γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.021 μηνύματα.

01-08-22

21:43
ωαραια ,,να μεινειςΝαι φυσικά
για πες να μαθαινουμε..τι καλο εχει η ξανθη?
Don25
Νεοφερμένο μέλος
Ο Don25 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 22 μηνύματα.

01-08-22

21:46
Από όσα έχω ακούσει πανέμορφη είναι η παλιά πόλη της Ξάνθης.Απο τους περισσότερους έχω ακούσει τα καλύτερα.ωαραια ,,να μεινεις
για πες να μαθαινουμε..τι καλο εχει η ξανθη?
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.021 μηνύματα.

01-08-22

21:47
εχει καλα ενοικια..φαγητο.. κλαμπακια?Από όσα έχω ακούσει πανέμορφη είναι η παλιά πόλη της Ξάνθης.Απο τους περισσότερους έχω ακούσει τα καλύτερα.
Don25
Νεοφερμένο μέλος
Ο Don25 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 22 μηνύματα.

02-08-22

12:54
Μπορείς να βρεις αρκετά τίμια πράγματα.Ας πει και κάποιος Ξανθιωτης που μπορεί να ξέρει καλύτεραεχει καλα ενοικια..φαγητο.. κλαμπακια?
Schlimazel
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 239 μηνύματα.

02-08-22

15:31
Από Ξάνθη είμαι οπότε ακου
Ούτε τρομερό κρύο έχουμε, απλά έχουμε βορια, ούτε ψωφια είναι
Εχει φοιτητές εννοείται, και υπάρχουν κ στέκια που έγιναν φοιτητικά ενώ πριν ήταν μαθητικά
πχ το Λόλα κτλ
Επίσης ναι χιονίζει, όχι πάντα το ίδιο αλλά συνήθως Μάρτιο στρώνει
Κομπλέ στο ενοίκιο, έχει κ με 200 ξερω γω
Κλαμπακια, έχει το Λόλα που έγινε φοιτητικό, το μικρό που είναι μπαρ περισσότερο, και κάτι άλλα άλλης ποιότητας, κ το μαι κλαμπ που είναι μεγάλο κλαμπ καλοκαιρινό λίγο εκτός πόλης,
Η αλήθεια είναι πως όταν ήμουν εγω λύκειο είχε περισσότερα, αλλά τώρα τελευταία 5 χρόνια έγιναν όλα μεζεδοπωλεία κ τέτοια
Ούτε τρομερό κρύο έχουμε, απλά έχουμε βορια, ούτε ψωφια είναι
Εχει φοιτητές εννοείται, και υπάρχουν κ στέκια που έγιναν φοιτητικά ενώ πριν ήταν μαθητικά
πχ το Λόλα κτλ
Επίσης ναι χιονίζει, όχι πάντα το ίδιο αλλά συνήθως Μάρτιο στρώνει
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ναι στο φαγητόεχει καλα ενοικια..φαγητο.. κλαμπακια?
Κομπλέ στο ενοίκιο, έχει κ με 200 ξερω γω
Κλαμπακια, έχει το Λόλα που έγινε φοιτητικό, το μικρό που είναι μπαρ περισσότερο, και κάτι άλλα άλλης ποιότητας, κ το μαι κλαμπ που είναι μεγάλο κλαμπ καλοκαιρινό λίγο εκτός πόλης,
Η αλήθεια είναι πως όταν ήμουν εγω λύκειο είχε περισσότερα, αλλά τώρα τελευταία 5 χρόνια έγιναν όλα μεζεδοπωλεία κ τέτοια
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 49 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ismember
- Qwerty 0
- EFAKIT
- Dionisis.l
- Mechanic2
- Mechan
- Mary06
- mvas
- btarn
- thenutritionist
- Steliosalm
- Don25