Φοιτητική ζωή στην Άρτα

Joe_Dalton123

Νεοφερμένο μέλος

Ο mihalis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 21 μηνύματα.
Ρε παιδια ξερετε μηπως αν εχει καλη φοιτητικη ζωη η Αρτα?Γραψτε σχετικα για αυτη την πολη οσοι ξερετε σας παρακαλω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπον εγω μενω στην Αρτα...Σε πολλους φοιτητες απο οτι ξερω αρεσει...Το θεμα ειναι μην το παρατραβηξεις εδω (πανω απο 5 χρονια) γιατι θα βαρεθεις...Οτι θες για Αρτα ζητα... Εκει ειμαι εγω(τουλαχιστον για 10 μερες ακομα:P) :no1:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Α καλέ τώρα το είδα....:D
Καλά είναι...για λίγο :fss:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σκεφτεται κανεις για αρτα?????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σκεφτεται κανεις για αρτα?????
Mην μου πείς ότι ζείς Ιωάννινα και θες να περάσεις Άρτα. (!)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιατι τι εχει η Αρτα?

Γιατι τι εχει η Αρτα?
Βρε μια χαρά είναι αλλά Ok, δεν συγκρίνεται με τα Ιωάννινα. :worry:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back