leobakagian
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
george_k214
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giannists
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xrysa2912
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~NanTia
Νεοφερμένο μέλος

mikrorani
Νεοφερμένο μέλος

ποιους καθηγητες εχεις στην ανοδο????εγω παντως που ειμαι θεωρητικη πηγαινω ανοδο και ειναι καταπληκτικο!βασικα ειναι και ωραιο που εχει αρκετουσ καθηγητες νεουσ,με γνςσεισ φυσικα,αλλα τους νιωθεις πιο κοντα σου...εγω εκει θα σου συνιστουσα παντως...στη θεωρητικη παντως θεωρειται απο τα καλυτερα
2 χρονια πηγαινα εκει και ναι,θεωρειται απ τα καλυτερα αν πας θεωρητικη...εκτος αν πετυχεις 2-3 μ.......ς καθηγητες που ειχα πετυχει εγω....

θετικη-τεχνολογικη,δε το συζητω,το πρισμα θεωρειται κορυφη εκει!
antonio2761994
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Irodis
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος

Ξερει κανεις κανα καλο φορντ???![]()
το φροντιστήριο Πρίσμα είναι εγγύηση με διάβασμα πολύ και από την μεριά σου...

Irodis
Δραστήριο μέλος

Το διαβασμα πολυ σε ολα χρειαζεται ομως!!!!!!

Freya
Δραστήριο μέλος

Assimakis
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasilakis13
Δραστήριο μέλος

το πρισμα ειναι τελειο για θετικοτεχνολογικη,κι εγω πρισμα παω γι αυτο το λεω,για θεωρητικη δεν ξερω αφου ουσιαστικα ειναι αλλο φροντιστηριο,σε αλλο σημειο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Assimakis
Νεοφερμένο μέλος

vasilakis13
Δραστήριο μέλος

Assimakis
Νεοφερμένο μέλος

vasilakis13
Δραστήριο μέλος

για θεωριτικη παντως δεν φημιζεται τοσο πολυ το πρισμα.Παρα πολλοι πανε στο στοχο,που ειναι αποκλειστικα θεωριτικης
Assimakis
Νεοφερμένο μέλος

vasilakis13
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.