Φοιτητική ζωή στην Αθήνα

Βλακεία είναι με όλα τα μικρά αλλά αν πας στις 9 το πρωί κάνεις τη δουλειά σου! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φαση εχει το μετρομωλλ :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

mall τέλος :P

Αυτό στον Άγιο Δημήτριο είναι πολύ προσιτό πάντως, να το έχετε στον νου σας! Έχει όλα τα μαγαζιά της κατηγορίας ζάρα.

Το mall

Ναι. Πράγματι. Μένω στον Άγιο Δημήτριο και έχω εύκολη πρόσβαση εκεί.

Τελευταία επεξεργασία:
Μια σημαντική ερώτηση παιδιά. Κάποιος που πρόκειται να σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο Πειραιά σε ποια περιοχή να ψάξει να βρει σπίτι? Προφανώς στον Πειραιά θα μου πείτε , αλλά κάποια άλλη πρόταση στην Αθήνα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μια σημαντική ερώτηση παιδιά. Κάποιος που πρόκειται να σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο Πειραιά σε ποια περιοχή να ψάξει να βρει σπίτι? Προφανώς στον Πειραιά θα μου πείτε , αλλά κάποια άλλη πρόταση στην Αθήνα?
Να μεινεις κοντα σε τρενο, αν δεν οδηγεις ειναι ιερος κι απαραβατος κανονας στην Αθηνα;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

να μη περασει αθήνα:P

Μια χαρα πολη ειναι η Αθηνα, η ωραιοτερη της χωρας στα ματια μου...

Σίγουρα έχει κάποια αρνητικά, αλλά μην τα μηδενίζουμε όλα!

Μια χαρα πολη ειναι η Αθηνα, η ωραιοτερη της χωρας στα ματια μου...

To βράδυ ναι την ημέρα ΟΧΙ.

Μόλις σήμερα τελείωσα με τις Πανελλαδικές, όπως προφανώς και πολλοί από εσάς, μόνο που πάτωσα θριαμβευτικά!
Γενικότερα ήθελα να περάσω στο τμήμα θεατρικών σπουδών στην Αθήνα, μια σχολή που πλέον μου φαίνεται μακρινό όνειρο :p
Τέλος πάντων, το συζήτησα με τους δικούς μου και καταλήξαμε να πάω σε κάποια δραματική σχολή στην Αθήνα (μιας και πάντοτε αυτό ήθελα) με την προϋπόθεση βέβαια να πληρώνω εγώ τη σχολή (εάν δεν καταφέρω να περάσω σε κρατική) και εκείνοι το νοικοι, ρευμα, τα προσωπικά μου έξοδα κ.λπ
Πιστεύετε πως είναι δυσκολο να βρω μία δουλειά ωστε να καλύπτω τα δίδακτρα και παραλληλα να φοιτώ στη σχολή; Λέτε να τα καταφέρω;

Δουλειά σε τι; Σε γραφείο,καφετέρεια,βιβλιοπωλείο;Τι έχεις στο μυαλό σου;

Αν κρίνω από τα ωράρια των σχολών, όχι, δεν μπορείς να βρεις δουλειά και παράλληλα να σπουδάζεις σε δραματική σχολή (ιδιαίτερα κρατική). Σε ιδιωτική ίσως, μιας και σε ορισμένες σχολές υπάρχει η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε πρωινά και βραδινά τμήματα.

Δουλειά σε τι; Σε γραφείο,καφετέρεια,βιβλιοπωλείο;Τι έχεις στο μυαλό σου;
Οπουδήποτε βρω, δεν έχω κάποιο πρόβλημα, αν και θα προτιμούσα σε καφετέρεια ως σερβιτόρος μιας κ μου φαίνεται πιο οικείο.

Αν κρίνω από τα ωράρια των σχολών, όχι, δεν μπορείς να βρεις δουλειά και παράλληλα να σπουδάζεις σε δραματική σχολή (ιδιαίτερα κρατική). Σε ιδιωτική ίσως, μιας και σε ορισμένες σχολές υπάρχει η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε πρωινά και βραδινά τμήματα.
Το ενδεχόμενο της δουλειάς το σκέφτομαι μόνο αν περάσω σε ιδιωτική, αν περάσω σε κρατική δε θα δουλεύω φυσικά !

Σε καφετέρια, άμα δεν έχεις προϋπηρεσία,αν δεν έχεις την εμφάνιση που θέλουνε και το πιο σημαντικό,αν δεν έχεις γνωστό που να δουλεύει εκεί για να σε χώσει κάπου, είναι πολύ δύσκολο να σε πάρουνε.

To βράδυ ναι την ημέρα ΟΧΙ.
Εχει αρνητικα, εξαρταται κι απο το που μενεις και κυριως απο το πως μετακινησαι... Αν τα συνηθισεις και βρεις τη χρυση τομη, ειναι μια χαρα.

Ενταξει δεν ειναι και Βερολινο :clapup:

Οπουδήποτε βρω, δεν έχω κάποιο πρόβλημα, αν και θα προτιμούσα σε καφετέρεια ως σερβιτόρος μιας κ μου φαίνεται πιο οικείο.

Καφετερια δυσκολο, αν θες βγαζουν θεσεις για φοιτητες για τηλεφωνητες, αν δν σε χαλαει βρες τηλεφωνα. Οχι email, σε γραφουν ξερεις που :)

Παιδια, περναω στο Παντειο στη σχολή Διεθνών και Ευρωπαικών σπουδών!! Που πιστευετε είναι καλύτερο να νοικιασω σπίτι;;;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back