Φοιτητική ζωή στο Βόλο

εχουμε μαζευτει πολλοι στην αρχιτεκτονικη βλεπω...τελεια!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι πολλοί έχουμε μαζευτεί...το θέμα είναι πότε θ αρχίσουμε όμως!!!Μας βλέπω μέσα οκτώβρη!!:pp

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι πολλοί έχουμε μαζευτεί...το θέμα είναι πότε θ αρχίσουμε όμως!!!Μας βλέπω μέσα οκτώβρη!!:pp
τι να πω αν και γενικα συμφωνω με τις καταληψεις θα ηθελα να αρχισουμε κανονικα δεν αντεχω αλλο να περιμενω....

ειιιι...και γω Βολο..παιδαγωγικο προσχολικης, Λια τα δικα μας τμηματα συστεγαζονται στο θολο εκει στο κτιριο στην παραλια :))

το τμημα αυτο ξερω οτι συστεγαζεται..μαζι με το παιδαγωγικο δημοτικης,προσχολικης,ειδικης αγωγης..αλλα και με το ιστορικο αρχαιολογικο (ΙΑΚΑ_) στο παραλιακο κτριριο..Αργοναυτων και Φιλελληνων, απεναντι απο το αγαλμα!!

Ξερω αρκετα απο Βολο..γιατι σπουδαζει εκει κι η αδερφη μου..οποιος θελει κατι ας μου πει!!

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
παιδια πηγε κανεις σας να γραφτει ? δεν εχω παει ακομα απο την επομενη εβδομαδα λεω ..

ειιιι...και γω Βολο..παιδαγωγικο προσχολικης, Λια τα δικα μας τμηματα συστεγαζονται στο θολο εκει στο κτιριο στην παραλια :))

το τμημα αυτο ξερω οτι συστεγαζεται..μαζι με το παιδαγωγικο δημοτικης,προσχολικης,ειδικης αγωγης..αλλα και με το ιστορικο αρχαιολογικο (ΙΑΚΑ_) στο παραλιακο κτριριο..Αργοναυτων και Φιλελληνων, απεναντι απο το αγαλμα!!

Ξερω αρκετα απο Βολο..γιατι σπουδαζει εκει κι η αδερφη μου..οποιος θελει κατι ας μου πει!!
Ναι οποτε ειμαστε διπλα,ωραιααα!
Γραφτηκες?εγω πηγα τν Τριτη:)

Ρε παιδια τι γινεται δε βλεπω κανεναν σε αυτο το θεμα που να περασε γεωπονικο μονο εγω ειμαι?:worry:

μηχανικοι η/υ------->εργαστήρια:γκλαβάνη 37,κτήριο Δελιγιώργη,1ο όροφο,η γραμματεία στον 4ο,θεωρητικά:μαζί με παιδαγωγικό κ ιστορία-αρχαιολογία,δίκτυα:δεν γνωρίζω!

Ελα ρε μορι Βολαρα,παμε CRYSTALLLLLL

Bedroommmm!!

Μακρια απο τους Πασπιτες,μακρια..................:mad:
Δεν ειμαι Πασπ αλλα γτ αυτος ο παραλληρισμος?:worry:

Αperto,Bedroom--> κανουν κουμαντο πασπιτες.Μπορει να ακουσεις σε μια στιγμη τραγουδι'' Σαν ανατελει ο ηλιος......''.

Αperto,Bedroom--> κανουν κουμαντο πασπιτες.Μπορει να ακουσεις σε μια στιγμη τραγουδι'' Σαν ανατελει ο ηλιος......''.
Αληθεια??Δεν τ ηξερα ομολογω :confused:
Ελα μωρε εμεις να περναμε καλα :P

Έχω διαβάσει ότι ο Βόλος το βράδυ μετά τις 12 δεν έχει και πολύ κόσμο να κυκλοφορεί έξω. Αληθεύει;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχω διαβάσει ότι ο Βόλος το βράδυ μετά τις 12 δεν έχει και πολύ κόσμο να κυκλοφορεί έξω. Αληθεύει;
Ναι οντως ειναι αληθεια..!:P
Τα βραδια εχει ερημια στους δρομους,πραγμα που ωρες ωρες με τρομαζει!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βεβαια για να λεμε τα συκα συκα ειδικα το καλοκαιρι ο Βολος ειναι πανεμορφος!
Αξιζει :)

παιδιά θα περάσει κανείς Βόλο....?? άντε να μαζευόμαστε...!

Ναι οντως ειναι αληθεια..!:P
Τα βραδια εχει ερημια στους δρομους,πραγμα που ωρες ωρες με τρομαζει!

Καλοκαιριάτικα ο κόσμος πάει Αλυκές ή Αγριά! :Ρ

Back