Dimitris9
Δραστήριο μέλος
Ο Dimitris9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 411 μηνύματα.

19-12-19

10:03
Καλημερα. Θα ήθελα να μου πειτε όσοι ξέρετε απο προσωπική εμπειρία , πολυ καλα φροντιστήρια (για Β κ Γ λυκειου) στη Λάρισα για θεωρητική κατεύθυνση. Και γιατι... πλιζζ σος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnS
Νεοφερμένο μέλος
Η JohnS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα.

30-08-21

20:49
Τα φροντιστήρια Ντόλκου είναι πολύ καλά και επίσης τα ενωμένα φροντιστήρια
fmarulezkd
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.833 μηνύματα.

30-08-21

20:59
Σύγχρονο, ο Καραγεωργοπουλος ειναι οτι καλύτερο και η Λαγού επισης καλη.Καλημερα. Θα ήθελα να μου πειτε όσοι ξέρετε απο προσωπική εμπειρία , πολυ καλα φροντιστήρια (για Β κ Γ λυκειου) στη Λάρισα για θεωρητική κατεύθυνση. Και γιατι... πλιζζ σος
JohnS
Νεοφερμένο μέλος
Η JohnS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα.

30-08-21

21:07
Συμφωνώ. Και αυτό πολύ καλό. Ένας φίλος μου που πήγαινε εκεί πριν 2 χρόνια έμεινε αρκετά ευχαριστημένος. Και πέρασε και στην 1η του επιλογήΣύγχρονο, ο Καραγεωργοπουλος ειναι οτι καλύτερο και η Λαγού επισης καλη.
Petros.21
Νεοφερμένο μέλος
Ο Petros.21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 34 μηνύματα.

30-08-21

21:24
Για Αθήνα ξέρει κανείς να προτείνει φροντιστήριο για θεωρητική;!
SlimShady
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 901 μηνύματα.

30-08-21

22:59
Με 18.100 δεν πέρασες τελικά Νομική ΑΠΘ;Για Αθήνα ξέρει κανείς να προτείνει φροντιστήριο για θεωρητική;!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...