Χάρη στις ετήσιες καταλήψεις των φοιτητικών παρατάξεων το 2006-2008 για τον Νόμο Πλαίσιο (άρθρο 16,...κτλ), την μεγάλη φασιστική επιρροή του ΣΥΡΙΖΑ (κυρίως σε μεγάλη μερίδα "σοβαρών" καθηγητών του Τμήματος), του ΕΑΑΚ-ΑΡΕΝ και της ΠΚΣ στο Τμήμα μου, κανονικά οι σπουδές μου ξεκίνησαν το 2008 (3ο έτος). Μέχρι το 3ο έτος είχα περάσει ελάχιστα μαθήματα (μονοψήφιο αριθμό), αφού γίνονταν παρατεταμένες καταλήψεις ολόκληρων μηνών, τα γνωστά επεισόδια με την αστυνομία, αναπληρώσεις ύλης σε 2 ώρες, εξέταση σε αδίδαχτη ύλη για τα "μάτια" του κόσμου...για να δίνουμε καλή εικόνα προς τα έξω περί ορθής λειτουργίας του Ελληνικού Δημόσιου και Δωρεάν Πανεπιστημίου εν καιρώ αναταραχής...και η Γιαννάκου να κάνει "μάχες" με τον Αλαβάνο στην Τηλεόραση. Για να μην αναφέρω τις "πόρτες" που είχαν φάει φοιτητές σε μεταπτυχιακά του εξωτερικού επειδή είχε λήξει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων και η γραμματεία του Τμήματος για να διεκπεραιώσει τις ανάλογες γραφειοκρατικές διαδικασίες ήταν κλειστή λόγω απεργιών (συμπαράσταση στους "φοιτητικούς" αγώνες)...
Αυτά τα χρόνια δεν θέλω να τα θυμάμαι...

Τελικά ακόμη ρωτάω τον εαυτό μου. Άξιζε να περάσω από το Ελληνικό Πανεπιστήμιο;