Riaaaa

Νεοφερμένο μέλος

Η Riaaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 96 μηνύματα.
το ξερω για την αθηνα...με τραβανε απο το μανικι για δουλεια και ειμαι στραβαδι ακομα
ΧΑΧΑ θα βρεις κάτι καλό σίγουρα
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Κανέναν γνωστό δεν έχουνε?? Να βοηθήσει?

Τελευταία επεξεργασία:

Arvacon

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 988 μηνύματα.

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.630 μηνύματα.

Κανέναν γνωστό δεν έχουνε?? Να βοηθήσει?
Οχι δεν θελω γνωστο.. εχω πολλες πορτες να παω και μεγαλες..
Εγω διαλεξα να αρχισω απο τα χαμηλα να δω τι πονο τραβανε οι ανθρωποι.
Εχω κανει και χειροτερα.
Τωρα κανω την δουλεια ηλεκτρονικου ΙΕΚ.. ( δεν τα προτιμουν αυτα τα παιδια) και πολυ λιγο τη δικη μου.
Αλλα το παω ηρεμα γιατι θελω 3 μερες δουλεια 2 σχολη και οποτε θελω να αλλαζω.
Αλλα αυτο που βλεπω ειναι οτι το χρημα ειναι δυσκολο... ισως το γυρισω στην ναυτηλια αργοτερα ... μπερδεμενος ειμαι.

akis_95

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο akis_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 255 μηνύματα.
Πανεπιστημιο Κρητης ή Πολυτεχνειο? Και γιατι το ενα απ τα δυο και οχι και τα 2?
Ολα πανεπιστημια τα λεω.Και τα δυο εννοουσα.Απο ψυχολογια μεχρι πολυτεχνικα τρομερα....
Και το φυσικο του τρομερα υψηλου επιπεδου.
Οποιος βαζιε το ΠΑΔΑ πανω απο αυτα τα τμηματα ειναι για σκοτωμα

Εεε οκ κατάλαβα , σκέψου αθηνα έχεις πιο πολλες επιλογές για εργασία , ελπίζω να υπάρχουν δηλαδή.
Διαφωνω στο κομματι των δουλειων.Αν θες πληροφορικη μαρκετινγκ οικονομικα ναι αθηνα ειναι μονοδρομος.Αλλα στα υπολοιπα οχι

Riaaaa

Νεοφερμένο μέλος

Η Riaaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 96 μηνύματα.
Οχι δεν θελω γνωστο.. εχω πολλες πορτες να παω και μεγαλες..
Εγω διαλεξα να αρχισω απο τα χαμηλα να δω τι πονο τραβανε οι ανθρωποι.
Εχω κανει και χειροτερα.
Τωρα κανω την δουλεια ηλεκτρονικου ΙΕΚ.. ( δεν τα προτιμουν αυτα τα παιδια) και πολυ λιγο τη δικη μου.
Αλλα το παω ηρεμα γιατι θελω 3 μερες δουλεια 2 σχολη και οποτε θελω να αλλαζω.
Αλλα αυτο που βλεπω ειναι οτι το χρημα ειναι δυσκολο... ισως το γυρισω στην ναυτηλια αργοτερα ... μπερδεμενος ειμαι.

Όταν πάρεις πτυχίο θα είσαι καλύτερα.
Να κάνεις κάτι που αρεσει , μην αλλάξεις σε ναυτιλία αν δεν σου αρέσει. Κυνήγησε το κ θα βρεις σίγουρα καλη δουλεια με προοπτικές κ καλά χρήματα . Το πτυχίο πλησιάζει?? ( ειναι προσωπικά αυτά βέβαια δεν τα ρωτάμε 😂)

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.630 μηνύματα.
Όταν πάρεις πτυχίο θα είσαι καλύτερα.
Να κάνεις κάτι που αρεσει , μην αλλάξεις σε ναυτιλία αν δεν σου αρέσει. Κυνήγησε το κ θα βρεις σίγουρα καλη δουλεια με προοπτικές κ καλά χρήματα . Το πτυχίο πλησιάζει?? ( ειναι προσωπικά αυτά βέβαια δεν τα ρωτάμε 😂)
ε δεν θελω να γινω μπαρκαρουτσος ... να βλεπω τα πλοια απο την στερια θελω και να με πληρωμουν... εκτο ετος και εχω κατι ψηλα και διπλωματικη... τα 7 θα τα φαμε....εγω ειμαι φυσιολογικος ανθρωπος .
Μετα ισως παω να δω πως αρμεγουν τις αγγελαδες στην ολλανδια..ειναι μοδα τωρα.

Riaaaa

Νεοφερμένο μέλος

Όλοι πολυτεχνειο 7 χρόνια κάθονται μην σε ανγνώνει αυτό. Χαχα καλή ίδεα για τα πλοία. Το άλλο για τις αγελάδες μόδα εε??😂😂

Arvacon

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 988 μηνύματα.

Riaaaa

Νεοφερμένο μέλος

Όλοι πολυτεχνειο 7 χρόνια κάθονται μην σε ανγνώνει αυτό. Χαχα καλή ίδεα για τα πλοία. Το άλλο για τις αγελάδες μόδα εε??😂😂

Φαντάσου 7 χρόνια κάθονται κ άλλοι οι οποίοι δεν δουλεύουν ή το πάνε χαλαρά . Εσύ ειδικά που δουλεύεις δεν μπορεί να σου κανένας τίποτα για την σχολή ούτε πόσα χρωστάς ούτε τίποτα. Με το πτυχίο σε καμία εταιρεία τίποτα μπορείς ?

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Φαντάσου 7 χρόνια κάθονται κ άλλοι οι οποίοι δεν δουλεύουν ή το πάνε χαλαρά . Εσύ ειδικά που δουλεύεις δεν μπορεί να σου κανένας τίποτα για την σχολή ούτε πόσα χρωστάς ούτε τίποτα. Με το πτυχίο σε καμία εταιρεία τίποτα μπορείς ?
Ε εχω κανει και εγω παλαβομαρες γιατι πιστεψα οτι δουλεια και σχολη μπορουν να περπατησουν μαζι...αμ δε.
Αρχικα δουλευα σερβιτορος στην πειραϊκη σε καφε εστιατοριο...ειχα και μια ποδια γκρι με δερματινα λουρακια ειμουν τζιτζιλονι... η μαρια με εβαλε μια κολλητη απο το λυκειο... σαββατοκυριακα ειπαμε, ολη την εβδομαδα με εβαζαν.... μετα πηγα σε ενα καφε εστιατοριο γκλαμουρατο στο κεντρο πειραια..ερχοταν οι κυριες μετα ψωνια να δροσιστουν... παρασκευο σαββατοκυριακο ειπαμε ολη εβδομαδα με εβαζαν... εκει εχασα εξαμηνο.
Μετα πηγα καλοκαιρι και εβαζα καλωδια και μπιζες και εσπαγα τοιχους εκει στα σπιτια που φτιαχνουν στο ελληνικο..δυσκολη δουλεια η οικοδομη.
Το αφεντικο ειπε να με στειλει μυκονο να κανω δουλεια γιατι με εμπιστευοταν στα ακριβα...δεν πηγα φοβηθηκα... αυτη ηταν ανωδυνη για την σχολη...και τωρα ειμαι στα φωτοβολταϊκα..και αυτη ειναι ρυθμισμενη.
Με πτυχιο με παιρνουν στη μοτορ οιλ και χωρις(με ενα δυο μαθηματα) στην μετλεν αλλα με στρατο... και αλλες με θελουν αλλα δεν μπορεις να τις ξερεις.. στα ειπα σχεδον ολα.
Εσυ τι κανεις εχεις απογαλακτιστει?

Riaaaa

Νεοφερμένο μέλος

.

Ε εχω κανει και εγω παλαβομαρες γιατι πιστεψα οτι δουλεια και σχολη μπορουν να περπατησουν μαζι...αμ δε.
Αρχικα δουλευα σερβιτορος στην πειραϊκη σε καφε εστιατοριο...ειχα και μια ποδια γκρι με δερματινα λουρακια ειμουν τζιτζιλονι... η μαρια με εβαλε μια κολλητη απο το λυκειο... σαββατοκυριακα ειπαμε, ολη την εβδομαδα με εβαζαν.... μετα πηγα σε ενα καφε εστιατοριο γκλαμουρατο στο κεντρο πειραια..ερχοταν οι κυριες μετα ψωνια να δροσιστουν... παρασκευο σαββατοκυριακο ειπαμε ολη εβδομαδα με εβαζαν... εκει εχασα εξαμηνο.
Μετα πηγα καλοκαιρι και εβαζα καλωδια και μπιζες και εσπαγα τοιχους εκει στα σπιτια που φτιαχνουν στο ελληνικο..δυσκολη δουλεια η οικοδομη.
Το αφεντικο ειπε να με στειλει μυκονο να κανω δουλεια γιατι με εμπιστευοταν στα ακριβα...δεν πηγα φοβηθηκα... αυτη ηταν ανωδυνη για την σχολη...και τωρα ειμαι στα φωτοβολταϊκα..και αυτη ειναι ρυθμισμενη.
Με πτυχιο με παιρνουν στη μοτορ οιλ και χωρις(με ενα δυο μαθηματα) στην μετλεν αλλα με στρατο... και αλλες με θελουν αλλα δεν μπορεις να τις ξερεις.. στα ειπα σχεδον ολα.

Τελευταία επεξεργασία:

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Να τηρούν το πρόγραμμα γιατί σε έβαζαν παραπάνω μέρες ? κορόιδο έψαχναν ? Να τους έλεγες ΣΚ δεν είπαμε τέλος μην υπάρχει εκμετάλλευση .οικοδομη δύσκολα μωρέ κούραση άστο . Όχι καφετέριες κούραση . Εκεί στην μοτο κάτι.. να πας άμα δίνουν καλά λεφτά. Εγώ για σεζόν σκεφτόμουν δεν πήγα δεν το έχω εγώ με αυτά .. πρώτη φορά σεζόν θέλω προετοιμασία.
ε ειπαμε η μοτορ οιλ θελει πτυχιο και στρατο...
Ναι η οικοδομη ειναι δυσκολη αλλα ειναι μαθημα για μενα...να ξερω τι τραβανε εκει οι ανθρωποι. ε και την ηλικα μου δεν υπαρχει τοση κουραση να κανεις την μαιμου.
Καλα κανεις και ξεκουραζεσαι ...σεζον ειναι δυσκολα ..θα σε βαλουν να σερβιρεις με μαγιο και θα καει η πλατουλα σου.

1751829049607.png

Riaaaa

Νεοφερμένο μέλος

ε ειπαμε η μοτορ οιλ θελει πτυχιο και στρατο...
Ναι η οικοδομη ειναι δυσκολη αλλα ειναι μαθημα για μενα...να ξερω τι τραβανε εκει οι ανθρωποι. ε και την ηλικα μου δεν υπαρχει τοση κουραση να κανεις την μαιμου.
Καλα κανεις και ξεκουραζεσαι ...σεζον ειναι δυσκολα ..θα σε βαλουν να σερβιρεις με μαγιο και θα καει η πλατουλα σου.

Δεν ξέρω τι επικρατεί στην σεζόν καθόλου ..

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Δεν ξέρω τι επικρατεί στην σεζόν καθόλου ..
δεν χρειαζεται να μαθεις με τον ασχημο τροπο ... απο κανενα κοριτσι δεν ακουσα καλα...ενα εφυγε την πρωτη εβδομαδα.

Riaaaa

Νεοφερμένο μέλος

Hased Babis

Δραστήριο μέλος

Ο Μπάμπης Παπαθανασίου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 756 μηνύματα.
Τόσο άσχημα .?

Αν είχαμε κράτος πρόνοιας και Κάθετη βιομηχανία θα έπρεπε να υπάρχουν student jobs στο αντικείμενο του κάθε φοιτητή/φοιτήτριας και όχι να τους γαμούν την ψυχολογία ο κάθε μαλακισμένος που έχει καφετέρια, εστιατόριο ή beach bar και το παίζει επιχειρηματίας.

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Τόσο άσχημα .?
και χειροτερα.
οταν αυτες οι επιχειρησεις βασιζουν την ετησια υπαρξη τους σε εργασια 3 μηνων ..δεν εχουν δυνατοτητες ουτε να στεγασουν σωστα ουτε να δωσουν ανθρωπινες συνθηκες εργασιας ... και αναγκαζονται σε συστημα αρπαχτης και παραπλανησης.

Hased Babis

Δραστήριο μέλος

Ο Μπάμπης Παπαθανασίου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 756 μηνύματα.
και χειροτερα.
οταν αυτες οι επιχειρησεις βασιζουν την ετησια υπαρξη τους σε εργασια 3 μηνων ..δεν εχουν δυνατοτητες ουτε να στεγασουν σωστα ουτε να δωσουν ανθρωπινες συνθηκες εργασιας ... και αναγκαζονται σε συστημα αρπαχτης και παραπλανησης.

Είμαι κατά το να δουλεύει κάποιος σεζόν και είμαι υπέρ αυτού που είπα στο προηγούμενο post.

Riaaaa

Νεοφερμένο μέλος

και χειροτερα.

Μπα δεν πάω άστο καλύτερα να έχω την ησυχία μου . Δεν έχω δουλέψει ποτέ 8 ώρο.

Hased Babis

Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια