Φωτογραφίες των σπιτιών μας!

Τηλεόραση + ηχοσύστημα

Ω μαλάκες δείτε!! ΔΕΙΤΕΕΕΕ!! Τι ωραία που είναι. :inlove:

Το PS3 πού είναι; :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θεέ μου!!!:eek: πλάκα κάνεις;;;
Έχεις τέλειο σπίτι!!!!!!!!!!! ειδικά η τηλεόραση τα σπάει :thumbup:
αλλά και γενικά όλη η διακόσμηση;)
ουφ! ζήλεψα τώρα:redface:
θέλω και εγώωωω......:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ηχοσυστημα χωρις πσ3 δεν λεει ρε παιδι μου :P
Το μονο κακο ειναι πως μπορει να σε βριζουν οι γειτονες :whistle:

Ευχαριστώ πολύ! :D

3 φορές πηγαινοερχόμασταν απ το σπίτι στα ικέα με ταξί για να μεταφέρουμε όλα τα έπιπλα, τύχαμε στην περίοδο που είχαν απεργία οι μεταφορικές. Bad days.:P
Θεσσαλονίκη έτσι?
Μετακομίζω εκεί τώρα.

Θα σου πληρώνω και ένα συμβολικό ενοίκιο και θα σου κάνω και όλες τις δουλειές του σπιτιού. :P

Οk,Seriously now.
Πες μας λίγο τιμή,τ.μ.,περιοχή στο περίπου,απόσταση από πανεπιστήμιο κτλπ.

Ω μαλάκες δείτε!! ΔΕΙΤΕΕΕΕ!! Τι ωραία που είναι. :inlove:
Το PS3 πού είναι; :P
Moυ το κλέψανε.:vava:
:P
Θεέ μου!!!:eek: πλάκα κάνεις;;;
Έχεις τέλειο σπίτι!!!!!!!!!!! ειδικά η τηλεόραση τα σπάει :thumbup:
αλλά και γενικά όλη η διακόσμηση;)
ουφ! ζήλεψα τώρα:redface:
θέλω και εγώωωω......:/:
Έρχεται η ώρα σου κι εσένα, μη βιάζεσαι!:P
Ηχοσυστημα χωρις πσ3 δεν λεει ρε παιδι μου :P
Το μονο κακο ειναι πως μπορει να σε βριζουν οι γειτονες :whistle:
Γέρος και γριά μένουν δίπλα, σιγά μην ακούνε τίποτα μωρέ.:whistle:
Αφού δε μου κάναν ακόμα έξωση, όλα οκ.8)
Θα σου πληρώνω και ένα συμβολικό ενοίκιο και θα σου κάνω και όλες τις δουλειές του σπιτιού. :P
Οk,Seriously now, θες?:hmm:
Πες μας λίγο τιμή,τ.μ.,περιοχή στο περίπου,απόσταση από πανεπιστήμιο κτλπ.
https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=2700047&postcount=40 :P
Καμάρα μένω, 5' απ' το πανεπιστήμιο.
Θες και γεωγραφικές συντεταγμένες?:worry:

Moυ το κλέψανε.:vava:

Έχεις τηλεόραση, ηχοσύστημα, τραπεζάκι με συρτάρια, κουζίνα με ψυγείο και φούρνο ΚΑΙ γέρους δίπλα και δεν έχεις πάρει ακόμα καινούριο; ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ; :P

Έχεις τηλεόραση, ηχοσύστημα, τραπεζάκι με συρτάρια, κουζίνα με ψυγείο και φούρνο ΚΑΙ γέρους δίπλα και δεν έχεις πάρει ακόμα καινούριο; ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ; :P
Δεν είχα ποτέ.:pfff:
Μέχρι PS2 έφτασα, ο Άι Βάσιλης δεν είχε λεφτά να μου πάρει άλλο.:P

εδιτ: Δεν είμαι φαν των βιντεοπαιχνιδιών :P

Να οργανώσουμε κάτι τότε, τι σκατά κοινότητα θέλουμε να το παίζουμε αν δεν βοηθήσουμε ένα μέλος με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ανάγκη; Για αρχή μην κεράσεις στο meeting που θα γίνει κι ό,τι ψιλά περισσέψουν ζήτα τα. Παιχνίδια έχουμε αρκετοί από δω να σου δώσουμε, ε κάνε οικονομία κι ένα δυο μήνες και συγχαρητήρια, ξεχνάς σχολή και κοινωνική ζωή από Σεπτέμβρη. :P

edit: Δεν είσαι gamer; Άκυρο παιδιά στις δουλειές σας, ο τύπος ζει. :P

Ας παρουσιάσω κι εγώ το σπίτι μου! :D

Γραφείο

Καναπές (οι κορνίζες έφυγαν, στη θέση τους έχει μπει κασκόλ της ομάδας :P)

Τηλεόραση + ηχοσύστημα

Κουζίνα :D

Uploaded with ImageShack.us

κανεις πλακα ετσι????????
τελος 9α ερ9ω να σ κλεψω το σπιτι

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
vaios σε παντρεύομαι :P
τέλειο σπίτι.

vaios σε παντρεύομαι :P
τέλειο σπίτι.

εκαψε καρδιες αυτο το σπιτι
ειδικα το χρωμα τυ τοιχου στο σαλονι...9α μπορουσα να κολλησω πανω τυ για ωρες :P:P:P

εκαψε καρδιες αυτο το σπιτι
ειδικα το χρωμα τυ τοιχου στο σαλονι...9α μπορουσα να κολλησω πανω τυ για ωρες :P:P:P
η καρέκλα του γραφείου :inlove::inlove::inlove:

καπιτάλες :P:P:P

η καρέκλα του γραφείου :inlove::inlove::inlove:

πω πω κολαζομαι βραδιατικααα

δν 9α το σχολιασω κ α θ ο λ ο υ

το σπιτι απλα τελειο αντε να κανουμε κι εμεις τα δικα μας

Πώς μπορείτε και έχετε σε τόσο καλή κατάσταση το σπίτι σας ρε παιδιά;Εγώ,αν έμενα μόνος μου,θα χρειαζόμουν καθαρίστρια για να μπορεί να μπαίνει άνθρωπος εκεί... :P

Υποσημείωση: Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν αφότου καθαρίστηκε το σπίτι.:look:
Δεν τό 'χεις δει τις άλλες μέρες γι' αυτό λες.:upside:

Εντάξει,τώρα makes sense. :P

Aν ανεβάσω και εγώ picoules (όπως τις λένε στο facebook :P :lol: :lol:) με το σπίτι μου, θα μου την πέσετε κοπέλες; :P Μια-μια όμως. Όχι όλες μαζί!! :D :lol:

Aν ανεβάσω και εγώ picoules (όπως τις λένε στο facebook :P :lol: :lol:) με το σπίτι μου, θα μου την πέσετε κοπέλες; :P Μια-μια όμως. Όχι όλες μαζί!! :D :lol:
Δεν είδες ρε φίλε τι πανικός γίνεται για μια ταπεινή γκαρσονιέρα;:D
Η μία θέλει να με παντρευτεί, η άλλη να μου το συγυρίζει, η άλλη μου λέει να φύγω απ' το σπίτι για να μείνει αυτή...:P
Μήπως τα μηνύματα πρέπει να μεταφερθούν στο θέμα ''Κορίτσια: Τι κοιτάτε σε ένα αγόρι;':worry::P

Κοπελιές φχαριστώ για τα καλά σας λόγια, just kiddin' :P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back