Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2011 στις 13:03 Ο Γιώργος έγραψε: #121 05-07-11 13:03 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Aν ανεβάσω και εγώ picoules (όπως τις λένε στο facebook ) με το σπίτι μου, θα μου την πέσετε κοπέλες; Μια-μια όμως. Όχι όλες μαζί!! Click για ανάπτυξη... Όχι ρε, κουλ, δεν είναι τέτοιες. Μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι θα τηρηθεί η απόλυτη τάξη και δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο ακόμα κι αν ανεβάσεις "picoules" από παλάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2011 στις 19:14 Η grotesque_mask: #122 05-07-11 19:14 βάιε, σε ποια περιοχή μένεις? (όχι δεν στην πέφτω, χαχαχαχ) (να ζηλέψω λίγο, που μένεις κέντρο ξερωγω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιουλίου 2011 ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2011 στις 19:20 Ο ~LoVeR BoY~: #123 05-07-11 19:20 .Μόλις πληροφορήθηκα από το control ότι οι φωτογραφίες που ανέβασε ο Βάιος δεν ήταν δικές του αλλά ενός συμφοιτητή του.Για να μάθετε το τηλ. του pm me Spoiler Μετά από αυτό ξέρω ότι ο Βάιος θα με συμπαθεί περισσότερο Μήπως κάνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catherine1994 Πολύ δραστήριο μέλος Η catherine1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.211 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2011 στις 19:27 Η catherine1994: #124 05-07-11 19:27 Αυτές οι φωτογραφίες δημιούργησαν ολόκληρο fan club γυναικών για το Βάιο! Πώς τολμάς και αμαυρώνεις τη φήμη του!!!! Τσ τσ τσ ζηλιάρηδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2011 στις 05:22 Ο Catalyst έγραψε: #125 06-07-11 05:22 Αρχική Δημοσίευση από living_doll: βάιε, σε ποια περιοχή μένεις? (όχι δεν στην πέφτω, χαχαχαχ) (να ζηλέψω λίγο, που μένεις κέντρο ξερωγω) Click για ανάπτυξη... Kαμάρα. Εσένα σε παντρεύομαι κιόλας άμα μου την πέσεις. Μόνο φρόντισε ο Χρήστος να μην το μάθει! Δεν θα αντέξει την ντροπή όταν μάθει ότι τον κερατώνεις και μάλιστα με έναν ''καπιτάλα''... Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: .Μόλις πληροφορήθηκα από το control ότι οι φωτογραφίες που ανέβασε ο Βάιος δεν ήταν δικές του αλλά ενός συμφοιτητή του.Για να μάθετε το τηλ. του pm me Spoiler Μετά από αυτό ξέρω ότι ο Βάιος θα με συμπαθεί περισσότερο Μήπως κάνω λάθος; Click για ανάπτυξη... Nα πάρει, με ξεσκέπασε ο Lover. Why ρε Boy; Ο συμφοιτητής μου λέγεται norris, chuck norris. Όμως, θέλω να προειδοποιήσω τους αγαπητούς συμφορουμίτες ότι το τηλέφωνο του τσακ νόρις δεν "χτυπάει" γιατί φοβάται! Spoiler Δεν θα τό 'λεγα... Spoiler ...ότι κάνεις λάθος Αρχική Δημοσίευση από catherine1994: Αυτές οι φωτογραφίες δημιούργησαν ολόκληρο fan club γυναικών για το Βάιο! Πώς τολμάς και αμαυρώνεις τη φήμη του!!!! Τσ τσ τσ ζηλιάρηδες! Click για ανάπτυξη... Πές τα. --- Ύστερα από τις παραπάνω συγκλονιστικές αποκαλύψεις, παρακαλείται όποια κιουρία επιθυμεί ακόμα να μάθει περισσότερα για το ποιόν μου να συνεχίσει την ανάγνωση αυτού του ποστ. Spoiler Σας αφήνω τώρα, πάω να κρυφτώ στη σπηλιά μου πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 16:09 Η prinCess.: #126 12-10-11 16:09 Άντε βάλτε! -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 16:26 Ο Johnnaousa: #127 12-10-11 16:26 το σαλονι μου το δωματιο μου αντε και η κουζινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 16:30 Η Elisavet21: #128 12-10-11 16:30 Αρχική Δημοσίευση από vaios13: Spoiler Ας παρουσιάσω κι εγώ το σπίτι μου! Γραφείο Click για ανάπτυξη... Την έχω και εγώ αυτή την καρέκλα γραφείου Όλοι έχετε πάρα πολύ ωραία σπίτια ! Άντε να ποστάρουμε και εμείς τα δικά μας του χρόνου ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Οκτωβρίου 2011 Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 16:36 Ο Bemanos έγραψε: #129 12-10-11 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Elisavet21: Την έχω και εγώ αυτή την καρέκλα γραφείου Όλοι έχετε πάρα πολύ ωραία σπίτια ! Άντε να ποστάρουμε και εμείς τα δικά μας του χρόνου ! Click για ανάπτυξη... αποκληεις να περασεις Αθηνα? Υγ. Και εγω αυτη την καρεκλα εχω (ικεα ρουλς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 18:04 Η Ερις έγραψε: #130 12-10-11 18:04 Γιάννη πανέμορφο το σπιτάκι σου!!! Παρεμπιπτόντως, έχουμε ολόιδιο τραπεζάκι και καναπέ στο σαλόνι (IKEA RULEZZZ) Επίσης κάτι λίγο άκυρο...κάπως έτσι φανταζόμουν τα ντουλάπια στην κουζίνα μου!! Αλλά.... __________________ Θα βάλω κι εγώ!! Κάποια στιγμή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catherine1994 Πολύ δραστήριο μέλος Η catherine1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 18:05 Η catherine1994: #131 12-10-11 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Spoiler το σαλονι μου το δωματιο μου αντε και η κουζινα Click για ανάπτυξη... Οοοοοοοοοοοο Τελειο ειναι Τη βιολογια κατευθυνσης δεν την αποχωριζεσαι βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 21:48 Η Elisavet21: #132 12-10-11 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: αποκληεις να περασεις Αθηνα? Υγ. Και εγω αυτη την καρεκλα εχω (ικεα ρουλς) Click για ανάπτυξη... Είναι λίγο περίπλοκη η κατάσταση μου και θέλω δε θέλω αναγκαστικά δικό μου σπίτι θα νοικιάσω όπου και να περάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 21:53 Η _Silence_: #133 13-10-11 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Click για ανάπτυξη... RESPECT! Αφίσα nirvana ! R-E-S-P-E-C-T! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 22:02 Ο Johnnaousa: #134 13-10-11 22:02 χαχα ευχαριστω πολυ.Κατερινα εννοειται πως δεν μπορω χωρις βιολογια Μαρια grv οι Νιρβανα ειναι θρησκεια Mαριαα ευχαριστω βρε αν και εφαγα και αρνητικη ε ναι ολοι ικεα χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 22:51 Η Dalian έγραψε: #135 13-10-11 22:51 Οι κουρτίνες σου μου αρέσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. selc Δραστήριο μέλος Η selc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 756 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 23:03 Η selc έγραψε: #136 13-10-11 23:03 @Johnnaousa άφησες τίποτα στα ικεα ή τα πήρες όλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2011 στις 05:33 Ο Johnnaousa: #137 14-10-11 05:33 ε βολεψε το οτι εχει ικεα στη Λαρισα και τα περισσοτερα πραγματα ειναι απο εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2011 στις 16:04 Η Elisavet21: #138 25-10-11 16:04 Δε θέλουν άλλοι να μας δείξουν τα σπίτια τουυυυυυυυυυυς ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2012 στις 21:33 Η Imadlak έγραψε: #139 09-01-12 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Spoiler το σαλονι μου το δωματιο μου αντε και η κουζινα Click για ανάπτυξη... Tι τέλειο σπίτι??? WOW!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Ιανουαρίου 2012 Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2012 στις 21:40 Ο Johnnaousa: #140 09-01-12 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Imadlak: Tι τέλειο σπίτι??? WOW!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Αννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: xristina elen Chemwizard Totreno Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nPb: Aν ανεβάσω και εγώ picoules (όπως τις λένε στο facebook ) με το σπίτι μου, θα μου την πέσετε κοπέλες; Μια-μια όμως. Όχι όλες μαζί!! Click για ανάπτυξη... Όχι ρε, κουλ, δεν είναι τέτοιες. Μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι θα τηρηθεί η απόλυτη τάξη και δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο ακόμα κι αν ανεβάσεις "picoules" από παλάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2011 στις 19:14 Η grotesque_mask: #122 05-07-11 19:14 βάιε, σε ποια περιοχή μένεις? (όχι δεν στην πέφτω, χαχαχαχ) (να ζηλέψω λίγο, που μένεις κέντρο ξερωγω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιουλίου 2011 ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2011 στις 19:20 Ο ~LoVeR BoY~: #123 05-07-11 19:20 .Μόλις πληροφορήθηκα από το control ότι οι φωτογραφίες που ανέβασε ο Βάιος δεν ήταν δικές του αλλά ενός συμφοιτητή του.Για να μάθετε το τηλ. του pm me Spoiler Μετά από αυτό ξέρω ότι ο Βάιος θα με συμπαθεί περισσότερο Μήπως κάνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catherine1994 Πολύ δραστήριο μέλος Η catherine1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.211 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2011 στις 19:27 Η catherine1994: #124 05-07-11 19:27 Αυτές οι φωτογραφίες δημιούργησαν ολόκληρο fan club γυναικών για το Βάιο! Πώς τολμάς και αμαυρώνεις τη φήμη του!!!! Τσ τσ τσ ζηλιάρηδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2011 στις 05:22 Ο Catalyst έγραψε: #125 06-07-11 05:22 Αρχική Δημοσίευση από living_doll: βάιε, σε ποια περιοχή μένεις? (όχι δεν στην πέφτω, χαχαχαχ) (να ζηλέψω λίγο, που μένεις κέντρο ξερωγω) Click για ανάπτυξη... Kαμάρα. Εσένα σε παντρεύομαι κιόλας άμα μου την πέσεις. Μόνο φρόντισε ο Χρήστος να μην το μάθει! Δεν θα αντέξει την ντροπή όταν μάθει ότι τον κερατώνεις και μάλιστα με έναν ''καπιτάλα''... Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: .Μόλις πληροφορήθηκα από το control ότι οι φωτογραφίες που ανέβασε ο Βάιος δεν ήταν δικές του αλλά ενός συμφοιτητή του.Για να μάθετε το τηλ. του pm me Spoiler Μετά από αυτό ξέρω ότι ο Βάιος θα με συμπαθεί περισσότερο Μήπως κάνω λάθος; Click για ανάπτυξη... Nα πάρει, με ξεσκέπασε ο Lover. Why ρε Boy; Ο συμφοιτητής μου λέγεται norris, chuck norris. Όμως, θέλω να προειδοποιήσω τους αγαπητούς συμφορουμίτες ότι το τηλέφωνο του τσακ νόρις δεν "χτυπάει" γιατί φοβάται! Spoiler Δεν θα τό 'λεγα... Spoiler ...ότι κάνεις λάθος Αρχική Δημοσίευση από catherine1994: Αυτές οι φωτογραφίες δημιούργησαν ολόκληρο fan club γυναικών για το Βάιο! Πώς τολμάς και αμαυρώνεις τη φήμη του!!!! Τσ τσ τσ ζηλιάρηδες! Click για ανάπτυξη... Πές τα. --- Ύστερα από τις παραπάνω συγκλονιστικές αποκαλύψεις, παρακαλείται όποια κιουρία επιθυμεί ακόμα να μάθει περισσότερα για το ποιόν μου να συνεχίσει την ανάγνωση αυτού του ποστ. Spoiler Σας αφήνω τώρα, πάω να κρυφτώ στη σπηλιά μου πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 16:09 Η prinCess.: #126 12-10-11 16:09 Άντε βάλτε! -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 16:26 Ο Johnnaousa: #127 12-10-11 16:26 το σαλονι μου το δωματιο μου αντε και η κουζινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 16:30 Η Elisavet21: #128 12-10-11 16:30 Αρχική Δημοσίευση από vaios13: Spoiler Ας παρουσιάσω κι εγώ το σπίτι μου! Γραφείο Click για ανάπτυξη... Την έχω και εγώ αυτή την καρέκλα γραφείου Όλοι έχετε πάρα πολύ ωραία σπίτια ! Άντε να ποστάρουμε και εμείς τα δικά μας του χρόνου ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Οκτωβρίου 2011 Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 16:36 Ο Bemanos έγραψε: #129 12-10-11 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Elisavet21: Την έχω και εγώ αυτή την καρέκλα γραφείου Όλοι έχετε πάρα πολύ ωραία σπίτια ! Άντε να ποστάρουμε και εμείς τα δικά μας του χρόνου ! Click για ανάπτυξη... αποκληεις να περασεις Αθηνα? Υγ. Και εγω αυτη την καρεκλα εχω (ικεα ρουλς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 18:04 Η Ερις έγραψε: #130 12-10-11 18:04 Γιάννη πανέμορφο το σπιτάκι σου!!! Παρεμπιπτόντως, έχουμε ολόιδιο τραπεζάκι και καναπέ στο σαλόνι (IKEA RULEZZZ) Επίσης κάτι λίγο άκυρο...κάπως έτσι φανταζόμουν τα ντουλάπια στην κουζίνα μου!! Αλλά.... __________________ Θα βάλω κι εγώ!! Κάποια στιγμή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catherine1994 Πολύ δραστήριο μέλος Η catherine1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 18:05 Η catherine1994: #131 12-10-11 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Spoiler το σαλονι μου το δωματιο μου αντε και η κουζινα Click για ανάπτυξη... Οοοοοοοοοοοο Τελειο ειναι Τη βιολογια κατευθυνσης δεν την αποχωριζεσαι βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 21:48 Η Elisavet21: #132 12-10-11 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: αποκληεις να περασεις Αθηνα? Υγ. Και εγω αυτη την καρεκλα εχω (ικεα ρουλς) Click για ανάπτυξη... Είναι λίγο περίπλοκη η κατάσταση μου και θέλω δε θέλω αναγκαστικά δικό μου σπίτι θα νοικιάσω όπου και να περάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 21:53 Η _Silence_: #133 13-10-11 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Click για ανάπτυξη... RESPECT! Αφίσα nirvana ! R-E-S-P-E-C-T! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 22:02 Ο Johnnaousa: #134 13-10-11 22:02 χαχα ευχαριστω πολυ.Κατερινα εννοειται πως δεν μπορω χωρις βιολογια Μαρια grv οι Νιρβανα ειναι θρησκεια Mαριαα ευχαριστω βρε αν και εφαγα και αρνητικη ε ναι ολοι ικεα χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 22:51 Η Dalian έγραψε: #135 13-10-11 22:51 Οι κουρτίνες σου μου αρέσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. selc Δραστήριο μέλος Η selc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 756 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 23:03 Η selc έγραψε: #136 13-10-11 23:03 @Johnnaousa άφησες τίποτα στα ικεα ή τα πήρες όλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2011 στις 05:33 Ο Johnnaousa: #137 14-10-11 05:33 ε βολεψε το οτι εχει ικεα στη Λαρισα και τα περισσοτερα πραγματα ειναι απο εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2011 στις 16:04 Η Elisavet21: #138 25-10-11 16:04 Δε θέλουν άλλοι να μας δείξουν τα σπίτια τουυυυυυυυυυυς ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2012 στις 21:33 Η Imadlak έγραψε: #139 09-01-12 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Spoiler το σαλονι μου το δωματιο μου αντε και η κουζινα Click για ανάπτυξη... Tι τέλειο σπίτι??? WOW!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Ιανουαρίου 2012 Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2012 στις 21:40 Ο Johnnaousa: #140 09-01-12 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Imadlak: Tι τέλειο σπίτι??? WOW!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Αννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: xristina elen Chemwizard Totreno Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
βάιε, σε ποια περιοχή μένεις? (όχι δεν στην πέφτω, χαχαχαχ) (να ζηλέψω λίγο, που μένεις κέντρο ξερωγω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2011 στις 19:20 Ο ~LoVeR BoY~: #123 05-07-11 19:20 .Μόλις πληροφορήθηκα από το control ότι οι φωτογραφίες που ανέβασε ο Βάιος δεν ήταν δικές του αλλά ενός συμφοιτητή του.Για να μάθετε το τηλ. του pm me Spoiler Μετά από αυτό ξέρω ότι ο Βάιος θα με συμπαθεί περισσότερο Μήπως κάνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catherine1994 Πολύ δραστήριο μέλος Η catherine1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.211 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2011 στις 19:27 Η catherine1994: #124 05-07-11 19:27 Αυτές οι φωτογραφίες δημιούργησαν ολόκληρο fan club γυναικών για το Βάιο! Πώς τολμάς και αμαυρώνεις τη φήμη του!!!! Τσ τσ τσ ζηλιάρηδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2011 στις 05:22 Ο Catalyst έγραψε: #125 06-07-11 05:22 Αρχική Δημοσίευση από living_doll: βάιε, σε ποια περιοχή μένεις? (όχι δεν στην πέφτω, χαχαχαχ) (να ζηλέψω λίγο, που μένεις κέντρο ξερωγω) Click για ανάπτυξη... Kαμάρα. Εσένα σε παντρεύομαι κιόλας άμα μου την πέσεις. Μόνο φρόντισε ο Χρήστος να μην το μάθει! Δεν θα αντέξει την ντροπή όταν μάθει ότι τον κερατώνεις και μάλιστα με έναν ''καπιτάλα''... Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: .Μόλις πληροφορήθηκα από το control ότι οι φωτογραφίες που ανέβασε ο Βάιος δεν ήταν δικές του αλλά ενός συμφοιτητή του.Για να μάθετε το τηλ. του pm me Spoiler Μετά από αυτό ξέρω ότι ο Βάιος θα με συμπαθεί περισσότερο Μήπως κάνω λάθος; Click για ανάπτυξη... Nα πάρει, με ξεσκέπασε ο Lover. Why ρε Boy; Ο συμφοιτητής μου λέγεται norris, chuck norris. Όμως, θέλω να προειδοποιήσω τους αγαπητούς συμφορουμίτες ότι το τηλέφωνο του τσακ νόρις δεν "χτυπάει" γιατί φοβάται! Spoiler Δεν θα τό 'λεγα... Spoiler ...ότι κάνεις λάθος Αρχική Δημοσίευση από catherine1994: Αυτές οι φωτογραφίες δημιούργησαν ολόκληρο fan club γυναικών για το Βάιο! Πώς τολμάς και αμαυρώνεις τη φήμη του!!!! Τσ τσ τσ ζηλιάρηδες! Click για ανάπτυξη... Πές τα. --- Ύστερα από τις παραπάνω συγκλονιστικές αποκαλύψεις, παρακαλείται όποια κιουρία επιθυμεί ακόμα να μάθει περισσότερα για το ποιόν μου να συνεχίσει την ανάγνωση αυτού του ποστ. Spoiler Σας αφήνω τώρα, πάω να κρυφτώ στη σπηλιά μου πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 16:09 Η prinCess.: #126 12-10-11 16:09 Άντε βάλτε! -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 16:26 Ο Johnnaousa: #127 12-10-11 16:26 το σαλονι μου το δωματιο μου αντε και η κουζινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 16:30 Η Elisavet21: #128 12-10-11 16:30 Αρχική Δημοσίευση από vaios13: Spoiler Ας παρουσιάσω κι εγώ το σπίτι μου! Γραφείο Click για ανάπτυξη... Την έχω και εγώ αυτή την καρέκλα γραφείου Όλοι έχετε πάρα πολύ ωραία σπίτια ! Άντε να ποστάρουμε και εμείς τα δικά μας του χρόνου ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Οκτωβρίου 2011 Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 16:36 Ο Bemanos έγραψε: #129 12-10-11 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Elisavet21: Την έχω και εγώ αυτή την καρέκλα γραφείου Όλοι έχετε πάρα πολύ ωραία σπίτια ! Άντε να ποστάρουμε και εμείς τα δικά μας του χρόνου ! Click για ανάπτυξη... αποκληεις να περασεις Αθηνα? Υγ. Και εγω αυτη την καρεκλα εχω (ικεα ρουλς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 18:04 Η Ερις έγραψε: #130 12-10-11 18:04 Γιάννη πανέμορφο το σπιτάκι σου!!! Παρεμπιπτόντως, έχουμε ολόιδιο τραπεζάκι και καναπέ στο σαλόνι (IKEA RULEZZZ) Επίσης κάτι λίγο άκυρο...κάπως έτσι φανταζόμουν τα ντουλάπια στην κουζίνα μου!! Αλλά.... __________________ Θα βάλω κι εγώ!! Κάποια στιγμή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catherine1994 Πολύ δραστήριο μέλος Η catherine1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 18:05 Η catherine1994: #131 12-10-11 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Spoiler το σαλονι μου το δωματιο μου αντε και η κουζινα Click για ανάπτυξη... Οοοοοοοοοοοο Τελειο ειναι Τη βιολογια κατευθυνσης δεν την αποχωριζεσαι βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 21:48 Η Elisavet21: #132 12-10-11 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: αποκληεις να περασεις Αθηνα? Υγ. Και εγω αυτη την καρεκλα εχω (ικεα ρουλς) Click για ανάπτυξη... Είναι λίγο περίπλοκη η κατάσταση μου και θέλω δε θέλω αναγκαστικά δικό μου σπίτι θα νοικιάσω όπου και να περάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 21:53 Η _Silence_: #133 13-10-11 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Click για ανάπτυξη... RESPECT! Αφίσα nirvana ! R-E-S-P-E-C-T! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 22:02 Ο Johnnaousa: #134 13-10-11 22:02 χαχα ευχαριστω πολυ.Κατερινα εννοειται πως δεν μπορω χωρις βιολογια Μαρια grv οι Νιρβανα ειναι θρησκεια Mαριαα ευχαριστω βρε αν και εφαγα και αρνητικη ε ναι ολοι ικεα χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 22:51 Η Dalian έγραψε: #135 13-10-11 22:51 Οι κουρτίνες σου μου αρέσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. selc Δραστήριο μέλος Η selc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 756 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 23:03 Η selc έγραψε: #136 13-10-11 23:03 @Johnnaousa άφησες τίποτα στα ικεα ή τα πήρες όλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2011 στις 05:33 Ο Johnnaousa: #137 14-10-11 05:33 ε βολεψε το οτι εχει ικεα στη Λαρισα και τα περισσοτερα πραγματα ειναι απο εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2011 στις 16:04 Η Elisavet21: #138 25-10-11 16:04 Δε θέλουν άλλοι να μας δείξουν τα σπίτια τουυυυυυυυυυυς ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2012 στις 21:33 Η Imadlak έγραψε: #139 09-01-12 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Spoiler το σαλονι μου το δωματιο μου αντε και η κουζινα Click για ανάπτυξη... Tι τέλειο σπίτι??? WOW!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Ιανουαρίου 2012 Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2012 στις 21:40 Ο Johnnaousa: #140 09-01-12 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Imadlak: Tι τέλειο σπίτι??? WOW!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Αννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: xristina elen Chemwizard Totreno Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
.Μόλις πληροφορήθηκα από το control ότι οι φωτογραφίες που ανέβασε ο Βάιος δεν ήταν δικές του αλλά ενός συμφοιτητή του.Για να μάθετε το τηλ. του pm me Spoiler Μετά από αυτό ξέρω ότι ο Βάιος θα με συμπαθεί περισσότερο Μήπως κάνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catherine1994 Πολύ δραστήριο μέλος Η catherine1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.211 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2011 στις 19:27 Η catherine1994: #124 05-07-11 19:27 Αυτές οι φωτογραφίες δημιούργησαν ολόκληρο fan club γυναικών για το Βάιο! Πώς τολμάς και αμαυρώνεις τη φήμη του!!!! Τσ τσ τσ ζηλιάρηδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2011 στις 05:22 Ο Catalyst έγραψε: #125 06-07-11 05:22 Αρχική Δημοσίευση από living_doll: βάιε, σε ποια περιοχή μένεις? (όχι δεν στην πέφτω, χαχαχαχ) (να ζηλέψω λίγο, που μένεις κέντρο ξερωγω) Click για ανάπτυξη... Kαμάρα. Εσένα σε παντρεύομαι κιόλας άμα μου την πέσεις. Μόνο φρόντισε ο Χρήστος να μην το μάθει! Δεν θα αντέξει την ντροπή όταν μάθει ότι τον κερατώνεις και μάλιστα με έναν ''καπιτάλα''... Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: .Μόλις πληροφορήθηκα από το control ότι οι φωτογραφίες που ανέβασε ο Βάιος δεν ήταν δικές του αλλά ενός συμφοιτητή του.Για να μάθετε το τηλ. του pm me Spoiler Μετά από αυτό ξέρω ότι ο Βάιος θα με συμπαθεί περισσότερο Μήπως κάνω λάθος; Click για ανάπτυξη... Nα πάρει, με ξεσκέπασε ο Lover. Why ρε Boy; Ο συμφοιτητής μου λέγεται norris, chuck norris. Όμως, θέλω να προειδοποιήσω τους αγαπητούς συμφορουμίτες ότι το τηλέφωνο του τσακ νόρις δεν "χτυπάει" γιατί φοβάται! Spoiler Δεν θα τό 'λεγα... Spoiler ...ότι κάνεις λάθος Αρχική Δημοσίευση από catherine1994: Αυτές οι φωτογραφίες δημιούργησαν ολόκληρο fan club γυναικών για το Βάιο! Πώς τολμάς και αμαυρώνεις τη φήμη του!!!! Τσ τσ τσ ζηλιάρηδες! Click για ανάπτυξη... Πές τα. --- Ύστερα από τις παραπάνω συγκλονιστικές αποκαλύψεις, παρακαλείται όποια κιουρία επιθυμεί ακόμα να μάθει περισσότερα για το ποιόν μου να συνεχίσει την ανάγνωση αυτού του ποστ. Spoiler Σας αφήνω τώρα, πάω να κρυφτώ στη σπηλιά μου πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 16:09 Η prinCess.: #126 12-10-11 16:09 Άντε βάλτε! -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 16:26 Ο Johnnaousa: #127 12-10-11 16:26 το σαλονι μου το δωματιο μου αντε και η κουζινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 16:30 Η Elisavet21: #128 12-10-11 16:30 Αρχική Δημοσίευση από vaios13: Spoiler Ας παρουσιάσω κι εγώ το σπίτι μου! Γραφείο Click για ανάπτυξη... Την έχω και εγώ αυτή την καρέκλα γραφείου Όλοι έχετε πάρα πολύ ωραία σπίτια ! Άντε να ποστάρουμε και εμείς τα δικά μας του χρόνου ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Οκτωβρίου 2011 Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 16:36 Ο Bemanos έγραψε: #129 12-10-11 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Elisavet21: Την έχω και εγώ αυτή την καρέκλα γραφείου Όλοι έχετε πάρα πολύ ωραία σπίτια ! Άντε να ποστάρουμε και εμείς τα δικά μας του χρόνου ! Click για ανάπτυξη... αποκληεις να περασεις Αθηνα? Υγ. Και εγω αυτη την καρεκλα εχω (ικεα ρουλς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 18:04 Η Ερις έγραψε: #130 12-10-11 18:04 Γιάννη πανέμορφο το σπιτάκι σου!!! Παρεμπιπτόντως, έχουμε ολόιδιο τραπεζάκι και καναπέ στο σαλόνι (IKEA RULEZZZ) Επίσης κάτι λίγο άκυρο...κάπως έτσι φανταζόμουν τα ντουλάπια στην κουζίνα μου!! Αλλά.... __________________ Θα βάλω κι εγώ!! Κάποια στιγμή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catherine1994 Πολύ δραστήριο μέλος Η catherine1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 18:05 Η catherine1994: #131 12-10-11 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Spoiler το σαλονι μου το δωματιο μου αντε και η κουζινα Click για ανάπτυξη... Οοοοοοοοοοοο Τελειο ειναι Τη βιολογια κατευθυνσης δεν την αποχωριζεσαι βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 21:48 Η Elisavet21: #132 12-10-11 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: αποκληεις να περασεις Αθηνα? Υγ. Και εγω αυτη την καρεκλα εχω (ικεα ρουλς) Click για ανάπτυξη... Είναι λίγο περίπλοκη η κατάσταση μου και θέλω δε θέλω αναγκαστικά δικό μου σπίτι θα νοικιάσω όπου και να περάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 21:53 Η _Silence_: #133 13-10-11 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Click για ανάπτυξη... RESPECT! Αφίσα nirvana ! R-E-S-P-E-C-T! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 22:02 Ο Johnnaousa: #134 13-10-11 22:02 χαχα ευχαριστω πολυ.Κατερινα εννοειται πως δεν μπορω χωρις βιολογια Μαρια grv οι Νιρβανα ειναι θρησκεια Mαριαα ευχαριστω βρε αν και εφαγα και αρνητικη ε ναι ολοι ικεα χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 22:51 Η Dalian έγραψε: #135 13-10-11 22:51 Οι κουρτίνες σου μου αρέσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. selc Δραστήριο μέλος Η selc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 756 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 23:03 Η selc έγραψε: #136 13-10-11 23:03 @Johnnaousa άφησες τίποτα στα ικεα ή τα πήρες όλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2011 στις 05:33 Ο Johnnaousa: #137 14-10-11 05:33 ε βολεψε το οτι εχει ικεα στη Λαρισα και τα περισσοτερα πραγματα ειναι απο εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2011 στις 16:04 Η Elisavet21: #138 25-10-11 16:04 Δε θέλουν άλλοι να μας δείξουν τα σπίτια τουυυυυυυυυυυς ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2012 στις 21:33 Η Imadlak έγραψε: #139 09-01-12 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Spoiler το σαλονι μου το δωματιο μου αντε και η κουζινα Click για ανάπτυξη... Tι τέλειο σπίτι??? WOW!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Ιανουαρίου 2012 Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2012 στις 21:40 Ο Johnnaousa: #140 09-01-12 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Imadlak: Tι τέλειο σπίτι??? WOW!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Αννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: xristina elen Chemwizard Totreno Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτές οι φωτογραφίες δημιούργησαν ολόκληρο fan club γυναικών για το Βάιο! Πώς τολμάς και αμαυρώνεις τη φήμη του!!!! Τσ τσ τσ ζηλιάρηδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2011 στις 05:22 Ο Catalyst έγραψε: #125 06-07-11 05:22 Αρχική Δημοσίευση από living_doll: βάιε, σε ποια περιοχή μένεις? (όχι δεν στην πέφτω, χαχαχαχ) (να ζηλέψω λίγο, που μένεις κέντρο ξερωγω) Click για ανάπτυξη... Kαμάρα. Εσένα σε παντρεύομαι κιόλας άμα μου την πέσεις. Μόνο φρόντισε ο Χρήστος να μην το μάθει! Δεν θα αντέξει την ντροπή όταν μάθει ότι τον κερατώνεις και μάλιστα με έναν ''καπιτάλα''... Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: .Μόλις πληροφορήθηκα από το control ότι οι φωτογραφίες που ανέβασε ο Βάιος δεν ήταν δικές του αλλά ενός συμφοιτητή του.Για να μάθετε το τηλ. του pm me Spoiler Μετά από αυτό ξέρω ότι ο Βάιος θα με συμπαθεί περισσότερο Μήπως κάνω λάθος; Click για ανάπτυξη... Nα πάρει, με ξεσκέπασε ο Lover. Why ρε Boy; Ο συμφοιτητής μου λέγεται norris, chuck norris. Όμως, θέλω να προειδοποιήσω τους αγαπητούς συμφορουμίτες ότι το τηλέφωνο του τσακ νόρις δεν "χτυπάει" γιατί φοβάται! Spoiler Δεν θα τό 'λεγα... Spoiler ...ότι κάνεις λάθος Αρχική Δημοσίευση από catherine1994: Αυτές οι φωτογραφίες δημιούργησαν ολόκληρο fan club γυναικών για το Βάιο! Πώς τολμάς και αμαυρώνεις τη φήμη του!!!! Τσ τσ τσ ζηλιάρηδες! Click για ανάπτυξη... Πές τα. --- Ύστερα από τις παραπάνω συγκλονιστικές αποκαλύψεις, παρακαλείται όποια κιουρία επιθυμεί ακόμα να μάθει περισσότερα για το ποιόν μου να συνεχίσει την ανάγνωση αυτού του ποστ. Spoiler Σας αφήνω τώρα, πάω να κρυφτώ στη σπηλιά μου πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 16:09 Η prinCess.: #126 12-10-11 16:09 Άντε βάλτε! -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 16:26 Ο Johnnaousa: #127 12-10-11 16:26 το σαλονι μου το δωματιο μου αντε και η κουζινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 16:30 Η Elisavet21: #128 12-10-11 16:30 Αρχική Δημοσίευση από vaios13: Spoiler Ας παρουσιάσω κι εγώ το σπίτι μου! Γραφείο Click για ανάπτυξη... Την έχω και εγώ αυτή την καρέκλα γραφείου Όλοι έχετε πάρα πολύ ωραία σπίτια ! Άντε να ποστάρουμε και εμείς τα δικά μας του χρόνου ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Οκτωβρίου 2011 Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 16:36 Ο Bemanos έγραψε: #129 12-10-11 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Elisavet21: Την έχω και εγώ αυτή την καρέκλα γραφείου Όλοι έχετε πάρα πολύ ωραία σπίτια ! Άντε να ποστάρουμε και εμείς τα δικά μας του χρόνου ! Click για ανάπτυξη... αποκληεις να περασεις Αθηνα? Υγ. Και εγω αυτη την καρεκλα εχω (ικεα ρουλς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 18:04 Η Ερις έγραψε: #130 12-10-11 18:04 Γιάννη πανέμορφο το σπιτάκι σου!!! Παρεμπιπτόντως, έχουμε ολόιδιο τραπεζάκι και καναπέ στο σαλόνι (IKEA RULEZZZ) Επίσης κάτι λίγο άκυρο...κάπως έτσι φανταζόμουν τα ντουλάπια στην κουζίνα μου!! Αλλά.... __________________ Θα βάλω κι εγώ!! Κάποια στιγμή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catherine1994 Πολύ δραστήριο μέλος Η catherine1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 18:05 Η catherine1994: #131 12-10-11 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Spoiler το σαλονι μου το δωματιο μου αντε και η κουζινα Click για ανάπτυξη... Οοοοοοοοοοοο Τελειο ειναι Τη βιολογια κατευθυνσης δεν την αποχωριζεσαι βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 21:48 Η Elisavet21: #132 12-10-11 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: αποκληεις να περασεις Αθηνα? Υγ. Και εγω αυτη την καρεκλα εχω (ικεα ρουλς) Click για ανάπτυξη... Είναι λίγο περίπλοκη η κατάσταση μου και θέλω δε θέλω αναγκαστικά δικό μου σπίτι θα νοικιάσω όπου και να περάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 21:53 Η _Silence_: #133 13-10-11 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Click για ανάπτυξη... RESPECT! Αφίσα nirvana ! R-E-S-P-E-C-T! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 22:02 Ο Johnnaousa: #134 13-10-11 22:02 χαχα ευχαριστω πολυ.Κατερινα εννοειται πως δεν μπορω χωρις βιολογια Μαρια grv οι Νιρβανα ειναι θρησκεια Mαριαα ευχαριστω βρε αν και εφαγα και αρνητικη ε ναι ολοι ικεα χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 22:51 Η Dalian έγραψε: #135 13-10-11 22:51 Οι κουρτίνες σου μου αρέσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. selc Δραστήριο μέλος Η selc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 756 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 23:03 Η selc έγραψε: #136 13-10-11 23:03 @Johnnaousa άφησες τίποτα στα ικεα ή τα πήρες όλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2011 στις 05:33 Ο Johnnaousa: #137 14-10-11 05:33 ε βολεψε το οτι εχει ικεα στη Λαρισα και τα περισσοτερα πραγματα ειναι απο εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2011 στις 16:04 Η Elisavet21: #138 25-10-11 16:04 Δε θέλουν άλλοι να μας δείξουν τα σπίτια τουυυυυυυυυυυς ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2012 στις 21:33 Η Imadlak έγραψε: #139 09-01-12 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Spoiler το σαλονι μου το δωματιο μου αντε και η κουζινα Click για ανάπτυξη... Tι τέλειο σπίτι??? WOW!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Ιανουαρίου 2012 Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2012 στις 21:40 Ο Johnnaousa: #140 09-01-12 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Imadlak: Tι τέλειο σπίτι??? WOW!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Αννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: xristina elen Chemwizard Totreno Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από living_doll: βάιε, σε ποια περιοχή μένεις? (όχι δεν στην πέφτω, χαχαχαχ) (να ζηλέψω λίγο, που μένεις κέντρο ξερωγω) Click για ανάπτυξη... Kαμάρα. Εσένα σε παντρεύομαι κιόλας άμα μου την πέσεις. Μόνο φρόντισε ο Χρήστος να μην το μάθει! Δεν θα αντέξει την ντροπή όταν μάθει ότι τον κερατώνεις και μάλιστα με έναν ''καπιτάλα''... Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: .Μόλις πληροφορήθηκα από το control ότι οι φωτογραφίες που ανέβασε ο Βάιος δεν ήταν δικές του αλλά ενός συμφοιτητή του.Για να μάθετε το τηλ. του pm me Spoiler Μετά από αυτό ξέρω ότι ο Βάιος θα με συμπαθεί περισσότερο Μήπως κάνω λάθος; Click για ανάπτυξη... Nα πάρει, με ξεσκέπασε ο Lover. Why ρε Boy; Ο συμφοιτητής μου λέγεται norris, chuck norris. Όμως, θέλω να προειδοποιήσω τους αγαπητούς συμφορουμίτες ότι το τηλέφωνο του τσακ νόρις δεν "χτυπάει" γιατί φοβάται! Spoiler Δεν θα τό 'λεγα... Spoiler ...ότι κάνεις λάθος Αρχική Δημοσίευση από catherine1994: Αυτές οι φωτογραφίες δημιούργησαν ολόκληρο fan club γυναικών για το Βάιο! Πώς τολμάς και αμαυρώνεις τη φήμη του!!!! Τσ τσ τσ ζηλιάρηδες! Click για ανάπτυξη... Πές τα. --- Ύστερα από τις παραπάνω συγκλονιστικές αποκαλύψεις, παρακαλείται όποια κιουρία επιθυμεί ακόμα να μάθει περισσότερα για το ποιόν μου να συνεχίσει την ανάγνωση αυτού του ποστ. Spoiler Σας αφήνω τώρα, πάω να κρυφτώ στη σπηλιά μου πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 16:09 Η prinCess.: #126 12-10-11 16:09 Άντε βάλτε! -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 16:26 Ο Johnnaousa: #127 12-10-11 16:26 το σαλονι μου το δωματιο μου αντε και η κουζινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 16:30 Η Elisavet21: #128 12-10-11 16:30 Αρχική Δημοσίευση από vaios13: Spoiler Ας παρουσιάσω κι εγώ το σπίτι μου! Γραφείο Click για ανάπτυξη... Την έχω και εγώ αυτή την καρέκλα γραφείου Όλοι έχετε πάρα πολύ ωραία σπίτια ! Άντε να ποστάρουμε και εμείς τα δικά μας του χρόνου ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Οκτωβρίου 2011 Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 16:36 Ο Bemanos έγραψε: #129 12-10-11 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Elisavet21: Την έχω και εγώ αυτή την καρέκλα γραφείου Όλοι έχετε πάρα πολύ ωραία σπίτια ! Άντε να ποστάρουμε και εμείς τα δικά μας του χρόνου ! Click για ανάπτυξη... αποκληεις να περασεις Αθηνα? Υγ. Και εγω αυτη την καρεκλα εχω (ικεα ρουλς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 18:04 Η Ερις έγραψε: #130 12-10-11 18:04 Γιάννη πανέμορφο το σπιτάκι σου!!! Παρεμπιπτόντως, έχουμε ολόιδιο τραπεζάκι και καναπέ στο σαλόνι (IKEA RULEZZZ) Επίσης κάτι λίγο άκυρο...κάπως έτσι φανταζόμουν τα ντουλάπια στην κουζίνα μου!! Αλλά.... __________________ Θα βάλω κι εγώ!! Κάποια στιγμή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catherine1994 Πολύ δραστήριο μέλος Η catherine1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 18:05 Η catherine1994: #131 12-10-11 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Spoiler το σαλονι μου το δωματιο μου αντε και η κουζινα Click για ανάπτυξη... Οοοοοοοοοοοο Τελειο ειναι Τη βιολογια κατευθυνσης δεν την αποχωριζεσαι βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 21:48 Η Elisavet21: #132 12-10-11 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: αποκληεις να περασεις Αθηνα? Υγ. Και εγω αυτη την καρεκλα εχω (ικεα ρουλς) Click για ανάπτυξη... Είναι λίγο περίπλοκη η κατάσταση μου και θέλω δε θέλω αναγκαστικά δικό μου σπίτι θα νοικιάσω όπου και να περάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 21:53 Η _Silence_: #133 13-10-11 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Click για ανάπτυξη... RESPECT! Αφίσα nirvana ! R-E-S-P-E-C-T! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 22:02 Ο Johnnaousa: #134 13-10-11 22:02 χαχα ευχαριστω πολυ.Κατερινα εννοειται πως δεν μπορω χωρις βιολογια Μαρια grv οι Νιρβανα ειναι θρησκεια Mαριαα ευχαριστω βρε αν και εφαγα και αρνητικη ε ναι ολοι ικεα χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 22:51 Η Dalian έγραψε: #135 13-10-11 22:51 Οι κουρτίνες σου μου αρέσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. selc Δραστήριο μέλος Η selc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 756 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 23:03 Η selc έγραψε: #136 13-10-11 23:03 @Johnnaousa άφησες τίποτα στα ικεα ή τα πήρες όλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2011 στις 05:33 Ο Johnnaousa: #137 14-10-11 05:33 ε βολεψε το οτι εχει ικεα στη Λαρισα και τα περισσοτερα πραγματα ειναι απο εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2011 στις 16:04 Η Elisavet21: #138 25-10-11 16:04 Δε θέλουν άλλοι να μας δείξουν τα σπίτια τουυυυυυυυυυυς ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2012 στις 21:33 Η Imadlak έγραψε: #139 09-01-12 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Spoiler το σαλονι μου το δωματιο μου αντε και η κουζινα Click για ανάπτυξη... Tι τέλειο σπίτι??? WOW!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Ιανουαρίου 2012 Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2012 στις 21:40 Ο Johnnaousa: #140 09-01-12 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Imadlak: Tι τέλειο σπίτι??? WOW!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Αννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: xristina elen Chemwizard Totreno Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Άντε βάλτε! -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 16:26 Ο Johnnaousa: #127 12-10-11 16:26 το σαλονι μου το δωματιο μου αντε και η κουζινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 16:30 Η Elisavet21: #128 12-10-11 16:30 Αρχική Δημοσίευση από vaios13: Spoiler Ας παρουσιάσω κι εγώ το σπίτι μου! Γραφείο Click για ανάπτυξη... Την έχω και εγώ αυτή την καρέκλα γραφείου Όλοι έχετε πάρα πολύ ωραία σπίτια ! Άντε να ποστάρουμε και εμείς τα δικά μας του χρόνου ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Οκτωβρίου 2011 Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 16:36 Ο Bemanos έγραψε: #129 12-10-11 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Elisavet21: Την έχω και εγώ αυτή την καρέκλα γραφείου Όλοι έχετε πάρα πολύ ωραία σπίτια ! Άντε να ποστάρουμε και εμείς τα δικά μας του χρόνου ! Click για ανάπτυξη... αποκληεις να περασεις Αθηνα? Υγ. Και εγω αυτη την καρεκλα εχω (ικεα ρουλς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 18:04 Η Ερις έγραψε: #130 12-10-11 18:04 Γιάννη πανέμορφο το σπιτάκι σου!!! Παρεμπιπτόντως, έχουμε ολόιδιο τραπεζάκι και καναπέ στο σαλόνι (IKEA RULEZZZ) Επίσης κάτι λίγο άκυρο...κάπως έτσι φανταζόμουν τα ντουλάπια στην κουζίνα μου!! Αλλά.... __________________ Θα βάλω κι εγώ!! Κάποια στιγμή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catherine1994 Πολύ δραστήριο μέλος Η catherine1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 18:05 Η catherine1994: #131 12-10-11 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Spoiler το σαλονι μου το δωματιο μου αντε και η κουζινα Click για ανάπτυξη... Οοοοοοοοοοοο Τελειο ειναι Τη βιολογια κατευθυνσης δεν την αποχωριζεσαι βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 21:48 Η Elisavet21: #132 12-10-11 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: αποκληεις να περασεις Αθηνα? Υγ. Και εγω αυτη την καρεκλα εχω (ικεα ρουλς) Click για ανάπτυξη... Είναι λίγο περίπλοκη η κατάσταση μου και θέλω δε θέλω αναγκαστικά δικό μου σπίτι θα νοικιάσω όπου και να περάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 21:53 Η _Silence_: #133 13-10-11 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Click για ανάπτυξη... RESPECT! Αφίσα nirvana ! R-E-S-P-E-C-T! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 22:02 Ο Johnnaousa: #134 13-10-11 22:02 χαχα ευχαριστω πολυ.Κατερινα εννοειται πως δεν μπορω χωρις βιολογια Μαρια grv οι Νιρβανα ειναι θρησκεια Mαριαα ευχαριστω βρε αν και εφαγα και αρνητικη ε ναι ολοι ικεα χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 22:51 Η Dalian έγραψε: #135 13-10-11 22:51 Οι κουρτίνες σου μου αρέσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. selc Δραστήριο μέλος Η selc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 756 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 23:03 Η selc έγραψε: #136 13-10-11 23:03 @Johnnaousa άφησες τίποτα στα ικεα ή τα πήρες όλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2011 στις 05:33 Ο Johnnaousa: #137 14-10-11 05:33 ε βολεψε το οτι εχει ικεα στη Λαρισα και τα περισσοτερα πραγματα ειναι απο εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2011 στις 16:04 Η Elisavet21: #138 25-10-11 16:04 Δε θέλουν άλλοι να μας δείξουν τα σπίτια τουυυυυυυυυυυς ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2012 στις 21:33 Η Imadlak έγραψε: #139 09-01-12 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Spoiler το σαλονι μου το δωματιο μου αντε και η κουζινα Click για ανάπτυξη... Tι τέλειο σπίτι??? WOW!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Ιανουαρίου 2012 Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2012 στις 21:40 Ο Johnnaousa: #140 09-01-12 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Imadlak: Tι τέλειο σπίτι??? WOW!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Αννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: xristina elen Chemwizard Totreno Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το σαλονι μου το δωματιο μου αντε και η κουζινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 16:30 Η Elisavet21: #128 12-10-11 16:30 Αρχική Δημοσίευση από vaios13: Spoiler Ας παρουσιάσω κι εγώ το σπίτι μου! Γραφείο Click για ανάπτυξη... Την έχω και εγώ αυτή την καρέκλα γραφείου Όλοι έχετε πάρα πολύ ωραία σπίτια ! Άντε να ποστάρουμε και εμείς τα δικά μας του χρόνου ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Οκτωβρίου 2011 Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 16:36 Ο Bemanos έγραψε: #129 12-10-11 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Elisavet21: Την έχω και εγώ αυτή την καρέκλα γραφείου Όλοι έχετε πάρα πολύ ωραία σπίτια ! Άντε να ποστάρουμε και εμείς τα δικά μας του χρόνου ! Click για ανάπτυξη... αποκληεις να περασεις Αθηνα? Υγ. Και εγω αυτη την καρεκλα εχω (ικεα ρουλς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 18:04 Η Ερις έγραψε: #130 12-10-11 18:04 Γιάννη πανέμορφο το σπιτάκι σου!!! Παρεμπιπτόντως, έχουμε ολόιδιο τραπεζάκι και καναπέ στο σαλόνι (IKEA RULEZZZ) Επίσης κάτι λίγο άκυρο...κάπως έτσι φανταζόμουν τα ντουλάπια στην κουζίνα μου!! Αλλά.... __________________ Θα βάλω κι εγώ!! Κάποια στιγμή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catherine1994 Πολύ δραστήριο μέλος Η catherine1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 18:05 Η catherine1994: #131 12-10-11 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Spoiler το σαλονι μου το δωματιο μου αντε και η κουζινα Click για ανάπτυξη... Οοοοοοοοοοοο Τελειο ειναι Τη βιολογια κατευθυνσης δεν την αποχωριζεσαι βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 21:48 Η Elisavet21: #132 12-10-11 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: αποκληεις να περασεις Αθηνα? Υγ. Και εγω αυτη την καρεκλα εχω (ικεα ρουλς) Click για ανάπτυξη... Είναι λίγο περίπλοκη η κατάσταση μου και θέλω δε θέλω αναγκαστικά δικό μου σπίτι θα νοικιάσω όπου και να περάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 21:53 Η _Silence_: #133 13-10-11 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Click για ανάπτυξη... RESPECT! Αφίσα nirvana ! R-E-S-P-E-C-T! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 22:02 Ο Johnnaousa: #134 13-10-11 22:02 χαχα ευχαριστω πολυ.Κατερινα εννοειται πως δεν μπορω χωρις βιολογια Μαρια grv οι Νιρβανα ειναι θρησκεια Mαριαα ευχαριστω βρε αν και εφαγα και αρνητικη ε ναι ολοι ικεα χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 22:51 Η Dalian έγραψε: #135 13-10-11 22:51 Οι κουρτίνες σου μου αρέσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. selc Δραστήριο μέλος Η selc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 756 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 23:03 Η selc έγραψε: #136 13-10-11 23:03 @Johnnaousa άφησες τίποτα στα ικεα ή τα πήρες όλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2011 στις 05:33 Ο Johnnaousa: #137 14-10-11 05:33 ε βολεψε το οτι εχει ικεα στη Λαρισα και τα περισσοτερα πραγματα ειναι απο εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2011 στις 16:04 Η Elisavet21: #138 25-10-11 16:04 Δε θέλουν άλλοι να μας δείξουν τα σπίτια τουυυυυυυυυυυς ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2012 στις 21:33 Η Imadlak έγραψε: #139 09-01-12 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Spoiler το σαλονι μου το δωματιο μου αντε και η κουζινα Click για ανάπτυξη... Tι τέλειο σπίτι??? WOW!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Ιανουαρίου 2012 Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2012 στις 21:40 Ο Johnnaousa: #140 09-01-12 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Imadlak: Tι τέλειο σπίτι??? WOW!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Αννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: xristina elen Chemwizard Totreno Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vaios13: Spoiler Ας παρουσιάσω κι εγώ το σπίτι μου! Γραφείο Click για ανάπτυξη... Την έχω και εγώ αυτή την καρέκλα γραφείου Όλοι έχετε πάρα πολύ ωραία σπίτια ! Άντε να ποστάρουμε και εμείς τα δικά μας του χρόνου ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 16:36 Ο Bemanos έγραψε: #129 12-10-11 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Elisavet21: Την έχω και εγώ αυτή την καρέκλα γραφείου Όλοι έχετε πάρα πολύ ωραία σπίτια ! Άντε να ποστάρουμε και εμείς τα δικά μας του χρόνου ! Click για ανάπτυξη... αποκληεις να περασεις Αθηνα? Υγ. Και εγω αυτη την καρεκλα εχω (ικεα ρουλς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 18:04 Η Ερις έγραψε: #130 12-10-11 18:04 Γιάννη πανέμορφο το σπιτάκι σου!!! Παρεμπιπτόντως, έχουμε ολόιδιο τραπεζάκι και καναπέ στο σαλόνι (IKEA RULEZZZ) Επίσης κάτι λίγο άκυρο...κάπως έτσι φανταζόμουν τα ντουλάπια στην κουζίνα μου!! Αλλά.... __________________ Θα βάλω κι εγώ!! Κάποια στιγμή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catherine1994 Πολύ δραστήριο μέλος Η catherine1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 18:05 Η catherine1994: #131 12-10-11 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Spoiler το σαλονι μου το δωματιο μου αντε και η κουζινα Click για ανάπτυξη... Οοοοοοοοοοοο Τελειο ειναι Τη βιολογια κατευθυνσης δεν την αποχωριζεσαι βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 21:48 Η Elisavet21: #132 12-10-11 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: αποκληεις να περασεις Αθηνα? Υγ. Και εγω αυτη την καρεκλα εχω (ικεα ρουλς) Click για ανάπτυξη... Είναι λίγο περίπλοκη η κατάσταση μου και θέλω δε θέλω αναγκαστικά δικό μου σπίτι θα νοικιάσω όπου και να περάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 21:53 Η _Silence_: #133 13-10-11 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Click για ανάπτυξη... RESPECT! Αφίσα nirvana ! R-E-S-P-E-C-T! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 22:02 Ο Johnnaousa: #134 13-10-11 22:02 χαχα ευχαριστω πολυ.Κατερινα εννοειται πως δεν μπορω χωρις βιολογια Μαρια grv οι Νιρβανα ειναι θρησκεια Mαριαα ευχαριστω βρε αν και εφαγα και αρνητικη ε ναι ολοι ικεα χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 22:51 Η Dalian έγραψε: #135 13-10-11 22:51 Οι κουρτίνες σου μου αρέσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. selc Δραστήριο μέλος Η selc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 756 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 23:03 Η selc έγραψε: #136 13-10-11 23:03 @Johnnaousa άφησες τίποτα στα ικεα ή τα πήρες όλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2011 στις 05:33 Ο Johnnaousa: #137 14-10-11 05:33 ε βολεψε το οτι εχει ικεα στη Λαρισα και τα περισσοτερα πραγματα ειναι απο εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2011 στις 16:04 Η Elisavet21: #138 25-10-11 16:04 Δε θέλουν άλλοι να μας δείξουν τα σπίτια τουυυυυυυυυυυς ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2012 στις 21:33 Η Imadlak έγραψε: #139 09-01-12 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Spoiler το σαλονι μου το δωματιο μου αντε και η κουζινα Click για ανάπτυξη... Tι τέλειο σπίτι??? WOW!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Ιανουαρίου 2012 Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2012 στις 21:40 Ο Johnnaousa: #140 09-01-12 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Imadlak: Tι τέλειο σπίτι??? WOW!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Αννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: xristina elen Chemwizard Totreno Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elisavet21: Την έχω και εγώ αυτή την καρέκλα γραφείου Όλοι έχετε πάρα πολύ ωραία σπίτια ! Άντε να ποστάρουμε και εμείς τα δικά μας του χρόνου ! Click για ανάπτυξη... αποκληεις να περασεις Αθηνα? Υγ. Και εγω αυτη την καρεκλα εχω (ικεα ρουλς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 18:04 Η Ερις έγραψε: #130 12-10-11 18:04 Γιάννη πανέμορφο το σπιτάκι σου!!! Παρεμπιπτόντως, έχουμε ολόιδιο τραπεζάκι και καναπέ στο σαλόνι (IKEA RULEZZZ) Επίσης κάτι λίγο άκυρο...κάπως έτσι φανταζόμουν τα ντουλάπια στην κουζίνα μου!! Αλλά.... __________________ Θα βάλω κι εγώ!! Κάποια στιγμή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catherine1994 Πολύ δραστήριο μέλος Η catherine1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 18:05 Η catherine1994: #131 12-10-11 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Spoiler το σαλονι μου το δωματιο μου αντε και η κουζινα Click για ανάπτυξη... Οοοοοοοοοοοο Τελειο ειναι Τη βιολογια κατευθυνσης δεν την αποχωριζεσαι βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 21:48 Η Elisavet21: #132 12-10-11 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: αποκληεις να περασεις Αθηνα? Υγ. Και εγω αυτη την καρεκλα εχω (ικεα ρουλς) Click για ανάπτυξη... Είναι λίγο περίπλοκη η κατάσταση μου και θέλω δε θέλω αναγκαστικά δικό μου σπίτι θα νοικιάσω όπου και να περάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 21:53 Η _Silence_: #133 13-10-11 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Click για ανάπτυξη... RESPECT! Αφίσα nirvana ! R-E-S-P-E-C-T! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 22:02 Ο Johnnaousa: #134 13-10-11 22:02 χαχα ευχαριστω πολυ.Κατερινα εννοειται πως δεν μπορω χωρις βιολογια Μαρια grv οι Νιρβανα ειναι θρησκεια Mαριαα ευχαριστω βρε αν και εφαγα και αρνητικη ε ναι ολοι ικεα χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 22:51 Η Dalian έγραψε: #135 13-10-11 22:51 Οι κουρτίνες σου μου αρέσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. selc Δραστήριο μέλος Η selc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 756 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 23:03 Η selc έγραψε: #136 13-10-11 23:03 @Johnnaousa άφησες τίποτα στα ικεα ή τα πήρες όλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2011 στις 05:33 Ο Johnnaousa: #137 14-10-11 05:33 ε βολεψε το οτι εχει ικεα στη Λαρισα και τα περισσοτερα πραγματα ειναι απο εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2011 στις 16:04 Η Elisavet21: #138 25-10-11 16:04 Δε θέλουν άλλοι να μας δείξουν τα σπίτια τουυυυυυυυυυυς ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2012 στις 21:33 Η Imadlak έγραψε: #139 09-01-12 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Spoiler το σαλονι μου το δωματιο μου αντε και η κουζινα Click για ανάπτυξη... Tι τέλειο σπίτι??? WOW!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Ιανουαρίου 2012 Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2012 στις 21:40 Ο Johnnaousa: #140 09-01-12 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Imadlak: Tι τέλειο σπίτι??? WOW!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Αννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: xristina elen Chemwizard Totreno Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιάννη πανέμορφο το σπιτάκι σου!!! Παρεμπιπτόντως, έχουμε ολόιδιο τραπεζάκι και καναπέ στο σαλόνι (IKEA RULEZZZ) Επίσης κάτι λίγο άκυρο...κάπως έτσι φανταζόμουν τα ντουλάπια στην κουζίνα μου!! Αλλά.... __________________ Θα βάλω κι εγώ!! Κάποια στιγμή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catherine1994 Πολύ δραστήριο μέλος Η catherine1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.211 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 18:05 Η catherine1994: #131 12-10-11 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Spoiler το σαλονι μου το δωματιο μου αντε και η κουζινα Click για ανάπτυξη... Οοοοοοοοοοοο Τελειο ειναι Τη βιολογια κατευθυνσης δεν την αποχωριζεσαι βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 21:48 Η Elisavet21: #132 12-10-11 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: αποκληεις να περασεις Αθηνα? Υγ. Και εγω αυτη την καρεκλα εχω (ικεα ρουλς) Click για ανάπτυξη... Είναι λίγο περίπλοκη η κατάσταση μου και θέλω δε θέλω αναγκαστικά δικό μου σπίτι θα νοικιάσω όπου και να περάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 21:53 Η _Silence_: #133 13-10-11 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Click για ανάπτυξη... RESPECT! Αφίσα nirvana ! R-E-S-P-E-C-T! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 22:02 Ο Johnnaousa: #134 13-10-11 22:02 χαχα ευχαριστω πολυ.Κατερινα εννοειται πως δεν μπορω χωρις βιολογια Μαρια grv οι Νιρβανα ειναι θρησκεια Mαριαα ευχαριστω βρε αν και εφαγα και αρνητικη ε ναι ολοι ικεα χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 22:51 Η Dalian έγραψε: #135 13-10-11 22:51 Οι κουρτίνες σου μου αρέσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. selc Δραστήριο μέλος Η selc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 756 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 23:03 Η selc έγραψε: #136 13-10-11 23:03 @Johnnaousa άφησες τίποτα στα ικεα ή τα πήρες όλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2011 στις 05:33 Ο Johnnaousa: #137 14-10-11 05:33 ε βολεψε το οτι εχει ικεα στη Λαρισα και τα περισσοτερα πραγματα ειναι απο εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2011 στις 16:04 Η Elisavet21: #138 25-10-11 16:04 Δε θέλουν άλλοι να μας δείξουν τα σπίτια τουυυυυυυυυυυς ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2012 στις 21:33 Η Imadlak έγραψε: #139 09-01-12 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Spoiler το σαλονι μου το δωματιο μου αντε και η κουζινα Click για ανάπτυξη... Tι τέλειο σπίτι??? WOW!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Ιανουαρίου 2012 Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2012 στις 21:40 Ο Johnnaousa: #140 09-01-12 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Imadlak: Tι τέλειο σπίτι??? WOW!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Αννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: xristina elen Chemwizard Totreno Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Spoiler το σαλονι μου το δωματιο μου αντε και η κουζινα Click για ανάπτυξη... Οοοοοοοοοοοο Τελειο ειναι Τη βιολογια κατευθυνσης δεν την αποχωριζεσαι βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 21:48 Η Elisavet21: #132 12-10-11 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: αποκληεις να περασεις Αθηνα? Υγ. Και εγω αυτη την καρεκλα εχω (ικεα ρουλς) Click για ανάπτυξη... Είναι λίγο περίπλοκη η κατάσταση μου και θέλω δε θέλω αναγκαστικά δικό μου σπίτι θα νοικιάσω όπου και να περάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 21:53 Η _Silence_: #133 13-10-11 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Click για ανάπτυξη... RESPECT! Αφίσα nirvana ! R-E-S-P-E-C-T! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 22:02 Ο Johnnaousa: #134 13-10-11 22:02 χαχα ευχαριστω πολυ.Κατερινα εννοειται πως δεν μπορω χωρις βιολογια Μαρια grv οι Νιρβανα ειναι θρησκεια Mαριαα ευχαριστω βρε αν και εφαγα και αρνητικη ε ναι ολοι ικεα χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 22:51 Η Dalian έγραψε: #135 13-10-11 22:51 Οι κουρτίνες σου μου αρέσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. selc Δραστήριο μέλος Η selc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 756 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 23:03 Η selc έγραψε: #136 13-10-11 23:03 @Johnnaousa άφησες τίποτα στα ικεα ή τα πήρες όλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2011 στις 05:33 Ο Johnnaousa: #137 14-10-11 05:33 ε βολεψε το οτι εχει ικεα στη Λαρισα και τα περισσοτερα πραγματα ειναι απο εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2011 στις 16:04 Η Elisavet21: #138 25-10-11 16:04 Δε θέλουν άλλοι να μας δείξουν τα σπίτια τουυυυυυυυυυυς ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2012 στις 21:33 Η Imadlak έγραψε: #139 09-01-12 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Spoiler το σαλονι μου το δωματιο μου αντε και η κουζινα Click για ανάπτυξη... Tι τέλειο σπίτι??? WOW!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Ιανουαρίου 2012 Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2012 στις 21:40 Ο Johnnaousa: #140 09-01-12 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Imadlak: Tι τέλειο σπίτι??? WOW!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Αννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: xristina elen Chemwizard Totreno Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: αποκληεις να περασεις Αθηνα? Υγ. Και εγω αυτη την καρεκλα εχω (ικεα ρουλς) Click για ανάπτυξη... Είναι λίγο περίπλοκη η κατάσταση μου και θέλω δε θέλω αναγκαστικά δικό μου σπίτι θα νοικιάσω όπου και να περάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 21:53 Η _Silence_: #133 13-10-11 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Click για ανάπτυξη... RESPECT! Αφίσα nirvana ! R-E-S-P-E-C-T! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 22:02 Ο Johnnaousa: #134 13-10-11 22:02 χαχα ευχαριστω πολυ.Κατερινα εννοειται πως δεν μπορω χωρις βιολογια Μαρια grv οι Νιρβανα ειναι θρησκεια Mαριαα ευχαριστω βρε αν και εφαγα και αρνητικη ε ναι ολοι ικεα χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 22:51 Η Dalian έγραψε: #135 13-10-11 22:51 Οι κουρτίνες σου μου αρέσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. selc Δραστήριο μέλος Η selc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 756 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 23:03 Η selc έγραψε: #136 13-10-11 23:03 @Johnnaousa άφησες τίποτα στα ικεα ή τα πήρες όλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2011 στις 05:33 Ο Johnnaousa: #137 14-10-11 05:33 ε βολεψε το οτι εχει ικεα στη Λαρισα και τα περισσοτερα πραγματα ειναι απο εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2011 στις 16:04 Η Elisavet21: #138 25-10-11 16:04 Δε θέλουν άλλοι να μας δείξουν τα σπίτια τουυυυυυυυυυυς ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2012 στις 21:33 Η Imadlak έγραψε: #139 09-01-12 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Spoiler το σαλονι μου το δωματιο μου αντε και η κουζινα Click για ανάπτυξη... Tι τέλειο σπίτι??? WOW!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Ιανουαρίου 2012 Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2012 στις 21:40 Ο Johnnaousa: #140 09-01-12 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Imadlak: Tι τέλειο σπίτι??? WOW!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Αννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: xristina elen Chemwizard Totreno Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Click για ανάπτυξη... RESPECT! Αφίσα nirvana ! R-E-S-P-E-C-T! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 22:02 Ο Johnnaousa: #134 13-10-11 22:02 χαχα ευχαριστω πολυ.Κατερινα εννοειται πως δεν μπορω χωρις βιολογια Μαρια grv οι Νιρβανα ειναι θρησκεια Mαριαα ευχαριστω βρε αν και εφαγα και αρνητικη ε ναι ολοι ικεα χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 22:51 Η Dalian έγραψε: #135 13-10-11 22:51 Οι κουρτίνες σου μου αρέσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. selc Δραστήριο μέλος Η selc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 756 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 23:03 Η selc έγραψε: #136 13-10-11 23:03 @Johnnaousa άφησες τίποτα στα ικεα ή τα πήρες όλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2011 στις 05:33 Ο Johnnaousa: #137 14-10-11 05:33 ε βολεψε το οτι εχει ικεα στη Λαρισα και τα περισσοτερα πραγματα ειναι απο εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2011 στις 16:04 Η Elisavet21: #138 25-10-11 16:04 Δε θέλουν άλλοι να μας δείξουν τα σπίτια τουυυυυυυυυυυς ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2012 στις 21:33 Η Imadlak έγραψε: #139 09-01-12 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Spoiler το σαλονι μου το δωματιο μου αντε και η κουζινα Click για ανάπτυξη... Tι τέλειο σπίτι??? WOW!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Ιανουαρίου 2012 Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2012 στις 21:40 Ο Johnnaousa: #140 09-01-12 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Imadlak: Tι τέλειο σπίτι??? WOW!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Αννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: xristina elen Chemwizard Totreno Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
χαχα ευχαριστω πολυ.Κατερινα εννοειται πως δεν μπορω χωρις βιολογια Μαρια grv οι Νιρβανα ειναι θρησκεια Mαριαα ευχαριστω βρε αν και εφαγα και αρνητικη ε ναι ολοι ικεα χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 22:51 Η Dalian έγραψε: #135 13-10-11 22:51 Οι κουρτίνες σου μου αρέσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. selc Δραστήριο μέλος Η selc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 756 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 23:03 Η selc έγραψε: #136 13-10-11 23:03 @Johnnaousa άφησες τίποτα στα ικεα ή τα πήρες όλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2011 στις 05:33 Ο Johnnaousa: #137 14-10-11 05:33 ε βολεψε το οτι εχει ικεα στη Λαρισα και τα περισσοτερα πραγματα ειναι απο εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2011 στις 16:04 Η Elisavet21: #138 25-10-11 16:04 Δε θέλουν άλλοι να μας δείξουν τα σπίτια τουυυυυυυυυυυς ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2012 στις 21:33 Η Imadlak έγραψε: #139 09-01-12 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Spoiler το σαλονι μου το δωματιο μου αντε και η κουζινα Click για ανάπτυξη... Tι τέλειο σπίτι??? WOW!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Ιανουαρίου 2012 Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2012 στις 21:40 Ο Johnnaousa: #140 09-01-12 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Imadlak: Tι τέλειο σπίτι??? WOW!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Αννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: xristina elen Chemwizard Totreno Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οι κουρτίνες σου μου αρέσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
selc Δραστήριο μέλος Η selc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 756 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 23:03 Η selc έγραψε: #136 13-10-11 23:03 @Johnnaousa άφησες τίποτα στα ικεα ή τα πήρες όλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2011 στις 05:33 Ο Johnnaousa: #137 14-10-11 05:33 ε βολεψε το οτι εχει ικεα στη Λαρισα και τα περισσοτερα πραγματα ειναι απο εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2011 στις 16:04 Η Elisavet21: #138 25-10-11 16:04 Δε θέλουν άλλοι να μας δείξουν τα σπίτια τουυυυυυυυυυυς ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2012 στις 21:33 Η Imadlak έγραψε: #139 09-01-12 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Spoiler το σαλονι μου το δωματιο μου αντε και η κουζινα Click για ανάπτυξη... Tι τέλειο σπίτι??? WOW!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Ιανουαρίου 2012 Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2012 στις 21:40 Ο Johnnaousa: #140 09-01-12 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Imadlak: Tι τέλειο σπίτι??? WOW!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Αννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: xristina elen Chemwizard Totreno Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
@Johnnaousa άφησες τίποτα στα ικεα ή τα πήρες όλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2011 στις 05:33 Ο Johnnaousa: #137 14-10-11 05:33 ε βολεψε το οτι εχει ικεα στη Λαρισα και τα περισσοτερα πραγματα ειναι απο εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2011 στις 16:04 Η Elisavet21: #138 25-10-11 16:04 Δε θέλουν άλλοι να μας δείξουν τα σπίτια τουυυυυυυυυυυς ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2012 στις 21:33 Η Imadlak έγραψε: #139 09-01-12 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Spoiler το σαλονι μου το δωματιο μου αντε και η κουζινα Click για ανάπτυξη... Tι τέλειο σπίτι??? WOW!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Ιανουαρίου 2012 Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2012 στις 21:40 Ο Johnnaousa: #140 09-01-12 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Imadlak: Tι τέλειο σπίτι??? WOW!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Αννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: xristina elen Chemwizard Totreno Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ε βολεψε το οτι εχει ικεα στη Λαρισα και τα περισσοτερα πραγματα ειναι απο εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2011 στις 16:04 Η Elisavet21: #138 25-10-11 16:04 Δε θέλουν άλλοι να μας δείξουν τα σπίτια τουυυυυυυυυυυς ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2012 στις 21:33 Η Imadlak έγραψε: #139 09-01-12 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Spoiler το σαλονι μου το δωματιο μου αντε και η κουζινα Click για ανάπτυξη... Tι τέλειο σπίτι??? WOW!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Ιανουαρίου 2012 Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2012 στις 21:40 Ο Johnnaousa: #140 09-01-12 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Imadlak: Tι τέλειο σπίτι??? WOW!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Αννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: xristina elen Chemwizard Totreno Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δε θέλουν άλλοι να μας δείξουν τα σπίτια τουυυυυυυυυυυς ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2012 στις 21:33 Η Imadlak έγραψε: #139 09-01-12 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Spoiler το σαλονι μου το δωματιο μου αντε και η κουζινα Click για ανάπτυξη... Tι τέλειο σπίτι??? WOW!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Ιανουαρίου 2012 Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2012 στις 21:40 Ο Johnnaousa: #140 09-01-12 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Imadlak: Tι τέλειο σπίτι??? WOW!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Αννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Spoiler το σαλονι μου το δωματιο μου αντε και η κουζινα Click για ανάπτυξη... Tι τέλειο σπίτι??? WOW!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2012 στις 21:40 Ο Johnnaousa: #140 09-01-12 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Imadlak: Tι τέλειο σπίτι??? WOW!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Αννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Imadlak: Tι τέλειο σπίτι??? WOW!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Αννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.