Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2012 στις 23:19 Ο Johnnaousa: #201 10-11-12 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: To έχεις και περιποιημένο, μπράβο σου! Άλλο γραφείο για διάβασμα, άλλο για τον υπολογιστή, αρχόντισσα. Click για ανάπτυξη... χαχα όντως ο υπολογιστής έχει ξεχωριστή θέση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. εμμα_τριντεντ Πολύ δραστήριο μέλος Η εμμα_τριντεντ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.327 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2012 στις 23:42 Η εμμα_τριντεντ: #202 10-11-12 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Catalyst: Ας παρουσιάσω κι εγώ το σπίτι μου! Spoiler [/U]Κουζίνα Uploaded with ImageShack.us Click για ανάπτυξη... καλά δεν είπαμε να βγάλουμε τα πατρικά μας σπίτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2012 στις 20:35 Η Δαλιδά έγραψε: #203 13-11-12 20:35 Δεν έβαλα τελικά, οι φώτος ήταν σκοτεινές και δεν αξιώθηκε από τότε να ξανατραβήξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2012 στις 21:40 Ο antwwwnis: #204 13-11-12 21:40 Εγω θα ανεβάσω όταν αξιωθώ να διακοσμήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2012 στις 21:57 Ο Πληροφορικάριος: #205 13-11-12 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Catalyst: Ας παρουσιάσω κι εγώ το σπίτι μου! Γραφείο Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει το τετράδιο.... οτι και καλά διάβαζε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RunawayDreamer Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 511 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 21:36 Η RunawayDreamer: #206 08-01-13 21:36 Αν και έχουν περάσει μήνες, τώρα αξιώθηκα να φωτογραφίσω την φωλιά μου... Παρακαλώ, αγνοήστε το μωσαϊκό και τους άσπρους τοίχους!! Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 21:41 Η Deutsch... Lover: #207 08-01-13 21:41 Αρχική Δημοσίευση από RunawayDreamer: Αν και έχουν περάσει μήνες, τώρα αξιώθηκα να φωτογραφίσω την φωλιά μου... Παρακαλώ, αγνοήστε το μωσαϊκό και τους άσπρους τοίχους!! Spoiler Click για ανάπτυξη... Σαλονι, δωματιο φιλε μου τελεια! Μπαλκονι λιγο στενο αλλα οκ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 21:53 Η MissKit έγραψε: #208 08-01-13 21:53 Πανέμορφο! Το υπνοδωμάτιο μού φαίνεται λίγο minimal, ίσως να έβαζες κάτι στον τοίχο που είναι το γραφείο. Υπέροχες κουρτίνες επίσης και έχω τρελή αδυναμία στον καναπέ που έχεις. Έπαιξες πολύ ωραία με τις αντιθέσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 22:02 Ο NikoTexXx: #209 08-01-13 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Σαλονι, δωματιο φιλε μου τελεια! Μπαλκονι λιγο στενο αλλα οκ.... Click για ανάπτυξη... μου αρεσε ιδιαιτερα το σαλονι... αλλα μου φαινεται λιγο ξεκαρφωτος ο καθρεφτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 22:04 Ο venividivici43946: #210 08-01-13 22:04 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: μαλλα μου φαινεται λιγο ξεκαρφωτος ο καθρεφτης Click για ανάπτυξη... Nein. Frau. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 22:06 Ο NikoTexXx: #211 08-01-13 22:06 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Nein. Frau. Click για ανάπτυξη... χαχα απλα μου θυμιζει καθρεφτη υπνοδωματιου... ενας τοιχου, νομιζω θα ταιριαζε περισσοτερο... αλλα αυτο ειναι θεμα προσωπικου γουστου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RunawayDreamer Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 511 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 22:29 Η RunawayDreamer: #212 08-01-13 22:29 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Πανέμορφο! Το υπνοδωμάτιο μού φαίνεται λίγο minimal, ίσως να έβαζες κάτι στον τοίχο που είναι το γραφείο. Υπέροχες κουρτίνες επίσης και έχω τρελή αδυναμία στον καναπέ που έχεις. Έπαιξες πολύ ωραία με τις αντιθέσεις. Click για ανάπτυξη... Αυτό με τον τοίχο το έχω σκεφτεί...Βασικά, εδώ και καιρό ψάχνω να βρω την "μια" και "ιδανική" ταπετσαρία για να στολίσω τον τοίχο από την μεριά του γραφείου! Και επίσης σκέφτομαι να βάψω τους τοίχους σε κόκκινο χρώμα το καλοκαίρι! Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: μου αρεσε ιδιαιτερα το σαλονι... αλλα μου φαινεται λιγο ξεκαρφωτος ο καθρεφτης Click για ανάπτυξη... . χαχαχα Είναι όντως ξεκάρφωτος! Γιατί αρχικά τον είχα στην κρεβατοκάμαρα, αλλά μετά έφερα το γραφείο από το πατρικό μου και δεν χωρούσε ο καθρέπτης και τον κότσαρα στο σαλόνι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρόζα Νέρα Flamingo Δραστήριο μέλος Η Ρόζα Νέρα Flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ανταρτικό (Φλώρινα). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 22:30 Η Ρόζα Νέρα Flamingo: #213 08-01-13 22:30 ωραιος ειναι στο σαλονι γιατι οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 22:59 Η prinCess.: #214 08-01-13 22:59 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: To σπιτάκι μου. Βάζω μόνο υπνοδωμάτιο. Σόρρυ για την άθλια ποιότητα,είναι από κινητό. Click για ανάπτυξη... φ α ν τ α σ τ ι κ ό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giorgos Pamak Δραστήριο μέλος Ο Giorgos Pamak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 510 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2013 στις 12:26 Ο Giorgos Pamak: #215 16-03-13 12:26 Ωραίο θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giorgos Pamak Δραστήριο μέλος Ο Giorgos Pamak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 510 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:12 Ο Giorgos Pamak: #216 31-03-13 00:12 Πριν λίγες μέρες... Όπως είναι σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Μαρτίου 2013 cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:21 Ο cha0s έγραψε: #217 31-03-13 00:21 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos Pamak: Spoiler Πριν λίγες μέρες... Όπως είναι σήμερα... Click για ανάπτυξη... Wow!, Ωραίο σπίτι !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:32 Ο Pavlos13 έγραψε: #218 31-03-13 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos Pamak: Πριν λίγες μέρες... Όπως είναι σήμερα... Click για ανάπτυξη... Πριν λίγες μέρες ήταν καλύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giorgos Pamak Δραστήριο μέλος Ο Giorgos Pamak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 510 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:33 Ο Giorgos Pamak: #219 31-03-13 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Pavlos13: Πριν λίγες μέρες ήταν καλύτερο Click για ανάπτυξη... Ώς πρός? Κάνε "SPOT THE DIFFERENCES" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:41 Ο Pavlos13 έγραψε: #220 31-03-13 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos Pamak: Ώς πρός? Κάνε "SPOT THE DIFFERENCES" Click για ανάπτυξη... 1) Γλάστρα - Ναργιλές 2) Βάζο στο τραπέζι Άσε που στην πρώτη ο φωτισμός δεν παίζεται , το κάνει να φαίνεται ονειρικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: xristina elen Chemwizard Totreno Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: To έχεις και περιποιημένο, μπράβο σου! Άλλο γραφείο για διάβασμα, άλλο για τον υπολογιστή, αρχόντισσα. Click για ανάπτυξη... χαχα όντως ο υπολογιστής έχει ξεχωριστή θέση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
εμμα_τριντεντ Πολύ δραστήριο μέλος Η εμμα_τριντεντ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.327 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2012 στις 23:42 Η εμμα_τριντεντ: #202 10-11-12 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Catalyst: Ας παρουσιάσω κι εγώ το σπίτι μου! Spoiler [/U]Κουζίνα Uploaded with ImageShack.us Click για ανάπτυξη... καλά δεν είπαμε να βγάλουμε τα πατρικά μας σπίτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2012 στις 20:35 Η Δαλιδά έγραψε: #203 13-11-12 20:35 Δεν έβαλα τελικά, οι φώτος ήταν σκοτεινές και δεν αξιώθηκε από τότε να ξανατραβήξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2012 στις 21:40 Ο antwwwnis: #204 13-11-12 21:40 Εγω θα ανεβάσω όταν αξιωθώ να διακοσμήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2012 στις 21:57 Ο Πληροφορικάριος: #205 13-11-12 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Catalyst: Ας παρουσιάσω κι εγώ το σπίτι μου! Γραφείο Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει το τετράδιο.... οτι και καλά διάβαζε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RunawayDreamer Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 511 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 21:36 Η RunawayDreamer: #206 08-01-13 21:36 Αν και έχουν περάσει μήνες, τώρα αξιώθηκα να φωτογραφίσω την φωλιά μου... Παρακαλώ, αγνοήστε το μωσαϊκό και τους άσπρους τοίχους!! Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 21:41 Η Deutsch... Lover: #207 08-01-13 21:41 Αρχική Δημοσίευση από RunawayDreamer: Αν και έχουν περάσει μήνες, τώρα αξιώθηκα να φωτογραφίσω την φωλιά μου... Παρακαλώ, αγνοήστε το μωσαϊκό και τους άσπρους τοίχους!! Spoiler Click για ανάπτυξη... Σαλονι, δωματιο φιλε μου τελεια! Μπαλκονι λιγο στενο αλλα οκ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 21:53 Η MissKit έγραψε: #208 08-01-13 21:53 Πανέμορφο! Το υπνοδωμάτιο μού φαίνεται λίγο minimal, ίσως να έβαζες κάτι στον τοίχο που είναι το γραφείο. Υπέροχες κουρτίνες επίσης και έχω τρελή αδυναμία στον καναπέ που έχεις. Έπαιξες πολύ ωραία με τις αντιθέσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 22:02 Ο NikoTexXx: #209 08-01-13 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Σαλονι, δωματιο φιλε μου τελεια! Μπαλκονι λιγο στενο αλλα οκ.... Click για ανάπτυξη... μου αρεσε ιδιαιτερα το σαλονι... αλλα μου φαινεται λιγο ξεκαρφωτος ο καθρεφτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 22:04 Ο venividivici43946: #210 08-01-13 22:04 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: μαλλα μου φαινεται λιγο ξεκαρφωτος ο καθρεφτης Click για ανάπτυξη... Nein. Frau. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 22:06 Ο NikoTexXx: #211 08-01-13 22:06 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Nein. Frau. Click για ανάπτυξη... χαχα απλα μου θυμιζει καθρεφτη υπνοδωματιου... ενας τοιχου, νομιζω θα ταιριαζε περισσοτερο... αλλα αυτο ειναι θεμα προσωπικου γουστου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RunawayDreamer Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 511 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 22:29 Η RunawayDreamer: #212 08-01-13 22:29 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Πανέμορφο! Το υπνοδωμάτιο μού φαίνεται λίγο minimal, ίσως να έβαζες κάτι στον τοίχο που είναι το γραφείο. Υπέροχες κουρτίνες επίσης και έχω τρελή αδυναμία στον καναπέ που έχεις. Έπαιξες πολύ ωραία με τις αντιθέσεις. Click για ανάπτυξη... Αυτό με τον τοίχο το έχω σκεφτεί...Βασικά, εδώ και καιρό ψάχνω να βρω την "μια" και "ιδανική" ταπετσαρία για να στολίσω τον τοίχο από την μεριά του γραφείου! Και επίσης σκέφτομαι να βάψω τους τοίχους σε κόκκινο χρώμα το καλοκαίρι! Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: μου αρεσε ιδιαιτερα το σαλονι... αλλα μου φαινεται λιγο ξεκαρφωτος ο καθρεφτης Click για ανάπτυξη... . χαχαχα Είναι όντως ξεκάρφωτος! Γιατί αρχικά τον είχα στην κρεβατοκάμαρα, αλλά μετά έφερα το γραφείο από το πατρικό μου και δεν χωρούσε ο καθρέπτης και τον κότσαρα στο σαλόνι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρόζα Νέρα Flamingo Δραστήριο μέλος Η Ρόζα Νέρα Flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ανταρτικό (Φλώρινα). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 22:30 Η Ρόζα Νέρα Flamingo: #213 08-01-13 22:30 ωραιος ειναι στο σαλονι γιατι οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 22:59 Η prinCess.: #214 08-01-13 22:59 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: To σπιτάκι μου. Βάζω μόνο υπνοδωμάτιο. Σόρρυ για την άθλια ποιότητα,είναι από κινητό. Click για ανάπτυξη... φ α ν τ α σ τ ι κ ό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giorgos Pamak Δραστήριο μέλος Ο Giorgos Pamak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 510 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2013 στις 12:26 Ο Giorgos Pamak: #215 16-03-13 12:26 Ωραίο θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giorgos Pamak Δραστήριο μέλος Ο Giorgos Pamak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 510 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:12 Ο Giorgos Pamak: #216 31-03-13 00:12 Πριν λίγες μέρες... Όπως είναι σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Μαρτίου 2013 cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:21 Ο cha0s έγραψε: #217 31-03-13 00:21 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos Pamak: Spoiler Πριν λίγες μέρες... Όπως είναι σήμερα... Click για ανάπτυξη... Wow!, Ωραίο σπίτι !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:32 Ο Pavlos13 έγραψε: #218 31-03-13 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos Pamak: Πριν λίγες μέρες... Όπως είναι σήμερα... Click για ανάπτυξη... Πριν λίγες μέρες ήταν καλύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giorgos Pamak Δραστήριο μέλος Ο Giorgos Pamak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 510 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:33 Ο Giorgos Pamak: #219 31-03-13 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Pavlos13: Πριν λίγες μέρες ήταν καλύτερο Click για ανάπτυξη... Ώς πρός? Κάνε "SPOT THE DIFFERENCES" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:41 Ο Pavlos13 έγραψε: #220 31-03-13 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos Pamak: Ώς πρός? Κάνε "SPOT THE DIFFERENCES" Click για ανάπτυξη... 1) Γλάστρα - Ναργιλές 2) Βάζο στο τραπέζι Άσε που στην πρώτη ο φωτισμός δεν παίζεται , το κάνει να φαίνεται ονειρικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: xristina elen Chemwizard Totreno Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Catalyst: Ας παρουσιάσω κι εγώ το σπίτι μου! Spoiler [/U]Κουζίνα Uploaded with ImageShack.us Click για ανάπτυξη... καλά δεν είπαμε να βγάλουμε τα πατρικά μας σπίτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2012 στις 20:35 Η Δαλιδά έγραψε: #203 13-11-12 20:35 Δεν έβαλα τελικά, οι φώτος ήταν σκοτεινές και δεν αξιώθηκε από τότε να ξανατραβήξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2012 στις 21:40 Ο antwwwnis: #204 13-11-12 21:40 Εγω θα ανεβάσω όταν αξιωθώ να διακοσμήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2012 στις 21:57 Ο Πληροφορικάριος: #205 13-11-12 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Catalyst: Ας παρουσιάσω κι εγώ το σπίτι μου! Γραφείο Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει το τετράδιο.... οτι και καλά διάβαζε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RunawayDreamer Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 511 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 21:36 Η RunawayDreamer: #206 08-01-13 21:36 Αν και έχουν περάσει μήνες, τώρα αξιώθηκα να φωτογραφίσω την φωλιά μου... Παρακαλώ, αγνοήστε το μωσαϊκό και τους άσπρους τοίχους!! Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 21:41 Η Deutsch... Lover: #207 08-01-13 21:41 Αρχική Δημοσίευση από RunawayDreamer: Αν και έχουν περάσει μήνες, τώρα αξιώθηκα να φωτογραφίσω την φωλιά μου... Παρακαλώ, αγνοήστε το μωσαϊκό και τους άσπρους τοίχους!! Spoiler Click για ανάπτυξη... Σαλονι, δωματιο φιλε μου τελεια! Μπαλκονι λιγο στενο αλλα οκ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 21:53 Η MissKit έγραψε: #208 08-01-13 21:53 Πανέμορφο! Το υπνοδωμάτιο μού φαίνεται λίγο minimal, ίσως να έβαζες κάτι στον τοίχο που είναι το γραφείο. Υπέροχες κουρτίνες επίσης και έχω τρελή αδυναμία στον καναπέ που έχεις. Έπαιξες πολύ ωραία με τις αντιθέσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 22:02 Ο NikoTexXx: #209 08-01-13 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Σαλονι, δωματιο φιλε μου τελεια! Μπαλκονι λιγο στενο αλλα οκ.... Click για ανάπτυξη... μου αρεσε ιδιαιτερα το σαλονι... αλλα μου φαινεται λιγο ξεκαρφωτος ο καθρεφτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 22:04 Ο venividivici43946: #210 08-01-13 22:04 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: μαλλα μου φαινεται λιγο ξεκαρφωτος ο καθρεφτης Click για ανάπτυξη... Nein. Frau. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 22:06 Ο NikoTexXx: #211 08-01-13 22:06 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Nein. Frau. Click για ανάπτυξη... χαχα απλα μου θυμιζει καθρεφτη υπνοδωματιου... ενας τοιχου, νομιζω θα ταιριαζε περισσοτερο... αλλα αυτο ειναι θεμα προσωπικου γουστου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RunawayDreamer Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 511 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 22:29 Η RunawayDreamer: #212 08-01-13 22:29 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Πανέμορφο! Το υπνοδωμάτιο μού φαίνεται λίγο minimal, ίσως να έβαζες κάτι στον τοίχο που είναι το γραφείο. Υπέροχες κουρτίνες επίσης και έχω τρελή αδυναμία στον καναπέ που έχεις. Έπαιξες πολύ ωραία με τις αντιθέσεις. Click για ανάπτυξη... Αυτό με τον τοίχο το έχω σκεφτεί...Βασικά, εδώ και καιρό ψάχνω να βρω την "μια" και "ιδανική" ταπετσαρία για να στολίσω τον τοίχο από την μεριά του γραφείου! Και επίσης σκέφτομαι να βάψω τους τοίχους σε κόκκινο χρώμα το καλοκαίρι! Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: μου αρεσε ιδιαιτερα το σαλονι... αλλα μου φαινεται λιγο ξεκαρφωτος ο καθρεφτης Click για ανάπτυξη... . χαχαχα Είναι όντως ξεκάρφωτος! Γιατί αρχικά τον είχα στην κρεβατοκάμαρα, αλλά μετά έφερα το γραφείο από το πατρικό μου και δεν χωρούσε ο καθρέπτης και τον κότσαρα στο σαλόνι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρόζα Νέρα Flamingo Δραστήριο μέλος Η Ρόζα Νέρα Flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ανταρτικό (Φλώρινα). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 22:30 Η Ρόζα Νέρα Flamingo: #213 08-01-13 22:30 ωραιος ειναι στο σαλονι γιατι οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 22:59 Η prinCess.: #214 08-01-13 22:59 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: To σπιτάκι μου. Βάζω μόνο υπνοδωμάτιο. Σόρρυ για την άθλια ποιότητα,είναι από κινητό. Click για ανάπτυξη... φ α ν τ α σ τ ι κ ό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giorgos Pamak Δραστήριο μέλος Ο Giorgos Pamak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 510 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2013 στις 12:26 Ο Giorgos Pamak: #215 16-03-13 12:26 Ωραίο θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giorgos Pamak Δραστήριο μέλος Ο Giorgos Pamak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 510 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:12 Ο Giorgos Pamak: #216 31-03-13 00:12 Πριν λίγες μέρες... Όπως είναι σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Μαρτίου 2013 cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:21 Ο cha0s έγραψε: #217 31-03-13 00:21 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos Pamak: Spoiler Πριν λίγες μέρες... Όπως είναι σήμερα... Click για ανάπτυξη... Wow!, Ωραίο σπίτι !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:32 Ο Pavlos13 έγραψε: #218 31-03-13 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos Pamak: Πριν λίγες μέρες... Όπως είναι σήμερα... Click για ανάπτυξη... Πριν λίγες μέρες ήταν καλύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giorgos Pamak Δραστήριο μέλος Ο Giorgos Pamak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 510 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:33 Ο Giorgos Pamak: #219 31-03-13 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Pavlos13: Πριν λίγες μέρες ήταν καλύτερο Click για ανάπτυξη... Ώς πρός? Κάνε "SPOT THE DIFFERENCES" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:41 Ο Pavlos13 έγραψε: #220 31-03-13 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos Pamak: Ώς πρός? Κάνε "SPOT THE DIFFERENCES" Click για ανάπτυξη... 1) Γλάστρα - Ναργιλές 2) Βάζο στο τραπέζι Άσε που στην πρώτη ο φωτισμός δεν παίζεται , το κάνει να φαίνεται ονειρικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: xristina elen Chemwizard Totreno Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν έβαλα τελικά, οι φώτος ήταν σκοτεινές και δεν αξιώθηκε από τότε να ξανατραβήξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2012 στις 21:40 Ο antwwwnis: #204 13-11-12 21:40 Εγω θα ανεβάσω όταν αξιωθώ να διακοσμήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2012 στις 21:57 Ο Πληροφορικάριος: #205 13-11-12 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Catalyst: Ας παρουσιάσω κι εγώ το σπίτι μου! Γραφείο Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει το τετράδιο.... οτι και καλά διάβαζε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RunawayDreamer Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 511 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 21:36 Η RunawayDreamer: #206 08-01-13 21:36 Αν και έχουν περάσει μήνες, τώρα αξιώθηκα να φωτογραφίσω την φωλιά μου... Παρακαλώ, αγνοήστε το μωσαϊκό και τους άσπρους τοίχους!! Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 21:41 Η Deutsch... Lover: #207 08-01-13 21:41 Αρχική Δημοσίευση από RunawayDreamer: Αν και έχουν περάσει μήνες, τώρα αξιώθηκα να φωτογραφίσω την φωλιά μου... Παρακαλώ, αγνοήστε το μωσαϊκό και τους άσπρους τοίχους!! Spoiler Click για ανάπτυξη... Σαλονι, δωματιο φιλε μου τελεια! Μπαλκονι λιγο στενο αλλα οκ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 21:53 Η MissKit έγραψε: #208 08-01-13 21:53 Πανέμορφο! Το υπνοδωμάτιο μού φαίνεται λίγο minimal, ίσως να έβαζες κάτι στον τοίχο που είναι το γραφείο. Υπέροχες κουρτίνες επίσης και έχω τρελή αδυναμία στον καναπέ που έχεις. Έπαιξες πολύ ωραία με τις αντιθέσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 22:02 Ο NikoTexXx: #209 08-01-13 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Σαλονι, δωματιο φιλε μου τελεια! Μπαλκονι λιγο στενο αλλα οκ.... Click για ανάπτυξη... μου αρεσε ιδιαιτερα το σαλονι... αλλα μου φαινεται λιγο ξεκαρφωτος ο καθρεφτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 22:04 Ο venividivici43946: #210 08-01-13 22:04 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: μαλλα μου φαινεται λιγο ξεκαρφωτος ο καθρεφτης Click για ανάπτυξη... Nein. Frau. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 22:06 Ο NikoTexXx: #211 08-01-13 22:06 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Nein. Frau. Click για ανάπτυξη... χαχα απλα μου θυμιζει καθρεφτη υπνοδωματιου... ενας τοιχου, νομιζω θα ταιριαζε περισσοτερο... αλλα αυτο ειναι θεμα προσωπικου γουστου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RunawayDreamer Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 511 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 22:29 Η RunawayDreamer: #212 08-01-13 22:29 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Πανέμορφο! Το υπνοδωμάτιο μού φαίνεται λίγο minimal, ίσως να έβαζες κάτι στον τοίχο που είναι το γραφείο. Υπέροχες κουρτίνες επίσης και έχω τρελή αδυναμία στον καναπέ που έχεις. Έπαιξες πολύ ωραία με τις αντιθέσεις. Click για ανάπτυξη... Αυτό με τον τοίχο το έχω σκεφτεί...Βασικά, εδώ και καιρό ψάχνω να βρω την "μια" και "ιδανική" ταπετσαρία για να στολίσω τον τοίχο από την μεριά του γραφείου! Και επίσης σκέφτομαι να βάψω τους τοίχους σε κόκκινο χρώμα το καλοκαίρι! Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: μου αρεσε ιδιαιτερα το σαλονι... αλλα μου φαινεται λιγο ξεκαρφωτος ο καθρεφτης Click για ανάπτυξη... . χαχαχα Είναι όντως ξεκάρφωτος! Γιατί αρχικά τον είχα στην κρεβατοκάμαρα, αλλά μετά έφερα το γραφείο από το πατρικό μου και δεν χωρούσε ο καθρέπτης και τον κότσαρα στο σαλόνι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρόζα Νέρα Flamingo Δραστήριο μέλος Η Ρόζα Νέρα Flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ανταρτικό (Φλώρινα). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 22:30 Η Ρόζα Νέρα Flamingo: #213 08-01-13 22:30 ωραιος ειναι στο σαλονι γιατι οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 22:59 Η prinCess.: #214 08-01-13 22:59 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: To σπιτάκι μου. Βάζω μόνο υπνοδωμάτιο. Σόρρυ για την άθλια ποιότητα,είναι από κινητό. Click για ανάπτυξη... φ α ν τ α σ τ ι κ ό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giorgos Pamak Δραστήριο μέλος Ο Giorgos Pamak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 510 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2013 στις 12:26 Ο Giorgos Pamak: #215 16-03-13 12:26 Ωραίο θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giorgos Pamak Δραστήριο μέλος Ο Giorgos Pamak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 510 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:12 Ο Giorgos Pamak: #216 31-03-13 00:12 Πριν λίγες μέρες... Όπως είναι σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Μαρτίου 2013 cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:21 Ο cha0s έγραψε: #217 31-03-13 00:21 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos Pamak: Spoiler Πριν λίγες μέρες... Όπως είναι σήμερα... Click για ανάπτυξη... Wow!, Ωραίο σπίτι !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:32 Ο Pavlos13 έγραψε: #218 31-03-13 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos Pamak: Πριν λίγες μέρες... Όπως είναι σήμερα... Click για ανάπτυξη... Πριν λίγες μέρες ήταν καλύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giorgos Pamak Δραστήριο μέλος Ο Giorgos Pamak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 510 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:33 Ο Giorgos Pamak: #219 31-03-13 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Pavlos13: Πριν λίγες μέρες ήταν καλύτερο Click για ανάπτυξη... Ώς πρός? Κάνε "SPOT THE DIFFERENCES" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:41 Ο Pavlos13 έγραψε: #220 31-03-13 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos Pamak: Ώς πρός? Κάνε "SPOT THE DIFFERENCES" Click για ανάπτυξη... 1) Γλάστρα - Ναργιλές 2) Βάζο στο τραπέζι Άσε που στην πρώτη ο φωτισμός δεν παίζεται , το κάνει να φαίνεται ονειρικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: xristina elen Chemwizard Totreno Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω θα ανεβάσω όταν αξιωθώ να διακοσμήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2012 στις 21:57 Ο Πληροφορικάριος: #205 13-11-12 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Catalyst: Ας παρουσιάσω κι εγώ το σπίτι μου! Γραφείο Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει το τετράδιο.... οτι και καλά διάβαζε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RunawayDreamer Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 511 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 21:36 Η RunawayDreamer: #206 08-01-13 21:36 Αν και έχουν περάσει μήνες, τώρα αξιώθηκα να φωτογραφίσω την φωλιά μου... Παρακαλώ, αγνοήστε το μωσαϊκό και τους άσπρους τοίχους!! Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 21:41 Η Deutsch... Lover: #207 08-01-13 21:41 Αρχική Δημοσίευση από RunawayDreamer: Αν και έχουν περάσει μήνες, τώρα αξιώθηκα να φωτογραφίσω την φωλιά μου... Παρακαλώ, αγνοήστε το μωσαϊκό και τους άσπρους τοίχους!! Spoiler Click για ανάπτυξη... Σαλονι, δωματιο φιλε μου τελεια! Μπαλκονι λιγο στενο αλλα οκ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 21:53 Η MissKit έγραψε: #208 08-01-13 21:53 Πανέμορφο! Το υπνοδωμάτιο μού φαίνεται λίγο minimal, ίσως να έβαζες κάτι στον τοίχο που είναι το γραφείο. Υπέροχες κουρτίνες επίσης και έχω τρελή αδυναμία στον καναπέ που έχεις. Έπαιξες πολύ ωραία με τις αντιθέσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 22:02 Ο NikoTexXx: #209 08-01-13 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Σαλονι, δωματιο φιλε μου τελεια! Μπαλκονι λιγο στενο αλλα οκ.... Click για ανάπτυξη... μου αρεσε ιδιαιτερα το σαλονι... αλλα μου φαινεται λιγο ξεκαρφωτος ο καθρεφτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 22:04 Ο venividivici43946: #210 08-01-13 22:04 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: μαλλα μου φαινεται λιγο ξεκαρφωτος ο καθρεφτης Click για ανάπτυξη... Nein. Frau. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 22:06 Ο NikoTexXx: #211 08-01-13 22:06 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Nein. Frau. Click για ανάπτυξη... χαχα απλα μου θυμιζει καθρεφτη υπνοδωματιου... ενας τοιχου, νομιζω θα ταιριαζε περισσοτερο... αλλα αυτο ειναι θεμα προσωπικου γουστου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RunawayDreamer Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 511 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 22:29 Η RunawayDreamer: #212 08-01-13 22:29 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Πανέμορφο! Το υπνοδωμάτιο μού φαίνεται λίγο minimal, ίσως να έβαζες κάτι στον τοίχο που είναι το γραφείο. Υπέροχες κουρτίνες επίσης και έχω τρελή αδυναμία στον καναπέ που έχεις. Έπαιξες πολύ ωραία με τις αντιθέσεις. Click για ανάπτυξη... Αυτό με τον τοίχο το έχω σκεφτεί...Βασικά, εδώ και καιρό ψάχνω να βρω την "μια" και "ιδανική" ταπετσαρία για να στολίσω τον τοίχο από την μεριά του γραφείου! Και επίσης σκέφτομαι να βάψω τους τοίχους σε κόκκινο χρώμα το καλοκαίρι! Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: μου αρεσε ιδιαιτερα το σαλονι... αλλα μου φαινεται λιγο ξεκαρφωτος ο καθρεφτης Click για ανάπτυξη... . χαχαχα Είναι όντως ξεκάρφωτος! Γιατί αρχικά τον είχα στην κρεβατοκάμαρα, αλλά μετά έφερα το γραφείο από το πατρικό μου και δεν χωρούσε ο καθρέπτης και τον κότσαρα στο σαλόνι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρόζα Νέρα Flamingo Δραστήριο μέλος Η Ρόζα Νέρα Flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ανταρτικό (Φλώρινα). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 22:30 Η Ρόζα Νέρα Flamingo: #213 08-01-13 22:30 ωραιος ειναι στο σαλονι γιατι οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 22:59 Η prinCess.: #214 08-01-13 22:59 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: To σπιτάκι μου. Βάζω μόνο υπνοδωμάτιο. Σόρρυ για την άθλια ποιότητα,είναι από κινητό. Click για ανάπτυξη... φ α ν τ α σ τ ι κ ό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giorgos Pamak Δραστήριο μέλος Ο Giorgos Pamak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 510 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2013 στις 12:26 Ο Giorgos Pamak: #215 16-03-13 12:26 Ωραίο θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giorgos Pamak Δραστήριο μέλος Ο Giorgos Pamak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 510 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:12 Ο Giorgos Pamak: #216 31-03-13 00:12 Πριν λίγες μέρες... Όπως είναι σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Μαρτίου 2013 cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:21 Ο cha0s έγραψε: #217 31-03-13 00:21 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos Pamak: Spoiler Πριν λίγες μέρες... Όπως είναι σήμερα... Click για ανάπτυξη... Wow!, Ωραίο σπίτι !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:32 Ο Pavlos13 έγραψε: #218 31-03-13 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos Pamak: Πριν λίγες μέρες... Όπως είναι σήμερα... Click για ανάπτυξη... Πριν λίγες μέρες ήταν καλύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giorgos Pamak Δραστήριο μέλος Ο Giorgos Pamak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 510 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:33 Ο Giorgos Pamak: #219 31-03-13 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Pavlos13: Πριν λίγες μέρες ήταν καλύτερο Click για ανάπτυξη... Ώς πρός? Κάνε "SPOT THE DIFFERENCES" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:41 Ο Pavlos13 έγραψε: #220 31-03-13 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos Pamak: Ώς πρός? Κάνε "SPOT THE DIFFERENCES" Click για ανάπτυξη... 1) Γλάστρα - Ναργιλές 2) Βάζο στο τραπέζι Άσε που στην πρώτη ο φωτισμός δεν παίζεται , το κάνει να φαίνεται ονειρικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: xristina elen Chemwizard Totreno Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Catalyst: Ας παρουσιάσω κι εγώ το σπίτι μου! Γραφείο Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει το τετράδιο.... οτι και καλά διάβαζε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RunawayDreamer Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 511 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 21:36 Η RunawayDreamer: #206 08-01-13 21:36 Αν και έχουν περάσει μήνες, τώρα αξιώθηκα να φωτογραφίσω την φωλιά μου... Παρακαλώ, αγνοήστε το μωσαϊκό και τους άσπρους τοίχους!! Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 21:41 Η Deutsch... Lover: #207 08-01-13 21:41 Αρχική Δημοσίευση από RunawayDreamer: Αν και έχουν περάσει μήνες, τώρα αξιώθηκα να φωτογραφίσω την φωλιά μου... Παρακαλώ, αγνοήστε το μωσαϊκό και τους άσπρους τοίχους!! Spoiler Click για ανάπτυξη... Σαλονι, δωματιο φιλε μου τελεια! Μπαλκονι λιγο στενο αλλα οκ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 21:53 Η MissKit έγραψε: #208 08-01-13 21:53 Πανέμορφο! Το υπνοδωμάτιο μού φαίνεται λίγο minimal, ίσως να έβαζες κάτι στον τοίχο που είναι το γραφείο. Υπέροχες κουρτίνες επίσης και έχω τρελή αδυναμία στον καναπέ που έχεις. Έπαιξες πολύ ωραία με τις αντιθέσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 22:02 Ο NikoTexXx: #209 08-01-13 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Σαλονι, δωματιο φιλε μου τελεια! Μπαλκονι λιγο στενο αλλα οκ.... Click για ανάπτυξη... μου αρεσε ιδιαιτερα το σαλονι... αλλα μου φαινεται λιγο ξεκαρφωτος ο καθρεφτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 22:04 Ο venividivici43946: #210 08-01-13 22:04 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: μαλλα μου φαινεται λιγο ξεκαρφωτος ο καθρεφτης Click για ανάπτυξη... Nein. Frau. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 22:06 Ο NikoTexXx: #211 08-01-13 22:06 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Nein. Frau. Click για ανάπτυξη... χαχα απλα μου θυμιζει καθρεφτη υπνοδωματιου... ενας τοιχου, νομιζω θα ταιριαζε περισσοτερο... αλλα αυτο ειναι θεμα προσωπικου γουστου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RunawayDreamer Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 511 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 22:29 Η RunawayDreamer: #212 08-01-13 22:29 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Πανέμορφο! Το υπνοδωμάτιο μού φαίνεται λίγο minimal, ίσως να έβαζες κάτι στον τοίχο που είναι το γραφείο. Υπέροχες κουρτίνες επίσης και έχω τρελή αδυναμία στον καναπέ που έχεις. Έπαιξες πολύ ωραία με τις αντιθέσεις. Click για ανάπτυξη... Αυτό με τον τοίχο το έχω σκεφτεί...Βασικά, εδώ και καιρό ψάχνω να βρω την "μια" και "ιδανική" ταπετσαρία για να στολίσω τον τοίχο από την μεριά του γραφείου! Και επίσης σκέφτομαι να βάψω τους τοίχους σε κόκκινο χρώμα το καλοκαίρι! Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: μου αρεσε ιδιαιτερα το σαλονι... αλλα μου φαινεται λιγο ξεκαρφωτος ο καθρεφτης Click για ανάπτυξη... . χαχαχα Είναι όντως ξεκάρφωτος! Γιατί αρχικά τον είχα στην κρεβατοκάμαρα, αλλά μετά έφερα το γραφείο από το πατρικό μου και δεν χωρούσε ο καθρέπτης και τον κότσαρα στο σαλόνι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρόζα Νέρα Flamingo Δραστήριο μέλος Η Ρόζα Νέρα Flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ανταρτικό (Φλώρινα). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 22:30 Η Ρόζα Νέρα Flamingo: #213 08-01-13 22:30 ωραιος ειναι στο σαλονι γιατι οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 22:59 Η prinCess.: #214 08-01-13 22:59 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: To σπιτάκι μου. Βάζω μόνο υπνοδωμάτιο. Σόρρυ για την άθλια ποιότητα,είναι από κινητό. Click για ανάπτυξη... φ α ν τ α σ τ ι κ ό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giorgos Pamak Δραστήριο μέλος Ο Giorgos Pamak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 510 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2013 στις 12:26 Ο Giorgos Pamak: #215 16-03-13 12:26 Ωραίο θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giorgos Pamak Δραστήριο μέλος Ο Giorgos Pamak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 510 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:12 Ο Giorgos Pamak: #216 31-03-13 00:12 Πριν λίγες μέρες... Όπως είναι σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Μαρτίου 2013 cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:21 Ο cha0s έγραψε: #217 31-03-13 00:21 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos Pamak: Spoiler Πριν λίγες μέρες... Όπως είναι σήμερα... Click για ανάπτυξη... Wow!, Ωραίο σπίτι !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:32 Ο Pavlos13 έγραψε: #218 31-03-13 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos Pamak: Πριν λίγες μέρες... Όπως είναι σήμερα... Click για ανάπτυξη... Πριν λίγες μέρες ήταν καλύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giorgos Pamak Δραστήριο μέλος Ο Giorgos Pamak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 510 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:33 Ο Giorgos Pamak: #219 31-03-13 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Pavlos13: Πριν λίγες μέρες ήταν καλύτερο Click για ανάπτυξη... Ώς πρός? Κάνε "SPOT THE DIFFERENCES" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:41 Ο Pavlos13 έγραψε: #220 31-03-13 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos Pamak: Ώς πρός? Κάνε "SPOT THE DIFFERENCES" Click για ανάπτυξη... 1) Γλάστρα - Ναργιλές 2) Βάζο στο τραπέζι Άσε που στην πρώτη ο φωτισμός δεν παίζεται , το κάνει να φαίνεται ονειρικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: xristina elen Chemwizard Totreno Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν και έχουν περάσει μήνες, τώρα αξιώθηκα να φωτογραφίσω την φωλιά μου... Παρακαλώ, αγνοήστε το μωσαϊκό και τους άσπρους τοίχους!! Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 21:41 Η Deutsch... Lover: #207 08-01-13 21:41 Αρχική Δημοσίευση από RunawayDreamer: Αν και έχουν περάσει μήνες, τώρα αξιώθηκα να φωτογραφίσω την φωλιά μου... Παρακαλώ, αγνοήστε το μωσαϊκό και τους άσπρους τοίχους!! Spoiler Click για ανάπτυξη... Σαλονι, δωματιο φιλε μου τελεια! Μπαλκονι λιγο στενο αλλα οκ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 21:53 Η MissKit έγραψε: #208 08-01-13 21:53 Πανέμορφο! Το υπνοδωμάτιο μού φαίνεται λίγο minimal, ίσως να έβαζες κάτι στον τοίχο που είναι το γραφείο. Υπέροχες κουρτίνες επίσης και έχω τρελή αδυναμία στον καναπέ που έχεις. Έπαιξες πολύ ωραία με τις αντιθέσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 22:02 Ο NikoTexXx: #209 08-01-13 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Σαλονι, δωματιο φιλε μου τελεια! Μπαλκονι λιγο στενο αλλα οκ.... Click για ανάπτυξη... μου αρεσε ιδιαιτερα το σαλονι... αλλα μου φαινεται λιγο ξεκαρφωτος ο καθρεφτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 22:04 Ο venividivici43946: #210 08-01-13 22:04 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: μαλλα μου φαινεται λιγο ξεκαρφωτος ο καθρεφτης Click για ανάπτυξη... Nein. Frau. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 22:06 Ο NikoTexXx: #211 08-01-13 22:06 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Nein. Frau. Click για ανάπτυξη... χαχα απλα μου θυμιζει καθρεφτη υπνοδωματιου... ενας τοιχου, νομιζω θα ταιριαζε περισσοτερο... αλλα αυτο ειναι θεμα προσωπικου γουστου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RunawayDreamer Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 511 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 22:29 Η RunawayDreamer: #212 08-01-13 22:29 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Πανέμορφο! Το υπνοδωμάτιο μού φαίνεται λίγο minimal, ίσως να έβαζες κάτι στον τοίχο που είναι το γραφείο. Υπέροχες κουρτίνες επίσης και έχω τρελή αδυναμία στον καναπέ που έχεις. Έπαιξες πολύ ωραία με τις αντιθέσεις. Click για ανάπτυξη... Αυτό με τον τοίχο το έχω σκεφτεί...Βασικά, εδώ και καιρό ψάχνω να βρω την "μια" και "ιδανική" ταπετσαρία για να στολίσω τον τοίχο από την μεριά του γραφείου! Και επίσης σκέφτομαι να βάψω τους τοίχους σε κόκκινο χρώμα το καλοκαίρι! Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: μου αρεσε ιδιαιτερα το σαλονι... αλλα μου φαινεται λιγο ξεκαρφωτος ο καθρεφτης Click για ανάπτυξη... . χαχαχα Είναι όντως ξεκάρφωτος! Γιατί αρχικά τον είχα στην κρεβατοκάμαρα, αλλά μετά έφερα το γραφείο από το πατρικό μου και δεν χωρούσε ο καθρέπτης και τον κότσαρα στο σαλόνι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρόζα Νέρα Flamingo Δραστήριο μέλος Η Ρόζα Νέρα Flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ανταρτικό (Φλώρινα). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 22:30 Η Ρόζα Νέρα Flamingo: #213 08-01-13 22:30 ωραιος ειναι στο σαλονι γιατι οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 22:59 Η prinCess.: #214 08-01-13 22:59 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: To σπιτάκι μου. Βάζω μόνο υπνοδωμάτιο. Σόρρυ για την άθλια ποιότητα,είναι από κινητό. Click για ανάπτυξη... φ α ν τ α σ τ ι κ ό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giorgos Pamak Δραστήριο μέλος Ο Giorgos Pamak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 510 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2013 στις 12:26 Ο Giorgos Pamak: #215 16-03-13 12:26 Ωραίο θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giorgos Pamak Δραστήριο μέλος Ο Giorgos Pamak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 510 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:12 Ο Giorgos Pamak: #216 31-03-13 00:12 Πριν λίγες μέρες... Όπως είναι σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Μαρτίου 2013 cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:21 Ο cha0s έγραψε: #217 31-03-13 00:21 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos Pamak: Spoiler Πριν λίγες μέρες... Όπως είναι σήμερα... Click για ανάπτυξη... Wow!, Ωραίο σπίτι !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:32 Ο Pavlos13 έγραψε: #218 31-03-13 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos Pamak: Πριν λίγες μέρες... Όπως είναι σήμερα... Click για ανάπτυξη... Πριν λίγες μέρες ήταν καλύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giorgos Pamak Δραστήριο μέλος Ο Giorgos Pamak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 510 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:33 Ο Giorgos Pamak: #219 31-03-13 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Pavlos13: Πριν λίγες μέρες ήταν καλύτερο Click για ανάπτυξη... Ώς πρός? Κάνε "SPOT THE DIFFERENCES" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:41 Ο Pavlos13 έγραψε: #220 31-03-13 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos Pamak: Ώς πρός? Κάνε "SPOT THE DIFFERENCES" Click για ανάπτυξη... 1) Γλάστρα - Ναργιλές 2) Βάζο στο τραπέζι Άσε που στην πρώτη ο φωτισμός δεν παίζεται , το κάνει να φαίνεται ονειρικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: xristina elen Chemwizard Totreno Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από RunawayDreamer: Αν και έχουν περάσει μήνες, τώρα αξιώθηκα να φωτογραφίσω την φωλιά μου... Παρακαλώ, αγνοήστε το μωσαϊκό και τους άσπρους τοίχους!! Spoiler Click για ανάπτυξη... Σαλονι, δωματιο φιλε μου τελεια! Μπαλκονι λιγο στενο αλλα οκ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 21:53 Η MissKit έγραψε: #208 08-01-13 21:53 Πανέμορφο! Το υπνοδωμάτιο μού φαίνεται λίγο minimal, ίσως να έβαζες κάτι στον τοίχο που είναι το γραφείο. Υπέροχες κουρτίνες επίσης και έχω τρελή αδυναμία στον καναπέ που έχεις. Έπαιξες πολύ ωραία με τις αντιθέσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 22:02 Ο NikoTexXx: #209 08-01-13 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Σαλονι, δωματιο φιλε μου τελεια! Μπαλκονι λιγο στενο αλλα οκ.... Click για ανάπτυξη... μου αρεσε ιδιαιτερα το σαλονι... αλλα μου φαινεται λιγο ξεκαρφωτος ο καθρεφτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 22:04 Ο venividivici43946: #210 08-01-13 22:04 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: μαλλα μου φαινεται λιγο ξεκαρφωτος ο καθρεφτης Click για ανάπτυξη... Nein. Frau. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 22:06 Ο NikoTexXx: #211 08-01-13 22:06 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Nein. Frau. Click για ανάπτυξη... χαχα απλα μου θυμιζει καθρεφτη υπνοδωματιου... ενας τοιχου, νομιζω θα ταιριαζε περισσοτερο... αλλα αυτο ειναι θεμα προσωπικου γουστου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RunawayDreamer Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 511 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 22:29 Η RunawayDreamer: #212 08-01-13 22:29 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Πανέμορφο! Το υπνοδωμάτιο μού φαίνεται λίγο minimal, ίσως να έβαζες κάτι στον τοίχο που είναι το γραφείο. Υπέροχες κουρτίνες επίσης και έχω τρελή αδυναμία στον καναπέ που έχεις. Έπαιξες πολύ ωραία με τις αντιθέσεις. Click για ανάπτυξη... Αυτό με τον τοίχο το έχω σκεφτεί...Βασικά, εδώ και καιρό ψάχνω να βρω την "μια" και "ιδανική" ταπετσαρία για να στολίσω τον τοίχο από την μεριά του γραφείου! Και επίσης σκέφτομαι να βάψω τους τοίχους σε κόκκινο χρώμα το καλοκαίρι! Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: μου αρεσε ιδιαιτερα το σαλονι... αλλα μου φαινεται λιγο ξεκαρφωτος ο καθρεφτης Click για ανάπτυξη... . χαχαχα Είναι όντως ξεκάρφωτος! Γιατί αρχικά τον είχα στην κρεβατοκάμαρα, αλλά μετά έφερα το γραφείο από το πατρικό μου και δεν χωρούσε ο καθρέπτης και τον κότσαρα στο σαλόνι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρόζα Νέρα Flamingo Δραστήριο μέλος Η Ρόζα Νέρα Flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ανταρτικό (Φλώρινα). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 22:30 Η Ρόζα Νέρα Flamingo: #213 08-01-13 22:30 ωραιος ειναι στο σαλονι γιατι οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 22:59 Η prinCess.: #214 08-01-13 22:59 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: To σπιτάκι μου. Βάζω μόνο υπνοδωμάτιο. Σόρρυ για την άθλια ποιότητα,είναι από κινητό. Click για ανάπτυξη... φ α ν τ α σ τ ι κ ό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giorgos Pamak Δραστήριο μέλος Ο Giorgos Pamak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 510 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2013 στις 12:26 Ο Giorgos Pamak: #215 16-03-13 12:26 Ωραίο θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giorgos Pamak Δραστήριο μέλος Ο Giorgos Pamak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 510 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:12 Ο Giorgos Pamak: #216 31-03-13 00:12 Πριν λίγες μέρες... Όπως είναι σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Μαρτίου 2013 cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:21 Ο cha0s έγραψε: #217 31-03-13 00:21 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos Pamak: Spoiler Πριν λίγες μέρες... Όπως είναι σήμερα... Click για ανάπτυξη... Wow!, Ωραίο σπίτι !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:32 Ο Pavlos13 έγραψε: #218 31-03-13 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos Pamak: Πριν λίγες μέρες... Όπως είναι σήμερα... Click για ανάπτυξη... Πριν λίγες μέρες ήταν καλύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giorgos Pamak Δραστήριο μέλος Ο Giorgos Pamak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 510 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:33 Ο Giorgos Pamak: #219 31-03-13 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Pavlos13: Πριν λίγες μέρες ήταν καλύτερο Click για ανάπτυξη... Ώς πρός? Κάνε "SPOT THE DIFFERENCES" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:41 Ο Pavlos13 έγραψε: #220 31-03-13 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos Pamak: Ώς πρός? Κάνε "SPOT THE DIFFERENCES" Click για ανάπτυξη... 1) Γλάστρα - Ναργιλές 2) Βάζο στο τραπέζι Άσε που στην πρώτη ο φωτισμός δεν παίζεται , το κάνει να φαίνεται ονειρικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: xristina elen Chemwizard Totreno Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πανέμορφο! Το υπνοδωμάτιο μού φαίνεται λίγο minimal, ίσως να έβαζες κάτι στον τοίχο που είναι το γραφείο. Υπέροχες κουρτίνες επίσης και έχω τρελή αδυναμία στον καναπέ που έχεις. Έπαιξες πολύ ωραία με τις αντιθέσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 22:02 Ο NikoTexXx: #209 08-01-13 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Σαλονι, δωματιο φιλε μου τελεια! Μπαλκονι λιγο στενο αλλα οκ.... Click για ανάπτυξη... μου αρεσε ιδιαιτερα το σαλονι... αλλα μου φαινεται λιγο ξεκαρφωτος ο καθρεφτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 22:04 Ο venividivici43946: #210 08-01-13 22:04 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: μαλλα μου φαινεται λιγο ξεκαρφωτος ο καθρεφτης Click για ανάπτυξη... Nein. Frau. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 22:06 Ο NikoTexXx: #211 08-01-13 22:06 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Nein. Frau. Click για ανάπτυξη... χαχα απλα μου θυμιζει καθρεφτη υπνοδωματιου... ενας τοιχου, νομιζω θα ταιριαζε περισσοτερο... αλλα αυτο ειναι θεμα προσωπικου γουστου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RunawayDreamer Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 511 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 22:29 Η RunawayDreamer: #212 08-01-13 22:29 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Πανέμορφο! Το υπνοδωμάτιο μού φαίνεται λίγο minimal, ίσως να έβαζες κάτι στον τοίχο που είναι το γραφείο. Υπέροχες κουρτίνες επίσης και έχω τρελή αδυναμία στον καναπέ που έχεις. Έπαιξες πολύ ωραία με τις αντιθέσεις. Click για ανάπτυξη... Αυτό με τον τοίχο το έχω σκεφτεί...Βασικά, εδώ και καιρό ψάχνω να βρω την "μια" και "ιδανική" ταπετσαρία για να στολίσω τον τοίχο από την μεριά του γραφείου! Και επίσης σκέφτομαι να βάψω τους τοίχους σε κόκκινο χρώμα το καλοκαίρι! Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: μου αρεσε ιδιαιτερα το σαλονι... αλλα μου φαινεται λιγο ξεκαρφωτος ο καθρεφτης Click για ανάπτυξη... . χαχαχα Είναι όντως ξεκάρφωτος! Γιατί αρχικά τον είχα στην κρεβατοκάμαρα, αλλά μετά έφερα το γραφείο από το πατρικό μου και δεν χωρούσε ο καθρέπτης και τον κότσαρα στο σαλόνι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρόζα Νέρα Flamingo Δραστήριο μέλος Η Ρόζα Νέρα Flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ανταρτικό (Φλώρινα). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 22:30 Η Ρόζα Νέρα Flamingo: #213 08-01-13 22:30 ωραιος ειναι στο σαλονι γιατι οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 22:59 Η prinCess.: #214 08-01-13 22:59 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: To σπιτάκι μου. Βάζω μόνο υπνοδωμάτιο. Σόρρυ για την άθλια ποιότητα,είναι από κινητό. Click για ανάπτυξη... φ α ν τ α σ τ ι κ ό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giorgos Pamak Δραστήριο μέλος Ο Giorgos Pamak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 510 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2013 στις 12:26 Ο Giorgos Pamak: #215 16-03-13 12:26 Ωραίο θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giorgos Pamak Δραστήριο μέλος Ο Giorgos Pamak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 510 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:12 Ο Giorgos Pamak: #216 31-03-13 00:12 Πριν λίγες μέρες... Όπως είναι σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Μαρτίου 2013 cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:21 Ο cha0s έγραψε: #217 31-03-13 00:21 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos Pamak: Spoiler Πριν λίγες μέρες... Όπως είναι σήμερα... Click για ανάπτυξη... Wow!, Ωραίο σπίτι !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:32 Ο Pavlos13 έγραψε: #218 31-03-13 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos Pamak: Πριν λίγες μέρες... Όπως είναι σήμερα... Click για ανάπτυξη... Πριν λίγες μέρες ήταν καλύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giorgos Pamak Δραστήριο μέλος Ο Giorgos Pamak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 510 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:33 Ο Giorgos Pamak: #219 31-03-13 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Pavlos13: Πριν λίγες μέρες ήταν καλύτερο Click για ανάπτυξη... Ώς πρός? Κάνε "SPOT THE DIFFERENCES" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:41 Ο Pavlos13 έγραψε: #220 31-03-13 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos Pamak: Ώς πρός? Κάνε "SPOT THE DIFFERENCES" Click για ανάπτυξη... 1) Γλάστρα - Ναργιλές 2) Βάζο στο τραπέζι Άσε που στην πρώτη ο φωτισμός δεν παίζεται , το κάνει να φαίνεται ονειρικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: xristina elen Chemwizard Totreno Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Σαλονι, δωματιο φιλε μου τελεια! Μπαλκονι λιγο στενο αλλα οκ.... Click για ανάπτυξη... μου αρεσε ιδιαιτερα το σαλονι... αλλα μου φαινεται λιγο ξεκαρφωτος ο καθρεφτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 22:04 Ο venividivici43946: #210 08-01-13 22:04 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: μαλλα μου φαινεται λιγο ξεκαρφωτος ο καθρεφτης Click για ανάπτυξη... Nein. Frau. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 22:06 Ο NikoTexXx: #211 08-01-13 22:06 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Nein. Frau. Click για ανάπτυξη... χαχα απλα μου θυμιζει καθρεφτη υπνοδωματιου... ενας τοιχου, νομιζω θα ταιριαζε περισσοτερο... αλλα αυτο ειναι θεμα προσωπικου γουστου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RunawayDreamer Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 511 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 22:29 Η RunawayDreamer: #212 08-01-13 22:29 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Πανέμορφο! Το υπνοδωμάτιο μού φαίνεται λίγο minimal, ίσως να έβαζες κάτι στον τοίχο που είναι το γραφείο. Υπέροχες κουρτίνες επίσης και έχω τρελή αδυναμία στον καναπέ που έχεις. Έπαιξες πολύ ωραία με τις αντιθέσεις. Click για ανάπτυξη... Αυτό με τον τοίχο το έχω σκεφτεί...Βασικά, εδώ και καιρό ψάχνω να βρω την "μια" και "ιδανική" ταπετσαρία για να στολίσω τον τοίχο από την μεριά του γραφείου! Και επίσης σκέφτομαι να βάψω τους τοίχους σε κόκκινο χρώμα το καλοκαίρι! Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: μου αρεσε ιδιαιτερα το σαλονι... αλλα μου φαινεται λιγο ξεκαρφωτος ο καθρεφτης Click για ανάπτυξη... . χαχαχα Είναι όντως ξεκάρφωτος! Γιατί αρχικά τον είχα στην κρεβατοκάμαρα, αλλά μετά έφερα το γραφείο από το πατρικό μου και δεν χωρούσε ο καθρέπτης και τον κότσαρα στο σαλόνι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρόζα Νέρα Flamingo Δραστήριο μέλος Η Ρόζα Νέρα Flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ανταρτικό (Φλώρινα). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 22:30 Η Ρόζα Νέρα Flamingo: #213 08-01-13 22:30 ωραιος ειναι στο σαλονι γιατι οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 22:59 Η prinCess.: #214 08-01-13 22:59 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: To σπιτάκι μου. Βάζω μόνο υπνοδωμάτιο. Σόρρυ για την άθλια ποιότητα,είναι από κινητό. Click για ανάπτυξη... φ α ν τ α σ τ ι κ ό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giorgos Pamak Δραστήριο μέλος Ο Giorgos Pamak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 510 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2013 στις 12:26 Ο Giorgos Pamak: #215 16-03-13 12:26 Ωραίο θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giorgos Pamak Δραστήριο μέλος Ο Giorgos Pamak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 510 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:12 Ο Giorgos Pamak: #216 31-03-13 00:12 Πριν λίγες μέρες... Όπως είναι σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Μαρτίου 2013 cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:21 Ο cha0s έγραψε: #217 31-03-13 00:21 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos Pamak: Spoiler Πριν λίγες μέρες... Όπως είναι σήμερα... Click για ανάπτυξη... Wow!, Ωραίο σπίτι !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:32 Ο Pavlos13 έγραψε: #218 31-03-13 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos Pamak: Πριν λίγες μέρες... Όπως είναι σήμερα... Click για ανάπτυξη... Πριν λίγες μέρες ήταν καλύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giorgos Pamak Δραστήριο μέλος Ο Giorgos Pamak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 510 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:33 Ο Giorgos Pamak: #219 31-03-13 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Pavlos13: Πριν λίγες μέρες ήταν καλύτερο Click για ανάπτυξη... Ώς πρός? Κάνε "SPOT THE DIFFERENCES" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:41 Ο Pavlos13 έγραψε: #220 31-03-13 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos Pamak: Ώς πρός? Κάνε "SPOT THE DIFFERENCES" Click για ανάπτυξη... 1) Γλάστρα - Ναργιλές 2) Βάζο στο τραπέζι Άσε που στην πρώτη ο φωτισμός δεν παίζεται , το κάνει να φαίνεται ονειρικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: xristina elen Chemwizard Totreno Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: μαλλα μου φαινεται λιγο ξεκαρφωτος ο καθρεφτης Click για ανάπτυξη... Nein. Frau. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 22:06 Ο NikoTexXx: #211 08-01-13 22:06 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Nein. Frau. Click για ανάπτυξη... χαχα απλα μου θυμιζει καθρεφτη υπνοδωματιου... ενας τοιχου, νομιζω θα ταιριαζε περισσοτερο... αλλα αυτο ειναι θεμα προσωπικου γουστου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RunawayDreamer Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 511 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 22:29 Η RunawayDreamer: #212 08-01-13 22:29 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Πανέμορφο! Το υπνοδωμάτιο μού φαίνεται λίγο minimal, ίσως να έβαζες κάτι στον τοίχο που είναι το γραφείο. Υπέροχες κουρτίνες επίσης και έχω τρελή αδυναμία στον καναπέ που έχεις. Έπαιξες πολύ ωραία με τις αντιθέσεις. Click για ανάπτυξη... Αυτό με τον τοίχο το έχω σκεφτεί...Βασικά, εδώ και καιρό ψάχνω να βρω την "μια" και "ιδανική" ταπετσαρία για να στολίσω τον τοίχο από την μεριά του γραφείου! Και επίσης σκέφτομαι να βάψω τους τοίχους σε κόκκινο χρώμα το καλοκαίρι! Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: μου αρεσε ιδιαιτερα το σαλονι... αλλα μου φαινεται λιγο ξεκαρφωτος ο καθρεφτης Click για ανάπτυξη... . χαχαχα Είναι όντως ξεκάρφωτος! Γιατί αρχικά τον είχα στην κρεβατοκάμαρα, αλλά μετά έφερα το γραφείο από το πατρικό μου και δεν χωρούσε ο καθρέπτης και τον κότσαρα στο σαλόνι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρόζα Νέρα Flamingo Δραστήριο μέλος Η Ρόζα Νέρα Flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ανταρτικό (Φλώρινα). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 22:30 Η Ρόζα Νέρα Flamingo: #213 08-01-13 22:30 ωραιος ειναι στο σαλονι γιατι οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 22:59 Η prinCess.: #214 08-01-13 22:59 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: To σπιτάκι μου. Βάζω μόνο υπνοδωμάτιο. Σόρρυ για την άθλια ποιότητα,είναι από κινητό. Click για ανάπτυξη... φ α ν τ α σ τ ι κ ό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giorgos Pamak Δραστήριο μέλος Ο Giorgos Pamak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 510 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2013 στις 12:26 Ο Giorgos Pamak: #215 16-03-13 12:26 Ωραίο θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giorgos Pamak Δραστήριο μέλος Ο Giorgos Pamak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 510 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:12 Ο Giorgos Pamak: #216 31-03-13 00:12 Πριν λίγες μέρες... Όπως είναι σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Μαρτίου 2013 cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:21 Ο cha0s έγραψε: #217 31-03-13 00:21 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos Pamak: Spoiler Πριν λίγες μέρες... Όπως είναι σήμερα... Click για ανάπτυξη... Wow!, Ωραίο σπίτι !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:32 Ο Pavlos13 έγραψε: #218 31-03-13 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos Pamak: Πριν λίγες μέρες... Όπως είναι σήμερα... Click για ανάπτυξη... Πριν λίγες μέρες ήταν καλύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giorgos Pamak Δραστήριο μέλος Ο Giorgos Pamak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 510 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:33 Ο Giorgos Pamak: #219 31-03-13 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Pavlos13: Πριν λίγες μέρες ήταν καλύτερο Click για ανάπτυξη... Ώς πρός? Κάνε "SPOT THE DIFFERENCES" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:41 Ο Pavlos13 έγραψε: #220 31-03-13 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos Pamak: Ώς πρός? Κάνε "SPOT THE DIFFERENCES" Click για ανάπτυξη... 1) Γλάστρα - Ναργιλές 2) Βάζο στο τραπέζι Άσε που στην πρώτη ο φωτισμός δεν παίζεται , το κάνει να φαίνεται ονειρικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: xristina elen Chemwizard Totreno Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Nein. Frau. Click για ανάπτυξη... χαχα απλα μου θυμιζει καθρεφτη υπνοδωματιου... ενας τοιχου, νομιζω θα ταιριαζε περισσοτερο... αλλα αυτο ειναι θεμα προσωπικου γουστου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RunawayDreamer Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 511 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 22:29 Η RunawayDreamer: #212 08-01-13 22:29 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Πανέμορφο! Το υπνοδωμάτιο μού φαίνεται λίγο minimal, ίσως να έβαζες κάτι στον τοίχο που είναι το γραφείο. Υπέροχες κουρτίνες επίσης και έχω τρελή αδυναμία στον καναπέ που έχεις. Έπαιξες πολύ ωραία με τις αντιθέσεις. Click για ανάπτυξη... Αυτό με τον τοίχο το έχω σκεφτεί...Βασικά, εδώ και καιρό ψάχνω να βρω την "μια" και "ιδανική" ταπετσαρία για να στολίσω τον τοίχο από την μεριά του γραφείου! Και επίσης σκέφτομαι να βάψω τους τοίχους σε κόκκινο χρώμα το καλοκαίρι! Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: μου αρεσε ιδιαιτερα το σαλονι... αλλα μου φαινεται λιγο ξεκαρφωτος ο καθρεφτης Click για ανάπτυξη... . χαχαχα Είναι όντως ξεκάρφωτος! Γιατί αρχικά τον είχα στην κρεβατοκάμαρα, αλλά μετά έφερα το γραφείο από το πατρικό μου και δεν χωρούσε ο καθρέπτης και τον κότσαρα στο σαλόνι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρόζα Νέρα Flamingo Δραστήριο μέλος Η Ρόζα Νέρα Flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ανταρτικό (Φλώρινα). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 22:30 Η Ρόζα Νέρα Flamingo: #213 08-01-13 22:30 ωραιος ειναι στο σαλονι γιατι οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 22:59 Η prinCess.: #214 08-01-13 22:59 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: To σπιτάκι μου. Βάζω μόνο υπνοδωμάτιο. Σόρρυ για την άθλια ποιότητα,είναι από κινητό. Click για ανάπτυξη... φ α ν τ α σ τ ι κ ό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giorgos Pamak Δραστήριο μέλος Ο Giorgos Pamak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 510 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2013 στις 12:26 Ο Giorgos Pamak: #215 16-03-13 12:26 Ωραίο θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giorgos Pamak Δραστήριο μέλος Ο Giorgos Pamak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 510 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:12 Ο Giorgos Pamak: #216 31-03-13 00:12 Πριν λίγες μέρες... Όπως είναι σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Μαρτίου 2013 cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:21 Ο cha0s έγραψε: #217 31-03-13 00:21 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos Pamak: Spoiler Πριν λίγες μέρες... Όπως είναι σήμερα... Click για ανάπτυξη... Wow!, Ωραίο σπίτι !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:32 Ο Pavlos13 έγραψε: #218 31-03-13 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos Pamak: Πριν λίγες μέρες... Όπως είναι σήμερα... Click για ανάπτυξη... Πριν λίγες μέρες ήταν καλύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giorgos Pamak Δραστήριο μέλος Ο Giorgos Pamak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 510 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:33 Ο Giorgos Pamak: #219 31-03-13 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Pavlos13: Πριν λίγες μέρες ήταν καλύτερο Click για ανάπτυξη... Ώς πρός? Κάνε "SPOT THE DIFFERENCES" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:41 Ο Pavlos13 έγραψε: #220 31-03-13 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos Pamak: Ώς πρός? Κάνε "SPOT THE DIFFERENCES" Click για ανάπτυξη... 1) Γλάστρα - Ναργιλές 2) Βάζο στο τραπέζι Άσε που στην πρώτη ο φωτισμός δεν παίζεται , το κάνει να φαίνεται ονειρικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: xristina elen Chemwizard Totreno Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Πανέμορφο! Το υπνοδωμάτιο μού φαίνεται λίγο minimal, ίσως να έβαζες κάτι στον τοίχο που είναι το γραφείο. Υπέροχες κουρτίνες επίσης και έχω τρελή αδυναμία στον καναπέ που έχεις. Έπαιξες πολύ ωραία με τις αντιθέσεις. Click για ανάπτυξη... Αυτό με τον τοίχο το έχω σκεφτεί...Βασικά, εδώ και καιρό ψάχνω να βρω την "μια" και "ιδανική" ταπετσαρία για να στολίσω τον τοίχο από την μεριά του γραφείου! Και επίσης σκέφτομαι να βάψω τους τοίχους σε κόκκινο χρώμα το καλοκαίρι! Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: μου αρεσε ιδιαιτερα το σαλονι... αλλα μου φαινεται λιγο ξεκαρφωτος ο καθρεφτης Click για ανάπτυξη... . χαχαχα Είναι όντως ξεκάρφωτος! Γιατί αρχικά τον είχα στην κρεβατοκάμαρα, αλλά μετά έφερα το γραφείο από το πατρικό μου και δεν χωρούσε ο καθρέπτης και τον κότσαρα στο σαλόνι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ρόζα Νέρα Flamingo Δραστήριο μέλος Η Ρόζα Νέρα Flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ανταρτικό (Φλώρινα). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 22:30 Η Ρόζα Νέρα Flamingo: #213 08-01-13 22:30 ωραιος ειναι στο σαλονι γιατι οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 22:59 Η prinCess.: #214 08-01-13 22:59 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: To σπιτάκι μου. Βάζω μόνο υπνοδωμάτιο. Σόρρυ για την άθλια ποιότητα,είναι από κινητό. Click για ανάπτυξη... φ α ν τ α σ τ ι κ ό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giorgos Pamak Δραστήριο μέλος Ο Giorgos Pamak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 510 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2013 στις 12:26 Ο Giorgos Pamak: #215 16-03-13 12:26 Ωραίο θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giorgos Pamak Δραστήριο μέλος Ο Giorgos Pamak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 510 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:12 Ο Giorgos Pamak: #216 31-03-13 00:12 Πριν λίγες μέρες... Όπως είναι σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Μαρτίου 2013 cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:21 Ο cha0s έγραψε: #217 31-03-13 00:21 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos Pamak: Spoiler Πριν λίγες μέρες... Όπως είναι σήμερα... Click για ανάπτυξη... Wow!, Ωραίο σπίτι !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:32 Ο Pavlos13 έγραψε: #218 31-03-13 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos Pamak: Πριν λίγες μέρες... Όπως είναι σήμερα... Click για ανάπτυξη... Πριν λίγες μέρες ήταν καλύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giorgos Pamak Δραστήριο μέλος Ο Giorgos Pamak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 510 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:33 Ο Giorgos Pamak: #219 31-03-13 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Pavlos13: Πριν λίγες μέρες ήταν καλύτερο Click για ανάπτυξη... Ώς πρός? Κάνε "SPOT THE DIFFERENCES" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:41 Ο Pavlos13 έγραψε: #220 31-03-13 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos Pamak: Ώς πρός? Κάνε "SPOT THE DIFFERENCES" Click για ανάπτυξη... 1) Γλάστρα - Ναργιλές 2) Βάζο στο τραπέζι Άσε που στην πρώτη ο φωτισμός δεν παίζεται , το κάνει να φαίνεται ονειρικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: xristina elen Chemwizard Totreno Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ωραιος ειναι στο σαλονι γιατι οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2013 στις 22:59 Η prinCess.: #214 08-01-13 22:59 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: To σπιτάκι μου. Βάζω μόνο υπνοδωμάτιο. Σόρρυ για την άθλια ποιότητα,είναι από κινητό. Click για ανάπτυξη... φ α ν τ α σ τ ι κ ό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giorgos Pamak Δραστήριο μέλος Ο Giorgos Pamak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 510 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2013 στις 12:26 Ο Giorgos Pamak: #215 16-03-13 12:26 Ωραίο θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giorgos Pamak Δραστήριο μέλος Ο Giorgos Pamak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 510 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:12 Ο Giorgos Pamak: #216 31-03-13 00:12 Πριν λίγες μέρες... Όπως είναι σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Μαρτίου 2013 cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:21 Ο cha0s έγραψε: #217 31-03-13 00:21 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos Pamak: Spoiler Πριν λίγες μέρες... Όπως είναι σήμερα... Click για ανάπτυξη... Wow!, Ωραίο σπίτι !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:32 Ο Pavlos13 έγραψε: #218 31-03-13 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos Pamak: Πριν λίγες μέρες... Όπως είναι σήμερα... Click για ανάπτυξη... Πριν λίγες μέρες ήταν καλύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giorgos Pamak Δραστήριο μέλος Ο Giorgos Pamak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 510 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:33 Ο Giorgos Pamak: #219 31-03-13 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Pavlos13: Πριν λίγες μέρες ήταν καλύτερο Click για ανάπτυξη... Ώς πρός? Κάνε "SPOT THE DIFFERENCES" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:41 Ο Pavlos13 έγραψε: #220 31-03-13 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos Pamak: Ώς πρός? Κάνε "SPOT THE DIFFERENCES" Click για ανάπτυξη... 1) Γλάστρα - Ναργιλές 2) Βάζο στο τραπέζι Άσε που στην πρώτη ο φωτισμός δεν παίζεται , το κάνει να φαίνεται ονειρικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: xristina elen Chemwizard Totreno Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: To σπιτάκι μου. Βάζω μόνο υπνοδωμάτιο. Σόρρυ για την άθλια ποιότητα,είναι από κινητό. Click για ανάπτυξη... φ α ν τ α σ τ ι κ ό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giorgos Pamak Δραστήριο μέλος Ο Giorgos Pamak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 510 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2013 στις 12:26 Ο Giorgos Pamak: #215 16-03-13 12:26 Ωραίο θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giorgos Pamak Δραστήριο μέλος Ο Giorgos Pamak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 510 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:12 Ο Giorgos Pamak: #216 31-03-13 00:12 Πριν λίγες μέρες... Όπως είναι σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Μαρτίου 2013 cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:21 Ο cha0s έγραψε: #217 31-03-13 00:21 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos Pamak: Spoiler Πριν λίγες μέρες... Όπως είναι σήμερα... Click για ανάπτυξη... Wow!, Ωραίο σπίτι !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:32 Ο Pavlos13 έγραψε: #218 31-03-13 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos Pamak: Πριν λίγες μέρες... Όπως είναι σήμερα... Click για ανάπτυξη... Πριν λίγες μέρες ήταν καλύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giorgos Pamak Δραστήριο μέλος Ο Giorgos Pamak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 510 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:33 Ο Giorgos Pamak: #219 31-03-13 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Pavlos13: Πριν λίγες μέρες ήταν καλύτερο Click για ανάπτυξη... Ώς πρός? Κάνε "SPOT THE DIFFERENCES" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:41 Ο Pavlos13 έγραψε: #220 31-03-13 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos Pamak: Ώς πρός? Κάνε "SPOT THE DIFFERENCES" Click για ανάπτυξη... 1) Γλάστρα - Ναργιλές 2) Βάζο στο τραπέζι Άσε που στην πρώτη ο φωτισμός δεν παίζεται , το κάνει να φαίνεται ονειρικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: xristina elen Chemwizard Totreno Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ωραίο θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giorgos Pamak Δραστήριο μέλος Ο Giorgos Pamak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 510 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:12 Ο Giorgos Pamak: #216 31-03-13 00:12 Πριν λίγες μέρες... Όπως είναι σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Μαρτίου 2013 cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:21 Ο cha0s έγραψε: #217 31-03-13 00:21 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos Pamak: Spoiler Πριν λίγες μέρες... Όπως είναι σήμερα... Click για ανάπτυξη... Wow!, Ωραίο σπίτι !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:32 Ο Pavlos13 έγραψε: #218 31-03-13 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos Pamak: Πριν λίγες μέρες... Όπως είναι σήμερα... Click για ανάπτυξη... Πριν λίγες μέρες ήταν καλύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giorgos Pamak Δραστήριο μέλος Ο Giorgos Pamak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 510 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:33 Ο Giorgos Pamak: #219 31-03-13 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Pavlos13: Πριν λίγες μέρες ήταν καλύτερο Click για ανάπτυξη... Ώς πρός? Κάνε "SPOT THE DIFFERENCES" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:41 Ο Pavlos13 έγραψε: #220 31-03-13 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos Pamak: Ώς πρός? Κάνε "SPOT THE DIFFERENCES" Click για ανάπτυξη... 1) Γλάστρα - Ναργιλές 2) Βάζο στο τραπέζι Άσε που στην πρώτη ο φωτισμός δεν παίζεται , το κάνει να φαίνεται ονειρικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: xristina elen Chemwizard Totreno Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πριν λίγες μέρες... Όπως είναι σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:21 Ο cha0s έγραψε: #217 31-03-13 00:21 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos Pamak: Spoiler Πριν λίγες μέρες... Όπως είναι σήμερα... Click για ανάπτυξη... Wow!, Ωραίο σπίτι !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:32 Ο Pavlos13 έγραψε: #218 31-03-13 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos Pamak: Πριν λίγες μέρες... Όπως είναι σήμερα... Click για ανάπτυξη... Πριν λίγες μέρες ήταν καλύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giorgos Pamak Δραστήριο μέλος Ο Giorgos Pamak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 510 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:33 Ο Giorgos Pamak: #219 31-03-13 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Pavlos13: Πριν λίγες μέρες ήταν καλύτερο Click για ανάπτυξη... Ώς πρός? Κάνε "SPOT THE DIFFERENCES" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:41 Ο Pavlos13 έγραψε: #220 31-03-13 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos Pamak: Ώς πρός? Κάνε "SPOT THE DIFFERENCES" Click για ανάπτυξη... 1) Γλάστρα - Ναργιλές 2) Βάζο στο τραπέζι Άσε που στην πρώτη ο φωτισμός δεν παίζεται , το κάνει να φαίνεται ονειρικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: xristina elen Chemwizard Totreno Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Giorgos Pamak: Spoiler Πριν λίγες μέρες... Όπως είναι σήμερα... Click για ανάπτυξη... Wow!, Ωραίο σπίτι !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:32 Ο Pavlos13 έγραψε: #218 31-03-13 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos Pamak: Πριν λίγες μέρες... Όπως είναι σήμερα... Click για ανάπτυξη... Πριν λίγες μέρες ήταν καλύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giorgos Pamak Δραστήριο μέλος Ο Giorgos Pamak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 510 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:33 Ο Giorgos Pamak: #219 31-03-13 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Pavlos13: Πριν λίγες μέρες ήταν καλύτερο Click για ανάπτυξη... Ώς πρός? Κάνε "SPOT THE DIFFERENCES" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:41 Ο Pavlos13 έγραψε: #220 31-03-13 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos Pamak: Ώς πρός? Κάνε "SPOT THE DIFFERENCES" Click για ανάπτυξη... 1) Γλάστρα - Ναργιλές 2) Βάζο στο τραπέζι Άσε που στην πρώτη ο φωτισμός δεν παίζεται , το κάνει να φαίνεται ονειρικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: xristina elen Chemwizard Totreno Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Giorgos Pamak: Πριν λίγες μέρες... Όπως είναι σήμερα... Click για ανάπτυξη... Πριν λίγες μέρες ήταν καλύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giorgos Pamak Δραστήριο μέλος Ο Giorgos Pamak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 510 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:33 Ο Giorgos Pamak: #219 31-03-13 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Pavlos13: Πριν λίγες μέρες ήταν καλύτερο Click για ανάπτυξη... Ώς πρός? Κάνε "SPOT THE DIFFERENCES" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:41 Ο Pavlos13 έγραψε: #220 31-03-13 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos Pamak: Ώς πρός? Κάνε "SPOT THE DIFFERENCES" Click για ανάπτυξη... 1) Γλάστρα - Ναργιλές 2) Βάζο στο τραπέζι Άσε που στην πρώτη ο φωτισμός δεν παίζεται , το κάνει να φαίνεται ονειρικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Pavlos13: Πριν λίγες μέρες ήταν καλύτερο Click για ανάπτυξη... Ώς πρός? Κάνε "SPOT THE DIFFERENCES" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2013 στις 00:41 Ο Pavlos13 έγραψε: #220 31-03-13 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos Pamak: Ώς πρός? Κάνε "SPOT THE DIFFERENCES" Click για ανάπτυξη... 1) Γλάστρα - Ναργιλές 2) Βάζο στο τραπέζι Άσε που στην πρώτη ο φωτισμός δεν παίζεται , το κάνει να φαίνεται ονειρικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Giorgos Pamak: Ώς πρός? Κάνε "SPOT THE DIFFERENCES" Click για ανάπτυξη... 1) Γλάστρα - Ναργιλές 2) Βάζο στο τραπέζι Άσε που στην πρώτη ο φωτισμός δεν παίζεται , το κάνει να φαίνεται ονειρικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.