Φυσικό Θεσσαλονίκης

και εγω εκει περασα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κι εγώ εκεί πέρασα!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και τι δεν θα εδινα για να ημουν σε αυτο το τμημα. Τυχεροι, ε τυχεροι!

Και τι δεν θα εδινα για να ημουν σε αυτο το τμημα. Τυχεροι, ε τυχεροι!

Μα γιατι δεν πηγες τοτε;

Μα γιατι δεν πηγες τοτε;

Τι να σου λεω τωρα. Παλια ιστορια. Τωρα τελειωσε, το ποταμι δεν γυριζει πισω.

περασε κανεις φυσικο απθ?:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

υπάρχει thread για το φυσικό ? :P wtf

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ!!

γεια σου συναδελφε!!:Dσου ευχομαι καλη σταδιοδρομια κ καλη φοιτιτηκη ζωαρα!!

Επίσης συμφοιτητή!! Ό,τι καλύτερο! ;)

Μου φάνηκε περίεργο πως αυτή η φοβερή(γλυψ γλυψ:P) σχολή δεν είχε δικό της θέμα.
Μελλοντικοί πρωτοετείς και λοιποί ΑΠΘτες μαζευτείτε για να υπάρχουν όλα(ανακοινώσεις,συμβουλές κτλ) σχετικά με τη Σχολή.:)

Σημείωση συντονιστή: Τα μηνύματα 34-37 προήλθαν από νήμα με παρόμοιο θέμα με το παρόν.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Είμαστε και επίσημα μέσα.Κανένας συμφοιτητης??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πάντως φέτος μόνο εμένα είδα μέχρι στιγμής :P

Γεια σας ! Φέτος αποφοιτησα απο το λύκειο, εδωσα παννελαδικες και περασα στο τμημα Φυσικης στο ΑΠΘ !:D (1η επιλογη)
Θα ηθελα, οσοι φοιτητες και αποφοιτοι του τμηματος το δειτε, να μου δωσετε καποιες συμβουλες ή και με βαση την εμπειρια σας να μου πειτε τι θα κανατε και τι θα αλλαζατε εσεις απο την συμπεριφορα σας αν εισασταν τωρα στην θεση μου !
Ευχαριστω! :D:D

Γεια σας ! Φέτος αποφοιτησα απο το λύκειο, εδωσα παννελαδικες και περασα στο τμημα Φυσικης στο ΑΠΘ !:D (1η επιλογη)
Θα ηθελα, οσοι φοιτητες και αποφοιτοι του τμηματος το δειτε, να μου δωσετε καποιες συμβουλες ή και με βαση την εμπειρια σας να μου πειτε τι θα κανατε και τι θα αλλαζατε εσεις απο την συμπεριφορα σας αν εισασταν τωρα στην θεση μου !
Ευχαριστω! :D:D

τίποτα δεν θα άλλαζα, ήμουν τέλειος:P
σοβαρά τώρα,
μάλλον θα διάβαζα λίγο περισσότερο στο πρώτο και δεύτερο έτος.

σε ποσο καιρο το τελειωσες?!

σε ποσο καιρο το τελειωσες?!

Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 20 ετών , Φοιτητής του τμήματος --- και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,078 μηνύματα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back