Ε,από δω είμαι κ γω xD Επισκεπτόσουν συχνά το Β1,το τμήμα μας φετος

Κοίτα,εγώ πέρυσι αντιμετώπισα την ίδια κατάσταση,βέβαια η απόσταση ήταν μικρή,αγιος-ηράκλειο,και το πήρα τελείως χαλαρά,πίστευα ότι δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα κ όλα θα είναι μέλι γάλα.Αλλά σκατούλες

Στην πρώτη βδομάδα πάνω άρχισα κάτι γυναικουλίστικα,γιατί περίμενα ότι θα συνεχίσω να έχω την αναπόσπαστη προσοχή του,και μου κακοφάνηκε που άρχισε να ασχολείται και με άλλα πράγματα εκτός από μενα, άσε...Και όλα από κει κ πέρα πήγαν κατά διαόλου.Κατάφερα να τον κάνω να απομακρύνεται όλο και περισσότερο,κ στο τέλος χωρίσαμε.Βέβαια,φέτος λέμε να κανουμε άλλη μια προσπάθεια,κ αυτή τη φορά θα είμαι τύπος και υπογραμμός:xixi:
Νομίζω ότι αν υπάρχει πραγματική αγάπη,που φαίνεται ότι υπάρχει,και θέληση και από τους 2 σας,μπορείτε να τα καταφέρετε

Βέβαια,η σχέση από απόσταση έχει πολλά μείον,μη γελιόμαστε,στο τέλος μπορεί να σας κουράσει η όλη κατάσταση και να το διαλύσετε

Αλλά μπορείτε κάλλιστα να κάνετε τα αρνητικά θετικά,να επωφεληθείτε από το γεγονός ότι είστε μακριά.
Και αυτό που πρέπει να προσέξεις πάρα πολύ είναι ο ένας να έχει επαφή με την καθημερινότητα του άλλου,δε λέω να είστε όλη μέρα στα τηλέφωνα,αλλά είναι πάρα παρα πολύ σημαντικό να κρατάτε επαφή και να ξέρεις πως περνάει το χρόνο της,που είναι τα στέκια της,πως της φαίνεται η σχολή,τι πρωινό τρώει,κτλ..ίσως να φαίνονται άσχετα κ άνευ σημασίας,αλλά μην κάνεις το λάθος να τα παραλείψεις.Μπορείτε να δοκιμάσετε να κάνετε κ διάφορα πράγματα ταυτόχρονα,να βλέπετε ας πούμε την ίδια ταινία και να τη σχολιάζετε ταυτόχρονα απ'το τηλέφωνο,ή να κοιτάτε την ίδια ώρα το φεγγάρι.Χαζούλικα πράγματα,αλλά θα σας κάνουν να νιώθετε κοντά

μη φοβάσαι,απλά μια τέτοια σχέση είναι πολύ πιο εύθραυστη από την κανονική,αλλά αν αξίζει...

Αμα σκεφτώ τίποτα άλλο θα το ρίξω :iagree:
-----------------------------------------
και συ δηλαδή φοβάσαι να μη στην κάνει?