eviDim
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαρακι139
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
WoodyWoodperker
Νεοφερμένο μέλος

giorgos992
Νεοφερμένο μέλος

μαρακι139
Εκκολαπτόμενο μέλος

nikosxdxd
Διάσημο μέλος

eviDim
Νεοφερμένο μέλος

μαρακι139
Εκκολαπτόμενο μέλος

WoodyWoodperker
Νεοφερμένο μέλος

Παιδιά έχετε φύγει για Σάμο; Εγώ 26 πετάω!! Για πείτε και τις δικιές σας εντυπώσεις![]()
Εγω φευγω Αυριο,μεθαυριο θα φτασω ομως!!Χαχαχα οποτε θα σου πω και απο κοντα και Απο εδω
μαρακι139
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγω φευγω Αυριο,μεθαυριο θα φτασω ομως!!Χαχαχα οποτε θα σου πω και απο κοντα και Απο εδω
Γιατι τόσο μεγάλο ταξίδι

m.bee
Νεοφερμένο μέλος

fdLP.
Εκκολαπτόμενο μέλος

m.bee
Νεοφερμένο μέλος

ποσα κτηρια πρεπει να αλλαξει καποιος του ΜΠΕΣ για μαθηματα?
Λοιπόν, οι πρωτοετείς συνήθως κάνουν μαθήματα στο λιμάνι και τα εργαστήρια είναι από πίσω από το Λυμπέρη (στο κέντρο δηλαδή) Μετά τα επόμενα χρόνια, κάνουν μάθημα στο Μεσαίο δίπλα στα Carrefour και κλασικά στα εργαστήρια του Λυμπέρη. Άντε σε εξαιρετικές περιπτώσεις στο λιμάνι κανένα μάθημα, αλλά στο Μεσαίο κυρίως!

fdLP.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Λοιπόν, οι πρωτοετείς συνήθως κάνουν μαθήματα στο λιμάνι και τα εργαστήρια είναι από πίσω από το Λυμπέρη (στο κέντρο δηλαδή) Μετά τα επόμενα χρόνια, κάνουν μάθημα στο Μεσαίο δίπλα στα Carrefour και κλασικά στα εργαστήρια του Λυμπέρη. Άντε σε εξαιρετικές περιπτώσεις στο λιμάνι κανένα μάθημα, αλλά στο Μεσαίο κυρίως!![]()
ευχαριστω, θα πρεπει να κοιταξω το κτηριο στο λιμανι για να δω τι παιζει εκει... αλλα ρωτησα σημερα και μου ειπε μια στην γραμματεια στο κτηριο λυμπερη οτι μαθηματα γινονται κατω λεει στα εργαστηρια... εχει και αλλο κτηριο απο πισω?
καλα δεν μπορουσαν να χτισουν 1 συγκροτημα απο κτηρια οπως τα αλλα τει/αει?... τι λεω τωρα...
m.bee
Νεοφερμένο μέλος

ευχαριστω, θα πρεπει να κοιταξω το κτηριο στο λιμανι για να δω τι παιζει εκει... αλλα ρωτησα σημερα και μου ειπε μια στην γραμματεια στο κτηριο λυμπερη οτι μαθηματα γινονται κατω λεει στα εργαστηρια... εχει και αλλο κτηριο απο πισω?
καλα δεν μπορουσαν να χτισουν 1 συγκροτημα απο κτηρια οπως τα αλλα τει/αει?... τι λεω τωρα...
Χαχα... Λυμπέρης λέγεται το αρτοζαχαροπλαστείο που είναι στα ΕΛΤΑ απέναντι. Η γραμματεία του ΜΠΕΣ είναι στον από πίσω δρόμο από το Λυμπέρη. Τώρα στο κτήριο που είναι η γραμματεία είναι κάτω και τα εργαστήρια. Τα μαθήματα που γίνονται στα εργαστήρια στου Λυμπέρη είναι τα εργαστήρια των μαθημάτων. Θεωρία συνήθως από ότι ξέρω κάνουν στο Μεσαίο και στο λιμάνι. Θα τα μάθεις πολύ σύντομα.. μην σε απασχολεί!

fdLP.
Εκκολαπτόμενο μέλος

eviDim
Νεοφερμένο μέλος

[/FONT]
fdLP.
Εκκολαπτόμενο μέλος

επισης θα εχει καμια 50αρια ατομα εξω και αλλα 100+ μεσα
agnwsto
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefan87
Εκκολαπτόμενο μέλος

Καλησπερα φιλε!ειμαι στο τμημα ΣΑΧΜ που εγινε εννιαιο μαθηματικο τμημα με εισαγωγικη κατευθυνση στο 1ο ετος.Τα 3 τμηματα της Σαμου του Πανεπιστημιου Αιγαιου εδρευουν στο Καρλοβασι μια κωμοπολη περιπου 10000 κατοικων στα βορειοδυτικα του νησιου,εχει πολλους φοιτητες,καφετεριες ,κλαμπακια,νυχτερινη ζωη,ο κοσμος ειναι φιλοξενος και εχει πολλα πραγματα να κανεις.Βεβαια αν εισαι απο πολη οπως και γω,απο την Αθηνα,ενδεχομενως δυσκολα θα προσαρμοστεις,με λιγη καλη παρεα ομως ολα γινονται.Το μαθηματικο τμημα με κατευθυνση μαθηματικα ειναι το πιο παλιο τμημα της Σαμου απο το 1987 και ειναι υψηλοτερου επιπεδου απο πολλα μαθηματικα τμηματα της Ελλαδας,Το Σαχμ ιδρυθηκε το 2000 και υπαρχει και το τμημα ΜΠΕΣ.Την βαση του μαθηματικου την πιανεις ,περσι ηταν 12470 φετος θα πεσει κιολας οποτε θα σ την προτεινα ανεπιφυλακτα,ειναι και η πατριδα του Αρισταρχου και του Πυθαγορα,μεταφορικα υπαρχει πλοιο ανα 2 μερες για Πειραια, και αεροπλανο 2-3 φορες την ημερα,για οτιδηποτε αλλη πληροφορια,μπορεις να με ρωτησεις!Γειααα σας παιδια .. ειμαι απο ροδο και στοχευα στο μαθηματικο ηρακλειου !! Αλλα δυστυχως εβγαλα 12508 οποτε πλεον προσανατολιζομαι για σαμο .. Ας με βοηθησει καποιος , να μου πει για τη ζωη εκεί, τις εγκαταστασεις γιατι θα τρελαθώ!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.