shikabalas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολύκαστρο (Κιλκίς). Έχει γράψει 328 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2011 στις 13:53 Ο shikabalas: #201 30-08-11 13:53 Ξερει κανεις ποιο αστικο βολευει για την γεωπονικη και απο που ακριβως περναει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikala Νεοφερμένο μέλος Ο nikala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2011 στις 21:19 Ο nikala έγραψε: #202 31-08-11 21:19 και εγώ μόλις πέρασα στον βόλο Μηχανικός Η/Υ τηλεπικοινωνιώ και δικτύων και αυριο παω να βρω σπίτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τζότζο Νεοφερμένο μέλος Η τζότζο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 16:58 Η τζότζο έγραψε: #203 01-09-11 16:58 και εγω περασα μηχανικων η/υ Βολου και δεν εχω ιδεα απο την περιοχη!!¨/ η σχολη ειναι στο κεντρο παντως!ξερει κανεις που κυμενονται οι γκαρσονιερες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elwing Νεοφερμένο μέλος Η elwing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:08 Η elwing έγραψε: #204 01-09-11 17:08 Αρχική Δημοσίευση από τζότζο: και εγω περασα μηχανικων η/υ Βολου και δεν εχω ιδεα απο την περιοχη!!¨/ η σχολη ειναι στο κεντρο παντως!ξερει κανεις που κυμενονται οι γκαρσονιερες?? Click για ανάπτυξη... εγω περασα αρχιτεκτονικη στο βολο και βρηκα σπιτι με 270 32 τ.μ. παντως εχει και φτηνοτερα αλλα γενικα νομιζω οτι δυσκολα θα βρεις πανω απο 350.τα περισσοτερα ειναι γυρω στα 250 με 270 και μεγαλυτερα απο το δικο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τζότζο Νεοφερμένο μέλος Η τζότζο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:47 Η τζότζο έγραψε: #205 01-09-11 18:47 μαλιστα!εγώ ανεβαίνω αυριο!για να δούμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heidi_kap Νεοφερμένο μέλος Η heidi_kap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:49 Η heidi_kap: #206 01-09-11 18:49 κι εγω βολο περασα αρχιτεκτονικη.. Βρηκα λιγο ακριβο σπιτι με 350 γιατι ειναι καπως ιδιαιτερο αλλα ειδα κι αλλα διαμερισματα με καλες τιμες που κυμαινονται στ 240-300 .. απλα μην αργησεις να πας γιατι ηδη εμεις χασαμε καποια που ειχαν ηδη ενοικιαστει.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elwing Νεοφερμένο μέλος Η elwing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:54 Η elwing έγραψε: #207 01-09-11 18:54 Αρχική Δημοσίευση από heidi_kap: κι εγω βολο περασα αρχιτεκτονικη.. Βρηκα λιγο ακριβο σπιτι με 350 γιατι ειναι καπως ιδιαιτερο αλλα ειδα κι αλλα διαμερισματα με καλες τιμες που κυμαινονται στ 240-300 .. απλα μην αργησεις να πας γιατι ηδη εμεις χασαμε καποια που ειχαν ηδη ενοικιαστει.! Click για ανάπτυξη... τι ωραια θα ειμαστε συμφοιτητριες...για πες που εκανες σχεδιο? Αρχική Δημοσίευση από heidi_kap: κι εγω βολο περασα αρχιτεκτονικη.. Βρηκα λιγο ακριβο σπιτι με 350 γιατι ειναι καπως ιδιαιτερο αλλα ειδα κι αλλα διαμερισματα με καλες τιμες που κυμαινονται στ 240-300 .. απλα μην αργησεις να πας γιατι ηδη εμεις χασαμε καποια που ειχαν ηδη ενοικιαστει.! Click για ανάπτυξη... τι ωραια θα ειματε συμφοιτητριες...για πες που εκανες σχεδιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Σεπτεμβρίου 2011 heidi_kap Νεοφερμένο μέλος Η heidi_kap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:55 Η heidi_kap: #208 01-09-11 18:55 επιτελους γνωριζω καποια γιατι μεχρι τωρα ουτε εναν δεν ξερω που να περασε βολο .. εκανα στην πατρα φαρμακιδου ελευθερο , βαη γραμμικο !εσυ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τζότζο Νεοφερμένο μέλος Η τζότζο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:55 Η τζότζο έγραψε: #209 01-09-11 18:55 ναι το συντομότερο γιατι η σχολη είναι στο κέντρο!δυσκολα βρήσκεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elwing Νεοφερμένο μέλος Η elwing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:03 Η elwing έγραψε: #210 01-09-11 19:03 Αρχική Δημοσίευση από heidi_kap: επιτελους γνωριζω καποια γιατι μεχρι τωρα ουτε εναν δεν ξερω που να περασε βολο .. εκανα στην πατρα φαρμακιδου ελευθερο , βαη γραμμικο !εσυ?? Click για ανάπτυξη... εγω εκανα στην αθηνα στο ζαχαρακη πισω απο το πολυτεχνειο...(οταν θες να απαντησεις σε καποιον συγκεκριμενα πατα αυτο που λεει γρηγορη απαντηση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heidi_kap Νεοφερμένο μέλος Η heidi_kap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:14 Η heidi_kap: #211 01-09-11 19:14 αα μαλιστα..εγω απο αθηνα το μονο που ηξερα ηταν ο πλακας ,μου ειχαν πει να παω μαλιστα πριν τις εξετασεις αλλα δν πηγα.. πως σου φανηκε ο βολος??πηγες στη σχολη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elwing Νεοφερμένο μέλος Η elwing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:30 Η elwing έγραψε: #212 01-09-11 19:30 Αρχική Δημοσίευση από heidi_kap: αα μαλιστα..εγω απο αθηνα το μονο που ηξερα ηταν ο πλακας ,μου ειχαν πει να παω μαλιστα πριν τις εξετασεις αλλα δν πηγα.. πως σου φανηκε ο βολος??πηγες στη σχολη? Click για ανάπτυξη... η σχολη ειναι ωραια εχει βιομηχανικο design και η πολη καλη ειναι δε μου αρεσε τοσο το λιμανι στην αρχη με τους γερανους και αυτα αλλα γενικα ειναι ομορφη και μικρη πολη κοντα σε βουνο και θαλασσα και η σχολη απο οτι εχω ακουσει εχει πιο καλλιτεχνικη κατευθυνση και αυτο μ αρεσει πολυ...θα δουμε βεβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas_GR Νεοφερμένο μέλος Ο Kostas_GR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:02 Ο Kostas_GR: #213 01-09-11 20:02 βόλος και εγώ παιδιά! μηχανικών η/υ καλή μας αρχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heidi_kap Νεοφερμένο μέλος Η heidi_kap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:12 Η heidi_kap: #214 01-09-11 20:12 Ναι είδα και εγώ το τμήμα μου άρεσε πολύ.. και ειδικά που έχει ποδηλατοδρόμο.. γενικά είμαι ευχαριστημένη,.σε ποια περιοχή βρήκες σπίτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Σεπτεμβρίου 2011 jonathannnnnnn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 03:21 Ο jonathannnnnnn: #215 02-09-11 03:21 εχετε βρει σπιτι κιολας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elwing Νεοφερμένο μέλος Η elwing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 10:23 Η elwing έγραψε: #216 02-09-11 10:23 Αρχική Δημοσίευση από heidi_kap: Ναι είδα και εγώ το τμήμα μου άρεσε πολύ.. και ειδικά που έχει ποδηλατοδρόμο.. γενικά είμαι ευχαριστημένη,.σε ποια περιοχή βρήκες σπίτι; Click για ανάπτυξη... κι εμενα μου αρεσε που εχει ποδηλατοδρομους και σκεφτομαι μηπως το χρησιμοποιησω σα μεταφορικο μεσο...στο κεντρο βρηκα σπιτι κοντα στην αναληψεως καπου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heidi_kap Νεοφερμένο μέλος Η heidi_kap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:59 Η heidi_kap: #217 02-09-11 11:59 Αρχική Δημοσίευση από elwing: κι εμενα μου αρεσε που εχει ποδηλατοδρομους και σκεφτομαι μηπως το χρησιμοποιησω σα μεταφορικο μεσο...στο κεντρο βρηκα σπιτι κοντα στην αναληψεως καπου... Click για ανάπτυξη... αα κομπλε.. κ εγω κεντρικα στο οξυγονο .. αντε καλη μας αρχη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elwing Νεοφερμένο μέλος Η elwing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:01 Η elwing έγραψε: #218 02-09-11 14:01 Αρχική Δημοσίευση από heidi_kap: αα κομπλε.. κ εγω κεντρικα στο οξυγονο .. αντε καλη μας αρχη ! Click για ανάπτυξη... καλη μας αρχη !!!! ανυπομονω τοσο πολυ να αρχισουν τα μαθηματα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikala Νεοφερμένο μέλος Ο nikala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:03 Ο nikala έγραψε: #219 03-09-11 18:03 Ωραία φιλε μου! Θα είμαστε συμφοιτητές!!! Άντε από 26/9 αρχίζουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Σεπτεμβρίου 2011 Ioanna_KZ Νεοφερμένο μέλος Η Ioanna_KZ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:35 Η Ioanna_KZ: #220 04-09-11 13:35 Παιδιά εγω πέρασα στο οικονομικό του Βόλου είναι κανένας άλλος σε αυτή τη σχολή;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. petl Rina manozzz ksidikainero rseven thomasmmmm1234 Qwerty 0 vasiliki. eltqt Mechan Barbara DiAp UserGr2023 NikoBellic mitskification ioannasth thenutritionist Mary_03 maria20 Τρελας123 Kitana Πύρος EcoBill FRT Mitsos21 barkos Paragontas7000 Georgekk jimis2001 ggl igeorgeoikonomo Necropolis Κλημεντίνη stefan kostas1233 Ada ada Unboxholics vetas calliope korlef thecrazycretan Eri0611 Dr. Gl. Luminous Maria1743 mechaniceng MARY Β. elena16 Γιοκα alexath rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ξερει κανεις ποιο αστικο βολευει για την γεωπονικη και απο που ακριβως περναει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikala Νεοφερμένο μέλος Ο nikala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2011 στις 21:19 Ο nikala έγραψε: #202 31-08-11 21:19 και εγώ μόλις πέρασα στον βόλο Μηχανικός Η/Υ τηλεπικοινωνιώ και δικτύων και αυριο παω να βρω σπίτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τζότζο Νεοφερμένο μέλος Η τζότζο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 16:58 Η τζότζο έγραψε: #203 01-09-11 16:58 και εγω περασα μηχανικων η/υ Βολου και δεν εχω ιδεα απο την περιοχη!!¨/ η σχολη ειναι στο κεντρο παντως!ξερει κανεις που κυμενονται οι γκαρσονιερες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elwing Νεοφερμένο μέλος Η elwing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:08 Η elwing έγραψε: #204 01-09-11 17:08 Αρχική Δημοσίευση από τζότζο: και εγω περασα μηχανικων η/υ Βολου και δεν εχω ιδεα απο την περιοχη!!¨/ η σχολη ειναι στο κεντρο παντως!ξερει κανεις που κυμενονται οι γκαρσονιερες?? Click για ανάπτυξη... εγω περασα αρχιτεκτονικη στο βολο και βρηκα σπιτι με 270 32 τ.μ. παντως εχει και φτηνοτερα αλλα γενικα νομιζω οτι δυσκολα θα βρεις πανω απο 350.τα περισσοτερα ειναι γυρω στα 250 με 270 και μεγαλυτερα απο το δικο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τζότζο Νεοφερμένο μέλος Η τζότζο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:47 Η τζότζο έγραψε: #205 01-09-11 18:47 μαλιστα!εγώ ανεβαίνω αυριο!για να δούμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heidi_kap Νεοφερμένο μέλος Η heidi_kap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:49 Η heidi_kap: #206 01-09-11 18:49 κι εγω βολο περασα αρχιτεκτονικη.. Βρηκα λιγο ακριβο σπιτι με 350 γιατι ειναι καπως ιδιαιτερο αλλα ειδα κι αλλα διαμερισματα με καλες τιμες που κυμαινονται στ 240-300 .. απλα μην αργησεις να πας γιατι ηδη εμεις χασαμε καποια που ειχαν ηδη ενοικιαστει.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elwing Νεοφερμένο μέλος Η elwing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:54 Η elwing έγραψε: #207 01-09-11 18:54 Αρχική Δημοσίευση από heidi_kap: κι εγω βολο περασα αρχιτεκτονικη.. Βρηκα λιγο ακριβο σπιτι με 350 γιατι ειναι καπως ιδιαιτερο αλλα ειδα κι αλλα διαμερισματα με καλες τιμες που κυμαινονται στ 240-300 .. απλα μην αργησεις να πας γιατι ηδη εμεις χασαμε καποια που ειχαν ηδη ενοικιαστει.! Click για ανάπτυξη... τι ωραια θα ειμαστε συμφοιτητριες...για πες που εκανες σχεδιο? Αρχική Δημοσίευση από heidi_kap: κι εγω βολο περασα αρχιτεκτονικη.. Βρηκα λιγο ακριβο σπιτι με 350 γιατι ειναι καπως ιδιαιτερο αλλα ειδα κι αλλα διαμερισματα με καλες τιμες που κυμαινονται στ 240-300 .. απλα μην αργησεις να πας γιατι ηδη εμεις χασαμε καποια που ειχαν ηδη ενοικιαστει.! Click για ανάπτυξη... τι ωραια θα ειματε συμφοιτητριες...για πες που εκανες σχεδιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Σεπτεμβρίου 2011 heidi_kap Νεοφερμένο μέλος Η heidi_kap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:55 Η heidi_kap: #208 01-09-11 18:55 επιτελους γνωριζω καποια γιατι μεχρι τωρα ουτε εναν δεν ξερω που να περασε βολο .. εκανα στην πατρα φαρμακιδου ελευθερο , βαη γραμμικο !εσυ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τζότζο Νεοφερμένο μέλος Η τζότζο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:55 Η τζότζο έγραψε: #209 01-09-11 18:55 ναι το συντομότερο γιατι η σχολη είναι στο κέντρο!δυσκολα βρήσκεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elwing Νεοφερμένο μέλος Η elwing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:03 Η elwing έγραψε: #210 01-09-11 19:03 Αρχική Δημοσίευση από heidi_kap: επιτελους γνωριζω καποια γιατι μεχρι τωρα ουτε εναν δεν ξερω που να περασε βολο .. εκανα στην πατρα φαρμακιδου ελευθερο , βαη γραμμικο !εσυ?? Click για ανάπτυξη... εγω εκανα στην αθηνα στο ζαχαρακη πισω απο το πολυτεχνειο...(οταν θες να απαντησεις σε καποιον συγκεκριμενα πατα αυτο που λεει γρηγορη απαντηση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heidi_kap Νεοφερμένο μέλος Η heidi_kap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:14 Η heidi_kap: #211 01-09-11 19:14 αα μαλιστα..εγω απο αθηνα το μονο που ηξερα ηταν ο πλακας ,μου ειχαν πει να παω μαλιστα πριν τις εξετασεις αλλα δν πηγα.. πως σου φανηκε ο βολος??πηγες στη σχολη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elwing Νεοφερμένο μέλος Η elwing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:30 Η elwing έγραψε: #212 01-09-11 19:30 Αρχική Δημοσίευση από heidi_kap: αα μαλιστα..εγω απο αθηνα το μονο που ηξερα ηταν ο πλακας ,μου ειχαν πει να παω μαλιστα πριν τις εξετασεις αλλα δν πηγα.. πως σου φανηκε ο βολος??πηγες στη σχολη? Click για ανάπτυξη... η σχολη ειναι ωραια εχει βιομηχανικο design και η πολη καλη ειναι δε μου αρεσε τοσο το λιμανι στην αρχη με τους γερανους και αυτα αλλα γενικα ειναι ομορφη και μικρη πολη κοντα σε βουνο και θαλασσα και η σχολη απο οτι εχω ακουσει εχει πιο καλλιτεχνικη κατευθυνση και αυτο μ αρεσει πολυ...θα δουμε βεβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas_GR Νεοφερμένο μέλος Ο Kostas_GR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:02 Ο Kostas_GR: #213 01-09-11 20:02 βόλος και εγώ παιδιά! μηχανικών η/υ καλή μας αρχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heidi_kap Νεοφερμένο μέλος Η heidi_kap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:12 Η heidi_kap: #214 01-09-11 20:12 Ναι είδα και εγώ το τμήμα μου άρεσε πολύ.. και ειδικά που έχει ποδηλατοδρόμο.. γενικά είμαι ευχαριστημένη,.σε ποια περιοχή βρήκες σπίτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Σεπτεμβρίου 2011 jonathannnnnnn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 03:21 Ο jonathannnnnnn: #215 02-09-11 03:21 εχετε βρει σπιτι κιολας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elwing Νεοφερμένο μέλος Η elwing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 10:23 Η elwing έγραψε: #216 02-09-11 10:23 Αρχική Δημοσίευση από heidi_kap: Ναι είδα και εγώ το τμήμα μου άρεσε πολύ.. και ειδικά που έχει ποδηλατοδρόμο.. γενικά είμαι ευχαριστημένη,.σε ποια περιοχή βρήκες σπίτι; Click για ανάπτυξη... κι εμενα μου αρεσε που εχει ποδηλατοδρομους και σκεφτομαι μηπως το χρησιμοποιησω σα μεταφορικο μεσο...στο κεντρο βρηκα σπιτι κοντα στην αναληψεως καπου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heidi_kap Νεοφερμένο μέλος Η heidi_kap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:59 Η heidi_kap: #217 02-09-11 11:59 Αρχική Δημοσίευση από elwing: κι εμενα μου αρεσε που εχει ποδηλατοδρομους και σκεφτομαι μηπως το χρησιμοποιησω σα μεταφορικο μεσο...στο κεντρο βρηκα σπιτι κοντα στην αναληψεως καπου... Click για ανάπτυξη... αα κομπλε.. κ εγω κεντρικα στο οξυγονο .. αντε καλη μας αρχη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elwing Νεοφερμένο μέλος Η elwing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:01 Η elwing έγραψε: #218 02-09-11 14:01 Αρχική Δημοσίευση από heidi_kap: αα κομπλε.. κ εγω κεντρικα στο οξυγονο .. αντε καλη μας αρχη ! Click για ανάπτυξη... καλη μας αρχη !!!! ανυπομονω τοσο πολυ να αρχισουν τα μαθηματα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikala Νεοφερμένο μέλος Ο nikala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:03 Ο nikala έγραψε: #219 03-09-11 18:03 Ωραία φιλε μου! Θα είμαστε συμφοιτητές!!! Άντε από 26/9 αρχίζουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Σεπτεμβρίου 2011 Ioanna_KZ Νεοφερμένο μέλος Η Ioanna_KZ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:35 Η Ioanna_KZ: #220 04-09-11 13:35 Παιδιά εγω πέρασα στο οικονομικό του Βόλου είναι κανένας άλλος σε αυτή τη σχολή;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. petl Rina manozzz ksidikainero rseven thomasmmmm1234 Qwerty 0 vasiliki. eltqt Mechan Barbara DiAp UserGr2023 NikoBellic mitskification ioannasth thenutritionist Mary_03 maria20 Τρελας123 Kitana Πύρος EcoBill FRT Mitsos21 barkos Paragontas7000 Georgekk jimis2001 ggl igeorgeoikonomo Necropolis Κλημεντίνη stefan kostas1233 Ada ada Unboxholics vetas calliope korlef thecrazycretan Eri0611 Dr. Gl. Luminous Maria1743 mechaniceng MARY Β. elena16 Γιοκα alexath rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και εγώ μόλις πέρασα στον βόλο Μηχανικός Η/Υ τηλεπικοινωνιώ και δικτύων και αυριο παω να βρω σπίτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τζότζο Νεοφερμένο μέλος Η τζότζο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 16:58 Η τζότζο έγραψε: #203 01-09-11 16:58 και εγω περασα μηχανικων η/υ Βολου και δεν εχω ιδεα απο την περιοχη!!¨/ η σχολη ειναι στο κεντρο παντως!ξερει κανεις που κυμενονται οι γκαρσονιερες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elwing Νεοφερμένο μέλος Η elwing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:08 Η elwing έγραψε: #204 01-09-11 17:08 Αρχική Δημοσίευση από τζότζο: και εγω περασα μηχανικων η/υ Βολου και δεν εχω ιδεα απο την περιοχη!!¨/ η σχολη ειναι στο κεντρο παντως!ξερει κανεις που κυμενονται οι γκαρσονιερες?? Click για ανάπτυξη... εγω περασα αρχιτεκτονικη στο βολο και βρηκα σπιτι με 270 32 τ.μ. παντως εχει και φτηνοτερα αλλα γενικα νομιζω οτι δυσκολα θα βρεις πανω απο 350.τα περισσοτερα ειναι γυρω στα 250 με 270 και μεγαλυτερα απο το δικο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τζότζο Νεοφερμένο μέλος Η τζότζο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:47 Η τζότζο έγραψε: #205 01-09-11 18:47 μαλιστα!εγώ ανεβαίνω αυριο!για να δούμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heidi_kap Νεοφερμένο μέλος Η heidi_kap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:49 Η heidi_kap: #206 01-09-11 18:49 κι εγω βολο περασα αρχιτεκτονικη.. Βρηκα λιγο ακριβο σπιτι με 350 γιατι ειναι καπως ιδιαιτερο αλλα ειδα κι αλλα διαμερισματα με καλες τιμες που κυμαινονται στ 240-300 .. απλα μην αργησεις να πας γιατι ηδη εμεις χασαμε καποια που ειχαν ηδη ενοικιαστει.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elwing Νεοφερμένο μέλος Η elwing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:54 Η elwing έγραψε: #207 01-09-11 18:54 Αρχική Δημοσίευση από heidi_kap: κι εγω βολο περασα αρχιτεκτονικη.. Βρηκα λιγο ακριβο σπιτι με 350 γιατι ειναι καπως ιδιαιτερο αλλα ειδα κι αλλα διαμερισματα με καλες τιμες που κυμαινονται στ 240-300 .. απλα μην αργησεις να πας γιατι ηδη εμεις χασαμε καποια που ειχαν ηδη ενοικιαστει.! Click για ανάπτυξη... τι ωραια θα ειμαστε συμφοιτητριες...για πες που εκανες σχεδιο? Αρχική Δημοσίευση από heidi_kap: κι εγω βολο περασα αρχιτεκτονικη.. Βρηκα λιγο ακριβο σπιτι με 350 γιατι ειναι καπως ιδιαιτερο αλλα ειδα κι αλλα διαμερισματα με καλες τιμες που κυμαινονται στ 240-300 .. απλα μην αργησεις να πας γιατι ηδη εμεις χασαμε καποια που ειχαν ηδη ενοικιαστει.! Click για ανάπτυξη... τι ωραια θα ειματε συμφοιτητριες...για πες που εκανες σχεδιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Σεπτεμβρίου 2011 heidi_kap Νεοφερμένο μέλος Η heidi_kap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:55 Η heidi_kap: #208 01-09-11 18:55 επιτελους γνωριζω καποια γιατι μεχρι τωρα ουτε εναν δεν ξερω που να περασε βολο .. εκανα στην πατρα φαρμακιδου ελευθερο , βαη γραμμικο !εσυ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τζότζο Νεοφερμένο μέλος Η τζότζο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:55 Η τζότζο έγραψε: #209 01-09-11 18:55 ναι το συντομότερο γιατι η σχολη είναι στο κέντρο!δυσκολα βρήσκεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elwing Νεοφερμένο μέλος Η elwing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:03 Η elwing έγραψε: #210 01-09-11 19:03 Αρχική Δημοσίευση από heidi_kap: επιτελους γνωριζω καποια γιατι μεχρι τωρα ουτε εναν δεν ξερω που να περασε βολο .. εκανα στην πατρα φαρμακιδου ελευθερο , βαη γραμμικο !εσυ?? Click για ανάπτυξη... εγω εκανα στην αθηνα στο ζαχαρακη πισω απο το πολυτεχνειο...(οταν θες να απαντησεις σε καποιον συγκεκριμενα πατα αυτο που λεει γρηγορη απαντηση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heidi_kap Νεοφερμένο μέλος Η heidi_kap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:14 Η heidi_kap: #211 01-09-11 19:14 αα μαλιστα..εγω απο αθηνα το μονο που ηξερα ηταν ο πλακας ,μου ειχαν πει να παω μαλιστα πριν τις εξετασεις αλλα δν πηγα.. πως σου φανηκε ο βολος??πηγες στη σχολη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elwing Νεοφερμένο μέλος Η elwing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:30 Η elwing έγραψε: #212 01-09-11 19:30 Αρχική Δημοσίευση από heidi_kap: αα μαλιστα..εγω απο αθηνα το μονο που ηξερα ηταν ο πλακας ,μου ειχαν πει να παω μαλιστα πριν τις εξετασεις αλλα δν πηγα.. πως σου φανηκε ο βολος??πηγες στη σχολη? Click για ανάπτυξη... η σχολη ειναι ωραια εχει βιομηχανικο design και η πολη καλη ειναι δε μου αρεσε τοσο το λιμανι στην αρχη με τους γερανους και αυτα αλλα γενικα ειναι ομορφη και μικρη πολη κοντα σε βουνο και θαλασσα και η σχολη απο οτι εχω ακουσει εχει πιο καλλιτεχνικη κατευθυνση και αυτο μ αρεσει πολυ...θα δουμε βεβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas_GR Νεοφερμένο μέλος Ο Kostas_GR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:02 Ο Kostas_GR: #213 01-09-11 20:02 βόλος και εγώ παιδιά! μηχανικών η/υ καλή μας αρχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heidi_kap Νεοφερμένο μέλος Η heidi_kap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:12 Η heidi_kap: #214 01-09-11 20:12 Ναι είδα και εγώ το τμήμα μου άρεσε πολύ.. και ειδικά που έχει ποδηλατοδρόμο.. γενικά είμαι ευχαριστημένη,.σε ποια περιοχή βρήκες σπίτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Σεπτεμβρίου 2011 jonathannnnnnn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 03:21 Ο jonathannnnnnn: #215 02-09-11 03:21 εχετε βρει σπιτι κιολας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elwing Νεοφερμένο μέλος Η elwing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 10:23 Η elwing έγραψε: #216 02-09-11 10:23 Αρχική Δημοσίευση από heidi_kap: Ναι είδα και εγώ το τμήμα μου άρεσε πολύ.. και ειδικά που έχει ποδηλατοδρόμο.. γενικά είμαι ευχαριστημένη,.σε ποια περιοχή βρήκες σπίτι; Click για ανάπτυξη... κι εμενα μου αρεσε που εχει ποδηλατοδρομους και σκεφτομαι μηπως το χρησιμοποιησω σα μεταφορικο μεσο...στο κεντρο βρηκα σπιτι κοντα στην αναληψεως καπου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heidi_kap Νεοφερμένο μέλος Η heidi_kap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:59 Η heidi_kap: #217 02-09-11 11:59 Αρχική Δημοσίευση από elwing: κι εμενα μου αρεσε που εχει ποδηλατοδρομους και σκεφτομαι μηπως το χρησιμοποιησω σα μεταφορικο μεσο...στο κεντρο βρηκα σπιτι κοντα στην αναληψεως καπου... Click για ανάπτυξη... αα κομπλε.. κ εγω κεντρικα στο οξυγονο .. αντε καλη μας αρχη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elwing Νεοφερμένο μέλος Η elwing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:01 Η elwing έγραψε: #218 02-09-11 14:01 Αρχική Δημοσίευση από heidi_kap: αα κομπλε.. κ εγω κεντρικα στο οξυγονο .. αντε καλη μας αρχη ! Click για ανάπτυξη... καλη μας αρχη !!!! ανυπομονω τοσο πολυ να αρχισουν τα μαθηματα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikala Νεοφερμένο μέλος Ο nikala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:03 Ο nikala έγραψε: #219 03-09-11 18:03 Ωραία φιλε μου! Θα είμαστε συμφοιτητές!!! Άντε από 26/9 αρχίζουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Σεπτεμβρίου 2011 Ioanna_KZ Νεοφερμένο μέλος Η Ioanna_KZ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:35 Η Ioanna_KZ: #220 04-09-11 13:35 Παιδιά εγω πέρασα στο οικονομικό του Βόλου είναι κανένας άλλος σε αυτή τη σχολή;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. petl Rina manozzz ksidikainero rseven thomasmmmm1234 Qwerty 0 vasiliki. eltqt Mechan Barbara DiAp UserGr2023 NikoBellic mitskification ioannasth thenutritionist Mary_03 maria20 Τρελας123 Kitana Πύρος EcoBill FRT Mitsos21 barkos Paragontas7000 Georgekk jimis2001 ggl igeorgeoikonomo Necropolis Κλημεντίνη stefan kostas1233 Ada ada Unboxholics vetas calliope korlef thecrazycretan Eri0611 Dr. Gl. Luminous Maria1743 mechaniceng MARY Β. elena16 Γιοκα alexath rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και εγω περασα μηχανικων η/υ Βολου και δεν εχω ιδεα απο την περιοχη!!¨/ η σχολη ειναι στο κεντρο παντως!ξερει κανεις που κυμενονται οι γκαρσονιερες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elwing Νεοφερμένο μέλος Η elwing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:08 Η elwing έγραψε: #204 01-09-11 17:08 Αρχική Δημοσίευση από τζότζο: και εγω περασα μηχανικων η/υ Βολου και δεν εχω ιδεα απο την περιοχη!!¨/ η σχολη ειναι στο κεντρο παντως!ξερει κανεις που κυμενονται οι γκαρσονιερες?? Click για ανάπτυξη... εγω περασα αρχιτεκτονικη στο βολο και βρηκα σπιτι με 270 32 τ.μ. παντως εχει και φτηνοτερα αλλα γενικα νομιζω οτι δυσκολα θα βρεις πανω απο 350.τα περισσοτερα ειναι γυρω στα 250 με 270 και μεγαλυτερα απο το δικο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τζότζο Νεοφερμένο μέλος Η τζότζο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:47 Η τζότζο έγραψε: #205 01-09-11 18:47 μαλιστα!εγώ ανεβαίνω αυριο!για να δούμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heidi_kap Νεοφερμένο μέλος Η heidi_kap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:49 Η heidi_kap: #206 01-09-11 18:49 κι εγω βολο περασα αρχιτεκτονικη.. Βρηκα λιγο ακριβο σπιτι με 350 γιατι ειναι καπως ιδιαιτερο αλλα ειδα κι αλλα διαμερισματα με καλες τιμες που κυμαινονται στ 240-300 .. απλα μην αργησεις να πας γιατι ηδη εμεις χασαμε καποια που ειχαν ηδη ενοικιαστει.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elwing Νεοφερμένο μέλος Η elwing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:54 Η elwing έγραψε: #207 01-09-11 18:54 Αρχική Δημοσίευση από heidi_kap: κι εγω βολο περασα αρχιτεκτονικη.. Βρηκα λιγο ακριβο σπιτι με 350 γιατι ειναι καπως ιδιαιτερο αλλα ειδα κι αλλα διαμερισματα με καλες τιμες που κυμαινονται στ 240-300 .. απλα μην αργησεις να πας γιατι ηδη εμεις χασαμε καποια που ειχαν ηδη ενοικιαστει.! Click για ανάπτυξη... τι ωραια θα ειμαστε συμφοιτητριες...για πες που εκανες σχεδιο? Αρχική Δημοσίευση από heidi_kap: κι εγω βολο περασα αρχιτεκτονικη.. Βρηκα λιγο ακριβο σπιτι με 350 γιατι ειναι καπως ιδιαιτερο αλλα ειδα κι αλλα διαμερισματα με καλες τιμες που κυμαινονται στ 240-300 .. απλα μην αργησεις να πας γιατι ηδη εμεις χασαμε καποια που ειχαν ηδη ενοικιαστει.! Click για ανάπτυξη... τι ωραια θα ειματε συμφοιτητριες...για πες που εκανες σχεδιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Σεπτεμβρίου 2011 heidi_kap Νεοφερμένο μέλος Η heidi_kap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:55 Η heidi_kap: #208 01-09-11 18:55 επιτελους γνωριζω καποια γιατι μεχρι τωρα ουτε εναν δεν ξερω που να περασε βολο .. εκανα στην πατρα φαρμακιδου ελευθερο , βαη γραμμικο !εσυ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τζότζο Νεοφερμένο μέλος Η τζότζο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:55 Η τζότζο έγραψε: #209 01-09-11 18:55 ναι το συντομότερο γιατι η σχολη είναι στο κέντρο!δυσκολα βρήσκεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elwing Νεοφερμένο μέλος Η elwing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:03 Η elwing έγραψε: #210 01-09-11 19:03 Αρχική Δημοσίευση από heidi_kap: επιτελους γνωριζω καποια γιατι μεχρι τωρα ουτε εναν δεν ξερω που να περασε βολο .. εκανα στην πατρα φαρμακιδου ελευθερο , βαη γραμμικο !εσυ?? Click για ανάπτυξη... εγω εκανα στην αθηνα στο ζαχαρακη πισω απο το πολυτεχνειο...(οταν θες να απαντησεις σε καποιον συγκεκριμενα πατα αυτο που λεει γρηγορη απαντηση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heidi_kap Νεοφερμένο μέλος Η heidi_kap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:14 Η heidi_kap: #211 01-09-11 19:14 αα μαλιστα..εγω απο αθηνα το μονο που ηξερα ηταν ο πλακας ,μου ειχαν πει να παω μαλιστα πριν τις εξετασεις αλλα δν πηγα.. πως σου φανηκε ο βολος??πηγες στη σχολη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elwing Νεοφερμένο μέλος Η elwing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:30 Η elwing έγραψε: #212 01-09-11 19:30 Αρχική Δημοσίευση από heidi_kap: αα μαλιστα..εγω απο αθηνα το μονο που ηξερα ηταν ο πλακας ,μου ειχαν πει να παω μαλιστα πριν τις εξετασεις αλλα δν πηγα.. πως σου φανηκε ο βολος??πηγες στη σχολη? Click για ανάπτυξη... η σχολη ειναι ωραια εχει βιομηχανικο design και η πολη καλη ειναι δε μου αρεσε τοσο το λιμανι στην αρχη με τους γερανους και αυτα αλλα γενικα ειναι ομορφη και μικρη πολη κοντα σε βουνο και θαλασσα και η σχολη απο οτι εχω ακουσει εχει πιο καλλιτεχνικη κατευθυνση και αυτο μ αρεσει πολυ...θα δουμε βεβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas_GR Νεοφερμένο μέλος Ο Kostas_GR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:02 Ο Kostas_GR: #213 01-09-11 20:02 βόλος και εγώ παιδιά! μηχανικών η/υ καλή μας αρχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heidi_kap Νεοφερμένο μέλος Η heidi_kap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:12 Η heidi_kap: #214 01-09-11 20:12 Ναι είδα και εγώ το τμήμα μου άρεσε πολύ.. και ειδικά που έχει ποδηλατοδρόμο.. γενικά είμαι ευχαριστημένη,.σε ποια περιοχή βρήκες σπίτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Σεπτεμβρίου 2011 jonathannnnnnn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 03:21 Ο jonathannnnnnn: #215 02-09-11 03:21 εχετε βρει σπιτι κιολας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elwing Νεοφερμένο μέλος Η elwing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 10:23 Η elwing έγραψε: #216 02-09-11 10:23 Αρχική Δημοσίευση από heidi_kap: Ναι είδα και εγώ το τμήμα μου άρεσε πολύ.. και ειδικά που έχει ποδηλατοδρόμο.. γενικά είμαι ευχαριστημένη,.σε ποια περιοχή βρήκες σπίτι; Click για ανάπτυξη... κι εμενα μου αρεσε που εχει ποδηλατοδρομους και σκεφτομαι μηπως το χρησιμοποιησω σα μεταφορικο μεσο...στο κεντρο βρηκα σπιτι κοντα στην αναληψεως καπου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heidi_kap Νεοφερμένο μέλος Η heidi_kap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:59 Η heidi_kap: #217 02-09-11 11:59 Αρχική Δημοσίευση από elwing: κι εμενα μου αρεσε που εχει ποδηλατοδρομους και σκεφτομαι μηπως το χρησιμοποιησω σα μεταφορικο μεσο...στο κεντρο βρηκα σπιτι κοντα στην αναληψεως καπου... Click για ανάπτυξη... αα κομπλε.. κ εγω κεντρικα στο οξυγονο .. αντε καλη μας αρχη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elwing Νεοφερμένο μέλος Η elwing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:01 Η elwing έγραψε: #218 02-09-11 14:01 Αρχική Δημοσίευση από heidi_kap: αα κομπλε.. κ εγω κεντρικα στο οξυγονο .. αντε καλη μας αρχη ! Click για ανάπτυξη... καλη μας αρχη !!!! ανυπομονω τοσο πολυ να αρχισουν τα μαθηματα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikala Νεοφερμένο μέλος Ο nikala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:03 Ο nikala έγραψε: #219 03-09-11 18:03 Ωραία φιλε μου! Θα είμαστε συμφοιτητές!!! Άντε από 26/9 αρχίζουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Σεπτεμβρίου 2011 Ioanna_KZ Νεοφερμένο μέλος Η Ioanna_KZ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:35 Η Ioanna_KZ: #220 04-09-11 13:35 Παιδιά εγω πέρασα στο οικονομικό του Βόλου είναι κανένας άλλος σε αυτή τη σχολή;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. petl Rina manozzz ksidikainero rseven thomasmmmm1234 Qwerty 0 vasiliki. eltqt Mechan Barbara DiAp UserGr2023 NikoBellic mitskification ioannasth thenutritionist Mary_03 maria20 Τρελας123 Kitana Πύρος EcoBill FRT Mitsos21 barkos Paragontas7000 Georgekk jimis2001 ggl igeorgeoikonomo Necropolis Κλημεντίνη stefan kostas1233 Ada ada Unboxholics vetas calliope korlef thecrazycretan Eri0611 Dr. Gl. Luminous Maria1743 mechaniceng MARY Β. elena16 Γιοκα alexath rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από τζότζο: και εγω περασα μηχανικων η/υ Βολου και δεν εχω ιδεα απο την περιοχη!!¨/ η σχολη ειναι στο κεντρο παντως!ξερει κανεις που κυμενονται οι γκαρσονιερες?? Click για ανάπτυξη... εγω περασα αρχιτεκτονικη στο βολο και βρηκα σπιτι με 270 32 τ.μ. παντως εχει και φτηνοτερα αλλα γενικα νομιζω οτι δυσκολα θα βρεις πανω απο 350.τα περισσοτερα ειναι γυρω στα 250 με 270 και μεγαλυτερα απο το δικο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τζότζο Νεοφερμένο μέλος Η τζότζο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:47 Η τζότζο έγραψε: #205 01-09-11 18:47 μαλιστα!εγώ ανεβαίνω αυριο!για να δούμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heidi_kap Νεοφερμένο μέλος Η heidi_kap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:49 Η heidi_kap: #206 01-09-11 18:49 κι εγω βολο περασα αρχιτεκτονικη.. Βρηκα λιγο ακριβο σπιτι με 350 γιατι ειναι καπως ιδιαιτερο αλλα ειδα κι αλλα διαμερισματα με καλες τιμες που κυμαινονται στ 240-300 .. απλα μην αργησεις να πας γιατι ηδη εμεις χασαμε καποια που ειχαν ηδη ενοικιαστει.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elwing Νεοφερμένο μέλος Η elwing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:54 Η elwing έγραψε: #207 01-09-11 18:54 Αρχική Δημοσίευση από heidi_kap: κι εγω βολο περασα αρχιτεκτονικη.. Βρηκα λιγο ακριβο σπιτι με 350 γιατι ειναι καπως ιδιαιτερο αλλα ειδα κι αλλα διαμερισματα με καλες τιμες που κυμαινονται στ 240-300 .. απλα μην αργησεις να πας γιατι ηδη εμεις χασαμε καποια που ειχαν ηδη ενοικιαστει.! Click για ανάπτυξη... τι ωραια θα ειμαστε συμφοιτητριες...για πες που εκανες σχεδιο? Αρχική Δημοσίευση από heidi_kap: κι εγω βολο περασα αρχιτεκτονικη.. Βρηκα λιγο ακριβο σπιτι με 350 γιατι ειναι καπως ιδιαιτερο αλλα ειδα κι αλλα διαμερισματα με καλες τιμες που κυμαινονται στ 240-300 .. απλα μην αργησεις να πας γιατι ηδη εμεις χασαμε καποια που ειχαν ηδη ενοικιαστει.! Click για ανάπτυξη... τι ωραια θα ειματε συμφοιτητριες...για πες που εκανες σχεδιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Σεπτεμβρίου 2011 heidi_kap Νεοφερμένο μέλος Η heidi_kap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:55 Η heidi_kap: #208 01-09-11 18:55 επιτελους γνωριζω καποια γιατι μεχρι τωρα ουτε εναν δεν ξερω που να περασε βολο .. εκανα στην πατρα φαρμακιδου ελευθερο , βαη γραμμικο !εσυ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τζότζο Νεοφερμένο μέλος Η τζότζο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:55 Η τζότζο έγραψε: #209 01-09-11 18:55 ναι το συντομότερο γιατι η σχολη είναι στο κέντρο!δυσκολα βρήσκεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elwing Νεοφερμένο μέλος Η elwing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:03 Η elwing έγραψε: #210 01-09-11 19:03 Αρχική Δημοσίευση από heidi_kap: επιτελους γνωριζω καποια γιατι μεχρι τωρα ουτε εναν δεν ξερω που να περασε βολο .. εκανα στην πατρα φαρμακιδου ελευθερο , βαη γραμμικο !εσυ?? Click για ανάπτυξη... εγω εκανα στην αθηνα στο ζαχαρακη πισω απο το πολυτεχνειο...(οταν θες να απαντησεις σε καποιον συγκεκριμενα πατα αυτο που λεει γρηγορη απαντηση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heidi_kap Νεοφερμένο μέλος Η heidi_kap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:14 Η heidi_kap: #211 01-09-11 19:14 αα μαλιστα..εγω απο αθηνα το μονο που ηξερα ηταν ο πλακας ,μου ειχαν πει να παω μαλιστα πριν τις εξετασεις αλλα δν πηγα.. πως σου φανηκε ο βολος??πηγες στη σχολη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elwing Νεοφερμένο μέλος Η elwing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:30 Η elwing έγραψε: #212 01-09-11 19:30 Αρχική Δημοσίευση από heidi_kap: αα μαλιστα..εγω απο αθηνα το μονο που ηξερα ηταν ο πλακας ,μου ειχαν πει να παω μαλιστα πριν τις εξετασεις αλλα δν πηγα.. πως σου φανηκε ο βολος??πηγες στη σχολη? Click για ανάπτυξη... η σχολη ειναι ωραια εχει βιομηχανικο design και η πολη καλη ειναι δε μου αρεσε τοσο το λιμανι στην αρχη με τους γερανους και αυτα αλλα γενικα ειναι ομορφη και μικρη πολη κοντα σε βουνο και θαλασσα και η σχολη απο οτι εχω ακουσει εχει πιο καλλιτεχνικη κατευθυνση και αυτο μ αρεσει πολυ...θα δουμε βεβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas_GR Νεοφερμένο μέλος Ο Kostas_GR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:02 Ο Kostas_GR: #213 01-09-11 20:02 βόλος και εγώ παιδιά! μηχανικών η/υ καλή μας αρχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heidi_kap Νεοφερμένο μέλος Η heidi_kap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:12 Η heidi_kap: #214 01-09-11 20:12 Ναι είδα και εγώ το τμήμα μου άρεσε πολύ.. και ειδικά που έχει ποδηλατοδρόμο.. γενικά είμαι ευχαριστημένη,.σε ποια περιοχή βρήκες σπίτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Σεπτεμβρίου 2011 jonathannnnnnn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 03:21 Ο jonathannnnnnn: #215 02-09-11 03:21 εχετε βρει σπιτι κιολας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elwing Νεοφερμένο μέλος Η elwing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 10:23 Η elwing έγραψε: #216 02-09-11 10:23 Αρχική Δημοσίευση από heidi_kap: Ναι είδα και εγώ το τμήμα μου άρεσε πολύ.. και ειδικά που έχει ποδηλατοδρόμο.. γενικά είμαι ευχαριστημένη,.σε ποια περιοχή βρήκες σπίτι; Click για ανάπτυξη... κι εμενα μου αρεσε που εχει ποδηλατοδρομους και σκεφτομαι μηπως το χρησιμοποιησω σα μεταφορικο μεσο...στο κεντρο βρηκα σπιτι κοντα στην αναληψεως καπου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heidi_kap Νεοφερμένο μέλος Η heidi_kap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:59 Η heidi_kap: #217 02-09-11 11:59 Αρχική Δημοσίευση από elwing: κι εμενα μου αρεσε που εχει ποδηλατοδρομους και σκεφτομαι μηπως το χρησιμοποιησω σα μεταφορικο μεσο...στο κεντρο βρηκα σπιτι κοντα στην αναληψεως καπου... Click για ανάπτυξη... αα κομπλε.. κ εγω κεντρικα στο οξυγονο .. αντε καλη μας αρχη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elwing Νεοφερμένο μέλος Η elwing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:01 Η elwing έγραψε: #218 02-09-11 14:01 Αρχική Δημοσίευση από heidi_kap: αα κομπλε.. κ εγω κεντρικα στο οξυγονο .. αντε καλη μας αρχη ! Click για ανάπτυξη... καλη μας αρχη !!!! ανυπομονω τοσο πολυ να αρχισουν τα μαθηματα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikala Νεοφερμένο μέλος Ο nikala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:03 Ο nikala έγραψε: #219 03-09-11 18:03 Ωραία φιλε μου! Θα είμαστε συμφοιτητές!!! Άντε από 26/9 αρχίζουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Σεπτεμβρίου 2011 Ioanna_KZ Νεοφερμένο μέλος Η Ioanna_KZ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:35 Η Ioanna_KZ: #220 04-09-11 13:35 Παιδιά εγω πέρασα στο οικονομικό του Βόλου είναι κανένας άλλος σε αυτή τη σχολή;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. petl Rina manozzz ksidikainero rseven thomasmmmm1234 Qwerty 0 vasiliki. eltqt Mechan Barbara DiAp UserGr2023 NikoBellic mitskification ioannasth thenutritionist Mary_03 maria20 Τρελας123 Kitana Πύρος EcoBill FRT Mitsos21 barkos Paragontas7000 Georgekk jimis2001 ggl igeorgeoikonomo Necropolis Κλημεντίνη stefan kostas1233 Ada ada Unboxholics vetas calliope korlef thecrazycretan Eri0611 Dr. Gl. Luminous Maria1743 mechaniceng MARY Β. elena16 Γιοκα alexath rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μαλιστα!εγώ ανεβαίνω αυριο!για να δούμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
heidi_kap Νεοφερμένο μέλος Η heidi_kap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:49 Η heidi_kap: #206 01-09-11 18:49 κι εγω βολο περασα αρχιτεκτονικη.. Βρηκα λιγο ακριβο σπιτι με 350 γιατι ειναι καπως ιδιαιτερο αλλα ειδα κι αλλα διαμερισματα με καλες τιμες που κυμαινονται στ 240-300 .. απλα μην αργησεις να πας γιατι ηδη εμεις χασαμε καποια που ειχαν ηδη ενοικιαστει.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elwing Νεοφερμένο μέλος Η elwing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:54 Η elwing έγραψε: #207 01-09-11 18:54 Αρχική Δημοσίευση από heidi_kap: κι εγω βολο περασα αρχιτεκτονικη.. Βρηκα λιγο ακριβο σπιτι με 350 γιατι ειναι καπως ιδιαιτερο αλλα ειδα κι αλλα διαμερισματα με καλες τιμες που κυμαινονται στ 240-300 .. απλα μην αργησεις να πας γιατι ηδη εμεις χασαμε καποια που ειχαν ηδη ενοικιαστει.! Click για ανάπτυξη... τι ωραια θα ειμαστε συμφοιτητριες...για πες που εκανες σχεδιο? Αρχική Δημοσίευση από heidi_kap: κι εγω βολο περασα αρχιτεκτονικη.. Βρηκα λιγο ακριβο σπιτι με 350 γιατι ειναι καπως ιδιαιτερο αλλα ειδα κι αλλα διαμερισματα με καλες τιμες που κυμαινονται στ 240-300 .. απλα μην αργησεις να πας γιατι ηδη εμεις χασαμε καποια που ειχαν ηδη ενοικιαστει.! Click για ανάπτυξη... τι ωραια θα ειματε συμφοιτητριες...για πες που εκανες σχεδιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Σεπτεμβρίου 2011 heidi_kap Νεοφερμένο μέλος Η heidi_kap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:55 Η heidi_kap: #208 01-09-11 18:55 επιτελους γνωριζω καποια γιατι μεχρι τωρα ουτε εναν δεν ξερω που να περασε βολο .. εκανα στην πατρα φαρμακιδου ελευθερο , βαη γραμμικο !εσυ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τζότζο Νεοφερμένο μέλος Η τζότζο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:55 Η τζότζο έγραψε: #209 01-09-11 18:55 ναι το συντομότερο γιατι η σχολη είναι στο κέντρο!δυσκολα βρήσκεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elwing Νεοφερμένο μέλος Η elwing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:03 Η elwing έγραψε: #210 01-09-11 19:03 Αρχική Δημοσίευση από heidi_kap: επιτελους γνωριζω καποια γιατι μεχρι τωρα ουτε εναν δεν ξερω που να περασε βολο .. εκανα στην πατρα φαρμακιδου ελευθερο , βαη γραμμικο !εσυ?? Click για ανάπτυξη... εγω εκανα στην αθηνα στο ζαχαρακη πισω απο το πολυτεχνειο...(οταν θες να απαντησεις σε καποιον συγκεκριμενα πατα αυτο που λεει γρηγορη απαντηση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heidi_kap Νεοφερμένο μέλος Η heidi_kap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:14 Η heidi_kap: #211 01-09-11 19:14 αα μαλιστα..εγω απο αθηνα το μονο που ηξερα ηταν ο πλακας ,μου ειχαν πει να παω μαλιστα πριν τις εξετασεις αλλα δν πηγα.. πως σου φανηκε ο βολος??πηγες στη σχολη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elwing Νεοφερμένο μέλος Η elwing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:30 Η elwing έγραψε: #212 01-09-11 19:30 Αρχική Δημοσίευση από heidi_kap: αα μαλιστα..εγω απο αθηνα το μονο που ηξερα ηταν ο πλακας ,μου ειχαν πει να παω μαλιστα πριν τις εξετασεις αλλα δν πηγα.. πως σου φανηκε ο βολος??πηγες στη σχολη? Click για ανάπτυξη... η σχολη ειναι ωραια εχει βιομηχανικο design και η πολη καλη ειναι δε μου αρεσε τοσο το λιμανι στην αρχη με τους γερανους και αυτα αλλα γενικα ειναι ομορφη και μικρη πολη κοντα σε βουνο και θαλασσα και η σχολη απο οτι εχω ακουσει εχει πιο καλλιτεχνικη κατευθυνση και αυτο μ αρεσει πολυ...θα δουμε βεβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas_GR Νεοφερμένο μέλος Ο Kostas_GR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:02 Ο Kostas_GR: #213 01-09-11 20:02 βόλος και εγώ παιδιά! μηχανικών η/υ καλή μας αρχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heidi_kap Νεοφερμένο μέλος Η heidi_kap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:12 Η heidi_kap: #214 01-09-11 20:12 Ναι είδα και εγώ το τμήμα μου άρεσε πολύ.. και ειδικά που έχει ποδηλατοδρόμο.. γενικά είμαι ευχαριστημένη,.σε ποια περιοχή βρήκες σπίτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Σεπτεμβρίου 2011 jonathannnnnnn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 03:21 Ο jonathannnnnnn: #215 02-09-11 03:21 εχετε βρει σπιτι κιολας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elwing Νεοφερμένο μέλος Η elwing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 10:23 Η elwing έγραψε: #216 02-09-11 10:23 Αρχική Δημοσίευση από heidi_kap: Ναι είδα και εγώ το τμήμα μου άρεσε πολύ.. και ειδικά που έχει ποδηλατοδρόμο.. γενικά είμαι ευχαριστημένη,.σε ποια περιοχή βρήκες σπίτι; Click για ανάπτυξη... κι εμενα μου αρεσε που εχει ποδηλατοδρομους και σκεφτομαι μηπως το χρησιμοποιησω σα μεταφορικο μεσο...στο κεντρο βρηκα σπιτι κοντα στην αναληψεως καπου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heidi_kap Νεοφερμένο μέλος Η heidi_kap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:59 Η heidi_kap: #217 02-09-11 11:59 Αρχική Δημοσίευση από elwing: κι εμενα μου αρεσε που εχει ποδηλατοδρομους και σκεφτομαι μηπως το χρησιμοποιησω σα μεταφορικο μεσο...στο κεντρο βρηκα σπιτι κοντα στην αναληψεως καπου... Click για ανάπτυξη... αα κομπλε.. κ εγω κεντρικα στο οξυγονο .. αντε καλη μας αρχη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elwing Νεοφερμένο μέλος Η elwing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:01 Η elwing έγραψε: #218 02-09-11 14:01 Αρχική Δημοσίευση από heidi_kap: αα κομπλε.. κ εγω κεντρικα στο οξυγονο .. αντε καλη μας αρχη ! Click για ανάπτυξη... καλη μας αρχη !!!! ανυπομονω τοσο πολυ να αρχισουν τα μαθηματα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikala Νεοφερμένο μέλος Ο nikala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:03 Ο nikala έγραψε: #219 03-09-11 18:03 Ωραία φιλε μου! Θα είμαστε συμφοιτητές!!! Άντε από 26/9 αρχίζουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Σεπτεμβρίου 2011 Ioanna_KZ Νεοφερμένο μέλος Η Ioanna_KZ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:35 Η Ioanna_KZ: #220 04-09-11 13:35 Παιδιά εγω πέρασα στο οικονομικό του Βόλου είναι κανένας άλλος σε αυτή τη σχολή;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. petl Rina manozzz ksidikainero rseven thomasmmmm1234 Qwerty 0 vasiliki. eltqt Mechan Barbara DiAp UserGr2023 NikoBellic mitskification ioannasth thenutritionist Mary_03 maria20 Τρελας123 Kitana Πύρος EcoBill FRT Mitsos21 barkos Paragontas7000 Georgekk jimis2001 ggl igeorgeoikonomo Necropolis Κλημεντίνη stefan kostas1233 Ada ada Unboxholics vetas calliope korlef thecrazycretan Eri0611 Dr. Gl. Luminous Maria1743 mechaniceng MARY Β. elena16 Γιοκα alexath rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κι εγω βολο περασα αρχιτεκτονικη.. Βρηκα λιγο ακριβο σπιτι με 350 γιατι ειναι καπως ιδιαιτερο αλλα ειδα κι αλλα διαμερισματα με καλες τιμες που κυμαινονται στ 240-300 .. απλα μην αργησεις να πας γιατι ηδη εμεις χασαμε καποια που ειχαν ηδη ενοικιαστει.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elwing Νεοφερμένο μέλος Η elwing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:54 Η elwing έγραψε: #207 01-09-11 18:54 Αρχική Δημοσίευση από heidi_kap: κι εγω βολο περασα αρχιτεκτονικη.. Βρηκα λιγο ακριβο σπιτι με 350 γιατι ειναι καπως ιδιαιτερο αλλα ειδα κι αλλα διαμερισματα με καλες τιμες που κυμαινονται στ 240-300 .. απλα μην αργησεις να πας γιατι ηδη εμεις χασαμε καποια που ειχαν ηδη ενοικιαστει.! Click για ανάπτυξη... τι ωραια θα ειμαστε συμφοιτητριες...για πες που εκανες σχεδιο? Αρχική Δημοσίευση από heidi_kap: κι εγω βολο περασα αρχιτεκτονικη.. Βρηκα λιγο ακριβο σπιτι με 350 γιατι ειναι καπως ιδιαιτερο αλλα ειδα κι αλλα διαμερισματα με καλες τιμες που κυμαινονται στ 240-300 .. απλα μην αργησεις να πας γιατι ηδη εμεις χασαμε καποια που ειχαν ηδη ενοικιαστει.! Click για ανάπτυξη... τι ωραια θα ειματε συμφοιτητριες...για πες που εκανες σχεδιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Σεπτεμβρίου 2011 heidi_kap Νεοφερμένο μέλος Η heidi_kap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:55 Η heidi_kap: #208 01-09-11 18:55 επιτελους γνωριζω καποια γιατι μεχρι τωρα ουτε εναν δεν ξερω που να περασε βολο .. εκανα στην πατρα φαρμακιδου ελευθερο , βαη γραμμικο !εσυ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τζότζο Νεοφερμένο μέλος Η τζότζο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:55 Η τζότζο έγραψε: #209 01-09-11 18:55 ναι το συντομότερο γιατι η σχολη είναι στο κέντρο!δυσκολα βρήσκεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elwing Νεοφερμένο μέλος Η elwing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:03 Η elwing έγραψε: #210 01-09-11 19:03 Αρχική Δημοσίευση από heidi_kap: επιτελους γνωριζω καποια γιατι μεχρι τωρα ουτε εναν δεν ξερω που να περασε βολο .. εκανα στην πατρα φαρμακιδου ελευθερο , βαη γραμμικο !εσυ?? Click για ανάπτυξη... εγω εκανα στην αθηνα στο ζαχαρακη πισω απο το πολυτεχνειο...(οταν θες να απαντησεις σε καποιον συγκεκριμενα πατα αυτο που λεει γρηγορη απαντηση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heidi_kap Νεοφερμένο μέλος Η heidi_kap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:14 Η heidi_kap: #211 01-09-11 19:14 αα μαλιστα..εγω απο αθηνα το μονο που ηξερα ηταν ο πλακας ,μου ειχαν πει να παω μαλιστα πριν τις εξετασεις αλλα δν πηγα.. πως σου φανηκε ο βολος??πηγες στη σχολη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elwing Νεοφερμένο μέλος Η elwing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:30 Η elwing έγραψε: #212 01-09-11 19:30 Αρχική Δημοσίευση από heidi_kap: αα μαλιστα..εγω απο αθηνα το μονο που ηξερα ηταν ο πλακας ,μου ειχαν πει να παω μαλιστα πριν τις εξετασεις αλλα δν πηγα.. πως σου φανηκε ο βολος??πηγες στη σχολη? Click για ανάπτυξη... η σχολη ειναι ωραια εχει βιομηχανικο design και η πολη καλη ειναι δε μου αρεσε τοσο το λιμανι στην αρχη με τους γερανους και αυτα αλλα γενικα ειναι ομορφη και μικρη πολη κοντα σε βουνο και θαλασσα και η σχολη απο οτι εχω ακουσει εχει πιο καλλιτεχνικη κατευθυνση και αυτο μ αρεσει πολυ...θα δουμε βεβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas_GR Νεοφερμένο μέλος Ο Kostas_GR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:02 Ο Kostas_GR: #213 01-09-11 20:02 βόλος και εγώ παιδιά! μηχανικών η/υ καλή μας αρχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heidi_kap Νεοφερμένο μέλος Η heidi_kap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:12 Η heidi_kap: #214 01-09-11 20:12 Ναι είδα και εγώ το τμήμα μου άρεσε πολύ.. και ειδικά που έχει ποδηλατοδρόμο.. γενικά είμαι ευχαριστημένη,.σε ποια περιοχή βρήκες σπίτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Σεπτεμβρίου 2011 jonathannnnnnn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 03:21 Ο jonathannnnnnn: #215 02-09-11 03:21 εχετε βρει σπιτι κιολας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elwing Νεοφερμένο μέλος Η elwing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 10:23 Η elwing έγραψε: #216 02-09-11 10:23 Αρχική Δημοσίευση από heidi_kap: Ναι είδα και εγώ το τμήμα μου άρεσε πολύ.. και ειδικά που έχει ποδηλατοδρόμο.. γενικά είμαι ευχαριστημένη,.σε ποια περιοχή βρήκες σπίτι; Click για ανάπτυξη... κι εμενα μου αρεσε που εχει ποδηλατοδρομους και σκεφτομαι μηπως το χρησιμοποιησω σα μεταφορικο μεσο...στο κεντρο βρηκα σπιτι κοντα στην αναληψεως καπου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heidi_kap Νεοφερμένο μέλος Η heidi_kap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:59 Η heidi_kap: #217 02-09-11 11:59 Αρχική Δημοσίευση από elwing: κι εμενα μου αρεσε που εχει ποδηλατοδρομους και σκεφτομαι μηπως το χρησιμοποιησω σα μεταφορικο μεσο...στο κεντρο βρηκα σπιτι κοντα στην αναληψεως καπου... Click για ανάπτυξη... αα κομπλε.. κ εγω κεντρικα στο οξυγονο .. αντε καλη μας αρχη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elwing Νεοφερμένο μέλος Η elwing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:01 Η elwing έγραψε: #218 02-09-11 14:01 Αρχική Δημοσίευση από heidi_kap: αα κομπλε.. κ εγω κεντρικα στο οξυγονο .. αντε καλη μας αρχη ! Click για ανάπτυξη... καλη μας αρχη !!!! ανυπομονω τοσο πολυ να αρχισουν τα μαθηματα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikala Νεοφερμένο μέλος Ο nikala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:03 Ο nikala έγραψε: #219 03-09-11 18:03 Ωραία φιλε μου! Θα είμαστε συμφοιτητές!!! Άντε από 26/9 αρχίζουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Σεπτεμβρίου 2011 Ioanna_KZ Νεοφερμένο μέλος Η Ioanna_KZ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:35 Η Ioanna_KZ: #220 04-09-11 13:35 Παιδιά εγω πέρασα στο οικονομικό του Βόλου είναι κανένας άλλος σε αυτή τη σχολή;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. petl Rina manozzz ksidikainero rseven thomasmmmm1234 Qwerty 0 vasiliki. eltqt Mechan Barbara DiAp UserGr2023 NikoBellic mitskification ioannasth thenutritionist Mary_03 maria20 Τρελας123 Kitana Πύρος EcoBill FRT Mitsos21 barkos Paragontas7000 Georgekk jimis2001 ggl igeorgeoikonomo Necropolis Κλημεντίνη stefan kostas1233 Ada ada Unboxholics vetas calliope korlef thecrazycretan Eri0611 Dr. Gl. Luminous Maria1743 mechaniceng MARY Β. elena16 Γιοκα alexath rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από heidi_kap: κι εγω βολο περασα αρχιτεκτονικη.. Βρηκα λιγο ακριβο σπιτι με 350 γιατι ειναι καπως ιδιαιτερο αλλα ειδα κι αλλα διαμερισματα με καλες τιμες που κυμαινονται στ 240-300 .. απλα μην αργησεις να πας γιατι ηδη εμεις χασαμε καποια που ειχαν ηδη ενοικιαστει.! Click για ανάπτυξη... τι ωραια θα ειμαστε συμφοιτητριες...για πες που εκανες σχεδιο? Αρχική Δημοσίευση από heidi_kap: κι εγω βολο περασα αρχιτεκτονικη.. Βρηκα λιγο ακριβο σπιτι με 350 γιατι ειναι καπως ιδιαιτερο αλλα ειδα κι αλλα διαμερισματα με καλες τιμες που κυμαινονται στ 240-300 .. απλα μην αργησεις να πας γιατι ηδη εμεις χασαμε καποια που ειχαν ηδη ενοικιαστει.! Click για ανάπτυξη... τι ωραια θα ειματε συμφοιτητριες...για πες που εκανες σχεδιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
heidi_kap Νεοφερμένο μέλος Η heidi_kap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:55 Η heidi_kap: #208 01-09-11 18:55 επιτελους γνωριζω καποια γιατι μεχρι τωρα ουτε εναν δεν ξερω που να περασε βολο .. εκανα στην πατρα φαρμακιδου ελευθερο , βαη γραμμικο !εσυ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τζότζο Νεοφερμένο μέλος Η τζότζο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:55 Η τζότζο έγραψε: #209 01-09-11 18:55 ναι το συντομότερο γιατι η σχολη είναι στο κέντρο!δυσκολα βρήσκεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elwing Νεοφερμένο μέλος Η elwing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:03 Η elwing έγραψε: #210 01-09-11 19:03 Αρχική Δημοσίευση από heidi_kap: επιτελους γνωριζω καποια γιατι μεχρι τωρα ουτε εναν δεν ξερω που να περασε βολο .. εκανα στην πατρα φαρμακιδου ελευθερο , βαη γραμμικο !εσυ?? Click για ανάπτυξη... εγω εκανα στην αθηνα στο ζαχαρακη πισω απο το πολυτεχνειο...(οταν θες να απαντησεις σε καποιον συγκεκριμενα πατα αυτο που λεει γρηγορη απαντηση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heidi_kap Νεοφερμένο μέλος Η heidi_kap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:14 Η heidi_kap: #211 01-09-11 19:14 αα μαλιστα..εγω απο αθηνα το μονο που ηξερα ηταν ο πλακας ,μου ειχαν πει να παω μαλιστα πριν τις εξετασεις αλλα δν πηγα.. πως σου φανηκε ο βολος??πηγες στη σχολη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elwing Νεοφερμένο μέλος Η elwing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:30 Η elwing έγραψε: #212 01-09-11 19:30 Αρχική Δημοσίευση από heidi_kap: αα μαλιστα..εγω απο αθηνα το μονο που ηξερα ηταν ο πλακας ,μου ειχαν πει να παω μαλιστα πριν τις εξετασεις αλλα δν πηγα.. πως σου φανηκε ο βολος??πηγες στη σχολη? Click για ανάπτυξη... η σχολη ειναι ωραια εχει βιομηχανικο design και η πολη καλη ειναι δε μου αρεσε τοσο το λιμανι στην αρχη με τους γερανους και αυτα αλλα γενικα ειναι ομορφη και μικρη πολη κοντα σε βουνο και θαλασσα και η σχολη απο οτι εχω ακουσει εχει πιο καλλιτεχνικη κατευθυνση και αυτο μ αρεσει πολυ...θα δουμε βεβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas_GR Νεοφερμένο μέλος Ο Kostas_GR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:02 Ο Kostas_GR: #213 01-09-11 20:02 βόλος και εγώ παιδιά! μηχανικών η/υ καλή μας αρχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heidi_kap Νεοφερμένο μέλος Η heidi_kap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:12 Η heidi_kap: #214 01-09-11 20:12 Ναι είδα και εγώ το τμήμα μου άρεσε πολύ.. και ειδικά που έχει ποδηλατοδρόμο.. γενικά είμαι ευχαριστημένη,.σε ποια περιοχή βρήκες σπίτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Σεπτεμβρίου 2011 jonathannnnnnn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 03:21 Ο jonathannnnnnn: #215 02-09-11 03:21 εχετε βρει σπιτι κιολας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elwing Νεοφερμένο μέλος Η elwing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 10:23 Η elwing έγραψε: #216 02-09-11 10:23 Αρχική Δημοσίευση από heidi_kap: Ναι είδα και εγώ το τμήμα μου άρεσε πολύ.. και ειδικά που έχει ποδηλατοδρόμο.. γενικά είμαι ευχαριστημένη,.σε ποια περιοχή βρήκες σπίτι; Click για ανάπτυξη... κι εμενα μου αρεσε που εχει ποδηλατοδρομους και σκεφτομαι μηπως το χρησιμοποιησω σα μεταφορικο μεσο...στο κεντρο βρηκα σπιτι κοντα στην αναληψεως καπου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heidi_kap Νεοφερμένο μέλος Η heidi_kap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:59 Η heidi_kap: #217 02-09-11 11:59 Αρχική Δημοσίευση από elwing: κι εμενα μου αρεσε που εχει ποδηλατοδρομους και σκεφτομαι μηπως το χρησιμοποιησω σα μεταφορικο μεσο...στο κεντρο βρηκα σπιτι κοντα στην αναληψεως καπου... Click για ανάπτυξη... αα κομπλε.. κ εγω κεντρικα στο οξυγονο .. αντε καλη μας αρχη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elwing Νεοφερμένο μέλος Η elwing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:01 Η elwing έγραψε: #218 02-09-11 14:01 Αρχική Δημοσίευση από heidi_kap: αα κομπλε.. κ εγω κεντρικα στο οξυγονο .. αντε καλη μας αρχη ! Click για ανάπτυξη... καλη μας αρχη !!!! ανυπομονω τοσο πολυ να αρχισουν τα μαθηματα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikala Νεοφερμένο μέλος Ο nikala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:03 Ο nikala έγραψε: #219 03-09-11 18:03 Ωραία φιλε μου! Θα είμαστε συμφοιτητές!!! Άντε από 26/9 αρχίζουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Σεπτεμβρίου 2011 Ioanna_KZ Νεοφερμένο μέλος Η Ioanna_KZ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:35 Η Ioanna_KZ: #220 04-09-11 13:35 Παιδιά εγω πέρασα στο οικονομικό του Βόλου είναι κανένας άλλος σε αυτή τη σχολή;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. petl Rina manozzz ksidikainero rseven thomasmmmm1234 Qwerty 0 vasiliki. eltqt Mechan Barbara DiAp UserGr2023 NikoBellic mitskification ioannasth thenutritionist Mary_03 maria20 Τρελας123 Kitana Πύρος EcoBill FRT Mitsos21 barkos Paragontas7000 Georgekk jimis2001 ggl igeorgeoikonomo Necropolis Κλημεντίνη stefan kostas1233 Ada ada Unboxholics vetas calliope korlef thecrazycretan Eri0611 Dr. Gl. Luminous Maria1743 mechaniceng MARY Β. elena16 Γιοκα alexath rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
επιτελους γνωριζω καποια γιατι μεχρι τωρα ουτε εναν δεν ξερω που να περασε βολο .. εκανα στην πατρα φαρμακιδου ελευθερο , βαη γραμμικο !εσυ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τζότζο Νεοφερμένο μέλος Η τζότζο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:55 Η τζότζο έγραψε: #209 01-09-11 18:55 ναι το συντομότερο γιατι η σχολη είναι στο κέντρο!δυσκολα βρήσκεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elwing Νεοφερμένο μέλος Η elwing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:03 Η elwing έγραψε: #210 01-09-11 19:03 Αρχική Δημοσίευση από heidi_kap: επιτελους γνωριζω καποια γιατι μεχρι τωρα ουτε εναν δεν ξερω που να περασε βολο .. εκανα στην πατρα φαρμακιδου ελευθερο , βαη γραμμικο !εσυ?? Click για ανάπτυξη... εγω εκανα στην αθηνα στο ζαχαρακη πισω απο το πολυτεχνειο...(οταν θες να απαντησεις σε καποιον συγκεκριμενα πατα αυτο που λεει γρηγορη απαντηση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heidi_kap Νεοφερμένο μέλος Η heidi_kap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:14 Η heidi_kap: #211 01-09-11 19:14 αα μαλιστα..εγω απο αθηνα το μονο που ηξερα ηταν ο πλακας ,μου ειχαν πει να παω μαλιστα πριν τις εξετασεις αλλα δν πηγα.. πως σου φανηκε ο βολος??πηγες στη σχολη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elwing Νεοφερμένο μέλος Η elwing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:30 Η elwing έγραψε: #212 01-09-11 19:30 Αρχική Δημοσίευση από heidi_kap: αα μαλιστα..εγω απο αθηνα το μονο που ηξερα ηταν ο πλακας ,μου ειχαν πει να παω μαλιστα πριν τις εξετασεις αλλα δν πηγα.. πως σου φανηκε ο βολος??πηγες στη σχολη? Click για ανάπτυξη... η σχολη ειναι ωραια εχει βιομηχανικο design και η πολη καλη ειναι δε μου αρεσε τοσο το λιμανι στην αρχη με τους γερανους και αυτα αλλα γενικα ειναι ομορφη και μικρη πολη κοντα σε βουνο και θαλασσα και η σχολη απο οτι εχω ακουσει εχει πιο καλλιτεχνικη κατευθυνση και αυτο μ αρεσει πολυ...θα δουμε βεβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas_GR Νεοφερμένο μέλος Ο Kostas_GR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:02 Ο Kostas_GR: #213 01-09-11 20:02 βόλος και εγώ παιδιά! μηχανικών η/υ καλή μας αρχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heidi_kap Νεοφερμένο μέλος Η heidi_kap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:12 Η heidi_kap: #214 01-09-11 20:12 Ναι είδα και εγώ το τμήμα μου άρεσε πολύ.. και ειδικά που έχει ποδηλατοδρόμο.. γενικά είμαι ευχαριστημένη,.σε ποια περιοχή βρήκες σπίτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Σεπτεμβρίου 2011 jonathannnnnnn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 03:21 Ο jonathannnnnnn: #215 02-09-11 03:21 εχετε βρει σπιτι κιολας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elwing Νεοφερμένο μέλος Η elwing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 10:23 Η elwing έγραψε: #216 02-09-11 10:23 Αρχική Δημοσίευση από heidi_kap: Ναι είδα και εγώ το τμήμα μου άρεσε πολύ.. και ειδικά που έχει ποδηλατοδρόμο.. γενικά είμαι ευχαριστημένη,.σε ποια περιοχή βρήκες σπίτι; Click για ανάπτυξη... κι εμενα μου αρεσε που εχει ποδηλατοδρομους και σκεφτομαι μηπως το χρησιμοποιησω σα μεταφορικο μεσο...στο κεντρο βρηκα σπιτι κοντα στην αναληψεως καπου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heidi_kap Νεοφερμένο μέλος Η heidi_kap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:59 Η heidi_kap: #217 02-09-11 11:59 Αρχική Δημοσίευση από elwing: κι εμενα μου αρεσε που εχει ποδηλατοδρομους και σκεφτομαι μηπως το χρησιμοποιησω σα μεταφορικο μεσο...στο κεντρο βρηκα σπιτι κοντα στην αναληψεως καπου... Click για ανάπτυξη... αα κομπλε.. κ εγω κεντρικα στο οξυγονο .. αντε καλη μας αρχη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elwing Νεοφερμένο μέλος Η elwing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:01 Η elwing έγραψε: #218 02-09-11 14:01 Αρχική Δημοσίευση από heidi_kap: αα κομπλε.. κ εγω κεντρικα στο οξυγονο .. αντε καλη μας αρχη ! Click για ανάπτυξη... καλη μας αρχη !!!! ανυπομονω τοσο πολυ να αρχισουν τα μαθηματα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikala Νεοφερμένο μέλος Ο nikala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:03 Ο nikala έγραψε: #219 03-09-11 18:03 Ωραία φιλε μου! Θα είμαστε συμφοιτητές!!! Άντε από 26/9 αρχίζουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Σεπτεμβρίου 2011 Ioanna_KZ Νεοφερμένο μέλος Η Ioanna_KZ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:35 Η Ioanna_KZ: #220 04-09-11 13:35 Παιδιά εγω πέρασα στο οικονομικό του Βόλου είναι κανένας άλλος σε αυτή τη σχολή;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. petl Rina manozzz ksidikainero rseven thomasmmmm1234 Qwerty 0 vasiliki. eltqt Mechan Barbara DiAp UserGr2023 NikoBellic mitskification ioannasth thenutritionist Mary_03 maria20 Τρελας123 Kitana Πύρος EcoBill FRT Mitsos21 barkos Paragontas7000 Georgekk jimis2001 ggl igeorgeoikonomo Necropolis Κλημεντίνη stefan kostas1233 Ada ada Unboxholics vetas calliope korlef thecrazycretan Eri0611 Dr. Gl. Luminous Maria1743 mechaniceng MARY Β. elena16 Γιοκα alexath rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ναι το συντομότερο γιατι η σχολη είναι στο κέντρο!δυσκολα βρήσκεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elwing Νεοφερμένο μέλος Η elwing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:03 Η elwing έγραψε: #210 01-09-11 19:03 Αρχική Δημοσίευση από heidi_kap: επιτελους γνωριζω καποια γιατι μεχρι τωρα ουτε εναν δεν ξερω που να περασε βολο .. εκανα στην πατρα φαρμακιδου ελευθερο , βαη γραμμικο !εσυ?? Click για ανάπτυξη... εγω εκανα στην αθηνα στο ζαχαρακη πισω απο το πολυτεχνειο...(οταν θες να απαντησεις σε καποιον συγκεκριμενα πατα αυτο που λεει γρηγορη απαντηση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heidi_kap Νεοφερμένο μέλος Η heidi_kap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:14 Η heidi_kap: #211 01-09-11 19:14 αα μαλιστα..εγω απο αθηνα το μονο που ηξερα ηταν ο πλακας ,μου ειχαν πει να παω μαλιστα πριν τις εξετασεις αλλα δν πηγα.. πως σου φανηκε ο βολος??πηγες στη σχολη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elwing Νεοφερμένο μέλος Η elwing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:30 Η elwing έγραψε: #212 01-09-11 19:30 Αρχική Δημοσίευση από heidi_kap: αα μαλιστα..εγω απο αθηνα το μονο που ηξερα ηταν ο πλακας ,μου ειχαν πει να παω μαλιστα πριν τις εξετασεις αλλα δν πηγα.. πως σου φανηκε ο βολος??πηγες στη σχολη? Click για ανάπτυξη... η σχολη ειναι ωραια εχει βιομηχανικο design και η πολη καλη ειναι δε μου αρεσε τοσο το λιμανι στην αρχη με τους γερανους και αυτα αλλα γενικα ειναι ομορφη και μικρη πολη κοντα σε βουνο και θαλασσα και η σχολη απο οτι εχω ακουσει εχει πιο καλλιτεχνικη κατευθυνση και αυτο μ αρεσει πολυ...θα δουμε βεβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas_GR Νεοφερμένο μέλος Ο Kostas_GR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:02 Ο Kostas_GR: #213 01-09-11 20:02 βόλος και εγώ παιδιά! μηχανικών η/υ καλή μας αρχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heidi_kap Νεοφερμένο μέλος Η heidi_kap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:12 Η heidi_kap: #214 01-09-11 20:12 Ναι είδα και εγώ το τμήμα μου άρεσε πολύ.. και ειδικά που έχει ποδηλατοδρόμο.. γενικά είμαι ευχαριστημένη,.σε ποια περιοχή βρήκες σπίτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Σεπτεμβρίου 2011 jonathannnnnnn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 03:21 Ο jonathannnnnnn: #215 02-09-11 03:21 εχετε βρει σπιτι κιολας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elwing Νεοφερμένο μέλος Η elwing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 10:23 Η elwing έγραψε: #216 02-09-11 10:23 Αρχική Δημοσίευση από heidi_kap: Ναι είδα και εγώ το τμήμα μου άρεσε πολύ.. και ειδικά που έχει ποδηλατοδρόμο.. γενικά είμαι ευχαριστημένη,.σε ποια περιοχή βρήκες σπίτι; Click για ανάπτυξη... κι εμενα μου αρεσε που εχει ποδηλατοδρομους και σκεφτομαι μηπως το χρησιμοποιησω σα μεταφορικο μεσο...στο κεντρο βρηκα σπιτι κοντα στην αναληψεως καπου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heidi_kap Νεοφερμένο μέλος Η heidi_kap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:59 Η heidi_kap: #217 02-09-11 11:59 Αρχική Δημοσίευση από elwing: κι εμενα μου αρεσε που εχει ποδηλατοδρομους και σκεφτομαι μηπως το χρησιμοποιησω σα μεταφορικο μεσο...στο κεντρο βρηκα σπιτι κοντα στην αναληψεως καπου... Click για ανάπτυξη... αα κομπλε.. κ εγω κεντρικα στο οξυγονο .. αντε καλη μας αρχη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elwing Νεοφερμένο μέλος Η elwing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:01 Η elwing έγραψε: #218 02-09-11 14:01 Αρχική Δημοσίευση από heidi_kap: αα κομπλε.. κ εγω κεντρικα στο οξυγονο .. αντε καλη μας αρχη ! Click για ανάπτυξη... καλη μας αρχη !!!! ανυπομονω τοσο πολυ να αρχισουν τα μαθηματα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikala Νεοφερμένο μέλος Ο nikala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:03 Ο nikala έγραψε: #219 03-09-11 18:03 Ωραία φιλε μου! Θα είμαστε συμφοιτητές!!! Άντε από 26/9 αρχίζουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Σεπτεμβρίου 2011 Ioanna_KZ Νεοφερμένο μέλος Η Ioanna_KZ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:35 Η Ioanna_KZ: #220 04-09-11 13:35 Παιδιά εγω πέρασα στο οικονομικό του Βόλου είναι κανένας άλλος σε αυτή τη σχολή;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. petl Rina manozzz ksidikainero rseven thomasmmmm1234 Qwerty 0 vasiliki. eltqt Mechan Barbara DiAp UserGr2023 NikoBellic mitskification ioannasth thenutritionist Mary_03 maria20 Τρελας123 Kitana Πύρος EcoBill FRT Mitsos21 barkos Paragontas7000 Georgekk jimis2001 ggl igeorgeoikonomo Necropolis Κλημεντίνη stefan kostas1233 Ada ada Unboxholics vetas calliope korlef thecrazycretan Eri0611 Dr. Gl. Luminous Maria1743 mechaniceng MARY Β. elena16 Γιοκα alexath rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από heidi_kap: επιτελους γνωριζω καποια γιατι μεχρι τωρα ουτε εναν δεν ξερω που να περασε βολο .. εκανα στην πατρα φαρμακιδου ελευθερο , βαη γραμμικο !εσυ?? Click για ανάπτυξη... εγω εκανα στην αθηνα στο ζαχαρακη πισω απο το πολυτεχνειο...(οταν θες να απαντησεις σε καποιον συγκεκριμενα πατα αυτο που λεει γρηγορη απαντηση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
heidi_kap Νεοφερμένο μέλος Η heidi_kap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:14 Η heidi_kap: #211 01-09-11 19:14 αα μαλιστα..εγω απο αθηνα το μονο που ηξερα ηταν ο πλακας ,μου ειχαν πει να παω μαλιστα πριν τις εξετασεις αλλα δν πηγα.. πως σου φανηκε ο βολος??πηγες στη σχολη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elwing Νεοφερμένο μέλος Η elwing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:30 Η elwing έγραψε: #212 01-09-11 19:30 Αρχική Δημοσίευση από heidi_kap: αα μαλιστα..εγω απο αθηνα το μονο που ηξερα ηταν ο πλακας ,μου ειχαν πει να παω μαλιστα πριν τις εξετασεις αλλα δν πηγα.. πως σου φανηκε ο βολος??πηγες στη σχολη? Click για ανάπτυξη... η σχολη ειναι ωραια εχει βιομηχανικο design και η πολη καλη ειναι δε μου αρεσε τοσο το λιμανι στην αρχη με τους γερανους και αυτα αλλα γενικα ειναι ομορφη και μικρη πολη κοντα σε βουνο και θαλασσα και η σχολη απο οτι εχω ακουσει εχει πιο καλλιτεχνικη κατευθυνση και αυτο μ αρεσει πολυ...θα δουμε βεβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas_GR Νεοφερμένο μέλος Ο Kostas_GR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:02 Ο Kostas_GR: #213 01-09-11 20:02 βόλος και εγώ παιδιά! μηχανικών η/υ καλή μας αρχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heidi_kap Νεοφερμένο μέλος Η heidi_kap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:12 Η heidi_kap: #214 01-09-11 20:12 Ναι είδα και εγώ το τμήμα μου άρεσε πολύ.. και ειδικά που έχει ποδηλατοδρόμο.. γενικά είμαι ευχαριστημένη,.σε ποια περιοχή βρήκες σπίτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Σεπτεμβρίου 2011 jonathannnnnnn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 03:21 Ο jonathannnnnnn: #215 02-09-11 03:21 εχετε βρει σπιτι κιολας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elwing Νεοφερμένο μέλος Η elwing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 10:23 Η elwing έγραψε: #216 02-09-11 10:23 Αρχική Δημοσίευση από heidi_kap: Ναι είδα και εγώ το τμήμα μου άρεσε πολύ.. και ειδικά που έχει ποδηλατοδρόμο.. γενικά είμαι ευχαριστημένη,.σε ποια περιοχή βρήκες σπίτι; Click για ανάπτυξη... κι εμενα μου αρεσε που εχει ποδηλατοδρομους και σκεφτομαι μηπως το χρησιμοποιησω σα μεταφορικο μεσο...στο κεντρο βρηκα σπιτι κοντα στην αναληψεως καπου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heidi_kap Νεοφερμένο μέλος Η heidi_kap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:59 Η heidi_kap: #217 02-09-11 11:59 Αρχική Δημοσίευση από elwing: κι εμενα μου αρεσε που εχει ποδηλατοδρομους και σκεφτομαι μηπως το χρησιμοποιησω σα μεταφορικο μεσο...στο κεντρο βρηκα σπιτι κοντα στην αναληψεως καπου... Click για ανάπτυξη... αα κομπλε.. κ εγω κεντρικα στο οξυγονο .. αντε καλη μας αρχη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elwing Νεοφερμένο μέλος Η elwing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:01 Η elwing έγραψε: #218 02-09-11 14:01 Αρχική Δημοσίευση από heidi_kap: αα κομπλε.. κ εγω κεντρικα στο οξυγονο .. αντε καλη μας αρχη ! Click για ανάπτυξη... καλη μας αρχη !!!! ανυπομονω τοσο πολυ να αρχισουν τα μαθηματα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikala Νεοφερμένο μέλος Ο nikala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:03 Ο nikala έγραψε: #219 03-09-11 18:03 Ωραία φιλε μου! Θα είμαστε συμφοιτητές!!! Άντε από 26/9 αρχίζουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Σεπτεμβρίου 2011 Ioanna_KZ Νεοφερμένο μέλος Η Ioanna_KZ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:35 Η Ioanna_KZ: #220 04-09-11 13:35 Παιδιά εγω πέρασα στο οικονομικό του Βόλου είναι κανένας άλλος σε αυτή τη σχολή;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. petl Rina manozzz ksidikainero rseven thomasmmmm1234 Qwerty 0 vasiliki. eltqt Mechan Barbara DiAp UserGr2023 NikoBellic mitskification ioannasth thenutritionist Mary_03 maria20 Τρελας123 Kitana Πύρος EcoBill FRT Mitsos21 barkos Paragontas7000 Georgekk jimis2001 ggl igeorgeoikonomo Necropolis Κλημεντίνη stefan kostas1233 Ada ada Unboxholics vetas calliope korlef thecrazycretan Eri0611 Dr. Gl. Luminous Maria1743 mechaniceng MARY Β. elena16 Γιοκα alexath rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αα μαλιστα..εγω απο αθηνα το μονο που ηξερα ηταν ο πλακας ,μου ειχαν πει να παω μαλιστα πριν τις εξετασεις αλλα δν πηγα.. πως σου φανηκε ο βολος??πηγες στη σχολη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elwing Νεοφερμένο μέλος Η elwing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:30 Η elwing έγραψε: #212 01-09-11 19:30 Αρχική Δημοσίευση από heidi_kap: αα μαλιστα..εγω απο αθηνα το μονο που ηξερα ηταν ο πλακας ,μου ειχαν πει να παω μαλιστα πριν τις εξετασεις αλλα δν πηγα.. πως σου φανηκε ο βολος??πηγες στη σχολη? Click για ανάπτυξη... η σχολη ειναι ωραια εχει βιομηχανικο design και η πολη καλη ειναι δε μου αρεσε τοσο το λιμανι στην αρχη με τους γερανους και αυτα αλλα γενικα ειναι ομορφη και μικρη πολη κοντα σε βουνο και θαλασσα και η σχολη απο οτι εχω ακουσει εχει πιο καλλιτεχνικη κατευθυνση και αυτο μ αρεσει πολυ...θα δουμε βεβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas_GR Νεοφερμένο μέλος Ο Kostas_GR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:02 Ο Kostas_GR: #213 01-09-11 20:02 βόλος και εγώ παιδιά! μηχανικών η/υ καλή μας αρχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heidi_kap Νεοφερμένο μέλος Η heidi_kap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:12 Η heidi_kap: #214 01-09-11 20:12 Ναι είδα και εγώ το τμήμα μου άρεσε πολύ.. και ειδικά που έχει ποδηλατοδρόμο.. γενικά είμαι ευχαριστημένη,.σε ποια περιοχή βρήκες σπίτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Σεπτεμβρίου 2011 jonathannnnnnn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 03:21 Ο jonathannnnnnn: #215 02-09-11 03:21 εχετε βρει σπιτι κιολας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elwing Νεοφερμένο μέλος Η elwing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 10:23 Η elwing έγραψε: #216 02-09-11 10:23 Αρχική Δημοσίευση από heidi_kap: Ναι είδα και εγώ το τμήμα μου άρεσε πολύ.. και ειδικά που έχει ποδηλατοδρόμο.. γενικά είμαι ευχαριστημένη,.σε ποια περιοχή βρήκες σπίτι; Click για ανάπτυξη... κι εμενα μου αρεσε που εχει ποδηλατοδρομους και σκεφτομαι μηπως το χρησιμοποιησω σα μεταφορικο μεσο...στο κεντρο βρηκα σπιτι κοντα στην αναληψεως καπου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heidi_kap Νεοφερμένο μέλος Η heidi_kap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:59 Η heidi_kap: #217 02-09-11 11:59 Αρχική Δημοσίευση από elwing: κι εμενα μου αρεσε που εχει ποδηλατοδρομους και σκεφτομαι μηπως το χρησιμοποιησω σα μεταφορικο μεσο...στο κεντρο βρηκα σπιτι κοντα στην αναληψεως καπου... Click για ανάπτυξη... αα κομπλε.. κ εγω κεντρικα στο οξυγονο .. αντε καλη μας αρχη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elwing Νεοφερμένο μέλος Η elwing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:01 Η elwing έγραψε: #218 02-09-11 14:01 Αρχική Δημοσίευση από heidi_kap: αα κομπλε.. κ εγω κεντρικα στο οξυγονο .. αντε καλη μας αρχη ! Click για ανάπτυξη... καλη μας αρχη !!!! ανυπομονω τοσο πολυ να αρχισουν τα μαθηματα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikala Νεοφερμένο μέλος Ο nikala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:03 Ο nikala έγραψε: #219 03-09-11 18:03 Ωραία φιλε μου! Θα είμαστε συμφοιτητές!!! Άντε από 26/9 αρχίζουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Σεπτεμβρίου 2011 Ioanna_KZ Νεοφερμένο μέλος Η Ioanna_KZ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:35 Η Ioanna_KZ: #220 04-09-11 13:35 Παιδιά εγω πέρασα στο οικονομικό του Βόλου είναι κανένας άλλος σε αυτή τη σχολή;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. petl Rina manozzz ksidikainero rseven thomasmmmm1234 Qwerty 0 vasiliki. eltqt Mechan Barbara DiAp UserGr2023 NikoBellic mitskification ioannasth thenutritionist Mary_03 maria20 Τρελας123 Kitana Πύρος EcoBill FRT Mitsos21 barkos Paragontas7000 Georgekk jimis2001 ggl igeorgeoikonomo Necropolis Κλημεντίνη stefan kostas1233 Ada ada Unboxholics vetas calliope korlef thecrazycretan Eri0611 Dr. Gl. Luminous Maria1743 mechaniceng MARY Β. elena16 Γιοκα alexath rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από heidi_kap: αα μαλιστα..εγω απο αθηνα το μονο που ηξερα ηταν ο πλακας ,μου ειχαν πει να παω μαλιστα πριν τις εξετασεις αλλα δν πηγα.. πως σου φανηκε ο βολος??πηγες στη σχολη? Click για ανάπτυξη... η σχολη ειναι ωραια εχει βιομηχανικο design και η πολη καλη ειναι δε μου αρεσε τοσο το λιμανι στην αρχη με τους γερανους και αυτα αλλα γενικα ειναι ομορφη και μικρη πολη κοντα σε βουνο και θαλασσα και η σχολη απο οτι εχω ακουσει εχει πιο καλλιτεχνικη κατευθυνση και αυτο μ αρεσει πολυ...θα δουμε βεβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kostas_GR Νεοφερμένο μέλος Ο Kostas_GR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:02 Ο Kostas_GR: #213 01-09-11 20:02 βόλος και εγώ παιδιά! μηχανικών η/υ καλή μας αρχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heidi_kap Νεοφερμένο μέλος Η heidi_kap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:12 Η heidi_kap: #214 01-09-11 20:12 Ναι είδα και εγώ το τμήμα μου άρεσε πολύ.. και ειδικά που έχει ποδηλατοδρόμο.. γενικά είμαι ευχαριστημένη,.σε ποια περιοχή βρήκες σπίτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Σεπτεμβρίου 2011 jonathannnnnnn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 03:21 Ο jonathannnnnnn: #215 02-09-11 03:21 εχετε βρει σπιτι κιολας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elwing Νεοφερμένο μέλος Η elwing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 10:23 Η elwing έγραψε: #216 02-09-11 10:23 Αρχική Δημοσίευση από heidi_kap: Ναι είδα και εγώ το τμήμα μου άρεσε πολύ.. και ειδικά που έχει ποδηλατοδρόμο.. γενικά είμαι ευχαριστημένη,.σε ποια περιοχή βρήκες σπίτι; Click για ανάπτυξη... κι εμενα μου αρεσε που εχει ποδηλατοδρομους και σκεφτομαι μηπως το χρησιμοποιησω σα μεταφορικο μεσο...στο κεντρο βρηκα σπιτι κοντα στην αναληψεως καπου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heidi_kap Νεοφερμένο μέλος Η heidi_kap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:59 Η heidi_kap: #217 02-09-11 11:59 Αρχική Δημοσίευση από elwing: κι εμενα μου αρεσε που εχει ποδηλατοδρομους και σκεφτομαι μηπως το χρησιμοποιησω σα μεταφορικο μεσο...στο κεντρο βρηκα σπιτι κοντα στην αναληψεως καπου... Click για ανάπτυξη... αα κομπλε.. κ εγω κεντρικα στο οξυγονο .. αντε καλη μας αρχη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elwing Νεοφερμένο μέλος Η elwing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:01 Η elwing έγραψε: #218 02-09-11 14:01 Αρχική Δημοσίευση από heidi_kap: αα κομπλε.. κ εγω κεντρικα στο οξυγονο .. αντε καλη μας αρχη ! Click για ανάπτυξη... καλη μας αρχη !!!! ανυπομονω τοσο πολυ να αρχισουν τα μαθηματα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikala Νεοφερμένο μέλος Ο nikala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:03 Ο nikala έγραψε: #219 03-09-11 18:03 Ωραία φιλε μου! Θα είμαστε συμφοιτητές!!! Άντε από 26/9 αρχίζουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Σεπτεμβρίου 2011 Ioanna_KZ Νεοφερμένο μέλος Η Ioanna_KZ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:35 Η Ioanna_KZ: #220 04-09-11 13:35 Παιδιά εγω πέρασα στο οικονομικό του Βόλου είναι κανένας άλλος σε αυτή τη σχολή;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. petl Rina manozzz ksidikainero rseven thomasmmmm1234 Qwerty 0 vasiliki. eltqt Mechan Barbara DiAp UserGr2023 NikoBellic mitskification ioannasth thenutritionist Mary_03 maria20 Τρελας123 Kitana Πύρος EcoBill FRT Mitsos21 barkos Paragontas7000 Georgekk jimis2001 ggl igeorgeoikonomo Necropolis Κλημεντίνη stefan kostas1233 Ada ada Unboxholics vetas calliope korlef thecrazycretan Eri0611 Dr. Gl. Luminous Maria1743 mechaniceng MARY Β. elena16 Γιοκα alexath rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
βόλος και εγώ παιδιά! μηχανικών η/υ καλή μας αρχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
heidi_kap Νεοφερμένο μέλος Η heidi_kap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:12 Η heidi_kap: #214 01-09-11 20:12 Ναι είδα και εγώ το τμήμα μου άρεσε πολύ.. και ειδικά που έχει ποδηλατοδρόμο.. γενικά είμαι ευχαριστημένη,.σε ποια περιοχή βρήκες σπίτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Σεπτεμβρίου 2011 jonathannnnnnn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 03:21 Ο jonathannnnnnn: #215 02-09-11 03:21 εχετε βρει σπιτι κιολας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elwing Νεοφερμένο μέλος Η elwing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 10:23 Η elwing έγραψε: #216 02-09-11 10:23 Αρχική Δημοσίευση από heidi_kap: Ναι είδα και εγώ το τμήμα μου άρεσε πολύ.. και ειδικά που έχει ποδηλατοδρόμο.. γενικά είμαι ευχαριστημένη,.σε ποια περιοχή βρήκες σπίτι; Click για ανάπτυξη... κι εμενα μου αρεσε που εχει ποδηλατοδρομους και σκεφτομαι μηπως το χρησιμοποιησω σα μεταφορικο μεσο...στο κεντρο βρηκα σπιτι κοντα στην αναληψεως καπου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heidi_kap Νεοφερμένο μέλος Η heidi_kap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:59 Η heidi_kap: #217 02-09-11 11:59 Αρχική Δημοσίευση από elwing: κι εμενα μου αρεσε που εχει ποδηλατοδρομους και σκεφτομαι μηπως το χρησιμοποιησω σα μεταφορικο μεσο...στο κεντρο βρηκα σπιτι κοντα στην αναληψεως καπου... Click για ανάπτυξη... αα κομπλε.. κ εγω κεντρικα στο οξυγονο .. αντε καλη μας αρχη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elwing Νεοφερμένο μέλος Η elwing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:01 Η elwing έγραψε: #218 02-09-11 14:01 Αρχική Δημοσίευση από heidi_kap: αα κομπλε.. κ εγω κεντρικα στο οξυγονο .. αντε καλη μας αρχη ! Click για ανάπτυξη... καλη μας αρχη !!!! ανυπομονω τοσο πολυ να αρχισουν τα μαθηματα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikala Νεοφερμένο μέλος Ο nikala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:03 Ο nikala έγραψε: #219 03-09-11 18:03 Ωραία φιλε μου! Θα είμαστε συμφοιτητές!!! Άντε από 26/9 αρχίζουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Σεπτεμβρίου 2011 Ioanna_KZ Νεοφερμένο μέλος Η Ioanna_KZ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:35 Η Ioanna_KZ: #220 04-09-11 13:35 Παιδιά εγω πέρασα στο οικονομικό του Βόλου είναι κανένας άλλος σε αυτή τη σχολή;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. petl Rina manozzz ksidikainero rseven thomasmmmm1234 Qwerty 0 vasiliki. eltqt Mechan Barbara DiAp UserGr2023 NikoBellic mitskification ioannasth thenutritionist Mary_03 maria20 Τρελας123 Kitana Πύρος EcoBill FRT Mitsos21 barkos Paragontas7000 Georgekk jimis2001 ggl igeorgeoikonomo Necropolis Κλημεντίνη stefan kostas1233 Ada ada Unboxholics vetas calliope korlef thecrazycretan Eri0611 Dr. Gl. Luminous Maria1743 mechaniceng MARY Β. elena16 Γιοκα alexath rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι είδα και εγώ το τμήμα μου άρεσε πολύ.. και ειδικά που έχει ποδηλατοδρόμο.. γενικά είμαι ευχαριστημένη,.σε ποια περιοχή βρήκες σπίτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jonathannnnnnn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 03:21 Ο jonathannnnnnn: #215 02-09-11 03:21 εχετε βρει σπιτι κιολας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elwing Νεοφερμένο μέλος Η elwing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 10:23 Η elwing έγραψε: #216 02-09-11 10:23 Αρχική Δημοσίευση από heidi_kap: Ναι είδα και εγώ το τμήμα μου άρεσε πολύ.. και ειδικά που έχει ποδηλατοδρόμο.. γενικά είμαι ευχαριστημένη,.σε ποια περιοχή βρήκες σπίτι; Click για ανάπτυξη... κι εμενα μου αρεσε που εχει ποδηλατοδρομους και σκεφτομαι μηπως το χρησιμοποιησω σα μεταφορικο μεσο...στο κεντρο βρηκα σπιτι κοντα στην αναληψεως καπου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heidi_kap Νεοφερμένο μέλος Η heidi_kap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:59 Η heidi_kap: #217 02-09-11 11:59 Αρχική Δημοσίευση από elwing: κι εμενα μου αρεσε που εχει ποδηλατοδρομους και σκεφτομαι μηπως το χρησιμοποιησω σα μεταφορικο μεσο...στο κεντρο βρηκα σπιτι κοντα στην αναληψεως καπου... Click για ανάπτυξη... αα κομπλε.. κ εγω κεντρικα στο οξυγονο .. αντε καλη μας αρχη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elwing Νεοφερμένο μέλος Η elwing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:01 Η elwing έγραψε: #218 02-09-11 14:01 Αρχική Δημοσίευση από heidi_kap: αα κομπλε.. κ εγω κεντρικα στο οξυγονο .. αντε καλη μας αρχη ! Click για ανάπτυξη... καλη μας αρχη !!!! ανυπομονω τοσο πολυ να αρχισουν τα μαθηματα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikala Νεοφερμένο μέλος Ο nikala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:03 Ο nikala έγραψε: #219 03-09-11 18:03 Ωραία φιλε μου! Θα είμαστε συμφοιτητές!!! Άντε από 26/9 αρχίζουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Σεπτεμβρίου 2011 Ioanna_KZ Νεοφερμένο μέλος Η Ioanna_KZ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:35 Η Ioanna_KZ: #220 04-09-11 13:35 Παιδιά εγω πέρασα στο οικονομικό του Βόλου είναι κανένας άλλος σε αυτή τη σχολή;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. petl Rina manozzz ksidikainero rseven thomasmmmm1234 Qwerty 0 vasiliki. eltqt Mechan Barbara DiAp UserGr2023 NikoBellic mitskification ioannasth thenutritionist Mary_03 maria20 Τρελας123 Kitana Πύρος EcoBill FRT Mitsos21 barkos Paragontas7000 Georgekk jimis2001 ggl igeorgeoikonomo Necropolis Κλημεντίνη stefan kostas1233 Ada ada Unboxholics vetas calliope korlef thecrazycretan Eri0611 Dr. Gl. Luminous Maria1743 mechaniceng MARY Β. elena16 Γιοκα alexath rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εχετε βρει σπιτι κιολας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elwing Νεοφερμένο μέλος Η elwing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 10:23 Η elwing έγραψε: #216 02-09-11 10:23 Αρχική Δημοσίευση από heidi_kap: Ναι είδα και εγώ το τμήμα μου άρεσε πολύ.. και ειδικά που έχει ποδηλατοδρόμο.. γενικά είμαι ευχαριστημένη,.σε ποια περιοχή βρήκες σπίτι; Click για ανάπτυξη... κι εμενα μου αρεσε που εχει ποδηλατοδρομους και σκεφτομαι μηπως το χρησιμοποιησω σα μεταφορικο μεσο...στο κεντρο βρηκα σπιτι κοντα στην αναληψεως καπου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heidi_kap Νεοφερμένο μέλος Η heidi_kap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:59 Η heidi_kap: #217 02-09-11 11:59 Αρχική Δημοσίευση από elwing: κι εμενα μου αρεσε που εχει ποδηλατοδρομους και σκεφτομαι μηπως το χρησιμοποιησω σα μεταφορικο μεσο...στο κεντρο βρηκα σπιτι κοντα στην αναληψεως καπου... Click για ανάπτυξη... αα κομπλε.. κ εγω κεντρικα στο οξυγονο .. αντε καλη μας αρχη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elwing Νεοφερμένο μέλος Η elwing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:01 Η elwing έγραψε: #218 02-09-11 14:01 Αρχική Δημοσίευση από heidi_kap: αα κομπλε.. κ εγω κεντρικα στο οξυγονο .. αντε καλη μας αρχη ! Click για ανάπτυξη... καλη μας αρχη !!!! ανυπομονω τοσο πολυ να αρχισουν τα μαθηματα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikala Νεοφερμένο μέλος Ο nikala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:03 Ο nikala έγραψε: #219 03-09-11 18:03 Ωραία φιλε μου! Θα είμαστε συμφοιτητές!!! Άντε από 26/9 αρχίζουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Σεπτεμβρίου 2011 Ioanna_KZ Νεοφερμένο μέλος Η Ioanna_KZ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:35 Η Ioanna_KZ: #220 04-09-11 13:35 Παιδιά εγω πέρασα στο οικονομικό του Βόλου είναι κανένας άλλος σε αυτή τη σχολή;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. petl Rina manozzz ksidikainero rseven thomasmmmm1234 Qwerty 0 vasiliki. eltqt Mechan Barbara DiAp UserGr2023 NikoBellic mitskification ioannasth thenutritionist Mary_03 maria20 Τρελας123 Kitana Πύρος EcoBill FRT Mitsos21 barkos Paragontas7000 Georgekk jimis2001 ggl igeorgeoikonomo Necropolis Κλημεντίνη stefan kostas1233 Ada ada Unboxholics vetas calliope korlef thecrazycretan Eri0611 Dr. Gl. Luminous Maria1743 mechaniceng MARY Β. elena16 Γιοκα alexath rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από heidi_kap: Ναι είδα και εγώ το τμήμα μου άρεσε πολύ.. και ειδικά που έχει ποδηλατοδρόμο.. γενικά είμαι ευχαριστημένη,.σε ποια περιοχή βρήκες σπίτι; Click για ανάπτυξη... κι εμενα μου αρεσε που εχει ποδηλατοδρομους και σκεφτομαι μηπως το χρησιμοποιησω σα μεταφορικο μεσο...στο κεντρο βρηκα σπιτι κοντα στην αναληψεως καπου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
heidi_kap Νεοφερμένο μέλος Η heidi_kap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:59 Η heidi_kap: #217 02-09-11 11:59 Αρχική Δημοσίευση από elwing: κι εμενα μου αρεσε που εχει ποδηλατοδρομους και σκεφτομαι μηπως το χρησιμοποιησω σα μεταφορικο μεσο...στο κεντρο βρηκα σπιτι κοντα στην αναληψεως καπου... Click για ανάπτυξη... αα κομπλε.. κ εγω κεντρικα στο οξυγονο .. αντε καλη μας αρχη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elwing Νεοφερμένο μέλος Η elwing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:01 Η elwing έγραψε: #218 02-09-11 14:01 Αρχική Δημοσίευση από heidi_kap: αα κομπλε.. κ εγω κεντρικα στο οξυγονο .. αντε καλη μας αρχη ! Click για ανάπτυξη... καλη μας αρχη !!!! ανυπομονω τοσο πολυ να αρχισουν τα μαθηματα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikala Νεοφερμένο μέλος Ο nikala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:03 Ο nikala έγραψε: #219 03-09-11 18:03 Ωραία φιλε μου! Θα είμαστε συμφοιτητές!!! Άντε από 26/9 αρχίζουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Σεπτεμβρίου 2011 Ioanna_KZ Νεοφερμένο μέλος Η Ioanna_KZ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:35 Η Ioanna_KZ: #220 04-09-11 13:35 Παιδιά εγω πέρασα στο οικονομικό του Βόλου είναι κανένας άλλος σε αυτή τη σχολή;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. petl Rina manozzz ksidikainero rseven thomasmmmm1234 Qwerty 0 vasiliki. eltqt Mechan Barbara DiAp UserGr2023 NikoBellic mitskification ioannasth thenutritionist Mary_03 maria20 Τρελας123 Kitana Πύρος EcoBill FRT Mitsos21 barkos Paragontas7000 Georgekk jimis2001 ggl igeorgeoikonomo Necropolis Κλημεντίνη stefan kostas1233 Ada ada Unboxholics vetas calliope korlef thecrazycretan Eri0611 Dr. Gl. Luminous Maria1743 mechaniceng MARY Β. elena16 Γιοκα alexath rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από elwing: κι εμενα μου αρεσε που εχει ποδηλατοδρομους και σκεφτομαι μηπως το χρησιμοποιησω σα μεταφορικο μεσο...στο κεντρο βρηκα σπιτι κοντα στην αναληψεως καπου... Click για ανάπτυξη... αα κομπλε.. κ εγω κεντρικα στο οξυγονο .. αντε καλη μας αρχη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elwing Νεοφερμένο μέλος Η elwing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:01 Η elwing έγραψε: #218 02-09-11 14:01 Αρχική Δημοσίευση από heidi_kap: αα κομπλε.. κ εγω κεντρικα στο οξυγονο .. αντε καλη μας αρχη ! Click για ανάπτυξη... καλη μας αρχη !!!! ανυπομονω τοσο πολυ να αρχισουν τα μαθηματα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikala Νεοφερμένο μέλος Ο nikala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:03 Ο nikala έγραψε: #219 03-09-11 18:03 Ωραία φιλε μου! Θα είμαστε συμφοιτητές!!! Άντε από 26/9 αρχίζουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Σεπτεμβρίου 2011 Ioanna_KZ Νεοφερμένο μέλος Η Ioanna_KZ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:35 Η Ioanna_KZ: #220 04-09-11 13:35 Παιδιά εγω πέρασα στο οικονομικό του Βόλου είναι κανένας άλλος σε αυτή τη σχολή;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. petl Rina manozzz ksidikainero rseven thomasmmmm1234 Qwerty 0 vasiliki. eltqt Mechan Barbara DiAp UserGr2023 NikoBellic mitskification ioannasth thenutritionist Mary_03 maria20 Τρελας123 Kitana Πύρος EcoBill FRT Mitsos21 barkos Paragontas7000 Georgekk jimis2001 ggl igeorgeoikonomo Necropolis Κλημεντίνη stefan kostas1233 Ada ada Unboxholics vetas calliope korlef thecrazycretan Eri0611 Dr. Gl. Luminous Maria1743 mechaniceng MARY Β. elena16 Γιοκα alexath rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από heidi_kap: αα κομπλε.. κ εγω κεντρικα στο οξυγονο .. αντε καλη μας αρχη ! Click για ανάπτυξη... καλη μας αρχη !!!! ανυπομονω τοσο πολυ να αρχισουν τα μαθηματα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikala Νεοφερμένο μέλος Ο nikala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:03 Ο nikala έγραψε: #219 03-09-11 18:03 Ωραία φιλε μου! Θα είμαστε συμφοιτητές!!! Άντε από 26/9 αρχίζουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Σεπτεμβρίου 2011 Ioanna_KZ Νεοφερμένο μέλος Η Ioanna_KZ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:35 Η Ioanna_KZ: #220 04-09-11 13:35 Παιδιά εγω πέρασα στο οικονομικό του Βόλου είναι κανένας άλλος σε αυτή τη σχολή;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ωραία φιλε μου! Θα είμαστε συμφοιτητές!!! Άντε από 26/9 αρχίζουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ioanna_KZ Νεοφερμένο μέλος Η Ioanna_KZ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:35 Η Ioanna_KZ: #220 04-09-11 13:35 Παιδιά εγω πέρασα στο οικονομικό του Βόλου είναι κανένας άλλος σε αυτή τη σχολή;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Παιδιά εγω πέρασα στο οικονομικό του Βόλου είναι κανένας άλλος σε αυτή τη σχολή;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.