τελικα μαιζωνος νοικιασα, εκει κοντα στο 120 αριθμο οδου.. ας ελπισουμε οτι θα εχει υποφερτη φασαρια..Επειδη το πηρα χωρις επιπλα ποια πιστευετε ειναι η καλυτερη λυση να το επιπλωσω? Πρακτικερ? ΙΚΕΑ απο αθηνα που βεβαια θα πληρωσω και μεταφορικα? Απο τοπικα μαγαζια της Πατρας? Επισης που συχναζουν οι φοιτητες? Ειμαι πολυ κοντα στην πλ.Αγιου Γεωργιου ειμαι σε καλο μερος για φοιτητη? Αν ολα πανε καλα με τις βασεις θα με χετε στην Πατρα για τουλαχιστον 5 χρονια
Όλα τα έχουν κάνει όλοι.
Και Πράκτικερ και ΙΚΕΑ από Αθήνα πολλοί Αθηναίοι. Δεν ξέρω από τιμές.
Να ξέρεις όμως ότι τα Πράκτικερ δεν περιλαμβάνουν τα μεταφορικά στις τιμές. Πληρώνεις εξτρα. Όπως νομίζω δεν περιλαμβάνεται και στήσιμο. Ρώτα να σαι σίγουρος.
Και κάποια τοπικά μαγαζιά υπάρχουν.
Κολλιόπουλος, Λαγουμιτζής. (κάνω διαφήμιση πειράζει?)
Ο Κολλιόπουλος είναι στη Γούναρη κάπου. Γουναρη και Μαιζωνος ή Γούναρη και Ρήγα Φερραίου.
Ο Λαγουμιτζής είναι Κορίνθου και....και κάτι. Ζαιμη? Αρατου? Πιο πέρα? Πάρε την Κορίνθου και βλέπεις. Ένα γωνιακό είναι. Εμένα μαρεσει.
Οι φοιτητές συχνάζουν παντού όπως καταλαβαίνεις.
Γεροκωστοπούλου, Ραδηνού, Αγ.Νικολάου,Τριών Ναυάρχων,Ψηλά Αλώνια,Παντανάσσης. Αυτά είναι κάπως κεντρικά. Μετά υπάρχουν τα διάσπαρτα που τα βρίσκει περπατώντας. Εγώ ακόμα ανακαλύπτω.
Σε καλό μέρος είσαι. Απλά αν το μπαλκόνι σου κοιτάει Μαιζώνος θα χεις φασαρία. Αν δεν σε ενοχλεί πολύ κομπλέ.
Μπορεί και κατσαρίδες.
Η αφετηρία του λεωφορείου είναι Ερμού και Κορίνθου. Δυο βήματα δηλαδή.
Τον πρώτο μήνα γίνεται Ο ΧΑΜΟΣ στην αφετηρία. ΌΛΟΙ πάνε σχολή.
Θα τα δεις και μόνος σου.