Ηλίας
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Crookshanks
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valandil
Πολύ δραστήριο μέλος

Στην Α' Λυκείου έκανα ιδιαίτερα από μία ώρα την βδομάδα Άλγεβρα,Φυσική και Έκθεση.
Δεν μπορώ να πω πως κουράστηκα ιδιαίτερα,απλά μου παρείχε περισσότερη σιγουριά για αυτά που είχα ήδη διαβάσει.
tolisman
Δραστήριο μέλος

στη β' λυκείου έκανα φροντιστήριο μόνο αρχαία κατεύθυνσης και όχι από την αρχή της χρονιάς.. βασικά είχα γραφτεί επειδή ήθελα να γνωρίσω μια κοπέλα που πήγαινε σε αυτό το φροντιστήριο.. τώρα που το ξανασκέφτομαι ίσως να έπρεπε να είχα πάει και Λατινικά.. είχα γραφτεί και στην πρόσθετη διδακτική στήριξη σε Άλγεβρα, Γεωμετρία και Χημεία. Άλγεβρα πήγα μία φορά και δεν ξαναπήγα γιατί πρώτον ο καθηγητής ήταν μαλάκας και δευτερον το μάθημα αυτό μου φαινόταν πολύ βαρετό (άλλωστε ήμουν θεωρητική). στη Γεωμετρία πήγαινα βδομάδα παρά βδομάδα, αν και κανονικά αυτό δεν γίνεται.. η καθηγήτρια ήταν καλή σε χαρακτήρα, αλλά λίγο χαζή.. αλλά επειδή η γεωμετρία μου ψιλοάρεσε, πήγαινα για βόλτα.. στη Χημεία πήγαινα καθαρά για πλάκα, γιατί δεν είχα πρόβλημα ποτέ σε αυτό το μάθημα.. με χρειάζονταν όμως γιατί χωρίς εμένα δεν θα μπορούσε να υπάρξει τμήμα, λόγω έλλειψης μαθητών..
στην τρίτη Λυκείου πηγα σε όλα τα εξεταζόμενα από το καλοκαίρι.. τρεις μήνες πριν τις εξετάσεις σταμάτησα την ιστορία (είχαμε τελειώσει την ύλη και κάναμε επαναλήψεις), τα κείμενα (θεωρώ τελικά ότι αυτό το μάθημα δεν χρειάζεται φροντιστηριο) και την έκθεση (η καθηγήτρια ήταν εντελώς χαζή*) .. για την έκθεση πήρα ένα βοήθημα και διάβαζα μόνος μου..
*όπως οι περισσότερες γυναίκες φιλόλογοι, δυστυχώς.. λέω δυστυχώς γιατί και εγώ φιλόλογος θα γίνω..
Guest 292010
Επισκέπτης

εγώ προσωπικά στην Α' Λυκείου δεν έκανα καθόλου φροντιστήριο..
στη β' λυκείου έκανα φροντιστήριο μόνο αρχαία κατεύθυνσης και όχι από την αρχή της χρονιάς.. βασικά είχα γραφτεί επειδή ήθελα να γνωρίσω μια κοπέλα που πήγαινε σε αυτό το φροντιστήριο.. τώρα που το ξανασκέφτομαι ίσως να έπρεπε να είχα πάει και Λατινικά.. είχα γραφτεί και στην πρόσθετη διδακτική στήριξη σε Άλγεβρα, Γεωμετρία και Χημεία. Άλγεβρα πήγα μία φορά και δεν ξαναπήγα γιατί πρώτον ο καθηγητής ήταν μαλάκας και δευτερον το μάθημα αυτό μου φαινόταν πολύ βαρετό (άλλωστε ήμουν θεωρητική). στη Γεωμετρία πήγαινα βδομάδα παρά βδομάδα, αν και κανονικά αυτό δεν γίνεται.. η καθηγήτρια ήταν καλή σε χαρακτήρα, αλλά λίγο χαζή.. αλλά επειδή η γεωμετρία μου ψιλοάρεσε, πήγαινα για βόλτα.. στη Χημεία πήγαινα καθαρά για πλάκα, γιατί δεν είχα πρόβλημα ποτέ σε αυτό το μάθημα.. με χρειάζονταν όμως γιατί χωρίς εμένα δεν θα μπορούσε να υπάρξει τμήμα, λόγω έλλειψης μαθητών..
στην τρίτη Λυκείου πηγα σε όλα τα εξεταζόμενα από το καλοκαίρι.. τρεις μήνες πριν τις εξετάσεις σταμάτησα την ιστορία (είχαμε τελειώσει την ύλη και κάναμε επαναλήψεις), τα κείμενα (θεωρώ τελικά ότι αυτό το μάθημα δεν χρειάζεται φροντιστηριο) και την έκθεση (η καθηγήτρια ήταν εντελώς χαζή*) .. για την έκθεση πήρα ένα βοήθημα και διάβαζα μόνος μου..
*όπως οι περισσότερες γυναίκες φιλόλογοι, δυστυχώς.. λέω δυστυχώς γιατί και εγώ φιλόλογος θα γίνω..
τι εννοεις χαζη?τι εκανε?
tolisman
Δραστήριο μέλος

αν ρωτάς για τη μαθηματικό της πρόσθετης στη Β', κι αυτή είχε καλό χαρακτήρα, αλλά έκανε συχνά λάθη στη Γεωμετρία, τα οποία τα καταλάβαινα κι εγώ, αν και δεν ήμουν ποτέ πολύ καλός στα μαθηματικά...
guess
Δραστήριο μέλος

Sed
Νεοφερμένο μέλος

christos4
Εκκολαπτόμενο μέλος

Όσο για τη θεωρία, όποια σημεία της δεν καταλαβαίνεις, ρώτα τον καθηγητή που σου κάνει το μάθημα. Γι' αυτό βρίσκεται εκεί, όχι για να μονολογεί και σεις από κάτω να μένετε με το στόμα ανοιχτό.
καλά μην το λες....έχω καθηγητές που άλλα λένε και άλλα απαντάνε...
εξαρτάται και από τη κατεύθυνση που θα ακολουθείς...για παράδειγμα αν θες να πας θεωρητική και θες να κάνεις φροντιστηριο στα μαθηματικά επειδή εκεί είσαι αδύναμος, νομίζω πως δεν αξίζει...
Constantina!
Εκκολαπτόμενο μέλος

1 ώρα Χημεία τν εβδομάδα κι άλλη 1 φυσική. Μαθηματικά δεν είναι σίγουρο ακόμη, ίσως 3 ώρες...
ntinost
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mariapg
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cel
Δραστήριο μέλος

Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος

Iliaso
Περιβόητο μέλος

Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος

mariapg
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ρε όχι από την α' λυκείου φροντηστήρια.
και εγώ αυτό έλεγα αλλά μετά απο τα Χριστούγεννα ήθελα να πάω σε φροντ γιατί δεν θα την έβγαζα καθαρή, αν και είχα τους βαθμούς που με ικανοποιούσαν (δλδ κάπου στο 16 και κάτι) αισθανόμουν ότι ο,τι είχα μάθει δεν αντιστοιχούσαν σε αυτό τον βαθμό.
djimmakos
Διάσημο μέλος

Με βοήθησαν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, έμαθα πράγματα που στο σχολείο ούτε καν τα ανάφεραν.
Έβγαλα έναν πολύ καλό μέσο όρο (20:p) και νιώθω ότι έχω μάθει αυτά που έπρεπε και πάω με δυνάμεις και θάρρος για τις επόμενες τάξεις.
Εγώ λοιπόν σου προτείνω αν νιώσεις ότι θέλεις να πας φροντιστήριο, πήγαινε.
:iagree:
Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος

djimmakos
Διάσημο μέλος

Στο σχολείο ούτε καν μιλήσαμε για πρόσημο τριωνύμου.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.