Μην πατε σε πανεπιστημιο με λογικη σχολειου, ουτε απουσιολογιο θα παρετε, ουτε σημαια. Δεν θα πετυχεις τπτ απολυτως με το να παλευεις να βγεις πρωτος στο τμημα σου. Ξερεις κατι? Θα φτασεις 22-23 χρονων, θα εχεις ενα πτυχιο αλλα θα πρεπει να κανεις εναν απολογισμο μεχρι τοτε: Τι καταφερα? Πως περασα? Ειμαι ικανοποιημενος? Τι προοπτικη εχω τωρα? Τι εκανα στραβα και πρεπει να το διορθωσω? Και ειναι ασχημο να εχεις φτασεις στα 23, να εχεις τα ζορια μπροστα σου (ανευρεση εργασιας δηλαδη) και να εχεις σπαταλησει τα μονα χρονια που κανενας δν θα σου ζητησει το λογο για ο,τι κανεις. Προσωπικα κι εγω οταν μπηκα στη σχολη ημουν πωρωμενος λεω θα παρακολουθω καθε μερα και θα διαβαζω και τα ΣΚ. Γυρναγα σπιτι 6:30, ειχα ταλαιπωρηθει απιστευτα, ειχα ξυπνησει απο τις 6:45 και ημουν κομματια, δν ειχα αντοχη ουτε μεχρι την τουαλετα να παω. Οχι να βγω μετα, ουτε να δω τηλεοραση απο το κρεβατι μου δν ειχα αντοχη. Αν σ αρεσει αυτο, με γεια σου και χαρα σου. Παντως αν σ αρεσει το διαβασμα, διαβασε καμια εφημεριδα, μαθε μια ακομα γλωσσα. Το διαβασμα για την εκαστοτε σχολη παραπανω απο οσο χρειαζεται δν θα σε βοηθησει...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.