Φοιτητική ζωή στη Ρόδο

dionisia

Νεοφερμένο μέλος

Η διονυσια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 18 μηνύματα.
περασα ροδο παιδαγωγικα. ξερει κανεις τι παιζει στη ροδο απο φοιτητικη ζωη, τιμες,ενοικια συγκοινωνιες κτλ;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

red.army07

Νεοφερμένο μέλος

Ο red.army07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 23 μηνύματα.
περασα ροδο παιδαγωγικα. ξερει κανεις τι παιζει στη ροδο απο φοιτητικη ζωη, τιμες,ενοικια συγκοινωνιες κτλ;
Εγω μενω διπλα απο τη ροδο σε ενα νησι και εχω να σου πω οτι η ζωη στη ροδο ειναι πολυ ωραια.Τωρα βεβαια το χειμωνα ειναι πιο ησυχα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπάμπης ο Άλλος

Δραστήριο μέλος

Ο Μπάμπης ο Άλλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 418 μηνύματα.
Ξέρω την καλύτερη ταβέρνα του κόσμου στην Ρόδο. Λέγεται Τσαμπίκος και είναι all the money.

giannis4ever

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο giannis4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 918 μηνύματα.
Νεκρανασταίνω το θέμα, αλλά επειδή ενδιαφέρομαι για την σχολή ξεναγών της Ρόδου (με τα μόρια που συγκεντρώνω με βλέπω να περνάω εκεί και όχι Θεσσαλονίκη) ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα για την ζωή εκεί.
1) Τα ενοίκια και η διαθεσιμότητα σπιτιών πώς είναι; Γιατί όσο το έψαξα δεν τα είδα πολύ καλά τα πράγματα. Αν έχετε κάποιο site ή group στο facebook να προτείνετε, ευχαρίστως.
2) Έχει ζωή το χειμώνα ή μπα;
3) Απ' όσο είδα μπορείς να αγοράσεις ηλεκτρονικό εισιτήριο για την μεταφορά από το αεροδρόμιο. Πώς λειτουργεί; Το αγοράζεις και μετά το δείχνεις στον οδηγό από το κινητό;

Dr. Gl. Luminous

Δραστήριο μέλος

Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 556 μηνύματα.
Νεκρανασταίνω το θέμα, αλλά επειδή ενδιαφέρομαι για την σχολή ξεναγών της Ρόδου (με τα μόρια που συγκεντρώνω με βλέπω να περνάω εκεί και όχι Θεσσαλονίκη) ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα για την ζωή εκεί.
1) Τα ενοίκια και η διαθεσιμότητα σπιτιών πώς είναι; Γιατί όσο το έψαξα δεν τα είδα πολύ καλά τα πράγματα. Αν έχετε κάποιο site ή group στο facebook να προτείνετε, ευχαρίστως.
2) Έχει ζωή το χειμώνα ή μπα;
3) Απ' όσο είδα μπορείς να αγοράσεις ηλεκτρονικό εισιτήριο για την μεταφορά από το αεροδρόμιο. Πώς λειτουργεί; Το αγοράζεις και μετά το δείχνεις στον οδηγό από το κινητό;

Τελειώνει τώρα μια γνωστή μου

Αυτή νοίκιαζε δωμάτιο σε ξενοδοχείο και τον χειμώνα μου είχε πει ότι δεν έχει τόσο νεκρά.

Παρόλαυτα δεν της άρεσε καθόλου και το τελευταίο έτος το έκανε από Αθήνα και πηγαινοέρχονταν με αεροπλάνο, της έβγαινε και πιο φθηνά.

giannis4ever

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο giannis4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 918 μηνύματα.
Τελειώνει τώρα μια γνωστή μου

Αυτή νοίκιαζε δωμάτιο σε ξενοδοχείο και τον χειμώνα μου είχε πει ότι δεν έχει τόσο νεκρά.

Παρόλαυτα δεν της άρεσε καθόλου και το τελευταίο έτος το έκανε από Αθήνα και πηγαινοέρχονταν με αεροπλάνο, της έβγαινε και πιο φθηνά.
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Ναι, κι εγώ έχει δει 1-2 ξενοδοχεία που νοικιάζουν σε φοιτητές. Δεν ξέρω αν μπορώ να πηγαινοέρχομαι κι εγώ, εξαρτάται από το πρόγραμμα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια