και να αυτοσχεδιάζω. Και τι δεν έφτιαχνα... Νεραϊδες, γοργόνες, πιατάκια με πηλο, ζωγράφιζα πέτρες... Είχα κι ένα βιβλίο που το είχα φτιάξει εγώ, το είχα ντύσει με άσπρο τσαλακωμένο χαρτί, γυαλιστερά αστεράκια... Το τι υπάρχει εκεί μέσα, δεν περιγράφεται με λόγια. Καλύτερα να μην το ανοίξει κανείς ποτέ, απο την πέμπτη δημοτικού το φυλάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manelaki Νεοφερμένο μέλος Η Εμμανουέλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:07 Η manelaki έγραψε: #32 27-12-08 17:07 Το πρωτο ειναι ενα κουτακι που μπορειτε να φτιαξετε ολοι διοτι ειναι πανευκολο,με οτι χαρτονι θελετε εσεις... Η δευτυερη κουπα που εχς φτιαξει με χαρτοπετσετα και τελος μια καρτα (40 κομματια τετοιες εφτιαξα με τη μαμα μου)...αυτα....να βαζετε και φωτογραφιες παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:38 Η neni έγραψε: #33 28-12-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: Αυτα ειναι μερικα απο αυτα που εκανα προσφατα.το ξερω,δνε ειναι τιποτα,απλα ηθελα να τα ανεβασω το βραχιολακι το εκανα για την 4χρονη αδερφη μιας κοπελας στην αμερικη https://ischool.e-steki.gr/vbimghost.php?do=displayimg&imgid=3669 Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφο!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 21:14 Η X-FILER έγραψε: #34 04-01-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από neni: Πολύ όμορφο!:no1: Click για ανάπτυξη... thnx στο πρωτο που εφτιαξα ελειπε μια χαντρα και εμοιαζε με κομπολοϊ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 19:58 Η Krou έγραψε: #35 05-01-09 19:58 Εγω εβλεπα το αρτ ατακ μικρη αλλα δεν ειχα καταλαβει τι ηταν αυτο το μιγμα κολλας και νομιζα ηταν σκετο νερο... ειχα προσπαθησει να κανω χειροτεχνιες αλλα ffs το νερο ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ. Οσο και να το προσπαθησετε, σας το εγγυομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 20:06 Ο Shadowfax: #36 05-01-09 20:06 Kι εγώ μια από τα ίδια με τον qwerty. Καταπιάνομαι όμως τρομερά με origami. Απλά. Post #5: https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=42496&highlight=origami Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 14:45 Η !sunny! έγραψε: #37 06-01-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: ποτέ και τίποτε, είμαι εντελώς άχρηστος σε χειροτεχνίες-ζωγραφικές, το παραδέχομαι :p Click για ανάπτυξη... κι εγώ μια από τα ίδια! Ποτέ δεν ασχολήθηκα σοβαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:08 Η Rania. έγραψε: #38 06-01-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Εγω εβλεπα το αρτ ατακ μικρη αλλα δεν ειχα καταλαβει τι ηταν αυτο το μιγμα κολλας και νομιζα ηταν σκετο νερο... ειχα προσπαθησει να κανω χειροτεχνιες αλλα ffs το νερο ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ. Οσο και να το προσπαθησετε, σας το εγγυομαι. Click για ανάπτυξη... ΑΡΤ ΑΤΑΚ! Τι ειπες τωρα. Νιλ Μπουκαναν θεος. Μικρη προσπαθουσα να κανω εκεινη την καρτα που ειχε δειξει, που την ανοιγεις και βγαινει μια γλωσσα και κανει και το πρρρ. Αλλα ποτε δεν τα καταφερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g@ngster95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 376 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 01:39 Ο g@ngster95: #39 30-08-09 01:39 Αρχική Δημοσίευση από antara: Οι πίνακες είναι με λάδι... Είναι οι πρώτοι μου... Click για ανάπτυξη... και εγω ζωγραφιζω!!! πολυ ωραιοι οι πινακες σου!:no1: καλη μας ζωγραφικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleana33 Νεοφερμένο μέλος Η eleana33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αργυρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 01:45 Η eleana33 έγραψε: #40 30-08-09 01:45 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
manelaki, πολύ όμορφα! Αρχική Δημοσίευση από Stef: Εγώ μικρή έβλεπα κάθε μέρα το Art Attack !!! Τέλειο , πολλές χειροτεχνίες ! Αν ψάξεις και online μπορείς να βρείς και πολλά πράγματα . Μια φορά είχα βρεί ένα site που έλεγε πως να κάνεις το τζάκι σου να έχει λευκή φλόγα!! https://www.hitentertainment.com/artattacK/menu_artattacks.html Στο δημοτικό είχαμε φτιάξει κηροπήγια απο αλέυρι , αλάτι και νερό ! Είχαμε κάνει χριστουγεννιάτικες συνθέσεις απο ξύλα και κουκουνάργια και βελόνες απο πεύκα .. Ωραία όλα αυτά αλλά απο τότε δεν έχω βρει χρόνο να ασχοληθώ! Click για ανάπτυξη... Ε, όχι ρε.. Το Art Attack!!!!!!!!!! Τι μου θύμησες τώρα!!! [Τώρα κατάλαβα... Art Attack, όταν το έβλεπα μικρή δεν καταλάβαινα τι εννοούσε, αρτατάκ το εκλάμβανα! Χαχαχαχ, γαμάτο!] Είχα φτιάξει έναν σκουπιδοντενεκέ απο κουτί που είχα δει τότε στην εκπομπή! Όταν το είχα κάνει είχα ενθουσιαστεί γιατί δεν περίμενα να βγει καλό! Πω, πω... Πρώτη-Δευτέρα Δημοτικού και πιο πριν;! Και πάντα ζήλευα αυτή την κόλλα που είχε ο τύπος! Θυμάστε και εκείνα τα απίστευτα που έφτιαχνε και τα έδειχνε μετά από ψηλά;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 03:18 Η ~kynthia έγραψε: #24 28-10-08 03:18 Αρχική Δημοσίευση από manelaki: Παιδια εγω ασχολουμαι λιγο με χειροτεχνιες....!μ'αρεσουν παρα πολυ και ανυπομονω να τελειωσει η φετινη χρονια ωστε να'χω απλετο χρονο να δημιουργω!!!! Οσοι λοιπον ασχολειστε ή σας αρεσει ελατε να μιλησουμε,να ανταλλαξουμε ιδεες κ αποψεις ... και γιατι οχι να πραθεσουμε και καποιες απο τις δημιουργιες μας!!! εδω ειναι δυο διακοσμητικα μπουκαλια και απο κατω μια κουπα με τη λεγομενη "τεχνικη χαρτοπετσετας"....θα βαλω και αλλα να δειτε με το καιρο αν ενδιαφερει καποιον μπορει να ρωτησει ο,τι θελει! Click για ανάπτυξη... Ωραίες ιδέες manelaki ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 09:21 Η neni έγραψε: #25 28-10-08 09:21 Κι εμένα μου αρέσουν οι χειροτεχνίες. Κατά καιρούς με πιάνει τρέλα και φτιάχνω συνέχεια πράγματα, μετά το βαριέμαι, μετά ξανααρχίζω.... manelaki, πολύ ωραίο το μπουκαλι με τα λουλουδάκια. Δε φαίνονται πολύ καλά στη φωτογραφία, όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antara Εκκολαπτόμενο μέλος Η antara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλλιθέα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 183 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 10:30 Η antara έγραψε: #26 28-10-08 10:30 Οι πίνακες είναι με λάδι... Είναι οι πρώτοι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 23:01 Η ~kynthia έγραψε: #27 28-10-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από antara: Οι πίνακες είναι με λάδι... Είναι οι πρώτοι μου... Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφοι ^^ Συνέχισε! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 13:18 Η X-FILER έγραψε: #28 01-11-08 13:18 αααα κι εγω ειμαι πωρωμένη!!!κερια,πετρες,κολιες,βραχιολια....αλλα κυριως μπλουζες!!!!μπορω να παρω μια απλη λευκη μπλουζα και να την κανω ολοκαινουρια!!!!!λατρευω να κανω μεταποιησεις η μανα μου μου εχιε δωσει μια μπλουζα της με λεκεδες που δε βγαινουν να της την φτιαξω.το χω μεσα μου (ψώνιοοοοοοοο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 11:51 Η X-FILER έγραψε: #29 23-11-08 11:51 Αυτα ειναι μερικα απο αυτα που εκανα προσφατα.το ξερω,δνε ειναι τιποτα,απλα ηθελα να τα ανεβασω το βραχιολακι το εκανα για την 4χρονη αδερφη μιας κοπελας στην αμερικη και τη μπλουζα την εκανα για την κοπελα.οκ,αυτο δεν ειναι τπτ,ο καθενας μπορει να το κανει. αλλα κατι για το οποιο ειναι very proud of,ειναι ο πινακας που εκανα τον οκτωβρη του 97,οταν ημουν στο νηπιαγωγειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 18:36 Ο qwertyuiop: #30 29-11-08 18:36 ποτέ και τίποτε, είμαι εντελώς άχρηστος σε χειροτεχνίες-ζωγραφικές, το παραδέχομαι :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:03 Η fabulous έγραψε: #31 22-12-08 17:03 Εγώ πάντα είχα τρομερό ταλέντο σ' αυτά. Η μητέρα μου δουλεύει σε νηπιαγωγείο και πάντα μου άρεσε να τις παίρνω τα υλικά και να αυτοσχεδιάζω. Και τι δεν έφτιαχνα... Νεραϊδες, γοργόνες, πιατάκια με πηλο, ζωγράφιζα πέτρες... Είχα κι ένα βιβλίο που το είχα φτιάξει εγώ, το είχα ντύσει με άσπρο τσαλακωμένο χαρτί, γυαλιστερά αστεράκια... Το τι υπάρχει εκεί μέσα, δεν περιγράφεται με λόγια. Καλύτερα να μην το ανοίξει κανείς ποτέ, απο την πέμπτη δημοτικού το φυλάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manelaki Νεοφερμένο μέλος Η Εμμανουέλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:07 Η manelaki έγραψε: #32 27-12-08 17:07 Το πρωτο ειναι ενα κουτακι που μπορειτε να φτιαξετε ολοι διοτι ειναι πανευκολο,με οτι χαρτονι θελετε εσεις... Η δευτυερη κουπα που εχς φτιαξει με χαρτοπετσετα και τελος μια καρτα (40 κομματια τετοιες εφτιαξα με τη μαμα μου)...αυτα....να βαζετε και φωτογραφιες παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:38 Η neni έγραψε: #33 28-12-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: Αυτα ειναι μερικα απο αυτα που εκανα προσφατα.το ξερω,δνε ειναι τιποτα,απλα ηθελα να τα ανεβασω το βραχιολακι το εκανα για την 4χρονη αδερφη μιας κοπελας στην αμερικη https://ischool.e-steki.gr/vbimghost.php?do=displayimg&imgid=3669 Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφο!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 21:14 Η X-FILER έγραψε: #34 04-01-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από neni: Πολύ όμορφο!:no1: Click για ανάπτυξη... thnx στο πρωτο που εφτιαξα ελειπε μια χαντρα και εμοιαζε με κομπολοϊ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 19:58 Η Krou έγραψε: #35 05-01-09 19:58 Εγω εβλεπα το αρτ ατακ μικρη αλλα δεν ειχα καταλαβει τι ηταν αυτο το μιγμα κολλας και νομιζα ηταν σκετο νερο... ειχα προσπαθησει να κανω χειροτεχνιες αλλα ffs το νερο ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ. Οσο και να το προσπαθησετε, σας το εγγυομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 20:06 Ο Shadowfax: #36 05-01-09 20:06 Kι εγώ μια από τα ίδια με τον qwerty. Καταπιάνομαι όμως τρομερά με origami. Απλά. Post #5: https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=42496&highlight=origami Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 14:45 Η !sunny! έγραψε: #37 06-01-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: ποτέ και τίποτε, είμαι εντελώς άχρηστος σε χειροτεχνίες-ζωγραφικές, το παραδέχομαι :p Click για ανάπτυξη... κι εγώ μια από τα ίδια! Ποτέ δεν ασχολήθηκα σοβαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:08 Η Rania. έγραψε: #38 06-01-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Εγω εβλεπα το αρτ ατακ μικρη αλλα δεν ειχα καταλαβει τι ηταν αυτο το μιγμα κολλας και νομιζα ηταν σκετο νερο... ειχα προσπαθησει να κανω χειροτεχνιες αλλα ffs το νερο ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ. Οσο και να το προσπαθησετε, σας το εγγυομαι. Click για ανάπτυξη... ΑΡΤ ΑΤΑΚ! Τι ειπες τωρα. Νιλ Μπουκαναν θεος. Μικρη προσπαθουσα να κανω εκεινη την καρτα που ειχε δειξει, που την ανοιγεις και βγαινει μια γλωσσα και κανει και το πρρρ. Αλλα ποτε δεν τα καταφερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g@ngster95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 376 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 01:39 Ο g@ngster95: #39 30-08-09 01:39 Αρχική Δημοσίευση από antara: Οι πίνακες είναι με λάδι... Είναι οι πρώτοι μου... Click για ανάπτυξη... και εγω ζωγραφιζω!!! πολυ ωραιοι οι πινακες σου!:no1: καλη μας ζωγραφικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleana33 Νεοφερμένο μέλος Η eleana33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αργυρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 01:45 Η eleana33 έγραψε: #40 30-08-09 01:45 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από manelaki: Παιδια εγω ασχολουμαι λιγο με χειροτεχνιες....!μ'αρεσουν παρα πολυ και ανυπομονω να τελειωσει η φετινη χρονια ωστε να'χω απλετο χρονο να δημιουργω!!!! Οσοι λοιπον ασχολειστε ή σας αρεσει ελατε να μιλησουμε,να ανταλλαξουμε ιδεες κ αποψεις ... και γιατι οχι να πραθεσουμε και καποιες απο τις δημιουργιες μας!!! εδω ειναι δυο διακοσμητικα μπουκαλια και απο κατω μια κουπα με τη λεγομενη "τεχνικη χαρτοπετσετας"....θα βαλω και αλλα να δειτε με το καιρο αν ενδιαφερει καποιον μπορει να ρωτησει ο,τι θελει! Click για ανάπτυξη... Ωραίες ιδέες manelaki ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 09:21 Η neni έγραψε: #25 28-10-08 09:21 Κι εμένα μου αρέσουν οι χειροτεχνίες. Κατά καιρούς με πιάνει τρέλα και φτιάχνω συνέχεια πράγματα, μετά το βαριέμαι, μετά ξανααρχίζω.... manelaki, πολύ ωραίο το μπουκαλι με τα λουλουδάκια. Δε φαίνονται πολύ καλά στη φωτογραφία, όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antara Εκκολαπτόμενο μέλος Η antara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλλιθέα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 183 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 10:30 Η antara έγραψε: #26 28-10-08 10:30 Οι πίνακες είναι με λάδι... Είναι οι πρώτοι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 23:01 Η ~kynthia έγραψε: #27 28-10-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από antara: Οι πίνακες είναι με λάδι... Είναι οι πρώτοι μου... Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφοι ^^ Συνέχισε! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 13:18 Η X-FILER έγραψε: #28 01-11-08 13:18 αααα κι εγω ειμαι πωρωμένη!!!κερια,πετρες,κολιες,βραχιολια....αλλα κυριως μπλουζες!!!!μπορω να παρω μια απλη λευκη μπλουζα και να την κανω ολοκαινουρια!!!!!λατρευω να κανω μεταποιησεις η μανα μου μου εχιε δωσει μια μπλουζα της με λεκεδες που δε βγαινουν να της την φτιαξω.το χω μεσα μου (ψώνιοοοοοοοο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 11:51 Η X-FILER έγραψε: #29 23-11-08 11:51 Αυτα ειναι μερικα απο αυτα που εκανα προσφατα.το ξερω,δνε ειναι τιποτα,απλα ηθελα να τα ανεβασω το βραχιολακι το εκανα για την 4χρονη αδερφη μιας κοπελας στην αμερικη και τη μπλουζα την εκανα για την κοπελα.οκ,αυτο δεν ειναι τπτ,ο καθενας μπορει να το κανει. αλλα κατι για το οποιο ειναι very proud of,ειναι ο πινακας που εκανα τον οκτωβρη του 97,οταν ημουν στο νηπιαγωγειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 18:36 Ο qwertyuiop: #30 29-11-08 18:36 ποτέ και τίποτε, είμαι εντελώς άχρηστος σε χειροτεχνίες-ζωγραφικές, το παραδέχομαι :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:03 Η fabulous έγραψε: #31 22-12-08 17:03 Εγώ πάντα είχα τρομερό ταλέντο σ' αυτά. Η μητέρα μου δουλεύει σε νηπιαγωγείο και πάντα μου άρεσε να τις παίρνω τα υλικά και να αυτοσχεδιάζω. Και τι δεν έφτιαχνα... Νεραϊδες, γοργόνες, πιατάκια με πηλο, ζωγράφιζα πέτρες... Είχα κι ένα βιβλίο που το είχα φτιάξει εγώ, το είχα ντύσει με άσπρο τσαλακωμένο χαρτί, γυαλιστερά αστεράκια... Το τι υπάρχει εκεί μέσα, δεν περιγράφεται με λόγια. Καλύτερα να μην το ανοίξει κανείς ποτέ, απο την πέμπτη δημοτικού το φυλάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manelaki Νεοφερμένο μέλος Η Εμμανουέλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:07 Η manelaki έγραψε: #32 27-12-08 17:07 Το πρωτο ειναι ενα κουτακι που μπορειτε να φτιαξετε ολοι διοτι ειναι πανευκολο,με οτι χαρτονι θελετε εσεις... Η δευτυερη κουπα που εχς φτιαξει με χαρτοπετσετα και τελος μια καρτα (40 κομματια τετοιες εφτιαξα με τη μαμα μου)...αυτα....να βαζετε και φωτογραφιες παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:38 Η neni έγραψε: #33 28-12-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: Αυτα ειναι μερικα απο αυτα που εκανα προσφατα.το ξερω,δνε ειναι τιποτα,απλα ηθελα να τα ανεβασω το βραχιολακι το εκανα για την 4χρονη αδερφη μιας κοπελας στην αμερικη https://ischool.e-steki.gr/vbimghost.php?do=displayimg&imgid=3669 Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφο!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 21:14 Η X-FILER έγραψε: #34 04-01-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από neni: Πολύ όμορφο!:no1: Click για ανάπτυξη... thnx στο πρωτο που εφτιαξα ελειπε μια χαντρα και εμοιαζε με κομπολοϊ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 19:58 Η Krou έγραψε: #35 05-01-09 19:58 Εγω εβλεπα το αρτ ατακ μικρη αλλα δεν ειχα καταλαβει τι ηταν αυτο το μιγμα κολλας και νομιζα ηταν σκετο νερο... ειχα προσπαθησει να κανω χειροτεχνιες αλλα ffs το νερο ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ. Οσο και να το προσπαθησετε, σας το εγγυομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 20:06 Ο Shadowfax: #36 05-01-09 20:06 Kι εγώ μια από τα ίδια με τον qwerty. Καταπιάνομαι όμως τρομερά με origami. Απλά. Post #5: https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=42496&highlight=origami Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 14:45 Η !sunny! έγραψε: #37 06-01-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: ποτέ και τίποτε, είμαι εντελώς άχρηστος σε χειροτεχνίες-ζωγραφικές, το παραδέχομαι :p Click για ανάπτυξη... κι εγώ μια από τα ίδια! Ποτέ δεν ασχολήθηκα σοβαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:08 Η Rania. έγραψε: #38 06-01-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Εγω εβλεπα το αρτ ατακ μικρη αλλα δεν ειχα καταλαβει τι ηταν αυτο το μιγμα κολλας και νομιζα ηταν σκετο νερο... ειχα προσπαθησει να κανω χειροτεχνιες αλλα ffs το νερο ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ. Οσο και να το προσπαθησετε, σας το εγγυομαι. Click για ανάπτυξη... ΑΡΤ ΑΤΑΚ! Τι ειπες τωρα. Νιλ Μπουκαναν θεος. Μικρη προσπαθουσα να κανω εκεινη την καρτα που ειχε δειξει, που την ανοιγεις και βγαινει μια γλωσσα και κανει και το πρρρ. Αλλα ποτε δεν τα καταφερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g@ngster95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 376 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 01:39 Ο g@ngster95: #39 30-08-09 01:39 Αρχική Δημοσίευση από antara: Οι πίνακες είναι με λάδι... Είναι οι πρώτοι μου... Click για ανάπτυξη... και εγω ζωγραφιζω!!! πολυ ωραιοι οι πινακες σου!:no1: καλη μας ζωγραφικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleana33 Νεοφερμένο μέλος Η eleana33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αργυρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 01:45 Η eleana33 έγραψε: #40 30-08-09 01:45 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι εμένα μου αρέσουν οι χειροτεχνίες. Κατά καιρούς με πιάνει τρέλα και φτιάχνω συνέχεια πράγματα, μετά το βαριέμαι, μετά ξανααρχίζω.... manelaki, πολύ ωραίο το μπουκαλι με τα λουλουδάκια. Δε φαίνονται πολύ καλά στη φωτογραφία, όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antara Εκκολαπτόμενο μέλος Η antara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλλιθέα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 183 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 10:30 Η antara έγραψε: #26 28-10-08 10:30 Οι πίνακες είναι με λάδι... Είναι οι πρώτοι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 23:01 Η ~kynthia έγραψε: #27 28-10-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από antara: Οι πίνακες είναι με λάδι... Είναι οι πρώτοι μου... Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφοι ^^ Συνέχισε! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 13:18 Η X-FILER έγραψε: #28 01-11-08 13:18 αααα κι εγω ειμαι πωρωμένη!!!κερια,πετρες,κολιες,βραχιολια....αλλα κυριως μπλουζες!!!!μπορω να παρω μια απλη λευκη μπλουζα και να την κανω ολοκαινουρια!!!!!λατρευω να κανω μεταποιησεις η μανα μου μου εχιε δωσει μια μπλουζα της με λεκεδες που δε βγαινουν να της την φτιαξω.το χω μεσα μου (ψώνιοοοοοοοο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 11:51 Η X-FILER έγραψε: #29 23-11-08 11:51 Αυτα ειναι μερικα απο αυτα που εκανα προσφατα.το ξερω,δνε ειναι τιποτα,απλα ηθελα να τα ανεβασω το βραχιολακι το εκανα για την 4χρονη αδερφη μιας κοπελας στην αμερικη και τη μπλουζα την εκανα για την κοπελα.οκ,αυτο δεν ειναι τπτ,ο καθενας μπορει να το κανει. αλλα κατι για το οποιο ειναι very proud of,ειναι ο πινακας που εκανα τον οκτωβρη του 97,οταν ημουν στο νηπιαγωγειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 18:36 Ο qwertyuiop: #30 29-11-08 18:36 ποτέ και τίποτε, είμαι εντελώς άχρηστος σε χειροτεχνίες-ζωγραφικές, το παραδέχομαι :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:03 Η fabulous έγραψε: #31 22-12-08 17:03 Εγώ πάντα είχα τρομερό ταλέντο σ' αυτά. Η μητέρα μου δουλεύει σε νηπιαγωγείο και πάντα μου άρεσε να τις παίρνω τα υλικά και να αυτοσχεδιάζω. Και τι δεν έφτιαχνα... Νεραϊδες, γοργόνες, πιατάκια με πηλο, ζωγράφιζα πέτρες... Είχα κι ένα βιβλίο που το είχα φτιάξει εγώ, το είχα ντύσει με άσπρο τσαλακωμένο χαρτί, γυαλιστερά αστεράκια... Το τι υπάρχει εκεί μέσα, δεν περιγράφεται με λόγια. Καλύτερα να μην το ανοίξει κανείς ποτέ, απο την πέμπτη δημοτικού το φυλάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manelaki Νεοφερμένο μέλος Η Εμμανουέλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:07 Η manelaki έγραψε: #32 27-12-08 17:07 Το πρωτο ειναι ενα κουτακι που μπορειτε να φτιαξετε ολοι διοτι ειναι πανευκολο,με οτι χαρτονι θελετε εσεις... Η δευτυερη κουπα που εχς φτιαξει με χαρτοπετσετα και τελος μια καρτα (40 κομματια τετοιες εφτιαξα με τη μαμα μου)...αυτα....να βαζετε και φωτογραφιες παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:38 Η neni έγραψε: #33 28-12-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: Αυτα ειναι μερικα απο αυτα που εκανα προσφατα.το ξερω,δνε ειναι τιποτα,απλα ηθελα να τα ανεβασω το βραχιολακι το εκανα για την 4χρονη αδερφη μιας κοπελας στην αμερικη https://ischool.e-steki.gr/vbimghost.php?do=displayimg&imgid=3669 Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφο!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 21:14 Η X-FILER έγραψε: #34 04-01-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από neni: Πολύ όμορφο!:no1: Click για ανάπτυξη... thnx στο πρωτο που εφτιαξα ελειπε μια χαντρα και εμοιαζε με κομπολοϊ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 19:58 Η Krou έγραψε: #35 05-01-09 19:58 Εγω εβλεπα το αρτ ατακ μικρη αλλα δεν ειχα καταλαβει τι ηταν αυτο το μιγμα κολλας και νομιζα ηταν σκετο νερο... ειχα προσπαθησει να κανω χειροτεχνιες αλλα ffs το νερο ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ. Οσο και να το προσπαθησετε, σας το εγγυομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 20:06 Ο Shadowfax: #36 05-01-09 20:06 Kι εγώ μια από τα ίδια με τον qwerty. Καταπιάνομαι όμως τρομερά με origami. Απλά. Post #5: https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=42496&highlight=origami Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 14:45 Η !sunny! έγραψε: #37 06-01-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: ποτέ και τίποτε, είμαι εντελώς άχρηστος σε χειροτεχνίες-ζωγραφικές, το παραδέχομαι :p Click για ανάπτυξη... κι εγώ μια από τα ίδια! Ποτέ δεν ασχολήθηκα σοβαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:08 Η Rania. έγραψε: #38 06-01-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Εγω εβλεπα το αρτ ατακ μικρη αλλα δεν ειχα καταλαβει τι ηταν αυτο το μιγμα κολλας και νομιζα ηταν σκετο νερο... ειχα προσπαθησει να κανω χειροτεχνιες αλλα ffs το νερο ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ. Οσο και να το προσπαθησετε, σας το εγγυομαι. Click για ανάπτυξη... ΑΡΤ ΑΤΑΚ! Τι ειπες τωρα. Νιλ Μπουκαναν θεος. Μικρη προσπαθουσα να κανω εκεινη την καρτα που ειχε δειξει, που την ανοιγεις και βγαινει μια γλωσσα και κανει και το πρρρ. Αλλα ποτε δεν τα καταφερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g@ngster95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 376 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 01:39 Ο g@ngster95: #39 30-08-09 01:39 Αρχική Δημοσίευση από antara: Οι πίνακες είναι με λάδι... Είναι οι πρώτοι μου... Click για ανάπτυξη... και εγω ζωγραφιζω!!! πολυ ωραιοι οι πινακες σου!:no1: καλη μας ζωγραφικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleana33 Νεοφερμένο μέλος Η eleana33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αργυρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 01:45 Η eleana33 έγραψε: #40 30-08-09 01:45 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οι πίνακες είναι με λάδι... Είναι οι πρώτοι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 23:01 Η ~kynthia έγραψε: #27 28-10-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από antara: Οι πίνακες είναι με λάδι... Είναι οι πρώτοι μου... Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφοι ^^ Συνέχισε! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 13:18 Η X-FILER έγραψε: #28 01-11-08 13:18 αααα κι εγω ειμαι πωρωμένη!!!κερια,πετρες,κολιες,βραχιολια....αλλα κυριως μπλουζες!!!!μπορω να παρω μια απλη λευκη μπλουζα και να την κανω ολοκαινουρια!!!!!λατρευω να κανω μεταποιησεις η μανα μου μου εχιε δωσει μια μπλουζα της με λεκεδες που δε βγαινουν να της την φτιαξω.το χω μεσα μου (ψώνιοοοοοοοο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 11:51 Η X-FILER έγραψε: #29 23-11-08 11:51 Αυτα ειναι μερικα απο αυτα που εκανα προσφατα.το ξερω,δνε ειναι τιποτα,απλα ηθελα να τα ανεβασω το βραχιολακι το εκανα για την 4χρονη αδερφη μιας κοπελας στην αμερικη και τη μπλουζα την εκανα για την κοπελα.οκ,αυτο δεν ειναι τπτ,ο καθενας μπορει να το κανει. αλλα κατι για το οποιο ειναι very proud of,ειναι ο πινακας που εκανα τον οκτωβρη του 97,οταν ημουν στο νηπιαγωγειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 18:36 Ο qwertyuiop: #30 29-11-08 18:36 ποτέ και τίποτε, είμαι εντελώς άχρηστος σε χειροτεχνίες-ζωγραφικές, το παραδέχομαι :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:03 Η fabulous έγραψε: #31 22-12-08 17:03 Εγώ πάντα είχα τρομερό ταλέντο σ' αυτά. Η μητέρα μου δουλεύει σε νηπιαγωγείο και πάντα μου άρεσε να τις παίρνω τα υλικά και να αυτοσχεδιάζω. Και τι δεν έφτιαχνα... Νεραϊδες, γοργόνες, πιατάκια με πηλο, ζωγράφιζα πέτρες... Είχα κι ένα βιβλίο που το είχα φτιάξει εγώ, το είχα ντύσει με άσπρο τσαλακωμένο χαρτί, γυαλιστερά αστεράκια... Το τι υπάρχει εκεί μέσα, δεν περιγράφεται με λόγια. Καλύτερα να μην το ανοίξει κανείς ποτέ, απο την πέμπτη δημοτικού το φυλάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manelaki Νεοφερμένο μέλος Η Εμμανουέλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:07 Η manelaki έγραψε: #32 27-12-08 17:07 Το πρωτο ειναι ενα κουτακι που μπορειτε να φτιαξετε ολοι διοτι ειναι πανευκολο,με οτι χαρτονι θελετε εσεις... Η δευτυερη κουπα που εχς φτιαξει με χαρτοπετσετα και τελος μια καρτα (40 κομματια τετοιες εφτιαξα με τη μαμα μου)...αυτα....να βαζετε και φωτογραφιες παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:38 Η neni έγραψε: #33 28-12-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: Αυτα ειναι μερικα απο αυτα που εκανα προσφατα.το ξερω,δνε ειναι τιποτα,απλα ηθελα να τα ανεβασω το βραχιολακι το εκανα για την 4χρονη αδερφη μιας κοπελας στην αμερικη https://ischool.e-steki.gr/vbimghost.php?do=displayimg&imgid=3669 Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφο!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 21:14 Η X-FILER έγραψε: #34 04-01-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από neni: Πολύ όμορφο!:no1: Click για ανάπτυξη... thnx στο πρωτο που εφτιαξα ελειπε μια χαντρα και εμοιαζε με κομπολοϊ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 19:58 Η Krou έγραψε: #35 05-01-09 19:58 Εγω εβλεπα το αρτ ατακ μικρη αλλα δεν ειχα καταλαβει τι ηταν αυτο το μιγμα κολλας και νομιζα ηταν σκετο νερο... ειχα προσπαθησει να κανω χειροτεχνιες αλλα ffs το νερο ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ. Οσο και να το προσπαθησετε, σας το εγγυομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 20:06 Ο Shadowfax: #36 05-01-09 20:06 Kι εγώ μια από τα ίδια με τον qwerty. Καταπιάνομαι όμως τρομερά με origami. Απλά. Post #5: https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=42496&highlight=origami Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 14:45 Η !sunny! έγραψε: #37 06-01-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: ποτέ και τίποτε, είμαι εντελώς άχρηστος σε χειροτεχνίες-ζωγραφικές, το παραδέχομαι :p Click για ανάπτυξη... κι εγώ μια από τα ίδια! Ποτέ δεν ασχολήθηκα σοβαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:08 Η Rania. έγραψε: #38 06-01-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Εγω εβλεπα το αρτ ατακ μικρη αλλα δεν ειχα καταλαβει τι ηταν αυτο το μιγμα κολλας και νομιζα ηταν σκετο νερο... ειχα προσπαθησει να κανω χειροτεχνιες αλλα ffs το νερο ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ. Οσο και να το προσπαθησετε, σας το εγγυομαι. Click για ανάπτυξη... ΑΡΤ ΑΤΑΚ! Τι ειπες τωρα. Νιλ Μπουκαναν θεος. Μικρη προσπαθουσα να κανω εκεινη την καρτα που ειχε δειξει, που την ανοιγεις και βγαινει μια γλωσσα και κανει και το πρρρ. Αλλα ποτε δεν τα καταφερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g@ngster95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 376 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 01:39 Ο g@ngster95: #39 30-08-09 01:39 Αρχική Δημοσίευση από antara: Οι πίνακες είναι με λάδι... Είναι οι πρώτοι μου... Click για ανάπτυξη... και εγω ζωγραφιζω!!! πολυ ωραιοι οι πινακες σου!:no1: καλη μας ζωγραφικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleana33 Νεοφερμένο μέλος Η eleana33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αργυρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 01:45 Η eleana33 έγραψε: #40 30-08-09 01:45 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από antara: Οι πίνακες είναι με λάδι... Είναι οι πρώτοι μου... Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφοι ^^ Συνέχισε! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2008 στις 13:18 Η X-FILER έγραψε: #28 01-11-08 13:18 αααα κι εγω ειμαι πωρωμένη!!!κερια,πετρες,κολιες,βραχιολια....αλλα κυριως μπλουζες!!!!μπορω να παρω μια απλη λευκη μπλουζα και να την κανω ολοκαινουρια!!!!!λατρευω να κανω μεταποιησεις η μανα μου μου εχιε δωσει μια μπλουζα της με λεκεδες που δε βγαινουν να της την φτιαξω.το χω μεσα μου (ψώνιοοοοοοοο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 11:51 Η X-FILER έγραψε: #29 23-11-08 11:51 Αυτα ειναι μερικα απο αυτα που εκανα προσφατα.το ξερω,δνε ειναι τιποτα,απλα ηθελα να τα ανεβασω το βραχιολακι το εκανα για την 4χρονη αδερφη μιας κοπελας στην αμερικη και τη μπλουζα την εκανα για την κοπελα.οκ,αυτο δεν ειναι τπτ,ο καθενας μπορει να το κανει. αλλα κατι για το οποιο ειναι very proud of,ειναι ο πινακας που εκανα τον οκτωβρη του 97,οταν ημουν στο νηπιαγωγειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 18:36 Ο qwertyuiop: #30 29-11-08 18:36 ποτέ και τίποτε, είμαι εντελώς άχρηστος σε χειροτεχνίες-ζωγραφικές, το παραδέχομαι :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:03 Η fabulous έγραψε: #31 22-12-08 17:03 Εγώ πάντα είχα τρομερό ταλέντο σ' αυτά. Η μητέρα μου δουλεύει σε νηπιαγωγείο και πάντα μου άρεσε να τις παίρνω τα υλικά και να αυτοσχεδιάζω. Και τι δεν έφτιαχνα... Νεραϊδες, γοργόνες, πιατάκια με πηλο, ζωγράφιζα πέτρες... Είχα κι ένα βιβλίο που το είχα φτιάξει εγώ, το είχα ντύσει με άσπρο τσαλακωμένο χαρτί, γυαλιστερά αστεράκια... Το τι υπάρχει εκεί μέσα, δεν περιγράφεται με λόγια. Καλύτερα να μην το ανοίξει κανείς ποτέ, απο την πέμπτη δημοτικού το φυλάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manelaki Νεοφερμένο μέλος Η Εμμανουέλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:07 Η manelaki έγραψε: #32 27-12-08 17:07 Το πρωτο ειναι ενα κουτακι που μπορειτε να φτιαξετε ολοι διοτι ειναι πανευκολο,με οτι χαρτονι θελετε εσεις... Η δευτυερη κουπα που εχς φτιαξει με χαρτοπετσετα και τελος μια καρτα (40 κομματια τετοιες εφτιαξα με τη μαμα μου)...αυτα....να βαζετε και φωτογραφιες παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:38 Η neni έγραψε: #33 28-12-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: Αυτα ειναι μερικα απο αυτα που εκανα προσφατα.το ξερω,δνε ειναι τιποτα,απλα ηθελα να τα ανεβασω το βραχιολακι το εκανα για την 4χρονη αδερφη μιας κοπελας στην αμερικη https://ischool.e-steki.gr/vbimghost.php?do=displayimg&imgid=3669 Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφο!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 21:14 Η X-FILER έγραψε: #34 04-01-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από neni: Πολύ όμορφο!:no1: Click για ανάπτυξη... thnx στο πρωτο που εφτιαξα ελειπε μια χαντρα και εμοιαζε με κομπολοϊ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 19:58 Η Krou έγραψε: #35 05-01-09 19:58 Εγω εβλεπα το αρτ ατακ μικρη αλλα δεν ειχα καταλαβει τι ηταν αυτο το μιγμα κολλας και νομιζα ηταν σκετο νερο... ειχα προσπαθησει να κανω χειροτεχνιες αλλα ffs το νερο ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ. Οσο και να το προσπαθησετε, σας το εγγυομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 20:06 Ο Shadowfax: #36 05-01-09 20:06 Kι εγώ μια από τα ίδια με τον qwerty. Καταπιάνομαι όμως τρομερά με origami. Απλά. Post #5: https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=42496&highlight=origami Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 14:45 Η !sunny! έγραψε: #37 06-01-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: ποτέ και τίποτε, είμαι εντελώς άχρηστος σε χειροτεχνίες-ζωγραφικές, το παραδέχομαι :p Click για ανάπτυξη... κι εγώ μια από τα ίδια! Ποτέ δεν ασχολήθηκα σοβαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:08 Η Rania. έγραψε: #38 06-01-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Εγω εβλεπα το αρτ ατακ μικρη αλλα δεν ειχα καταλαβει τι ηταν αυτο το μιγμα κολλας και νομιζα ηταν σκετο νερο... ειχα προσπαθησει να κανω χειροτεχνιες αλλα ffs το νερο ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ. Οσο και να το προσπαθησετε, σας το εγγυομαι. Click για ανάπτυξη... ΑΡΤ ΑΤΑΚ! Τι ειπες τωρα. Νιλ Μπουκαναν θεος. Μικρη προσπαθουσα να κανω εκεινη την καρτα που ειχε δειξει, που την ανοιγεις και βγαινει μια γλωσσα και κανει και το πρρρ. Αλλα ποτε δεν τα καταφερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g@ngster95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 376 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 01:39 Ο g@ngster95: #39 30-08-09 01:39 Αρχική Δημοσίευση από antara: Οι πίνακες είναι με λάδι... Είναι οι πρώτοι μου... Click για ανάπτυξη... και εγω ζωγραφιζω!!! πολυ ωραιοι οι πινακες σου!:no1: καλη μας ζωγραφικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleana33 Νεοφερμένο μέλος Η eleana33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αργυρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 01:45 Η eleana33 έγραψε: #40 30-08-09 01:45 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αααα κι εγω ειμαι πωρωμένη!!!κερια,πετρες,κολιες,βραχιολια....αλλα κυριως μπλουζες!!!!μπορω να παρω μια απλη λευκη μπλουζα και να την κανω ολοκαινουρια!!!!!λατρευω να κανω μεταποιησεις η μανα μου μου εχιε δωσει μια μπλουζα της με λεκεδες που δε βγαινουν να της την φτιαξω.το χω μεσα μου (ψώνιοοοοοοοο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 11:51 Η X-FILER έγραψε: #29 23-11-08 11:51 Αυτα ειναι μερικα απο αυτα που εκανα προσφατα.το ξερω,δνε ειναι τιποτα,απλα ηθελα να τα ανεβασω το βραχιολακι το εκανα για την 4χρονη αδερφη μιας κοπελας στην αμερικη και τη μπλουζα την εκανα για την κοπελα.οκ,αυτο δεν ειναι τπτ,ο καθενας μπορει να το κανει. αλλα κατι για το οποιο ειναι very proud of,ειναι ο πινακας που εκανα τον οκτωβρη του 97,οταν ημουν στο νηπιαγωγειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 18:36 Ο qwertyuiop: #30 29-11-08 18:36 ποτέ και τίποτε, είμαι εντελώς άχρηστος σε χειροτεχνίες-ζωγραφικές, το παραδέχομαι :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:03 Η fabulous έγραψε: #31 22-12-08 17:03 Εγώ πάντα είχα τρομερό ταλέντο σ' αυτά. Η μητέρα μου δουλεύει σε νηπιαγωγείο και πάντα μου άρεσε να τις παίρνω τα υλικά και να αυτοσχεδιάζω. Και τι δεν έφτιαχνα... Νεραϊδες, γοργόνες, πιατάκια με πηλο, ζωγράφιζα πέτρες... Είχα κι ένα βιβλίο που το είχα φτιάξει εγώ, το είχα ντύσει με άσπρο τσαλακωμένο χαρτί, γυαλιστερά αστεράκια... Το τι υπάρχει εκεί μέσα, δεν περιγράφεται με λόγια. Καλύτερα να μην το ανοίξει κανείς ποτέ, απο την πέμπτη δημοτικού το φυλάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manelaki Νεοφερμένο μέλος Η Εμμανουέλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:07 Η manelaki έγραψε: #32 27-12-08 17:07 Το πρωτο ειναι ενα κουτακι που μπορειτε να φτιαξετε ολοι διοτι ειναι πανευκολο,με οτι χαρτονι θελετε εσεις... Η δευτυερη κουπα που εχς φτιαξει με χαρτοπετσετα και τελος μια καρτα (40 κομματια τετοιες εφτιαξα με τη μαμα μου)...αυτα....να βαζετε και φωτογραφιες παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:38 Η neni έγραψε: #33 28-12-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: Αυτα ειναι μερικα απο αυτα που εκανα προσφατα.το ξερω,δνε ειναι τιποτα,απλα ηθελα να τα ανεβασω το βραχιολακι το εκανα για την 4χρονη αδερφη μιας κοπελας στην αμερικη https://ischool.e-steki.gr/vbimghost.php?do=displayimg&imgid=3669 Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφο!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 21:14 Η X-FILER έγραψε: #34 04-01-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από neni: Πολύ όμορφο!:no1: Click για ανάπτυξη... thnx στο πρωτο που εφτιαξα ελειπε μια χαντρα και εμοιαζε με κομπολοϊ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 19:58 Η Krou έγραψε: #35 05-01-09 19:58 Εγω εβλεπα το αρτ ατακ μικρη αλλα δεν ειχα καταλαβει τι ηταν αυτο το μιγμα κολλας και νομιζα ηταν σκετο νερο... ειχα προσπαθησει να κανω χειροτεχνιες αλλα ffs το νερο ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ. Οσο και να το προσπαθησετε, σας το εγγυομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 20:06 Ο Shadowfax: #36 05-01-09 20:06 Kι εγώ μια από τα ίδια με τον qwerty. Καταπιάνομαι όμως τρομερά με origami. Απλά. Post #5: https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=42496&highlight=origami Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 14:45 Η !sunny! έγραψε: #37 06-01-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: ποτέ και τίποτε, είμαι εντελώς άχρηστος σε χειροτεχνίες-ζωγραφικές, το παραδέχομαι :p Click για ανάπτυξη... κι εγώ μια από τα ίδια! Ποτέ δεν ασχολήθηκα σοβαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:08 Η Rania. έγραψε: #38 06-01-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Εγω εβλεπα το αρτ ατακ μικρη αλλα δεν ειχα καταλαβει τι ηταν αυτο το μιγμα κολλας και νομιζα ηταν σκετο νερο... ειχα προσπαθησει να κανω χειροτεχνιες αλλα ffs το νερο ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ. Οσο και να το προσπαθησετε, σας το εγγυομαι. Click για ανάπτυξη... ΑΡΤ ΑΤΑΚ! Τι ειπες τωρα. Νιλ Μπουκαναν θεος. Μικρη προσπαθουσα να κανω εκεινη την καρτα που ειχε δειξει, που την ανοιγεις και βγαινει μια γλωσσα και κανει και το πρρρ. Αλλα ποτε δεν τα καταφερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g@ngster95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 376 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 01:39 Ο g@ngster95: #39 30-08-09 01:39 Αρχική Δημοσίευση από antara: Οι πίνακες είναι με λάδι... Είναι οι πρώτοι μου... Click για ανάπτυξη... και εγω ζωγραφιζω!!! πολυ ωραιοι οι πινακες σου!:no1: καλη μας ζωγραφικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleana33 Νεοφερμένο μέλος Η eleana33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αργυρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 01:45 Η eleana33 έγραψε: #40 30-08-09 01:45 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτα ειναι μερικα απο αυτα που εκανα προσφατα.το ξερω,δνε ειναι τιποτα,απλα ηθελα να τα ανεβασω το βραχιολακι το εκανα για την 4χρονη αδερφη μιας κοπελας στην αμερικη και τη μπλουζα την εκανα για την κοπελα.οκ,αυτο δεν ειναι τπτ,ο καθενας μπορει να το κανει. αλλα κατι για το οποιο ειναι very proud of,ειναι ο πινακας που εκανα τον οκτωβρη του 97,οταν ημουν στο νηπιαγωγειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 18:36 Ο qwertyuiop: #30 29-11-08 18:36 ποτέ και τίποτε, είμαι εντελώς άχρηστος σε χειροτεχνίες-ζωγραφικές, το παραδέχομαι :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:03 Η fabulous έγραψε: #31 22-12-08 17:03 Εγώ πάντα είχα τρομερό ταλέντο σ' αυτά. Η μητέρα μου δουλεύει σε νηπιαγωγείο και πάντα μου άρεσε να τις παίρνω τα υλικά και να αυτοσχεδιάζω. Και τι δεν έφτιαχνα... Νεραϊδες, γοργόνες, πιατάκια με πηλο, ζωγράφιζα πέτρες... Είχα κι ένα βιβλίο που το είχα φτιάξει εγώ, το είχα ντύσει με άσπρο τσαλακωμένο χαρτί, γυαλιστερά αστεράκια... Το τι υπάρχει εκεί μέσα, δεν περιγράφεται με λόγια. Καλύτερα να μην το ανοίξει κανείς ποτέ, απο την πέμπτη δημοτικού το φυλάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manelaki Νεοφερμένο μέλος Η Εμμανουέλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:07 Η manelaki έγραψε: #32 27-12-08 17:07 Το πρωτο ειναι ενα κουτακι που μπορειτε να φτιαξετε ολοι διοτι ειναι πανευκολο,με οτι χαρτονι θελετε εσεις... Η δευτυερη κουπα που εχς φτιαξει με χαρτοπετσετα και τελος μια καρτα (40 κομματια τετοιες εφτιαξα με τη μαμα μου)...αυτα....να βαζετε και φωτογραφιες παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:38 Η neni έγραψε: #33 28-12-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: Αυτα ειναι μερικα απο αυτα που εκανα προσφατα.το ξερω,δνε ειναι τιποτα,απλα ηθελα να τα ανεβασω το βραχιολακι το εκανα για την 4χρονη αδερφη μιας κοπελας στην αμερικη https://ischool.e-steki.gr/vbimghost.php?do=displayimg&imgid=3669 Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφο!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 21:14 Η X-FILER έγραψε: #34 04-01-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από neni: Πολύ όμορφο!:no1: Click για ανάπτυξη... thnx στο πρωτο που εφτιαξα ελειπε μια χαντρα και εμοιαζε με κομπολοϊ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 19:58 Η Krou έγραψε: #35 05-01-09 19:58 Εγω εβλεπα το αρτ ατακ μικρη αλλα δεν ειχα καταλαβει τι ηταν αυτο το μιγμα κολλας και νομιζα ηταν σκετο νερο... ειχα προσπαθησει να κανω χειροτεχνιες αλλα ffs το νερο ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ. Οσο και να το προσπαθησετε, σας το εγγυομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 20:06 Ο Shadowfax: #36 05-01-09 20:06 Kι εγώ μια από τα ίδια με τον qwerty. Καταπιάνομαι όμως τρομερά με origami. Απλά. Post #5: https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=42496&highlight=origami Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 14:45 Η !sunny! έγραψε: #37 06-01-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: ποτέ και τίποτε, είμαι εντελώς άχρηστος σε χειροτεχνίες-ζωγραφικές, το παραδέχομαι :p Click για ανάπτυξη... κι εγώ μια από τα ίδια! Ποτέ δεν ασχολήθηκα σοβαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:08 Η Rania. έγραψε: #38 06-01-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Εγω εβλεπα το αρτ ατακ μικρη αλλα δεν ειχα καταλαβει τι ηταν αυτο το μιγμα κολλας και νομιζα ηταν σκετο νερο... ειχα προσπαθησει να κανω χειροτεχνιες αλλα ffs το νερο ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ. Οσο και να το προσπαθησετε, σας το εγγυομαι. Click για ανάπτυξη... ΑΡΤ ΑΤΑΚ! Τι ειπες τωρα. Νιλ Μπουκαναν θεος. Μικρη προσπαθουσα να κανω εκεινη την καρτα που ειχε δειξει, που την ανοιγεις και βγαινει μια γλωσσα και κανει και το πρρρ. Αλλα ποτε δεν τα καταφερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g@ngster95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 376 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 01:39 Ο g@ngster95: #39 30-08-09 01:39 Αρχική Δημοσίευση από antara: Οι πίνακες είναι με λάδι... Είναι οι πρώτοι μου... Click για ανάπτυξη... και εγω ζωγραφιζω!!! πολυ ωραιοι οι πινακες σου!:no1: καλη μας ζωγραφικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleana33 Νεοφερμένο μέλος Η eleana33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αργυρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 01:45 Η eleana33 έγραψε: #40 30-08-09 01:45 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ποτέ και τίποτε, είμαι εντελώς άχρηστος σε χειροτεχνίες-ζωγραφικές, το παραδέχομαι :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:03 Η fabulous έγραψε: #31 22-12-08 17:03 Εγώ πάντα είχα τρομερό ταλέντο σ' αυτά. Η μητέρα μου δουλεύει σε νηπιαγωγείο και πάντα μου άρεσε να τις παίρνω τα υλικά και να αυτοσχεδιάζω. Και τι δεν έφτιαχνα... Νεραϊδες, γοργόνες, πιατάκια με πηλο, ζωγράφιζα πέτρες... Είχα κι ένα βιβλίο που το είχα φτιάξει εγώ, το είχα ντύσει με άσπρο τσαλακωμένο χαρτί, γυαλιστερά αστεράκια... Το τι υπάρχει εκεί μέσα, δεν περιγράφεται με λόγια. Καλύτερα να μην το ανοίξει κανείς ποτέ, απο την πέμπτη δημοτικού το φυλάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manelaki Νεοφερμένο μέλος Η Εμμανουέλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:07 Η manelaki έγραψε: #32 27-12-08 17:07 Το πρωτο ειναι ενα κουτακι που μπορειτε να φτιαξετε ολοι διοτι ειναι πανευκολο,με οτι χαρτονι θελετε εσεις... Η δευτυερη κουπα που εχς φτιαξει με χαρτοπετσετα και τελος μια καρτα (40 κομματια τετοιες εφτιαξα με τη μαμα μου)...αυτα....να βαζετε και φωτογραφιες παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:38 Η neni έγραψε: #33 28-12-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: Αυτα ειναι μερικα απο αυτα που εκανα προσφατα.το ξερω,δνε ειναι τιποτα,απλα ηθελα να τα ανεβασω το βραχιολακι το εκανα για την 4χρονη αδερφη μιας κοπελας στην αμερικη https://ischool.e-steki.gr/vbimghost.php?do=displayimg&imgid=3669 Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφο!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 21:14 Η X-FILER έγραψε: #34 04-01-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από neni: Πολύ όμορφο!:no1: Click για ανάπτυξη... thnx στο πρωτο που εφτιαξα ελειπε μια χαντρα και εμοιαζε με κομπολοϊ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 19:58 Η Krou έγραψε: #35 05-01-09 19:58 Εγω εβλεπα το αρτ ατακ μικρη αλλα δεν ειχα καταλαβει τι ηταν αυτο το μιγμα κολλας και νομιζα ηταν σκετο νερο... ειχα προσπαθησει να κανω χειροτεχνιες αλλα ffs το νερο ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ. Οσο και να το προσπαθησετε, σας το εγγυομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 20:06 Ο Shadowfax: #36 05-01-09 20:06 Kι εγώ μια από τα ίδια με τον qwerty. Καταπιάνομαι όμως τρομερά με origami. Απλά. Post #5: https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=42496&highlight=origami Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 14:45 Η !sunny! έγραψε: #37 06-01-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: ποτέ και τίποτε, είμαι εντελώς άχρηστος σε χειροτεχνίες-ζωγραφικές, το παραδέχομαι :p Click για ανάπτυξη... κι εγώ μια από τα ίδια! Ποτέ δεν ασχολήθηκα σοβαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:08 Η Rania. έγραψε: #38 06-01-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Εγω εβλεπα το αρτ ατακ μικρη αλλα δεν ειχα καταλαβει τι ηταν αυτο το μιγμα κολλας και νομιζα ηταν σκετο νερο... ειχα προσπαθησει να κανω χειροτεχνιες αλλα ffs το νερο ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ. Οσο και να το προσπαθησετε, σας το εγγυομαι. Click για ανάπτυξη... ΑΡΤ ΑΤΑΚ! Τι ειπες τωρα. Νιλ Μπουκαναν θεος. Μικρη προσπαθουσα να κανω εκεινη την καρτα που ειχε δειξει, που την ανοιγεις και βγαινει μια γλωσσα και κανει και το πρρρ. Αλλα ποτε δεν τα καταφερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g@ngster95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 376 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 01:39 Ο g@ngster95: #39 30-08-09 01:39 Αρχική Δημοσίευση από antara: Οι πίνακες είναι με λάδι... Είναι οι πρώτοι μου... Click για ανάπτυξη... και εγω ζωγραφιζω!!! πολυ ωραιοι οι πινακες σου!:no1: καλη μας ζωγραφικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleana33 Νεοφερμένο μέλος Η eleana33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αργυρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 01:45 Η eleana33 έγραψε: #40 30-08-09 01:45 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ πάντα είχα τρομερό ταλέντο σ' αυτά. Η μητέρα μου δουλεύει σε νηπιαγωγείο και πάντα μου άρεσε να τις παίρνω τα υλικά και να αυτοσχεδιάζω. Και τι δεν έφτιαχνα... Νεραϊδες, γοργόνες, πιατάκια με πηλο, ζωγράφιζα πέτρες... Είχα κι ένα βιβλίο που το είχα φτιάξει εγώ, το είχα ντύσει με άσπρο τσαλακωμένο χαρτί, γυαλιστερά αστεράκια... Το τι υπάρχει εκεί μέσα, δεν περιγράφεται με λόγια. Καλύτερα να μην το ανοίξει κανείς ποτέ, απο την πέμπτη δημοτικού το φυλάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manelaki Νεοφερμένο μέλος Η Εμμανουέλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:07 Η manelaki έγραψε: #32 27-12-08 17:07 Το πρωτο ειναι ενα κουτακι που μπορειτε να φτιαξετε ολοι διοτι ειναι πανευκολο,με οτι χαρτονι θελετε εσεις... Η δευτυερη κουπα που εχς φτιαξει με χαρτοπετσετα και τελος μια καρτα (40 κομματια τετοιες εφτιαξα με τη μαμα μου)...αυτα....να βαζετε και φωτογραφιες παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:38 Η neni έγραψε: #33 28-12-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: Αυτα ειναι μερικα απο αυτα που εκανα προσφατα.το ξερω,δνε ειναι τιποτα,απλα ηθελα να τα ανεβασω το βραχιολακι το εκανα για την 4χρονη αδερφη μιας κοπελας στην αμερικη https://ischool.e-steki.gr/vbimghost.php?do=displayimg&imgid=3669 Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφο!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 21:14 Η X-FILER έγραψε: #34 04-01-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από neni: Πολύ όμορφο!:no1: Click για ανάπτυξη... thnx στο πρωτο που εφτιαξα ελειπε μια χαντρα και εμοιαζε με κομπολοϊ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 19:58 Η Krou έγραψε: #35 05-01-09 19:58 Εγω εβλεπα το αρτ ατακ μικρη αλλα δεν ειχα καταλαβει τι ηταν αυτο το μιγμα κολλας και νομιζα ηταν σκετο νερο... ειχα προσπαθησει να κανω χειροτεχνιες αλλα ffs το νερο ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ. Οσο και να το προσπαθησετε, σας το εγγυομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 20:06 Ο Shadowfax: #36 05-01-09 20:06 Kι εγώ μια από τα ίδια με τον qwerty. Καταπιάνομαι όμως τρομερά με origami. Απλά. Post #5: https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=42496&highlight=origami Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 14:45 Η !sunny! έγραψε: #37 06-01-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: ποτέ και τίποτε, είμαι εντελώς άχρηστος σε χειροτεχνίες-ζωγραφικές, το παραδέχομαι :p Click για ανάπτυξη... κι εγώ μια από τα ίδια! Ποτέ δεν ασχολήθηκα σοβαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:08 Η Rania. έγραψε: #38 06-01-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Εγω εβλεπα το αρτ ατακ μικρη αλλα δεν ειχα καταλαβει τι ηταν αυτο το μιγμα κολλας και νομιζα ηταν σκετο νερο... ειχα προσπαθησει να κανω χειροτεχνιες αλλα ffs το νερο ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ. Οσο και να το προσπαθησετε, σας το εγγυομαι. Click για ανάπτυξη... ΑΡΤ ΑΤΑΚ! Τι ειπες τωρα. Νιλ Μπουκαναν θεος. Μικρη προσπαθουσα να κανω εκεινη την καρτα που ειχε δειξει, που την ανοιγεις και βγαινει μια γλωσσα και κανει και το πρρρ. Αλλα ποτε δεν τα καταφερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g@ngster95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 376 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 01:39 Ο g@ngster95: #39 30-08-09 01:39 Αρχική Δημοσίευση από antara: Οι πίνακες είναι με λάδι... Είναι οι πρώτοι μου... Click για ανάπτυξη... και εγω ζωγραφιζω!!! πολυ ωραιοι οι πινακες σου!:no1: καλη μας ζωγραφικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleana33 Νεοφερμένο μέλος Η eleana33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αργυρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 01:45 Η eleana33 έγραψε: #40 30-08-09 01:45 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το πρωτο ειναι ενα κουτακι που μπορειτε να φτιαξετε ολοι διοτι ειναι πανευκολο,με οτι χαρτονι θελετε εσεις... Η δευτυερη κουπα που εχς φτιαξει με χαρτοπετσετα και τελος μια καρτα (40 κομματια τετοιες εφτιαξα με τη μαμα μου)...αυτα....να βαζετε και φωτογραφιες παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:38 Η neni έγραψε: #33 28-12-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: Αυτα ειναι μερικα απο αυτα που εκανα προσφατα.το ξερω,δνε ειναι τιποτα,απλα ηθελα να τα ανεβασω το βραχιολακι το εκανα για την 4χρονη αδερφη μιας κοπελας στην αμερικη https://ischool.e-steki.gr/vbimghost.php?do=displayimg&imgid=3669 Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφο!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 21:14 Η X-FILER έγραψε: #34 04-01-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από neni: Πολύ όμορφο!:no1: Click για ανάπτυξη... thnx στο πρωτο που εφτιαξα ελειπε μια χαντρα και εμοιαζε με κομπολοϊ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 19:58 Η Krou έγραψε: #35 05-01-09 19:58 Εγω εβλεπα το αρτ ατακ μικρη αλλα δεν ειχα καταλαβει τι ηταν αυτο το μιγμα κολλας και νομιζα ηταν σκετο νερο... ειχα προσπαθησει να κανω χειροτεχνιες αλλα ffs το νερο ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ. Οσο και να το προσπαθησετε, σας το εγγυομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 20:06 Ο Shadowfax: #36 05-01-09 20:06 Kι εγώ μια από τα ίδια με τον qwerty. Καταπιάνομαι όμως τρομερά με origami. Απλά. Post #5: https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=42496&highlight=origami Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 14:45 Η !sunny! έγραψε: #37 06-01-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: ποτέ και τίποτε, είμαι εντελώς άχρηστος σε χειροτεχνίες-ζωγραφικές, το παραδέχομαι :p Click για ανάπτυξη... κι εγώ μια από τα ίδια! Ποτέ δεν ασχολήθηκα σοβαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:08 Η Rania. έγραψε: #38 06-01-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Εγω εβλεπα το αρτ ατακ μικρη αλλα δεν ειχα καταλαβει τι ηταν αυτο το μιγμα κολλας και νομιζα ηταν σκετο νερο... ειχα προσπαθησει να κανω χειροτεχνιες αλλα ffs το νερο ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ. Οσο και να το προσπαθησετε, σας το εγγυομαι. Click για ανάπτυξη... ΑΡΤ ΑΤΑΚ! Τι ειπες τωρα. Νιλ Μπουκαναν θεος. Μικρη προσπαθουσα να κανω εκεινη την καρτα που ειχε δειξει, που την ανοιγεις και βγαινει μια γλωσσα και κανει και το πρρρ. Αλλα ποτε δεν τα καταφερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g@ngster95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 376 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 01:39 Ο g@ngster95: #39 30-08-09 01:39 Αρχική Δημοσίευση από antara: Οι πίνακες είναι με λάδι... Είναι οι πρώτοι μου... Click για ανάπτυξη... και εγω ζωγραφιζω!!! πολυ ωραιοι οι πινακες σου!:no1: καλη μας ζωγραφικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleana33 Νεοφερμένο μέλος Η eleana33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αργυρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 01:45 Η eleana33 έγραψε: #40 30-08-09 01:45 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: Αυτα ειναι μερικα απο αυτα που εκανα προσφατα.το ξερω,δνε ειναι τιποτα,απλα ηθελα να τα ανεβασω το βραχιολακι το εκανα για την 4χρονη αδερφη μιας κοπελας στην αμερικη https://ischool.e-steki.gr/vbimghost.php?do=displayimg&imgid=3669 Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφο!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 21:14 Η X-FILER έγραψε: #34 04-01-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από neni: Πολύ όμορφο!:no1: Click για ανάπτυξη... thnx στο πρωτο που εφτιαξα ελειπε μια χαντρα και εμοιαζε με κομπολοϊ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 19:58 Η Krou έγραψε: #35 05-01-09 19:58 Εγω εβλεπα το αρτ ατακ μικρη αλλα δεν ειχα καταλαβει τι ηταν αυτο το μιγμα κολλας και νομιζα ηταν σκετο νερο... ειχα προσπαθησει να κανω χειροτεχνιες αλλα ffs το νερο ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ. Οσο και να το προσπαθησετε, σας το εγγυομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 20:06 Ο Shadowfax: #36 05-01-09 20:06 Kι εγώ μια από τα ίδια με τον qwerty. Καταπιάνομαι όμως τρομερά με origami. Απλά. Post #5: https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=42496&highlight=origami Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 14:45 Η !sunny! έγραψε: #37 06-01-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: ποτέ και τίποτε, είμαι εντελώς άχρηστος σε χειροτεχνίες-ζωγραφικές, το παραδέχομαι :p Click για ανάπτυξη... κι εγώ μια από τα ίδια! Ποτέ δεν ασχολήθηκα σοβαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:08 Η Rania. έγραψε: #38 06-01-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Εγω εβλεπα το αρτ ατακ μικρη αλλα δεν ειχα καταλαβει τι ηταν αυτο το μιγμα κολλας και νομιζα ηταν σκετο νερο... ειχα προσπαθησει να κανω χειροτεχνιες αλλα ffs το νερο ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ. Οσο και να το προσπαθησετε, σας το εγγυομαι. Click για ανάπτυξη... ΑΡΤ ΑΤΑΚ! Τι ειπες τωρα. Νιλ Μπουκαναν θεος. Μικρη προσπαθουσα να κανω εκεινη την καρτα που ειχε δειξει, που την ανοιγεις και βγαινει μια γλωσσα και κανει και το πρρρ. Αλλα ποτε δεν τα καταφερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g@ngster95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 376 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 01:39 Ο g@ngster95: #39 30-08-09 01:39 Αρχική Δημοσίευση από antara: Οι πίνακες είναι με λάδι... Είναι οι πρώτοι μου... Click για ανάπτυξη... και εγω ζωγραφιζω!!! πολυ ωραιοι οι πινακες σου!:no1: καλη μας ζωγραφικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleana33 Νεοφερμένο μέλος Η eleana33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αργυρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 01:45 Η eleana33 έγραψε: #40 30-08-09 01:45 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από neni: Πολύ όμορφο!:no1: Click για ανάπτυξη... thnx στο πρωτο που εφτιαξα ελειπε μια χαντρα και εμοιαζε με κομπολοϊ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 19:58 Η Krou έγραψε: #35 05-01-09 19:58 Εγω εβλεπα το αρτ ατακ μικρη αλλα δεν ειχα καταλαβει τι ηταν αυτο το μιγμα κολλας και νομιζα ηταν σκετο νερο... ειχα προσπαθησει να κανω χειροτεχνιες αλλα ffs το νερο ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ. Οσο και να το προσπαθησετε, σας το εγγυομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 20:06 Ο Shadowfax: #36 05-01-09 20:06 Kι εγώ μια από τα ίδια με τον qwerty. Καταπιάνομαι όμως τρομερά με origami. Απλά. Post #5: https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=42496&highlight=origami Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 14:45 Η !sunny! έγραψε: #37 06-01-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: ποτέ και τίποτε, είμαι εντελώς άχρηστος σε χειροτεχνίες-ζωγραφικές, το παραδέχομαι :p Click για ανάπτυξη... κι εγώ μια από τα ίδια! Ποτέ δεν ασχολήθηκα σοβαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:08 Η Rania. έγραψε: #38 06-01-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Εγω εβλεπα το αρτ ατακ μικρη αλλα δεν ειχα καταλαβει τι ηταν αυτο το μιγμα κολλας και νομιζα ηταν σκετο νερο... ειχα προσπαθησει να κανω χειροτεχνιες αλλα ffs το νερο ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ. Οσο και να το προσπαθησετε, σας το εγγυομαι. Click για ανάπτυξη... ΑΡΤ ΑΤΑΚ! Τι ειπες τωρα. Νιλ Μπουκαναν θεος. Μικρη προσπαθουσα να κανω εκεινη την καρτα που ειχε δειξει, που την ανοιγεις και βγαινει μια γλωσσα και κανει και το πρρρ. Αλλα ποτε δεν τα καταφερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g@ngster95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 376 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 01:39 Ο g@ngster95: #39 30-08-09 01:39 Αρχική Δημοσίευση από antara: Οι πίνακες είναι με λάδι... Είναι οι πρώτοι μου... Click για ανάπτυξη... και εγω ζωγραφιζω!!! πολυ ωραιοι οι πινακες σου!:no1: καλη μας ζωγραφικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleana33 Νεοφερμένο μέλος Η eleana33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αργυρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 01:45 Η eleana33 έγραψε: #40 30-08-09 01:45 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγω εβλεπα το αρτ ατακ μικρη αλλα δεν ειχα καταλαβει τι ηταν αυτο το μιγμα κολλας και νομιζα ηταν σκετο νερο... ειχα προσπαθησει να κανω χειροτεχνιες αλλα ffs το νερο ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ. Οσο και να το προσπαθησετε, σας το εγγυομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 20:06 Ο Shadowfax: #36 05-01-09 20:06 Kι εγώ μια από τα ίδια με τον qwerty. Καταπιάνομαι όμως τρομερά με origami. Απλά. Post #5: https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=42496&highlight=origami Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 14:45 Η !sunny! έγραψε: #37 06-01-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: ποτέ και τίποτε, είμαι εντελώς άχρηστος σε χειροτεχνίες-ζωγραφικές, το παραδέχομαι :p Click για ανάπτυξη... κι εγώ μια από τα ίδια! Ποτέ δεν ασχολήθηκα σοβαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:08 Η Rania. έγραψε: #38 06-01-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Εγω εβλεπα το αρτ ατακ μικρη αλλα δεν ειχα καταλαβει τι ηταν αυτο το μιγμα κολλας και νομιζα ηταν σκετο νερο... ειχα προσπαθησει να κανω χειροτεχνιες αλλα ffs το νερο ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ. Οσο και να το προσπαθησετε, σας το εγγυομαι. Click για ανάπτυξη... ΑΡΤ ΑΤΑΚ! Τι ειπες τωρα. Νιλ Μπουκαναν θεος. Μικρη προσπαθουσα να κανω εκεινη την καρτα που ειχε δειξει, που την ανοιγεις και βγαινει μια γλωσσα και κανει και το πρρρ. Αλλα ποτε δεν τα καταφερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g@ngster95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 376 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 01:39 Ο g@ngster95: #39 30-08-09 01:39 Αρχική Δημοσίευση από antara: Οι πίνακες είναι με λάδι... Είναι οι πρώτοι μου... Click για ανάπτυξη... και εγω ζωγραφιζω!!! πολυ ωραιοι οι πινακες σου!:no1: καλη μας ζωγραφικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleana33 Νεοφερμένο μέλος Η eleana33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αργυρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 01:45 Η eleana33 έγραψε: #40 30-08-09 01:45 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Kι εγώ μια από τα ίδια με τον qwerty. Καταπιάνομαι όμως τρομερά με origami. Απλά. Post #5: https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=42496&highlight=origami Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 14:45 Η !sunny! έγραψε: #37 06-01-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: ποτέ και τίποτε, είμαι εντελώς άχρηστος σε χειροτεχνίες-ζωγραφικές, το παραδέχομαι :p Click για ανάπτυξη... κι εγώ μια από τα ίδια! Ποτέ δεν ασχολήθηκα σοβαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:08 Η Rania. έγραψε: #38 06-01-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Εγω εβλεπα το αρτ ατακ μικρη αλλα δεν ειχα καταλαβει τι ηταν αυτο το μιγμα κολλας και νομιζα ηταν σκετο νερο... ειχα προσπαθησει να κανω χειροτεχνιες αλλα ffs το νερο ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ. Οσο και να το προσπαθησετε, σας το εγγυομαι. Click για ανάπτυξη... ΑΡΤ ΑΤΑΚ! Τι ειπες τωρα. Νιλ Μπουκαναν θεος. Μικρη προσπαθουσα να κανω εκεινη την καρτα που ειχε δειξει, που την ανοιγεις και βγαινει μια γλωσσα και κανει και το πρρρ. Αλλα ποτε δεν τα καταφερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g@ngster95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 376 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 01:39 Ο g@ngster95: #39 30-08-09 01:39 Αρχική Δημοσίευση από antara: Οι πίνακες είναι με λάδι... Είναι οι πρώτοι μου... Click για ανάπτυξη... και εγω ζωγραφιζω!!! πολυ ωραιοι οι πινακες σου!:no1: καλη μας ζωγραφικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleana33 Νεοφερμένο μέλος Η eleana33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αργυρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 01:45 Η eleana33 έγραψε: #40 30-08-09 01:45 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: ποτέ και τίποτε, είμαι εντελώς άχρηστος σε χειροτεχνίες-ζωγραφικές, το παραδέχομαι :p Click για ανάπτυξη... κι εγώ μια από τα ίδια! Ποτέ δεν ασχολήθηκα σοβαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:08 Η Rania. έγραψε: #38 06-01-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Εγω εβλεπα το αρτ ατακ μικρη αλλα δεν ειχα καταλαβει τι ηταν αυτο το μιγμα κολλας και νομιζα ηταν σκετο νερο... ειχα προσπαθησει να κανω χειροτεχνιες αλλα ffs το νερο ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ. Οσο και να το προσπαθησετε, σας το εγγυομαι. Click για ανάπτυξη... ΑΡΤ ΑΤΑΚ! Τι ειπες τωρα. Νιλ Μπουκαναν θεος. Μικρη προσπαθουσα να κανω εκεινη την καρτα που ειχε δειξει, που την ανοιγεις και βγαινει μια γλωσσα και κανει και το πρρρ. Αλλα ποτε δεν τα καταφερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g@ngster95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 376 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 01:39 Ο g@ngster95: #39 30-08-09 01:39 Αρχική Δημοσίευση από antara: Οι πίνακες είναι με λάδι... Είναι οι πρώτοι μου... Click για ανάπτυξη... και εγω ζωγραφιζω!!! πολυ ωραιοι οι πινακες σου!:no1: καλη μας ζωγραφικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleana33 Νεοφερμένο μέλος Η eleana33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αργυρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 01:45 Η eleana33 έγραψε: #40 30-08-09 01:45 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Krou: Εγω εβλεπα το αρτ ατακ μικρη αλλα δεν ειχα καταλαβει τι ηταν αυτο το μιγμα κολλας και νομιζα ηταν σκετο νερο... ειχα προσπαθησει να κανω χειροτεχνιες αλλα ffs το νερο ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ. Οσο και να το προσπαθησετε, σας το εγγυομαι. Click για ανάπτυξη... ΑΡΤ ΑΤΑΚ! Τι ειπες τωρα. Νιλ Μπουκαναν θεος. Μικρη προσπαθουσα να κανω εκεινη την καρτα που ειχε δειξει, που την ανοιγεις και βγαινει μια γλωσσα και κανει και το πρρρ. Αλλα ποτε δεν τα καταφερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
g@ngster95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 376 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 01:39 Ο g@ngster95: #39 30-08-09 01:39 Αρχική Δημοσίευση από antara: Οι πίνακες είναι με λάδι... Είναι οι πρώτοι μου... Click για ανάπτυξη... και εγω ζωγραφιζω!!! πολυ ωραιοι οι πινακες σου!:no1: καλη μας ζωγραφικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleana33 Νεοφερμένο μέλος Η eleana33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αργυρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 01:45 Η eleana33 έγραψε: #40 30-08-09 01:45 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από antara: Οι πίνακες είναι με λάδι... Είναι οι πρώτοι μου... Click για ανάπτυξη... και εγω ζωγραφιζω!!! πολυ ωραιοι οι πινακες σου!:no1: καλη μας ζωγραφικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eleana33 Νεοφερμένο μέλος Η eleana33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αργυρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 01:45 Η eleana33 έγραψε: #40 30-08-09 01:45 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.