καλά,στη φυσική γενικής σήμερα όποιος θετικοτεχνολογικός έγραψε κάτω από 16 είναι αδικαιολόγητος

μέχρι κι εγώ που μια χρονιά δεν άνοιξα ούτε ΣΕΛΙΔΑ του συγκεκριμένου βιβλίου,τα έκανα χθες μιάμιση ώρα ανάγνωση έτσι πρόχειρα πρόχειρα και πλησίασα το 10...ενώ ήμουν ΕΝΤΕΛΩΣ ανίδεη πριν και με μιάμιση ώρα διάβασμα μπόρεσα κάπως να ανταποκριθώ στα θέματα (επειδή ηταν γελοια σαφως)..κι όχι μόνο εγώ,και άλλα παιδια της θεωρητικης κατι εστω γραψανε.πού να διάβαζα κι όλην τη χρονιά..
είχε με την ένταση/ταση/αντισταση (να τα βρουμε) σε κύκλωμα,είχε μια άσκηση επίσης που ζητούσε την ενέργεια coulomb των φορτίων,το δυναμικό,δυναμικη ενεργεια,κτλ..δεν τα θυμαμαι πολυ καλα,αλλα πανω κατω αυτα ειναι τα πιο χτυπητα..επισης μπολικη θεωρια (Σ-Λ) σχετικά με τύπους,δυναμικές γραμμές,πυκνωτές,ηλεκτρικό πεδίο..είχε να αντιστοιχήσουμε επίσης τύπους (σε ποιον νόμο ποιανού υπάγεται ο καθένας..είχε και του Κίρχοφ μέσα)..γενικά είχε πάρα πολλά από το σημείο 'ένταση του ηλεκτρικού ρεύματος' και γενικές εφαρμογές τύπων..μετά είχε και κάτι με μήκος και σωληνοειδή (δεν τα έκανα εκείνα

)..τώρα αν σας διαφώτισα.. xD