sydney96
Δραστήριο μέλος

Και γιατι ολα αυτα απο την 1η λυκειου?
Βασικα,ολα αυτα γινονται στην 1η και χωρις φροντιστηριο,αμα ασχοληθεις και λιγο μονος.
Κυνηγηστε καμια γκομενα,και αφηστε να φροντιστηρια απο την 1η![]()
Δεν είπα ότι αν δεν τα κάνεις αυτά από την 1η τότε πάει τελείωσαν όλα και σίγουρα θα αποτύχεις.Είπα ότι εμένα προσωπικά με βοήθησαν πάρα πολύ και με έβαζαν σε πρόγραμμα.Φυσικά και αν δεν ασχοληθείς και μόνο σου όσα φροντιστήρια και να πας και όσα ιδιαίτερα κι αν κάνεις το μόνο που θα καταφέρεις είναι να φας τα λεφτά των γονιών σου.
Χρόνος προφανώς και υπήρχε.Και για βόλτες και για καφέδες και για αθλήματα και για όλα.Δεν στερήθηκα κάτι από διασκέδαση και ούτε κουράστηκα από το βαρύ το πρόγραμμα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

Eμενα παντως νομιζω πως ακριβως το γεγονος οτι δεν εκανα φροντιστηρια στην 1η και στη 2α με βοηθησε.
Φυσικα αφου δεν ταλαιπωρηθηκες 3 χρονια αλλα πιεστηκες για 1 χρονο!
nikosxdxd
Διάσημο μέλος

που θα ταλαιπωριομουν ουτως η αλλωςΦυσικα αφου δεν ταλαιπωρηθηκες 3 χρονια αλλα πιεστηκες για 1 χρονο!

DrHouse
Διάσημο μέλος

Φυσικα αφου δεν ταλαιπωρηθηκες 3 χρονια αλλα πιεστηκες για 1 χρονο!
Δηλαδη οποιος δεν κανει φροντιστηρια απο την 1η λυκειου ταλαιπωρηθηκε 100000% στην 3η?
Αυτο σας εχουν κανει να πιστευετε,για να πηγαινουν κατι κοροιδα σε λιγο απο το γυμνασιο φροντιστηριο.

DrHouse
Διάσημο μέλος

sydney96
Δραστήριο μέλος

Τώρα αν σε δυο χρόνια από σήμερα αισθάνομαι κουρασμένη και τα έχω φτύσει δε νομίζω να φταίει το φροντιστήριο που έκανα φέτος.Πιο πολύ με χαλάρωνε αφού βιαζόμουν να φύγω από το σπίτι και να δω την παρέα μου παρά με κούραζε.
aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγω παντως στην 1η λυκειου ειχα σηκωσει ολη την βιβλιοθηκη του δημου μου,απο εξωσχολικα,δεν ξερω για τι φροντιστηρια λες εσυ.
Εκτος,αμα εχεις τετοια κενα στα μαθηματα.
![]()
Αλλιως,ειναι οικονομικοι δολοφονοι,μαζι με τα καλοκαιρινα.
Εγώ παρόλο που δεν έχω κανένα κενό στα μαθήματα και ιδιαίτερα στα θετικά, θα κάνω σε όλα φροντιστήριο. Οι γονείς μου το πρότειναν, αλλά και εγώ η ίδια θέλω.
Δεν σημαίνει πως μόνο όποιος έχει κενά, κάνει φροντιστήριο !!
DrHouse
Διάσημο μέλος

Εγώ παρόλο που δεν έχω κανένα κενό στα μαθήματα και ιδιαίτερα στα θετικά, θα κάνω σε όλα φροντιστήριο.
Οπως προειπα,υπαρχουν και παρα πολλα κοροιδα που ελκονται απο αυτη την γλυκια τρομοκρατια

nikosxdxd
Διάσημο μέλος

Σιγουρα οχι. απλα ειναι κατι εντελως περιττο, που περισσοτερο σε κουραζει παρα σε βοηθαει. Ειναι πολυ ευκολη ταξη για να βαλεις κι αλλα πραγματα στο προγραμμα σουΕγώ παρόλο που δεν έχω κανένα κενό στα μαθήματα και ιδιαίτερα στα θετικά, θα κάνω σε όλα φροντιστήριο. Οι γονείς μου το πρότειναν, αλλά και εγώ η ίδια θέλω.
sydney96
Δραστήριο μέλος

Εγώ παρόλο που δεν έχω κανένα κενό στα μαθήματα και ιδιαίτερα στα θετικά, θα κάνω σε όλα φροντιστήριο. Οι γονείς μου το πρότειναν, αλλά και εγώ η ίδια θέλω.
Αυτό λέω κι εγώ.Από τη στιγμή που και θέλεις και μπορείς γιατί να μην το κάνεις;
Μακάρι να μην υπήρχαν τα φροντιστήρια για να μας κλέβουν τα λεφτά όπως λέτε,μακάρι να μην ήταν χαλβάδες οι περισσότεροι καθηγητές στα σχολεία και να έκαναν καλά τη δουλειά τους ή έστω τη δουλειά τους σκέτο.Δυστυχώς όμως υπάρχουν.Και σκατά σύστημα επίσης υπάρχει αλλά τι να κάνουμε αυτά έχουμε.
aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος

Οπως προειπα,υπαρχουν και παρα πολλα κοροιδα που ελκονται απο αυτη την γλυκια τρομοκρατια![]()
Επειδή εσύ δεν έκανες στην α' λυκείου φροντιστήρια, δεν σημαίνει πως όποιος κάνει είναι κορόιδο.

Σιγουρα οχι. απλα ειναι κατι εντελως περιττο, που περισσοτερο σε κουραζει παρα σε βοηθαει. Ειναι πολυ ευκολη ταξη για να βαλεις κι αλλα πραγματα στο προγραμμα σου
Δεν είναι περιττό. Στο σχολείο μου κάθε χρόνο, κάνουν 2 εβδομάδες κατάληψη, στην τάξη γίνεται χαβαλές, οι καθηγητές προχωρούν πολύ αργά. Είναι δυνατόν μετά να μην μείνουν κενά στην ύλη? Εγώ θέλω να πάω κυρίως για αυτόν τον λόγο. Μετά θα φτάσεις Β' Λυκείου και δεν θα ξέρεις τι σου γίνεται. Αν αφήσεις κενά στα θετικά μαθήματα, άντε να τα καλύψεις. Στα αρχαία καλύπτονται πιο εύκολα, επειδή το μάθημα είναι θεωρητικό. Άσε που στο φροντιστήριο σου βάζουν πιο ψαγμένες ασκήσεις να λύσεις. Αν περιμένεις από το σχολείο να δεις προκοπή, με τις 2 ασκήσεις που σου βάζουνε...
nikosxdxd
Διάσημο μέλος

Επειδή εσύ δεν έκανες στην α' λυκείου φροντιστήρια, δεν σημαίνει πως όποιος κάνει είναι κορόιδο.
Δεν είναι περιττό. Στο σχολείο μου κάθε χρόνο, κάνουν 2 εβδομάδες κατάληψη, στην τάξη γίνεται χαβαλές, οι καθηγητές προχωρούν πολύ αργά. Είναι δυνατόν μετά να μην μείνουν κενά στην ύλη? Εγώ θέλω να πάω κυρίως για αυτόν τον λόγο. Μετά θα φτάσεις Β' Λυκείου και δεν θα ξέρεις τι σου γίνεται. Αν αφήσεις κενά στα θετικά μαθήματα, άντε να τα καλύψεις. Στα αρχαία καλύπτονται πιο εύκολα, επειδή το μάθημα είναι θεωρητικό. Άσε που στο φροντιστήριο σου βάζουν πιο ψαγμένες ασκήσεις να λύσεις. Αν περιμένεις από το σχολείο να δεις προκοπή, με τις 2 ασκήσεις που σου βάζουνε...
Σε ολα τα σχολεια γινονται αυτα που αναφερεις. Κι ομως αν πιεσεις τον καθηγητη θα κανει καλο μαθημα.
sydney96
Δραστήριο μέλος

Θα συμφωνήσω επίσης ότι η 1η Λυκείου είναι εύκολη τάξη αλλά είναι επίσης σημαντική.Δεν ξέρω για τα αρχαία αλλά αλίμονο στον θετικό που δε θα μάθει καλά αυτά που πρέπει εξαιτίας ενός τεμπέλη καθηγητή που βαρέθηκε να κάνει αυτό για το οποίο πληρώνεται.Γιατί μπορεί.Δεν τον αδικεί κανείς.
aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Είχα αποφασίσει ότι δεν θα ακολουθούσα τη θεωρητική κατεύθυνση και ευτυχώς έτυχα σε πολύ καλούς καθηγητές σε μαθηματικά και φυσική. Οι καλοί καθηγητές σε συνδιασμό με το πολύ καλό τμήμα που ήμουν και τα βοηθήματα που είχα πάρει για να διαβάζω μόνη μου μείωσαν την ανάγκη για φροντιστήριο. Στο τέλος έγραψα πολύ καλά και θεωρώ ότι δεν έχω αφήσει ιδιαιτερα κενά από τότε. ΟΜΩΣ, στο τμήμα δύο φίλων μου ίσχυε το ακριβώς αντίθετο. Και ο φυσικός και ο μαθηματικός ήταν επιοικώς ΑΧΡΗΣΤΟΙ με αποτέλεσμα να είναι απαραίτητη η φροντιστηριακή βοήθεια.
Εξαρτάται λοιπόν σε μεγάλο βαθμό από τους καθηγητές που θα σου τύχουν το αν χρειάζεται ή όχι φροντιστήριο.
Αν βέβαια υπάρχει η οικονομική ευχέρεια μόνο ωφελιμένος θα βγεί αυτός που θα κάνει στα 1-2 βασικά μαθήματα για αυτόν (άλγεβρα-φυσική, αρχαία).
Τα 10ωρα πακέτα μαθημάτων είναι υπερβολικά από την α λυκείου.

sydney96
Δραστήριο μέλος

Εγώ δεν έκανα φροντιστήρια στην Α λυκείου. Κοίταξα να ξεμπερδέψω με τα αγγλικά και τα γαλλικά. Βέβαια στην αρχή υπήρχε η πρόθεση να κάνω άλγεβρα με μια κοπέλα που διορίστηκε σε ένα σχολείο σε ένα άλλο νησί οπότε δεν κάναμε και πολλά.
Είχα αποφασίσει ότι δεν θα ακολουθούσα τη θεωρητική κατεύθυνση και ευτυχώς έτυχα σε πολύ καλούς καθηγητές σε μαθηματικά και φυσική. Οι καλοί καθηγητές σε συνδιασμό με το πολύ καλό τμήμα που ήμουν και τα βοηθήματα που είχα πάρει για να διαβάζω μόνη μου μείωσαν την ανάγκη για φροντιστήριο. Στο τέλος έγραψα πολύ καλά και θεωρώ ότι δεν έχω αφήσει ιδιαιτερα κενά από τότε. ΟΜΩΣ, στο τμήμα δύο φίλων μου ίσχυε το ακριβώς αντίθετο. Και ο φυσικός και ο μαθηματικός ήταν επιοικώς ΑΧΡΗΣΤΟΙ με αποτέλεσμα να είναι απαραίτητη η φροντιστηριακή βοήθεια.
Εξαρτάται λοιπόν σε μεγάλο βαθμό από τους καθηγητές που θα σου τύχουν το αν χρειάζεται ή όχι φροντιστήριο.
Αν βέβαια υπάρχει η οικονομική ευχέρεια μόνο ωφελιμένος θα βγεί αυτός που θα κάνει στα 1-2 βασικά μαθήματα για αυτόν (άλγεβρα-φυσική, αρχαία).
Τα 10ωρα πακέτα μαθημάτων είναι υπερβολικά από την α λυκείου.![]()
Κι εγώ φέτος είχα έναν τελείως άχρηστο όπως λες μαθηματικό και έναν εκπληκτικό φυσικό.Τι να το κάνεις όμως;Τη μία κάναμε κατάληψη,την άλλη ήταν άρρωστος ένας μαθητής και έπρεπε ή να μην προχωρήσει καθόλου ή να προχωρήσει και να τα ξαναπεί στο επόμενο μάθημα,την άλλη τον καθυστερούσε ο διευθυντής και έμενε λιγότερο από μισάωρο για μάθημα,την άλλη πήγε 5ήμερη με την 3η γιατί δεν μπορούσαν να βρουν άλλους συνοδούς,την άλλη.....
aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.