Λοιπόν, μιλάω για κοπέλα στην ηλικία μου (21 δηλαδή -όλο κάποιος θα βαριέται να κοιτάξει αριστερά...). Η συγκεκριμένη λοιπόν είχε περάσει Νομική Θεσ/κης. Φυσικά ούτε λόγος να αφήσουν την μονάκριβη κόρη τους να πάει πάνω μόνη (δεν ξέρω αν συνέτρεχαν και οικονομικοί λόγοι). Πήρε μετεγγραφή για Νομική Αθήνας τελικά, όπου όποτε πάει συνήθως ακολουθεί την εξής διαδικασία:
Την πάει η μάνα της στην στάση του λεωφορείου και περιμένει μέχρι να το πάρει. Όταν φτάσει στην σχολή, ειδοποιεί με τηλεφώνημα. Όταν
αλλάζει αίθουσα για μάθημα, ξαναειδοποιεί την μάνα της (ναι, κι εγώ ακόμα να το πιστέψω αλλά μου τα έχει πει άτομο που δεν λέει ψέματα) με τηλεφώνημα. Όταν πάει τουαλέτα, τότε νομίζω δεν ειδοποιεί

Τα ίδια ασφαλώς γίνονται και κατά την επιστροφή της.
Επίσης, βγαίνει σπάνια βόλτες καθώς κάθεται και διαβάζει τις υπόλοιπες και δεν την αφήνουν να κάνει «τόσο συχνές» εξόδους (πχ είχαμε βγει Σεπτέμβρη και μας λέει θα τα ξαναπούμε Χριστούγεννα...). Όταν βγαίνει, αφού δηλώσει με ποιους και πού, οι γονείς της ακολουθούν και καλά διακριτικά ή έστω βολτάρουν κι αυτοί στην ίδια περιοχή. Αν στην παρέα βρεθεί αγόρι που δεν το γνωρίζουν (πχ το αγόρι μιας φίλης της), τότε μπορεί να την μαζέψουν.
Το καλοκαίρι γινόταν πάρτυ στο σπίτι μιας φίλης της, που οι γονείς την ήξεραν καλά. Παρ'όλα αυτά, κάθισε μόνο 2,5 ώρες (έφυγε στις 12, δηλαδή την ώρα που ερχόντουσαν οι περισσότεροι) και όσο αυτή βρισκόταν στο σπίτι, η μάνα της καθόταν έξω στο αυτοκίνητο και την περίμενε.
Αυτή είναι μια πολύ ακραία περίπτωση πιεστικών και αθεράπευτα ηλίθιων (μην πω άλλη λέξη) «γονέων». Τεράστιο μερίδιο ευθύνης όμως φέρει και η ίδια η κοπέλα που τους αφήνει σε αυτήν την ηλικία να την κάνουν ό,τι θέλουν.
Απλά για να δείτε ότι υπάρχουν και πολύ χειρότερα...