nikosgr Νεοφερμένο μέλος Ο nikosgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 30 Μαΐου 2009 στις 12:08 Ο nikosgr έγραψε: #1 30-05-09 12:08 παιδια μπορείται να μου πείτε κανενα πολύ καλό φροντιστηριο στη θεσσαλονίκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agiostimotheos Δραστήριο μέλος Ο agiostimotheos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 562 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:25 Ο agiostimotheos: #2 03-06-09 16:25 Αν και όλα είναι το ίδιο πάνω κάτω και κυρίως μετράει η δική σου προσπάθεια ξέρω ότι λένε για τον Μπαχαράκη ότι είναι καλός στα Θεωρητικά, επίσης ο κρόνος λένε είναι καλός αλλά και το Έλιξ. αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:26 Η cheery έγραψε: #3 03-06-09 16:26 Και εγω για Μπαχαράκη έχω ακουσει και για Βακάλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jeanne Νεοφερμένο μέλος Η Γιάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 69 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2009 στις 00:30 Η jeanne έγραψε: #4 04-06-09 00:30 ενα πολυ καλο φροντιστηριο ειναι το Συστημα. Βρισκεται στην Αγια Σοφια και εχει παραρτημα στο Ντεπω, σταση Γεφυρα.Ειναι πολυ κοντα με τους μαθητες και οι τιμες ειναι καλυτερες σχετικα με αλλα.Το συστηνω ανεπιφυλαχτα.:no1:Εστελνα την κορη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 12:42 Ο Nickname έγραψε: #5 08-06-09 12:42 Έχω ακούσει για τον Παλμό αλλά δεν ξέρω και πολλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vaggos_93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 00:24 Ο Vaggos_93: #6 09-06-09 00:24 Εχω ακουσει για μπαχαρακη, ειρμος και διαγραμμα............. Ολα καλα ειναι, τωρα απο εσενα εξαρταται, οπου και να πας......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Franco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 131 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 10:52 Ο Franco έγραψε: #7 15-06-09 10:52 Βασικά τι μαθήματα θες; Αν θες θεωρητικά ο Μπαχαράκης μάλλον είναι ο καλύτερος. Για θετικά μαθήματα δεν ξέρω. Υπάρχουν πολλά καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 13:33 Ο Fedde le Grand: #8 16-06-09 13:33 Στα έλιξ,για θετική και τεχνολογική κατεύθυνση είναι ο,τι πρέπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zouzoula Νεοφερμένο μέλος Η zouzoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2009 στις 14:46 Η zouzoula έγραψε: #9 28-06-09 14:46 Επειδή σκέφτομαι να αρχίσω φροντιστήριο από την 1η Λυκείου ήθελα να μου πέιτε τη γνώμη σας...Ποιό θεωρείτε το καλύτερο φροντηστήριο στη Θεσσαλονίκη(περιοχή Σοφούλη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jeanne Νεοφερμένο μέλος Η Γιάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 69 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:04 Η jeanne έγραψε: #10 29-06-09 00:04 ειναι υπερογκο το ποσο!! Μη σας παραμυθιαζουν με κατι....πινακες που λες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 14:49 Ο Anarki έγραψε: #11 30-06-09 14:49 Αφού έχει διαδραστικούς πίνακες ρε παιδιά, τι λέμε τώρα. Αχεχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Foux Εκκολαπτόμενο μέλος Η (: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 17:57 Η Foux έγραψε: #12 04-07-09 17:57 Βακάλης μάλλον.. Και εγώ εκεί κοντά μένω! αν και θα σου πρότεινα να μην αρχίσεις φροντιστήριο απο τώρα .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Metal-Militiaman Νεοφερμένο μέλος Ο Metal-Militiaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2009 στις 19:20 Ο Metal-Militiaman: #13 12-07-09 19:20 Συνιστώ <<Βακάλη>> από τα καλύτερα φροντιστήρια της πόλεις για θετική και τεχνολογική κατεύθυνση.Για θεωρητική δεν γνωρίζω. Μπορείς να ξεκινήσεις με Άλγεβρα, Φυσική και Χημεία αν σκοπεύεις να ακολουθήσεις Τεχνολογική ή Θετική Κατεύθυνση,τίποτα παραπάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 12:06 Ο Mr strange: #14 13-07-09 12:06 θα ηθελα να μου πειτε ενα καλο φροντηστηριο και οικονομικο στην περιοχη ευοσμου...θεσσαλονικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. milanezos92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο milanezos92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 17:49 Ο milanezos92: #15 15-07-09 17:49 λοιπον mr strange εγω μενω νεαπολη αλλα παρολα αυτα πηγαινω φροντηστηριο στα ελιξ ευοσμου... εγω ειμαι θετικη και ειμαι υπερευχαριστημενος γιαυτο και αποφασισα να ταλαιπωρηθω λιγο παραπανω και να χρειαζεται να πηγαινω απο νεαπολη ευοσμο καθε φορα που εχω μαθημα...καλο ειναι να κανεις ερευνα αγορας, απλα σου συνιστω να πας να ρωτησεις και στα ελιξ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zouzoula Νεοφερμένο μέλος Η zouzoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 22:02 Η zouzoula έγραψε: #16 15-07-09 22:02 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας μου είναι πολύ χρήσιμες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 10:20 Ο Mr strange: #17 18-07-09 10:20 milaneze92 ξερω οτι εκει ειναι καλοι στη θετικη και στην τεχνολογικη...το ιδιο ισχυει και για την θεωρητικη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tromos3 Νεοφερμένο μέλος Ο Tromos3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:55 Ο Tromos3 έγραψε: #18 20-07-09 14:55 Παιδια καποιο καλο φροντιστηριο στην περιοχη Νεαπολη-Συκιες η κεντρο. Θα παω θετικη κατευθυνση και ψαχνομαι. Δεκτα και στην Πολιχνη,αλλα ας μην γυρναμε την μιση Θεσσαλονικη για φροντιστηρια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. milanezos92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο milanezos92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 19:19 Ο milanezos92: #19 20-07-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από milanezos92: λοιπον mr strange εγω μενω νεαπολη αλλα παρολα αυτα πηγαινω φροντηστηριο στα ελιξ ευοσμου... εγω ειμαι θετικη και ειμαι υπερευχαριστημενος γιαυτο και αποφασισα να ταλαιπωρηθω λιγο παραπανω και να χρειαζεται να πηγαινω απο νεαπολη ευοσμο καθε φορα που εχω μαθημα...καλο ειναι να κανεις ερευνα αγορας, απλα σου συνιστω να πας να ρωτησεις και στα ελιξ.. Click για ανάπτυξη... και εγω συκεωτης χρηστο....ειλικρινα δεν ξερω καποιο αξιολογο φροντιστηριο στην νεαπολη ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Mr strange: milaneze92 ξερω οτι εκει ειναι καλοι στη θετικη και στην τεχνολογικη...το ιδιο ισχυει και για την θεωρητικη?? Click για ανάπτυξη... κοιτα τωρα που ειπες οτι εισαι θεωρητικη μπαινει και στο παιχνιδι ο μπαχαρακης...εξακολουθω ομως να πιστευω οτι ειναι κορυφαια τα ελιξ και στη θεωρητικη αν κρινω απο την φιλολογο μου...εξαλλου ειχαν και επιτυχιες στη θεωρητικη...παντος καλο ειναι να ψαχτεις λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria92 Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 02:13 Η maria92 έγραψε: #20 21-07-09 02:13 γεια σας παιδια... οσο πλησιαζει η ωρα για την 3ή τοσο πιο δυσκολο μ φαινεται να αποφασισω αν θελω πραγματικα να παω προς αρχιτεκτονικη κ τετοια. σκεφτηκα λοιπον να περασω απο κανα δυο φροντιστηρια για σχεδιο και να ψαχτω πανω κατω. ποια ειναι τα καλυτερα στην θεσσαλονικη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη 1 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Highlander Martheos Schlimazel Ready for next step tan07 Guhahg5837 ismember Dimitris9 Vasso1983 Mammy Nun Dion G. ggl leonnnn Johnthegreek GTS Αννα Κιλιν anakiriak@yahoo Sgialo Αριάνα123 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδια μπορείται να μου πείτε κανενα πολύ καλό φροντιστηριο στη θεσσαλονίκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
agiostimotheos Δραστήριο μέλος Ο agiostimotheos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 562 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:25 Ο agiostimotheos: #2 03-06-09 16:25 Αν και όλα είναι το ίδιο πάνω κάτω και κυρίως μετράει η δική σου προσπάθεια ξέρω ότι λένε για τον Μπαχαράκη ότι είναι καλός στα Θεωρητικά, επίσης ο κρόνος λένε είναι καλός αλλά και το Έλιξ. αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:26 Η cheery έγραψε: #3 03-06-09 16:26 Και εγω για Μπαχαράκη έχω ακουσει και για Βακάλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jeanne Νεοφερμένο μέλος Η Γιάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 69 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2009 στις 00:30 Η jeanne έγραψε: #4 04-06-09 00:30 ενα πολυ καλο φροντιστηριο ειναι το Συστημα. Βρισκεται στην Αγια Σοφια και εχει παραρτημα στο Ντεπω, σταση Γεφυρα.Ειναι πολυ κοντα με τους μαθητες και οι τιμες ειναι καλυτερες σχετικα με αλλα.Το συστηνω ανεπιφυλαχτα.:no1:Εστελνα την κορη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 12:42 Ο Nickname έγραψε: #5 08-06-09 12:42 Έχω ακούσει για τον Παλμό αλλά δεν ξέρω και πολλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vaggos_93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 00:24 Ο Vaggos_93: #6 09-06-09 00:24 Εχω ακουσει για μπαχαρακη, ειρμος και διαγραμμα............. Ολα καλα ειναι, τωρα απο εσενα εξαρταται, οπου και να πας......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Franco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 131 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 10:52 Ο Franco έγραψε: #7 15-06-09 10:52 Βασικά τι μαθήματα θες; Αν θες θεωρητικά ο Μπαχαράκης μάλλον είναι ο καλύτερος. Για θετικά μαθήματα δεν ξέρω. Υπάρχουν πολλά καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 13:33 Ο Fedde le Grand: #8 16-06-09 13:33 Στα έλιξ,για θετική και τεχνολογική κατεύθυνση είναι ο,τι πρέπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zouzoula Νεοφερμένο μέλος Η zouzoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2009 στις 14:46 Η zouzoula έγραψε: #9 28-06-09 14:46 Επειδή σκέφτομαι να αρχίσω φροντιστήριο από την 1η Λυκείου ήθελα να μου πέιτε τη γνώμη σας...Ποιό θεωρείτε το καλύτερο φροντηστήριο στη Θεσσαλονίκη(περιοχή Σοφούλη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jeanne Νεοφερμένο μέλος Η Γιάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 69 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:04 Η jeanne έγραψε: #10 29-06-09 00:04 ειναι υπερογκο το ποσο!! Μη σας παραμυθιαζουν με κατι....πινακες που λες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 14:49 Ο Anarki έγραψε: #11 30-06-09 14:49 Αφού έχει διαδραστικούς πίνακες ρε παιδιά, τι λέμε τώρα. Αχεχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Foux Εκκολαπτόμενο μέλος Η (: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 17:57 Η Foux έγραψε: #12 04-07-09 17:57 Βακάλης μάλλον.. Και εγώ εκεί κοντά μένω! αν και θα σου πρότεινα να μην αρχίσεις φροντιστήριο απο τώρα .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Metal-Militiaman Νεοφερμένο μέλος Ο Metal-Militiaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2009 στις 19:20 Ο Metal-Militiaman: #13 12-07-09 19:20 Συνιστώ <<Βακάλη>> από τα καλύτερα φροντιστήρια της πόλεις για θετική και τεχνολογική κατεύθυνση.Για θεωρητική δεν γνωρίζω. Μπορείς να ξεκινήσεις με Άλγεβρα, Φυσική και Χημεία αν σκοπεύεις να ακολουθήσεις Τεχνολογική ή Θετική Κατεύθυνση,τίποτα παραπάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 12:06 Ο Mr strange: #14 13-07-09 12:06 θα ηθελα να μου πειτε ενα καλο φροντηστηριο και οικονομικο στην περιοχη ευοσμου...θεσσαλονικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. milanezos92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο milanezos92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 17:49 Ο milanezos92: #15 15-07-09 17:49 λοιπον mr strange εγω μενω νεαπολη αλλα παρολα αυτα πηγαινω φροντηστηριο στα ελιξ ευοσμου... εγω ειμαι θετικη και ειμαι υπερευχαριστημενος γιαυτο και αποφασισα να ταλαιπωρηθω λιγο παραπανω και να χρειαζεται να πηγαινω απο νεαπολη ευοσμο καθε φορα που εχω μαθημα...καλο ειναι να κανεις ερευνα αγορας, απλα σου συνιστω να πας να ρωτησεις και στα ελιξ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zouzoula Νεοφερμένο μέλος Η zouzoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 22:02 Η zouzoula έγραψε: #16 15-07-09 22:02 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας μου είναι πολύ χρήσιμες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 10:20 Ο Mr strange: #17 18-07-09 10:20 milaneze92 ξερω οτι εκει ειναι καλοι στη θετικη και στην τεχνολογικη...το ιδιο ισχυει και για την θεωρητικη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tromos3 Νεοφερμένο μέλος Ο Tromos3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:55 Ο Tromos3 έγραψε: #18 20-07-09 14:55 Παιδια καποιο καλο φροντιστηριο στην περιοχη Νεαπολη-Συκιες η κεντρο. Θα παω θετικη κατευθυνση και ψαχνομαι. Δεκτα και στην Πολιχνη,αλλα ας μην γυρναμε την μιση Θεσσαλονικη για φροντιστηρια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. milanezos92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο milanezos92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 19:19 Ο milanezos92: #19 20-07-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από milanezos92: λοιπον mr strange εγω μενω νεαπολη αλλα παρολα αυτα πηγαινω φροντηστηριο στα ελιξ ευοσμου... εγω ειμαι θετικη και ειμαι υπερευχαριστημενος γιαυτο και αποφασισα να ταλαιπωρηθω λιγο παραπανω και να χρειαζεται να πηγαινω απο νεαπολη ευοσμο καθε φορα που εχω μαθημα...καλο ειναι να κανεις ερευνα αγορας, απλα σου συνιστω να πας να ρωτησεις και στα ελιξ.. Click για ανάπτυξη... και εγω συκεωτης χρηστο....ειλικρινα δεν ξερω καποιο αξιολογο φροντιστηριο στην νεαπολη ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Mr strange: milaneze92 ξερω οτι εκει ειναι καλοι στη θετικη και στην τεχνολογικη...το ιδιο ισχυει και για την θεωρητικη?? Click για ανάπτυξη... κοιτα τωρα που ειπες οτι εισαι θεωρητικη μπαινει και στο παιχνιδι ο μπαχαρακης...εξακολουθω ομως να πιστευω οτι ειναι κορυφαια τα ελιξ και στη θεωρητικη αν κρινω απο την φιλολογο μου...εξαλλου ειχαν και επιτυχιες στη θεωρητικη...παντος καλο ειναι να ψαχτεις λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria92 Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 02:13 Η maria92 έγραψε: #20 21-07-09 02:13 γεια σας παιδια... οσο πλησιαζει η ωρα για την 3ή τοσο πιο δυσκολο μ φαινεται να αποφασισω αν θελω πραγματικα να παω προς αρχιτεκτονικη κ τετοια. σκεφτηκα λοιπον να περασω απο κανα δυο φροντιστηρια για σχεδιο και να ψαχτω πανω κατω. ποια ειναι τα καλυτερα στην θεσσαλονικη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη 1 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Highlander Martheos Schlimazel Ready for next step tan07 Guhahg5837 ismember Dimitris9 Vasso1983 Mammy Nun Dion G. ggl leonnnn Johnthegreek GTS Αννα Κιλιν anakiriak@yahoo Sgialo Αριάνα123 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν και όλα είναι το ίδιο πάνω κάτω και κυρίως μετράει η δική σου προσπάθεια ξέρω ότι λένε για τον Μπαχαράκη ότι είναι καλός στα Θεωρητικά, επίσης ο κρόνος λένε είναι καλός αλλά και το Έλιξ. αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 16:26 Η cheery έγραψε: #3 03-06-09 16:26 Και εγω για Μπαχαράκη έχω ακουσει και για Βακάλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jeanne Νεοφερμένο μέλος Η Γιάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 69 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2009 στις 00:30 Η jeanne έγραψε: #4 04-06-09 00:30 ενα πολυ καλο φροντιστηριο ειναι το Συστημα. Βρισκεται στην Αγια Σοφια και εχει παραρτημα στο Ντεπω, σταση Γεφυρα.Ειναι πολυ κοντα με τους μαθητες και οι τιμες ειναι καλυτερες σχετικα με αλλα.Το συστηνω ανεπιφυλαχτα.:no1:Εστελνα την κορη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 12:42 Ο Nickname έγραψε: #5 08-06-09 12:42 Έχω ακούσει για τον Παλμό αλλά δεν ξέρω και πολλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vaggos_93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 00:24 Ο Vaggos_93: #6 09-06-09 00:24 Εχω ακουσει για μπαχαρακη, ειρμος και διαγραμμα............. Ολα καλα ειναι, τωρα απο εσενα εξαρταται, οπου και να πας......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Franco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 131 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 10:52 Ο Franco έγραψε: #7 15-06-09 10:52 Βασικά τι μαθήματα θες; Αν θες θεωρητικά ο Μπαχαράκης μάλλον είναι ο καλύτερος. Για θετικά μαθήματα δεν ξέρω. Υπάρχουν πολλά καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 13:33 Ο Fedde le Grand: #8 16-06-09 13:33 Στα έλιξ,για θετική και τεχνολογική κατεύθυνση είναι ο,τι πρέπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zouzoula Νεοφερμένο μέλος Η zouzoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2009 στις 14:46 Η zouzoula έγραψε: #9 28-06-09 14:46 Επειδή σκέφτομαι να αρχίσω φροντιστήριο από την 1η Λυκείου ήθελα να μου πέιτε τη γνώμη σας...Ποιό θεωρείτε το καλύτερο φροντηστήριο στη Θεσσαλονίκη(περιοχή Σοφούλη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jeanne Νεοφερμένο μέλος Η Γιάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 69 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:04 Η jeanne έγραψε: #10 29-06-09 00:04 ειναι υπερογκο το ποσο!! Μη σας παραμυθιαζουν με κατι....πινακες που λες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 14:49 Ο Anarki έγραψε: #11 30-06-09 14:49 Αφού έχει διαδραστικούς πίνακες ρε παιδιά, τι λέμε τώρα. Αχεχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Foux Εκκολαπτόμενο μέλος Η (: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 17:57 Η Foux έγραψε: #12 04-07-09 17:57 Βακάλης μάλλον.. Και εγώ εκεί κοντά μένω! αν και θα σου πρότεινα να μην αρχίσεις φροντιστήριο απο τώρα .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Metal-Militiaman Νεοφερμένο μέλος Ο Metal-Militiaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2009 στις 19:20 Ο Metal-Militiaman: #13 12-07-09 19:20 Συνιστώ <<Βακάλη>> από τα καλύτερα φροντιστήρια της πόλεις για θετική και τεχνολογική κατεύθυνση.Για θεωρητική δεν γνωρίζω. Μπορείς να ξεκινήσεις με Άλγεβρα, Φυσική και Χημεία αν σκοπεύεις να ακολουθήσεις Τεχνολογική ή Θετική Κατεύθυνση,τίποτα παραπάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 12:06 Ο Mr strange: #14 13-07-09 12:06 θα ηθελα να μου πειτε ενα καλο φροντηστηριο και οικονομικο στην περιοχη ευοσμου...θεσσαλονικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. milanezos92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο milanezos92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 17:49 Ο milanezos92: #15 15-07-09 17:49 λοιπον mr strange εγω μενω νεαπολη αλλα παρολα αυτα πηγαινω φροντηστηριο στα ελιξ ευοσμου... εγω ειμαι θετικη και ειμαι υπερευχαριστημενος γιαυτο και αποφασισα να ταλαιπωρηθω λιγο παραπανω και να χρειαζεται να πηγαινω απο νεαπολη ευοσμο καθε φορα που εχω μαθημα...καλο ειναι να κανεις ερευνα αγορας, απλα σου συνιστω να πας να ρωτησεις και στα ελιξ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zouzoula Νεοφερμένο μέλος Η zouzoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 22:02 Η zouzoula έγραψε: #16 15-07-09 22:02 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας μου είναι πολύ χρήσιμες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 10:20 Ο Mr strange: #17 18-07-09 10:20 milaneze92 ξερω οτι εκει ειναι καλοι στη θετικη και στην τεχνολογικη...το ιδιο ισχυει και για την θεωρητικη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tromos3 Νεοφερμένο μέλος Ο Tromos3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:55 Ο Tromos3 έγραψε: #18 20-07-09 14:55 Παιδια καποιο καλο φροντιστηριο στην περιοχη Νεαπολη-Συκιες η κεντρο. Θα παω θετικη κατευθυνση και ψαχνομαι. Δεκτα και στην Πολιχνη,αλλα ας μην γυρναμε την μιση Θεσσαλονικη για φροντιστηρια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. milanezos92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο milanezos92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 19:19 Ο milanezos92: #19 20-07-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από milanezos92: λοιπον mr strange εγω μενω νεαπολη αλλα παρολα αυτα πηγαινω φροντηστηριο στα ελιξ ευοσμου... εγω ειμαι θετικη και ειμαι υπερευχαριστημενος γιαυτο και αποφασισα να ταλαιπωρηθω λιγο παραπανω και να χρειαζεται να πηγαινω απο νεαπολη ευοσμο καθε φορα που εχω μαθημα...καλο ειναι να κανεις ερευνα αγορας, απλα σου συνιστω να πας να ρωτησεις και στα ελιξ.. Click για ανάπτυξη... και εγω συκεωτης χρηστο....ειλικρινα δεν ξερω καποιο αξιολογο φροντιστηριο στην νεαπολη ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Mr strange: milaneze92 ξερω οτι εκει ειναι καλοι στη θετικη και στην τεχνολογικη...το ιδιο ισχυει και για την θεωρητικη?? Click για ανάπτυξη... κοιτα τωρα που ειπες οτι εισαι θεωρητικη μπαινει και στο παιχνιδι ο μπαχαρακης...εξακολουθω ομως να πιστευω οτι ειναι κορυφαια τα ελιξ και στη θεωρητικη αν κρινω απο την φιλολογο μου...εξαλλου ειχαν και επιτυχιες στη θεωρητικη...παντος καλο ειναι να ψαχτεις λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria92 Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 02:13 Η maria92 έγραψε: #20 21-07-09 02:13 γεια σας παιδια... οσο πλησιαζει η ωρα για την 3ή τοσο πιο δυσκολο μ φαινεται να αποφασισω αν θελω πραγματικα να παω προς αρχιτεκτονικη κ τετοια. σκεφτηκα λοιπον να περασω απο κανα δυο φροντιστηρια για σχεδιο και να ψαχτω πανω κατω. ποια ειναι τα καλυτερα στην θεσσαλονικη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη 1 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Highlander Martheos Schlimazel Ready for next step tan07 Guhahg5837 ismember Dimitris9 Vasso1983 Mammy Nun Dion G. ggl leonnnn Johnthegreek GTS Αννα Κιλιν anakiriak@yahoo Sgialo Αριάνα123 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και εγω για Μπαχαράκη έχω ακουσει και για Βακάλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jeanne Νεοφερμένο μέλος Η Γιάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 69 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2009 στις 00:30 Η jeanne έγραψε: #4 04-06-09 00:30 ενα πολυ καλο φροντιστηριο ειναι το Συστημα. Βρισκεται στην Αγια Σοφια και εχει παραρτημα στο Ντεπω, σταση Γεφυρα.Ειναι πολυ κοντα με τους μαθητες και οι τιμες ειναι καλυτερες σχετικα με αλλα.Το συστηνω ανεπιφυλαχτα.:no1:Εστελνα την κορη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 12:42 Ο Nickname έγραψε: #5 08-06-09 12:42 Έχω ακούσει για τον Παλμό αλλά δεν ξέρω και πολλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vaggos_93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 00:24 Ο Vaggos_93: #6 09-06-09 00:24 Εχω ακουσει για μπαχαρακη, ειρμος και διαγραμμα............. Ολα καλα ειναι, τωρα απο εσενα εξαρταται, οπου και να πας......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Franco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 131 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 10:52 Ο Franco έγραψε: #7 15-06-09 10:52 Βασικά τι μαθήματα θες; Αν θες θεωρητικά ο Μπαχαράκης μάλλον είναι ο καλύτερος. Για θετικά μαθήματα δεν ξέρω. Υπάρχουν πολλά καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 13:33 Ο Fedde le Grand: #8 16-06-09 13:33 Στα έλιξ,για θετική και τεχνολογική κατεύθυνση είναι ο,τι πρέπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zouzoula Νεοφερμένο μέλος Η zouzoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2009 στις 14:46 Η zouzoula έγραψε: #9 28-06-09 14:46 Επειδή σκέφτομαι να αρχίσω φροντιστήριο από την 1η Λυκείου ήθελα να μου πέιτε τη γνώμη σας...Ποιό θεωρείτε το καλύτερο φροντηστήριο στη Θεσσαλονίκη(περιοχή Σοφούλη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jeanne Νεοφερμένο μέλος Η Γιάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 69 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:04 Η jeanne έγραψε: #10 29-06-09 00:04 ειναι υπερογκο το ποσο!! Μη σας παραμυθιαζουν με κατι....πινακες που λες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 14:49 Ο Anarki έγραψε: #11 30-06-09 14:49 Αφού έχει διαδραστικούς πίνακες ρε παιδιά, τι λέμε τώρα. Αχεχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Foux Εκκολαπτόμενο μέλος Η (: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 17:57 Η Foux έγραψε: #12 04-07-09 17:57 Βακάλης μάλλον.. Και εγώ εκεί κοντά μένω! αν και θα σου πρότεινα να μην αρχίσεις φροντιστήριο απο τώρα .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Metal-Militiaman Νεοφερμένο μέλος Ο Metal-Militiaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2009 στις 19:20 Ο Metal-Militiaman: #13 12-07-09 19:20 Συνιστώ <<Βακάλη>> από τα καλύτερα φροντιστήρια της πόλεις για θετική και τεχνολογική κατεύθυνση.Για θεωρητική δεν γνωρίζω. Μπορείς να ξεκινήσεις με Άλγεβρα, Φυσική και Χημεία αν σκοπεύεις να ακολουθήσεις Τεχνολογική ή Θετική Κατεύθυνση,τίποτα παραπάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 12:06 Ο Mr strange: #14 13-07-09 12:06 θα ηθελα να μου πειτε ενα καλο φροντηστηριο και οικονομικο στην περιοχη ευοσμου...θεσσαλονικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. milanezos92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο milanezos92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 17:49 Ο milanezos92: #15 15-07-09 17:49 λοιπον mr strange εγω μενω νεαπολη αλλα παρολα αυτα πηγαινω φροντηστηριο στα ελιξ ευοσμου... εγω ειμαι θετικη και ειμαι υπερευχαριστημενος γιαυτο και αποφασισα να ταλαιπωρηθω λιγο παραπανω και να χρειαζεται να πηγαινω απο νεαπολη ευοσμο καθε φορα που εχω μαθημα...καλο ειναι να κανεις ερευνα αγορας, απλα σου συνιστω να πας να ρωτησεις και στα ελιξ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zouzoula Νεοφερμένο μέλος Η zouzoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 22:02 Η zouzoula έγραψε: #16 15-07-09 22:02 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας μου είναι πολύ χρήσιμες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 10:20 Ο Mr strange: #17 18-07-09 10:20 milaneze92 ξερω οτι εκει ειναι καλοι στη θετικη και στην τεχνολογικη...το ιδιο ισχυει και για την θεωρητικη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tromos3 Νεοφερμένο μέλος Ο Tromos3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:55 Ο Tromos3 έγραψε: #18 20-07-09 14:55 Παιδια καποιο καλο φροντιστηριο στην περιοχη Νεαπολη-Συκιες η κεντρο. Θα παω θετικη κατευθυνση και ψαχνομαι. Δεκτα και στην Πολιχνη,αλλα ας μην γυρναμε την μιση Θεσσαλονικη για φροντιστηρια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. milanezos92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο milanezos92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 19:19 Ο milanezos92: #19 20-07-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από milanezos92: λοιπον mr strange εγω μενω νεαπολη αλλα παρολα αυτα πηγαινω φροντηστηριο στα ελιξ ευοσμου... εγω ειμαι θετικη και ειμαι υπερευχαριστημενος γιαυτο και αποφασισα να ταλαιπωρηθω λιγο παραπανω και να χρειαζεται να πηγαινω απο νεαπολη ευοσμο καθε φορα που εχω μαθημα...καλο ειναι να κανεις ερευνα αγορας, απλα σου συνιστω να πας να ρωτησεις και στα ελιξ.. Click για ανάπτυξη... και εγω συκεωτης χρηστο....ειλικρινα δεν ξερω καποιο αξιολογο φροντιστηριο στην νεαπολη ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Mr strange: milaneze92 ξερω οτι εκει ειναι καλοι στη θετικη και στην τεχνολογικη...το ιδιο ισχυει και για την θεωρητικη?? Click για ανάπτυξη... κοιτα τωρα που ειπες οτι εισαι θεωρητικη μπαινει και στο παιχνιδι ο μπαχαρακης...εξακολουθω ομως να πιστευω οτι ειναι κορυφαια τα ελιξ και στη θεωρητικη αν κρινω απο την φιλολογο μου...εξαλλου ειχαν και επιτυχιες στη θεωρητικη...παντος καλο ειναι να ψαχτεις λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria92 Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 02:13 Η maria92 έγραψε: #20 21-07-09 02:13 γεια σας παιδια... οσο πλησιαζει η ωρα για την 3ή τοσο πιο δυσκολο μ φαινεται να αποφασισω αν θελω πραγματικα να παω προς αρχιτεκτονικη κ τετοια. σκεφτηκα λοιπον να περασω απο κανα δυο φροντιστηρια για σχεδιο και να ψαχτω πανω κατω. ποια ειναι τα καλυτερα στην θεσσαλονικη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη 1 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Highlander Martheos Schlimazel Ready for next step tan07 Guhahg5837 ismember Dimitris9 Vasso1983 Mammy Nun Dion G. ggl leonnnn Johnthegreek GTS Αννα Κιλιν anakiriak@yahoo Sgialo Αριάνα123 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ενα πολυ καλο φροντιστηριο ειναι το Συστημα. Βρισκεται στην Αγια Σοφια και εχει παραρτημα στο Ντεπω, σταση Γεφυρα.Ειναι πολυ κοντα με τους μαθητες και οι τιμες ειναι καλυτερες σχετικα με αλλα.Το συστηνω ανεπιφυλαχτα.:no1:Εστελνα την κορη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 12:42 Ο Nickname έγραψε: #5 08-06-09 12:42 Έχω ακούσει για τον Παλμό αλλά δεν ξέρω και πολλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vaggos_93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 00:24 Ο Vaggos_93: #6 09-06-09 00:24 Εχω ακουσει για μπαχαρακη, ειρμος και διαγραμμα............. Ολα καλα ειναι, τωρα απο εσενα εξαρταται, οπου και να πας......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Franco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 131 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 10:52 Ο Franco έγραψε: #7 15-06-09 10:52 Βασικά τι μαθήματα θες; Αν θες θεωρητικά ο Μπαχαράκης μάλλον είναι ο καλύτερος. Για θετικά μαθήματα δεν ξέρω. Υπάρχουν πολλά καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 13:33 Ο Fedde le Grand: #8 16-06-09 13:33 Στα έλιξ,για θετική και τεχνολογική κατεύθυνση είναι ο,τι πρέπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zouzoula Νεοφερμένο μέλος Η zouzoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2009 στις 14:46 Η zouzoula έγραψε: #9 28-06-09 14:46 Επειδή σκέφτομαι να αρχίσω φροντιστήριο από την 1η Λυκείου ήθελα να μου πέιτε τη γνώμη σας...Ποιό θεωρείτε το καλύτερο φροντηστήριο στη Θεσσαλονίκη(περιοχή Σοφούλη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jeanne Νεοφερμένο μέλος Η Γιάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 69 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:04 Η jeanne έγραψε: #10 29-06-09 00:04 ειναι υπερογκο το ποσο!! Μη σας παραμυθιαζουν με κατι....πινακες που λες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 14:49 Ο Anarki έγραψε: #11 30-06-09 14:49 Αφού έχει διαδραστικούς πίνακες ρε παιδιά, τι λέμε τώρα. Αχεχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Foux Εκκολαπτόμενο μέλος Η (: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 17:57 Η Foux έγραψε: #12 04-07-09 17:57 Βακάλης μάλλον.. Και εγώ εκεί κοντά μένω! αν και θα σου πρότεινα να μην αρχίσεις φροντιστήριο απο τώρα .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Metal-Militiaman Νεοφερμένο μέλος Ο Metal-Militiaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2009 στις 19:20 Ο Metal-Militiaman: #13 12-07-09 19:20 Συνιστώ <<Βακάλη>> από τα καλύτερα φροντιστήρια της πόλεις για θετική και τεχνολογική κατεύθυνση.Για θεωρητική δεν γνωρίζω. Μπορείς να ξεκινήσεις με Άλγεβρα, Φυσική και Χημεία αν σκοπεύεις να ακολουθήσεις Τεχνολογική ή Θετική Κατεύθυνση,τίποτα παραπάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 12:06 Ο Mr strange: #14 13-07-09 12:06 θα ηθελα να μου πειτε ενα καλο φροντηστηριο και οικονομικο στην περιοχη ευοσμου...θεσσαλονικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. milanezos92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο milanezos92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 17:49 Ο milanezos92: #15 15-07-09 17:49 λοιπον mr strange εγω μενω νεαπολη αλλα παρολα αυτα πηγαινω φροντηστηριο στα ελιξ ευοσμου... εγω ειμαι θετικη και ειμαι υπερευχαριστημενος γιαυτο και αποφασισα να ταλαιπωρηθω λιγο παραπανω και να χρειαζεται να πηγαινω απο νεαπολη ευοσμο καθε φορα που εχω μαθημα...καλο ειναι να κανεις ερευνα αγορας, απλα σου συνιστω να πας να ρωτησεις και στα ελιξ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zouzoula Νεοφερμένο μέλος Η zouzoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 22:02 Η zouzoula έγραψε: #16 15-07-09 22:02 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας μου είναι πολύ χρήσιμες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 10:20 Ο Mr strange: #17 18-07-09 10:20 milaneze92 ξερω οτι εκει ειναι καλοι στη θετικη και στην τεχνολογικη...το ιδιο ισχυει και για την θεωρητικη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tromos3 Νεοφερμένο μέλος Ο Tromos3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:55 Ο Tromos3 έγραψε: #18 20-07-09 14:55 Παιδια καποιο καλο φροντιστηριο στην περιοχη Νεαπολη-Συκιες η κεντρο. Θα παω θετικη κατευθυνση και ψαχνομαι. Δεκτα και στην Πολιχνη,αλλα ας μην γυρναμε την μιση Θεσσαλονικη για φροντιστηρια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. milanezos92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο milanezos92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 19:19 Ο milanezos92: #19 20-07-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από milanezos92: λοιπον mr strange εγω μενω νεαπολη αλλα παρολα αυτα πηγαινω φροντηστηριο στα ελιξ ευοσμου... εγω ειμαι θετικη και ειμαι υπερευχαριστημενος γιαυτο και αποφασισα να ταλαιπωρηθω λιγο παραπανω και να χρειαζεται να πηγαινω απο νεαπολη ευοσμο καθε φορα που εχω μαθημα...καλο ειναι να κανεις ερευνα αγορας, απλα σου συνιστω να πας να ρωτησεις και στα ελιξ.. Click για ανάπτυξη... και εγω συκεωτης χρηστο....ειλικρινα δεν ξερω καποιο αξιολογο φροντιστηριο στην νεαπολη ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Mr strange: milaneze92 ξερω οτι εκει ειναι καλοι στη θετικη και στην τεχνολογικη...το ιδιο ισχυει και για την θεωρητικη?? Click για ανάπτυξη... κοιτα τωρα που ειπες οτι εισαι θεωρητικη μπαινει και στο παιχνιδι ο μπαχαρακης...εξακολουθω ομως να πιστευω οτι ειναι κορυφαια τα ελιξ και στη θεωρητικη αν κρινω απο την φιλολογο μου...εξαλλου ειχαν και επιτυχιες στη θεωρητικη...παντος καλο ειναι να ψαχτεις λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria92 Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 02:13 Η maria92 έγραψε: #20 21-07-09 02:13 γεια σας παιδια... οσο πλησιαζει η ωρα για την 3ή τοσο πιο δυσκολο μ φαινεται να αποφασισω αν θελω πραγματικα να παω προς αρχιτεκτονικη κ τετοια. σκεφτηκα λοιπον να περασω απο κανα δυο φροντιστηρια για σχεδιο και να ψαχτω πανω κατω. ποια ειναι τα καλυτερα στην θεσσαλονικη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη 1 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Highlander Martheos Schlimazel Ready for next step tan07 Guhahg5837 ismember Dimitris9 Vasso1983 Mammy Nun Dion G. ggl leonnnn Johnthegreek GTS Αννα Κιλιν anakiriak@yahoo Sgialo Αριάνα123 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχω ακούσει για τον Παλμό αλλά δεν ξέρω και πολλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vaggos_93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 00:24 Ο Vaggos_93: #6 09-06-09 00:24 Εχω ακουσει για μπαχαρακη, ειρμος και διαγραμμα............. Ολα καλα ειναι, τωρα απο εσενα εξαρταται, οπου και να πας......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Franco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 131 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 10:52 Ο Franco έγραψε: #7 15-06-09 10:52 Βασικά τι μαθήματα θες; Αν θες θεωρητικά ο Μπαχαράκης μάλλον είναι ο καλύτερος. Για θετικά μαθήματα δεν ξέρω. Υπάρχουν πολλά καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 13:33 Ο Fedde le Grand: #8 16-06-09 13:33 Στα έλιξ,για θετική και τεχνολογική κατεύθυνση είναι ο,τι πρέπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zouzoula Νεοφερμένο μέλος Η zouzoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2009 στις 14:46 Η zouzoula έγραψε: #9 28-06-09 14:46 Επειδή σκέφτομαι να αρχίσω φροντιστήριο από την 1η Λυκείου ήθελα να μου πέιτε τη γνώμη σας...Ποιό θεωρείτε το καλύτερο φροντηστήριο στη Θεσσαλονίκη(περιοχή Σοφούλη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jeanne Νεοφερμένο μέλος Η Γιάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 69 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:04 Η jeanne έγραψε: #10 29-06-09 00:04 ειναι υπερογκο το ποσο!! Μη σας παραμυθιαζουν με κατι....πινακες που λες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 14:49 Ο Anarki έγραψε: #11 30-06-09 14:49 Αφού έχει διαδραστικούς πίνακες ρε παιδιά, τι λέμε τώρα. Αχεχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Foux Εκκολαπτόμενο μέλος Η (: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 17:57 Η Foux έγραψε: #12 04-07-09 17:57 Βακάλης μάλλον.. Και εγώ εκεί κοντά μένω! αν και θα σου πρότεινα να μην αρχίσεις φροντιστήριο απο τώρα .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Metal-Militiaman Νεοφερμένο μέλος Ο Metal-Militiaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2009 στις 19:20 Ο Metal-Militiaman: #13 12-07-09 19:20 Συνιστώ <<Βακάλη>> από τα καλύτερα φροντιστήρια της πόλεις για θετική και τεχνολογική κατεύθυνση.Για θεωρητική δεν γνωρίζω. Μπορείς να ξεκινήσεις με Άλγεβρα, Φυσική και Χημεία αν σκοπεύεις να ακολουθήσεις Τεχνολογική ή Θετική Κατεύθυνση,τίποτα παραπάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 12:06 Ο Mr strange: #14 13-07-09 12:06 θα ηθελα να μου πειτε ενα καλο φροντηστηριο και οικονομικο στην περιοχη ευοσμου...θεσσαλονικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. milanezos92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο milanezos92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 17:49 Ο milanezos92: #15 15-07-09 17:49 λοιπον mr strange εγω μενω νεαπολη αλλα παρολα αυτα πηγαινω φροντηστηριο στα ελιξ ευοσμου... εγω ειμαι θετικη και ειμαι υπερευχαριστημενος γιαυτο και αποφασισα να ταλαιπωρηθω λιγο παραπανω και να χρειαζεται να πηγαινω απο νεαπολη ευοσμο καθε φορα που εχω μαθημα...καλο ειναι να κανεις ερευνα αγορας, απλα σου συνιστω να πας να ρωτησεις και στα ελιξ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zouzoula Νεοφερμένο μέλος Η zouzoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 22:02 Η zouzoula έγραψε: #16 15-07-09 22:02 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας μου είναι πολύ χρήσιμες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 10:20 Ο Mr strange: #17 18-07-09 10:20 milaneze92 ξερω οτι εκει ειναι καλοι στη θετικη και στην τεχνολογικη...το ιδιο ισχυει και για την θεωρητικη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tromos3 Νεοφερμένο μέλος Ο Tromos3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:55 Ο Tromos3 έγραψε: #18 20-07-09 14:55 Παιδια καποιο καλο φροντιστηριο στην περιοχη Νεαπολη-Συκιες η κεντρο. Θα παω θετικη κατευθυνση και ψαχνομαι. Δεκτα και στην Πολιχνη,αλλα ας μην γυρναμε την μιση Θεσσαλονικη για φροντιστηρια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. milanezos92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο milanezos92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 19:19 Ο milanezos92: #19 20-07-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από milanezos92: λοιπον mr strange εγω μενω νεαπολη αλλα παρολα αυτα πηγαινω φροντηστηριο στα ελιξ ευοσμου... εγω ειμαι θετικη και ειμαι υπερευχαριστημενος γιαυτο και αποφασισα να ταλαιπωρηθω λιγο παραπανω και να χρειαζεται να πηγαινω απο νεαπολη ευοσμο καθε φορα που εχω μαθημα...καλο ειναι να κανεις ερευνα αγορας, απλα σου συνιστω να πας να ρωτησεις και στα ελιξ.. Click για ανάπτυξη... και εγω συκεωτης χρηστο....ειλικρινα δεν ξερω καποιο αξιολογο φροντιστηριο στην νεαπολη ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Mr strange: milaneze92 ξερω οτι εκει ειναι καλοι στη θετικη και στην τεχνολογικη...το ιδιο ισχυει και για την θεωρητικη?? Click για ανάπτυξη... κοιτα τωρα που ειπες οτι εισαι θεωρητικη μπαινει και στο παιχνιδι ο μπαχαρακης...εξακολουθω ομως να πιστευω οτι ειναι κορυφαια τα ελιξ και στη θεωρητικη αν κρινω απο την φιλολογο μου...εξαλλου ειχαν και επιτυχιες στη θεωρητικη...παντος καλο ειναι να ψαχτεις λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria92 Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 02:13 Η maria92 έγραψε: #20 21-07-09 02:13 γεια σας παιδια... οσο πλησιαζει η ωρα για την 3ή τοσο πιο δυσκολο μ φαινεται να αποφασισω αν θελω πραγματικα να παω προς αρχιτεκτονικη κ τετοια. σκεφτηκα λοιπον να περασω απο κανα δυο φροντιστηρια για σχεδιο και να ψαχτω πανω κατω. ποια ειναι τα καλυτερα στην θεσσαλονικη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη 1 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Highlander Martheos Schlimazel Ready for next step tan07 Guhahg5837 ismember Dimitris9 Vasso1983 Mammy Nun Dion G. ggl leonnnn Johnthegreek GTS Αννα Κιλιν anakiriak@yahoo Sgialo Αριάνα123 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εχω ακουσει για μπαχαρακη, ειρμος και διαγραμμα............. Ολα καλα ειναι, τωρα απο εσενα εξαρταται, οπου και να πας......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Franco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 131 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 10:52 Ο Franco έγραψε: #7 15-06-09 10:52 Βασικά τι μαθήματα θες; Αν θες θεωρητικά ο Μπαχαράκης μάλλον είναι ο καλύτερος. Για θετικά μαθήματα δεν ξέρω. Υπάρχουν πολλά καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 13:33 Ο Fedde le Grand: #8 16-06-09 13:33 Στα έλιξ,για θετική και τεχνολογική κατεύθυνση είναι ο,τι πρέπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zouzoula Νεοφερμένο μέλος Η zouzoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2009 στις 14:46 Η zouzoula έγραψε: #9 28-06-09 14:46 Επειδή σκέφτομαι να αρχίσω φροντιστήριο από την 1η Λυκείου ήθελα να μου πέιτε τη γνώμη σας...Ποιό θεωρείτε το καλύτερο φροντηστήριο στη Θεσσαλονίκη(περιοχή Σοφούλη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jeanne Νεοφερμένο μέλος Η Γιάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 69 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:04 Η jeanne έγραψε: #10 29-06-09 00:04 ειναι υπερογκο το ποσο!! Μη σας παραμυθιαζουν με κατι....πινακες που λες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 14:49 Ο Anarki έγραψε: #11 30-06-09 14:49 Αφού έχει διαδραστικούς πίνακες ρε παιδιά, τι λέμε τώρα. Αχεχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Foux Εκκολαπτόμενο μέλος Η (: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 17:57 Η Foux έγραψε: #12 04-07-09 17:57 Βακάλης μάλλον.. Και εγώ εκεί κοντά μένω! αν και θα σου πρότεινα να μην αρχίσεις φροντιστήριο απο τώρα .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Metal-Militiaman Νεοφερμένο μέλος Ο Metal-Militiaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2009 στις 19:20 Ο Metal-Militiaman: #13 12-07-09 19:20 Συνιστώ <<Βακάλη>> από τα καλύτερα φροντιστήρια της πόλεις για θετική και τεχνολογική κατεύθυνση.Για θεωρητική δεν γνωρίζω. Μπορείς να ξεκινήσεις με Άλγεβρα, Φυσική και Χημεία αν σκοπεύεις να ακολουθήσεις Τεχνολογική ή Θετική Κατεύθυνση,τίποτα παραπάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 12:06 Ο Mr strange: #14 13-07-09 12:06 θα ηθελα να μου πειτε ενα καλο φροντηστηριο και οικονομικο στην περιοχη ευοσμου...θεσσαλονικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. milanezos92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο milanezos92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 17:49 Ο milanezos92: #15 15-07-09 17:49 λοιπον mr strange εγω μενω νεαπολη αλλα παρολα αυτα πηγαινω φροντηστηριο στα ελιξ ευοσμου... εγω ειμαι θετικη και ειμαι υπερευχαριστημενος γιαυτο και αποφασισα να ταλαιπωρηθω λιγο παραπανω και να χρειαζεται να πηγαινω απο νεαπολη ευοσμο καθε φορα που εχω μαθημα...καλο ειναι να κανεις ερευνα αγορας, απλα σου συνιστω να πας να ρωτησεις και στα ελιξ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zouzoula Νεοφερμένο μέλος Η zouzoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 22:02 Η zouzoula έγραψε: #16 15-07-09 22:02 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας μου είναι πολύ χρήσιμες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 10:20 Ο Mr strange: #17 18-07-09 10:20 milaneze92 ξερω οτι εκει ειναι καλοι στη θετικη και στην τεχνολογικη...το ιδιο ισχυει και για την θεωρητικη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tromos3 Νεοφερμένο μέλος Ο Tromos3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:55 Ο Tromos3 έγραψε: #18 20-07-09 14:55 Παιδια καποιο καλο φροντιστηριο στην περιοχη Νεαπολη-Συκιες η κεντρο. Θα παω θετικη κατευθυνση και ψαχνομαι. Δεκτα και στην Πολιχνη,αλλα ας μην γυρναμε την μιση Θεσσαλονικη για φροντιστηρια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. milanezos92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο milanezos92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 19:19 Ο milanezos92: #19 20-07-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από milanezos92: λοιπον mr strange εγω μενω νεαπολη αλλα παρολα αυτα πηγαινω φροντηστηριο στα ελιξ ευοσμου... εγω ειμαι θετικη και ειμαι υπερευχαριστημενος γιαυτο και αποφασισα να ταλαιπωρηθω λιγο παραπανω και να χρειαζεται να πηγαινω απο νεαπολη ευοσμο καθε φορα που εχω μαθημα...καλο ειναι να κανεις ερευνα αγορας, απλα σου συνιστω να πας να ρωτησεις και στα ελιξ.. Click για ανάπτυξη... και εγω συκεωτης χρηστο....ειλικρινα δεν ξερω καποιο αξιολογο φροντιστηριο στην νεαπολη ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Mr strange: milaneze92 ξερω οτι εκει ειναι καλοι στη θετικη και στην τεχνολογικη...το ιδιο ισχυει και για την θεωρητικη?? Click για ανάπτυξη... κοιτα τωρα που ειπες οτι εισαι θεωρητικη μπαινει και στο παιχνιδι ο μπαχαρακης...εξακολουθω ομως να πιστευω οτι ειναι κορυφαια τα ελιξ και στη θεωρητικη αν κρινω απο την φιλολογο μου...εξαλλου ειχαν και επιτυχιες στη θεωρητικη...παντος καλο ειναι να ψαχτεις λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria92 Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 02:13 Η maria92 έγραψε: #20 21-07-09 02:13 γεια σας παιδια... οσο πλησιαζει η ωρα για την 3ή τοσο πιο δυσκολο μ φαινεται να αποφασισω αν θελω πραγματικα να παω προς αρχιτεκτονικη κ τετοια. σκεφτηκα λοιπον να περασω απο κανα δυο φροντιστηρια για σχεδιο και να ψαχτω πανω κατω. ποια ειναι τα καλυτερα στην θεσσαλονικη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη 1 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Highlander Martheos Schlimazel Ready for next step tan07 Guhahg5837 ismember Dimitris9 Vasso1983 Mammy Nun Dion G. ggl leonnnn Johnthegreek GTS Αννα Κιλιν anakiriak@yahoo Sgialo Αριάνα123 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βασικά τι μαθήματα θες; Αν θες θεωρητικά ο Μπαχαράκης μάλλον είναι ο καλύτερος. Για θετικά μαθήματα δεν ξέρω. Υπάρχουν πολλά καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 13:33 Ο Fedde le Grand: #8 16-06-09 13:33 Στα έλιξ,για θετική και τεχνολογική κατεύθυνση είναι ο,τι πρέπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zouzoula Νεοφερμένο μέλος Η zouzoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2009 στις 14:46 Η zouzoula έγραψε: #9 28-06-09 14:46 Επειδή σκέφτομαι να αρχίσω φροντιστήριο από την 1η Λυκείου ήθελα να μου πέιτε τη γνώμη σας...Ποιό θεωρείτε το καλύτερο φροντηστήριο στη Θεσσαλονίκη(περιοχή Σοφούλη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jeanne Νεοφερμένο μέλος Η Γιάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 69 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:04 Η jeanne έγραψε: #10 29-06-09 00:04 ειναι υπερογκο το ποσο!! Μη σας παραμυθιαζουν με κατι....πινακες που λες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 14:49 Ο Anarki έγραψε: #11 30-06-09 14:49 Αφού έχει διαδραστικούς πίνακες ρε παιδιά, τι λέμε τώρα. Αχεχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Foux Εκκολαπτόμενο μέλος Η (: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 17:57 Η Foux έγραψε: #12 04-07-09 17:57 Βακάλης μάλλον.. Και εγώ εκεί κοντά μένω! αν και θα σου πρότεινα να μην αρχίσεις φροντιστήριο απο τώρα .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Metal-Militiaman Νεοφερμένο μέλος Ο Metal-Militiaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2009 στις 19:20 Ο Metal-Militiaman: #13 12-07-09 19:20 Συνιστώ <<Βακάλη>> από τα καλύτερα φροντιστήρια της πόλεις για θετική και τεχνολογική κατεύθυνση.Για θεωρητική δεν γνωρίζω. Μπορείς να ξεκινήσεις με Άλγεβρα, Φυσική και Χημεία αν σκοπεύεις να ακολουθήσεις Τεχνολογική ή Θετική Κατεύθυνση,τίποτα παραπάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 12:06 Ο Mr strange: #14 13-07-09 12:06 θα ηθελα να μου πειτε ενα καλο φροντηστηριο και οικονομικο στην περιοχη ευοσμου...θεσσαλονικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. milanezos92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο milanezos92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 17:49 Ο milanezos92: #15 15-07-09 17:49 λοιπον mr strange εγω μενω νεαπολη αλλα παρολα αυτα πηγαινω φροντηστηριο στα ελιξ ευοσμου... εγω ειμαι θετικη και ειμαι υπερευχαριστημενος γιαυτο και αποφασισα να ταλαιπωρηθω λιγο παραπανω και να χρειαζεται να πηγαινω απο νεαπολη ευοσμο καθε φορα που εχω μαθημα...καλο ειναι να κανεις ερευνα αγορας, απλα σου συνιστω να πας να ρωτησεις και στα ελιξ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zouzoula Νεοφερμένο μέλος Η zouzoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 22:02 Η zouzoula έγραψε: #16 15-07-09 22:02 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας μου είναι πολύ χρήσιμες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 10:20 Ο Mr strange: #17 18-07-09 10:20 milaneze92 ξερω οτι εκει ειναι καλοι στη θετικη και στην τεχνολογικη...το ιδιο ισχυει και για την θεωρητικη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tromos3 Νεοφερμένο μέλος Ο Tromos3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:55 Ο Tromos3 έγραψε: #18 20-07-09 14:55 Παιδια καποιο καλο φροντιστηριο στην περιοχη Νεαπολη-Συκιες η κεντρο. Θα παω θετικη κατευθυνση και ψαχνομαι. Δεκτα και στην Πολιχνη,αλλα ας μην γυρναμε την μιση Θεσσαλονικη για φροντιστηρια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. milanezos92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο milanezos92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 19:19 Ο milanezos92: #19 20-07-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από milanezos92: λοιπον mr strange εγω μενω νεαπολη αλλα παρολα αυτα πηγαινω φροντηστηριο στα ελιξ ευοσμου... εγω ειμαι θετικη και ειμαι υπερευχαριστημενος γιαυτο και αποφασισα να ταλαιπωρηθω λιγο παραπανω και να χρειαζεται να πηγαινω απο νεαπολη ευοσμο καθε φορα που εχω μαθημα...καλο ειναι να κανεις ερευνα αγορας, απλα σου συνιστω να πας να ρωτησεις και στα ελιξ.. Click για ανάπτυξη... και εγω συκεωτης χρηστο....ειλικρινα δεν ξερω καποιο αξιολογο φροντιστηριο στην νεαπολη ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Mr strange: milaneze92 ξερω οτι εκει ειναι καλοι στη θετικη και στην τεχνολογικη...το ιδιο ισχυει και για την θεωρητικη?? Click για ανάπτυξη... κοιτα τωρα που ειπες οτι εισαι θεωρητικη μπαινει και στο παιχνιδι ο μπαχαρακης...εξακολουθω ομως να πιστευω οτι ειναι κορυφαια τα ελιξ και στη θεωρητικη αν κρινω απο την φιλολογο μου...εξαλλου ειχαν και επιτυχιες στη θεωρητικη...παντος καλο ειναι να ψαχτεις λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria92 Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 02:13 Η maria92 έγραψε: #20 21-07-09 02:13 γεια σας παιδια... οσο πλησιαζει η ωρα για την 3ή τοσο πιο δυσκολο μ φαινεται να αποφασισω αν θελω πραγματικα να παω προς αρχιτεκτονικη κ τετοια. σκεφτηκα λοιπον να περασω απο κανα δυο φροντιστηρια για σχεδιο και να ψαχτω πανω κατω. ποια ειναι τα καλυτερα στην θεσσαλονικη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη 1 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Highlander Martheos Schlimazel Ready for next step tan07 Guhahg5837 ismember Dimitris9 Vasso1983 Mammy Nun Dion G. ggl leonnnn Johnthegreek GTS Αννα Κιλιν anakiriak@yahoo Sgialo Αριάνα123 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στα έλιξ,για θετική και τεχνολογική κατεύθυνση είναι ο,τι πρέπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zouzoula Νεοφερμένο μέλος Η zouzoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2009 στις 14:46 Η zouzoula έγραψε: #9 28-06-09 14:46 Επειδή σκέφτομαι να αρχίσω φροντιστήριο από την 1η Λυκείου ήθελα να μου πέιτε τη γνώμη σας...Ποιό θεωρείτε το καλύτερο φροντηστήριο στη Θεσσαλονίκη(περιοχή Σοφούλη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jeanne Νεοφερμένο μέλος Η Γιάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 69 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:04 Η jeanne έγραψε: #10 29-06-09 00:04 ειναι υπερογκο το ποσο!! Μη σας παραμυθιαζουν με κατι....πινακες που λες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 14:49 Ο Anarki έγραψε: #11 30-06-09 14:49 Αφού έχει διαδραστικούς πίνακες ρε παιδιά, τι λέμε τώρα. Αχεχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Foux Εκκολαπτόμενο μέλος Η (: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 17:57 Η Foux έγραψε: #12 04-07-09 17:57 Βακάλης μάλλον.. Και εγώ εκεί κοντά μένω! αν και θα σου πρότεινα να μην αρχίσεις φροντιστήριο απο τώρα .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Metal-Militiaman Νεοφερμένο μέλος Ο Metal-Militiaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2009 στις 19:20 Ο Metal-Militiaman: #13 12-07-09 19:20 Συνιστώ <<Βακάλη>> από τα καλύτερα φροντιστήρια της πόλεις για θετική και τεχνολογική κατεύθυνση.Για θεωρητική δεν γνωρίζω. Μπορείς να ξεκινήσεις με Άλγεβρα, Φυσική και Χημεία αν σκοπεύεις να ακολουθήσεις Τεχνολογική ή Θετική Κατεύθυνση,τίποτα παραπάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 12:06 Ο Mr strange: #14 13-07-09 12:06 θα ηθελα να μου πειτε ενα καλο φροντηστηριο και οικονομικο στην περιοχη ευοσμου...θεσσαλονικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. milanezos92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο milanezos92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 17:49 Ο milanezos92: #15 15-07-09 17:49 λοιπον mr strange εγω μενω νεαπολη αλλα παρολα αυτα πηγαινω φροντηστηριο στα ελιξ ευοσμου... εγω ειμαι θετικη και ειμαι υπερευχαριστημενος γιαυτο και αποφασισα να ταλαιπωρηθω λιγο παραπανω και να χρειαζεται να πηγαινω απο νεαπολη ευοσμο καθε φορα που εχω μαθημα...καλο ειναι να κανεις ερευνα αγορας, απλα σου συνιστω να πας να ρωτησεις και στα ελιξ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zouzoula Νεοφερμένο μέλος Η zouzoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 22:02 Η zouzoula έγραψε: #16 15-07-09 22:02 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας μου είναι πολύ χρήσιμες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 10:20 Ο Mr strange: #17 18-07-09 10:20 milaneze92 ξερω οτι εκει ειναι καλοι στη θετικη και στην τεχνολογικη...το ιδιο ισχυει και για την θεωρητικη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tromos3 Νεοφερμένο μέλος Ο Tromos3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:55 Ο Tromos3 έγραψε: #18 20-07-09 14:55 Παιδια καποιο καλο φροντιστηριο στην περιοχη Νεαπολη-Συκιες η κεντρο. Θα παω θετικη κατευθυνση και ψαχνομαι. Δεκτα και στην Πολιχνη,αλλα ας μην γυρναμε την μιση Θεσσαλονικη για φροντιστηρια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. milanezos92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο milanezos92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 19:19 Ο milanezos92: #19 20-07-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από milanezos92: λοιπον mr strange εγω μενω νεαπολη αλλα παρολα αυτα πηγαινω φροντηστηριο στα ελιξ ευοσμου... εγω ειμαι θετικη και ειμαι υπερευχαριστημενος γιαυτο και αποφασισα να ταλαιπωρηθω λιγο παραπανω και να χρειαζεται να πηγαινω απο νεαπολη ευοσμο καθε φορα που εχω μαθημα...καλο ειναι να κανεις ερευνα αγορας, απλα σου συνιστω να πας να ρωτησεις και στα ελιξ.. Click για ανάπτυξη... και εγω συκεωτης χρηστο....ειλικρινα δεν ξερω καποιο αξιολογο φροντιστηριο στην νεαπολη ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Mr strange: milaneze92 ξερω οτι εκει ειναι καλοι στη θετικη και στην τεχνολογικη...το ιδιο ισχυει και για την θεωρητικη?? Click για ανάπτυξη... κοιτα τωρα που ειπες οτι εισαι θεωρητικη μπαινει και στο παιχνιδι ο μπαχαρακης...εξακολουθω ομως να πιστευω οτι ειναι κορυφαια τα ελιξ και στη θεωρητικη αν κρινω απο την φιλολογο μου...εξαλλου ειχαν και επιτυχιες στη θεωρητικη...παντος καλο ειναι να ψαχτεις λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria92 Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 02:13 Η maria92 έγραψε: #20 21-07-09 02:13 γεια σας παιδια... οσο πλησιαζει η ωρα για την 3ή τοσο πιο δυσκολο μ φαινεται να αποφασισω αν θελω πραγματικα να παω προς αρχιτεκτονικη κ τετοια. σκεφτηκα λοιπον να περασω απο κανα δυο φροντιστηρια για σχεδιο και να ψαχτω πανω κατω. ποια ειναι τα καλυτερα στην θεσσαλονικη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη 1 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Highlander Martheos Schlimazel Ready for next step tan07 Guhahg5837 ismember Dimitris9 Vasso1983 Mammy Nun Dion G. ggl leonnnn Johnthegreek GTS Αννα Κιλιν anakiriak@yahoo Sgialo Αριάνα123 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Επειδή σκέφτομαι να αρχίσω φροντιστήριο από την 1η Λυκείου ήθελα να μου πέιτε τη γνώμη σας...Ποιό θεωρείτε το καλύτερο φροντηστήριο στη Θεσσαλονίκη(περιοχή Σοφούλη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jeanne Νεοφερμένο μέλος Η Γιάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 69 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 00:04 Η jeanne έγραψε: #10 29-06-09 00:04 ειναι υπερογκο το ποσο!! Μη σας παραμυθιαζουν με κατι....πινακες που λες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 14:49 Ο Anarki έγραψε: #11 30-06-09 14:49 Αφού έχει διαδραστικούς πίνακες ρε παιδιά, τι λέμε τώρα. Αχεχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Foux Εκκολαπτόμενο μέλος Η (: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 17:57 Η Foux έγραψε: #12 04-07-09 17:57 Βακάλης μάλλον.. Και εγώ εκεί κοντά μένω! αν και θα σου πρότεινα να μην αρχίσεις φροντιστήριο απο τώρα .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Metal-Militiaman Νεοφερμένο μέλος Ο Metal-Militiaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2009 στις 19:20 Ο Metal-Militiaman: #13 12-07-09 19:20 Συνιστώ <<Βακάλη>> από τα καλύτερα φροντιστήρια της πόλεις για θετική και τεχνολογική κατεύθυνση.Για θεωρητική δεν γνωρίζω. Μπορείς να ξεκινήσεις με Άλγεβρα, Φυσική και Χημεία αν σκοπεύεις να ακολουθήσεις Τεχνολογική ή Θετική Κατεύθυνση,τίποτα παραπάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 12:06 Ο Mr strange: #14 13-07-09 12:06 θα ηθελα να μου πειτε ενα καλο φροντηστηριο και οικονομικο στην περιοχη ευοσμου...θεσσαλονικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. milanezos92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο milanezos92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 17:49 Ο milanezos92: #15 15-07-09 17:49 λοιπον mr strange εγω μενω νεαπολη αλλα παρολα αυτα πηγαινω φροντηστηριο στα ελιξ ευοσμου... εγω ειμαι θετικη και ειμαι υπερευχαριστημενος γιαυτο και αποφασισα να ταλαιπωρηθω λιγο παραπανω και να χρειαζεται να πηγαινω απο νεαπολη ευοσμο καθε φορα που εχω μαθημα...καλο ειναι να κανεις ερευνα αγορας, απλα σου συνιστω να πας να ρωτησεις και στα ελιξ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zouzoula Νεοφερμένο μέλος Η zouzoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 22:02 Η zouzoula έγραψε: #16 15-07-09 22:02 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας μου είναι πολύ χρήσιμες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 10:20 Ο Mr strange: #17 18-07-09 10:20 milaneze92 ξερω οτι εκει ειναι καλοι στη θετικη και στην τεχνολογικη...το ιδιο ισχυει και για την θεωρητικη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tromos3 Νεοφερμένο μέλος Ο Tromos3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:55 Ο Tromos3 έγραψε: #18 20-07-09 14:55 Παιδια καποιο καλο φροντιστηριο στην περιοχη Νεαπολη-Συκιες η κεντρο. Θα παω θετικη κατευθυνση και ψαχνομαι. Δεκτα και στην Πολιχνη,αλλα ας μην γυρναμε την μιση Θεσσαλονικη για φροντιστηρια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. milanezos92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο milanezos92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 19:19 Ο milanezos92: #19 20-07-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από milanezos92: λοιπον mr strange εγω μενω νεαπολη αλλα παρολα αυτα πηγαινω φροντηστηριο στα ελιξ ευοσμου... εγω ειμαι θετικη και ειμαι υπερευχαριστημενος γιαυτο και αποφασισα να ταλαιπωρηθω λιγο παραπανω και να χρειαζεται να πηγαινω απο νεαπολη ευοσμο καθε φορα που εχω μαθημα...καλο ειναι να κανεις ερευνα αγορας, απλα σου συνιστω να πας να ρωτησεις και στα ελιξ.. Click για ανάπτυξη... και εγω συκεωτης χρηστο....ειλικρινα δεν ξερω καποιο αξιολογο φροντιστηριο στην νεαπολη ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Mr strange: milaneze92 ξερω οτι εκει ειναι καλοι στη θετικη και στην τεχνολογικη...το ιδιο ισχυει και για την θεωρητικη?? Click για ανάπτυξη... κοιτα τωρα που ειπες οτι εισαι θεωρητικη μπαινει και στο παιχνιδι ο μπαχαρακης...εξακολουθω ομως να πιστευω οτι ειναι κορυφαια τα ελιξ και στη θεωρητικη αν κρινω απο την φιλολογο μου...εξαλλου ειχαν και επιτυχιες στη θεωρητικη...παντος καλο ειναι να ψαχτεις λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria92 Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 02:13 Η maria92 έγραψε: #20 21-07-09 02:13 γεια σας παιδια... οσο πλησιαζει η ωρα για την 3ή τοσο πιο δυσκολο μ φαινεται να αποφασισω αν θελω πραγματικα να παω προς αρχιτεκτονικη κ τετοια. σκεφτηκα λοιπον να περασω απο κανα δυο φροντιστηρια για σχεδιο και να ψαχτω πανω κατω. ποια ειναι τα καλυτερα στην θεσσαλονικη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη 1 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Highlander Martheos Schlimazel Ready for next step tan07 Guhahg5837 ismember Dimitris9 Vasso1983 Mammy Nun Dion G. ggl leonnnn Johnthegreek GTS Αννα Κιλιν anakiriak@yahoo Sgialo Αριάνα123 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ειναι υπερογκο το ποσο!! Μη σας παραμυθιαζουν με κατι....πινακες που λες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 14:49 Ο Anarki έγραψε: #11 30-06-09 14:49 Αφού έχει διαδραστικούς πίνακες ρε παιδιά, τι λέμε τώρα. Αχεχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Foux Εκκολαπτόμενο μέλος Η (: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 17:57 Η Foux έγραψε: #12 04-07-09 17:57 Βακάλης μάλλον.. Και εγώ εκεί κοντά μένω! αν και θα σου πρότεινα να μην αρχίσεις φροντιστήριο απο τώρα .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Metal-Militiaman Νεοφερμένο μέλος Ο Metal-Militiaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2009 στις 19:20 Ο Metal-Militiaman: #13 12-07-09 19:20 Συνιστώ <<Βακάλη>> από τα καλύτερα φροντιστήρια της πόλεις για θετική και τεχνολογική κατεύθυνση.Για θεωρητική δεν γνωρίζω. Μπορείς να ξεκινήσεις με Άλγεβρα, Φυσική και Χημεία αν σκοπεύεις να ακολουθήσεις Τεχνολογική ή Θετική Κατεύθυνση,τίποτα παραπάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 12:06 Ο Mr strange: #14 13-07-09 12:06 θα ηθελα να μου πειτε ενα καλο φροντηστηριο και οικονομικο στην περιοχη ευοσμου...θεσσαλονικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. milanezos92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο milanezos92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 17:49 Ο milanezos92: #15 15-07-09 17:49 λοιπον mr strange εγω μενω νεαπολη αλλα παρολα αυτα πηγαινω φροντηστηριο στα ελιξ ευοσμου... εγω ειμαι θετικη και ειμαι υπερευχαριστημενος γιαυτο και αποφασισα να ταλαιπωρηθω λιγο παραπανω και να χρειαζεται να πηγαινω απο νεαπολη ευοσμο καθε φορα που εχω μαθημα...καλο ειναι να κανεις ερευνα αγορας, απλα σου συνιστω να πας να ρωτησεις και στα ελιξ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zouzoula Νεοφερμένο μέλος Η zouzoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 22:02 Η zouzoula έγραψε: #16 15-07-09 22:02 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας μου είναι πολύ χρήσιμες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 10:20 Ο Mr strange: #17 18-07-09 10:20 milaneze92 ξερω οτι εκει ειναι καλοι στη θετικη και στην τεχνολογικη...το ιδιο ισχυει και για την θεωρητικη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tromos3 Νεοφερμένο μέλος Ο Tromos3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:55 Ο Tromos3 έγραψε: #18 20-07-09 14:55 Παιδια καποιο καλο φροντιστηριο στην περιοχη Νεαπολη-Συκιες η κεντρο. Θα παω θετικη κατευθυνση και ψαχνομαι. Δεκτα και στην Πολιχνη,αλλα ας μην γυρναμε την μιση Θεσσαλονικη για φροντιστηρια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. milanezos92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο milanezos92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 19:19 Ο milanezos92: #19 20-07-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από milanezos92: λοιπον mr strange εγω μενω νεαπολη αλλα παρολα αυτα πηγαινω φροντηστηριο στα ελιξ ευοσμου... εγω ειμαι θετικη και ειμαι υπερευχαριστημενος γιαυτο και αποφασισα να ταλαιπωρηθω λιγο παραπανω και να χρειαζεται να πηγαινω απο νεαπολη ευοσμο καθε φορα που εχω μαθημα...καλο ειναι να κανεις ερευνα αγορας, απλα σου συνιστω να πας να ρωτησεις και στα ελιξ.. Click για ανάπτυξη... και εγω συκεωτης χρηστο....ειλικρινα δεν ξερω καποιο αξιολογο φροντιστηριο στην νεαπολη ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Mr strange: milaneze92 ξερω οτι εκει ειναι καλοι στη θετικη και στην τεχνολογικη...το ιδιο ισχυει και για την θεωρητικη?? Click για ανάπτυξη... κοιτα τωρα που ειπες οτι εισαι θεωρητικη μπαινει και στο παιχνιδι ο μπαχαρακης...εξακολουθω ομως να πιστευω οτι ειναι κορυφαια τα ελιξ και στη θεωρητικη αν κρινω απο την φιλολογο μου...εξαλλου ειχαν και επιτυχιες στη θεωρητικη...παντος καλο ειναι να ψαχτεις λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria92 Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 02:13 Η maria92 έγραψε: #20 21-07-09 02:13 γεια σας παιδια... οσο πλησιαζει η ωρα για την 3ή τοσο πιο δυσκολο μ φαινεται να αποφασισω αν θελω πραγματικα να παω προς αρχιτεκτονικη κ τετοια. σκεφτηκα λοιπον να περασω απο κανα δυο φροντιστηρια για σχεδιο και να ψαχτω πανω κατω. ποια ειναι τα καλυτερα στην θεσσαλονικη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη 1 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Highlander Martheos Schlimazel Ready for next step tan07 Guhahg5837 ismember Dimitris9 Vasso1983 Mammy Nun Dion G. ggl leonnnn Johnthegreek GTS Αννα Κιλιν anakiriak@yahoo Sgialo Αριάνα123 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αφού έχει διαδραστικούς πίνακες ρε παιδιά, τι λέμε τώρα. Αχεχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Foux Εκκολαπτόμενο μέλος Η (: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 17:57 Η Foux έγραψε: #12 04-07-09 17:57 Βακάλης μάλλον.. Και εγώ εκεί κοντά μένω! αν και θα σου πρότεινα να μην αρχίσεις φροντιστήριο απο τώρα .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Metal-Militiaman Νεοφερμένο μέλος Ο Metal-Militiaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2009 στις 19:20 Ο Metal-Militiaman: #13 12-07-09 19:20 Συνιστώ <<Βακάλη>> από τα καλύτερα φροντιστήρια της πόλεις για θετική και τεχνολογική κατεύθυνση.Για θεωρητική δεν γνωρίζω. Μπορείς να ξεκινήσεις με Άλγεβρα, Φυσική και Χημεία αν σκοπεύεις να ακολουθήσεις Τεχνολογική ή Θετική Κατεύθυνση,τίποτα παραπάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 12:06 Ο Mr strange: #14 13-07-09 12:06 θα ηθελα να μου πειτε ενα καλο φροντηστηριο και οικονομικο στην περιοχη ευοσμου...θεσσαλονικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. milanezos92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο milanezos92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 17:49 Ο milanezos92: #15 15-07-09 17:49 λοιπον mr strange εγω μενω νεαπολη αλλα παρολα αυτα πηγαινω φροντηστηριο στα ελιξ ευοσμου... εγω ειμαι θετικη και ειμαι υπερευχαριστημενος γιαυτο και αποφασισα να ταλαιπωρηθω λιγο παραπανω και να χρειαζεται να πηγαινω απο νεαπολη ευοσμο καθε φορα που εχω μαθημα...καλο ειναι να κανεις ερευνα αγορας, απλα σου συνιστω να πας να ρωτησεις και στα ελιξ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zouzoula Νεοφερμένο μέλος Η zouzoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 22:02 Η zouzoula έγραψε: #16 15-07-09 22:02 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας μου είναι πολύ χρήσιμες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 10:20 Ο Mr strange: #17 18-07-09 10:20 milaneze92 ξερω οτι εκει ειναι καλοι στη θετικη και στην τεχνολογικη...το ιδιο ισχυει και για την θεωρητικη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tromos3 Νεοφερμένο μέλος Ο Tromos3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:55 Ο Tromos3 έγραψε: #18 20-07-09 14:55 Παιδια καποιο καλο φροντιστηριο στην περιοχη Νεαπολη-Συκιες η κεντρο. Θα παω θετικη κατευθυνση και ψαχνομαι. Δεκτα και στην Πολιχνη,αλλα ας μην γυρναμε την μιση Θεσσαλονικη για φροντιστηρια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. milanezos92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο milanezos92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 19:19 Ο milanezos92: #19 20-07-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από milanezos92: λοιπον mr strange εγω μενω νεαπολη αλλα παρολα αυτα πηγαινω φροντηστηριο στα ελιξ ευοσμου... εγω ειμαι θετικη και ειμαι υπερευχαριστημενος γιαυτο και αποφασισα να ταλαιπωρηθω λιγο παραπανω και να χρειαζεται να πηγαινω απο νεαπολη ευοσμο καθε φορα που εχω μαθημα...καλο ειναι να κανεις ερευνα αγορας, απλα σου συνιστω να πας να ρωτησεις και στα ελιξ.. Click για ανάπτυξη... και εγω συκεωτης χρηστο....ειλικρινα δεν ξερω καποιο αξιολογο φροντιστηριο στην νεαπολη ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Mr strange: milaneze92 ξερω οτι εκει ειναι καλοι στη θετικη και στην τεχνολογικη...το ιδιο ισχυει και για την θεωρητικη?? Click για ανάπτυξη... κοιτα τωρα που ειπες οτι εισαι θεωρητικη μπαινει και στο παιχνιδι ο μπαχαρακης...εξακολουθω ομως να πιστευω οτι ειναι κορυφαια τα ελιξ και στη θεωρητικη αν κρινω απο την φιλολογο μου...εξαλλου ειχαν και επιτυχιες στη θεωρητικη...παντος καλο ειναι να ψαχτεις λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria92 Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 02:13 Η maria92 έγραψε: #20 21-07-09 02:13 γεια σας παιδια... οσο πλησιαζει η ωρα για την 3ή τοσο πιο δυσκολο μ φαινεται να αποφασισω αν θελω πραγματικα να παω προς αρχιτεκτονικη κ τετοια. σκεφτηκα λοιπον να περασω απο κανα δυο φροντιστηρια για σχεδιο και να ψαχτω πανω κατω. ποια ειναι τα καλυτερα στην θεσσαλονικη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη 1 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Highlander Martheos Schlimazel Ready for next step tan07 Guhahg5837 ismember Dimitris9 Vasso1983 Mammy Nun Dion G. ggl leonnnn Johnthegreek GTS Αννα Κιλιν anakiriak@yahoo Sgialo Αριάνα123 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βακάλης μάλλον.. Και εγώ εκεί κοντά μένω! αν και θα σου πρότεινα να μην αρχίσεις φροντιστήριο απο τώρα .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Metal-Militiaman Νεοφερμένο μέλος Ο Metal-Militiaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2009 στις 19:20 Ο Metal-Militiaman: #13 12-07-09 19:20 Συνιστώ <<Βακάλη>> από τα καλύτερα φροντιστήρια της πόλεις για θετική και τεχνολογική κατεύθυνση.Για θεωρητική δεν γνωρίζω. Μπορείς να ξεκινήσεις με Άλγεβρα, Φυσική και Χημεία αν σκοπεύεις να ακολουθήσεις Τεχνολογική ή Θετική Κατεύθυνση,τίποτα παραπάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 12:06 Ο Mr strange: #14 13-07-09 12:06 θα ηθελα να μου πειτε ενα καλο φροντηστηριο και οικονομικο στην περιοχη ευοσμου...θεσσαλονικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. milanezos92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο milanezos92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 17:49 Ο milanezos92: #15 15-07-09 17:49 λοιπον mr strange εγω μενω νεαπολη αλλα παρολα αυτα πηγαινω φροντηστηριο στα ελιξ ευοσμου... εγω ειμαι θετικη και ειμαι υπερευχαριστημενος γιαυτο και αποφασισα να ταλαιπωρηθω λιγο παραπανω και να χρειαζεται να πηγαινω απο νεαπολη ευοσμο καθε φορα που εχω μαθημα...καλο ειναι να κανεις ερευνα αγορας, απλα σου συνιστω να πας να ρωτησεις και στα ελιξ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zouzoula Νεοφερμένο μέλος Η zouzoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 22:02 Η zouzoula έγραψε: #16 15-07-09 22:02 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας μου είναι πολύ χρήσιμες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 10:20 Ο Mr strange: #17 18-07-09 10:20 milaneze92 ξερω οτι εκει ειναι καλοι στη θετικη και στην τεχνολογικη...το ιδιο ισχυει και για την θεωρητικη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tromos3 Νεοφερμένο μέλος Ο Tromos3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:55 Ο Tromos3 έγραψε: #18 20-07-09 14:55 Παιδια καποιο καλο φροντιστηριο στην περιοχη Νεαπολη-Συκιες η κεντρο. Θα παω θετικη κατευθυνση και ψαχνομαι. Δεκτα και στην Πολιχνη,αλλα ας μην γυρναμε την μιση Θεσσαλονικη για φροντιστηρια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. milanezos92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο milanezos92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 19:19 Ο milanezos92: #19 20-07-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από milanezos92: λοιπον mr strange εγω μενω νεαπολη αλλα παρολα αυτα πηγαινω φροντηστηριο στα ελιξ ευοσμου... εγω ειμαι θετικη και ειμαι υπερευχαριστημενος γιαυτο και αποφασισα να ταλαιπωρηθω λιγο παραπανω και να χρειαζεται να πηγαινω απο νεαπολη ευοσμο καθε φορα που εχω μαθημα...καλο ειναι να κανεις ερευνα αγορας, απλα σου συνιστω να πας να ρωτησεις και στα ελιξ.. Click για ανάπτυξη... και εγω συκεωτης χρηστο....ειλικρινα δεν ξερω καποιο αξιολογο φροντιστηριο στην νεαπολη ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Mr strange: milaneze92 ξερω οτι εκει ειναι καλοι στη θετικη και στην τεχνολογικη...το ιδιο ισχυει και για την θεωρητικη?? Click για ανάπτυξη... κοιτα τωρα που ειπες οτι εισαι θεωρητικη μπαινει και στο παιχνιδι ο μπαχαρακης...εξακολουθω ομως να πιστευω οτι ειναι κορυφαια τα ελιξ και στη θεωρητικη αν κρινω απο την φιλολογο μου...εξαλλου ειχαν και επιτυχιες στη θεωρητικη...παντος καλο ειναι να ψαχτεις λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria92 Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 02:13 Η maria92 έγραψε: #20 21-07-09 02:13 γεια σας παιδια... οσο πλησιαζει η ωρα για την 3ή τοσο πιο δυσκολο μ φαινεται να αποφασισω αν θελω πραγματικα να παω προς αρχιτεκτονικη κ τετοια. σκεφτηκα λοιπον να περασω απο κανα δυο φροντιστηρια για σχεδιο και να ψαχτω πανω κατω. ποια ειναι τα καλυτερα στην θεσσαλονικη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη 1 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Highlander Martheos Schlimazel Ready for next step tan07 Guhahg5837 ismember Dimitris9 Vasso1983 Mammy Nun Dion G. ggl leonnnn Johnthegreek GTS Αννα Κιλιν anakiriak@yahoo Sgialo Αριάνα123 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Συνιστώ <<Βακάλη>> από τα καλύτερα φροντιστήρια της πόλεις για θετική και τεχνολογική κατεύθυνση.Για θεωρητική δεν γνωρίζω. Μπορείς να ξεκινήσεις με Άλγεβρα, Φυσική και Χημεία αν σκοπεύεις να ακολουθήσεις Τεχνολογική ή Θετική Κατεύθυνση,τίποτα παραπάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 12:06 Ο Mr strange: #14 13-07-09 12:06 θα ηθελα να μου πειτε ενα καλο φροντηστηριο και οικονομικο στην περιοχη ευοσμου...θεσσαλονικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. milanezos92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο milanezos92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 17:49 Ο milanezos92: #15 15-07-09 17:49 λοιπον mr strange εγω μενω νεαπολη αλλα παρολα αυτα πηγαινω φροντηστηριο στα ελιξ ευοσμου... εγω ειμαι θετικη και ειμαι υπερευχαριστημενος γιαυτο και αποφασισα να ταλαιπωρηθω λιγο παραπανω και να χρειαζεται να πηγαινω απο νεαπολη ευοσμο καθε φορα που εχω μαθημα...καλο ειναι να κανεις ερευνα αγορας, απλα σου συνιστω να πας να ρωτησεις και στα ελιξ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zouzoula Νεοφερμένο μέλος Η zouzoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 22:02 Η zouzoula έγραψε: #16 15-07-09 22:02 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας μου είναι πολύ χρήσιμες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 10:20 Ο Mr strange: #17 18-07-09 10:20 milaneze92 ξερω οτι εκει ειναι καλοι στη θετικη και στην τεχνολογικη...το ιδιο ισχυει και για την θεωρητικη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tromos3 Νεοφερμένο μέλος Ο Tromos3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:55 Ο Tromos3 έγραψε: #18 20-07-09 14:55 Παιδια καποιο καλο φροντιστηριο στην περιοχη Νεαπολη-Συκιες η κεντρο. Θα παω θετικη κατευθυνση και ψαχνομαι. Δεκτα και στην Πολιχνη,αλλα ας μην γυρναμε την μιση Θεσσαλονικη για φροντιστηρια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. milanezos92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο milanezos92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 19:19 Ο milanezos92: #19 20-07-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από milanezos92: λοιπον mr strange εγω μενω νεαπολη αλλα παρολα αυτα πηγαινω φροντηστηριο στα ελιξ ευοσμου... εγω ειμαι θετικη και ειμαι υπερευχαριστημενος γιαυτο και αποφασισα να ταλαιπωρηθω λιγο παραπανω και να χρειαζεται να πηγαινω απο νεαπολη ευοσμο καθε φορα που εχω μαθημα...καλο ειναι να κανεις ερευνα αγορας, απλα σου συνιστω να πας να ρωτησεις και στα ελιξ.. Click για ανάπτυξη... και εγω συκεωτης χρηστο....ειλικρινα δεν ξερω καποιο αξιολογο φροντιστηριο στην νεαπολη ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Mr strange: milaneze92 ξερω οτι εκει ειναι καλοι στη θετικη και στην τεχνολογικη...το ιδιο ισχυει και για την θεωρητικη?? Click για ανάπτυξη... κοιτα τωρα που ειπες οτι εισαι θεωρητικη μπαινει και στο παιχνιδι ο μπαχαρακης...εξακολουθω ομως να πιστευω οτι ειναι κορυφαια τα ελιξ και στη θεωρητικη αν κρινω απο την φιλολογο μου...εξαλλου ειχαν και επιτυχιες στη θεωρητικη...παντος καλο ειναι να ψαχτεις λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria92 Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 02:13 Η maria92 έγραψε: #20 21-07-09 02:13 γεια σας παιδια... οσο πλησιαζει η ωρα για την 3ή τοσο πιο δυσκολο μ φαινεται να αποφασισω αν θελω πραγματικα να παω προς αρχιτεκτονικη κ τετοια. σκεφτηκα λοιπον να περασω απο κανα δυο φροντιστηρια για σχεδιο και να ψαχτω πανω κατω. ποια ειναι τα καλυτερα στην θεσσαλονικη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη 1 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Highlander Martheos Schlimazel Ready for next step tan07 Guhahg5837 ismember Dimitris9 Vasso1983 Mammy Nun Dion G. ggl leonnnn Johnthegreek GTS Αννα Κιλιν anakiriak@yahoo Sgialo Αριάνα123 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
θα ηθελα να μου πειτε ενα καλο φροντηστηριο και οικονομικο στην περιοχη ευοσμου...θεσσαλονικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
milanezos92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο milanezos92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 17:49 Ο milanezos92: #15 15-07-09 17:49 λοιπον mr strange εγω μενω νεαπολη αλλα παρολα αυτα πηγαινω φροντηστηριο στα ελιξ ευοσμου... εγω ειμαι θετικη και ειμαι υπερευχαριστημενος γιαυτο και αποφασισα να ταλαιπωρηθω λιγο παραπανω και να χρειαζεται να πηγαινω απο νεαπολη ευοσμο καθε φορα που εχω μαθημα...καλο ειναι να κανεις ερευνα αγορας, απλα σου συνιστω να πας να ρωτησεις και στα ελιξ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zouzoula Νεοφερμένο μέλος Η zouzoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 22:02 Η zouzoula έγραψε: #16 15-07-09 22:02 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας μου είναι πολύ χρήσιμες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 10:20 Ο Mr strange: #17 18-07-09 10:20 milaneze92 ξερω οτι εκει ειναι καλοι στη θετικη και στην τεχνολογικη...το ιδιο ισχυει και για την θεωρητικη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tromos3 Νεοφερμένο μέλος Ο Tromos3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:55 Ο Tromos3 έγραψε: #18 20-07-09 14:55 Παιδια καποιο καλο φροντιστηριο στην περιοχη Νεαπολη-Συκιες η κεντρο. Θα παω θετικη κατευθυνση και ψαχνομαι. Δεκτα και στην Πολιχνη,αλλα ας μην γυρναμε την μιση Θεσσαλονικη για φροντιστηρια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. milanezos92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο milanezos92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 19:19 Ο milanezos92: #19 20-07-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από milanezos92: λοιπον mr strange εγω μενω νεαπολη αλλα παρολα αυτα πηγαινω φροντηστηριο στα ελιξ ευοσμου... εγω ειμαι θετικη και ειμαι υπερευχαριστημενος γιαυτο και αποφασισα να ταλαιπωρηθω λιγο παραπανω και να χρειαζεται να πηγαινω απο νεαπολη ευοσμο καθε φορα που εχω μαθημα...καλο ειναι να κανεις ερευνα αγορας, απλα σου συνιστω να πας να ρωτησεις και στα ελιξ.. Click για ανάπτυξη... και εγω συκεωτης χρηστο....ειλικρινα δεν ξερω καποιο αξιολογο φροντιστηριο στην νεαπολη ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Mr strange: milaneze92 ξερω οτι εκει ειναι καλοι στη θετικη και στην τεχνολογικη...το ιδιο ισχυει και για την θεωρητικη?? Click για ανάπτυξη... κοιτα τωρα που ειπες οτι εισαι θεωρητικη μπαινει και στο παιχνιδι ο μπαχαρακης...εξακολουθω ομως να πιστευω οτι ειναι κορυφαια τα ελιξ και στη θεωρητικη αν κρινω απο την φιλολογο μου...εξαλλου ειχαν και επιτυχιες στη θεωρητικη...παντος καλο ειναι να ψαχτεις λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria92 Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 02:13 Η maria92 έγραψε: #20 21-07-09 02:13 γεια σας παιδια... οσο πλησιαζει η ωρα για την 3ή τοσο πιο δυσκολο μ φαινεται να αποφασισω αν θελω πραγματικα να παω προς αρχιτεκτονικη κ τετοια. σκεφτηκα λοιπον να περασω απο κανα δυο φροντιστηρια για σχεδιο και να ψαχτω πανω κατω. ποια ειναι τα καλυτερα στην θεσσαλονικη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη 1 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Highlander Martheos Schlimazel Ready for next step tan07 Guhahg5837 ismember Dimitris9 Vasso1983 Mammy Nun Dion G. ggl leonnnn Johnthegreek GTS Αννα Κιλιν anakiriak@yahoo Sgialo Αριάνα123 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
λοιπον mr strange εγω μενω νεαπολη αλλα παρολα αυτα πηγαινω φροντηστηριο στα ελιξ ευοσμου... εγω ειμαι θετικη και ειμαι υπερευχαριστημενος γιαυτο και αποφασισα να ταλαιπωρηθω λιγο παραπανω και να χρειαζεται να πηγαινω απο νεαπολη ευοσμο καθε φορα που εχω μαθημα...καλο ειναι να κανεις ερευνα αγορας, απλα σου συνιστω να πας να ρωτησεις και στα ελιξ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zouzoula Νεοφερμένο μέλος Η zouzoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 22:02 Η zouzoula έγραψε: #16 15-07-09 22:02 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας μου είναι πολύ χρήσιμες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 10:20 Ο Mr strange: #17 18-07-09 10:20 milaneze92 ξερω οτι εκει ειναι καλοι στη θετικη και στην τεχνολογικη...το ιδιο ισχυει και για την θεωρητικη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tromos3 Νεοφερμένο μέλος Ο Tromos3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:55 Ο Tromos3 έγραψε: #18 20-07-09 14:55 Παιδια καποιο καλο φροντιστηριο στην περιοχη Νεαπολη-Συκιες η κεντρο. Θα παω θετικη κατευθυνση και ψαχνομαι. Δεκτα και στην Πολιχνη,αλλα ας μην γυρναμε την μιση Θεσσαλονικη για φροντιστηρια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. milanezos92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο milanezos92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 19:19 Ο milanezos92: #19 20-07-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από milanezos92: λοιπον mr strange εγω μενω νεαπολη αλλα παρολα αυτα πηγαινω φροντηστηριο στα ελιξ ευοσμου... εγω ειμαι θετικη και ειμαι υπερευχαριστημενος γιαυτο και αποφασισα να ταλαιπωρηθω λιγο παραπανω και να χρειαζεται να πηγαινω απο νεαπολη ευοσμο καθε φορα που εχω μαθημα...καλο ειναι να κανεις ερευνα αγορας, απλα σου συνιστω να πας να ρωτησεις και στα ελιξ.. Click για ανάπτυξη... και εγω συκεωτης χρηστο....ειλικρινα δεν ξερω καποιο αξιολογο φροντιστηριο στην νεαπολη ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Mr strange: milaneze92 ξερω οτι εκει ειναι καλοι στη θετικη και στην τεχνολογικη...το ιδιο ισχυει και για την θεωρητικη?? Click για ανάπτυξη... κοιτα τωρα που ειπες οτι εισαι θεωρητικη μπαινει και στο παιχνιδι ο μπαχαρακης...εξακολουθω ομως να πιστευω οτι ειναι κορυφαια τα ελιξ και στη θεωρητικη αν κρινω απο την φιλολογο μου...εξαλλου ειχαν και επιτυχιες στη θεωρητικη...παντος καλο ειναι να ψαχτεις λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria92 Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 02:13 Η maria92 έγραψε: #20 21-07-09 02:13 γεια σας παιδια... οσο πλησιαζει η ωρα για την 3ή τοσο πιο δυσκολο μ φαινεται να αποφασισω αν θελω πραγματικα να παω προς αρχιτεκτονικη κ τετοια. σκεφτηκα λοιπον να περασω απο κανα δυο φροντιστηρια για σχεδιο και να ψαχτω πανω κατω. ποια ειναι τα καλυτερα στην θεσσαλονικη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη 1 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Highlander Martheos Schlimazel Ready for next step tan07 Guhahg5837 ismember Dimitris9 Vasso1983 Mammy Nun Dion G. ggl leonnnn Johnthegreek GTS Αννα Κιλιν anakiriak@yahoo Sgialo Αριάνα123 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας μου είναι πολύ χρήσιμες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 10:20 Ο Mr strange: #17 18-07-09 10:20 milaneze92 ξερω οτι εκει ειναι καλοι στη θετικη και στην τεχνολογικη...το ιδιο ισχυει και για την θεωρητικη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tromos3 Νεοφερμένο μέλος Ο Tromos3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:55 Ο Tromos3 έγραψε: #18 20-07-09 14:55 Παιδια καποιο καλο φροντιστηριο στην περιοχη Νεαπολη-Συκιες η κεντρο. Θα παω θετικη κατευθυνση και ψαχνομαι. Δεκτα και στην Πολιχνη,αλλα ας μην γυρναμε την μιση Θεσσαλονικη για φροντιστηρια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. milanezos92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο milanezos92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 19:19 Ο milanezos92: #19 20-07-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από milanezos92: λοιπον mr strange εγω μενω νεαπολη αλλα παρολα αυτα πηγαινω φροντηστηριο στα ελιξ ευοσμου... εγω ειμαι θετικη και ειμαι υπερευχαριστημενος γιαυτο και αποφασισα να ταλαιπωρηθω λιγο παραπανω και να χρειαζεται να πηγαινω απο νεαπολη ευοσμο καθε φορα που εχω μαθημα...καλο ειναι να κανεις ερευνα αγορας, απλα σου συνιστω να πας να ρωτησεις και στα ελιξ.. Click για ανάπτυξη... και εγω συκεωτης χρηστο....ειλικρινα δεν ξερω καποιο αξιολογο φροντιστηριο στην νεαπολη ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Mr strange: milaneze92 ξερω οτι εκει ειναι καλοι στη θετικη και στην τεχνολογικη...το ιδιο ισχυει και για την θεωρητικη?? Click για ανάπτυξη... κοιτα τωρα που ειπες οτι εισαι θεωρητικη μπαινει και στο παιχνιδι ο μπαχαρακης...εξακολουθω ομως να πιστευω οτι ειναι κορυφαια τα ελιξ και στη θεωρητικη αν κρινω απο την φιλολογο μου...εξαλλου ειχαν και επιτυχιες στη θεωρητικη...παντος καλο ειναι να ψαχτεις λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria92 Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 02:13 Η maria92 έγραψε: #20 21-07-09 02:13 γεια σας παιδια... οσο πλησιαζει η ωρα για την 3ή τοσο πιο δυσκολο μ φαινεται να αποφασισω αν θελω πραγματικα να παω προς αρχιτεκτονικη κ τετοια. σκεφτηκα λοιπον να περασω απο κανα δυο φροντιστηρια για σχεδιο και να ψαχτω πανω κατω. ποια ειναι τα καλυτερα στην θεσσαλονικη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη 1 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Highlander Martheos Schlimazel Ready for next step tan07 Guhahg5837 ismember Dimitris9 Vasso1983 Mammy Nun Dion G. ggl leonnnn Johnthegreek GTS Αννα Κιλιν anakiriak@yahoo Sgialo Αριάνα123 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
milaneze92 ξερω οτι εκει ειναι καλοι στη θετικη και στην τεχνολογικη...το ιδιο ισχυει και για την θεωρητικη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tromos3 Νεοφερμένο μέλος Ο Tromos3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:55 Ο Tromos3 έγραψε: #18 20-07-09 14:55 Παιδια καποιο καλο φροντιστηριο στην περιοχη Νεαπολη-Συκιες η κεντρο. Θα παω θετικη κατευθυνση και ψαχνομαι. Δεκτα και στην Πολιχνη,αλλα ας μην γυρναμε την μιση Θεσσαλονικη για φροντιστηρια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. milanezos92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο milanezos92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 19:19 Ο milanezos92: #19 20-07-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από milanezos92: λοιπον mr strange εγω μενω νεαπολη αλλα παρολα αυτα πηγαινω φροντηστηριο στα ελιξ ευοσμου... εγω ειμαι θετικη και ειμαι υπερευχαριστημενος γιαυτο και αποφασισα να ταλαιπωρηθω λιγο παραπανω και να χρειαζεται να πηγαινω απο νεαπολη ευοσμο καθε φορα που εχω μαθημα...καλο ειναι να κανεις ερευνα αγορας, απλα σου συνιστω να πας να ρωτησεις και στα ελιξ.. Click για ανάπτυξη... και εγω συκεωτης χρηστο....ειλικρινα δεν ξερω καποιο αξιολογο φροντιστηριο στην νεαπολη ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Mr strange: milaneze92 ξερω οτι εκει ειναι καλοι στη θετικη και στην τεχνολογικη...το ιδιο ισχυει και για την θεωρητικη?? Click για ανάπτυξη... κοιτα τωρα που ειπες οτι εισαι θεωρητικη μπαινει και στο παιχνιδι ο μπαχαρακης...εξακολουθω ομως να πιστευω οτι ειναι κορυφαια τα ελιξ και στη θεωρητικη αν κρινω απο την φιλολογο μου...εξαλλου ειχαν και επιτυχιες στη θεωρητικη...παντος καλο ειναι να ψαχτεις λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria92 Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 02:13 Η maria92 έγραψε: #20 21-07-09 02:13 γεια σας παιδια... οσο πλησιαζει η ωρα για την 3ή τοσο πιο δυσκολο μ φαινεται να αποφασισω αν θελω πραγματικα να παω προς αρχιτεκτονικη κ τετοια. σκεφτηκα λοιπον να περασω απο κανα δυο φροντιστηρια για σχεδιο και να ψαχτω πανω κατω. ποια ειναι τα καλυτερα στην θεσσαλονικη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη 1 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Highlander Martheos Schlimazel Ready for next step tan07 Guhahg5837 ismember Dimitris9 Vasso1983 Mammy Nun Dion G. ggl leonnnn Johnthegreek GTS Αννα Κιλιν anakiriak@yahoo Sgialo Αριάνα123 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδια καποιο καλο φροντιστηριο στην περιοχη Νεαπολη-Συκιες η κεντρο. Θα παω θετικη κατευθυνση και ψαχνομαι. Δεκτα και στην Πολιχνη,αλλα ας μην γυρναμε την μιση Θεσσαλονικη για φροντιστηρια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
milanezos92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο milanezos92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 19:19 Ο milanezos92: #19 20-07-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από milanezos92: λοιπον mr strange εγω μενω νεαπολη αλλα παρολα αυτα πηγαινω φροντηστηριο στα ελιξ ευοσμου... εγω ειμαι θετικη και ειμαι υπερευχαριστημενος γιαυτο και αποφασισα να ταλαιπωρηθω λιγο παραπανω και να χρειαζεται να πηγαινω απο νεαπολη ευοσμο καθε φορα που εχω μαθημα...καλο ειναι να κανεις ερευνα αγορας, απλα σου συνιστω να πας να ρωτησεις και στα ελιξ.. Click για ανάπτυξη... και εγω συκεωτης χρηστο....ειλικρινα δεν ξερω καποιο αξιολογο φροντιστηριο στην νεαπολη ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Mr strange: milaneze92 ξερω οτι εκει ειναι καλοι στη θετικη και στην τεχνολογικη...το ιδιο ισχυει και για την θεωρητικη?? Click για ανάπτυξη... κοιτα τωρα που ειπες οτι εισαι θεωρητικη μπαινει και στο παιχνιδι ο μπαχαρακης...εξακολουθω ομως να πιστευω οτι ειναι κορυφαια τα ελιξ και στη θεωρητικη αν κρινω απο την φιλολογο μου...εξαλλου ειχαν και επιτυχιες στη θεωρητικη...παντος καλο ειναι να ψαχτεις λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria92 Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 02:13 Η maria92 έγραψε: #20 21-07-09 02:13 γεια σας παιδια... οσο πλησιαζει η ωρα για την 3ή τοσο πιο δυσκολο μ φαινεται να αποφασισω αν θελω πραγματικα να παω προς αρχιτεκτονικη κ τετοια. σκεφτηκα λοιπον να περασω απο κανα δυο φροντιστηρια για σχεδιο και να ψαχτω πανω κατω. ποια ειναι τα καλυτερα στην θεσσαλονικη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη 1 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από milanezos92: λοιπον mr strange εγω μενω νεαπολη αλλα παρολα αυτα πηγαινω φροντηστηριο στα ελιξ ευοσμου... εγω ειμαι θετικη και ειμαι υπερευχαριστημενος γιαυτο και αποφασισα να ταλαιπωρηθω λιγο παραπανω και να χρειαζεται να πηγαινω απο νεαπολη ευοσμο καθε φορα που εχω μαθημα...καλο ειναι να κανεις ερευνα αγορας, απλα σου συνιστω να πας να ρωτησεις και στα ελιξ.. Click για ανάπτυξη... και εγω συκεωτης χρηστο....ειλικρινα δεν ξερω καποιο αξιολογο φροντιστηριο στην νεαπολη ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Mr strange: milaneze92 ξερω οτι εκει ειναι καλοι στη θετικη και στην τεχνολογικη...το ιδιο ισχυει και για την θεωρητικη?? Click για ανάπτυξη... κοιτα τωρα που ειπες οτι εισαι θεωρητικη μπαινει και στο παιχνιδι ο μπαχαρακης...εξακολουθω ομως να πιστευω οτι ειναι κορυφαια τα ελιξ και στη θεωρητικη αν κρινω απο την φιλολογο μου...εξαλλου ειχαν και επιτυχιες στη θεωρητικη...παντος καλο ειναι να ψαχτεις λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria92 Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 02:13 Η maria92 έγραψε: #20 21-07-09 02:13 γεια σας παιδια... οσο πλησιαζει η ωρα για την 3ή τοσο πιο δυσκολο μ φαινεται να αποφασισω αν θελω πραγματικα να παω προς αρχιτεκτονικη κ τετοια. σκεφτηκα λοιπον να περασω απο κανα δυο φροντιστηρια για σχεδιο και να ψαχτω πανω κατω. ποια ειναι τα καλυτερα στην θεσσαλονικη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
γεια σας παιδια... οσο πλησιαζει η ωρα για την 3ή τοσο πιο δυσκολο μ φαινεται να αποφασισω αν θελω πραγματικα να παω προς αρχιτεκτονικη κ τετοια. σκεφτηκα λοιπον να περασω απο κανα δυο φροντιστηρια για σχεδιο και να ψαχτω πανω κατω. ποια ειναι τα καλυτερα στην θεσσαλονικη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.