Φοιτητική ζωή στην Κοζάνη

Καλησπέρα συνάδελφε. Όπως έγραψα και στο θέμα "Σε ποια σχολή περάσετε" αν έχεις οποιαδήποτε απορία ρώτησε με. Μπαίνω 2ο έτος στο τμήμα μηχανικών πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπερα!!!Σαν σχολη ειναι καλη?Εχω ακουσει καλα λογια...Σημερα παω να ψαξω για σπιτι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι φίλε πολύ καλή. Κανένα παράπονο απο εμένα, τουλάχιστον για το πρώτο έτος.

Να ρωτησω και κατι αλλο τα μαθηματα ποτε αρχιζουν??

Πέρυσι άρχησαν 6/10. Για φέτος δεν έχει βγει ακόμη το πρόγραμμα. Πάντως η εξεταστική του Σεπτεμβρίου τελειώνει 24/9.

Και εγώ κοζάνη πέρασα διοίκησης επιχειρήσεων.. :worry:

Παίδες πέρασα φέτος στη Κοζάνη μηχανικών υπολογιστών και ψάχνω να βάλω internet...πια σύνδεση είναι η καλύτερη και πιο συμφέρουσα;
------------------------------------------------------------------
ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΝΕΙΜΕΡΩΘΕΙΤΕ....ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΠΟΥΔΑΖΕΤΕ ΣΤΟ Π.Δ.Μ.

https://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/12/blog-post_5094.html

https://www.zougla.gr/page.ashx?pid=80&aid=214359&cid=122

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Γεια σας παιδια επειδη εχω περασει και γω κοζανη θα ηθελα να ρωτησω που κοντα στο κεντρο εχει γυμναστηριο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επειδη και εγω εχω περασει κοζανη θελω να ρωτισω που ειναι καλα να βγαινω εξω?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η Κοζάνη είναι μια χάρα πόλη ,δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απο τις αλλες πόλεις.'Εχει νυχτερινή ζωή και γένικα κάθε βράδυ γίνετε χαμος.Το μόνο μειονέκτημα είναι η βιομηχανική ρύπανση που προέρχετε απο τα εργοστάσια της ΔΕΗ
Φιλικά,Χάρης

Καλησπερα παιδια.
Εχω βαλει στοχο να περασω στο ΤΕΙ Ηλεκτρολογιας.

Δεν με νοιαζει πως θα ειναι η πολη και τα συναφι.
Απο δουλειες τι παιζει εκει?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ψαχνω να βαλω ιντερνετ ποια συνδεσει λειτουργει καλα .Σκευτομαι της wind η forthnet.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ψαχνω να βαλω ιντερνετ ποια συνδεσει λειτουργει καλα .Σκευτομαι της wind η forthnet.

κανεις;

Πανε στον ΟΤΕ και ρωτα ποσο πιανει στην οδο σου.

Εγω θα σου προτινω Cyta.

Πανε στον ΟΤΕ και ρωτα ποσο πιανει στην οδο σου.

Εγω θα σου προτινω Cyta.

εβαλα wind

Ψαχνω για γυμναστηριο στη κοζανη στο κεντρο εχει καποιος να προτηνει καποιο;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θα ηθελα να ρωτησω για την πτολεμαιδα ,,ποσο μακρυα ειναι απο τ κεντρο αν αξιζει να νοικιασω σπιτι εκει καθως επισης και για το ποσο μακρυα ειναι η μαιευτικη απο το κεντρο !!!??αν ξερει καποιος ας μου απαντησει !!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θα ηθελα να ρωτησω για την πτολεμαιδα ,,ποσο μακρυα ειναι απο τ κεντρο αν αξιζει να νοικιασω σπιτι εκει καθως επισης και για το ποσο μακρυα ειναι η μαιευτικη απο το κεντρο !!!??αν ξερει καποιος ας μου απαντησει !!!

Ποιο κεντρο της κοζανης;Αν ναι ειναι αρκετα μακρια

βασικα το τμημα μαιευτικης ειναι κοζανη η πτολεμαιδα ? μπορει να λεω και βλακειες γτ δν ξερω καθολου τα μερη απο εκει μπορεις να με πληροφορησεις λιγο???

βασικα το τμημα μαιευτικης ειναι κοζανη η πτολεμαιδα ? μπορει να λεω και βλακειες γτ δν ξερω καθολου τα μερη απο εκει μπορεις να με πληροφορησεις λιγο???

ειναι στη πτολεμαιδα το ΤΕΙ μαιευτικης.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back