Φυσική: Βοήθεια με την επίλυση μιας άσκησης

αφου σου ζηταει την ταχυτητα.ΑΝ δεν κανω λαθος.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αφου σου ζηταει την ταχυτητα.ΑΝ δεν κανω λαθος.

δεν κανεις λαθος εγω ειμαι χαζη ευχαριστω πολυ :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μα δεν το πα για να σε πειραξω αληθεια νομιζα οτι δεν την ειδα καλα.:D

Αν κάνεις τις πράξεις βρίσκεις φάση 3π και άρα y=0 και υ=-0628m/s δηλ. βρίσκεται στη Θ.Ι. και κινείται προς τα κάτω

Παντως ετσι λυνεται,μην την πηρα στο λαιμο κυριε vimaproto?

Μα δεν το πα για να σε πειραξω αληθεια νομιζα οτι δεν την ειδα καλα.:D

:Dκι ομως το ειδες εσυ καλα που το ειδες βιαστικα...και εγω που το κοιταω μιση ωρα ακομα να στροφαρω :P . Καποιες φορες κανω τοοοσο χαζα λαθη..

Αν κάνεις τις πράξεις βρίσκεις φάση 3π και άρα y=0 και υ=-0628m/s δηλ. βρίσκεται στη Θ.Ι. και κινείται προς τα κάτω

ναι τοσο εβγαλα το αποτελεσμα!:)

Παντως ετσι λυνεται,μην την πηρα στο λαιμο κυριε vimaproto?

ετσι λυνεται βρε...δε με πηρες στο λαιμο σου)!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back