Ακουστε πως εχουν τα πραγματα σε εμας:
1)Yπαρχουν ατομα στη ΔΑΠ που ειναι βαμμένοι ΠΑΣΟΚ

2)ΠΑσπιτες τα χουν με ΔΑΠιτισες και το αναποδο.
3)Την πρωτη μερα με τρεχαν απο δω κι απο κει καποια παιδια που δεν εμαθα ποτε γιατι το καναν,ειπαν στους δικους μου "εδω ετσι ολοι κανουμε,αυτος θα τρεχει αλλους του χρονου"Τηλεφωνο και τετοια δε ζητησαν ποτε.

4)Ειμαστε τοσα πολλα παιδια στο τμημα που το πρωτο απο το δευτερο κομμα ειχαν διαφορα 11 ψηφους.

5)Kαλως η κακως φετος βοηθησαν πολυ.Μπηκαν στα εργαστηρια φετος ραφια,αλλαξε ο οδηγος σπουδων,μιλαμε για αλλαγες.
6)Σε επιπεδο συννενοησης μεσα στο τμημα μιλαμε ολα τα παιδια ως φοιτητες Χημειας,τιποτα παραπανω.Μπορει καποιος να ρθει απο αλλο τραπεζι και να καθισει στο δικο σου η να ερθει για τρακα τσιγάρο

7)Στις εκλογες ενταξει ειδικά στους παλιους υπαρχει καποια συσπειρωση,αλλα δε θα δεις φωνες και φανατισμους,ποσο μαλλον τα οργια με το ξυλο που ειδα στην Πατρα.
8)Αφισες και τετοια μπαινουν λιγες στους πινακες ανακοινωσεων.Ενταξει το πανεπιστημιο το βαφουν αλλα μονο οι πολυ πολυ πολυ λιγοι φανατισμενοι(δε θα πω αριστεροι-δεξιοι).Ηρθα παντως Αθηνα και μπηκα σε σχολες κι επαθα την πλακα μου.
Οσον αφορα εμενα.Ναι μπηκα καπου,δε θα πω που,γιατι δε με απασχολουν τα κομματα και τους το ξεκαθαρισα,δεν εχω σχεση με πολιτικο χωρο και λοιπα.Εκεινοι ψαχναν καποιον να παρακολουθει μαθηματα να γουσταρει το τμημα για να συμμετεχει σε ενα σαιτ με σημειωσεις για τα μαθηματα,(ναι σαιτ δικο τους)και εγω εψαχνα καποιους για να προωθησω την αιμοδωσια επειδη ο συλλογος κατα τη γνωμη μου υπολειτουργει.Fair enough.Μπηκα σε αυτους επειδη με ικανοποιησε οτι ακουω και βλεπω απο αυτα τα στοματα,αν ηταν σε αλλη σχολη θα μπαινα ισως αλλου.Γραμμενος δεν ειμαι πουθενα,τουλαχιστον αυτη η παραταξη δεν ειναι γραμμενη καπου στο Ηρακλειο.Επισης δεν προκειται να πιασω παιδι να του πω μπες στην ταδε,δε με ενδιαφερει.Δεν ψηφιζω ουτε στς εκλογες(τις εθνικες),γιατι δε βρισκω λογο να το κανω.Σε παρτυ παω ελαχιστα,κι αυτα αν παω παω με την παρεα μου.Παρεα κανω και με παιδια που στηριζουν αλλη παραταξη,δεν τίθεται θεμα.Το μονο που με ενδιαφερει ειναι το τι γινεται στο τμημα μου και μονο.Το ποιοι,που ,πως ,ποτε συνεργαζονται με κλαμπ και ποσα παιρνουν,αδιαφορο μου ειναι επισης,
Κι οποτε θελησω,εχω πει "Σε αυτο το εξαμηνο δεν ειμαι ψηφοδελτιο,τελος"Δεν μπορουν να πουν τιποτα.