Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 18:54 Η Riaaaa έγραψε: #41 06-07-25 18:54 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: το ξερω για την αθηνα...με τραβανε απο το μανικι για δουλεια και ειμαι στραβαδι ακομα Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑ θα βρεις κάτι καλό σίγουρα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: ΧΑΧΑ θα βρεις κάτι καλό σίγουρα Click για ανάπτυξη... Κανέναν γνωστό δεν έχουνε?? Να βοηθήσει? Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιουλίου 2025 Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 19:15 Ο Arvacon έγραψε: #42 06-07-25 19:15 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ρε συ μεχρι την σαμο γιναμε ρομπα..που τα ξερεις..?εμενα 550 με δινουνε Click για ανάπτυξη... Νομιζεις πως εχει αλλαξει και τιποτα τα τελευταια 20 χρονια στην Αθηνα? Παντα ετσι ηταν κ ετσι θα ναι... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 19:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #43 06-07-25 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: ΧΑΧΑ θα βρεις κάτι καλό σίγουρα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Κανέναν γνωστό δεν έχουνε?? Να βοηθήσει? Click για ανάπτυξη... Οχι δεν θελω γνωστο.. εχω πολλες πορτες να παω και μεγαλες.. Εγω διαλεξα να αρχισω απο τα χαμηλα να δω τι πονο τραβανε οι ανθρωποι. Εχω κανει και χειροτερα. Τωρα κανω την δουλεια ηλεκτρονικου ΙΕΚ.. ( δεν τα προτιμουν αυτα τα παιδια) και πολυ λιγο τη δικη μου. Αλλα το παω ηρεμα γιατι θελω 3 μερες δουλεια 2 σχολη και οποτε θελω να αλλαζω. Αλλα αυτο που βλεπω ειναι οτι το χρημα ειναι δυσκολο... ισως το γυρισω στην ναυτηλια αργοτερα ... μπερδεμενος ειμαι. Guest 688951 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2025 στις 19:21 Ο Guest 688951: #44 06-07-25 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Arvacon: Πανεπιστημιο Κρητης ή Πολυτεχνειο? Και γιατι το ενα απ τα δυο και οχι και τα 2? Click για ανάπτυξη... Ολα πανεπιστημια τα λεω.Και τα δυο εννοουσα.Απο ψυχολογια μεχρι πολυτεχνικα τρομερα.... Και το φυσικο του τρομερα υψηλου επιπεδου. Οποιος βαζιε το ΠΑΔΑ πανω απο αυτα τα τμηματα ειναι για σκοτωμα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Εεε οκ κατάλαβα , σκέψου αθηνα έχεις πιο πολλες επιλογές για εργασία , ελπίζω να υπάρχουν δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Διαφωνω στο κομματι των δουλειων.Αν θες πληροφορικη μαρκετινγκ οικονομικα ναι αθηνα ειναι μονοδρομος.Αλλα στα υπολοιπα οχι Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 19:25 Η Riaaaa έγραψε: #45 06-07-25 19:25 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι δεν θελω γνωστο.. εχω πολλες πορτες να παω και μεγαλες.. Εγω διαλεξα να αρχισω απο τα χαμηλα να δω τι πονο τραβανε οι ανθρωποι. Εχω κανει και χειροτερα. Τωρα κανω την δουλεια ηλεκτρονικου ΙΕΚ.. ( δεν τα προτιμουν αυτα τα παιδια) και πολυ λιγο τη δικη μου. Αλλα το παω ηρεμα γιατι θελω 3 μερες δουλεια 2 σχολη και οποτε θελω να αλλαζω. Αλλα αυτο που βλεπω ειναι οτι το χρημα ειναι δυσκολο... ισως το γυρισω στην ναυτηλια αργοτερα ... μπερδεμενος ειμαι. Click για ανάπτυξη... Όταν πάρεις πτυχίο θα είσαι καλύτερα. Να κάνεις κάτι που αρεσει , μην αλλάξεις σε ναυτιλία αν δεν σου αρέσει. Κυνήγησε το κ θα βρεις σίγουρα καλη δουλεια με προοπτικές κ καλά χρήματα . Το πτυχίο πλησιάζει?? ( ειναι προσωπικά αυτά βέβαια δεν τα ρωτάμε ) ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 19:31 Ο ιωαννηs έγραψε: #46 06-07-25 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Όταν πάρεις πτυχίο θα είσαι καλύτερα. Να κάνεις κάτι που αρεσει , μην αλλάξεις σε ναυτιλία αν δεν σου αρέσει. Κυνήγησε το κ θα βρεις σίγουρα καλη δουλεια με προοπτικές κ καλά χρήματα . Το πτυχίο πλησιάζει?? ( ειναι προσωπικά αυτά βέβαια δεν τα ρωτάμε ) Click για ανάπτυξη... ε δεν θελω να γινω μπαρκαρουτσος ... να βλεπω τα πλοια απο την στερια θελω και να με πληρωμουν... εκτο ετος και εχω κατι ψηλα και διπλωματικη... τα 7 θα τα φαμε....εγω ειμαι φυσιολογικος ανθρωπος . Μετα ισως παω να δω πως αρμεγουν τις αγγελαδες στην ολλανδια..ειναι μοδα τωρα. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 19:33 Η Riaaaa έγραψε: #47 06-07-25 19:33 Όλοι πολυτεχνειο 7 χρόνια κάθονται μην σε ανγνώνει αυτό. Χαχα καλή ίδεα για τα πλοία. Το άλλο για τις αγελάδες μόδα εε?? Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 19:57 Ο Arvacon έγραψε: #48 06-07-25 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Όλοι πολυτεχνειο 7 χρόνια κάθονται μην σε ανγνώνει αυτό. Χαχα καλή ίδεα για τα πλοία. Το άλλο για τις αγελάδες μόδα εε?? Click για ανάπτυξη... Ναι, βοσκανε τριφυλ(ι)α εκει στα Βορεια... Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 21:10 Η Riaaaa έγραψε: #49 06-07-25 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Όλοι πολυτεχνειο 7 χρόνια κάθονται μην σε ανγνώνει αυτό. Χαχα καλή ίδεα για τα πλοία. Το άλλο για τις αγελάδες μόδα εε?? Click για ανάπτυξη... Φαντάσου 7 χρόνια κάθονται κ άλλοι οι οποίοι δεν δουλεύουν ή το πάνε χαλαρά . Εσύ ειδικά που δουλεύεις δεν μπορεί να σου κανένας τίποτα για την σχολή ούτε πόσα χρωστάς ούτε τίποτα. Με το πτυχίο σε καμία εταιρεία τίποτα μπορείς ? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 21:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #50 06-07-25 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Φαντάσου 7 χρόνια κάθονται κ άλλοι οι οποίοι δεν δουλεύουν ή το πάνε χαλαρά . Εσύ ειδικά που δουλεύεις δεν μπορεί να σου κανένας τίποτα για την σχολή ούτε πόσα χρωστάς ούτε τίποτα. Με το πτυχίο σε καμία εταιρεία τίποτα μπορείς ? Click για ανάπτυξη... Ε εχω κανει και εγω παλαβομαρες γιατι πιστεψα οτι δουλεια και σχολη μπορουν να περπατησουν μαζι...αμ δε. Αρχικα δουλευα σερβιτορος στην πειραϊκη σε καφε εστιατοριο...ειχα και μια ποδια γκρι με δερματινα λουρακια ειμουν τζιτζιλονι... η μαρια με εβαλε μια κολλητη απο το λυκειο... σαββατοκυριακα ειπαμε, ολη την εβδομαδα με εβαζαν.... μετα πηγα σε ενα καφε εστιατοριο γκλαμουρατο στο κεντρο πειραια..ερχοταν οι κυριες μετα ψωνια να δροσιστουν... παρασκευο σαββατοκυριακο ειπαμε ολη εβδομαδα με εβαζαν... εκει εχασα εξαμηνο. Μετα πηγα καλοκαιρι και εβαζα καλωδια και μπιζες και εσπαγα τοιχους εκει στα σπιτια που φτιαχνουν στο ελληνικο..δυσκολη δουλεια η οικοδομη. Το αφεντικο ειπε να με στειλει μυκονο να κανω δουλεια γιατι με εμπιστευοταν στα ακριβα...δεν πηγα φοβηθηκα... αυτη ηταν ανωδυνη για την σχολη...και τωρα ειμαι στα φωτοβολταϊκα..και αυτη ειναι ρυθμισμενη. Με πτυχιο με παιρνουν στη μοτορ οιλ και χωρις(με ενα δυο μαθηματα) στην μετλεν αλλα με στρατο... και αλλες με θελουν αλλα δεν μπορεις να τις ξερεις.. στα ειπα σχεδον ολα. Εσυ τι κανεις εχεις απογαλακτιστει? Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 21:57 Η Riaaaa έγραψε: #51 06-07-25 21:57 . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε εχω κανει και εγω παλαβομαρες γιατι πιστεψα οτι δουλεια και σχολη μπορουν να περπατησουν μαζι...αμ δε. Αρχικα δουλευα σερβιτορος στην πειραϊκη σε καφε εστιατοριο...ειχα και μια ποδια γκρι με δερματινα λουρακια ειμουν τζιτζιλονι... η μαρια με εβαλε μια κολλητη απο το λυκειο... σαββατοκυριακα ειπαμε, ολη την εβδομαδα με εβαζαν.... μετα πηγα σε ενα καφε εστιατοριο γκλαμουρατο στο κεντρο πειραια..ερχοταν οι κυριες μετα ψωνια να δροσιστουν... παρασκευο σαββατοκυριακο ειπαμε ολη εβδομαδα με εβαζαν... εκει εχασα εξαμηνο. Μετα πηγα καλοκαιρι και εβαζα καλωδια και μπιζες και εσπαγα τοιχους εκει στα σπιτια που φτιαχνουν στο ελληνικο..δυσκολη δουλεια η οικοδομη. Το αφεντικο ειπε να με στειλει μυκονο να κανω δουλεια γιατι με εμπιστευοταν στα ακριβα...δεν πηγα φοβηθηκα... αυτη ηταν ανωδυνη για την σχολη...και τωρα ειμαι στα φωτοβολταϊκα..και αυτη ειναι ρυθμισμενη. Με πτυχιο με παιρνουν στη μοτορ οιλ και χωρις(με ενα δυο μαθηματα) στην μετλεν αλλα με στρατο... και αλλες με θελουν αλλα δεν μπορεις να τις ξερεις.. στα ειπα σχεδον ολα. Εσυ τι κανεις εχεις απογαλακτιστει? Click για ανάπτυξη... Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιουλίου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:13 Ο ιωαννηs έγραψε: #52 06-07-25 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Να τηρούν το πρόγραμμα γιατί σε έβαζαν παραπάνω μέρες ? κορόιδο έψαχναν ? Να τους έλεγες ΣΚ δεν είπαμε τέλος μην υπάρχει εκμετάλλευση .οικοδομη δύσκολα μωρέ κούραση άστο . Όχι καφετέριες κούραση . Εκεί στην μοτο κάτι.. να πας άμα δίνουν καλά λεφτά. Εγώ για σεζόν σκεφτόμουν δεν πήγα δεν το έχω εγώ με αυτά .. πρώτη φορά σεζόν θέλω προετοιμασία. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Click για ανάπτυξη... ε ειπαμε η μοτορ οιλ θελει πτυχιο και στρατο... Ναι η οικοδομη ειναι δυσκολη αλλα ειναι μαθημα για μενα...να ξερω τι τραβανε εκει οι ανθρωποι. ε και την ηλικα μου δεν υπαρχει τοση κουραση να κανεις την μαιμου. Καλα κανεις και ξεκουραζεσαι ...σεζον ειναι δυσκολα ..θα σε βαλουν να σερβιρεις με μαγιο και θα καει η πλατουλα σου. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:13 Η Riaaaa έγραψε: #53 06-07-25 22:13 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε εχω κανει και εγω παλαβομαρες γιατι πιστεψα οτι δουλεια και σχολη μπορουν να περπατησουν μαζι...αμ δε. Αρχικα δουλευα σερβιτορος στην πειραϊκη σε καφε εστιατοριο...ειχα και μια ποδια γκρι με δερματινα λουρακια ειμουν τζιτζιλονι... η μαρια με εβαλε μια κολλητη απο το λυκειο... σαββατοκυριακα ειπαμε, ολη την εβδομαδα με εβαζαν.... μετα πηγα σε ενα καφε εστιατοριο γκλαμουρατο στο κεντρο πειραια..ερχοταν οι κυριες μετα ψωνια να δροσιστουν... παρασκευο σαββατοκυριακο ειπαμε ολη εβδομαδα με εβαζαν... εκει εχασα εξαμηνο. Μετα πηγα καλοκαιρι και εβαζα καλωδια και μπιζες και εσπαγα τοιχους εκει στα σπιτια που φτιαχνουν στο ελληνικο..δυσκολη δουλεια η οικοδομη. Το αφεντικο ειπε να με στειλει μυκονο να κανω δουλεια γιατι με εμπιστευοταν στα ακριβα...δεν πηγα φοβηθηκα... αυτη ηταν ανωδυνη για την σχολη...και τωρα ειμαι στα φωτοβολταϊκα..και αυτη ειναι ρυθμισμενη. Με πτυχιο με παιρνουν στη μοτορ οιλ και χωρις(με ενα δυο μαθηματα) στην μετλεν αλλα με στρατο... και αλλες με θελουν αλλα δεν μπορεις να τις ξερεις.. στα ειπα σχεδον ολα. Εσυ τι κανεις εχεις απογαλακτιστει? Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε ειπαμε η μοτορ οιλ θελει πτυχιο και στρατο... Ναι η οικοδομη ειναι δυσκολη αλλα ειναι μαθημα για μενα...να ξερω τι τραβανε εκει οι ανθρωποι. ε και την ηλικα μου δεν υπαρχει τοση κουραση να κανεις την μαιμου. Καλα κανεις και ξεκουραζεσαι ...σεζον ειναι δυσκολα ..θα σε βαλουν να σερβιρεις με μαγιο και θα καει η πλατουλα σου. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι επικρατεί στην σεζόν καθόλου .. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:29 Ο ιωαννηs έγραψε: #54 06-07-25 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Δεν ξέρω τι επικρατεί στην σεζόν καθόλου .. Click για ανάπτυξη... δεν χρειαζεται να μαθεις με τον ασχημο τροπο ... απο κανενα κοριτσι δεν ακουσα καλα...ενα εφυγε την πρωτη εβδομαδα. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:30 Η Riaaaa έγραψε: #55 06-07-25 22:30 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν χρειαζεται να μαθεις με τον ασχημο τροπο ... απο κανενα κοριτσι δεν ακουσα καλα...ενα εφυγε την πρωτη εβδομαδα. Click για ανάπτυξη... Τόσο άσχημα .? Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:41 Ο Guest 198007: #56 06-07-25 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Τόσο άσχημα .? Click για ανάπτυξη... Αν είχαμε κράτος πρόνοιας και Κάθετη βιομηχανία θα έπρεπε να υπάρχουν student jobs στο αντικείμενο του κάθε φοιτητή/φοιτήτριας και όχι να τους γαμούν την ψυχολογία ο κάθε μαλακισμένος που έχει καφετέρια, εστιατόριο ή beach bar και το παίζει επιχειρηματίας. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:48 Ο ιωαννηs έγραψε: #57 06-07-25 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Τόσο άσχημα .? Click για ανάπτυξη... και χειροτερα. οταν αυτες οι επιχειρησεις βασιζουν την ετησια υπαρξη τους σε εργασια 3 μηνων ..δεν εχουν δυνατοτητες ουτε να στεγασουν σωστα ουτε να δωσουν ανθρωπινες συνθηκες εργασιας ... και αναγκαζονται σε συστημα αρπαχτης και παραπλανησης. Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:50 Ο Guest 198007: #58 06-07-25 22:50 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: και χειροτερα. οταν αυτες οι επιχειρησεις βασιζουν την ετησια υπαρξη τους σε εργασια 3 μηνων ..δεν εχουν δυνατοτητες ουτε να στεγασουν σωστα ουτε να δωσουν ανθρωπινες συνθηκες εργασιας ... και αναγκαζονται σε συστημα αρπαχτης και παραπλανησης. Click για ανάπτυξη... Είμαι κατά το να δουλεύει κάποιος σεζόν και είμαι υπέρ αυτού που είπα στο προηγούμενο post. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:53 Η Riaaaa έγραψε: #59 06-07-25 22:53 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: και χειροτερα. οταν αυτες οι επιχειρησεις βασιζουν την ετησια υπαρξη τους σε εργασια 3 μηνων ..δεν εχουν δυνατοτητες ουτε να στεγασουν σωστα ουτε να δωσουν ανθρωπινες συνθηκες εργασιας ... και αναγκαζονται σε συστημα αρπαχτης και παραπλανησης. Click για ανάπτυξη... Μπα δεν πάω άστο καλύτερα να έχω την ησυχία μου . Δεν έχω δουλέψει ποτέ 8 ώρο. Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:55 Ο Guest 198007: #60 06-07-25 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Μπα δεν πάω άστο καλύτερα να έχω την ησυχία μου . Δεν έχω δουλέψει ποτέ 8 ώρο. Click για ανάπτυξη... Την καλύτερη δουλεία κάνεις. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: osnsjsn Mixalis! redpointer Ilias__ gianikit andromaxh07 zahis giorgos5002 giannis06 Vagelis30 kotininaa ihvv patoma Atrlef antonis97 Sotiris 12 Fwteini69 nickd friesnchocolate Leo komm Ersa Pars3c Giannis_19 katia.m aris65 bigguy psychoticwaltz st.krf elefther1ou_ ang12_012 Lathy Nala Corfu kitty sakplat Unboxholics thenutritionist Drscientist abyssiniancat tsiobieman Kallon mimis korlef Kafkinos gravou 3gam panosT436 waakaq tzoulio Κλημεντίνη Maynard angies Scandal Ilikntas chester20080 MariaApo geneticist gegeorgiou90 Debugging_Daemon andreouk jYanniss panaman Asterias54 Hmmytheos sachinidou jkhkh iiTzArismaltor_ termiii Jesse_ unlucky_o thewitcher Papastergiou Orestakos George2025 vint75 thepigod762 krys Arvacon geoster kyriako AggelikiGr str07 Indecisive2 peris68 SomeSleepyKid Entropy24 Nick_Athens thanasarasz crankshaft345 FNC_Sophia F1L1PAS Giota_pel marina.marina maritina07 paan panosalex7 mvas MANUELMANUEL chrismpd sophieee dstnprr Startx0 ειδήμων Lia 2006 Xryssa Friday's Alf Johnk korydallos maria271 Samleeuff elef chrisvran Albert 123 userguest trifasikodiavasma allall1 GeorgePap2003 Dr. Gl. Luminous Panatha mono vaspa chemist Wonderkid Anna.chr pinkheart Paragontas7000 lain Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: το ξερω για την αθηνα...με τραβανε απο το μανικι για δουλεια και ειμαι στραβαδι ακομα Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑ θα βρεις κάτι καλό σίγουρα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: ΧΑΧΑ θα βρεις κάτι καλό σίγουρα Click για ανάπτυξη... Κανέναν γνωστό δεν έχουνε?? Να βοηθήσει?
Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 19:15 Ο Arvacon έγραψε: #42 06-07-25 19:15 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ρε συ μεχρι την σαμο γιναμε ρομπα..που τα ξερεις..?εμενα 550 με δινουνε Click για ανάπτυξη... Νομιζεις πως εχει αλλαξει και τιποτα τα τελευταια 20 χρονια στην Αθηνα? Παντα ετσι ηταν κ ετσι θα ναι... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 19:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #43 06-07-25 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: ΧΑΧΑ θα βρεις κάτι καλό σίγουρα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Κανέναν γνωστό δεν έχουνε?? Να βοηθήσει? Click για ανάπτυξη... Οχι δεν θελω γνωστο.. εχω πολλες πορτες να παω και μεγαλες.. Εγω διαλεξα να αρχισω απο τα χαμηλα να δω τι πονο τραβανε οι ανθρωποι. Εχω κανει και χειροτερα. Τωρα κανω την δουλεια ηλεκτρονικου ΙΕΚ.. ( δεν τα προτιμουν αυτα τα παιδια) και πολυ λιγο τη δικη μου. Αλλα το παω ηρεμα γιατι θελω 3 μερες δουλεια 2 σχολη και οποτε θελω να αλλαζω. Αλλα αυτο που βλεπω ειναι οτι το χρημα ειναι δυσκολο... ισως το γυρισω στην ναυτηλια αργοτερα ... μπερδεμενος ειμαι. Guest 688951 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2025 στις 19:21 Ο Guest 688951: #44 06-07-25 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Arvacon: Πανεπιστημιο Κρητης ή Πολυτεχνειο? Και γιατι το ενα απ τα δυο και οχι και τα 2? Click για ανάπτυξη... Ολα πανεπιστημια τα λεω.Και τα δυο εννοουσα.Απο ψυχολογια μεχρι πολυτεχνικα τρομερα.... Και το φυσικο του τρομερα υψηλου επιπεδου. Οποιος βαζιε το ΠΑΔΑ πανω απο αυτα τα τμηματα ειναι για σκοτωμα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Εεε οκ κατάλαβα , σκέψου αθηνα έχεις πιο πολλες επιλογές για εργασία , ελπίζω να υπάρχουν δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Διαφωνω στο κομματι των δουλειων.Αν θες πληροφορικη μαρκετινγκ οικονομικα ναι αθηνα ειναι μονοδρομος.Αλλα στα υπολοιπα οχι Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 19:25 Η Riaaaa έγραψε: #45 06-07-25 19:25 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι δεν θελω γνωστο.. εχω πολλες πορτες να παω και μεγαλες.. Εγω διαλεξα να αρχισω απο τα χαμηλα να δω τι πονο τραβανε οι ανθρωποι. Εχω κανει και χειροτερα. Τωρα κανω την δουλεια ηλεκτρονικου ΙΕΚ.. ( δεν τα προτιμουν αυτα τα παιδια) και πολυ λιγο τη δικη μου. Αλλα το παω ηρεμα γιατι θελω 3 μερες δουλεια 2 σχολη και οποτε θελω να αλλαζω. Αλλα αυτο που βλεπω ειναι οτι το χρημα ειναι δυσκολο... ισως το γυρισω στην ναυτηλια αργοτερα ... μπερδεμενος ειμαι. Click για ανάπτυξη... Όταν πάρεις πτυχίο θα είσαι καλύτερα. Να κάνεις κάτι που αρεσει , μην αλλάξεις σε ναυτιλία αν δεν σου αρέσει. Κυνήγησε το κ θα βρεις σίγουρα καλη δουλεια με προοπτικές κ καλά χρήματα . Το πτυχίο πλησιάζει?? ( ειναι προσωπικά αυτά βέβαια δεν τα ρωτάμε ) ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 19:31 Ο ιωαννηs έγραψε: #46 06-07-25 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Όταν πάρεις πτυχίο θα είσαι καλύτερα. Να κάνεις κάτι που αρεσει , μην αλλάξεις σε ναυτιλία αν δεν σου αρέσει. Κυνήγησε το κ θα βρεις σίγουρα καλη δουλεια με προοπτικές κ καλά χρήματα . Το πτυχίο πλησιάζει?? ( ειναι προσωπικά αυτά βέβαια δεν τα ρωτάμε ) Click για ανάπτυξη... ε δεν θελω να γινω μπαρκαρουτσος ... να βλεπω τα πλοια απο την στερια θελω και να με πληρωμουν... εκτο ετος και εχω κατι ψηλα και διπλωματικη... τα 7 θα τα φαμε....εγω ειμαι φυσιολογικος ανθρωπος . Μετα ισως παω να δω πως αρμεγουν τις αγγελαδες στην ολλανδια..ειναι μοδα τωρα. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 19:33 Η Riaaaa έγραψε: #47 06-07-25 19:33 Όλοι πολυτεχνειο 7 χρόνια κάθονται μην σε ανγνώνει αυτό. Χαχα καλή ίδεα για τα πλοία. Το άλλο για τις αγελάδες μόδα εε?? Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 19:57 Ο Arvacon έγραψε: #48 06-07-25 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Όλοι πολυτεχνειο 7 χρόνια κάθονται μην σε ανγνώνει αυτό. Χαχα καλή ίδεα για τα πλοία. Το άλλο για τις αγελάδες μόδα εε?? Click για ανάπτυξη... Ναι, βοσκανε τριφυλ(ι)α εκει στα Βορεια... Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 21:10 Η Riaaaa έγραψε: #49 06-07-25 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Όλοι πολυτεχνειο 7 χρόνια κάθονται μην σε ανγνώνει αυτό. Χαχα καλή ίδεα για τα πλοία. Το άλλο για τις αγελάδες μόδα εε?? Click για ανάπτυξη... Φαντάσου 7 χρόνια κάθονται κ άλλοι οι οποίοι δεν δουλεύουν ή το πάνε χαλαρά . Εσύ ειδικά που δουλεύεις δεν μπορεί να σου κανένας τίποτα για την σχολή ούτε πόσα χρωστάς ούτε τίποτα. Με το πτυχίο σε καμία εταιρεία τίποτα μπορείς ? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 21:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #50 06-07-25 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Φαντάσου 7 χρόνια κάθονται κ άλλοι οι οποίοι δεν δουλεύουν ή το πάνε χαλαρά . Εσύ ειδικά που δουλεύεις δεν μπορεί να σου κανένας τίποτα για την σχολή ούτε πόσα χρωστάς ούτε τίποτα. Με το πτυχίο σε καμία εταιρεία τίποτα μπορείς ? Click για ανάπτυξη... Ε εχω κανει και εγω παλαβομαρες γιατι πιστεψα οτι δουλεια και σχολη μπορουν να περπατησουν μαζι...αμ δε. Αρχικα δουλευα σερβιτορος στην πειραϊκη σε καφε εστιατοριο...ειχα και μια ποδια γκρι με δερματινα λουρακια ειμουν τζιτζιλονι... η μαρια με εβαλε μια κολλητη απο το λυκειο... σαββατοκυριακα ειπαμε, ολη την εβδομαδα με εβαζαν.... μετα πηγα σε ενα καφε εστιατοριο γκλαμουρατο στο κεντρο πειραια..ερχοταν οι κυριες μετα ψωνια να δροσιστουν... παρασκευο σαββατοκυριακο ειπαμε ολη εβδομαδα με εβαζαν... εκει εχασα εξαμηνο. Μετα πηγα καλοκαιρι και εβαζα καλωδια και μπιζες και εσπαγα τοιχους εκει στα σπιτια που φτιαχνουν στο ελληνικο..δυσκολη δουλεια η οικοδομη. Το αφεντικο ειπε να με στειλει μυκονο να κανω δουλεια γιατι με εμπιστευοταν στα ακριβα...δεν πηγα φοβηθηκα... αυτη ηταν ανωδυνη για την σχολη...και τωρα ειμαι στα φωτοβολταϊκα..και αυτη ειναι ρυθμισμενη. Με πτυχιο με παιρνουν στη μοτορ οιλ και χωρις(με ενα δυο μαθηματα) στην μετλεν αλλα με στρατο... και αλλες με θελουν αλλα δεν μπορεις να τις ξερεις.. στα ειπα σχεδον ολα. Εσυ τι κανεις εχεις απογαλακτιστει? Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 21:57 Η Riaaaa έγραψε: #51 06-07-25 21:57 . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε εχω κανει και εγω παλαβομαρες γιατι πιστεψα οτι δουλεια και σχολη μπορουν να περπατησουν μαζι...αμ δε. Αρχικα δουλευα σερβιτορος στην πειραϊκη σε καφε εστιατοριο...ειχα και μια ποδια γκρι με δερματινα λουρακια ειμουν τζιτζιλονι... η μαρια με εβαλε μια κολλητη απο το λυκειο... σαββατοκυριακα ειπαμε, ολη την εβδομαδα με εβαζαν.... μετα πηγα σε ενα καφε εστιατοριο γκλαμουρατο στο κεντρο πειραια..ερχοταν οι κυριες μετα ψωνια να δροσιστουν... παρασκευο σαββατοκυριακο ειπαμε ολη εβδομαδα με εβαζαν... εκει εχασα εξαμηνο. Μετα πηγα καλοκαιρι και εβαζα καλωδια και μπιζες και εσπαγα τοιχους εκει στα σπιτια που φτιαχνουν στο ελληνικο..δυσκολη δουλεια η οικοδομη. Το αφεντικο ειπε να με στειλει μυκονο να κανω δουλεια γιατι με εμπιστευοταν στα ακριβα...δεν πηγα φοβηθηκα... αυτη ηταν ανωδυνη για την σχολη...και τωρα ειμαι στα φωτοβολταϊκα..και αυτη ειναι ρυθμισμενη. Με πτυχιο με παιρνουν στη μοτορ οιλ και χωρις(με ενα δυο μαθηματα) στην μετλεν αλλα με στρατο... και αλλες με θελουν αλλα δεν μπορεις να τις ξερεις.. στα ειπα σχεδον ολα. Εσυ τι κανεις εχεις απογαλακτιστει? Click για ανάπτυξη... Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιουλίου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:13 Ο ιωαννηs έγραψε: #52 06-07-25 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Να τηρούν το πρόγραμμα γιατί σε έβαζαν παραπάνω μέρες ? κορόιδο έψαχναν ? Να τους έλεγες ΣΚ δεν είπαμε τέλος μην υπάρχει εκμετάλλευση .οικοδομη δύσκολα μωρέ κούραση άστο . Όχι καφετέριες κούραση . Εκεί στην μοτο κάτι.. να πας άμα δίνουν καλά λεφτά. Εγώ για σεζόν σκεφτόμουν δεν πήγα δεν το έχω εγώ με αυτά .. πρώτη φορά σεζόν θέλω προετοιμασία. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Click για ανάπτυξη... ε ειπαμε η μοτορ οιλ θελει πτυχιο και στρατο... Ναι η οικοδομη ειναι δυσκολη αλλα ειναι μαθημα για μενα...να ξερω τι τραβανε εκει οι ανθρωποι. ε και την ηλικα μου δεν υπαρχει τοση κουραση να κανεις την μαιμου. Καλα κανεις και ξεκουραζεσαι ...σεζον ειναι δυσκολα ..θα σε βαλουν να σερβιρεις με μαγιο και θα καει η πλατουλα σου. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:13 Η Riaaaa έγραψε: #53 06-07-25 22:13 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε εχω κανει και εγω παλαβομαρες γιατι πιστεψα οτι δουλεια και σχολη μπορουν να περπατησουν μαζι...αμ δε. Αρχικα δουλευα σερβιτορος στην πειραϊκη σε καφε εστιατοριο...ειχα και μια ποδια γκρι με δερματινα λουρακια ειμουν τζιτζιλονι... η μαρια με εβαλε μια κολλητη απο το λυκειο... σαββατοκυριακα ειπαμε, ολη την εβδομαδα με εβαζαν.... μετα πηγα σε ενα καφε εστιατοριο γκλαμουρατο στο κεντρο πειραια..ερχοταν οι κυριες μετα ψωνια να δροσιστουν... παρασκευο σαββατοκυριακο ειπαμε ολη εβδομαδα με εβαζαν... εκει εχασα εξαμηνο. Μετα πηγα καλοκαιρι και εβαζα καλωδια και μπιζες και εσπαγα τοιχους εκει στα σπιτια που φτιαχνουν στο ελληνικο..δυσκολη δουλεια η οικοδομη. Το αφεντικο ειπε να με στειλει μυκονο να κανω δουλεια γιατι με εμπιστευοταν στα ακριβα...δεν πηγα φοβηθηκα... αυτη ηταν ανωδυνη για την σχολη...και τωρα ειμαι στα φωτοβολταϊκα..και αυτη ειναι ρυθμισμενη. Με πτυχιο με παιρνουν στη μοτορ οιλ και χωρις(με ενα δυο μαθηματα) στην μετλεν αλλα με στρατο... και αλλες με θελουν αλλα δεν μπορεις να τις ξερεις.. στα ειπα σχεδον ολα. Εσυ τι κανεις εχεις απογαλακτιστει? Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε ειπαμε η μοτορ οιλ θελει πτυχιο και στρατο... Ναι η οικοδομη ειναι δυσκολη αλλα ειναι μαθημα για μενα...να ξερω τι τραβανε εκει οι ανθρωποι. ε και την ηλικα μου δεν υπαρχει τοση κουραση να κανεις την μαιμου. Καλα κανεις και ξεκουραζεσαι ...σεζον ειναι δυσκολα ..θα σε βαλουν να σερβιρεις με μαγιο και θα καει η πλατουλα σου. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι επικρατεί στην σεζόν καθόλου .. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:29 Ο ιωαννηs έγραψε: #54 06-07-25 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Δεν ξέρω τι επικρατεί στην σεζόν καθόλου .. Click για ανάπτυξη... δεν χρειαζεται να μαθεις με τον ασχημο τροπο ... απο κανενα κοριτσι δεν ακουσα καλα...ενα εφυγε την πρωτη εβδομαδα. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:30 Η Riaaaa έγραψε: #55 06-07-25 22:30 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν χρειαζεται να μαθεις με τον ασχημο τροπο ... απο κανενα κοριτσι δεν ακουσα καλα...ενα εφυγε την πρωτη εβδομαδα. Click για ανάπτυξη... Τόσο άσχημα .? Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:41 Ο Guest 198007: #56 06-07-25 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Τόσο άσχημα .? Click για ανάπτυξη... Αν είχαμε κράτος πρόνοιας και Κάθετη βιομηχανία θα έπρεπε να υπάρχουν student jobs στο αντικείμενο του κάθε φοιτητή/φοιτήτριας και όχι να τους γαμούν την ψυχολογία ο κάθε μαλακισμένος που έχει καφετέρια, εστιατόριο ή beach bar και το παίζει επιχειρηματίας. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:48 Ο ιωαννηs έγραψε: #57 06-07-25 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Τόσο άσχημα .? Click για ανάπτυξη... και χειροτερα. οταν αυτες οι επιχειρησεις βασιζουν την ετησια υπαρξη τους σε εργασια 3 μηνων ..δεν εχουν δυνατοτητες ουτε να στεγασουν σωστα ουτε να δωσουν ανθρωπινες συνθηκες εργασιας ... και αναγκαζονται σε συστημα αρπαχτης και παραπλανησης. Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:50 Ο Guest 198007: #58 06-07-25 22:50 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: και χειροτερα. οταν αυτες οι επιχειρησεις βασιζουν την ετησια υπαρξη τους σε εργασια 3 μηνων ..δεν εχουν δυνατοτητες ουτε να στεγασουν σωστα ουτε να δωσουν ανθρωπινες συνθηκες εργασιας ... και αναγκαζονται σε συστημα αρπαχτης και παραπλανησης. Click για ανάπτυξη... Είμαι κατά το να δουλεύει κάποιος σεζόν και είμαι υπέρ αυτού που είπα στο προηγούμενο post. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:53 Η Riaaaa έγραψε: #59 06-07-25 22:53 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: και χειροτερα. οταν αυτες οι επιχειρησεις βασιζουν την ετησια υπαρξη τους σε εργασια 3 μηνων ..δεν εχουν δυνατοτητες ουτε να στεγασουν σωστα ουτε να δωσουν ανθρωπινες συνθηκες εργασιας ... και αναγκαζονται σε συστημα αρπαχτης και παραπλανησης. Click για ανάπτυξη... Μπα δεν πάω άστο καλύτερα να έχω την ησυχία μου . Δεν έχω δουλέψει ποτέ 8 ώρο. Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:55 Ο Guest 198007: #60 06-07-25 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Μπα δεν πάω άστο καλύτερα να έχω την ησυχία μου . Δεν έχω δουλέψει ποτέ 8 ώρο. Click για ανάπτυξη... Την καλύτερη δουλεία κάνεις. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: osnsjsn Mixalis! redpointer Ilias__ gianikit andromaxh07 zahis giorgos5002 giannis06 Vagelis30 kotininaa ihvv patoma Atrlef antonis97 Sotiris 12 Fwteini69 nickd friesnchocolate Leo komm Ersa Pars3c Giannis_19 katia.m aris65 bigguy psychoticwaltz st.krf elefther1ou_ ang12_012 Lathy Nala Corfu kitty sakplat Unboxholics thenutritionist Drscientist abyssiniancat tsiobieman Kallon mimis korlef Kafkinos gravou 3gam panosT436 waakaq tzoulio Κλημεντίνη Maynard angies Scandal Ilikntas chester20080 MariaApo geneticist gegeorgiou90 Debugging_Daemon andreouk jYanniss panaman Asterias54 Hmmytheos sachinidou jkhkh iiTzArismaltor_ termiii Jesse_ unlucky_o thewitcher Papastergiou Orestakos George2025 vint75 thepigod762 krys Arvacon geoster kyriako AggelikiGr str07 Indecisive2 peris68 SomeSleepyKid Entropy24 Nick_Athens thanasarasz crankshaft345 FNC_Sophia F1L1PAS Giota_pel marina.marina maritina07 paan panosalex7 mvas MANUELMANUEL chrismpd sophieee dstnprr Startx0 ειδήμων Lia 2006 Xryssa Friday's Alf Johnk korydallos maria271 Samleeuff elef chrisvran Albert 123 userguest trifasikodiavasma allall1 GeorgePap2003 Dr. Gl. Luminous Panatha mono vaspa chemist Wonderkid Anna.chr pinkheart Paragontas7000 lain Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ρε συ μεχρι την σαμο γιναμε ρομπα..που τα ξερεις..?εμενα 550 με δινουνε Click για ανάπτυξη... Νομιζεις πως εχει αλλαξει και τιποτα τα τελευταια 20 χρονια στην Αθηνα? Παντα ετσι ηταν κ ετσι θα ναι...
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 19:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #43 06-07-25 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: ΧΑΧΑ θα βρεις κάτι καλό σίγουρα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Κανέναν γνωστό δεν έχουνε?? Να βοηθήσει? Click για ανάπτυξη... Οχι δεν θελω γνωστο.. εχω πολλες πορτες να παω και μεγαλες.. Εγω διαλεξα να αρχισω απο τα χαμηλα να δω τι πονο τραβανε οι ανθρωποι. Εχω κανει και χειροτερα. Τωρα κανω την δουλεια ηλεκτρονικου ΙΕΚ.. ( δεν τα προτιμουν αυτα τα παιδια) και πολυ λιγο τη δικη μου. Αλλα το παω ηρεμα γιατι θελω 3 μερες δουλεια 2 σχολη και οποτε θελω να αλλαζω. Αλλα αυτο που βλεπω ειναι οτι το χρημα ειναι δυσκολο... ισως το γυρισω στην ναυτηλια αργοτερα ... μπερδεμενος ειμαι. Guest 688951 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2025 στις 19:21 Ο Guest 688951: #44 06-07-25 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Arvacon: Πανεπιστημιο Κρητης ή Πολυτεχνειο? Και γιατι το ενα απ τα δυο και οχι και τα 2? Click για ανάπτυξη... Ολα πανεπιστημια τα λεω.Και τα δυο εννοουσα.Απο ψυχολογια μεχρι πολυτεχνικα τρομερα.... Και το φυσικο του τρομερα υψηλου επιπεδου. Οποιος βαζιε το ΠΑΔΑ πανω απο αυτα τα τμηματα ειναι για σκοτωμα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Εεε οκ κατάλαβα , σκέψου αθηνα έχεις πιο πολλες επιλογές για εργασία , ελπίζω να υπάρχουν δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Διαφωνω στο κομματι των δουλειων.Αν θες πληροφορικη μαρκετινγκ οικονομικα ναι αθηνα ειναι μονοδρομος.Αλλα στα υπολοιπα οχι Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 19:25 Η Riaaaa έγραψε: #45 06-07-25 19:25 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι δεν θελω γνωστο.. εχω πολλες πορτες να παω και μεγαλες.. Εγω διαλεξα να αρχισω απο τα χαμηλα να δω τι πονο τραβανε οι ανθρωποι. Εχω κανει και χειροτερα. Τωρα κανω την δουλεια ηλεκτρονικου ΙΕΚ.. ( δεν τα προτιμουν αυτα τα παιδια) και πολυ λιγο τη δικη μου. Αλλα το παω ηρεμα γιατι θελω 3 μερες δουλεια 2 σχολη και οποτε θελω να αλλαζω. Αλλα αυτο που βλεπω ειναι οτι το χρημα ειναι δυσκολο... ισως το γυρισω στην ναυτηλια αργοτερα ... μπερδεμενος ειμαι. Click για ανάπτυξη... Όταν πάρεις πτυχίο θα είσαι καλύτερα. Να κάνεις κάτι που αρεσει , μην αλλάξεις σε ναυτιλία αν δεν σου αρέσει. Κυνήγησε το κ θα βρεις σίγουρα καλη δουλεια με προοπτικές κ καλά χρήματα . Το πτυχίο πλησιάζει?? ( ειναι προσωπικά αυτά βέβαια δεν τα ρωτάμε ) ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 19:31 Ο ιωαννηs έγραψε: #46 06-07-25 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Όταν πάρεις πτυχίο θα είσαι καλύτερα. Να κάνεις κάτι που αρεσει , μην αλλάξεις σε ναυτιλία αν δεν σου αρέσει. Κυνήγησε το κ θα βρεις σίγουρα καλη δουλεια με προοπτικές κ καλά χρήματα . Το πτυχίο πλησιάζει?? ( ειναι προσωπικά αυτά βέβαια δεν τα ρωτάμε ) Click για ανάπτυξη... ε δεν θελω να γινω μπαρκαρουτσος ... να βλεπω τα πλοια απο την στερια θελω και να με πληρωμουν... εκτο ετος και εχω κατι ψηλα και διπλωματικη... τα 7 θα τα φαμε....εγω ειμαι φυσιολογικος ανθρωπος . Μετα ισως παω να δω πως αρμεγουν τις αγγελαδες στην ολλανδια..ειναι μοδα τωρα. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 19:33 Η Riaaaa έγραψε: #47 06-07-25 19:33 Όλοι πολυτεχνειο 7 χρόνια κάθονται μην σε ανγνώνει αυτό. Χαχα καλή ίδεα για τα πλοία. Το άλλο για τις αγελάδες μόδα εε?? Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 19:57 Ο Arvacon έγραψε: #48 06-07-25 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Όλοι πολυτεχνειο 7 χρόνια κάθονται μην σε ανγνώνει αυτό. Χαχα καλή ίδεα για τα πλοία. Το άλλο για τις αγελάδες μόδα εε?? Click για ανάπτυξη... Ναι, βοσκανε τριφυλ(ι)α εκει στα Βορεια... Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 21:10 Η Riaaaa έγραψε: #49 06-07-25 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Όλοι πολυτεχνειο 7 χρόνια κάθονται μην σε ανγνώνει αυτό. Χαχα καλή ίδεα για τα πλοία. Το άλλο για τις αγελάδες μόδα εε?? Click για ανάπτυξη... Φαντάσου 7 χρόνια κάθονται κ άλλοι οι οποίοι δεν δουλεύουν ή το πάνε χαλαρά . Εσύ ειδικά που δουλεύεις δεν μπορεί να σου κανένας τίποτα για την σχολή ούτε πόσα χρωστάς ούτε τίποτα. Με το πτυχίο σε καμία εταιρεία τίποτα μπορείς ? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 21:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #50 06-07-25 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Φαντάσου 7 χρόνια κάθονται κ άλλοι οι οποίοι δεν δουλεύουν ή το πάνε χαλαρά . Εσύ ειδικά που δουλεύεις δεν μπορεί να σου κανένας τίποτα για την σχολή ούτε πόσα χρωστάς ούτε τίποτα. Με το πτυχίο σε καμία εταιρεία τίποτα μπορείς ? Click για ανάπτυξη... Ε εχω κανει και εγω παλαβομαρες γιατι πιστεψα οτι δουλεια και σχολη μπορουν να περπατησουν μαζι...αμ δε. Αρχικα δουλευα σερβιτορος στην πειραϊκη σε καφε εστιατοριο...ειχα και μια ποδια γκρι με δερματινα λουρακια ειμουν τζιτζιλονι... η μαρια με εβαλε μια κολλητη απο το λυκειο... σαββατοκυριακα ειπαμε, ολη την εβδομαδα με εβαζαν.... μετα πηγα σε ενα καφε εστιατοριο γκλαμουρατο στο κεντρο πειραια..ερχοταν οι κυριες μετα ψωνια να δροσιστουν... παρασκευο σαββατοκυριακο ειπαμε ολη εβδομαδα με εβαζαν... εκει εχασα εξαμηνο. Μετα πηγα καλοκαιρι και εβαζα καλωδια και μπιζες και εσπαγα τοιχους εκει στα σπιτια που φτιαχνουν στο ελληνικο..δυσκολη δουλεια η οικοδομη. Το αφεντικο ειπε να με στειλει μυκονο να κανω δουλεια γιατι με εμπιστευοταν στα ακριβα...δεν πηγα φοβηθηκα... αυτη ηταν ανωδυνη για την σχολη...και τωρα ειμαι στα φωτοβολταϊκα..και αυτη ειναι ρυθμισμενη. Με πτυχιο με παιρνουν στη μοτορ οιλ και χωρις(με ενα δυο μαθηματα) στην μετλεν αλλα με στρατο... και αλλες με θελουν αλλα δεν μπορεις να τις ξερεις.. στα ειπα σχεδον ολα. Εσυ τι κανεις εχεις απογαλακτιστει? Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 21:57 Η Riaaaa έγραψε: #51 06-07-25 21:57 . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε εχω κανει και εγω παλαβομαρες γιατι πιστεψα οτι δουλεια και σχολη μπορουν να περπατησουν μαζι...αμ δε. Αρχικα δουλευα σερβιτορος στην πειραϊκη σε καφε εστιατοριο...ειχα και μια ποδια γκρι με δερματινα λουρακια ειμουν τζιτζιλονι... η μαρια με εβαλε μια κολλητη απο το λυκειο... σαββατοκυριακα ειπαμε, ολη την εβδομαδα με εβαζαν.... μετα πηγα σε ενα καφε εστιατοριο γκλαμουρατο στο κεντρο πειραια..ερχοταν οι κυριες μετα ψωνια να δροσιστουν... παρασκευο σαββατοκυριακο ειπαμε ολη εβδομαδα με εβαζαν... εκει εχασα εξαμηνο. Μετα πηγα καλοκαιρι και εβαζα καλωδια και μπιζες και εσπαγα τοιχους εκει στα σπιτια που φτιαχνουν στο ελληνικο..δυσκολη δουλεια η οικοδομη. Το αφεντικο ειπε να με στειλει μυκονο να κανω δουλεια γιατι με εμπιστευοταν στα ακριβα...δεν πηγα φοβηθηκα... αυτη ηταν ανωδυνη για την σχολη...και τωρα ειμαι στα φωτοβολταϊκα..και αυτη ειναι ρυθμισμενη. Με πτυχιο με παιρνουν στη μοτορ οιλ και χωρις(με ενα δυο μαθηματα) στην μετλεν αλλα με στρατο... και αλλες με θελουν αλλα δεν μπορεις να τις ξερεις.. στα ειπα σχεδον ολα. Εσυ τι κανεις εχεις απογαλακτιστει? Click για ανάπτυξη... Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιουλίου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:13 Ο ιωαννηs έγραψε: #52 06-07-25 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Να τηρούν το πρόγραμμα γιατί σε έβαζαν παραπάνω μέρες ? κορόιδο έψαχναν ? Να τους έλεγες ΣΚ δεν είπαμε τέλος μην υπάρχει εκμετάλλευση .οικοδομη δύσκολα μωρέ κούραση άστο . Όχι καφετέριες κούραση . Εκεί στην μοτο κάτι.. να πας άμα δίνουν καλά λεφτά. Εγώ για σεζόν σκεφτόμουν δεν πήγα δεν το έχω εγώ με αυτά .. πρώτη φορά σεζόν θέλω προετοιμασία. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Click για ανάπτυξη... ε ειπαμε η μοτορ οιλ θελει πτυχιο και στρατο... Ναι η οικοδομη ειναι δυσκολη αλλα ειναι μαθημα για μενα...να ξερω τι τραβανε εκει οι ανθρωποι. ε και την ηλικα μου δεν υπαρχει τοση κουραση να κανεις την μαιμου. Καλα κανεις και ξεκουραζεσαι ...σεζον ειναι δυσκολα ..θα σε βαλουν να σερβιρεις με μαγιο και θα καει η πλατουλα σου. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:13 Η Riaaaa έγραψε: #53 06-07-25 22:13 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε εχω κανει και εγω παλαβομαρες γιατι πιστεψα οτι δουλεια και σχολη μπορουν να περπατησουν μαζι...αμ δε. Αρχικα δουλευα σερβιτορος στην πειραϊκη σε καφε εστιατοριο...ειχα και μια ποδια γκρι με δερματινα λουρακια ειμουν τζιτζιλονι... η μαρια με εβαλε μια κολλητη απο το λυκειο... σαββατοκυριακα ειπαμε, ολη την εβδομαδα με εβαζαν.... μετα πηγα σε ενα καφε εστιατοριο γκλαμουρατο στο κεντρο πειραια..ερχοταν οι κυριες μετα ψωνια να δροσιστουν... παρασκευο σαββατοκυριακο ειπαμε ολη εβδομαδα με εβαζαν... εκει εχασα εξαμηνο. Μετα πηγα καλοκαιρι και εβαζα καλωδια και μπιζες και εσπαγα τοιχους εκει στα σπιτια που φτιαχνουν στο ελληνικο..δυσκολη δουλεια η οικοδομη. Το αφεντικο ειπε να με στειλει μυκονο να κανω δουλεια γιατι με εμπιστευοταν στα ακριβα...δεν πηγα φοβηθηκα... αυτη ηταν ανωδυνη για την σχολη...και τωρα ειμαι στα φωτοβολταϊκα..και αυτη ειναι ρυθμισμενη. Με πτυχιο με παιρνουν στη μοτορ οιλ και χωρις(με ενα δυο μαθηματα) στην μετλεν αλλα με στρατο... και αλλες με θελουν αλλα δεν μπορεις να τις ξερεις.. στα ειπα σχεδον ολα. Εσυ τι κανεις εχεις απογαλακτιστει? Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε ειπαμε η μοτορ οιλ θελει πτυχιο και στρατο... Ναι η οικοδομη ειναι δυσκολη αλλα ειναι μαθημα για μενα...να ξερω τι τραβανε εκει οι ανθρωποι. ε και την ηλικα μου δεν υπαρχει τοση κουραση να κανεις την μαιμου. Καλα κανεις και ξεκουραζεσαι ...σεζον ειναι δυσκολα ..θα σε βαλουν να σερβιρεις με μαγιο και θα καει η πλατουλα σου. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι επικρατεί στην σεζόν καθόλου .. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:29 Ο ιωαννηs έγραψε: #54 06-07-25 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Δεν ξέρω τι επικρατεί στην σεζόν καθόλου .. Click για ανάπτυξη... δεν χρειαζεται να μαθεις με τον ασχημο τροπο ... απο κανενα κοριτσι δεν ακουσα καλα...ενα εφυγε την πρωτη εβδομαδα. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:30 Η Riaaaa έγραψε: #55 06-07-25 22:30 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν χρειαζεται να μαθεις με τον ασχημο τροπο ... απο κανενα κοριτσι δεν ακουσα καλα...ενα εφυγε την πρωτη εβδομαδα. Click για ανάπτυξη... Τόσο άσχημα .? Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:41 Ο Guest 198007: #56 06-07-25 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Τόσο άσχημα .? Click για ανάπτυξη... Αν είχαμε κράτος πρόνοιας και Κάθετη βιομηχανία θα έπρεπε να υπάρχουν student jobs στο αντικείμενο του κάθε φοιτητή/φοιτήτριας και όχι να τους γαμούν την ψυχολογία ο κάθε μαλακισμένος που έχει καφετέρια, εστιατόριο ή beach bar και το παίζει επιχειρηματίας. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:48 Ο ιωαννηs έγραψε: #57 06-07-25 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Τόσο άσχημα .? Click για ανάπτυξη... και χειροτερα. οταν αυτες οι επιχειρησεις βασιζουν την ετησια υπαρξη τους σε εργασια 3 μηνων ..δεν εχουν δυνατοτητες ουτε να στεγασουν σωστα ουτε να δωσουν ανθρωπινες συνθηκες εργασιας ... και αναγκαζονται σε συστημα αρπαχτης και παραπλανησης. Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:50 Ο Guest 198007: #58 06-07-25 22:50 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: και χειροτερα. οταν αυτες οι επιχειρησεις βασιζουν την ετησια υπαρξη τους σε εργασια 3 μηνων ..δεν εχουν δυνατοτητες ουτε να στεγασουν σωστα ουτε να δωσουν ανθρωπινες συνθηκες εργασιας ... και αναγκαζονται σε συστημα αρπαχτης και παραπλανησης. Click για ανάπτυξη... Είμαι κατά το να δουλεύει κάποιος σεζόν και είμαι υπέρ αυτού που είπα στο προηγούμενο post. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:53 Η Riaaaa έγραψε: #59 06-07-25 22:53 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: και χειροτερα. οταν αυτες οι επιχειρησεις βασιζουν την ετησια υπαρξη τους σε εργασια 3 μηνων ..δεν εχουν δυνατοτητες ουτε να στεγασουν σωστα ουτε να δωσουν ανθρωπινες συνθηκες εργασιας ... και αναγκαζονται σε συστημα αρπαχτης και παραπλανησης. Click για ανάπτυξη... Μπα δεν πάω άστο καλύτερα να έχω την ησυχία μου . Δεν έχω δουλέψει ποτέ 8 ώρο. Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:55 Ο Guest 198007: #60 06-07-25 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Μπα δεν πάω άστο καλύτερα να έχω την ησυχία μου . Δεν έχω δουλέψει ποτέ 8 ώρο. Click για ανάπτυξη... Την καλύτερη δουλεία κάνεις. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: osnsjsn Mixalis! redpointer Ilias__ gianikit andromaxh07 zahis giorgos5002 giannis06 Vagelis30 kotininaa ihvv patoma Atrlef antonis97 Sotiris 12 Fwteini69 nickd friesnchocolate Leo komm Ersa Pars3c Giannis_19 katia.m aris65 bigguy psychoticwaltz st.krf elefther1ou_ ang12_012 Lathy Nala Corfu kitty sakplat Unboxholics thenutritionist Drscientist abyssiniancat tsiobieman Kallon mimis korlef Kafkinos gravou 3gam panosT436 waakaq tzoulio Κλημεντίνη Maynard angies Scandal Ilikntas chester20080 MariaApo geneticist gegeorgiou90 Debugging_Daemon andreouk jYanniss panaman Asterias54 Hmmytheos sachinidou jkhkh iiTzArismaltor_ termiii Jesse_ unlucky_o thewitcher Papastergiou Orestakos George2025 vint75 thepigod762 krys Arvacon geoster kyriako AggelikiGr str07 Indecisive2 peris68 SomeSleepyKid Entropy24 Nick_Athens thanasarasz crankshaft345 FNC_Sophia F1L1PAS Giota_pel marina.marina maritina07 paan panosalex7 mvas MANUELMANUEL chrismpd sophieee dstnprr Startx0 ειδήμων Lia 2006 Xryssa Friday's Alf Johnk korydallos maria271 Samleeuff elef chrisvran Albert 123 userguest trifasikodiavasma allall1 GeorgePap2003 Dr. Gl. Luminous Panatha mono vaspa chemist Wonderkid Anna.chr pinkheart Paragontas7000 lain Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: ΧΑΧΑ θα βρεις κάτι καλό σίγουρα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Κανέναν γνωστό δεν έχουνε?? Να βοηθήσει? Click για ανάπτυξη... Οχι δεν θελω γνωστο.. εχω πολλες πορτες να παω και μεγαλες.. Εγω διαλεξα να αρχισω απο τα χαμηλα να δω τι πονο τραβανε οι ανθρωποι. Εχω κανει και χειροτερα. Τωρα κανω την δουλεια ηλεκτρονικου ΙΕΚ.. ( δεν τα προτιμουν αυτα τα παιδια) και πολυ λιγο τη δικη μου. Αλλα το παω ηρεμα γιατι θελω 3 μερες δουλεια 2 σχολη και οποτε θελω να αλλαζω. Αλλα αυτο που βλεπω ειναι οτι το χρημα ειναι δυσκολο... ισως το γυρισω στην ναυτηλια αργοτερα ... μπερδεμενος ειμαι.
Guest 688951 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2025 στις 19:21 Ο Guest 688951: #44 06-07-25 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Arvacon: Πανεπιστημιο Κρητης ή Πολυτεχνειο? Και γιατι το ενα απ τα δυο και οχι και τα 2? Click για ανάπτυξη... Ολα πανεπιστημια τα λεω.Και τα δυο εννοουσα.Απο ψυχολογια μεχρι πολυτεχνικα τρομερα.... Και το φυσικο του τρομερα υψηλου επιπεδου. Οποιος βαζιε το ΠΑΔΑ πανω απο αυτα τα τμηματα ειναι για σκοτωμα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Εεε οκ κατάλαβα , σκέψου αθηνα έχεις πιο πολλες επιλογές για εργασία , ελπίζω να υπάρχουν δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Διαφωνω στο κομματι των δουλειων.Αν θες πληροφορικη μαρκετινγκ οικονομικα ναι αθηνα ειναι μονοδρομος.Αλλα στα υπολοιπα οχι Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 19:25 Η Riaaaa έγραψε: #45 06-07-25 19:25 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι δεν θελω γνωστο.. εχω πολλες πορτες να παω και μεγαλες.. Εγω διαλεξα να αρχισω απο τα χαμηλα να δω τι πονο τραβανε οι ανθρωποι. Εχω κανει και χειροτερα. Τωρα κανω την δουλεια ηλεκτρονικου ΙΕΚ.. ( δεν τα προτιμουν αυτα τα παιδια) και πολυ λιγο τη δικη μου. Αλλα το παω ηρεμα γιατι θελω 3 μερες δουλεια 2 σχολη και οποτε θελω να αλλαζω. Αλλα αυτο που βλεπω ειναι οτι το χρημα ειναι δυσκολο... ισως το γυρισω στην ναυτηλια αργοτερα ... μπερδεμενος ειμαι. Click για ανάπτυξη... Όταν πάρεις πτυχίο θα είσαι καλύτερα. Να κάνεις κάτι που αρεσει , μην αλλάξεις σε ναυτιλία αν δεν σου αρέσει. Κυνήγησε το κ θα βρεις σίγουρα καλη δουλεια με προοπτικές κ καλά χρήματα . Το πτυχίο πλησιάζει?? ( ειναι προσωπικά αυτά βέβαια δεν τα ρωτάμε ) ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 19:31 Ο ιωαννηs έγραψε: #46 06-07-25 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Όταν πάρεις πτυχίο θα είσαι καλύτερα. Να κάνεις κάτι που αρεσει , μην αλλάξεις σε ναυτιλία αν δεν σου αρέσει. Κυνήγησε το κ θα βρεις σίγουρα καλη δουλεια με προοπτικές κ καλά χρήματα . Το πτυχίο πλησιάζει?? ( ειναι προσωπικά αυτά βέβαια δεν τα ρωτάμε ) Click για ανάπτυξη... ε δεν θελω να γινω μπαρκαρουτσος ... να βλεπω τα πλοια απο την στερια θελω και να με πληρωμουν... εκτο ετος και εχω κατι ψηλα και διπλωματικη... τα 7 θα τα φαμε....εγω ειμαι φυσιολογικος ανθρωπος . Μετα ισως παω να δω πως αρμεγουν τις αγγελαδες στην ολλανδια..ειναι μοδα τωρα. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 19:33 Η Riaaaa έγραψε: #47 06-07-25 19:33 Όλοι πολυτεχνειο 7 χρόνια κάθονται μην σε ανγνώνει αυτό. Χαχα καλή ίδεα για τα πλοία. Το άλλο για τις αγελάδες μόδα εε?? Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 19:57 Ο Arvacon έγραψε: #48 06-07-25 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Όλοι πολυτεχνειο 7 χρόνια κάθονται μην σε ανγνώνει αυτό. Χαχα καλή ίδεα για τα πλοία. Το άλλο για τις αγελάδες μόδα εε?? Click για ανάπτυξη... Ναι, βοσκανε τριφυλ(ι)α εκει στα Βορεια... Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 21:10 Η Riaaaa έγραψε: #49 06-07-25 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Όλοι πολυτεχνειο 7 χρόνια κάθονται μην σε ανγνώνει αυτό. Χαχα καλή ίδεα για τα πλοία. Το άλλο για τις αγελάδες μόδα εε?? Click για ανάπτυξη... Φαντάσου 7 χρόνια κάθονται κ άλλοι οι οποίοι δεν δουλεύουν ή το πάνε χαλαρά . Εσύ ειδικά που δουλεύεις δεν μπορεί να σου κανένας τίποτα για την σχολή ούτε πόσα χρωστάς ούτε τίποτα. Με το πτυχίο σε καμία εταιρεία τίποτα μπορείς ? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 21:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #50 06-07-25 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Φαντάσου 7 χρόνια κάθονται κ άλλοι οι οποίοι δεν δουλεύουν ή το πάνε χαλαρά . Εσύ ειδικά που δουλεύεις δεν μπορεί να σου κανένας τίποτα για την σχολή ούτε πόσα χρωστάς ούτε τίποτα. Με το πτυχίο σε καμία εταιρεία τίποτα μπορείς ? Click για ανάπτυξη... Ε εχω κανει και εγω παλαβομαρες γιατι πιστεψα οτι δουλεια και σχολη μπορουν να περπατησουν μαζι...αμ δε. Αρχικα δουλευα σερβιτορος στην πειραϊκη σε καφε εστιατοριο...ειχα και μια ποδια γκρι με δερματινα λουρακια ειμουν τζιτζιλονι... η μαρια με εβαλε μια κολλητη απο το λυκειο... σαββατοκυριακα ειπαμε, ολη την εβδομαδα με εβαζαν.... μετα πηγα σε ενα καφε εστιατοριο γκλαμουρατο στο κεντρο πειραια..ερχοταν οι κυριες μετα ψωνια να δροσιστουν... παρασκευο σαββατοκυριακο ειπαμε ολη εβδομαδα με εβαζαν... εκει εχασα εξαμηνο. Μετα πηγα καλοκαιρι και εβαζα καλωδια και μπιζες και εσπαγα τοιχους εκει στα σπιτια που φτιαχνουν στο ελληνικο..δυσκολη δουλεια η οικοδομη. Το αφεντικο ειπε να με στειλει μυκονο να κανω δουλεια γιατι με εμπιστευοταν στα ακριβα...δεν πηγα φοβηθηκα... αυτη ηταν ανωδυνη για την σχολη...και τωρα ειμαι στα φωτοβολταϊκα..και αυτη ειναι ρυθμισμενη. Με πτυχιο με παιρνουν στη μοτορ οιλ και χωρις(με ενα δυο μαθηματα) στην μετλεν αλλα με στρατο... και αλλες με θελουν αλλα δεν μπορεις να τις ξερεις.. στα ειπα σχεδον ολα. Εσυ τι κανεις εχεις απογαλακτιστει? Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 21:57 Η Riaaaa έγραψε: #51 06-07-25 21:57 . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε εχω κανει και εγω παλαβομαρες γιατι πιστεψα οτι δουλεια και σχολη μπορουν να περπατησουν μαζι...αμ δε. Αρχικα δουλευα σερβιτορος στην πειραϊκη σε καφε εστιατοριο...ειχα και μια ποδια γκρι με δερματινα λουρακια ειμουν τζιτζιλονι... η μαρια με εβαλε μια κολλητη απο το λυκειο... σαββατοκυριακα ειπαμε, ολη την εβδομαδα με εβαζαν.... μετα πηγα σε ενα καφε εστιατοριο γκλαμουρατο στο κεντρο πειραια..ερχοταν οι κυριες μετα ψωνια να δροσιστουν... παρασκευο σαββατοκυριακο ειπαμε ολη εβδομαδα με εβαζαν... εκει εχασα εξαμηνο. Μετα πηγα καλοκαιρι και εβαζα καλωδια και μπιζες και εσπαγα τοιχους εκει στα σπιτια που φτιαχνουν στο ελληνικο..δυσκολη δουλεια η οικοδομη. Το αφεντικο ειπε να με στειλει μυκονο να κανω δουλεια γιατι με εμπιστευοταν στα ακριβα...δεν πηγα φοβηθηκα... αυτη ηταν ανωδυνη για την σχολη...και τωρα ειμαι στα φωτοβολταϊκα..και αυτη ειναι ρυθμισμενη. Με πτυχιο με παιρνουν στη μοτορ οιλ και χωρις(με ενα δυο μαθηματα) στην μετλεν αλλα με στρατο... και αλλες με θελουν αλλα δεν μπορεις να τις ξερεις.. στα ειπα σχεδον ολα. Εσυ τι κανεις εχεις απογαλακτιστει? Click για ανάπτυξη... Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιουλίου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:13 Ο ιωαννηs έγραψε: #52 06-07-25 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Να τηρούν το πρόγραμμα γιατί σε έβαζαν παραπάνω μέρες ? κορόιδο έψαχναν ? Να τους έλεγες ΣΚ δεν είπαμε τέλος μην υπάρχει εκμετάλλευση .οικοδομη δύσκολα μωρέ κούραση άστο . Όχι καφετέριες κούραση . Εκεί στην μοτο κάτι.. να πας άμα δίνουν καλά λεφτά. Εγώ για σεζόν σκεφτόμουν δεν πήγα δεν το έχω εγώ με αυτά .. πρώτη φορά σεζόν θέλω προετοιμασία. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Click για ανάπτυξη... ε ειπαμε η μοτορ οιλ θελει πτυχιο και στρατο... Ναι η οικοδομη ειναι δυσκολη αλλα ειναι μαθημα για μενα...να ξερω τι τραβανε εκει οι ανθρωποι. ε και την ηλικα μου δεν υπαρχει τοση κουραση να κανεις την μαιμου. Καλα κανεις και ξεκουραζεσαι ...σεζον ειναι δυσκολα ..θα σε βαλουν να σερβιρεις με μαγιο και θα καει η πλατουλα σου. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:13 Η Riaaaa έγραψε: #53 06-07-25 22:13 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε εχω κανει και εγω παλαβομαρες γιατι πιστεψα οτι δουλεια και σχολη μπορουν να περπατησουν μαζι...αμ δε. Αρχικα δουλευα σερβιτορος στην πειραϊκη σε καφε εστιατοριο...ειχα και μια ποδια γκρι με δερματινα λουρακια ειμουν τζιτζιλονι... η μαρια με εβαλε μια κολλητη απο το λυκειο... σαββατοκυριακα ειπαμε, ολη την εβδομαδα με εβαζαν.... μετα πηγα σε ενα καφε εστιατοριο γκλαμουρατο στο κεντρο πειραια..ερχοταν οι κυριες μετα ψωνια να δροσιστουν... παρασκευο σαββατοκυριακο ειπαμε ολη εβδομαδα με εβαζαν... εκει εχασα εξαμηνο. Μετα πηγα καλοκαιρι και εβαζα καλωδια και μπιζες και εσπαγα τοιχους εκει στα σπιτια που φτιαχνουν στο ελληνικο..δυσκολη δουλεια η οικοδομη. Το αφεντικο ειπε να με στειλει μυκονο να κανω δουλεια γιατι με εμπιστευοταν στα ακριβα...δεν πηγα φοβηθηκα... αυτη ηταν ανωδυνη για την σχολη...και τωρα ειμαι στα φωτοβολταϊκα..και αυτη ειναι ρυθμισμενη. Με πτυχιο με παιρνουν στη μοτορ οιλ και χωρις(με ενα δυο μαθηματα) στην μετλεν αλλα με στρατο... και αλλες με θελουν αλλα δεν μπορεις να τις ξερεις.. στα ειπα σχεδον ολα. Εσυ τι κανεις εχεις απογαλακτιστει? Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε ειπαμε η μοτορ οιλ θελει πτυχιο και στρατο... Ναι η οικοδομη ειναι δυσκολη αλλα ειναι μαθημα για μενα...να ξερω τι τραβανε εκει οι ανθρωποι. ε και την ηλικα μου δεν υπαρχει τοση κουραση να κανεις την μαιμου. Καλα κανεις και ξεκουραζεσαι ...σεζον ειναι δυσκολα ..θα σε βαλουν να σερβιρεις με μαγιο και θα καει η πλατουλα σου. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι επικρατεί στην σεζόν καθόλου .. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:29 Ο ιωαννηs έγραψε: #54 06-07-25 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Δεν ξέρω τι επικρατεί στην σεζόν καθόλου .. Click για ανάπτυξη... δεν χρειαζεται να μαθεις με τον ασχημο τροπο ... απο κανενα κοριτσι δεν ακουσα καλα...ενα εφυγε την πρωτη εβδομαδα. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:30 Η Riaaaa έγραψε: #55 06-07-25 22:30 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν χρειαζεται να μαθεις με τον ασχημο τροπο ... απο κανενα κοριτσι δεν ακουσα καλα...ενα εφυγε την πρωτη εβδομαδα. Click για ανάπτυξη... Τόσο άσχημα .? Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:41 Ο Guest 198007: #56 06-07-25 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Τόσο άσχημα .? Click για ανάπτυξη... Αν είχαμε κράτος πρόνοιας και Κάθετη βιομηχανία θα έπρεπε να υπάρχουν student jobs στο αντικείμενο του κάθε φοιτητή/φοιτήτριας και όχι να τους γαμούν την ψυχολογία ο κάθε μαλακισμένος που έχει καφετέρια, εστιατόριο ή beach bar και το παίζει επιχειρηματίας. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:48 Ο ιωαννηs έγραψε: #57 06-07-25 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Τόσο άσχημα .? Click για ανάπτυξη... και χειροτερα. οταν αυτες οι επιχειρησεις βασιζουν την ετησια υπαρξη τους σε εργασια 3 μηνων ..δεν εχουν δυνατοτητες ουτε να στεγασουν σωστα ουτε να δωσουν ανθρωπινες συνθηκες εργασιας ... και αναγκαζονται σε συστημα αρπαχτης και παραπλανησης. Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:50 Ο Guest 198007: #58 06-07-25 22:50 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: και χειροτερα. οταν αυτες οι επιχειρησεις βασιζουν την ετησια υπαρξη τους σε εργασια 3 μηνων ..δεν εχουν δυνατοτητες ουτε να στεγασουν σωστα ουτε να δωσουν ανθρωπινες συνθηκες εργασιας ... και αναγκαζονται σε συστημα αρπαχτης και παραπλανησης. Click για ανάπτυξη... Είμαι κατά το να δουλεύει κάποιος σεζόν και είμαι υπέρ αυτού που είπα στο προηγούμενο post. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:53 Η Riaaaa έγραψε: #59 06-07-25 22:53 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: και χειροτερα. οταν αυτες οι επιχειρησεις βασιζουν την ετησια υπαρξη τους σε εργασια 3 μηνων ..δεν εχουν δυνατοτητες ουτε να στεγασουν σωστα ουτε να δωσουν ανθρωπινες συνθηκες εργασιας ... και αναγκαζονται σε συστημα αρπαχτης και παραπλανησης. Click για ανάπτυξη... Μπα δεν πάω άστο καλύτερα να έχω την ησυχία μου . Δεν έχω δουλέψει ποτέ 8 ώρο. Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:55 Ο Guest 198007: #60 06-07-25 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Μπα δεν πάω άστο καλύτερα να έχω την ησυχία μου . Δεν έχω δουλέψει ποτέ 8 ώρο. Click για ανάπτυξη... Την καλύτερη δουλεία κάνεις. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: osnsjsn Mixalis! redpointer Ilias__ gianikit andromaxh07 zahis giorgos5002 giannis06 Vagelis30 kotininaa ihvv patoma Atrlef antonis97 Sotiris 12 Fwteini69 nickd friesnchocolate Leo komm Ersa Pars3c Giannis_19 katia.m aris65 bigguy psychoticwaltz st.krf elefther1ou_ ang12_012 Lathy Nala Corfu kitty sakplat Unboxholics thenutritionist Drscientist abyssiniancat tsiobieman Kallon mimis korlef Kafkinos gravou 3gam panosT436 waakaq tzoulio Κλημεντίνη Maynard angies Scandal Ilikntas chester20080 MariaApo geneticist gegeorgiou90 Debugging_Daemon andreouk jYanniss panaman Asterias54 Hmmytheos sachinidou jkhkh iiTzArismaltor_ termiii Jesse_ unlucky_o thewitcher Papastergiou Orestakos George2025 vint75 thepigod762 krys Arvacon geoster kyriako AggelikiGr str07 Indecisive2 peris68 SomeSleepyKid Entropy24 Nick_Athens thanasarasz crankshaft345 FNC_Sophia F1L1PAS Giota_pel marina.marina maritina07 paan panosalex7 mvas MANUELMANUEL chrismpd sophieee dstnprr Startx0 ειδήμων Lia 2006 Xryssa Friday's Alf Johnk korydallos maria271 Samleeuff elef chrisvran Albert 123 userguest trifasikodiavasma allall1 GeorgePap2003 Dr. Gl. Luminous Panatha mono vaspa chemist Wonderkid Anna.chr pinkheart Paragontas7000 lain Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Arvacon: Πανεπιστημιο Κρητης ή Πολυτεχνειο? Και γιατι το ενα απ τα δυο και οχι και τα 2? Click για ανάπτυξη... Ολα πανεπιστημια τα λεω.Και τα δυο εννοουσα.Απο ψυχολογια μεχρι πολυτεχνικα τρομερα.... Και το φυσικο του τρομερα υψηλου επιπεδου. Οποιος βαζιε το ΠΑΔΑ πανω απο αυτα τα τμηματα ειναι για σκοτωμα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Εεε οκ κατάλαβα , σκέψου αθηνα έχεις πιο πολλες επιλογές για εργασία , ελπίζω να υπάρχουν δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Διαφωνω στο κομματι των δουλειων.Αν θες πληροφορικη μαρκετινγκ οικονομικα ναι αθηνα ειναι μονοδρομος.Αλλα στα υπολοιπα οχι
Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 19:25 Η Riaaaa έγραψε: #45 06-07-25 19:25 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι δεν θελω γνωστο.. εχω πολλες πορτες να παω και μεγαλες.. Εγω διαλεξα να αρχισω απο τα χαμηλα να δω τι πονο τραβανε οι ανθρωποι. Εχω κανει και χειροτερα. Τωρα κανω την δουλεια ηλεκτρονικου ΙΕΚ.. ( δεν τα προτιμουν αυτα τα παιδια) και πολυ λιγο τη δικη μου. Αλλα το παω ηρεμα γιατι θελω 3 μερες δουλεια 2 σχολη και οποτε θελω να αλλαζω. Αλλα αυτο που βλεπω ειναι οτι το χρημα ειναι δυσκολο... ισως το γυρισω στην ναυτηλια αργοτερα ... μπερδεμενος ειμαι. Click για ανάπτυξη... Όταν πάρεις πτυχίο θα είσαι καλύτερα. Να κάνεις κάτι που αρεσει , μην αλλάξεις σε ναυτιλία αν δεν σου αρέσει. Κυνήγησε το κ θα βρεις σίγουρα καλη δουλεια με προοπτικές κ καλά χρήματα . Το πτυχίο πλησιάζει?? ( ειναι προσωπικά αυτά βέβαια δεν τα ρωτάμε ) ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 19:31 Ο ιωαννηs έγραψε: #46 06-07-25 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Όταν πάρεις πτυχίο θα είσαι καλύτερα. Να κάνεις κάτι που αρεσει , μην αλλάξεις σε ναυτιλία αν δεν σου αρέσει. Κυνήγησε το κ θα βρεις σίγουρα καλη δουλεια με προοπτικές κ καλά χρήματα . Το πτυχίο πλησιάζει?? ( ειναι προσωπικά αυτά βέβαια δεν τα ρωτάμε ) Click για ανάπτυξη... ε δεν θελω να γινω μπαρκαρουτσος ... να βλεπω τα πλοια απο την στερια θελω και να με πληρωμουν... εκτο ετος και εχω κατι ψηλα και διπλωματικη... τα 7 θα τα φαμε....εγω ειμαι φυσιολογικος ανθρωπος . Μετα ισως παω να δω πως αρμεγουν τις αγγελαδες στην ολλανδια..ειναι μοδα τωρα. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 19:33 Η Riaaaa έγραψε: #47 06-07-25 19:33 Όλοι πολυτεχνειο 7 χρόνια κάθονται μην σε ανγνώνει αυτό. Χαχα καλή ίδεα για τα πλοία. Το άλλο για τις αγελάδες μόδα εε?? Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 19:57 Ο Arvacon έγραψε: #48 06-07-25 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Όλοι πολυτεχνειο 7 χρόνια κάθονται μην σε ανγνώνει αυτό. Χαχα καλή ίδεα για τα πλοία. Το άλλο για τις αγελάδες μόδα εε?? Click για ανάπτυξη... Ναι, βοσκανε τριφυλ(ι)α εκει στα Βορεια... Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 21:10 Η Riaaaa έγραψε: #49 06-07-25 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Όλοι πολυτεχνειο 7 χρόνια κάθονται μην σε ανγνώνει αυτό. Χαχα καλή ίδεα για τα πλοία. Το άλλο για τις αγελάδες μόδα εε?? Click για ανάπτυξη... Φαντάσου 7 χρόνια κάθονται κ άλλοι οι οποίοι δεν δουλεύουν ή το πάνε χαλαρά . Εσύ ειδικά που δουλεύεις δεν μπορεί να σου κανένας τίποτα για την σχολή ούτε πόσα χρωστάς ούτε τίποτα. Με το πτυχίο σε καμία εταιρεία τίποτα μπορείς ? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 21:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #50 06-07-25 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Φαντάσου 7 χρόνια κάθονται κ άλλοι οι οποίοι δεν δουλεύουν ή το πάνε χαλαρά . Εσύ ειδικά που δουλεύεις δεν μπορεί να σου κανένας τίποτα για την σχολή ούτε πόσα χρωστάς ούτε τίποτα. Με το πτυχίο σε καμία εταιρεία τίποτα μπορείς ? Click για ανάπτυξη... Ε εχω κανει και εγω παλαβομαρες γιατι πιστεψα οτι δουλεια και σχολη μπορουν να περπατησουν μαζι...αμ δε. Αρχικα δουλευα σερβιτορος στην πειραϊκη σε καφε εστιατοριο...ειχα και μια ποδια γκρι με δερματινα λουρακια ειμουν τζιτζιλονι... η μαρια με εβαλε μια κολλητη απο το λυκειο... σαββατοκυριακα ειπαμε, ολη την εβδομαδα με εβαζαν.... μετα πηγα σε ενα καφε εστιατοριο γκλαμουρατο στο κεντρο πειραια..ερχοταν οι κυριες μετα ψωνια να δροσιστουν... παρασκευο σαββατοκυριακο ειπαμε ολη εβδομαδα με εβαζαν... εκει εχασα εξαμηνο. Μετα πηγα καλοκαιρι και εβαζα καλωδια και μπιζες και εσπαγα τοιχους εκει στα σπιτια που φτιαχνουν στο ελληνικο..δυσκολη δουλεια η οικοδομη. Το αφεντικο ειπε να με στειλει μυκονο να κανω δουλεια γιατι με εμπιστευοταν στα ακριβα...δεν πηγα φοβηθηκα... αυτη ηταν ανωδυνη για την σχολη...και τωρα ειμαι στα φωτοβολταϊκα..και αυτη ειναι ρυθμισμενη. Με πτυχιο με παιρνουν στη μοτορ οιλ και χωρις(με ενα δυο μαθηματα) στην μετλεν αλλα με στρατο... και αλλες με θελουν αλλα δεν μπορεις να τις ξερεις.. στα ειπα σχεδον ολα. Εσυ τι κανεις εχεις απογαλακτιστει? Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 21:57 Η Riaaaa έγραψε: #51 06-07-25 21:57 . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε εχω κανει και εγω παλαβομαρες γιατι πιστεψα οτι δουλεια και σχολη μπορουν να περπατησουν μαζι...αμ δε. Αρχικα δουλευα σερβιτορος στην πειραϊκη σε καφε εστιατοριο...ειχα και μια ποδια γκρι με δερματινα λουρακια ειμουν τζιτζιλονι... η μαρια με εβαλε μια κολλητη απο το λυκειο... σαββατοκυριακα ειπαμε, ολη την εβδομαδα με εβαζαν.... μετα πηγα σε ενα καφε εστιατοριο γκλαμουρατο στο κεντρο πειραια..ερχοταν οι κυριες μετα ψωνια να δροσιστουν... παρασκευο σαββατοκυριακο ειπαμε ολη εβδομαδα με εβαζαν... εκει εχασα εξαμηνο. Μετα πηγα καλοκαιρι και εβαζα καλωδια και μπιζες και εσπαγα τοιχους εκει στα σπιτια που φτιαχνουν στο ελληνικο..δυσκολη δουλεια η οικοδομη. Το αφεντικο ειπε να με στειλει μυκονο να κανω δουλεια γιατι με εμπιστευοταν στα ακριβα...δεν πηγα φοβηθηκα... αυτη ηταν ανωδυνη για την σχολη...και τωρα ειμαι στα φωτοβολταϊκα..και αυτη ειναι ρυθμισμενη. Με πτυχιο με παιρνουν στη μοτορ οιλ και χωρις(με ενα δυο μαθηματα) στην μετλεν αλλα με στρατο... και αλλες με θελουν αλλα δεν μπορεις να τις ξερεις.. στα ειπα σχεδον ολα. Εσυ τι κανεις εχεις απογαλακτιστει? Click για ανάπτυξη... Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιουλίου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:13 Ο ιωαννηs έγραψε: #52 06-07-25 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Να τηρούν το πρόγραμμα γιατί σε έβαζαν παραπάνω μέρες ? κορόιδο έψαχναν ? Να τους έλεγες ΣΚ δεν είπαμε τέλος μην υπάρχει εκμετάλλευση .οικοδομη δύσκολα μωρέ κούραση άστο . Όχι καφετέριες κούραση . Εκεί στην μοτο κάτι.. να πας άμα δίνουν καλά λεφτά. Εγώ για σεζόν σκεφτόμουν δεν πήγα δεν το έχω εγώ με αυτά .. πρώτη φορά σεζόν θέλω προετοιμασία. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Click για ανάπτυξη... ε ειπαμε η μοτορ οιλ θελει πτυχιο και στρατο... Ναι η οικοδομη ειναι δυσκολη αλλα ειναι μαθημα για μενα...να ξερω τι τραβανε εκει οι ανθρωποι. ε και την ηλικα μου δεν υπαρχει τοση κουραση να κανεις την μαιμου. Καλα κανεις και ξεκουραζεσαι ...σεζον ειναι δυσκολα ..θα σε βαλουν να σερβιρεις με μαγιο και θα καει η πλατουλα σου. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:13 Η Riaaaa έγραψε: #53 06-07-25 22:13 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε εχω κανει και εγω παλαβομαρες γιατι πιστεψα οτι δουλεια και σχολη μπορουν να περπατησουν μαζι...αμ δε. Αρχικα δουλευα σερβιτορος στην πειραϊκη σε καφε εστιατοριο...ειχα και μια ποδια γκρι με δερματινα λουρακια ειμουν τζιτζιλονι... η μαρια με εβαλε μια κολλητη απο το λυκειο... σαββατοκυριακα ειπαμε, ολη την εβδομαδα με εβαζαν.... μετα πηγα σε ενα καφε εστιατοριο γκλαμουρατο στο κεντρο πειραια..ερχοταν οι κυριες μετα ψωνια να δροσιστουν... παρασκευο σαββατοκυριακο ειπαμε ολη εβδομαδα με εβαζαν... εκει εχασα εξαμηνο. Μετα πηγα καλοκαιρι και εβαζα καλωδια και μπιζες και εσπαγα τοιχους εκει στα σπιτια που φτιαχνουν στο ελληνικο..δυσκολη δουλεια η οικοδομη. Το αφεντικο ειπε να με στειλει μυκονο να κανω δουλεια γιατι με εμπιστευοταν στα ακριβα...δεν πηγα φοβηθηκα... αυτη ηταν ανωδυνη για την σχολη...και τωρα ειμαι στα φωτοβολταϊκα..και αυτη ειναι ρυθμισμενη. Με πτυχιο με παιρνουν στη μοτορ οιλ και χωρις(με ενα δυο μαθηματα) στην μετλεν αλλα με στρατο... και αλλες με θελουν αλλα δεν μπορεις να τις ξερεις.. στα ειπα σχεδον ολα. Εσυ τι κανεις εχεις απογαλακτιστει? Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε ειπαμε η μοτορ οιλ θελει πτυχιο και στρατο... Ναι η οικοδομη ειναι δυσκολη αλλα ειναι μαθημα για μενα...να ξερω τι τραβανε εκει οι ανθρωποι. ε και την ηλικα μου δεν υπαρχει τοση κουραση να κανεις την μαιμου. Καλα κανεις και ξεκουραζεσαι ...σεζον ειναι δυσκολα ..θα σε βαλουν να σερβιρεις με μαγιο και θα καει η πλατουλα σου. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι επικρατεί στην σεζόν καθόλου .. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:29 Ο ιωαννηs έγραψε: #54 06-07-25 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Δεν ξέρω τι επικρατεί στην σεζόν καθόλου .. Click για ανάπτυξη... δεν χρειαζεται να μαθεις με τον ασχημο τροπο ... απο κανενα κοριτσι δεν ακουσα καλα...ενα εφυγε την πρωτη εβδομαδα. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:30 Η Riaaaa έγραψε: #55 06-07-25 22:30 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν χρειαζεται να μαθεις με τον ασχημο τροπο ... απο κανενα κοριτσι δεν ακουσα καλα...ενα εφυγε την πρωτη εβδομαδα. Click για ανάπτυξη... Τόσο άσχημα .? Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:41 Ο Guest 198007: #56 06-07-25 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Τόσο άσχημα .? Click για ανάπτυξη... Αν είχαμε κράτος πρόνοιας και Κάθετη βιομηχανία θα έπρεπε να υπάρχουν student jobs στο αντικείμενο του κάθε φοιτητή/φοιτήτριας και όχι να τους γαμούν την ψυχολογία ο κάθε μαλακισμένος που έχει καφετέρια, εστιατόριο ή beach bar και το παίζει επιχειρηματίας. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:48 Ο ιωαννηs έγραψε: #57 06-07-25 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Τόσο άσχημα .? Click για ανάπτυξη... και χειροτερα. οταν αυτες οι επιχειρησεις βασιζουν την ετησια υπαρξη τους σε εργασια 3 μηνων ..δεν εχουν δυνατοτητες ουτε να στεγασουν σωστα ουτε να δωσουν ανθρωπινες συνθηκες εργασιας ... και αναγκαζονται σε συστημα αρπαχτης και παραπλανησης. Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:50 Ο Guest 198007: #58 06-07-25 22:50 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: και χειροτερα. οταν αυτες οι επιχειρησεις βασιζουν την ετησια υπαρξη τους σε εργασια 3 μηνων ..δεν εχουν δυνατοτητες ουτε να στεγασουν σωστα ουτε να δωσουν ανθρωπινες συνθηκες εργασιας ... και αναγκαζονται σε συστημα αρπαχτης και παραπλανησης. Click για ανάπτυξη... Είμαι κατά το να δουλεύει κάποιος σεζόν και είμαι υπέρ αυτού που είπα στο προηγούμενο post. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:53 Η Riaaaa έγραψε: #59 06-07-25 22:53 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: και χειροτερα. οταν αυτες οι επιχειρησεις βασιζουν την ετησια υπαρξη τους σε εργασια 3 μηνων ..δεν εχουν δυνατοτητες ουτε να στεγασουν σωστα ουτε να δωσουν ανθρωπινες συνθηκες εργασιας ... και αναγκαζονται σε συστημα αρπαχτης και παραπλανησης. Click για ανάπτυξη... Μπα δεν πάω άστο καλύτερα να έχω την ησυχία μου . Δεν έχω δουλέψει ποτέ 8 ώρο. Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:55 Ο Guest 198007: #60 06-07-25 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Μπα δεν πάω άστο καλύτερα να έχω την ησυχία μου . Δεν έχω δουλέψει ποτέ 8 ώρο. Click για ανάπτυξη... Την καλύτερη δουλεία κάνεις. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: osnsjsn Mixalis! redpointer Ilias__ gianikit andromaxh07 zahis giorgos5002 giannis06 Vagelis30 kotininaa ihvv patoma Atrlef antonis97 Sotiris 12 Fwteini69 nickd friesnchocolate Leo komm Ersa Pars3c Giannis_19 katia.m aris65 bigguy psychoticwaltz st.krf elefther1ou_ ang12_012 Lathy Nala Corfu kitty sakplat Unboxholics thenutritionist Drscientist abyssiniancat tsiobieman Kallon mimis korlef Kafkinos gravou 3gam panosT436 waakaq tzoulio Κλημεντίνη Maynard angies Scandal Ilikntas chester20080 MariaApo geneticist gegeorgiou90 Debugging_Daemon andreouk jYanniss panaman Asterias54 Hmmytheos sachinidou jkhkh iiTzArismaltor_ termiii Jesse_ unlucky_o thewitcher Papastergiou Orestakos George2025 vint75 thepigod762 krys Arvacon geoster kyriako AggelikiGr str07 Indecisive2 peris68 SomeSleepyKid Entropy24 Nick_Athens thanasarasz crankshaft345 FNC_Sophia F1L1PAS Giota_pel marina.marina maritina07 paan panosalex7 mvas MANUELMANUEL chrismpd sophieee dstnprr Startx0 ειδήμων Lia 2006 Xryssa Friday's Alf Johnk korydallos maria271 Samleeuff elef chrisvran Albert 123 userguest trifasikodiavasma allall1 GeorgePap2003 Dr. Gl. Luminous Panatha mono vaspa chemist Wonderkid Anna.chr pinkheart Paragontas7000 lain Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι δεν θελω γνωστο.. εχω πολλες πορτες να παω και μεγαλες.. Εγω διαλεξα να αρχισω απο τα χαμηλα να δω τι πονο τραβανε οι ανθρωποι. Εχω κανει και χειροτερα. Τωρα κανω την δουλεια ηλεκτρονικου ΙΕΚ.. ( δεν τα προτιμουν αυτα τα παιδια) και πολυ λιγο τη δικη μου. Αλλα το παω ηρεμα γιατι θελω 3 μερες δουλεια 2 σχολη και οποτε θελω να αλλαζω. Αλλα αυτο που βλεπω ειναι οτι το χρημα ειναι δυσκολο... ισως το γυρισω στην ναυτηλια αργοτερα ... μπερδεμενος ειμαι. Click για ανάπτυξη... Όταν πάρεις πτυχίο θα είσαι καλύτερα. Να κάνεις κάτι που αρεσει , μην αλλάξεις σε ναυτιλία αν δεν σου αρέσει. Κυνήγησε το κ θα βρεις σίγουρα καλη δουλεια με προοπτικές κ καλά χρήματα . Το πτυχίο πλησιάζει?? ( ειναι προσωπικά αυτά βέβαια δεν τα ρωτάμε )
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 19:31 Ο ιωαννηs έγραψε: #46 06-07-25 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Όταν πάρεις πτυχίο θα είσαι καλύτερα. Να κάνεις κάτι που αρεσει , μην αλλάξεις σε ναυτιλία αν δεν σου αρέσει. Κυνήγησε το κ θα βρεις σίγουρα καλη δουλεια με προοπτικές κ καλά χρήματα . Το πτυχίο πλησιάζει?? ( ειναι προσωπικά αυτά βέβαια δεν τα ρωτάμε ) Click για ανάπτυξη... ε δεν θελω να γινω μπαρκαρουτσος ... να βλεπω τα πλοια απο την στερια θελω και να με πληρωμουν... εκτο ετος και εχω κατι ψηλα και διπλωματικη... τα 7 θα τα φαμε....εγω ειμαι φυσιολογικος ανθρωπος . Μετα ισως παω να δω πως αρμεγουν τις αγγελαδες στην ολλανδια..ειναι μοδα τωρα. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 19:33 Η Riaaaa έγραψε: #47 06-07-25 19:33 Όλοι πολυτεχνειο 7 χρόνια κάθονται μην σε ανγνώνει αυτό. Χαχα καλή ίδεα για τα πλοία. Το άλλο για τις αγελάδες μόδα εε?? Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 19:57 Ο Arvacon έγραψε: #48 06-07-25 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Όλοι πολυτεχνειο 7 χρόνια κάθονται μην σε ανγνώνει αυτό. Χαχα καλή ίδεα για τα πλοία. Το άλλο για τις αγελάδες μόδα εε?? Click για ανάπτυξη... Ναι, βοσκανε τριφυλ(ι)α εκει στα Βορεια... Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 21:10 Η Riaaaa έγραψε: #49 06-07-25 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Όλοι πολυτεχνειο 7 χρόνια κάθονται μην σε ανγνώνει αυτό. Χαχα καλή ίδεα για τα πλοία. Το άλλο για τις αγελάδες μόδα εε?? Click για ανάπτυξη... Φαντάσου 7 χρόνια κάθονται κ άλλοι οι οποίοι δεν δουλεύουν ή το πάνε χαλαρά . Εσύ ειδικά που δουλεύεις δεν μπορεί να σου κανένας τίποτα για την σχολή ούτε πόσα χρωστάς ούτε τίποτα. Με το πτυχίο σε καμία εταιρεία τίποτα μπορείς ? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 21:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #50 06-07-25 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Φαντάσου 7 χρόνια κάθονται κ άλλοι οι οποίοι δεν δουλεύουν ή το πάνε χαλαρά . Εσύ ειδικά που δουλεύεις δεν μπορεί να σου κανένας τίποτα για την σχολή ούτε πόσα χρωστάς ούτε τίποτα. Με το πτυχίο σε καμία εταιρεία τίποτα μπορείς ? Click για ανάπτυξη... Ε εχω κανει και εγω παλαβομαρες γιατι πιστεψα οτι δουλεια και σχολη μπορουν να περπατησουν μαζι...αμ δε. Αρχικα δουλευα σερβιτορος στην πειραϊκη σε καφε εστιατοριο...ειχα και μια ποδια γκρι με δερματινα λουρακια ειμουν τζιτζιλονι... η μαρια με εβαλε μια κολλητη απο το λυκειο... σαββατοκυριακα ειπαμε, ολη την εβδομαδα με εβαζαν.... μετα πηγα σε ενα καφε εστιατοριο γκλαμουρατο στο κεντρο πειραια..ερχοταν οι κυριες μετα ψωνια να δροσιστουν... παρασκευο σαββατοκυριακο ειπαμε ολη εβδομαδα με εβαζαν... εκει εχασα εξαμηνο. Μετα πηγα καλοκαιρι και εβαζα καλωδια και μπιζες και εσπαγα τοιχους εκει στα σπιτια που φτιαχνουν στο ελληνικο..δυσκολη δουλεια η οικοδομη. Το αφεντικο ειπε να με στειλει μυκονο να κανω δουλεια γιατι με εμπιστευοταν στα ακριβα...δεν πηγα φοβηθηκα... αυτη ηταν ανωδυνη για την σχολη...και τωρα ειμαι στα φωτοβολταϊκα..και αυτη ειναι ρυθμισμενη. Με πτυχιο με παιρνουν στη μοτορ οιλ και χωρις(με ενα δυο μαθηματα) στην μετλεν αλλα με στρατο... και αλλες με θελουν αλλα δεν μπορεις να τις ξερεις.. στα ειπα σχεδον ολα. Εσυ τι κανεις εχεις απογαλακτιστει? Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 21:57 Η Riaaaa έγραψε: #51 06-07-25 21:57 . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε εχω κανει και εγω παλαβομαρες γιατι πιστεψα οτι δουλεια και σχολη μπορουν να περπατησουν μαζι...αμ δε. Αρχικα δουλευα σερβιτορος στην πειραϊκη σε καφε εστιατοριο...ειχα και μια ποδια γκρι με δερματινα λουρακια ειμουν τζιτζιλονι... η μαρια με εβαλε μια κολλητη απο το λυκειο... σαββατοκυριακα ειπαμε, ολη την εβδομαδα με εβαζαν.... μετα πηγα σε ενα καφε εστιατοριο γκλαμουρατο στο κεντρο πειραια..ερχοταν οι κυριες μετα ψωνια να δροσιστουν... παρασκευο σαββατοκυριακο ειπαμε ολη εβδομαδα με εβαζαν... εκει εχασα εξαμηνο. Μετα πηγα καλοκαιρι και εβαζα καλωδια και μπιζες και εσπαγα τοιχους εκει στα σπιτια που φτιαχνουν στο ελληνικο..δυσκολη δουλεια η οικοδομη. Το αφεντικο ειπε να με στειλει μυκονο να κανω δουλεια γιατι με εμπιστευοταν στα ακριβα...δεν πηγα φοβηθηκα... αυτη ηταν ανωδυνη για την σχολη...και τωρα ειμαι στα φωτοβολταϊκα..και αυτη ειναι ρυθμισμενη. Με πτυχιο με παιρνουν στη μοτορ οιλ και χωρις(με ενα δυο μαθηματα) στην μετλεν αλλα με στρατο... και αλλες με θελουν αλλα δεν μπορεις να τις ξερεις.. στα ειπα σχεδον ολα. Εσυ τι κανεις εχεις απογαλακτιστει? Click για ανάπτυξη... Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιουλίου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:13 Ο ιωαννηs έγραψε: #52 06-07-25 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Να τηρούν το πρόγραμμα γιατί σε έβαζαν παραπάνω μέρες ? κορόιδο έψαχναν ? Να τους έλεγες ΣΚ δεν είπαμε τέλος μην υπάρχει εκμετάλλευση .οικοδομη δύσκολα μωρέ κούραση άστο . Όχι καφετέριες κούραση . Εκεί στην μοτο κάτι.. να πας άμα δίνουν καλά λεφτά. Εγώ για σεζόν σκεφτόμουν δεν πήγα δεν το έχω εγώ με αυτά .. πρώτη φορά σεζόν θέλω προετοιμασία. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Click για ανάπτυξη... ε ειπαμε η μοτορ οιλ θελει πτυχιο και στρατο... Ναι η οικοδομη ειναι δυσκολη αλλα ειναι μαθημα για μενα...να ξερω τι τραβανε εκει οι ανθρωποι. ε και την ηλικα μου δεν υπαρχει τοση κουραση να κανεις την μαιμου. Καλα κανεις και ξεκουραζεσαι ...σεζον ειναι δυσκολα ..θα σε βαλουν να σερβιρεις με μαγιο και θα καει η πλατουλα σου. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:13 Η Riaaaa έγραψε: #53 06-07-25 22:13 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε εχω κανει και εγω παλαβομαρες γιατι πιστεψα οτι δουλεια και σχολη μπορουν να περπατησουν μαζι...αμ δε. Αρχικα δουλευα σερβιτορος στην πειραϊκη σε καφε εστιατοριο...ειχα και μια ποδια γκρι με δερματινα λουρακια ειμουν τζιτζιλονι... η μαρια με εβαλε μια κολλητη απο το λυκειο... σαββατοκυριακα ειπαμε, ολη την εβδομαδα με εβαζαν.... μετα πηγα σε ενα καφε εστιατοριο γκλαμουρατο στο κεντρο πειραια..ερχοταν οι κυριες μετα ψωνια να δροσιστουν... παρασκευο σαββατοκυριακο ειπαμε ολη εβδομαδα με εβαζαν... εκει εχασα εξαμηνο. Μετα πηγα καλοκαιρι και εβαζα καλωδια και μπιζες και εσπαγα τοιχους εκει στα σπιτια που φτιαχνουν στο ελληνικο..δυσκολη δουλεια η οικοδομη. Το αφεντικο ειπε να με στειλει μυκονο να κανω δουλεια γιατι με εμπιστευοταν στα ακριβα...δεν πηγα φοβηθηκα... αυτη ηταν ανωδυνη για την σχολη...και τωρα ειμαι στα φωτοβολταϊκα..και αυτη ειναι ρυθμισμενη. Με πτυχιο με παιρνουν στη μοτορ οιλ και χωρις(με ενα δυο μαθηματα) στην μετλεν αλλα με στρατο... και αλλες με θελουν αλλα δεν μπορεις να τις ξερεις.. στα ειπα σχεδον ολα. Εσυ τι κανεις εχεις απογαλακτιστει? Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε ειπαμε η μοτορ οιλ θελει πτυχιο και στρατο... Ναι η οικοδομη ειναι δυσκολη αλλα ειναι μαθημα για μενα...να ξερω τι τραβανε εκει οι ανθρωποι. ε και την ηλικα μου δεν υπαρχει τοση κουραση να κανεις την μαιμου. Καλα κανεις και ξεκουραζεσαι ...σεζον ειναι δυσκολα ..θα σε βαλουν να σερβιρεις με μαγιο και θα καει η πλατουλα σου. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι επικρατεί στην σεζόν καθόλου .. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:29 Ο ιωαννηs έγραψε: #54 06-07-25 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Δεν ξέρω τι επικρατεί στην σεζόν καθόλου .. Click για ανάπτυξη... δεν χρειαζεται να μαθεις με τον ασχημο τροπο ... απο κανενα κοριτσι δεν ακουσα καλα...ενα εφυγε την πρωτη εβδομαδα. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:30 Η Riaaaa έγραψε: #55 06-07-25 22:30 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν χρειαζεται να μαθεις με τον ασχημο τροπο ... απο κανενα κοριτσι δεν ακουσα καλα...ενα εφυγε την πρωτη εβδομαδα. Click για ανάπτυξη... Τόσο άσχημα .? Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:41 Ο Guest 198007: #56 06-07-25 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Τόσο άσχημα .? Click για ανάπτυξη... Αν είχαμε κράτος πρόνοιας και Κάθετη βιομηχανία θα έπρεπε να υπάρχουν student jobs στο αντικείμενο του κάθε φοιτητή/φοιτήτριας και όχι να τους γαμούν την ψυχολογία ο κάθε μαλακισμένος που έχει καφετέρια, εστιατόριο ή beach bar και το παίζει επιχειρηματίας. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:48 Ο ιωαννηs έγραψε: #57 06-07-25 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Τόσο άσχημα .? Click για ανάπτυξη... και χειροτερα. οταν αυτες οι επιχειρησεις βασιζουν την ετησια υπαρξη τους σε εργασια 3 μηνων ..δεν εχουν δυνατοτητες ουτε να στεγασουν σωστα ουτε να δωσουν ανθρωπινες συνθηκες εργασιας ... και αναγκαζονται σε συστημα αρπαχτης και παραπλανησης. Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:50 Ο Guest 198007: #58 06-07-25 22:50 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: και χειροτερα. οταν αυτες οι επιχειρησεις βασιζουν την ετησια υπαρξη τους σε εργασια 3 μηνων ..δεν εχουν δυνατοτητες ουτε να στεγασουν σωστα ουτε να δωσουν ανθρωπινες συνθηκες εργασιας ... και αναγκαζονται σε συστημα αρπαχτης και παραπλανησης. Click για ανάπτυξη... Είμαι κατά το να δουλεύει κάποιος σεζόν και είμαι υπέρ αυτού που είπα στο προηγούμενο post. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:53 Η Riaaaa έγραψε: #59 06-07-25 22:53 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: και χειροτερα. οταν αυτες οι επιχειρησεις βασιζουν την ετησια υπαρξη τους σε εργασια 3 μηνων ..δεν εχουν δυνατοτητες ουτε να στεγασουν σωστα ουτε να δωσουν ανθρωπινες συνθηκες εργασιας ... και αναγκαζονται σε συστημα αρπαχτης και παραπλανησης. Click για ανάπτυξη... Μπα δεν πάω άστο καλύτερα να έχω την ησυχία μου . Δεν έχω δουλέψει ποτέ 8 ώρο. Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:55 Ο Guest 198007: #60 06-07-25 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Μπα δεν πάω άστο καλύτερα να έχω την ησυχία μου . Δεν έχω δουλέψει ποτέ 8 ώρο. Click για ανάπτυξη... Την καλύτερη δουλεία κάνεις. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: osnsjsn Mixalis! redpointer Ilias__ gianikit andromaxh07 zahis giorgos5002 giannis06 Vagelis30 kotininaa ihvv patoma Atrlef antonis97 Sotiris 12 Fwteini69 nickd friesnchocolate Leo komm Ersa Pars3c Giannis_19 katia.m aris65 bigguy psychoticwaltz st.krf elefther1ou_ ang12_012 Lathy Nala Corfu kitty sakplat Unboxholics thenutritionist Drscientist abyssiniancat tsiobieman Kallon mimis korlef Kafkinos gravou 3gam panosT436 waakaq tzoulio Κλημεντίνη Maynard angies Scandal Ilikntas chester20080 MariaApo geneticist gegeorgiou90 Debugging_Daemon andreouk jYanniss panaman Asterias54 Hmmytheos sachinidou jkhkh iiTzArismaltor_ termiii Jesse_ unlucky_o thewitcher Papastergiou Orestakos George2025 vint75 thepigod762 krys Arvacon geoster kyriako AggelikiGr str07 Indecisive2 peris68 SomeSleepyKid Entropy24 Nick_Athens thanasarasz crankshaft345 FNC_Sophia F1L1PAS Giota_pel marina.marina maritina07 paan panosalex7 mvas MANUELMANUEL chrismpd sophieee dstnprr Startx0 ειδήμων Lia 2006 Xryssa Friday's Alf Johnk korydallos maria271 Samleeuff elef chrisvran Albert 123 userguest trifasikodiavasma allall1 GeorgePap2003 Dr. Gl. Luminous Panatha mono vaspa chemist Wonderkid Anna.chr pinkheart Paragontas7000 lain Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Όταν πάρεις πτυχίο θα είσαι καλύτερα. Να κάνεις κάτι που αρεσει , μην αλλάξεις σε ναυτιλία αν δεν σου αρέσει. Κυνήγησε το κ θα βρεις σίγουρα καλη δουλεια με προοπτικές κ καλά χρήματα . Το πτυχίο πλησιάζει?? ( ειναι προσωπικά αυτά βέβαια δεν τα ρωτάμε ) Click για ανάπτυξη... ε δεν θελω να γινω μπαρκαρουτσος ... να βλεπω τα πλοια απο την στερια θελω και να με πληρωμουν... εκτο ετος και εχω κατι ψηλα και διπλωματικη... τα 7 θα τα φαμε....εγω ειμαι φυσιολογικος ανθρωπος . Μετα ισως παω να δω πως αρμεγουν τις αγγελαδες στην ολλανδια..ειναι μοδα τωρα.
Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 19:33 Η Riaaaa έγραψε: #47 06-07-25 19:33 Όλοι πολυτεχνειο 7 χρόνια κάθονται μην σε ανγνώνει αυτό. Χαχα καλή ίδεα για τα πλοία. Το άλλο για τις αγελάδες μόδα εε?? Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 19:57 Ο Arvacon έγραψε: #48 06-07-25 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Όλοι πολυτεχνειο 7 χρόνια κάθονται μην σε ανγνώνει αυτό. Χαχα καλή ίδεα για τα πλοία. Το άλλο για τις αγελάδες μόδα εε?? Click για ανάπτυξη... Ναι, βοσκανε τριφυλ(ι)α εκει στα Βορεια... Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 21:10 Η Riaaaa έγραψε: #49 06-07-25 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Όλοι πολυτεχνειο 7 χρόνια κάθονται μην σε ανγνώνει αυτό. Χαχα καλή ίδεα για τα πλοία. Το άλλο για τις αγελάδες μόδα εε?? Click για ανάπτυξη... Φαντάσου 7 χρόνια κάθονται κ άλλοι οι οποίοι δεν δουλεύουν ή το πάνε χαλαρά . Εσύ ειδικά που δουλεύεις δεν μπορεί να σου κανένας τίποτα για την σχολή ούτε πόσα χρωστάς ούτε τίποτα. Με το πτυχίο σε καμία εταιρεία τίποτα μπορείς ? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 21:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #50 06-07-25 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Φαντάσου 7 χρόνια κάθονται κ άλλοι οι οποίοι δεν δουλεύουν ή το πάνε χαλαρά . Εσύ ειδικά που δουλεύεις δεν μπορεί να σου κανένας τίποτα για την σχολή ούτε πόσα χρωστάς ούτε τίποτα. Με το πτυχίο σε καμία εταιρεία τίποτα μπορείς ? Click για ανάπτυξη... Ε εχω κανει και εγω παλαβομαρες γιατι πιστεψα οτι δουλεια και σχολη μπορουν να περπατησουν μαζι...αμ δε. Αρχικα δουλευα σερβιτορος στην πειραϊκη σε καφε εστιατοριο...ειχα και μια ποδια γκρι με δερματινα λουρακια ειμουν τζιτζιλονι... η μαρια με εβαλε μια κολλητη απο το λυκειο... σαββατοκυριακα ειπαμε, ολη την εβδομαδα με εβαζαν.... μετα πηγα σε ενα καφε εστιατοριο γκλαμουρατο στο κεντρο πειραια..ερχοταν οι κυριες μετα ψωνια να δροσιστουν... παρασκευο σαββατοκυριακο ειπαμε ολη εβδομαδα με εβαζαν... εκει εχασα εξαμηνο. Μετα πηγα καλοκαιρι και εβαζα καλωδια και μπιζες και εσπαγα τοιχους εκει στα σπιτια που φτιαχνουν στο ελληνικο..δυσκολη δουλεια η οικοδομη. Το αφεντικο ειπε να με στειλει μυκονο να κανω δουλεια γιατι με εμπιστευοταν στα ακριβα...δεν πηγα φοβηθηκα... αυτη ηταν ανωδυνη για την σχολη...και τωρα ειμαι στα φωτοβολταϊκα..και αυτη ειναι ρυθμισμενη. Με πτυχιο με παιρνουν στη μοτορ οιλ και χωρις(με ενα δυο μαθηματα) στην μετλεν αλλα με στρατο... και αλλες με θελουν αλλα δεν μπορεις να τις ξερεις.. στα ειπα σχεδον ολα. Εσυ τι κανεις εχεις απογαλακτιστει? Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 21:57 Η Riaaaa έγραψε: #51 06-07-25 21:57 . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε εχω κανει και εγω παλαβομαρες γιατι πιστεψα οτι δουλεια και σχολη μπορουν να περπατησουν μαζι...αμ δε. Αρχικα δουλευα σερβιτορος στην πειραϊκη σε καφε εστιατοριο...ειχα και μια ποδια γκρι με δερματινα λουρακια ειμουν τζιτζιλονι... η μαρια με εβαλε μια κολλητη απο το λυκειο... σαββατοκυριακα ειπαμε, ολη την εβδομαδα με εβαζαν.... μετα πηγα σε ενα καφε εστιατοριο γκλαμουρατο στο κεντρο πειραια..ερχοταν οι κυριες μετα ψωνια να δροσιστουν... παρασκευο σαββατοκυριακο ειπαμε ολη εβδομαδα με εβαζαν... εκει εχασα εξαμηνο. Μετα πηγα καλοκαιρι και εβαζα καλωδια και μπιζες και εσπαγα τοιχους εκει στα σπιτια που φτιαχνουν στο ελληνικο..δυσκολη δουλεια η οικοδομη. Το αφεντικο ειπε να με στειλει μυκονο να κανω δουλεια γιατι με εμπιστευοταν στα ακριβα...δεν πηγα φοβηθηκα... αυτη ηταν ανωδυνη για την σχολη...και τωρα ειμαι στα φωτοβολταϊκα..και αυτη ειναι ρυθμισμενη. Με πτυχιο με παιρνουν στη μοτορ οιλ και χωρις(με ενα δυο μαθηματα) στην μετλεν αλλα με στρατο... και αλλες με θελουν αλλα δεν μπορεις να τις ξερεις.. στα ειπα σχεδον ολα. Εσυ τι κανεις εχεις απογαλακτιστει? Click για ανάπτυξη... Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιουλίου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:13 Ο ιωαννηs έγραψε: #52 06-07-25 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Να τηρούν το πρόγραμμα γιατί σε έβαζαν παραπάνω μέρες ? κορόιδο έψαχναν ? Να τους έλεγες ΣΚ δεν είπαμε τέλος μην υπάρχει εκμετάλλευση .οικοδομη δύσκολα μωρέ κούραση άστο . Όχι καφετέριες κούραση . Εκεί στην μοτο κάτι.. να πας άμα δίνουν καλά λεφτά. Εγώ για σεζόν σκεφτόμουν δεν πήγα δεν το έχω εγώ με αυτά .. πρώτη φορά σεζόν θέλω προετοιμασία. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Click για ανάπτυξη... ε ειπαμε η μοτορ οιλ θελει πτυχιο και στρατο... Ναι η οικοδομη ειναι δυσκολη αλλα ειναι μαθημα για μενα...να ξερω τι τραβανε εκει οι ανθρωποι. ε και την ηλικα μου δεν υπαρχει τοση κουραση να κανεις την μαιμου. Καλα κανεις και ξεκουραζεσαι ...σεζον ειναι δυσκολα ..θα σε βαλουν να σερβιρεις με μαγιο και θα καει η πλατουλα σου. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:13 Η Riaaaa έγραψε: #53 06-07-25 22:13 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε εχω κανει και εγω παλαβομαρες γιατι πιστεψα οτι δουλεια και σχολη μπορουν να περπατησουν μαζι...αμ δε. Αρχικα δουλευα σερβιτορος στην πειραϊκη σε καφε εστιατοριο...ειχα και μια ποδια γκρι με δερματινα λουρακια ειμουν τζιτζιλονι... η μαρια με εβαλε μια κολλητη απο το λυκειο... σαββατοκυριακα ειπαμε, ολη την εβδομαδα με εβαζαν.... μετα πηγα σε ενα καφε εστιατοριο γκλαμουρατο στο κεντρο πειραια..ερχοταν οι κυριες μετα ψωνια να δροσιστουν... παρασκευο σαββατοκυριακο ειπαμε ολη εβδομαδα με εβαζαν... εκει εχασα εξαμηνο. Μετα πηγα καλοκαιρι και εβαζα καλωδια και μπιζες και εσπαγα τοιχους εκει στα σπιτια που φτιαχνουν στο ελληνικο..δυσκολη δουλεια η οικοδομη. Το αφεντικο ειπε να με στειλει μυκονο να κανω δουλεια γιατι με εμπιστευοταν στα ακριβα...δεν πηγα φοβηθηκα... αυτη ηταν ανωδυνη για την σχολη...και τωρα ειμαι στα φωτοβολταϊκα..και αυτη ειναι ρυθμισμενη. Με πτυχιο με παιρνουν στη μοτορ οιλ και χωρις(με ενα δυο μαθηματα) στην μετλεν αλλα με στρατο... και αλλες με θελουν αλλα δεν μπορεις να τις ξερεις.. στα ειπα σχεδον ολα. Εσυ τι κανεις εχεις απογαλακτιστει? Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε ειπαμε η μοτορ οιλ θελει πτυχιο και στρατο... Ναι η οικοδομη ειναι δυσκολη αλλα ειναι μαθημα για μενα...να ξερω τι τραβανε εκει οι ανθρωποι. ε και την ηλικα μου δεν υπαρχει τοση κουραση να κανεις την μαιμου. Καλα κανεις και ξεκουραζεσαι ...σεζον ειναι δυσκολα ..θα σε βαλουν να σερβιρεις με μαγιο και θα καει η πλατουλα σου. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι επικρατεί στην σεζόν καθόλου .. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:29 Ο ιωαννηs έγραψε: #54 06-07-25 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Δεν ξέρω τι επικρατεί στην σεζόν καθόλου .. Click για ανάπτυξη... δεν χρειαζεται να μαθεις με τον ασχημο τροπο ... απο κανενα κοριτσι δεν ακουσα καλα...ενα εφυγε την πρωτη εβδομαδα. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:30 Η Riaaaa έγραψε: #55 06-07-25 22:30 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν χρειαζεται να μαθεις με τον ασχημο τροπο ... απο κανενα κοριτσι δεν ακουσα καλα...ενα εφυγε την πρωτη εβδομαδα. Click για ανάπτυξη... Τόσο άσχημα .? Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:41 Ο Guest 198007: #56 06-07-25 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Τόσο άσχημα .? Click για ανάπτυξη... Αν είχαμε κράτος πρόνοιας και Κάθετη βιομηχανία θα έπρεπε να υπάρχουν student jobs στο αντικείμενο του κάθε φοιτητή/φοιτήτριας και όχι να τους γαμούν την ψυχολογία ο κάθε μαλακισμένος που έχει καφετέρια, εστιατόριο ή beach bar και το παίζει επιχειρηματίας. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:48 Ο ιωαννηs έγραψε: #57 06-07-25 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Τόσο άσχημα .? Click για ανάπτυξη... και χειροτερα. οταν αυτες οι επιχειρησεις βασιζουν την ετησια υπαρξη τους σε εργασια 3 μηνων ..δεν εχουν δυνατοτητες ουτε να στεγασουν σωστα ουτε να δωσουν ανθρωπινες συνθηκες εργασιας ... και αναγκαζονται σε συστημα αρπαχτης και παραπλανησης. Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:50 Ο Guest 198007: #58 06-07-25 22:50 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: και χειροτερα. οταν αυτες οι επιχειρησεις βασιζουν την ετησια υπαρξη τους σε εργασια 3 μηνων ..δεν εχουν δυνατοτητες ουτε να στεγασουν σωστα ουτε να δωσουν ανθρωπινες συνθηκες εργασιας ... και αναγκαζονται σε συστημα αρπαχτης και παραπλανησης. Click για ανάπτυξη... Είμαι κατά το να δουλεύει κάποιος σεζόν και είμαι υπέρ αυτού που είπα στο προηγούμενο post. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:53 Η Riaaaa έγραψε: #59 06-07-25 22:53 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: και χειροτερα. οταν αυτες οι επιχειρησεις βασιζουν την ετησια υπαρξη τους σε εργασια 3 μηνων ..δεν εχουν δυνατοτητες ουτε να στεγασουν σωστα ουτε να δωσουν ανθρωπινες συνθηκες εργασιας ... και αναγκαζονται σε συστημα αρπαχτης και παραπλανησης. Click για ανάπτυξη... Μπα δεν πάω άστο καλύτερα να έχω την ησυχία μου . Δεν έχω δουλέψει ποτέ 8 ώρο. Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:55 Ο Guest 198007: #60 06-07-25 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Μπα δεν πάω άστο καλύτερα να έχω την ησυχία μου . Δεν έχω δουλέψει ποτέ 8 ώρο. Click για ανάπτυξη... Την καλύτερη δουλεία κάνεις. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: osnsjsn Mixalis! redpointer Ilias__ gianikit andromaxh07 zahis giorgos5002 giannis06 Vagelis30 kotininaa ihvv patoma Atrlef antonis97 Sotiris 12 Fwteini69 nickd friesnchocolate Leo komm Ersa Pars3c Giannis_19 katia.m aris65 bigguy psychoticwaltz st.krf elefther1ou_ ang12_012 Lathy Nala Corfu kitty sakplat Unboxholics thenutritionist Drscientist abyssiniancat tsiobieman Kallon mimis korlef Kafkinos gravou 3gam panosT436 waakaq tzoulio Κλημεντίνη Maynard angies Scandal Ilikntas chester20080 MariaApo geneticist gegeorgiou90 Debugging_Daemon andreouk jYanniss panaman Asterias54 Hmmytheos sachinidou jkhkh iiTzArismaltor_ termiii Jesse_ unlucky_o thewitcher Papastergiou Orestakos George2025 vint75 thepigod762 krys Arvacon geoster kyriako AggelikiGr str07 Indecisive2 peris68 SomeSleepyKid Entropy24 Nick_Athens thanasarasz crankshaft345 FNC_Sophia F1L1PAS Giota_pel marina.marina maritina07 paan panosalex7 mvas MANUELMANUEL chrismpd sophieee dstnprr Startx0 ειδήμων Lia 2006 Xryssa Friday's Alf Johnk korydallos maria271 Samleeuff elef chrisvran Albert 123 userguest trifasikodiavasma allall1 GeorgePap2003 Dr. Gl. Luminous Panatha mono vaspa chemist Wonderkid Anna.chr pinkheart Paragontas7000 lain Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όλοι πολυτεχνειο 7 χρόνια κάθονται μην σε ανγνώνει αυτό. Χαχα καλή ίδεα για τα πλοία. Το άλλο για τις αγελάδες μόδα εε??
Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 19:57 Ο Arvacon έγραψε: #48 06-07-25 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Όλοι πολυτεχνειο 7 χρόνια κάθονται μην σε ανγνώνει αυτό. Χαχα καλή ίδεα για τα πλοία. Το άλλο για τις αγελάδες μόδα εε?? Click για ανάπτυξη... Ναι, βοσκανε τριφυλ(ι)α εκει στα Βορεια... Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 21:10 Η Riaaaa έγραψε: #49 06-07-25 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Όλοι πολυτεχνειο 7 χρόνια κάθονται μην σε ανγνώνει αυτό. Χαχα καλή ίδεα για τα πλοία. Το άλλο για τις αγελάδες μόδα εε?? Click για ανάπτυξη... Φαντάσου 7 χρόνια κάθονται κ άλλοι οι οποίοι δεν δουλεύουν ή το πάνε χαλαρά . Εσύ ειδικά που δουλεύεις δεν μπορεί να σου κανένας τίποτα για την σχολή ούτε πόσα χρωστάς ούτε τίποτα. Με το πτυχίο σε καμία εταιρεία τίποτα μπορείς ? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 21:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #50 06-07-25 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Φαντάσου 7 χρόνια κάθονται κ άλλοι οι οποίοι δεν δουλεύουν ή το πάνε χαλαρά . Εσύ ειδικά που δουλεύεις δεν μπορεί να σου κανένας τίποτα για την σχολή ούτε πόσα χρωστάς ούτε τίποτα. Με το πτυχίο σε καμία εταιρεία τίποτα μπορείς ? Click για ανάπτυξη... Ε εχω κανει και εγω παλαβομαρες γιατι πιστεψα οτι δουλεια και σχολη μπορουν να περπατησουν μαζι...αμ δε. Αρχικα δουλευα σερβιτορος στην πειραϊκη σε καφε εστιατοριο...ειχα και μια ποδια γκρι με δερματινα λουρακια ειμουν τζιτζιλονι... η μαρια με εβαλε μια κολλητη απο το λυκειο... σαββατοκυριακα ειπαμε, ολη την εβδομαδα με εβαζαν.... μετα πηγα σε ενα καφε εστιατοριο γκλαμουρατο στο κεντρο πειραια..ερχοταν οι κυριες μετα ψωνια να δροσιστουν... παρασκευο σαββατοκυριακο ειπαμε ολη εβδομαδα με εβαζαν... εκει εχασα εξαμηνο. Μετα πηγα καλοκαιρι και εβαζα καλωδια και μπιζες και εσπαγα τοιχους εκει στα σπιτια που φτιαχνουν στο ελληνικο..δυσκολη δουλεια η οικοδομη. Το αφεντικο ειπε να με στειλει μυκονο να κανω δουλεια γιατι με εμπιστευοταν στα ακριβα...δεν πηγα φοβηθηκα... αυτη ηταν ανωδυνη για την σχολη...και τωρα ειμαι στα φωτοβολταϊκα..και αυτη ειναι ρυθμισμενη. Με πτυχιο με παιρνουν στη μοτορ οιλ και χωρις(με ενα δυο μαθηματα) στην μετλεν αλλα με στρατο... και αλλες με θελουν αλλα δεν μπορεις να τις ξερεις.. στα ειπα σχεδον ολα. Εσυ τι κανεις εχεις απογαλακτιστει? Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 21:57 Η Riaaaa έγραψε: #51 06-07-25 21:57 . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε εχω κανει και εγω παλαβομαρες γιατι πιστεψα οτι δουλεια και σχολη μπορουν να περπατησουν μαζι...αμ δε. Αρχικα δουλευα σερβιτορος στην πειραϊκη σε καφε εστιατοριο...ειχα και μια ποδια γκρι με δερματινα λουρακια ειμουν τζιτζιλονι... η μαρια με εβαλε μια κολλητη απο το λυκειο... σαββατοκυριακα ειπαμε, ολη την εβδομαδα με εβαζαν.... μετα πηγα σε ενα καφε εστιατοριο γκλαμουρατο στο κεντρο πειραια..ερχοταν οι κυριες μετα ψωνια να δροσιστουν... παρασκευο σαββατοκυριακο ειπαμε ολη εβδομαδα με εβαζαν... εκει εχασα εξαμηνο. Μετα πηγα καλοκαιρι και εβαζα καλωδια και μπιζες και εσπαγα τοιχους εκει στα σπιτια που φτιαχνουν στο ελληνικο..δυσκολη δουλεια η οικοδομη. Το αφεντικο ειπε να με στειλει μυκονο να κανω δουλεια γιατι με εμπιστευοταν στα ακριβα...δεν πηγα φοβηθηκα... αυτη ηταν ανωδυνη για την σχολη...και τωρα ειμαι στα φωτοβολταϊκα..και αυτη ειναι ρυθμισμενη. Με πτυχιο με παιρνουν στη μοτορ οιλ και χωρις(με ενα δυο μαθηματα) στην μετλεν αλλα με στρατο... και αλλες με θελουν αλλα δεν μπορεις να τις ξερεις.. στα ειπα σχεδον ολα. Εσυ τι κανεις εχεις απογαλακτιστει? Click για ανάπτυξη... Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιουλίου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:13 Ο ιωαννηs έγραψε: #52 06-07-25 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Να τηρούν το πρόγραμμα γιατί σε έβαζαν παραπάνω μέρες ? κορόιδο έψαχναν ? Να τους έλεγες ΣΚ δεν είπαμε τέλος μην υπάρχει εκμετάλλευση .οικοδομη δύσκολα μωρέ κούραση άστο . Όχι καφετέριες κούραση . Εκεί στην μοτο κάτι.. να πας άμα δίνουν καλά λεφτά. Εγώ για σεζόν σκεφτόμουν δεν πήγα δεν το έχω εγώ με αυτά .. πρώτη φορά σεζόν θέλω προετοιμασία. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Click για ανάπτυξη... ε ειπαμε η μοτορ οιλ θελει πτυχιο και στρατο... Ναι η οικοδομη ειναι δυσκολη αλλα ειναι μαθημα για μενα...να ξερω τι τραβανε εκει οι ανθρωποι. ε και την ηλικα μου δεν υπαρχει τοση κουραση να κανεις την μαιμου. Καλα κανεις και ξεκουραζεσαι ...σεζον ειναι δυσκολα ..θα σε βαλουν να σερβιρεις με μαγιο και θα καει η πλατουλα σου. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:13 Η Riaaaa έγραψε: #53 06-07-25 22:13 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε εχω κανει και εγω παλαβομαρες γιατι πιστεψα οτι δουλεια και σχολη μπορουν να περπατησουν μαζι...αμ δε. Αρχικα δουλευα σερβιτορος στην πειραϊκη σε καφε εστιατοριο...ειχα και μια ποδια γκρι με δερματινα λουρακια ειμουν τζιτζιλονι... η μαρια με εβαλε μια κολλητη απο το λυκειο... σαββατοκυριακα ειπαμε, ολη την εβδομαδα με εβαζαν.... μετα πηγα σε ενα καφε εστιατοριο γκλαμουρατο στο κεντρο πειραια..ερχοταν οι κυριες μετα ψωνια να δροσιστουν... παρασκευο σαββατοκυριακο ειπαμε ολη εβδομαδα με εβαζαν... εκει εχασα εξαμηνο. Μετα πηγα καλοκαιρι και εβαζα καλωδια και μπιζες και εσπαγα τοιχους εκει στα σπιτια που φτιαχνουν στο ελληνικο..δυσκολη δουλεια η οικοδομη. Το αφεντικο ειπε να με στειλει μυκονο να κανω δουλεια γιατι με εμπιστευοταν στα ακριβα...δεν πηγα φοβηθηκα... αυτη ηταν ανωδυνη για την σχολη...και τωρα ειμαι στα φωτοβολταϊκα..και αυτη ειναι ρυθμισμενη. Με πτυχιο με παιρνουν στη μοτορ οιλ και χωρις(με ενα δυο μαθηματα) στην μετλεν αλλα με στρατο... και αλλες με θελουν αλλα δεν μπορεις να τις ξερεις.. στα ειπα σχεδον ολα. Εσυ τι κανεις εχεις απογαλακτιστει? Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε ειπαμε η μοτορ οιλ θελει πτυχιο και στρατο... Ναι η οικοδομη ειναι δυσκολη αλλα ειναι μαθημα για μενα...να ξερω τι τραβανε εκει οι ανθρωποι. ε και την ηλικα μου δεν υπαρχει τοση κουραση να κανεις την μαιμου. Καλα κανεις και ξεκουραζεσαι ...σεζον ειναι δυσκολα ..θα σε βαλουν να σερβιρεις με μαγιο και θα καει η πλατουλα σου. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι επικρατεί στην σεζόν καθόλου .. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:29 Ο ιωαννηs έγραψε: #54 06-07-25 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Δεν ξέρω τι επικρατεί στην σεζόν καθόλου .. Click για ανάπτυξη... δεν χρειαζεται να μαθεις με τον ασχημο τροπο ... απο κανενα κοριτσι δεν ακουσα καλα...ενα εφυγε την πρωτη εβδομαδα. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:30 Η Riaaaa έγραψε: #55 06-07-25 22:30 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν χρειαζεται να μαθεις με τον ασχημο τροπο ... απο κανενα κοριτσι δεν ακουσα καλα...ενα εφυγε την πρωτη εβδομαδα. Click για ανάπτυξη... Τόσο άσχημα .? Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:41 Ο Guest 198007: #56 06-07-25 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Τόσο άσχημα .? Click για ανάπτυξη... Αν είχαμε κράτος πρόνοιας και Κάθετη βιομηχανία θα έπρεπε να υπάρχουν student jobs στο αντικείμενο του κάθε φοιτητή/φοιτήτριας και όχι να τους γαμούν την ψυχολογία ο κάθε μαλακισμένος που έχει καφετέρια, εστιατόριο ή beach bar και το παίζει επιχειρηματίας. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:48 Ο ιωαννηs έγραψε: #57 06-07-25 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Τόσο άσχημα .? Click για ανάπτυξη... και χειροτερα. οταν αυτες οι επιχειρησεις βασιζουν την ετησια υπαρξη τους σε εργασια 3 μηνων ..δεν εχουν δυνατοτητες ουτε να στεγασουν σωστα ουτε να δωσουν ανθρωπινες συνθηκες εργασιας ... και αναγκαζονται σε συστημα αρπαχτης και παραπλανησης. Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:50 Ο Guest 198007: #58 06-07-25 22:50 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: και χειροτερα. οταν αυτες οι επιχειρησεις βασιζουν την ετησια υπαρξη τους σε εργασια 3 μηνων ..δεν εχουν δυνατοτητες ουτε να στεγασουν σωστα ουτε να δωσουν ανθρωπινες συνθηκες εργασιας ... και αναγκαζονται σε συστημα αρπαχτης και παραπλανησης. Click για ανάπτυξη... Είμαι κατά το να δουλεύει κάποιος σεζόν και είμαι υπέρ αυτού που είπα στο προηγούμενο post. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:53 Η Riaaaa έγραψε: #59 06-07-25 22:53 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: και χειροτερα. οταν αυτες οι επιχειρησεις βασιζουν την ετησια υπαρξη τους σε εργασια 3 μηνων ..δεν εχουν δυνατοτητες ουτε να στεγασουν σωστα ουτε να δωσουν ανθρωπινες συνθηκες εργασιας ... και αναγκαζονται σε συστημα αρπαχτης και παραπλανησης. Click για ανάπτυξη... Μπα δεν πάω άστο καλύτερα να έχω την ησυχία μου . Δεν έχω δουλέψει ποτέ 8 ώρο. Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:55 Ο Guest 198007: #60 06-07-25 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Μπα δεν πάω άστο καλύτερα να έχω την ησυχία μου . Δεν έχω δουλέψει ποτέ 8 ώρο. Click για ανάπτυξη... Την καλύτερη δουλεία κάνεις. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: osnsjsn Mixalis! redpointer Ilias__ gianikit andromaxh07 zahis giorgos5002 giannis06 Vagelis30 kotininaa ihvv patoma Atrlef antonis97 Sotiris 12 Fwteini69 nickd friesnchocolate Leo komm Ersa Pars3c Giannis_19 katia.m aris65 bigguy psychoticwaltz st.krf elefther1ou_ ang12_012 Lathy Nala Corfu kitty sakplat Unboxholics thenutritionist Drscientist abyssiniancat tsiobieman Kallon mimis korlef Kafkinos gravou 3gam panosT436 waakaq tzoulio Κλημεντίνη Maynard angies Scandal Ilikntas chester20080 MariaApo geneticist gegeorgiou90 Debugging_Daemon andreouk jYanniss panaman Asterias54 Hmmytheos sachinidou jkhkh iiTzArismaltor_ termiii Jesse_ unlucky_o thewitcher Papastergiou Orestakos George2025 vint75 thepigod762 krys Arvacon geoster kyriako AggelikiGr str07 Indecisive2 peris68 SomeSleepyKid Entropy24 Nick_Athens thanasarasz crankshaft345 FNC_Sophia F1L1PAS Giota_pel marina.marina maritina07 paan panosalex7 mvas MANUELMANUEL chrismpd sophieee dstnprr Startx0 ειδήμων Lia 2006 Xryssa Friday's Alf Johnk korydallos maria271 Samleeuff elef chrisvran Albert 123 userguest trifasikodiavasma allall1 GeorgePap2003 Dr. Gl. Luminous Panatha mono vaspa chemist Wonderkid Anna.chr pinkheart Paragontas7000 lain Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Όλοι πολυτεχνειο 7 χρόνια κάθονται μην σε ανγνώνει αυτό. Χαχα καλή ίδεα για τα πλοία. Το άλλο για τις αγελάδες μόδα εε?? Click για ανάπτυξη... Ναι, βοσκανε τριφυλ(ι)α εκει στα Βορεια...
Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 21:10 Η Riaaaa έγραψε: #49 06-07-25 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Όλοι πολυτεχνειο 7 χρόνια κάθονται μην σε ανγνώνει αυτό. Χαχα καλή ίδεα για τα πλοία. Το άλλο για τις αγελάδες μόδα εε?? Click για ανάπτυξη... Φαντάσου 7 χρόνια κάθονται κ άλλοι οι οποίοι δεν δουλεύουν ή το πάνε χαλαρά . Εσύ ειδικά που δουλεύεις δεν μπορεί να σου κανένας τίποτα για την σχολή ούτε πόσα χρωστάς ούτε τίποτα. Με το πτυχίο σε καμία εταιρεία τίποτα μπορείς ? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 21:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #50 06-07-25 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Φαντάσου 7 χρόνια κάθονται κ άλλοι οι οποίοι δεν δουλεύουν ή το πάνε χαλαρά . Εσύ ειδικά που δουλεύεις δεν μπορεί να σου κανένας τίποτα για την σχολή ούτε πόσα χρωστάς ούτε τίποτα. Με το πτυχίο σε καμία εταιρεία τίποτα μπορείς ? Click για ανάπτυξη... Ε εχω κανει και εγω παλαβομαρες γιατι πιστεψα οτι δουλεια και σχολη μπορουν να περπατησουν μαζι...αμ δε. Αρχικα δουλευα σερβιτορος στην πειραϊκη σε καφε εστιατοριο...ειχα και μια ποδια γκρι με δερματινα λουρακια ειμουν τζιτζιλονι... η μαρια με εβαλε μια κολλητη απο το λυκειο... σαββατοκυριακα ειπαμε, ολη την εβδομαδα με εβαζαν.... μετα πηγα σε ενα καφε εστιατοριο γκλαμουρατο στο κεντρο πειραια..ερχοταν οι κυριες μετα ψωνια να δροσιστουν... παρασκευο σαββατοκυριακο ειπαμε ολη εβδομαδα με εβαζαν... εκει εχασα εξαμηνο. Μετα πηγα καλοκαιρι και εβαζα καλωδια και μπιζες και εσπαγα τοιχους εκει στα σπιτια που φτιαχνουν στο ελληνικο..δυσκολη δουλεια η οικοδομη. Το αφεντικο ειπε να με στειλει μυκονο να κανω δουλεια γιατι με εμπιστευοταν στα ακριβα...δεν πηγα φοβηθηκα... αυτη ηταν ανωδυνη για την σχολη...και τωρα ειμαι στα φωτοβολταϊκα..και αυτη ειναι ρυθμισμενη. Με πτυχιο με παιρνουν στη μοτορ οιλ και χωρις(με ενα δυο μαθηματα) στην μετλεν αλλα με στρατο... και αλλες με θελουν αλλα δεν μπορεις να τις ξερεις.. στα ειπα σχεδον ολα. Εσυ τι κανεις εχεις απογαλακτιστει? Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 21:57 Η Riaaaa έγραψε: #51 06-07-25 21:57 . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε εχω κανει και εγω παλαβομαρες γιατι πιστεψα οτι δουλεια και σχολη μπορουν να περπατησουν μαζι...αμ δε. Αρχικα δουλευα σερβιτορος στην πειραϊκη σε καφε εστιατοριο...ειχα και μια ποδια γκρι με δερματινα λουρακια ειμουν τζιτζιλονι... η μαρια με εβαλε μια κολλητη απο το λυκειο... σαββατοκυριακα ειπαμε, ολη την εβδομαδα με εβαζαν.... μετα πηγα σε ενα καφε εστιατοριο γκλαμουρατο στο κεντρο πειραια..ερχοταν οι κυριες μετα ψωνια να δροσιστουν... παρασκευο σαββατοκυριακο ειπαμε ολη εβδομαδα με εβαζαν... εκει εχασα εξαμηνο. Μετα πηγα καλοκαιρι και εβαζα καλωδια και μπιζες και εσπαγα τοιχους εκει στα σπιτια που φτιαχνουν στο ελληνικο..δυσκολη δουλεια η οικοδομη. Το αφεντικο ειπε να με στειλει μυκονο να κανω δουλεια γιατι με εμπιστευοταν στα ακριβα...δεν πηγα φοβηθηκα... αυτη ηταν ανωδυνη για την σχολη...και τωρα ειμαι στα φωτοβολταϊκα..και αυτη ειναι ρυθμισμενη. Με πτυχιο με παιρνουν στη μοτορ οιλ και χωρις(με ενα δυο μαθηματα) στην μετλεν αλλα με στρατο... και αλλες με θελουν αλλα δεν μπορεις να τις ξερεις.. στα ειπα σχεδον ολα. Εσυ τι κανεις εχεις απογαλακτιστει? Click για ανάπτυξη... Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιουλίου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:13 Ο ιωαννηs έγραψε: #52 06-07-25 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Να τηρούν το πρόγραμμα γιατί σε έβαζαν παραπάνω μέρες ? κορόιδο έψαχναν ? Να τους έλεγες ΣΚ δεν είπαμε τέλος μην υπάρχει εκμετάλλευση .οικοδομη δύσκολα μωρέ κούραση άστο . Όχι καφετέριες κούραση . Εκεί στην μοτο κάτι.. να πας άμα δίνουν καλά λεφτά. Εγώ για σεζόν σκεφτόμουν δεν πήγα δεν το έχω εγώ με αυτά .. πρώτη φορά σεζόν θέλω προετοιμασία. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Click για ανάπτυξη... ε ειπαμε η μοτορ οιλ θελει πτυχιο και στρατο... Ναι η οικοδομη ειναι δυσκολη αλλα ειναι μαθημα για μενα...να ξερω τι τραβανε εκει οι ανθρωποι. ε και την ηλικα μου δεν υπαρχει τοση κουραση να κανεις την μαιμου. Καλα κανεις και ξεκουραζεσαι ...σεζον ειναι δυσκολα ..θα σε βαλουν να σερβιρεις με μαγιο και θα καει η πλατουλα σου. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:13 Η Riaaaa έγραψε: #53 06-07-25 22:13 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε εχω κανει και εγω παλαβομαρες γιατι πιστεψα οτι δουλεια και σχολη μπορουν να περπατησουν μαζι...αμ δε. Αρχικα δουλευα σερβιτορος στην πειραϊκη σε καφε εστιατοριο...ειχα και μια ποδια γκρι με δερματινα λουρακια ειμουν τζιτζιλονι... η μαρια με εβαλε μια κολλητη απο το λυκειο... σαββατοκυριακα ειπαμε, ολη την εβδομαδα με εβαζαν.... μετα πηγα σε ενα καφε εστιατοριο γκλαμουρατο στο κεντρο πειραια..ερχοταν οι κυριες μετα ψωνια να δροσιστουν... παρασκευο σαββατοκυριακο ειπαμε ολη εβδομαδα με εβαζαν... εκει εχασα εξαμηνο. Μετα πηγα καλοκαιρι και εβαζα καλωδια και μπιζες και εσπαγα τοιχους εκει στα σπιτια που φτιαχνουν στο ελληνικο..δυσκολη δουλεια η οικοδομη. Το αφεντικο ειπε να με στειλει μυκονο να κανω δουλεια γιατι με εμπιστευοταν στα ακριβα...δεν πηγα φοβηθηκα... αυτη ηταν ανωδυνη για την σχολη...και τωρα ειμαι στα φωτοβολταϊκα..και αυτη ειναι ρυθμισμενη. Με πτυχιο με παιρνουν στη μοτορ οιλ και χωρις(με ενα δυο μαθηματα) στην μετλεν αλλα με στρατο... και αλλες με θελουν αλλα δεν μπορεις να τις ξερεις.. στα ειπα σχεδον ολα. Εσυ τι κανεις εχεις απογαλακτιστει? Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε ειπαμε η μοτορ οιλ θελει πτυχιο και στρατο... Ναι η οικοδομη ειναι δυσκολη αλλα ειναι μαθημα για μενα...να ξερω τι τραβανε εκει οι ανθρωποι. ε και την ηλικα μου δεν υπαρχει τοση κουραση να κανεις την μαιμου. Καλα κανεις και ξεκουραζεσαι ...σεζον ειναι δυσκολα ..θα σε βαλουν να σερβιρεις με μαγιο και θα καει η πλατουλα σου. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι επικρατεί στην σεζόν καθόλου .. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:29 Ο ιωαννηs έγραψε: #54 06-07-25 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Δεν ξέρω τι επικρατεί στην σεζόν καθόλου .. Click για ανάπτυξη... δεν χρειαζεται να μαθεις με τον ασχημο τροπο ... απο κανενα κοριτσι δεν ακουσα καλα...ενα εφυγε την πρωτη εβδομαδα. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:30 Η Riaaaa έγραψε: #55 06-07-25 22:30 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν χρειαζεται να μαθεις με τον ασχημο τροπο ... απο κανενα κοριτσι δεν ακουσα καλα...ενα εφυγε την πρωτη εβδομαδα. Click για ανάπτυξη... Τόσο άσχημα .? Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:41 Ο Guest 198007: #56 06-07-25 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Τόσο άσχημα .? Click για ανάπτυξη... Αν είχαμε κράτος πρόνοιας και Κάθετη βιομηχανία θα έπρεπε να υπάρχουν student jobs στο αντικείμενο του κάθε φοιτητή/φοιτήτριας και όχι να τους γαμούν την ψυχολογία ο κάθε μαλακισμένος που έχει καφετέρια, εστιατόριο ή beach bar και το παίζει επιχειρηματίας. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:48 Ο ιωαννηs έγραψε: #57 06-07-25 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Τόσο άσχημα .? Click για ανάπτυξη... και χειροτερα. οταν αυτες οι επιχειρησεις βασιζουν την ετησια υπαρξη τους σε εργασια 3 μηνων ..δεν εχουν δυνατοτητες ουτε να στεγασουν σωστα ουτε να δωσουν ανθρωπινες συνθηκες εργασιας ... και αναγκαζονται σε συστημα αρπαχτης και παραπλανησης. Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:50 Ο Guest 198007: #58 06-07-25 22:50 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: και χειροτερα. οταν αυτες οι επιχειρησεις βασιζουν την ετησια υπαρξη τους σε εργασια 3 μηνων ..δεν εχουν δυνατοτητες ουτε να στεγασουν σωστα ουτε να δωσουν ανθρωπινες συνθηκες εργασιας ... και αναγκαζονται σε συστημα αρπαχτης και παραπλανησης. Click για ανάπτυξη... Είμαι κατά το να δουλεύει κάποιος σεζόν και είμαι υπέρ αυτού που είπα στο προηγούμενο post. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:53 Η Riaaaa έγραψε: #59 06-07-25 22:53 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: και χειροτερα. οταν αυτες οι επιχειρησεις βασιζουν την ετησια υπαρξη τους σε εργασια 3 μηνων ..δεν εχουν δυνατοτητες ουτε να στεγασουν σωστα ουτε να δωσουν ανθρωπινες συνθηκες εργασιας ... και αναγκαζονται σε συστημα αρπαχτης και παραπλανησης. Click για ανάπτυξη... Μπα δεν πάω άστο καλύτερα να έχω την ησυχία μου . Δεν έχω δουλέψει ποτέ 8 ώρο. Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:55 Ο Guest 198007: #60 06-07-25 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Μπα δεν πάω άστο καλύτερα να έχω την ησυχία μου . Δεν έχω δουλέψει ποτέ 8 ώρο. Click για ανάπτυξη... Την καλύτερη δουλεία κάνεις. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: osnsjsn Mixalis! redpointer Ilias__ gianikit andromaxh07 zahis giorgos5002 giannis06 Vagelis30 kotininaa ihvv patoma Atrlef antonis97 Sotiris 12 Fwteini69 nickd friesnchocolate Leo komm Ersa Pars3c Giannis_19 katia.m aris65 bigguy psychoticwaltz st.krf elefther1ou_ ang12_012 Lathy Nala Corfu kitty sakplat Unboxholics thenutritionist Drscientist abyssiniancat tsiobieman Kallon mimis korlef Kafkinos gravou 3gam panosT436 waakaq tzoulio Κλημεντίνη Maynard angies Scandal Ilikntas chester20080 MariaApo geneticist gegeorgiou90 Debugging_Daemon andreouk jYanniss panaman Asterias54 Hmmytheos sachinidou jkhkh iiTzArismaltor_ termiii Jesse_ unlucky_o thewitcher Papastergiou Orestakos George2025 vint75 thepigod762 krys Arvacon geoster kyriako AggelikiGr str07 Indecisive2 peris68 SomeSleepyKid Entropy24 Nick_Athens thanasarasz crankshaft345 FNC_Sophia F1L1PAS Giota_pel marina.marina maritina07 paan panosalex7 mvas MANUELMANUEL chrismpd sophieee dstnprr Startx0 ειδήμων Lia 2006 Xryssa Friday's Alf Johnk korydallos maria271 Samleeuff elef chrisvran Albert 123 userguest trifasikodiavasma allall1 GeorgePap2003 Dr. Gl. Luminous Panatha mono vaspa chemist Wonderkid Anna.chr pinkheart Paragontas7000 lain Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Όλοι πολυτεχνειο 7 χρόνια κάθονται μην σε ανγνώνει αυτό. Χαχα καλή ίδεα για τα πλοία. Το άλλο για τις αγελάδες μόδα εε?? Click για ανάπτυξη... Φαντάσου 7 χρόνια κάθονται κ άλλοι οι οποίοι δεν δουλεύουν ή το πάνε χαλαρά . Εσύ ειδικά που δουλεύεις δεν μπορεί να σου κανένας τίποτα για την σχολή ούτε πόσα χρωστάς ούτε τίποτα. Με το πτυχίο σε καμία εταιρεία τίποτα μπορείς ?
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 21:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #50 06-07-25 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Φαντάσου 7 χρόνια κάθονται κ άλλοι οι οποίοι δεν δουλεύουν ή το πάνε χαλαρά . Εσύ ειδικά που δουλεύεις δεν μπορεί να σου κανένας τίποτα για την σχολή ούτε πόσα χρωστάς ούτε τίποτα. Με το πτυχίο σε καμία εταιρεία τίποτα μπορείς ? Click για ανάπτυξη... Ε εχω κανει και εγω παλαβομαρες γιατι πιστεψα οτι δουλεια και σχολη μπορουν να περπατησουν μαζι...αμ δε. Αρχικα δουλευα σερβιτορος στην πειραϊκη σε καφε εστιατοριο...ειχα και μια ποδια γκρι με δερματινα λουρακια ειμουν τζιτζιλονι... η μαρια με εβαλε μια κολλητη απο το λυκειο... σαββατοκυριακα ειπαμε, ολη την εβδομαδα με εβαζαν.... μετα πηγα σε ενα καφε εστιατοριο γκλαμουρατο στο κεντρο πειραια..ερχοταν οι κυριες μετα ψωνια να δροσιστουν... παρασκευο σαββατοκυριακο ειπαμε ολη εβδομαδα με εβαζαν... εκει εχασα εξαμηνο. Μετα πηγα καλοκαιρι και εβαζα καλωδια και μπιζες και εσπαγα τοιχους εκει στα σπιτια που φτιαχνουν στο ελληνικο..δυσκολη δουλεια η οικοδομη. Το αφεντικο ειπε να με στειλει μυκονο να κανω δουλεια γιατι με εμπιστευοταν στα ακριβα...δεν πηγα φοβηθηκα... αυτη ηταν ανωδυνη για την σχολη...και τωρα ειμαι στα φωτοβολταϊκα..και αυτη ειναι ρυθμισμενη. Με πτυχιο με παιρνουν στη μοτορ οιλ και χωρις(με ενα δυο μαθηματα) στην μετλεν αλλα με στρατο... και αλλες με θελουν αλλα δεν μπορεις να τις ξερεις.. στα ειπα σχεδον ολα. Εσυ τι κανεις εχεις απογαλακτιστει? Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 21:57 Η Riaaaa έγραψε: #51 06-07-25 21:57 . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε εχω κανει και εγω παλαβομαρες γιατι πιστεψα οτι δουλεια και σχολη μπορουν να περπατησουν μαζι...αμ δε. Αρχικα δουλευα σερβιτορος στην πειραϊκη σε καφε εστιατοριο...ειχα και μια ποδια γκρι με δερματινα λουρακια ειμουν τζιτζιλονι... η μαρια με εβαλε μια κολλητη απο το λυκειο... σαββατοκυριακα ειπαμε, ολη την εβδομαδα με εβαζαν.... μετα πηγα σε ενα καφε εστιατοριο γκλαμουρατο στο κεντρο πειραια..ερχοταν οι κυριες μετα ψωνια να δροσιστουν... παρασκευο σαββατοκυριακο ειπαμε ολη εβδομαδα με εβαζαν... εκει εχασα εξαμηνο. Μετα πηγα καλοκαιρι και εβαζα καλωδια και μπιζες και εσπαγα τοιχους εκει στα σπιτια που φτιαχνουν στο ελληνικο..δυσκολη δουλεια η οικοδομη. Το αφεντικο ειπε να με στειλει μυκονο να κανω δουλεια γιατι με εμπιστευοταν στα ακριβα...δεν πηγα φοβηθηκα... αυτη ηταν ανωδυνη για την σχολη...και τωρα ειμαι στα φωτοβολταϊκα..και αυτη ειναι ρυθμισμενη. Με πτυχιο με παιρνουν στη μοτορ οιλ και χωρις(με ενα δυο μαθηματα) στην μετλεν αλλα με στρατο... και αλλες με θελουν αλλα δεν μπορεις να τις ξερεις.. στα ειπα σχεδον ολα. Εσυ τι κανεις εχεις απογαλακτιστει? Click για ανάπτυξη... Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιουλίου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:13 Ο ιωαννηs έγραψε: #52 06-07-25 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Να τηρούν το πρόγραμμα γιατί σε έβαζαν παραπάνω μέρες ? κορόιδο έψαχναν ? Να τους έλεγες ΣΚ δεν είπαμε τέλος μην υπάρχει εκμετάλλευση .οικοδομη δύσκολα μωρέ κούραση άστο . Όχι καφετέριες κούραση . Εκεί στην μοτο κάτι.. να πας άμα δίνουν καλά λεφτά. Εγώ για σεζόν σκεφτόμουν δεν πήγα δεν το έχω εγώ με αυτά .. πρώτη φορά σεζόν θέλω προετοιμασία. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Click για ανάπτυξη... ε ειπαμε η μοτορ οιλ θελει πτυχιο και στρατο... Ναι η οικοδομη ειναι δυσκολη αλλα ειναι μαθημα για μενα...να ξερω τι τραβανε εκει οι ανθρωποι. ε και την ηλικα μου δεν υπαρχει τοση κουραση να κανεις την μαιμου. Καλα κανεις και ξεκουραζεσαι ...σεζον ειναι δυσκολα ..θα σε βαλουν να σερβιρεις με μαγιο και θα καει η πλατουλα σου. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:13 Η Riaaaa έγραψε: #53 06-07-25 22:13 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε εχω κανει και εγω παλαβομαρες γιατι πιστεψα οτι δουλεια και σχολη μπορουν να περπατησουν μαζι...αμ δε. Αρχικα δουλευα σερβιτορος στην πειραϊκη σε καφε εστιατοριο...ειχα και μια ποδια γκρι με δερματινα λουρακια ειμουν τζιτζιλονι... η μαρια με εβαλε μια κολλητη απο το λυκειο... σαββατοκυριακα ειπαμε, ολη την εβδομαδα με εβαζαν.... μετα πηγα σε ενα καφε εστιατοριο γκλαμουρατο στο κεντρο πειραια..ερχοταν οι κυριες μετα ψωνια να δροσιστουν... παρασκευο σαββατοκυριακο ειπαμε ολη εβδομαδα με εβαζαν... εκει εχασα εξαμηνο. Μετα πηγα καλοκαιρι και εβαζα καλωδια και μπιζες και εσπαγα τοιχους εκει στα σπιτια που φτιαχνουν στο ελληνικο..δυσκολη δουλεια η οικοδομη. Το αφεντικο ειπε να με στειλει μυκονο να κανω δουλεια γιατι με εμπιστευοταν στα ακριβα...δεν πηγα φοβηθηκα... αυτη ηταν ανωδυνη για την σχολη...και τωρα ειμαι στα φωτοβολταϊκα..και αυτη ειναι ρυθμισμενη. Με πτυχιο με παιρνουν στη μοτορ οιλ και χωρις(με ενα δυο μαθηματα) στην μετλεν αλλα με στρατο... και αλλες με θελουν αλλα δεν μπορεις να τις ξερεις.. στα ειπα σχεδον ολα. Εσυ τι κανεις εχεις απογαλακτιστει? Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε ειπαμε η μοτορ οιλ θελει πτυχιο και στρατο... Ναι η οικοδομη ειναι δυσκολη αλλα ειναι μαθημα για μενα...να ξερω τι τραβανε εκει οι ανθρωποι. ε και την ηλικα μου δεν υπαρχει τοση κουραση να κανεις την μαιμου. Καλα κανεις και ξεκουραζεσαι ...σεζον ειναι δυσκολα ..θα σε βαλουν να σερβιρεις με μαγιο και θα καει η πλατουλα σου. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι επικρατεί στην σεζόν καθόλου .. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:29 Ο ιωαννηs έγραψε: #54 06-07-25 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Δεν ξέρω τι επικρατεί στην σεζόν καθόλου .. Click για ανάπτυξη... δεν χρειαζεται να μαθεις με τον ασχημο τροπο ... απο κανενα κοριτσι δεν ακουσα καλα...ενα εφυγε την πρωτη εβδομαδα. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:30 Η Riaaaa έγραψε: #55 06-07-25 22:30 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν χρειαζεται να μαθεις με τον ασχημο τροπο ... απο κανενα κοριτσι δεν ακουσα καλα...ενα εφυγε την πρωτη εβδομαδα. Click για ανάπτυξη... Τόσο άσχημα .? Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:41 Ο Guest 198007: #56 06-07-25 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Τόσο άσχημα .? Click για ανάπτυξη... Αν είχαμε κράτος πρόνοιας και Κάθετη βιομηχανία θα έπρεπε να υπάρχουν student jobs στο αντικείμενο του κάθε φοιτητή/φοιτήτριας και όχι να τους γαμούν την ψυχολογία ο κάθε μαλακισμένος που έχει καφετέρια, εστιατόριο ή beach bar και το παίζει επιχειρηματίας. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:48 Ο ιωαννηs έγραψε: #57 06-07-25 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Τόσο άσχημα .? Click για ανάπτυξη... και χειροτερα. οταν αυτες οι επιχειρησεις βασιζουν την ετησια υπαρξη τους σε εργασια 3 μηνων ..δεν εχουν δυνατοτητες ουτε να στεγασουν σωστα ουτε να δωσουν ανθρωπινες συνθηκες εργασιας ... και αναγκαζονται σε συστημα αρπαχτης και παραπλανησης. Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:50 Ο Guest 198007: #58 06-07-25 22:50 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: και χειροτερα. οταν αυτες οι επιχειρησεις βασιζουν την ετησια υπαρξη τους σε εργασια 3 μηνων ..δεν εχουν δυνατοτητες ουτε να στεγασουν σωστα ουτε να δωσουν ανθρωπινες συνθηκες εργασιας ... και αναγκαζονται σε συστημα αρπαχτης και παραπλανησης. Click για ανάπτυξη... Είμαι κατά το να δουλεύει κάποιος σεζόν και είμαι υπέρ αυτού που είπα στο προηγούμενο post. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:53 Η Riaaaa έγραψε: #59 06-07-25 22:53 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: και χειροτερα. οταν αυτες οι επιχειρησεις βασιζουν την ετησια υπαρξη τους σε εργασια 3 μηνων ..δεν εχουν δυνατοτητες ουτε να στεγασουν σωστα ουτε να δωσουν ανθρωπινες συνθηκες εργασιας ... και αναγκαζονται σε συστημα αρπαχτης και παραπλανησης. Click για ανάπτυξη... Μπα δεν πάω άστο καλύτερα να έχω την ησυχία μου . Δεν έχω δουλέψει ποτέ 8 ώρο. Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:55 Ο Guest 198007: #60 06-07-25 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Μπα δεν πάω άστο καλύτερα να έχω την ησυχία μου . Δεν έχω δουλέψει ποτέ 8 ώρο. Click για ανάπτυξη... Την καλύτερη δουλεία κάνεις. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: osnsjsn Mixalis! redpointer Ilias__ gianikit andromaxh07 zahis giorgos5002 giannis06 Vagelis30 kotininaa ihvv patoma Atrlef antonis97 Sotiris 12 Fwteini69 nickd friesnchocolate Leo komm Ersa Pars3c Giannis_19 katia.m aris65 bigguy psychoticwaltz st.krf elefther1ou_ ang12_012 Lathy Nala Corfu kitty sakplat Unboxholics thenutritionist Drscientist abyssiniancat tsiobieman Kallon mimis korlef Kafkinos gravou 3gam panosT436 waakaq tzoulio Κλημεντίνη Maynard angies Scandal Ilikntas chester20080 MariaApo geneticist gegeorgiou90 Debugging_Daemon andreouk jYanniss panaman Asterias54 Hmmytheos sachinidou jkhkh iiTzArismaltor_ termiii Jesse_ unlucky_o thewitcher Papastergiou Orestakos George2025 vint75 thepigod762 krys Arvacon geoster kyriako AggelikiGr str07 Indecisive2 peris68 SomeSleepyKid Entropy24 Nick_Athens thanasarasz crankshaft345 FNC_Sophia F1L1PAS Giota_pel marina.marina maritina07 paan panosalex7 mvas MANUELMANUEL chrismpd sophieee dstnprr Startx0 ειδήμων Lia 2006 Xryssa Friday's Alf Johnk korydallos maria271 Samleeuff elef chrisvran Albert 123 userguest trifasikodiavasma allall1 GeorgePap2003 Dr. Gl. Luminous Panatha mono vaspa chemist Wonderkid Anna.chr pinkheart Paragontas7000 lain Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Φαντάσου 7 χρόνια κάθονται κ άλλοι οι οποίοι δεν δουλεύουν ή το πάνε χαλαρά . Εσύ ειδικά που δουλεύεις δεν μπορεί να σου κανένας τίποτα για την σχολή ούτε πόσα χρωστάς ούτε τίποτα. Με το πτυχίο σε καμία εταιρεία τίποτα μπορείς ? Click για ανάπτυξη... Ε εχω κανει και εγω παλαβομαρες γιατι πιστεψα οτι δουλεια και σχολη μπορουν να περπατησουν μαζι...αμ δε. Αρχικα δουλευα σερβιτορος στην πειραϊκη σε καφε εστιατοριο...ειχα και μια ποδια γκρι με δερματινα λουρακια ειμουν τζιτζιλονι... η μαρια με εβαλε μια κολλητη απο το λυκειο... σαββατοκυριακα ειπαμε, ολη την εβδομαδα με εβαζαν.... μετα πηγα σε ενα καφε εστιατοριο γκλαμουρατο στο κεντρο πειραια..ερχοταν οι κυριες μετα ψωνια να δροσιστουν... παρασκευο σαββατοκυριακο ειπαμε ολη εβδομαδα με εβαζαν... εκει εχασα εξαμηνο. Μετα πηγα καλοκαιρι και εβαζα καλωδια και μπιζες και εσπαγα τοιχους εκει στα σπιτια που φτιαχνουν στο ελληνικο..δυσκολη δουλεια η οικοδομη. Το αφεντικο ειπε να με στειλει μυκονο να κανω δουλεια γιατι με εμπιστευοταν στα ακριβα...δεν πηγα φοβηθηκα... αυτη ηταν ανωδυνη για την σχολη...και τωρα ειμαι στα φωτοβολταϊκα..και αυτη ειναι ρυθμισμενη. Με πτυχιο με παιρνουν στη μοτορ οιλ και χωρις(με ενα δυο μαθηματα) στην μετλεν αλλα με στρατο... και αλλες με θελουν αλλα δεν μπορεις να τις ξερεις.. στα ειπα σχεδον ολα. Εσυ τι κανεις εχεις απογαλακτιστει?
Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 21:57 Η Riaaaa έγραψε: #51 06-07-25 21:57 . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε εχω κανει και εγω παλαβομαρες γιατι πιστεψα οτι δουλεια και σχολη μπορουν να περπατησουν μαζι...αμ δε. Αρχικα δουλευα σερβιτορος στην πειραϊκη σε καφε εστιατοριο...ειχα και μια ποδια γκρι με δερματινα λουρακια ειμουν τζιτζιλονι... η μαρια με εβαλε μια κολλητη απο το λυκειο... σαββατοκυριακα ειπαμε, ολη την εβδομαδα με εβαζαν.... μετα πηγα σε ενα καφε εστιατοριο γκλαμουρατο στο κεντρο πειραια..ερχοταν οι κυριες μετα ψωνια να δροσιστουν... παρασκευο σαββατοκυριακο ειπαμε ολη εβδομαδα με εβαζαν... εκει εχασα εξαμηνο. Μετα πηγα καλοκαιρι και εβαζα καλωδια και μπιζες και εσπαγα τοιχους εκει στα σπιτια που φτιαχνουν στο ελληνικο..δυσκολη δουλεια η οικοδομη. Το αφεντικο ειπε να με στειλει μυκονο να κανω δουλεια γιατι με εμπιστευοταν στα ακριβα...δεν πηγα φοβηθηκα... αυτη ηταν ανωδυνη για την σχολη...και τωρα ειμαι στα φωτοβολταϊκα..και αυτη ειναι ρυθμισμενη. Με πτυχιο με παιρνουν στη μοτορ οιλ και χωρις(με ενα δυο μαθηματα) στην μετλεν αλλα με στρατο... και αλλες με θελουν αλλα δεν μπορεις να τις ξερεις.. στα ειπα σχεδον ολα. Εσυ τι κανεις εχεις απογαλακτιστει? Click για ανάπτυξη... Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιουλίου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:13 Ο ιωαννηs έγραψε: #52 06-07-25 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Να τηρούν το πρόγραμμα γιατί σε έβαζαν παραπάνω μέρες ? κορόιδο έψαχναν ? Να τους έλεγες ΣΚ δεν είπαμε τέλος μην υπάρχει εκμετάλλευση .οικοδομη δύσκολα μωρέ κούραση άστο . Όχι καφετέριες κούραση . Εκεί στην μοτο κάτι.. να πας άμα δίνουν καλά λεφτά. Εγώ για σεζόν σκεφτόμουν δεν πήγα δεν το έχω εγώ με αυτά .. πρώτη φορά σεζόν θέλω προετοιμασία. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Click για ανάπτυξη... ε ειπαμε η μοτορ οιλ θελει πτυχιο και στρατο... Ναι η οικοδομη ειναι δυσκολη αλλα ειναι μαθημα για μενα...να ξερω τι τραβανε εκει οι ανθρωποι. ε και την ηλικα μου δεν υπαρχει τοση κουραση να κανεις την μαιμου. Καλα κανεις και ξεκουραζεσαι ...σεζον ειναι δυσκολα ..θα σε βαλουν να σερβιρεις με μαγιο και θα καει η πλατουλα σου. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:13 Η Riaaaa έγραψε: #53 06-07-25 22:13 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε εχω κανει και εγω παλαβομαρες γιατι πιστεψα οτι δουλεια και σχολη μπορουν να περπατησουν μαζι...αμ δε. Αρχικα δουλευα σερβιτορος στην πειραϊκη σε καφε εστιατοριο...ειχα και μια ποδια γκρι με δερματινα λουρακια ειμουν τζιτζιλονι... η μαρια με εβαλε μια κολλητη απο το λυκειο... σαββατοκυριακα ειπαμε, ολη την εβδομαδα με εβαζαν.... μετα πηγα σε ενα καφε εστιατοριο γκλαμουρατο στο κεντρο πειραια..ερχοταν οι κυριες μετα ψωνια να δροσιστουν... παρασκευο σαββατοκυριακο ειπαμε ολη εβδομαδα με εβαζαν... εκει εχασα εξαμηνο. Μετα πηγα καλοκαιρι και εβαζα καλωδια και μπιζες και εσπαγα τοιχους εκει στα σπιτια που φτιαχνουν στο ελληνικο..δυσκολη δουλεια η οικοδομη. Το αφεντικο ειπε να με στειλει μυκονο να κανω δουλεια γιατι με εμπιστευοταν στα ακριβα...δεν πηγα φοβηθηκα... αυτη ηταν ανωδυνη για την σχολη...και τωρα ειμαι στα φωτοβολταϊκα..και αυτη ειναι ρυθμισμενη. Με πτυχιο με παιρνουν στη μοτορ οιλ και χωρις(με ενα δυο μαθηματα) στην μετλεν αλλα με στρατο... και αλλες με θελουν αλλα δεν μπορεις να τις ξερεις.. στα ειπα σχεδον ολα. Εσυ τι κανεις εχεις απογαλακτιστει? Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε ειπαμε η μοτορ οιλ θελει πτυχιο και στρατο... Ναι η οικοδομη ειναι δυσκολη αλλα ειναι μαθημα για μενα...να ξερω τι τραβανε εκει οι ανθρωποι. ε και την ηλικα μου δεν υπαρχει τοση κουραση να κανεις την μαιμου. Καλα κανεις και ξεκουραζεσαι ...σεζον ειναι δυσκολα ..θα σε βαλουν να σερβιρεις με μαγιο και θα καει η πλατουλα σου. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι επικρατεί στην σεζόν καθόλου .. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:29 Ο ιωαννηs έγραψε: #54 06-07-25 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Δεν ξέρω τι επικρατεί στην σεζόν καθόλου .. Click για ανάπτυξη... δεν χρειαζεται να μαθεις με τον ασχημο τροπο ... απο κανενα κοριτσι δεν ακουσα καλα...ενα εφυγε την πρωτη εβδομαδα. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:30 Η Riaaaa έγραψε: #55 06-07-25 22:30 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν χρειαζεται να μαθεις με τον ασχημο τροπο ... απο κανενα κοριτσι δεν ακουσα καλα...ενα εφυγε την πρωτη εβδομαδα. Click για ανάπτυξη... Τόσο άσχημα .? Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:41 Ο Guest 198007: #56 06-07-25 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Τόσο άσχημα .? Click για ανάπτυξη... Αν είχαμε κράτος πρόνοιας και Κάθετη βιομηχανία θα έπρεπε να υπάρχουν student jobs στο αντικείμενο του κάθε φοιτητή/φοιτήτριας και όχι να τους γαμούν την ψυχολογία ο κάθε μαλακισμένος που έχει καφετέρια, εστιατόριο ή beach bar και το παίζει επιχειρηματίας. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:48 Ο ιωαννηs έγραψε: #57 06-07-25 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Τόσο άσχημα .? Click για ανάπτυξη... και χειροτερα. οταν αυτες οι επιχειρησεις βασιζουν την ετησια υπαρξη τους σε εργασια 3 μηνων ..δεν εχουν δυνατοτητες ουτε να στεγασουν σωστα ουτε να δωσουν ανθρωπινες συνθηκες εργασιας ... και αναγκαζονται σε συστημα αρπαχτης και παραπλανησης. Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:50 Ο Guest 198007: #58 06-07-25 22:50 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: και χειροτερα. οταν αυτες οι επιχειρησεις βασιζουν την ετησια υπαρξη τους σε εργασια 3 μηνων ..δεν εχουν δυνατοτητες ουτε να στεγασουν σωστα ουτε να δωσουν ανθρωπινες συνθηκες εργασιας ... και αναγκαζονται σε συστημα αρπαχτης και παραπλανησης. Click για ανάπτυξη... Είμαι κατά το να δουλεύει κάποιος σεζόν και είμαι υπέρ αυτού που είπα στο προηγούμενο post. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:53 Η Riaaaa έγραψε: #59 06-07-25 22:53 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: και χειροτερα. οταν αυτες οι επιχειρησεις βασιζουν την ετησια υπαρξη τους σε εργασια 3 μηνων ..δεν εχουν δυνατοτητες ουτε να στεγασουν σωστα ουτε να δωσουν ανθρωπινες συνθηκες εργασιας ... και αναγκαζονται σε συστημα αρπαχτης και παραπλανησης. Click για ανάπτυξη... Μπα δεν πάω άστο καλύτερα να έχω την ησυχία μου . Δεν έχω δουλέψει ποτέ 8 ώρο. Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:55 Ο Guest 198007: #60 06-07-25 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Μπα δεν πάω άστο καλύτερα να έχω την ησυχία μου . Δεν έχω δουλέψει ποτέ 8 ώρο. Click για ανάπτυξη... Την καλύτερη δουλεία κάνεις. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: osnsjsn Mixalis! redpointer Ilias__ gianikit andromaxh07 zahis giorgos5002 giannis06 Vagelis30 kotininaa ihvv patoma Atrlef antonis97 Sotiris 12 Fwteini69 nickd friesnchocolate Leo komm Ersa Pars3c Giannis_19 katia.m aris65 bigguy psychoticwaltz st.krf elefther1ou_ ang12_012 Lathy Nala Corfu kitty sakplat Unboxholics thenutritionist Drscientist abyssiniancat tsiobieman Kallon mimis korlef Kafkinos gravou 3gam panosT436 waakaq tzoulio Κλημεντίνη Maynard angies Scandal Ilikntas chester20080 MariaApo geneticist gegeorgiou90 Debugging_Daemon andreouk jYanniss panaman Asterias54 Hmmytheos sachinidou jkhkh iiTzArismaltor_ termiii Jesse_ unlucky_o thewitcher Papastergiou Orestakos George2025 vint75 thepigod762 krys Arvacon geoster kyriako AggelikiGr str07 Indecisive2 peris68 SomeSleepyKid Entropy24 Nick_Athens thanasarasz crankshaft345 FNC_Sophia F1L1PAS Giota_pel marina.marina maritina07 paan panosalex7 mvas MANUELMANUEL chrismpd sophieee dstnprr Startx0 ειδήμων Lia 2006 Xryssa Friday's Alf Johnk korydallos maria271 Samleeuff elef chrisvran Albert 123 userguest trifasikodiavasma allall1 GeorgePap2003 Dr. Gl. Luminous Panatha mono vaspa chemist Wonderkid Anna.chr pinkheart Paragontas7000 lain Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε εχω κανει και εγω παλαβομαρες γιατι πιστεψα οτι δουλεια και σχολη μπορουν να περπατησουν μαζι...αμ δε. Αρχικα δουλευα σερβιτορος στην πειραϊκη σε καφε εστιατοριο...ειχα και μια ποδια γκρι με δερματινα λουρακια ειμουν τζιτζιλονι... η μαρια με εβαλε μια κολλητη απο το λυκειο... σαββατοκυριακα ειπαμε, ολη την εβδομαδα με εβαζαν.... μετα πηγα σε ενα καφε εστιατοριο γκλαμουρατο στο κεντρο πειραια..ερχοταν οι κυριες μετα ψωνια να δροσιστουν... παρασκευο σαββατοκυριακο ειπαμε ολη εβδομαδα με εβαζαν... εκει εχασα εξαμηνο. Μετα πηγα καλοκαιρι και εβαζα καλωδια και μπιζες και εσπαγα τοιχους εκει στα σπιτια που φτιαχνουν στο ελληνικο..δυσκολη δουλεια η οικοδομη. Το αφεντικο ειπε να με στειλει μυκονο να κανω δουλεια γιατι με εμπιστευοταν στα ακριβα...δεν πηγα φοβηθηκα... αυτη ηταν ανωδυνη για την σχολη...και τωρα ειμαι στα φωτοβολταϊκα..και αυτη ειναι ρυθμισμενη. Με πτυχιο με παιρνουν στη μοτορ οιλ και χωρις(με ενα δυο μαθηματα) στην μετλεν αλλα με στρατο... και αλλες με θελουν αλλα δεν μπορεις να τις ξερεις.. στα ειπα σχεδον ολα. Εσυ τι κανεις εχεις απογαλακτιστει? Click για ανάπτυξη...
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:13 Ο ιωαννηs έγραψε: #52 06-07-25 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Να τηρούν το πρόγραμμα γιατί σε έβαζαν παραπάνω μέρες ? κορόιδο έψαχναν ? Να τους έλεγες ΣΚ δεν είπαμε τέλος μην υπάρχει εκμετάλλευση .οικοδομη δύσκολα μωρέ κούραση άστο . Όχι καφετέριες κούραση . Εκεί στην μοτο κάτι.. να πας άμα δίνουν καλά λεφτά. Εγώ για σεζόν σκεφτόμουν δεν πήγα δεν το έχω εγώ με αυτά .. πρώτη φορά σεζόν θέλω προετοιμασία. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Click για ανάπτυξη... ε ειπαμε η μοτορ οιλ θελει πτυχιο και στρατο... Ναι η οικοδομη ειναι δυσκολη αλλα ειναι μαθημα για μενα...να ξερω τι τραβανε εκει οι ανθρωποι. ε και την ηλικα μου δεν υπαρχει τοση κουραση να κανεις την μαιμου. Καλα κανεις και ξεκουραζεσαι ...σεζον ειναι δυσκολα ..θα σε βαλουν να σερβιρεις με μαγιο και θα καει η πλατουλα σου. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:13 Η Riaaaa έγραψε: #53 06-07-25 22:13 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε εχω κανει και εγω παλαβομαρες γιατι πιστεψα οτι δουλεια και σχολη μπορουν να περπατησουν μαζι...αμ δε. Αρχικα δουλευα σερβιτορος στην πειραϊκη σε καφε εστιατοριο...ειχα και μια ποδια γκρι με δερματινα λουρακια ειμουν τζιτζιλονι... η μαρια με εβαλε μια κολλητη απο το λυκειο... σαββατοκυριακα ειπαμε, ολη την εβδομαδα με εβαζαν.... μετα πηγα σε ενα καφε εστιατοριο γκλαμουρατο στο κεντρο πειραια..ερχοταν οι κυριες μετα ψωνια να δροσιστουν... παρασκευο σαββατοκυριακο ειπαμε ολη εβδομαδα με εβαζαν... εκει εχασα εξαμηνο. Μετα πηγα καλοκαιρι και εβαζα καλωδια και μπιζες και εσπαγα τοιχους εκει στα σπιτια που φτιαχνουν στο ελληνικο..δυσκολη δουλεια η οικοδομη. Το αφεντικο ειπε να με στειλει μυκονο να κανω δουλεια γιατι με εμπιστευοταν στα ακριβα...δεν πηγα φοβηθηκα... αυτη ηταν ανωδυνη για την σχολη...και τωρα ειμαι στα φωτοβολταϊκα..και αυτη ειναι ρυθμισμενη. Με πτυχιο με παιρνουν στη μοτορ οιλ και χωρις(με ενα δυο μαθηματα) στην μετλεν αλλα με στρατο... και αλλες με θελουν αλλα δεν μπορεις να τις ξερεις.. στα ειπα σχεδον ολα. Εσυ τι κανεις εχεις απογαλακτιστει? Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε ειπαμε η μοτορ οιλ θελει πτυχιο και στρατο... Ναι η οικοδομη ειναι δυσκολη αλλα ειναι μαθημα για μενα...να ξερω τι τραβανε εκει οι ανθρωποι. ε και την ηλικα μου δεν υπαρχει τοση κουραση να κανεις την μαιμου. Καλα κανεις και ξεκουραζεσαι ...σεζον ειναι δυσκολα ..θα σε βαλουν να σερβιρεις με μαγιο και θα καει η πλατουλα σου. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι επικρατεί στην σεζόν καθόλου .. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:29 Ο ιωαννηs έγραψε: #54 06-07-25 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Δεν ξέρω τι επικρατεί στην σεζόν καθόλου .. Click για ανάπτυξη... δεν χρειαζεται να μαθεις με τον ασχημο τροπο ... απο κανενα κοριτσι δεν ακουσα καλα...ενα εφυγε την πρωτη εβδομαδα. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:30 Η Riaaaa έγραψε: #55 06-07-25 22:30 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν χρειαζεται να μαθεις με τον ασχημο τροπο ... απο κανενα κοριτσι δεν ακουσα καλα...ενα εφυγε την πρωτη εβδομαδα. Click για ανάπτυξη... Τόσο άσχημα .? Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:41 Ο Guest 198007: #56 06-07-25 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Τόσο άσχημα .? Click για ανάπτυξη... Αν είχαμε κράτος πρόνοιας και Κάθετη βιομηχανία θα έπρεπε να υπάρχουν student jobs στο αντικείμενο του κάθε φοιτητή/φοιτήτριας και όχι να τους γαμούν την ψυχολογία ο κάθε μαλακισμένος που έχει καφετέρια, εστιατόριο ή beach bar και το παίζει επιχειρηματίας. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:48 Ο ιωαννηs έγραψε: #57 06-07-25 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Τόσο άσχημα .? Click για ανάπτυξη... και χειροτερα. οταν αυτες οι επιχειρησεις βασιζουν την ετησια υπαρξη τους σε εργασια 3 μηνων ..δεν εχουν δυνατοτητες ουτε να στεγασουν σωστα ουτε να δωσουν ανθρωπινες συνθηκες εργασιας ... και αναγκαζονται σε συστημα αρπαχτης και παραπλανησης. Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:50 Ο Guest 198007: #58 06-07-25 22:50 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: και χειροτερα. οταν αυτες οι επιχειρησεις βασιζουν την ετησια υπαρξη τους σε εργασια 3 μηνων ..δεν εχουν δυνατοτητες ουτε να στεγασουν σωστα ουτε να δωσουν ανθρωπινες συνθηκες εργασιας ... και αναγκαζονται σε συστημα αρπαχτης και παραπλανησης. Click για ανάπτυξη... Είμαι κατά το να δουλεύει κάποιος σεζόν και είμαι υπέρ αυτού που είπα στο προηγούμενο post. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:53 Η Riaaaa έγραψε: #59 06-07-25 22:53 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: και χειροτερα. οταν αυτες οι επιχειρησεις βασιζουν την ετησια υπαρξη τους σε εργασια 3 μηνων ..δεν εχουν δυνατοτητες ουτε να στεγασουν σωστα ουτε να δωσουν ανθρωπινες συνθηκες εργασιας ... και αναγκαζονται σε συστημα αρπαχτης και παραπλανησης. Click για ανάπτυξη... Μπα δεν πάω άστο καλύτερα να έχω την ησυχία μου . Δεν έχω δουλέψει ποτέ 8 ώρο. Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:55 Ο Guest 198007: #60 06-07-25 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Μπα δεν πάω άστο καλύτερα να έχω την ησυχία μου . Δεν έχω δουλέψει ποτέ 8 ώρο. Click για ανάπτυξη... Την καλύτερη δουλεία κάνεις. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: osnsjsn Mixalis! redpointer Ilias__ gianikit andromaxh07 zahis giorgos5002 giannis06 Vagelis30 kotininaa ihvv patoma Atrlef antonis97 Sotiris 12 Fwteini69 nickd friesnchocolate Leo komm Ersa Pars3c Giannis_19 katia.m aris65 bigguy psychoticwaltz st.krf elefther1ou_ ang12_012 Lathy Nala Corfu kitty sakplat Unboxholics thenutritionist Drscientist abyssiniancat tsiobieman Kallon mimis korlef Kafkinos gravou 3gam panosT436 waakaq tzoulio Κλημεντίνη Maynard angies Scandal Ilikntas chester20080 MariaApo geneticist gegeorgiou90 Debugging_Daemon andreouk jYanniss panaman Asterias54 Hmmytheos sachinidou jkhkh iiTzArismaltor_ termiii Jesse_ unlucky_o thewitcher Papastergiou Orestakos George2025 vint75 thepigod762 krys Arvacon geoster kyriako AggelikiGr str07 Indecisive2 peris68 SomeSleepyKid Entropy24 Nick_Athens thanasarasz crankshaft345 FNC_Sophia F1L1PAS Giota_pel marina.marina maritina07 paan panosalex7 mvas MANUELMANUEL chrismpd sophieee dstnprr Startx0 ειδήμων Lia 2006 Xryssa Friday's Alf Johnk korydallos maria271 Samleeuff elef chrisvran Albert 123 userguest trifasikodiavasma allall1 GeorgePap2003 Dr. Gl. Luminous Panatha mono vaspa chemist Wonderkid Anna.chr pinkheart Paragontas7000 lain Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Να τηρούν το πρόγραμμα γιατί σε έβαζαν παραπάνω μέρες ? κορόιδο έψαχναν ? Να τους έλεγες ΣΚ δεν είπαμε τέλος μην υπάρχει εκμετάλλευση .οικοδομη δύσκολα μωρέ κούραση άστο . Όχι καφετέριες κούραση . Εκεί στην μοτο κάτι.. να πας άμα δίνουν καλά λεφτά. Εγώ για σεζόν σκεφτόμουν δεν πήγα δεν το έχω εγώ με αυτά .. πρώτη φορά σεζόν θέλω προετοιμασία. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Click για ανάπτυξη... ε ειπαμε η μοτορ οιλ θελει πτυχιο και στρατο... Ναι η οικοδομη ειναι δυσκολη αλλα ειναι μαθημα για μενα...να ξερω τι τραβανε εκει οι ανθρωποι. ε και την ηλικα μου δεν υπαρχει τοση κουραση να κανεις την μαιμου. Καλα κανεις και ξεκουραζεσαι ...σεζον ειναι δυσκολα ..θα σε βαλουν να σερβιρεις με μαγιο και θα καει η πλατουλα σου.
Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:13 Η Riaaaa έγραψε: #53 06-07-25 22:13 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε εχω κανει και εγω παλαβομαρες γιατι πιστεψα οτι δουλεια και σχολη μπορουν να περπατησουν μαζι...αμ δε. Αρχικα δουλευα σερβιτορος στην πειραϊκη σε καφε εστιατοριο...ειχα και μια ποδια γκρι με δερματινα λουρακια ειμουν τζιτζιλονι... η μαρια με εβαλε μια κολλητη απο το λυκειο... σαββατοκυριακα ειπαμε, ολη την εβδομαδα με εβαζαν.... μετα πηγα σε ενα καφε εστιατοριο γκλαμουρατο στο κεντρο πειραια..ερχοταν οι κυριες μετα ψωνια να δροσιστουν... παρασκευο σαββατοκυριακο ειπαμε ολη εβδομαδα με εβαζαν... εκει εχασα εξαμηνο. Μετα πηγα καλοκαιρι και εβαζα καλωδια και μπιζες και εσπαγα τοιχους εκει στα σπιτια που φτιαχνουν στο ελληνικο..δυσκολη δουλεια η οικοδομη. Το αφεντικο ειπε να με στειλει μυκονο να κανω δουλεια γιατι με εμπιστευοταν στα ακριβα...δεν πηγα φοβηθηκα... αυτη ηταν ανωδυνη για την σχολη...και τωρα ειμαι στα φωτοβολταϊκα..και αυτη ειναι ρυθμισμενη. Με πτυχιο με παιρνουν στη μοτορ οιλ και χωρις(με ενα δυο μαθηματα) στην μετλεν αλλα με στρατο... και αλλες με θελουν αλλα δεν μπορεις να τις ξερεις.. στα ειπα σχεδον ολα. Εσυ τι κανεις εχεις απογαλακτιστει? Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε ειπαμε η μοτορ οιλ θελει πτυχιο και στρατο... Ναι η οικοδομη ειναι δυσκολη αλλα ειναι μαθημα για μενα...να ξερω τι τραβανε εκει οι ανθρωποι. ε και την ηλικα μου δεν υπαρχει τοση κουραση να κανεις την μαιμου. Καλα κανεις και ξεκουραζεσαι ...σεζον ειναι δυσκολα ..θα σε βαλουν να σερβιρεις με μαγιο και θα καει η πλατουλα σου. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι επικρατεί στην σεζόν καθόλου .. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:29 Ο ιωαννηs έγραψε: #54 06-07-25 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Δεν ξέρω τι επικρατεί στην σεζόν καθόλου .. Click για ανάπτυξη... δεν χρειαζεται να μαθεις με τον ασχημο τροπο ... απο κανενα κοριτσι δεν ακουσα καλα...ενα εφυγε την πρωτη εβδομαδα. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:30 Η Riaaaa έγραψε: #55 06-07-25 22:30 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν χρειαζεται να μαθεις με τον ασχημο τροπο ... απο κανενα κοριτσι δεν ακουσα καλα...ενα εφυγε την πρωτη εβδομαδα. Click για ανάπτυξη... Τόσο άσχημα .? Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:41 Ο Guest 198007: #56 06-07-25 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Τόσο άσχημα .? Click για ανάπτυξη... Αν είχαμε κράτος πρόνοιας και Κάθετη βιομηχανία θα έπρεπε να υπάρχουν student jobs στο αντικείμενο του κάθε φοιτητή/φοιτήτριας και όχι να τους γαμούν την ψυχολογία ο κάθε μαλακισμένος που έχει καφετέρια, εστιατόριο ή beach bar και το παίζει επιχειρηματίας. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:48 Ο ιωαννηs έγραψε: #57 06-07-25 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Τόσο άσχημα .? Click για ανάπτυξη... και χειροτερα. οταν αυτες οι επιχειρησεις βασιζουν την ετησια υπαρξη τους σε εργασια 3 μηνων ..δεν εχουν δυνατοτητες ουτε να στεγασουν σωστα ουτε να δωσουν ανθρωπινες συνθηκες εργασιας ... και αναγκαζονται σε συστημα αρπαχτης και παραπλανησης. Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:50 Ο Guest 198007: #58 06-07-25 22:50 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: και χειροτερα. οταν αυτες οι επιχειρησεις βασιζουν την ετησια υπαρξη τους σε εργασια 3 μηνων ..δεν εχουν δυνατοτητες ουτε να στεγασουν σωστα ουτε να δωσουν ανθρωπινες συνθηκες εργασιας ... και αναγκαζονται σε συστημα αρπαχτης και παραπλανησης. Click για ανάπτυξη... Είμαι κατά το να δουλεύει κάποιος σεζόν και είμαι υπέρ αυτού που είπα στο προηγούμενο post. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:53 Η Riaaaa έγραψε: #59 06-07-25 22:53 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: και χειροτερα. οταν αυτες οι επιχειρησεις βασιζουν την ετησια υπαρξη τους σε εργασια 3 μηνων ..δεν εχουν δυνατοτητες ουτε να στεγασουν σωστα ουτε να δωσουν ανθρωπινες συνθηκες εργασιας ... και αναγκαζονται σε συστημα αρπαχτης και παραπλανησης. Click για ανάπτυξη... Μπα δεν πάω άστο καλύτερα να έχω την ησυχία μου . Δεν έχω δουλέψει ποτέ 8 ώρο. Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:55 Ο Guest 198007: #60 06-07-25 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Μπα δεν πάω άστο καλύτερα να έχω την ησυχία μου . Δεν έχω δουλέψει ποτέ 8 ώρο. Click για ανάπτυξη... Την καλύτερη δουλεία κάνεις. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: osnsjsn Mixalis! redpointer Ilias__ gianikit andromaxh07 zahis giorgos5002 giannis06 Vagelis30 kotininaa ihvv patoma Atrlef antonis97 Sotiris 12 Fwteini69 nickd friesnchocolate Leo komm Ersa Pars3c Giannis_19 katia.m aris65 bigguy psychoticwaltz st.krf elefther1ou_ ang12_012 Lathy Nala Corfu kitty sakplat Unboxholics thenutritionist Drscientist abyssiniancat tsiobieman Kallon mimis korlef Kafkinos gravou 3gam panosT436 waakaq tzoulio Κλημεντίνη Maynard angies Scandal Ilikntas chester20080 MariaApo geneticist gegeorgiou90 Debugging_Daemon andreouk jYanniss panaman Asterias54 Hmmytheos sachinidou jkhkh iiTzArismaltor_ termiii Jesse_ unlucky_o thewitcher Papastergiou Orestakos George2025 vint75 thepigod762 krys Arvacon geoster kyriako AggelikiGr str07 Indecisive2 peris68 SomeSleepyKid Entropy24 Nick_Athens thanasarasz crankshaft345 FNC_Sophia F1L1PAS Giota_pel marina.marina maritina07 paan panosalex7 mvas MANUELMANUEL chrismpd sophieee dstnprr Startx0 ειδήμων Lia 2006 Xryssa Friday's Alf Johnk korydallos maria271 Samleeuff elef chrisvran Albert 123 userguest trifasikodiavasma allall1 GeorgePap2003 Dr. Gl. Luminous Panatha mono vaspa chemist Wonderkid Anna.chr pinkheart Paragontas7000 lain Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε εχω κανει και εγω παλαβομαρες γιατι πιστεψα οτι δουλεια και σχολη μπορουν να περπατησουν μαζι...αμ δε. Αρχικα δουλευα σερβιτορος στην πειραϊκη σε καφε εστιατοριο...ειχα και μια ποδια γκρι με δερματινα λουρακια ειμουν τζιτζιλονι... η μαρια με εβαλε μια κολλητη απο το λυκειο... σαββατοκυριακα ειπαμε, ολη την εβδομαδα με εβαζαν.... μετα πηγα σε ενα καφε εστιατοριο γκλαμουρατο στο κεντρο πειραια..ερχοταν οι κυριες μετα ψωνια να δροσιστουν... παρασκευο σαββατοκυριακο ειπαμε ολη εβδομαδα με εβαζαν... εκει εχασα εξαμηνο. Μετα πηγα καλοκαιρι και εβαζα καλωδια και μπιζες και εσπαγα τοιχους εκει στα σπιτια που φτιαχνουν στο ελληνικο..δυσκολη δουλεια η οικοδομη. Το αφεντικο ειπε να με στειλει μυκονο να κανω δουλεια γιατι με εμπιστευοταν στα ακριβα...δεν πηγα φοβηθηκα... αυτη ηταν ανωδυνη για την σχολη...και τωρα ειμαι στα φωτοβολταϊκα..και αυτη ειναι ρυθμισμενη. Με πτυχιο με παιρνουν στη μοτορ οιλ και χωρις(με ενα δυο μαθηματα) στην μετλεν αλλα με στρατο... και αλλες με θελουν αλλα δεν μπορεις να τις ξερεις.. στα ειπα σχεδον ολα. Εσυ τι κανεις εχεις απογαλακτιστει? Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε ειπαμε η μοτορ οιλ θελει πτυχιο και στρατο... Ναι η οικοδομη ειναι δυσκολη αλλα ειναι μαθημα για μενα...να ξερω τι τραβανε εκει οι ανθρωποι. ε και την ηλικα μου δεν υπαρχει τοση κουραση να κανεις την μαιμου. Καλα κανεις και ξεκουραζεσαι ...σεζον ειναι δυσκολα ..θα σε βαλουν να σερβιρεις με μαγιο και θα καει η πλατουλα σου. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι επικρατεί στην σεζόν καθόλου ..
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:29 Ο ιωαννηs έγραψε: #54 06-07-25 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Δεν ξέρω τι επικρατεί στην σεζόν καθόλου .. Click για ανάπτυξη... δεν χρειαζεται να μαθεις με τον ασχημο τροπο ... απο κανενα κοριτσι δεν ακουσα καλα...ενα εφυγε την πρωτη εβδομαδα. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:30 Η Riaaaa έγραψε: #55 06-07-25 22:30 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν χρειαζεται να μαθεις με τον ασχημο τροπο ... απο κανενα κοριτσι δεν ακουσα καλα...ενα εφυγε την πρωτη εβδομαδα. Click για ανάπτυξη... Τόσο άσχημα .? Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:41 Ο Guest 198007: #56 06-07-25 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Τόσο άσχημα .? Click για ανάπτυξη... Αν είχαμε κράτος πρόνοιας και Κάθετη βιομηχανία θα έπρεπε να υπάρχουν student jobs στο αντικείμενο του κάθε φοιτητή/φοιτήτριας και όχι να τους γαμούν την ψυχολογία ο κάθε μαλακισμένος που έχει καφετέρια, εστιατόριο ή beach bar και το παίζει επιχειρηματίας. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:48 Ο ιωαννηs έγραψε: #57 06-07-25 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Τόσο άσχημα .? Click για ανάπτυξη... και χειροτερα. οταν αυτες οι επιχειρησεις βασιζουν την ετησια υπαρξη τους σε εργασια 3 μηνων ..δεν εχουν δυνατοτητες ουτε να στεγασουν σωστα ουτε να δωσουν ανθρωπινες συνθηκες εργασιας ... και αναγκαζονται σε συστημα αρπαχτης και παραπλανησης. Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:50 Ο Guest 198007: #58 06-07-25 22:50 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: και χειροτερα. οταν αυτες οι επιχειρησεις βασιζουν την ετησια υπαρξη τους σε εργασια 3 μηνων ..δεν εχουν δυνατοτητες ουτε να στεγασουν σωστα ουτε να δωσουν ανθρωπινες συνθηκες εργασιας ... και αναγκαζονται σε συστημα αρπαχτης και παραπλανησης. Click για ανάπτυξη... Είμαι κατά το να δουλεύει κάποιος σεζόν και είμαι υπέρ αυτού που είπα στο προηγούμενο post. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:53 Η Riaaaa έγραψε: #59 06-07-25 22:53 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: και χειροτερα. οταν αυτες οι επιχειρησεις βασιζουν την ετησια υπαρξη τους σε εργασια 3 μηνων ..δεν εχουν δυνατοτητες ουτε να στεγασουν σωστα ουτε να δωσουν ανθρωπινες συνθηκες εργασιας ... και αναγκαζονται σε συστημα αρπαχτης και παραπλανησης. Click για ανάπτυξη... Μπα δεν πάω άστο καλύτερα να έχω την ησυχία μου . Δεν έχω δουλέψει ποτέ 8 ώρο. Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:55 Ο Guest 198007: #60 06-07-25 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Μπα δεν πάω άστο καλύτερα να έχω την ησυχία μου . Δεν έχω δουλέψει ποτέ 8 ώρο. Click για ανάπτυξη... Την καλύτερη δουλεία κάνεις. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: osnsjsn Mixalis! redpointer Ilias__ gianikit andromaxh07 zahis giorgos5002 giannis06 Vagelis30 kotininaa ihvv patoma Atrlef antonis97 Sotiris 12 Fwteini69 nickd friesnchocolate Leo komm Ersa Pars3c Giannis_19 katia.m aris65 bigguy psychoticwaltz st.krf elefther1ou_ ang12_012 Lathy Nala Corfu kitty sakplat Unboxholics thenutritionist Drscientist abyssiniancat tsiobieman Kallon mimis korlef Kafkinos gravou 3gam panosT436 waakaq tzoulio Κλημεντίνη Maynard angies Scandal Ilikntas chester20080 MariaApo geneticist gegeorgiou90 Debugging_Daemon andreouk jYanniss panaman Asterias54 Hmmytheos sachinidou jkhkh iiTzArismaltor_ termiii Jesse_ unlucky_o thewitcher Papastergiou Orestakos George2025 vint75 thepigod762 krys Arvacon geoster kyriako AggelikiGr str07 Indecisive2 peris68 SomeSleepyKid Entropy24 Nick_Athens thanasarasz crankshaft345 FNC_Sophia F1L1PAS Giota_pel marina.marina maritina07 paan panosalex7 mvas MANUELMANUEL chrismpd sophieee dstnprr Startx0 ειδήμων Lia 2006 Xryssa Friday's Alf Johnk korydallos maria271 Samleeuff elef chrisvran Albert 123 userguest trifasikodiavasma allall1 GeorgePap2003 Dr. Gl. Luminous Panatha mono vaspa chemist Wonderkid Anna.chr pinkheart Paragontas7000 lain Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2025 Δεν ξέρω τι επικρατεί στην σεζόν καθόλου .. Click για ανάπτυξη... δεν χρειαζεται να μαθεις με τον ασχημο τροπο ... απο κανενα κοριτσι δεν ακουσα καλα...ενα εφυγε την πρωτη εβδομαδα.
Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:30 Η Riaaaa έγραψε: #55 06-07-25 22:30 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν χρειαζεται να μαθεις με τον ασχημο τροπο ... απο κανενα κοριτσι δεν ακουσα καλα...ενα εφυγε την πρωτη εβδομαδα. Click για ανάπτυξη... Τόσο άσχημα .? Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:41 Ο Guest 198007: #56 06-07-25 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Τόσο άσχημα .? Click για ανάπτυξη... Αν είχαμε κράτος πρόνοιας και Κάθετη βιομηχανία θα έπρεπε να υπάρχουν student jobs στο αντικείμενο του κάθε φοιτητή/φοιτήτριας και όχι να τους γαμούν την ψυχολογία ο κάθε μαλακισμένος που έχει καφετέρια, εστιατόριο ή beach bar και το παίζει επιχειρηματίας. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:48 Ο ιωαννηs έγραψε: #57 06-07-25 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Τόσο άσχημα .? Click για ανάπτυξη... και χειροτερα. οταν αυτες οι επιχειρησεις βασιζουν την ετησια υπαρξη τους σε εργασια 3 μηνων ..δεν εχουν δυνατοτητες ουτε να στεγασουν σωστα ουτε να δωσουν ανθρωπινες συνθηκες εργασιας ... και αναγκαζονται σε συστημα αρπαχτης και παραπλανησης. Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:50 Ο Guest 198007: #58 06-07-25 22:50 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: και χειροτερα. οταν αυτες οι επιχειρησεις βασιζουν την ετησια υπαρξη τους σε εργασια 3 μηνων ..δεν εχουν δυνατοτητες ουτε να στεγασουν σωστα ουτε να δωσουν ανθρωπινες συνθηκες εργασιας ... και αναγκαζονται σε συστημα αρπαχτης και παραπλανησης. Click για ανάπτυξη... Είμαι κατά το να δουλεύει κάποιος σεζόν και είμαι υπέρ αυτού που είπα στο προηγούμενο post. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:53 Η Riaaaa έγραψε: #59 06-07-25 22:53 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: και χειροτερα. οταν αυτες οι επιχειρησεις βασιζουν την ετησια υπαρξη τους σε εργασια 3 μηνων ..δεν εχουν δυνατοτητες ουτε να στεγασουν σωστα ουτε να δωσουν ανθρωπινες συνθηκες εργασιας ... και αναγκαζονται σε συστημα αρπαχτης και παραπλανησης. Click για ανάπτυξη... Μπα δεν πάω άστο καλύτερα να έχω την ησυχία μου . Δεν έχω δουλέψει ποτέ 8 ώρο. Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:55 Ο Guest 198007: #60 06-07-25 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Μπα δεν πάω άστο καλύτερα να έχω την ησυχία μου . Δεν έχω δουλέψει ποτέ 8 ώρο. Click για ανάπτυξη... Την καλύτερη δουλεία κάνεις. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: osnsjsn Mixalis! redpointer Ilias__ gianikit andromaxh07 zahis giorgos5002 giannis06 Vagelis30 kotininaa ihvv patoma Atrlef antonis97 Sotiris 12 Fwteini69 nickd friesnchocolate Leo komm Ersa Pars3c Giannis_19 katia.m aris65 bigguy psychoticwaltz st.krf elefther1ou_ ang12_012 Lathy Nala Corfu kitty sakplat Unboxholics thenutritionist Drscientist abyssiniancat tsiobieman Kallon mimis korlef Kafkinos gravou 3gam panosT436 waakaq tzoulio Κλημεντίνη Maynard angies Scandal Ilikntas chester20080 MariaApo geneticist gegeorgiou90 Debugging_Daemon andreouk jYanniss panaman Asterias54 Hmmytheos sachinidou jkhkh iiTzArismaltor_ termiii Jesse_ unlucky_o thewitcher Papastergiou Orestakos George2025 vint75 thepigod762 krys Arvacon geoster kyriako AggelikiGr str07 Indecisive2 peris68 SomeSleepyKid Entropy24 Nick_Athens thanasarasz crankshaft345 FNC_Sophia F1L1PAS Giota_pel marina.marina maritina07 paan panosalex7 mvas MANUELMANUEL chrismpd sophieee dstnprr Startx0 ειδήμων Lia 2006 Xryssa Friday's Alf Johnk korydallos maria271 Samleeuff elef chrisvran Albert 123 userguest trifasikodiavasma allall1 GeorgePap2003 Dr. Gl. Luminous Panatha mono vaspa chemist Wonderkid Anna.chr pinkheart Paragontas7000 lain Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν χρειαζεται να μαθεις με τον ασχημο τροπο ... απο κανενα κοριτσι δεν ακουσα καλα...ενα εφυγε την πρωτη εβδομαδα. Click για ανάπτυξη... Τόσο άσχημα .?
Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:41 Ο Guest 198007: #56 06-07-25 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Τόσο άσχημα .? Click για ανάπτυξη... Αν είχαμε κράτος πρόνοιας και Κάθετη βιομηχανία θα έπρεπε να υπάρχουν student jobs στο αντικείμενο του κάθε φοιτητή/φοιτήτριας και όχι να τους γαμούν την ψυχολογία ο κάθε μαλακισμένος που έχει καφετέρια, εστιατόριο ή beach bar και το παίζει επιχειρηματίας. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:48 Ο ιωαννηs έγραψε: #57 06-07-25 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Τόσο άσχημα .? Click για ανάπτυξη... και χειροτερα. οταν αυτες οι επιχειρησεις βασιζουν την ετησια υπαρξη τους σε εργασια 3 μηνων ..δεν εχουν δυνατοτητες ουτε να στεγασουν σωστα ουτε να δωσουν ανθρωπινες συνθηκες εργασιας ... και αναγκαζονται σε συστημα αρπαχτης και παραπλανησης. Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:50 Ο Guest 198007: #58 06-07-25 22:50 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: και χειροτερα. οταν αυτες οι επιχειρησεις βασιζουν την ετησια υπαρξη τους σε εργασια 3 μηνων ..δεν εχουν δυνατοτητες ουτε να στεγασουν σωστα ουτε να δωσουν ανθρωπινες συνθηκες εργασιας ... και αναγκαζονται σε συστημα αρπαχτης και παραπλανησης. Click για ανάπτυξη... Είμαι κατά το να δουλεύει κάποιος σεζόν και είμαι υπέρ αυτού που είπα στο προηγούμενο post. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:53 Η Riaaaa έγραψε: #59 06-07-25 22:53 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: και χειροτερα. οταν αυτες οι επιχειρησεις βασιζουν την ετησια υπαρξη τους σε εργασια 3 μηνων ..δεν εχουν δυνατοτητες ουτε να στεγασουν σωστα ουτε να δωσουν ανθρωπινες συνθηκες εργασιας ... και αναγκαζονται σε συστημα αρπαχτης και παραπλανησης. Click για ανάπτυξη... Μπα δεν πάω άστο καλύτερα να έχω την ησυχία μου . Δεν έχω δουλέψει ποτέ 8 ώρο. Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:55 Ο Guest 198007: #60 06-07-25 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Μπα δεν πάω άστο καλύτερα να έχω την ησυχία μου . Δεν έχω δουλέψει ποτέ 8 ώρο. Click για ανάπτυξη... Την καλύτερη δουλεία κάνεις. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: osnsjsn Mixalis! redpointer Ilias__ gianikit andromaxh07 zahis giorgos5002 giannis06 Vagelis30 kotininaa ihvv patoma Atrlef antonis97 Sotiris 12 Fwteini69 nickd friesnchocolate Leo komm Ersa Pars3c Giannis_19 katia.m aris65 bigguy psychoticwaltz st.krf elefther1ou_ ang12_012 Lathy Nala Corfu kitty sakplat Unboxholics thenutritionist Drscientist abyssiniancat tsiobieman Kallon mimis korlef Kafkinos gravou 3gam panosT436 waakaq tzoulio Κλημεντίνη Maynard angies Scandal Ilikntas chester20080 MariaApo geneticist gegeorgiou90 Debugging_Daemon andreouk jYanniss panaman Asterias54 Hmmytheos sachinidou jkhkh iiTzArismaltor_ termiii Jesse_ unlucky_o thewitcher Papastergiou Orestakos George2025 vint75 thepigod762 krys Arvacon geoster kyriako AggelikiGr str07 Indecisive2 peris68 SomeSleepyKid Entropy24 Nick_Athens thanasarasz crankshaft345 FNC_Sophia F1L1PAS Giota_pel marina.marina maritina07 paan panosalex7 mvas MANUELMANUEL chrismpd sophieee dstnprr Startx0 ειδήμων Lia 2006 Xryssa Friday's Alf Johnk korydallos maria271 Samleeuff elef chrisvran Albert 123 userguest trifasikodiavasma allall1 GeorgePap2003 Dr. Gl. Luminous Panatha mono vaspa chemist Wonderkid Anna.chr pinkheart Paragontas7000 lain Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Τόσο άσχημα .? Click για ανάπτυξη... Αν είχαμε κράτος πρόνοιας και Κάθετη βιομηχανία θα έπρεπε να υπάρχουν student jobs στο αντικείμενο του κάθε φοιτητή/φοιτήτριας και όχι να τους γαμούν την ψυχολογία ο κάθε μαλακισμένος που έχει καφετέρια, εστιατόριο ή beach bar και το παίζει επιχειρηματίας.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:48 Ο ιωαννηs έγραψε: #57 06-07-25 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Τόσο άσχημα .? Click για ανάπτυξη... και χειροτερα. οταν αυτες οι επιχειρησεις βασιζουν την ετησια υπαρξη τους σε εργασια 3 μηνων ..δεν εχουν δυνατοτητες ουτε να στεγασουν σωστα ουτε να δωσουν ανθρωπινες συνθηκες εργασιας ... και αναγκαζονται σε συστημα αρπαχτης και παραπλανησης. Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:50 Ο Guest 198007: #58 06-07-25 22:50 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: και χειροτερα. οταν αυτες οι επιχειρησεις βασιζουν την ετησια υπαρξη τους σε εργασια 3 μηνων ..δεν εχουν δυνατοτητες ουτε να στεγασουν σωστα ουτε να δωσουν ανθρωπινες συνθηκες εργασιας ... και αναγκαζονται σε συστημα αρπαχτης και παραπλανησης. Click για ανάπτυξη... Είμαι κατά το να δουλεύει κάποιος σεζόν και είμαι υπέρ αυτού που είπα στο προηγούμενο post. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:53 Η Riaaaa έγραψε: #59 06-07-25 22:53 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: και χειροτερα. οταν αυτες οι επιχειρησεις βασιζουν την ετησια υπαρξη τους σε εργασια 3 μηνων ..δεν εχουν δυνατοτητες ουτε να στεγασουν σωστα ουτε να δωσουν ανθρωπινες συνθηκες εργασιας ... και αναγκαζονται σε συστημα αρπαχτης και παραπλανησης. Click για ανάπτυξη... Μπα δεν πάω άστο καλύτερα να έχω την ησυχία μου . Δεν έχω δουλέψει ποτέ 8 ώρο. Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:55 Ο Guest 198007: #60 06-07-25 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Μπα δεν πάω άστο καλύτερα να έχω την ησυχία μου . Δεν έχω δουλέψει ποτέ 8 ώρο. Click για ανάπτυξη... Την καλύτερη δουλεία κάνεις. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: osnsjsn Mixalis! redpointer Ilias__ gianikit andromaxh07 zahis giorgos5002 giannis06 Vagelis30 kotininaa ihvv patoma Atrlef antonis97 Sotiris 12 Fwteini69 nickd friesnchocolate Leo komm Ersa Pars3c Giannis_19 katia.m aris65 bigguy psychoticwaltz st.krf elefther1ou_ ang12_012 Lathy Nala Corfu kitty sakplat Unboxholics thenutritionist Drscientist abyssiniancat tsiobieman Kallon mimis korlef Kafkinos gravou 3gam panosT436 waakaq tzoulio Κλημεντίνη Maynard angies Scandal Ilikntas chester20080 MariaApo geneticist gegeorgiou90 Debugging_Daemon andreouk jYanniss panaman Asterias54 Hmmytheos sachinidou jkhkh iiTzArismaltor_ termiii Jesse_ unlucky_o thewitcher Papastergiou Orestakos George2025 vint75 thepigod762 krys Arvacon geoster kyriako AggelikiGr str07 Indecisive2 peris68 SomeSleepyKid Entropy24 Nick_Athens thanasarasz crankshaft345 FNC_Sophia F1L1PAS Giota_pel marina.marina maritina07 paan panosalex7 mvas MANUELMANUEL chrismpd sophieee dstnprr Startx0 ειδήμων Lia 2006 Xryssa Friday's Alf Johnk korydallos maria271 Samleeuff elef chrisvran Albert 123 userguest trifasikodiavasma allall1 GeorgePap2003 Dr. Gl. Luminous Panatha mono vaspa chemist Wonderkid Anna.chr pinkheart Paragontas7000 lain Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Τόσο άσχημα .? Click για ανάπτυξη... και χειροτερα. οταν αυτες οι επιχειρησεις βασιζουν την ετησια υπαρξη τους σε εργασια 3 μηνων ..δεν εχουν δυνατοτητες ουτε να στεγασουν σωστα ουτε να δωσουν ανθρωπινες συνθηκες εργασιας ... και αναγκαζονται σε συστημα αρπαχτης και παραπλανησης.
Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:50 Ο Guest 198007: #58 06-07-25 22:50 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: και χειροτερα. οταν αυτες οι επιχειρησεις βασιζουν την ετησια υπαρξη τους σε εργασια 3 μηνων ..δεν εχουν δυνατοτητες ουτε να στεγασουν σωστα ουτε να δωσουν ανθρωπινες συνθηκες εργασιας ... και αναγκαζονται σε συστημα αρπαχτης και παραπλανησης. Click για ανάπτυξη... Είμαι κατά το να δουλεύει κάποιος σεζόν και είμαι υπέρ αυτού που είπα στο προηγούμενο post. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:53 Η Riaaaa έγραψε: #59 06-07-25 22:53 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: και χειροτερα. οταν αυτες οι επιχειρησεις βασιζουν την ετησια υπαρξη τους σε εργασια 3 μηνων ..δεν εχουν δυνατοτητες ουτε να στεγασουν σωστα ουτε να δωσουν ανθρωπινες συνθηκες εργασιας ... και αναγκαζονται σε συστημα αρπαχτης και παραπλανησης. Click για ανάπτυξη... Μπα δεν πάω άστο καλύτερα να έχω την ησυχία μου . Δεν έχω δουλέψει ποτέ 8 ώρο. Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:55 Ο Guest 198007: #60 06-07-25 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Μπα δεν πάω άστο καλύτερα να έχω την ησυχία μου . Δεν έχω δουλέψει ποτέ 8 ώρο. Click για ανάπτυξη... Την καλύτερη δουλεία κάνεις. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: osnsjsn Mixalis! redpointer Ilias__ gianikit andromaxh07 zahis giorgos5002 giannis06 Vagelis30 kotininaa ihvv patoma Atrlef antonis97 Sotiris 12 Fwteini69 nickd friesnchocolate Leo komm Ersa Pars3c Giannis_19 katia.m aris65 bigguy psychoticwaltz st.krf elefther1ou_ ang12_012 Lathy Nala Corfu kitty sakplat Unboxholics thenutritionist Drscientist abyssiniancat tsiobieman Kallon mimis korlef Kafkinos gravou 3gam panosT436 waakaq tzoulio Κλημεντίνη Maynard angies Scandal Ilikntas chester20080 MariaApo geneticist gegeorgiou90 Debugging_Daemon andreouk jYanniss panaman Asterias54 Hmmytheos sachinidou jkhkh iiTzArismaltor_ termiii Jesse_ unlucky_o thewitcher Papastergiou Orestakos George2025 vint75 thepigod762 krys Arvacon geoster kyriako AggelikiGr str07 Indecisive2 peris68 SomeSleepyKid Entropy24 Nick_Athens thanasarasz crankshaft345 FNC_Sophia F1L1PAS Giota_pel marina.marina maritina07 paan panosalex7 mvas MANUELMANUEL chrismpd sophieee dstnprr Startx0 ειδήμων Lia 2006 Xryssa Friday's Alf Johnk korydallos maria271 Samleeuff elef chrisvran Albert 123 userguest trifasikodiavasma allall1 GeorgePap2003 Dr. Gl. Luminous Panatha mono vaspa chemist Wonderkid Anna.chr pinkheart Paragontas7000 lain Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: και χειροτερα. οταν αυτες οι επιχειρησεις βασιζουν την ετησια υπαρξη τους σε εργασια 3 μηνων ..δεν εχουν δυνατοτητες ουτε να στεγασουν σωστα ουτε να δωσουν ανθρωπινες συνθηκες εργασιας ... και αναγκαζονται σε συστημα αρπαχτης και παραπλανησης. Click για ανάπτυξη... Είμαι κατά το να δουλεύει κάποιος σεζόν και είμαι υπέρ αυτού που είπα στο προηγούμενο post.
Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:53 Η Riaaaa έγραψε: #59 06-07-25 22:53 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: και χειροτερα. οταν αυτες οι επιχειρησεις βασιζουν την ετησια υπαρξη τους σε εργασια 3 μηνων ..δεν εχουν δυνατοτητες ουτε να στεγασουν σωστα ουτε να δωσουν ανθρωπινες συνθηκες εργασιας ... και αναγκαζονται σε συστημα αρπαχτης και παραπλανησης. Click για ανάπτυξη... Μπα δεν πάω άστο καλύτερα να έχω την ησυχία μου . Δεν έχω δουλέψει ποτέ 8 ώρο. Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:55 Ο Guest 198007: #60 06-07-25 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Μπα δεν πάω άστο καλύτερα να έχω την ησυχία μου . Δεν έχω δουλέψει ποτέ 8 ώρο. Click για ανάπτυξη... Την καλύτερη δουλεία κάνεις. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: και χειροτερα. οταν αυτες οι επιχειρησεις βασιζουν την ετησια υπαρξη τους σε εργασια 3 μηνων ..δεν εχουν δυνατοτητες ουτε να στεγασουν σωστα ουτε να δωσουν ανθρωπινες συνθηκες εργασιας ... και αναγκαζονται σε συστημα αρπαχτης και παραπλανησης. Click για ανάπτυξη... Μπα δεν πάω άστο καλύτερα να έχω την ησυχία μου . Δεν έχω δουλέψει ποτέ 8 ώρο.
Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2025 στις 22:55 Ο Guest 198007: #60 06-07-25 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Μπα δεν πάω άστο καλύτερα να έχω την ησυχία μου . Δεν έχω δουλέψει ποτέ 8 ώρο. Click για ανάπτυξη... Την καλύτερη δουλεία κάνεις.
Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Μπα δεν πάω άστο καλύτερα να έχω την ησυχία μου . Δεν έχω δουλέψει ποτέ 8 ώρο. Click για ανάπτυξη... Την καλύτερη δουλεία κάνεις.