Joe_Dalton123
Νεοφερμένο μέλος
Ο mihalis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 21 μηνύματα.

12-09-08

17:31
Ρε παιδια ξερετε μηπως αν εχει καλη φοιτητικη ζωη η Αρτα?Γραψτε σχετικα για αυτη την πολη οσοι ξερετε σας παρακαλω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
demerlad
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα.

12-09-08

17:42
Λοιπον εγω μενω στην Αρτα...Σε πολλους φοιτητες απο οτι ξερω αρεσει...Το θεμα ειναι μην το παρατραβηξεις εδω (πανω απο 5 χρονια) γιατι θα βαρεθεις...Οτι θες για Αρτα ζητα... Εκει ειμαι εγω(τουλαχιστον για 10 μερες ακομα
) :no1:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 292010
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

12-10-09

23:34
Α καλέ τώρα το είδα....
Καλά είναι...για λίγο :fss:

Καλά είναι...για λίγο :fss:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MONTA
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο MONTA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 164 μηνύματα.

15-06-10

19:18
Σκεφτεται κανεις για αρτα?????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.200 μηνύματα.

15-06-10

19:28
Mην μου πείς ότι ζείς Ιωάννινα και θες να περάσεις Άρτα. (!)Σκεφτεται κανεις για αρτα?????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MONTA
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο MONTA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 164 μηνύματα.

15-06-10

19:38
Γιατι τι εχει η Αρτα?
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.200 μηνύματα.

15-06-10

19:43
Βρε μια χαρά είναι αλλά Ok, δεν συγκρίνεται με τα Ιωάννινα.Γιατι τι εχει η Αρτα?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...