ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 21:43 Ο ιωαννηs έγραψε: #141 01-08-22 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Don25: Ναι φυσικά Click για ανάπτυξη... ωαραια ,,να μεινεις για πες να μαθαινουμε..τι καλο εχει η ξανθη? Don25 Νεοφερμένο μέλος Ο Don25 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 21:46 Ο Don25 έγραψε: #142 01-08-22 21:46 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ωαραια ,,να μεινεις για πες να μαθαινουμε..τι καλο εχει η ξανθη? Click για ανάπτυξη... Από όσα έχω ακούσει πανέμορφη είναι η παλιά πόλη της Ξάνθης.Απο τους περισσότερους έχω ακούσει τα καλύτερα. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 21:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #143 01-08-22 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Don25: Από όσα έχω ακούσει πανέμορφη είναι η παλιά πόλη της Ξάνθης.Απο τους περισσότερους έχω ακούσει τα καλύτερα. Click για ανάπτυξη... εχει καλα ενοικια..φαγητο.. κλαμπακια? Don25 Νεοφερμένο μέλος Ο Don25 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 12:54 Ο Don25 έγραψε: #144 02-08-22 12:54 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: εχει καλα ενοικια..φαγητο.. κλαμπακια? Click για ανάπτυξη... Μπορείς να βρεις αρκετά τίμια πράγματα.Ας πει και κάποιος Ξανθιωτης που μπορεί να ξέρει καλύτερα Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 15:31 Η Schlimazel: #145 02-08-22 15:31 Από Ξάνθη είμαι οπότε ακου Ούτε τρομερό κρύο έχουμε, απλά έχουμε βορια, ούτε ψωφια είναι Εχει φοιτητές εννοείται, και υπάρχουν κ στέκια που έγιναν φοιτητικά ενώ πριν ήταν μαθητικά πχ το Λόλα κτλ Επίσης ναι χιονίζει, όχι πάντα το ίδιο αλλά συνήθως Μάρτιο στρώνει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Αυγούστου 2022 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: εχει καλα ενοικια..φαγητο.. κλαμπακια? Click για ανάπτυξη... Ναι στο φαγητό Κομπλέ στο ενοίκιο, έχει κ με 200 ξερω γω Κλαμπακια, έχει το Λόλα που έγινε φοιτητικό, το μικρό που είναι μπαρ περισσότερο, και κάτι άλλα άλλης ποιότητας, κ το μαι κλαμπ που είναι μεγάλο κλαμπ καλοκαιρινό λίγο εκτός πόλης, Η αλήθεια είναι πως όταν ήμουν εγω λύκειο είχε περισσότερα, αλλά τώρα τελευταία 5 χρόνια έγιναν όλα μεζεδοπωλεία κ τέτοια Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: psychoticwaltz nikosm72 ismember Qwerty 0 EFAKIT Dionisis.l Mechanic2 Mechan Mary06 mvas btarn thenutritionist Steliosalm Don25 estrela Nala tsiobieman Αναστασία197 Fara calliope constansn Stergios Schlimazel Μαραθ22 Meow augustine spiroskrokidis5@gmai χημεια4λαιφ Dr. Gl. Luminous Kitana Scandal la loquera Victorakos Anta2004 xexeboi ggl MARY Β. stefan MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Don25: Ναι φυσικά Click για ανάπτυξη... ωαραια ,,να μεινεις για πες να μαθαινουμε..τι καλο εχει η ξανθη?
Don25 Νεοφερμένο μέλος Ο Don25 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 21:46 Ο Don25 έγραψε: #142 01-08-22 21:46 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ωαραια ,,να μεινεις για πες να μαθαινουμε..τι καλο εχει η ξανθη? Click για ανάπτυξη... Από όσα έχω ακούσει πανέμορφη είναι η παλιά πόλη της Ξάνθης.Απο τους περισσότερους έχω ακούσει τα καλύτερα. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 21:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #143 01-08-22 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Don25: Από όσα έχω ακούσει πανέμορφη είναι η παλιά πόλη της Ξάνθης.Απο τους περισσότερους έχω ακούσει τα καλύτερα. Click για ανάπτυξη... εχει καλα ενοικια..φαγητο.. κλαμπακια? Don25 Νεοφερμένο μέλος Ο Don25 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 12:54 Ο Don25 έγραψε: #144 02-08-22 12:54 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: εχει καλα ενοικια..φαγητο.. κλαμπακια? Click για ανάπτυξη... Μπορείς να βρεις αρκετά τίμια πράγματα.Ας πει και κάποιος Ξανθιωτης που μπορεί να ξέρει καλύτερα Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 15:31 Η Schlimazel: #145 02-08-22 15:31 Από Ξάνθη είμαι οπότε ακου Ούτε τρομερό κρύο έχουμε, απλά έχουμε βορια, ούτε ψωφια είναι Εχει φοιτητές εννοείται, και υπάρχουν κ στέκια που έγιναν φοιτητικά ενώ πριν ήταν μαθητικά πχ το Λόλα κτλ Επίσης ναι χιονίζει, όχι πάντα το ίδιο αλλά συνήθως Μάρτιο στρώνει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Αυγούστου 2022 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: εχει καλα ενοικια..φαγητο.. κλαμπακια? Click για ανάπτυξη... Ναι στο φαγητό Κομπλέ στο ενοίκιο, έχει κ με 200 ξερω γω Κλαμπακια, έχει το Λόλα που έγινε φοιτητικό, το μικρό που είναι μπαρ περισσότερο, και κάτι άλλα άλλης ποιότητας, κ το μαι κλαμπ που είναι μεγάλο κλαμπ καλοκαιρινό λίγο εκτός πόλης, Η αλήθεια είναι πως όταν ήμουν εγω λύκειο είχε περισσότερα, αλλά τώρα τελευταία 5 χρόνια έγιναν όλα μεζεδοπωλεία κ τέτοια Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: psychoticwaltz nikosm72 ismember Qwerty 0 EFAKIT Dionisis.l Mechanic2 Mechan Mary06 mvas btarn thenutritionist Steliosalm Don25 estrela Nala tsiobieman Αναστασία197 Fara calliope constansn Stergios Schlimazel Μαραθ22 Meow augustine spiroskrokidis5@gmai χημεια4λαιφ Dr. Gl. Luminous Kitana Scandal la loquera Victorakos Anta2004 xexeboi ggl MARY Β. stefan MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ωαραια ,,να μεινεις για πες να μαθαινουμε..τι καλο εχει η ξανθη? Click για ανάπτυξη... Από όσα έχω ακούσει πανέμορφη είναι η παλιά πόλη της Ξάνθης.Απο τους περισσότερους έχω ακούσει τα καλύτερα.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 21:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #143 01-08-22 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Don25: Από όσα έχω ακούσει πανέμορφη είναι η παλιά πόλη της Ξάνθης.Απο τους περισσότερους έχω ακούσει τα καλύτερα. Click για ανάπτυξη... εχει καλα ενοικια..φαγητο.. κλαμπακια? Don25 Νεοφερμένο μέλος Ο Don25 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 12:54 Ο Don25 έγραψε: #144 02-08-22 12:54 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: εχει καλα ενοικια..φαγητο.. κλαμπακια? Click για ανάπτυξη... Μπορείς να βρεις αρκετά τίμια πράγματα.Ας πει και κάποιος Ξανθιωτης που μπορεί να ξέρει καλύτερα Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 15:31 Η Schlimazel: #145 02-08-22 15:31 Από Ξάνθη είμαι οπότε ακου Ούτε τρομερό κρύο έχουμε, απλά έχουμε βορια, ούτε ψωφια είναι Εχει φοιτητές εννοείται, και υπάρχουν κ στέκια που έγιναν φοιτητικά ενώ πριν ήταν μαθητικά πχ το Λόλα κτλ Επίσης ναι χιονίζει, όχι πάντα το ίδιο αλλά συνήθως Μάρτιο στρώνει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Αυγούστου 2022 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: εχει καλα ενοικια..φαγητο.. κλαμπακια? Click για ανάπτυξη... Ναι στο φαγητό Κομπλέ στο ενοίκιο, έχει κ με 200 ξερω γω Κλαμπακια, έχει το Λόλα που έγινε φοιτητικό, το μικρό που είναι μπαρ περισσότερο, και κάτι άλλα άλλης ποιότητας, κ το μαι κλαμπ που είναι μεγάλο κλαμπ καλοκαιρινό λίγο εκτός πόλης, Η αλήθεια είναι πως όταν ήμουν εγω λύκειο είχε περισσότερα, αλλά τώρα τελευταία 5 χρόνια έγιναν όλα μεζεδοπωλεία κ τέτοια Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: psychoticwaltz nikosm72 ismember Qwerty 0 EFAKIT Dionisis.l Mechanic2 Mechan Mary06 mvas btarn thenutritionist Steliosalm Don25 estrela Nala tsiobieman Αναστασία197 Fara calliope constansn Stergios Schlimazel Μαραθ22 Meow augustine spiroskrokidis5@gmai χημεια4λαιφ Dr. Gl. Luminous Kitana Scandal la loquera Victorakos Anta2004 xexeboi ggl MARY Β. stefan MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Don25: Από όσα έχω ακούσει πανέμορφη είναι η παλιά πόλη της Ξάνθης.Απο τους περισσότερους έχω ακούσει τα καλύτερα. Click για ανάπτυξη... εχει καλα ενοικια..φαγητο.. κλαμπακια?
Don25 Νεοφερμένο μέλος Ο Don25 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 12:54 Ο Don25 έγραψε: #144 02-08-22 12:54 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: εχει καλα ενοικια..φαγητο.. κλαμπακια? Click για ανάπτυξη... Μπορείς να βρεις αρκετά τίμια πράγματα.Ας πει και κάποιος Ξανθιωτης που μπορεί να ξέρει καλύτερα Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 15:31 Η Schlimazel: #145 02-08-22 15:31 Από Ξάνθη είμαι οπότε ακου Ούτε τρομερό κρύο έχουμε, απλά έχουμε βορια, ούτε ψωφια είναι Εχει φοιτητές εννοείται, και υπάρχουν κ στέκια που έγιναν φοιτητικά ενώ πριν ήταν μαθητικά πχ το Λόλα κτλ Επίσης ναι χιονίζει, όχι πάντα το ίδιο αλλά συνήθως Μάρτιο στρώνει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Αυγούστου 2022 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: εχει καλα ενοικια..φαγητο.. κλαμπακια? Click για ανάπτυξη... Ναι στο φαγητό Κομπλέ στο ενοίκιο, έχει κ με 200 ξερω γω Κλαμπακια, έχει το Λόλα που έγινε φοιτητικό, το μικρό που είναι μπαρ περισσότερο, και κάτι άλλα άλλης ποιότητας, κ το μαι κλαμπ που είναι μεγάλο κλαμπ καλοκαιρινό λίγο εκτός πόλης, Η αλήθεια είναι πως όταν ήμουν εγω λύκειο είχε περισσότερα, αλλά τώρα τελευταία 5 χρόνια έγιναν όλα μεζεδοπωλεία κ τέτοια Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: εχει καλα ενοικια..φαγητο.. κλαμπακια? Click για ανάπτυξη... Μπορείς να βρεις αρκετά τίμια πράγματα.Ας πει και κάποιος Ξανθιωτης που μπορεί να ξέρει καλύτερα
Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2022 στις 15:31 Η Schlimazel: #145 02-08-22 15:31 Από Ξάνθη είμαι οπότε ακου Ούτε τρομερό κρύο έχουμε, απλά έχουμε βορια, ούτε ψωφια είναι Εχει φοιτητές εννοείται, και υπάρχουν κ στέκια που έγιναν φοιτητικά ενώ πριν ήταν μαθητικά πχ το Λόλα κτλ Επίσης ναι χιονίζει, όχι πάντα το ίδιο αλλά συνήθως Μάρτιο στρώνει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Αυγούστου 2022 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: εχει καλα ενοικια..φαγητο.. κλαμπακια? Click για ανάπτυξη... Ναι στο φαγητό Κομπλέ στο ενοίκιο, έχει κ με 200 ξερω γω Κλαμπακια, έχει το Λόλα που έγινε φοιτητικό, το μικρό που είναι μπαρ περισσότερο, και κάτι άλλα άλλης ποιότητας, κ το μαι κλαμπ που είναι μεγάλο κλαμπ καλοκαιρινό λίγο εκτός πόλης, Η αλήθεια είναι πως όταν ήμουν εγω λύκειο είχε περισσότερα, αλλά τώρα τελευταία 5 χρόνια έγιναν όλα μεζεδοπωλεία κ τέτοια
Από Ξάνθη είμαι οπότε ακου Ούτε τρομερό κρύο έχουμε, απλά έχουμε βορια, ούτε ψωφια είναι Εχει φοιτητές εννοείται, και υπάρχουν κ στέκια που έγιναν φοιτητικά ενώ πριν ήταν μαθητικά πχ το Λόλα κτλ Επίσης ναι χιονίζει, όχι πάντα το ίδιο αλλά συνήθως Μάρτιο στρώνει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Αυγούστου 2022 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: εχει καλα ενοικια..φαγητο.. κλαμπακια? Click για ανάπτυξη... Ναι στο φαγητό Κομπλέ στο ενοίκιο, έχει κ με 200 ξερω γω Κλαμπακια, έχει το Λόλα που έγινε φοιτητικό, το μικρό που είναι μπαρ περισσότερο, και κάτι άλλα άλλης ποιότητας, κ το μαι κλαμπ που είναι μεγάλο κλαμπ καλοκαιρινό λίγο εκτός πόλης, Η αλήθεια είναι πως όταν ήμουν εγω λύκειο είχε περισσότερα, αλλά τώρα τελευταία 5 χρόνια έγιναν όλα μεζεδοπωλεία κ τέτοια