Olakalamallon Νεοφερμένο μέλος Η Olakalamallon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2023 στις 21:32 Η Olakalamallon: #1 30-06-23 21:32 οποιος μπορει ας δωσει ενα χερακι Than003 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Than003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 310 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2023 στις 21:52 Ο Than003 έγραψε: #2 30-06-23 21:52 Για το α) πάρε f=N/Δt για να βρεις συχνότητα και μετά ω=2πf, D=mω^2 Για το β) σκέψου ότι αφού η δύναμη επαναφοράς είναι μέγιστη το σώμα είναι σε ακραία θέση. Είναι α=-ω^2×x άρα x= + Α και βρίσκεις αρχική φάση (μπορείς και μόνη σου λογικά, βάζεις x=Αημφ). Μετά απλά αντικαθιστάς τα μεγέθη στα x,u,a=f(t). Για να βρείς ταχύτητα υπολογίζεις το μέτρο της απομάκρυνσης του σώματος από Θ.Ι. (F= -mω^x). Γράψεις από την τριγωνομετρικη : ημ^2χ + συν^2χ=1 που δίνει x^2 + u^2/ω^2 = A^2 και βρίσκεις την απόλυτη τιμή της u Olakalamallon Νεοφερμένο μέλος Η Olakalamallon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2023 στις 22:07 Η Olakalamallon: #3 30-06-23 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Than003: Για το α) πάρε f=N/Δt για να βρεις συχνότητα και μετά ω=2πf, D=mω^2 Για το β) σκέψου ότι αφού η δύναμη επαναφοράς είναι μέγιστη το σώμα είναι σε ακραία θέση. Είναι α=-ω^2×x άρα x= + Α και βρίσκεις αρχική φάση (μπορείς και μόνη σου λογικά, βάζεις x=Αημφ). Μετά απλά αντικαθιστάς τα μεγέθη στα x,u,a=f(t). Για να βρείς ταχύτητα υπολογίζεις το μέτρο της απομάκρυνσης του σώματος από Θ.Ι. (F= -mω^x). Γράψεις από την τριγωνομετρικη : ημ^2χ + συν^2χ=1 που δίνει x^2 + u^2/ω^2 = A^2 και βρίσκεις την απόλυτη τιμή της u Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ μήπως είναι εύκολο να γράψεις τα αποτελέσματα για να δω αν τα βρήκα σωστά Olakalamallon Νεοφερμένο μέλος Η Olakalamallon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2023 στις 14:01 Η Olakalamallon: #4 01-07-23 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Olakalamallon: Ευχαριστώ μήπως είναι εύκολο να γράψεις τα αποτελέσματα για να δω αν τα βρήκα σωστά Click για ανάπτυξη... Συγνωμη γαι το σπαμ αλλα δεν μου βγαινει μηπως μπορειτε να το λυσετε iiTzArismaltor_ Νεοφερμένο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2023 στις 14:18 Ο iiTzArismaltor_: #5 01-07-23 14:18 Καλησπέρα φίλε. Λέω να το κοιτάξω εγώ σε λίγα λεπτά. Μια ερώτηση, όμως, πρώτα. Μήπως έχεις κάνει κάποιο λάθος στην εκφώνηση; 157s είναι περίεργος αριθμός. Τελευταία επεξεργασία: 1 Ιουλίου 2023 Olakalamallon Νεοφερμένο μέλος Η Olakalamallon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2023 στις 15:27 Η Olakalamallon: #6 01-07-23 15:27 Αρχική Δημοσίευση από iiTzArismaltor_: Καλησπέρα φίλε. Λέω να το κοιτάξω εγώ σε λίγα λεπτά. Μια ερώτηση, όμως, πρώτα. Μήπως έχεις κάνει κάποιο λάθος στην εκφώνηση; 157s είναι περίεργος αριθμός. Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα! έτσι μας έγραψαν την εκφώνηση για αυτό δεν μου βγαίνουν φυσιολογικά αποτελέσματα ευχαριστώ πάντως φίλε Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2023 στις 16:43 Ο Dias έγραψε: #7 01-07-23 16:43 Τα νούμερα είναι μια χαρά. Τα 157s είναι διαλεγμένο γιατί π/2 = 1,57. Έτσι βγαίνει ω = 10 r/s και τα υπόλοιπα φυσιολογικά. @OlakalamallonΔεν έχει νόημα να στα δώσουμε έτοιμα. Είχες αρκετή βοήθεια. Πρέπει να προσπαθήσεις και μόνη σου. Τελευταία επεξεργασία: 1 Ιουλίου 2023 Olakalamallon Νεοφερμένο μέλος Η Olakalamallon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2023 στις 17:14 Η Olakalamallon: #8 01-07-23 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Τα νούμερα είναι μια χαρά. Τα 157s είναι διαλεγμένο γιατί π/2 = 1,57. Έτσι βγαίνει ω = 10 r/s και τα υπόλοιπα φυσιολογικά. Click για ανάπτυξη... Φιλε συγνωμη αλλα μηπως μπορεις να μου το λυσεις γιατι ζοριζομαι καπως math2arch Νεοφερμένο μέλος Ο math2arch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2023 στις 19:44 Ο math2arch: #9 01-07-23 19:44 Αγαπητή @Olakalamallon, θα ήθελες να μας ανεβάζεις τις λύσεις σου, ή έστω τις προσπάθειες που κάνεις, ώστε να γίνεται και η συζήτηση πιο εποικοδομητική; Το να παίρνεις έτοιμες λύσεις δε λέει τίποτα, παιδαγωγικά δεν είναι σωστό και δεν ξέρω αν ξεφεύγει και από το σκοπό του φόρουμ. Όσα λέω, πάντα φιλικά και με στόχο να βελτιωθείς και εσύ η ίδια. Olakalamallon Νεοφερμένο μέλος Η Olakalamallon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2023 στις 20:04 Η Olakalamallon: #10 01-07-23 20:04 Αρχική Δημοσίευση από bigxefteri: Αγαπητή @Olakalamallon, θα ήθελες να μας ανεβάζεις τις λύσεις σου, ή έστω τις προσπάθειες που κάνεις, ώστε να γίνεται και η συζήτηση πιο εποικοδομητική; Το να παίρνεις έτοιμες λύσεις δε λέει τίποτα, παιδαγωγικά δεν είναι σωστό και δεν ξέρω αν ξεφεύγει και από το σκοπό του φόρουμ. Όσα λέω, πάντα φιλικά και με στόχο να βελτιωθείς και εσύ η ίδια. Click για ανάπτυξη... Ναι βέβαια δίκιο έχεις απλά θα ήθελα να έχω τα αποτελέσματα ΜΟΝΟ για να δώ αν έχω λύσει σωστά την άσκηση αν θέλετε μπορώ να σας πω τα βήματα που ακολούθησα Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: dkwstas carnage iiTzArismaltor_ Alex53 Olakalamallon BatGuin BillyTheKid Basiliki.kiki Scandal Lydia555 Helen06 a namaves Mewmaw Magigi Marcos.Kis Jojo K Wonderkid Unboxholics suaimhneas 5tsuh1ss spring day Ness Dr. Gl. Luminous sophiaa katia.m Mary06 Marianna.diamanti Than003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Than003 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Than003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 310 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2023 στις 21:52 Ο Than003 έγραψε: #2 30-06-23 21:52 Για το α) πάρε f=N/Δt για να βρεις συχνότητα και μετά ω=2πf, D=mω^2 Για το β) σκέψου ότι αφού η δύναμη επαναφοράς είναι μέγιστη το σώμα είναι σε ακραία θέση. Είναι α=-ω^2×x άρα x= + Α και βρίσκεις αρχική φάση (μπορείς και μόνη σου λογικά, βάζεις x=Αημφ). Μετά απλά αντικαθιστάς τα μεγέθη στα x,u,a=f(t). Για να βρείς ταχύτητα υπολογίζεις το μέτρο της απομάκρυνσης του σώματος από Θ.Ι. (F= -mω^x). Γράψεις από την τριγωνομετρικη : ημ^2χ + συν^2χ=1 που δίνει x^2 + u^2/ω^2 = A^2 και βρίσκεις την απόλυτη τιμή της u Olakalamallon Νεοφερμένο μέλος Η Olakalamallon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2023 στις 22:07 Η Olakalamallon: #3 30-06-23 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Than003: Για το α) πάρε f=N/Δt για να βρεις συχνότητα και μετά ω=2πf, D=mω^2 Για το β) σκέψου ότι αφού η δύναμη επαναφοράς είναι μέγιστη το σώμα είναι σε ακραία θέση. Είναι α=-ω^2×x άρα x= + Α και βρίσκεις αρχική φάση (μπορείς και μόνη σου λογικά, βάζεις x=Αημφ). Μετά απλά αντικαθιστάς τα μεγέθη στα x,u,a=f(t). Για να βρείς ταχύτητα υπολογίζεις το μέτρο της απομάκρυνσης του σώματος από Θ.Ι. (F= -mω^x). Γράψεις από την τριγωνομετρικη : ημ^2χ + συν^2χ=1 που δίνει x^2 + u^2/ω^2 = A^2 και βρίσκεις την απόλυτη τιμή της u Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ μήπως είναι εύκολο να γράψεις τα αποτελέσματα για να δω αν τα βρήκα σωστά Olakalamallon Νεοφερμένο μέλος Η Olakalamallon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2023 στις 14:01 Η Olakalamallon: #4 01-07-23 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Olakalamallon: Ευχαριστώ μήπως είναι εύκολο να γράψεις τα αποτελέσματα για να δω αν τα βρήκα σωστά Click για ανάπτυξη... Συγνωμη γαι το σπαμ αλλα δεν μου βγαινει μηπως μπορειτε να το λυσετε iiTzArismaltor_ Νεοφερμένο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2023 στις 14:18 Ο iiTzArismaltor_: #5 01-07-23 14:18 Καλησπέρα φίλε. Λέω να το κοιτάξω εγώ σε λίγα λεπτά. Μια ερώτηση, όμως, πρώτα. Μήπως έχεις κάνει κάποιο λάθος στην εκφώνηση; 157s είναι περίεργος αριθμός. Τελευταία επεξεργασία: 1 Ιουλίου 2023 Olakalamallon Νεοφερμένο μέλος Η Olakalamallon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2023 στις 15:27 Η Olakalamallon: #6 01-07-23 15:27 Αρχική Δημοσίευση από iiTzArismaltor_: Καλησπέρα φίλε. Λέω να το κοιτάξω εγώ σε λίγα λεπτά. Μια ερώτηση, όμως, πρώτα. Μήπως έχεις κάνει κάποιο λάθος στην εκφώνηση; 157s είναι περίεργος αριθμός. Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα! έτσι μας έγραψαν την εκφώνηση για αυτό δεν μου βγαίνουν φυσιολογικά αποτελέσματα ευχαριστώ πάντως φίλε Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2023 στις 16:43 Ο Dias έγραψε: #7 01-07-23 16:43 Τα νούμερα είναι μια χαρά. Τα 157s είναι διαλεγμένο γιατί π/2 = 1,57. Έτσι βγαίνει ω = 10 r/s και τα υπόλοιπα φυσιολογικά. @OlakalamallonΔεν έχει νόημα να στα δώσουμε έτοιμα. Είχες αρκετή βοήθεια. Πρέπει να προσπαθήσεις και μόνη σου. Τελευταία επεξεργασία: 1 Ιουλίου 2023 Olakalamallon Νεοφερμένο μέλος Η Olakalamallon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2023 στις 17:14 Η Olakalamallon: #8 01-07-23 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Τα νούμερα είναι μια χαρά. Τα 157s είναι διαλεγμένο γιατί π/2 = 1,57. Έτσι βγαίνει ω = 10 r/s και τα υπόλοιπα φυσιολογικά. Click για ανάπτυξη... Φιλε συγνωμη αλλα μηπως μπορεις να μου το λυσεις γιατι ζοριζομαι καπως math2arch Νεοφερμένο μέλος Ο math2arch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2023 στις 19:44 Ο math2arch: #9 01-07-23 19:44 Αγαπητή @Olakalamallon, θα ήθελες να μας ανεβάζεις τις λύσεις σου, ή έστω τις προσπάθειες που κάνεις, ώστε να γίνεται και η συζήτηση πιο εποικοδομητική; Το να παίρνεις έτοιμες λύσεις δε λέει τίποτα, παιδαγωγικά δεν είναι σωστό και δεν ξέρω αν ξεφεύγει και από το σκοπό του φόρουμ. Όσα λέω, πάντα φιλικά και με στόχο να βελτιωθείς και εσύ η ίδια. Olakalamallon Νεοφερμένο μέλος Η Olakalamallon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2023 στις 20:04 Η Olakalamallon: #10 01-07-23 20:04 Αρχική Δημοσίευση από bigxefteri: Αγαπητή @Olakalamallon, θα ήθελες να μας ανεβάζεις τις λύσεις σου, ή έστω τις προσπάθειες που κάνεις, ώστε να γίνεται και η συζήτηση πιο εποικοδομητική; Το να παίρνεις έτοιμες λύσεις δε λέει τίποτα, παιδαγωγικά δεν είναι σωστό και δεν ξέρω αν ξεφεύγει και από το σκοπό του φόρουμ. Όσα λέω, πάντα φιλικά και με στόχο να βελτιωθείς και εσύ η ίδια. Click για ανάπτυξη... Ναι βέβαια δίκιο έχεις απλά θα ήθελα να έχω τα αποτελέσματα ΜΟΝΟ για να δώ αν έχω λύσει σωστά την άσκηση αν θέλετε μπορώ να σας πω τα βήματα που ακολούθησα Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: dkwstas carnage iiTzArismaltor_ Alex53 Olakalamallon BatGuin BillyTheKid Basiliki.kiki Scandal Lydia555 Helen06 a namaves Mewmaw Magigi Marcos.Kis Jojo K Wonderkid Unboxholics suaimhneas 5tsuh1ss spring day Ness Dr. Gl. Luminous sophiaa katia.m Mary06 Marianna.diamanti Than003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για το α) πάρε f=N/Δt για να βρεις συχνότητα και μετά ω=2πf, D=mω^2 Για το β) σκέψου ότι αφού η δύναμη επαναφοράς είναι μέγιστη το σώμα είναι σε ακραία θέση. Είναι α=-ω^2×x άρα x= + Α και βρίσκεις αρχική φάση (μπορείς και μόνη σου λογικά, βάζεις x=Αημφ). Μετά απλά αντικαθιστάς τα μεγέθη στα x,u,a=f(t). Για να βρείς ταχύτητα υπολογίζεις το μέτρο της απομάκρυνσης του σώματος από Θ.Ι. (F= -mω^x). Γράψεις από την τριγωνομετρικη : ημ^2χ + συν^2χ=1 που δίνει x^2 + u^2/ω^2 = A^2 και βρίσκεις την απόλυτη τιμή της u
Olakalamallon Νεοφερμένο μέλος Η Olakalamallon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2023 στις 22:07 Η Olakalamallon: #3 30-06-23 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Than003: Για το α) πάρε f=N/Δt για να βρεις συχνότητα και μετά ω=2πf, D=mω^2 Για το β) σκέψου ότι αφού η δύναμη επαναφοράς είναι μέγιστη το σώμα είναι σε ακραία θέση. Είναι α=-ω^2×x άρα x= + Α και βρίσκεις αρχική φάση (μπορείς και μόνη σου λογικά, βάζεις x=Αημφ). Μετά απλά αντικαθιστάς τα μεγέθη στα x,u,a=f(t). Για να βρείς ταχύτητα υπολογίζεις το μέτρο της απομάκρυνσης του σώματος από Θ.Ι. (F= -mω^x). Γράψεις από την τριγωνομετρικη : ημ^2χ + συν^2χ=1 που δίνει x^2 + u^2/ω^2 = A^2 και βρίσκεις την απόλυτη τιμή της u Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ μήπως είναι εύκολο να γράψεις τα αποτελέσματα για να δω αν τα βρήκα σωστά Olakalamallon Νεοφερμένο μέλος Η Olakalamallon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2023 στις 14:01 Η Olakalamallon: #4 01-07-23 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Olakalamallon: Ευχαριστώ μήπως είναι εύκολο να γράψεις τα αποτελέσματα για να δω αν τα βρήκα σωστά Click για ανάπτυξη... Συγνωμη γαι το σπαμ αλλα δεν μου βγαινει μηπως μπορειτε να το λυσετε iiTzArismaltor_ Νεοφερμένο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2023 στις 14:18 Ο iiTzArismaltor_: #5 01-07-23 14:18 Καλησπέρα φίλε. Λέω να το κοιτάξω εγώ σε λίγα λεπτά. Μια ερώτηση, όμως, πρώτα. Μήπως έχεις κάνει κάποιο λάθος στην εκφώνηση; 157s είναι περίεργος αριθμός. Τελευταία επεξεργασία: 1 Ιουλίου 2023 Olakalamallon Νεοφερμένο μέλος Η Olakalamallon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2023 στις 15:27 Η Olakalamallon: #6 01-07-23 15:27 Αρχική Δημοσίευση από iiTzArismaltor_: Καλησπέρα φίλε. Λέω να το κοιτάξω εγώ σε λίγα λεπτά. Μια ερώτηση, όμως, πρώτα. Μήπως έχεις κάνει κάποιο λάθος στην εκφώνηση; 157s είναι περίεργος αριθμός. Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα! έτσι μας έγραψαν την εκφώνηση για αυτό δεν μου βγαίνουν φυσιολογικά αποτελέσματα ευχαριστώ πάντως φίλε Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2023 στις 16:43 Ο Dias έγραψε: #7 01-07-23 16:43 Τα νούμερα είναι μια χαρά. Τα 157s είναι διαλεγμένο γιατί π/2 = 1,57. Έτσι βγαίνει ω = 10 r/s και τα υπόλοιπα φυσιολογικά. @OlakalamallonΔεν έχει νόημα να στα δώσουμε έτοιμα. Είχες αρκετή βοήθεια. Πρέπει να προσπαθήσεις και μόνη σου. Τελευταία επεξεργασία: 1 Ιουλίου 2023 Olakalamallon Νεοφερμένο μέλος Η Olakalamallon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2023 στις 17:14 Η Olakalamallon: #8 01-07-23 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Τα νούμερα είναι μια χαρά. Τα 157s είναι διαλεγμένο γιατί π/2 = 1,57. Έτσι βγαίνει ω = 10 r/s και τα υπόλοιπα φυσιολογικά. Click για ανάπτυξη... Φιλε συγνωμη αλλα μηπως μπορεις να μου το λυσεις γιατι ζοριζομαι καπως math2arch Νεοφερμένο μέλος Ο math2arch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2023 στις 19:44 Ο math2arch: #9 01-07-23 19:44 Αγαπητή @Olakalamallon, θα ήθελες να μας ανεβάζεις τις λύσεις σου, ή έστω τις προσπάθειες που κάνεις, ώστε να γίνεται και η συζήτηση πιο εποικοδομητική; Το να παίρνεις έτοιμες λύσεις δε λέει τίποτα, παιδαγωγικά δεν είναι σωστό και δεν ξέρω αν ξεφεύγει και από το σκοπό του φόρουμ. Όσα λέω, πάντα φιλικά και με στόχο να βελτιωθείς και εσύ η ίδια. Olakalamallon Νεοφερμένο μέλος Η Olakalamallon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2023 στις 20:04 Η Olakalamallon: #10 01-07-23 20:04 Αρχική Δημοσίευση από bigxefteri: Αγαπητή @Olakalamallon, θα ήθελες να μας ανεβάζεις τις λύσεις σου, ή έστω τις προσπάθειες που κάνεις, ώστε να γίνεται και η συζήτηση πιο εποικοδομητική; Το να παίρνεις έτοιμες λύσεις δε λέει τίποτα, παιδαγωγικά δεν είναι σωστό και δεν ξέρω αν ξεφεύγει και από το σκοπό του φόρουμ. Όσα λέω, πάντα φιλικά και με στόχο να βελτιωθείς και εσύ η ίδια. Click για ανάπτυξη... Ναι βέβαια δίκιο έχεις απλά θα ήθελα να έχω τα αποτελέσματα ΜΟΝΟ για να δώ αν έχω λύσει σωστά την άσκηση αν θέλετε μπορώ να σας πω τα βήματα που ακολούθησα Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: dkwstas carnage iiTzArismaltor_ Alex53 Olakalamallon BatGuin BillyTheKid Basiliki.kiki Scandal Lydia555 Helen06 a namaves Mewmaw Magigi Marcos.Kis Jojo K Wonderkid Unboxholics suaimhneas 5tsuh1ss spring day Ness Dr. Gl. Luminous sophiaa katia.m Mary06 Marianna.diamanti Than003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Than003: Για το α) πάρε f=N/Δt για να βρεις συχνότητα και μετά ω=2πf, D=mω^2 Για το β) σκέψου ότι αφού η δύναμη επαναφοράς είναι μέγιστη το σώμα είναι σε ακραία θέση. Είναι α=-ω^2×x άρα x= + Α και βρίσκεις αρχική φάση (μπορείς και μόνη σου λογικά, βάζεις x=Αημφ). Μετά απλά αντικαθιστάς τα μεγέθη στα x,u,a=f(t). Για να βρείς ταχύτητα υπολογίζεις το μέτρο της απομάκρυνσης του σώματος από Θ.Ι. (F= -mω^x). Γράψεις από την τριγωνομετρικη : ημ^2χ + συν^2χ=1 που δίνει x^2 + u^2/ω^2 = A^2 και βρίσκεις την απόλυτη τιμή της u Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ μήπως είναι εύκολο να γράψεις τα αποτελέσματα για να δω αν τα βρήκα σωστά
Olakalamallon Νεοφερμένο μέλος Η Olakalamallon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2023 στις 14:01 Η Olakalamallon: #4 01-07-23 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Olakalamallon: Ευχαριστώ μήπως είναι εύκολο να γράψεις τα αποτελέσματα για να δω αν τα βρήκα σωστά Click για ανάπτυξη... Συγνωμη γαι το σπαμ αλλα δεν μου βγαινει μηπως μπορειτε να το λυσετε iiTzArismaltor_ Νεοφερμένο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2023 στις 14:18 Ο iiTzArismaltor_: #5 01-07-23 14:18 Καλησπέρα φίλε. Λέω να το κοιτάξω εγώ σε λίγα λεπτά. Μια ερώτηση, όμως, πρώτα. Μήπως έχεις κάνει κάποιο λάθος στην εκφώνηση; 157s είναι περίεργος αριθμός. Τελευταία επεξεργασία: 1 Ιουλίου 2023 Olakalamallon Νεοφερμένο μέλος Η Olakalamallon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2023 στις 15:27 Η Olakalamallon: #6 01-07-23 15:27 Αρχική Δημοσίευση από iiTzArismaltor_: Καλησπέρα φίλε. Λέω να το κοιτάξω εγώ σε λίγα λεπτά. Μια ερώτηση, όμως, πρώτα. Μήπως έχεις κάνει κάποιο λάθος στην εκφώνηση; 157s είναι περίεργος αριθμός. Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα! έτσι μας έγραψαν την εκφώνηση για αυτό δεν μου βγαίνουν φυσιολογικά αποτελέσματα ευχαριστώ πάντως φίλε Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2023 στις 16:43 Ο Dias έγραψε: #7 01-07-23 16:43 Τα νούμερα είναι μια χαρά. Τα 157s είναι διαλεγμένο γιατί π/2 = 1,57. Έτσι βγαίνει ω = 10 r/s και τα υπόλοιπα φυσιολογικά. @OlakalamallonΔεν έχει νόημα να στα δώσουμε έτοιμα. Είχες αρκετή βοήθεια. Πρέπει να προσπαθήσεις και μόνη σου. Τελευταία επεξεργασία: 1 Ιουλίου 2023 Olakalamallon Νεοφερμένο μέλος Η Olakalamallon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2023 στις 17:14 Η Olakalamallon: #8 01-07-23 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Τα νούμερα είναι μια χαρά. Τα 157s είναι διαλεγμένο γιατί π/2 = 1,57. Έτσι βγαίνει ω = 10 r/s και τα υπόλοιπα φυσιολογικά. Click για ανάπτυξη... Φιλε συγνωμη αλλα μηπως μπορεις να μου το λυσεις γιατι ζοριζομαι καπως math2arch Νεοφερμένο μέλος Ο math2arch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2023 στις 19:44 Ο math2arch: #9 01-07-23 19:44 Αγαπητή @Olakalamallon, θα ήθελες να μας ανεβάζεις τις λύσεις σου, ή έστω τις προσπάθειες που κάνεις, ώστε να γίνεται και η συζήτηση πιο εποικοδομητική; Το να παίρνεις έτοιμες λύσεις δε λέει τίποτα, παιδαγωγικά δεν είναι σωστό και δεν ξέρω αν ξεφεύγει και από το σκοπό του φόρουμ. Όσα λέω, πάντα φιλικά και με στόχο να βελτιωθείς και εσύ η ίδια. Olakalamallon Νεοφερμένο μέλος Η Olakalamallon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2023 στις 20:04 Η Olakalamallon: #10 01-07-23 20:04 Αρχική Δημοσίευση από bigxefteri: Αγαπητή @Olakalamallon, θα ήθελες να μας ανεβάζεις τις λύσεις σου, ή έστω τις προσπάθειες που κάνεις, ώστε να γίνεται και η συζήτηση πιο εποικοδομητική; Το να παίρνεις έτοιμες λύσεις δε λέει τίποτα, παιδαγωγικά δεν είναι σωστό και δεν ξέρω αν ξεφεύγει και από το σκοπό του φόρουμ. Όσα λέω, πάντα φιλικά και με στόχο να βελτιωθείς και εσύ η ίδια. Click για ανάπτυξη... Ναι βέβαια δίκιο έχεις απλά θα ήθελα να έχω τα αποτελέσματα ΜΟΝΟ για να δώ αν έχω λύσει σωστά την άσκηση αν θέλετε μπορώ να σας πω τα βήματα που ακολούθησα Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: dkwstas carnage iiTzArismaltor_ Alex53 Olakalamallon BatGuin BillyTheKid Basiliki.kiki Scandal Lydia555 Helen06 a namaves Mewmaw Magigi Marcos.Kis Jojo K Wonderkid Unboxholics suaimhneas 5tsuh1ss spring day Ness Dr. Gl. Luminous sophiaa katia.m Mary06 Marianna.diamanti Than003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Olakalamallon: Ευχαριστώ μήπως είναι εύκολο να γράψεις τα αποτελέσματα για να δω αν τα βρήκα σωστά Click για ανάπτυξη... Συγνωμη γαι το σπαμ αλλα δεν μου βγαινει μηπως μπορειτε να το λυσετε
iiTzArismaltor_ Νεοφερμένο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2023 στις 14:18 Ο iiTzArismaltor_: #5 01-07-23 14:18 Καλησπέρα φίλε. Λέω να το κοιτάξω εγώ σε λίγα λεπτά. Μια ερώτηση, όμως, πρώτα. Μήπως έχεις κάνει κάποιο λάθος στην εκφώνηση; 157s είναι περίεργος αριθμός. Τελευταία επεξεργασία: 1 Ιουλίου 2023 Olakalamallon Νεοφερμένο μέλος Η Olakalamallon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2023 στις 15:27 Η Olakalamallon: #6 01-07-23 15:27 Αρχική Δημοσίευση από iiTzArismaltor_: Καλησπέρα φίλε. Λέω να το κοιτάξω εγώ σε λίγα λεπτά. Μια ερώτηση, όμως, πρώτα. Μήπως έχεις κάνει κάποιο λάθος στην εκφώνηση; 157s είναι περίεργος αριθμός. Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα! έτσι μας έγραψαν την εκφώνηση για αυτό δεν μου βγαίνουν φυσιολογικά αποτελέσματα ευχαριστώ πάντως φίλε Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2023 στις 16:43 Ο Dias έγραψε: #7 01-07-23 16:43 Τα νούμερα είναι μια χαρά. Τα 157s είναι διαλεγμένο γιατί π/2 = 1,57. Έτσι βγαίνει ω = 10 r/s και τα υπόλοιπα φυσιολογικά. @OlakalamallonΔεν έχει νόημα να στα δώσουμε έτοιμα. Είχες αρκετή βοήθεια. Πρέπει να προσπαθήσεις και μόνη σου. Τελευταία επεξεργασία: 1 Ιουλίου 2023 Olakalamallon Νεοφερμένο μέλος Η Olakalamallon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2023 στις 17:14 Η Olakalamallon: #8 01-07-23 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Τα νούμερα είναι μια χαρά. Τα 157s είναι διαλεγμένο γιατί π/2 = 1,57. Έτσι βγαίνει ω = 10 r/s και τα υπόλοιπα φυσιολογικά. Click για ανάπτυξη... Φιλε συγνωμη αλλα μηπως μπορεις να μου το λυσεις γιατι ζοριζομαι καπως math2arch Νεοφερμένο μέλος Ο math2arch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2023 στις 19:44 Ο math2arch: #9 01-07-23 19:44 Αγαπητή @Olakalamallon, θα ήθελες να μας ανεβάζεις τις λύσεις σου, ή έστω τις προσπάθειες που κάνεις, ώστε να γίνεται και η συζήτηση πιο εποικοδομητική; Το να παίρνεις έτοιμες λύσεις δε λέει τίποτα, παιδαγωγικά δεν είναι σωστό και δεν ξέρω αν ξεφεύγει και από το σκοπό του φόρουμ. Όσα λέω, πάντα φιλικά και με στόχο να βελτιωθείς και εσύ η ίδια. Olakalamallon Νεοφερμένο μέλος Η Olakalamallon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2023 στις 20:04 Η Olakalamallon: #10 01-07-23 20:04 Αρχική Δημοσίευση από bigxefteri: Αγαπητή @Olakalamallon, θα ήθελες να μας ανεβάζεις τις λύσεις σου, ή έστω τις προσπάθειες που κάνεις, ώστε να γίνεται και η συζήτηση πιο εποικοδομητική; Το να παίρνεις έτοιμες λύσεις δε λέει τίποτα, παιδαγωγικά δεν είναι σωστό και δεν ξέρω αν ξεφεύγει και από το σκοπό του φόρουμ. Όσα λέω, πάντα φιλικά και με στόχο να βελτιωθείς και εσύ η ίδια. Click για ανάπτυξη... Ναι βέβαια δίκιο έχεις απλά θα ήθελα να έχω τα αποτελέσματα ΜΟΝΟ για να δώ αν έχω λύσει σωστά την άσκηση αν θέλετε μπορώ να σας πω τα βήματα που ακολούθησα Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: dkwstas carnage iiTzArismaltor_ Alex53 Olakalamallon BatGuin BillyTheKid Basiliki.kiki Scandal Lydia555 Helen06 a namaves Mewmaw Magigi Marcos.Kis Jojo K Wonderkid Unboxholics suaimhneas 5tsuh1ss spring day Ness Dr. Gl. Luminous sophiaa katia.m Mary06 Marianna.diamanti Than003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα φίλε. Λέω να το κοιτάξω εγώ σε λίγα λεπτά. Μια ερώτηση, όμως, πρώτα. Μήπως έχεις κάνει κάποιο λάθος στην εκφώνηση; 157s είναι περίεργος αριθμός.
Olakalamallon Νεοφερμένο μέλος Η Olakalamallon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2023 στις 15:27 Η Olakalamallon: #6 01-07-23 15:27 Αρχική Δημοσίευση από iiTzArismaltor_: Καλησπέρα φίλε. Λέω να το κοιτάξω εγώ σε λίγα λεπτά. Μια ερώτηση, όμως, πρώτα. Μήπως έχεις κάνει κάποιο λάθος στην εκφώνηση; 157s είναι περίεργος αριθμός. Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα! έτσι μας έγραψαν την εκφώνηση για αυτό δεν μου βγαίνουν φυσιολογικά αποτελέσματα ευχαριστώ πάντως φίλε Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2023 στις 16:43 Ο Dias έγραψε: #7 01-07-23 16:43 Τα νούμερα είναι μια χαρά. Τα 157s είναι διαλεγμένο γιατί π/2 = 1,57. Έτσι βγαίνει ω = 10 r/s και τα υπόλοιπα φυσιολογικά. @OlakalamallonΔεν έχει νόημα να στα δώσουμε έτοιμα. Είχες αρκετή βοήθεια. Πρέπει να προσπαθήσεις και μόνη σου. Τελευταία επεξεργασία: 1 Ιουλίου 2023 Olakalamallon Νεοφερμένο μέλος Η Olakalamallon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2023 στις 17:14 Η Olakalamallon: #8 01-07-23 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Τα νούμερα είναι μια χαρά. Τα 157s είναι διαλεγμένο γιατί π/2 = 1,57. Έτσι βγαίνει ω = 10 r/s και τα υπόλοιπα φυσιολογικά. Click για ανάπτυξη... Φιλε συγνωμη αλλα μηπως μπορεις να μου το λυσεις γιατι ζοριζομαι καπως math2arch Νεοφερμένο μέλος Ο math2arch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2023 στις 19:44 Ο math2arch: #9 01-07-23 19:44 Αγαπητή @Olakalamallon, θα ήθελες να μας ανεβάζεις τις λύσεις σου, ή έστω τις προσπάθειες που κάνεις, ώστε να γίνεται και η συζήτηση πιο εποικοδομητική; Το να παίρνεις έτοιμες λύσεις δε λέει τίποτα, παιδαγωγικά δεν είναι σωστό και δεν ξέρω αν ξεφεύγει και από το σκοπό του φόρουμ. Όσα λέω, πάντα φιλικά και με στόχο να βελτιωθείς και εσύ η ίδια. Olakalamallon Νεοφερμένο μέλος Η Olakalamallon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2023 στις 20:04 Η Olakalamallon: #10 01-07-23 20:04 Αρχική Δημοσίευση από bigxefteri: Αγαπητή @Olakalamallon, θα ήθελες να μας ανεβάζεις τις λύσεις σου, ή έστω τις προσπάθειες που κάνεις, ώστε να γίνεται και η συζήτηση πιο εποικοδομητική; Το να παίρνεις έτοιμες λύσεις δε λέει τίποτα, παιδαγωγικά δεν είναι σωστό και δεν ξέρω αν ξεφεύγει και από το σκοπό του φόρουμ. Όσα λέω, πάντα φιλικά και με στόχο να βελτιωθείς και εσύ η ίδια. Click για ανάπτυξη... Ναι βέβαια δίκιο έχεις απλά θα ήθελα να έχω τα αποτελέσματα ΜΟΝΟ για να δώ αν έχω λύσει σωστά την άσκηση αν θέλετε μπορώ να σας πω τα βήματα που ακολούθησα Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: dkwstas carnage iiTzArismaltor_ Alex53 Olakalamallon BatGuin BillyTheKid Basiliki.kiki Scandal Lydia555 Helen06 a namaves Mewmaw Magigi Marcos.Kis Jojo K Wonderkid Unboxholics suaimhneas 5tsuh1ss spring day Ness Dr. Gl. Luminous sophiaa katia.m Mary06 Marianna.diamanti Than003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από iiTzArismaltor_: Καλησπέρα φίλε. Λέω να το κοιτάξω εγώ σε λίγα λεπτά. Μια ερώτηση, όμως, πρώτα. Μήπως έχεις κάνει κάποιο λάθος στην εκφώνηση; 157s είναι περίεργος αριθμός. Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα! έτσι μας έγραψαν την εκφώνηση για αυτό δεν μου βγαίνουν φυσιολογικά αποτελέσματα ευχαριστώ πάντως φίλε
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2023 στις 16:43 Ο Dias έγραψε: #7 01-07-23 16:43 Τα νούμερα είναι μια χαρά. Τα 157s είναι διαλεγμένο γιατί π/2 = 1,57. Έτσι βγαίνει ω = 10 r/s και τα υπόλοιπα φυσιολογικά. @OlakalamallonΔεν έχει νόημα να στα δώσουμε έτοιμα. Είχες αρκετή βοήθεια. Πρέπει να προσπαθήσεις και μόνη σου. Τελευταία επεξεργασία: 1 Ιουλίου 2023 Olakalamallon Νεοφερμένο μέλος Η Olakalamallon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2023 στις 17:14 Η Olakalamallon: #8 01-07-23 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Τα νούμερα είναι μια χαρά. Τα 157s είναι διαλεγμένο γιατί π/2 = 1,57. Έτσι βγαίνει ω = 10 r/s και τα υπόλοιπα φυσιολογικά. Click για ανάπτυξη... Φιλε συγνωμη αλλα μηπως μπορεις να μου το λυσεις γιατι ζοριζομαι καπως math2arch Νεοφερμένο μέλος Ο math2arch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2023 στις 19:44 Ο math2arch: #9 01-07-23 19:44 Αγαπητή @Olakalamallon, θα ήθελες να μας ανεβάζεις τις λύσεις σου, ή έστω τις προσπάθειες που κάνεις, ώστε να γίνεται και η συζήτηση πιο εποικοδομητική; Το να παίρνεις έτοιμες λύσεις δε λέει τίποτα, παιδαγωγικά δεν είναι σωστό και δεν ξέρω αν ξεφεύγει και από το σκοπό του φόρουμ. Όσα λέω, πάντα φιλικά και με στόχο να βελτιωθείς και εσύ η ίδια. Olakalamallon Νεοφερμένο μέλος Η Olakalamallon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2023 στις 20:04 Η Olakalamallon: #10 01-07-23 20:04 Αρχική Δημοσίευση από bigxefteri: Αγαπητή @Olakalamallon, θα ήθελες να μας ανεβάζεις τις λύσεις σου, ή έστω τις προσπάθειες που κάνεις, ώστε να γίνεται και η συζήτηση πιο εποικοδομητική; Το να παίρνεις έτοιμες λύσεις δε λέει τίποτα, παιδαγωγικά δεν είναι σωστό και δεν ξέρω αν ξεφεύγει και από το σκοπό του φόρουμ. Όσα λέω, πάντα φιλικά και με στόχο να βελτιωθείς και εσύ η ίδια. Click για ανάπτυξη... Ναι βέβαια δίκιο έχεις απλά θα ήθελα να έχω τα αποτελέσματα ΜΟΝΟ για να δώ αν έχω λύσει σωστά την άσκηση αν θέλετε μπορώ να σας πω τα βήματα που ακολούθησα Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: dkwstas carnage iiTzArismaltor_ Alex53 Olakalamallon BatGuin BillyTheKid Basiliki.kiki Scandal Lydia555 Helen06 a namaves Mewmaw Magigi Marcos.Kis Jojo K Wonderkid Unboxholics suaimhneas 5tsuh1ss spring day Ness Dr. Gl. Luminous sophiaa katia.m Mary06 Marianna.diamanti Than003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τα νούμερα είναι μια χαρά. Τα 157s είναι διαλεγμένο γιατί π/2 = 1,57. Έτσι βγαίνει ω = 10 r/s και τα υπόλοιπα φυσιολογικά. @OlakalamallonΔεν έχει νόημα να στα δώσουμε έτοιμα. Είχες αρκετή βοήθεια. Πρέπει να προσπαθήσεις και μόνη σου.
Olakalamallon Νεοφερμένο μέλος Η Olakalamallon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2023 στις 17:14 Η Olakalamallon: #8 01-07-23 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Τα νούμερα είναι μια χαρά. Τα 157s είναι διαλεγμένο γιατί π/2 = 1,57. Έτσι βγαίνει ω = 10 r/s και τα υπόλοιπα φυσιολογικά. Click για ανάπτυξη... Φιλε συγνωμη αλλα μηπως μπορεις να μου το λυσεις γιατι ζοριζομαι καπως math2arch Νεοφερμένο μέλος Ο math2arch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2023 στις 19:44 Ο math2arch: #9 01-07-23 19:44 Αγαπητή @Olakalamallon, θα ήθελες να μας ανεβάζεις τις λύσεις σου, ή έστω τις προσπάθειες που κάνεις, ώστε να γίνεται και η συζήτηση πιο εποικοδομητική; Το να παίρνεις έτοιμες λύσεις δε λέει τίποτα, παιδαγωγικά δεν είναι σωστό και δεν ξέρω αν ξεφεύγει και από το σκοπό του φόρουμ. Όσα λέω, πάντα φιλικά και με στόχο να βελτιωθείς και εσύ η ίδια. Olakalamallon Νεοφερμένο μέλος Η Olakalamallon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2023 στις 20:04 Η Olakalamallon: #10 01-07-23 20:04 Αρχική Δημοσίευση από bigxefteri: Αγαπητή @Olakalamallon, θα ήθελες να μας ανεβάζεις τις λύσεις σου, ή έστω τις προσπάθειες που κάνεις, ώστε να γίνεται και η συζήτηση πιο εποικοδομητική; Το να παίρνεις έτοιμες λύσεις δε λέει τίποτα, παιδαγωγικά δεν είναι σωστό και δεν ξέρω αν ξεφεύγει και από το σκοπό του φόρουμ. Όσα λέω, πάντα φιλικά και με στόχο να βελτιωθείς και εσύ η ίδια. Click για ανάπτυξη... Ναι βέβαια δίκιο έχεις απλά θα ήθελα να έχω τα αποτελέσματα ΜΟΝΟ για να δώ αν έχω λύσει σωστά την άσκηση αν θέλετε μπορώ να σας πω τα βήματα που ακολούθησα Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: dkwstas carnage iiTzArismaltor_ Alex53 Olakalamallon BatGuin BillyTheKid Basiliki.kiki Scandal Lydia555 Helen06 a namaves Mewmaw Magigi Marcos.Kis Jojo K Wonderkid Unboxholics suaimhneas 5tsuh1ss spring day Ness Dr. Gl. Luminous sophiaa katia.m Mary06 Marianna.diamanti Than003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dias: Τα νούμερα είναι μια χαρά. Τα 157s είναι διαλεγμένο γιατί π/2 = 1,57. Έτσι βγαίνει ω = 10 r/s και τα υπόλοιπα φυσιολογικά. Click για ανάπτυξη... Φιλε συγνωμη αλλα μηπως μπορεις να μου το λυσεις γιατι ζοριζομαι καπως
math2arch Νεοφερμένο μέλος Ο math2arch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2023 στις 19:44 Ο math2arch: #9 01-07-23 19:44 Αγαπητή @Olakalamallon, θα ήθελες να μας ανεβάζεις τις λύσεις σου, ή έστω τις προσπάθειες που κάνεις, ώστε να γίνεται και η συζήτηση πιο εποικοδομητική; Το να παίρνεις έτοιμες λύσεις δε λέει τίποτα, παιδαγωγικά δεν είναι σωστό και δεν ξέρω αν ξεφεύγει και από το σκοπό του φόρουμ. Όσα λέω, πάντα φιλικά και με στόχο να βελτιωθείς και εσύ η ίδια. Olakalamallon Νεοφερμένο μέλος Η Olakalamallon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2023 στις 20:04 Η Olakalamallon: #10 01-07-23 20:04 Αρχική Δημοσίευση από bigxefteri: Αγαπητή @Olakalamallon, θα ήθελες να μας ανεβάζεις τις λύσεις σου, ή έστω τις προσπάθειες που κάνεις, ώστε να γίνεται και η συζήτηση πιο εποικοδομητική; Το να παίρνεις έτοιμες λύσεις δε λέει τίποτα, παιδαγωγικά δεν είναι σωστό και δεν ξέρω αν ξεφεύγει και από το σκοπό του φόρουμ. Όσα λέω, πάντα φιλικά και με στόχο να βελτιωθείς και εσύ η ίδια. Click για ανάπτυξη... Ναι βέβαια δίκιο έχεις απλά θα ήθελα να έχω τα αποτελέσματα ΜΟΝΟ για να δώ αν έχω λύσει σωστά την άσκηση αν θέλετε μπορώ να σας πω τα βήματα που ακολούθησα Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αγαπητή @Olakalamallon, θα ήθελες να μας ανεβάζεις τις λύσεις σου, ή έστω τις προσπάθειες που κάνεις, ώστε να γίνεται και η συζήτηση πιο εποικοδομητική; Το να παίρνεις έτοιμες λύσεις δε λέει τίποτα, παιδαγωγικά δεν είναι σωστό και δεν ξέρω αν ξεφεύγει και από το σκοπό του φόρουμ. Όσα λέω, πάντα φιλικά και με στόχο να βελτιωθείς και εσύ η ίδια.
Olakalamallon Νεοφερμένο μέλος Η Olakalamallon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2023 στις 20:04 Η Olakalamallon: #10 01-07-23 20:04 Αρχική Δημοσίευση από bigxefteri: Αγαπητή @Olakalamallon, θα ήθελες να μας ανεβάζεις τις λύσεις σου, ή έστω τις προσπάθειες που κάνεις, ώστε να γίνεται και η συζήτηση πιο εποικοδομητική; Το να παίρνεις έτοιμες λύσεις δε λέει τίποτα, παιδαγωγικά δεν είναι σωστό και δεν ξέρω αν ξεφεύγει και από το σκοπό του φόρουμ. Όσα λέω, πάντα φιλικά και με στόχο να βελτιωθείς και εσύ η ίδια. Click για ανάπτυξη... Ναι βέβαια δίκιο έχεις απλά θα ήθελα να έχω τα αποτελέσματα ΜΟΝΟ για να δώ αν έχω λύσει σωστά την άσκηση αν θέλετε μπορώ να σας πω τα βήματα που ακολούθησα
Αρχική Δημοσίευση από bigxefteri: Αγαπητή @Olakalamallon, θα ήθελες να μας ανεβάζεις τις λύσεις σου, ή έστω τις προσπάθειες που κάνεις, ώστε να γίνεται και η συζήτηση πιο εποικοδομητική; Το να παίρνεις έτοιμες λύσεις δε λέει τίποτα, παιδαγωγικά δεν είναι σωστό και δεν ξέρω αν ξεφεύγει και από το σκοπό του φόρουμ. Όσα λέω, πάντα φιλικά και με στόχο να βελτιωθείς και εσύ η ίδια. Click για ανάπτυξη... Ναι βέβαια δίκιο έχεις απλά θα ήθελα να έχω τα αποτελέσματα ΜΟΝΟ για να δώ αν έχω λύσει σωστά την άσκηση αν θέλετε μπορώ να σας πω τα βήματα που ακολούθησα