ilovekpop
Νεοφερμένο μέλος
Η ilovekpop αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου. Έχει γράψει 10 μηνύματα.

10-09-23

11:40
Γεια σας, αποψεις για εστιες στο καρλοβασι, σαμο? Τι ακριβως περιεχει? Θα ημουν ευγνωμων αν καποιος φοιτητης απο το πανεπιστημιο απαντουσε. Ευχαριστωω
Maria_Xagorari
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα.

10-09-23

15:43
Καλη αρχή.
Περασες Σάμο να υποθέσω.
Οι εστίες της Σαμου είναι σε πολύ καλή κατάσταση όπως και στη Χίο που σπουδάζω εγω, δυστυχώς δεν ξέρω κάτι παραπάνω να σου πω, παρα μονο ότι απέχει κανα 10 λεπτό με 15 με τα πόδια από το πανεπιστήμιο από ότι μου έχουν πει φοιτητες εκει.
Τσέκαρε το σαιτ της σχολής σου.
Καλη ακαδημαϊκή χρονιά να έχουμε.
Περασες Σάμο να υποθέσω.
Οι εστίες της Σαμου είναι σε πολύ καλή κατάσταση όπως και στη Χίο που σπουδάζω εγω, δυστυχώς δεν ξέρω κάτι παραπάνω να σου πω, παρα μονο ότι απέχει κανα 10 λεπτό με 15 με τα πόδια από το πανεπιστήμιο από ότι μου έχουν πει φοιτητες εκει.
ilovekpop
Νεοφερμένο μέλος
Η ilovekpop αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου. Έχει γράψει 10 μηνύματα.

11-09-23

10:38
Έχω ψαξει ολο το ιντερνετ για πληροφοριες σχετικα με την εστια και δεν υπαρχει τιποτα, ουτε φωτογραφιες, μονο στο google maps ειχε μια φωτογραφια εξωτερικα. Ας ελπισουμε για το καλυτερο. Ευχαριστω Μαρία. Καλη φοιτητικη χρονια.Καλη αρχή.
Περασες Σάμο να υποθέσω.
Maria_Xagorari
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 325 μηνύματα.

11-09-23

11:13
Μεσα στη σχολή σου θα έχει οδηγο για πρωτοετης σε μορφή pdf με χαρτη και στιγματισμενα σημεία για τα κτήρια του πανεπιστημίου και τις εστίες.Έχω ψαξει ολο το ιντερνετ για πληροφοριες σχετικα με την εστια και δεν υπαρχει τιποτα, ουτε φωτογραφιες, μονο στο google maps ειχε μια φωτογραφια εξωτερικα. Ας ελπισουμε για το καλυτερο. Ευχαριστω Μαρία. Καλη φοιτητικη χρονια.
Ολα τα τμήματα της Χίου έχουν, φαντάζομαι και στη Σάμο θα ισχύει το ίδιο
ilovekpop
Νεοφερμένο μέλος

11-09-23

11:34
δυστυχώς σε μας δεν περιλαμβανει φωτογραφιες...
Maria_Xagorari
Εκκολαπτόμενο μέλος

11-09-23

11:40
Σε μορφή pdf μας το εχει εμάς με κουκίδες για τα σημαντικά σημεία.δυστυχώς σε μας δεν περιλαμβανει φωτογραφιες...
View attachment 121580
Μετά παρε γραμματεία τηλέφωνο.
Nick_nt
Νεοφερμένο μέλος
Η Nick_nt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα.

11-09-23

16:36
Σαμος: κάθε δωμάτιο είναι για ένα ατομο. Εχει μπαλκονι, μπάνιο με ντουζιέρα, κουζινακι για αποθηκη τροφιμων (χωρίς εστίες μαγειρέματος), ψυγειακι, ένα μεγάλο γραφείο, μια μεγάλη ντουλάπα και ένα μεγάλο μονό κρεβάτι (και κάτι λοιπά έπιπλα). Δεν εχει θέρμανση. Γενικά καλά δωμάτια. Τα πλυντήρια/στεγνωτηρια και οι κουζίνες ειναι κοινόχρηστα. Η λέσχη ειναι ακριβώς δίπλα στα κτήρια των εστιών (ολοι εκει τρωνε).
Αυτά βρήκα κάτω από ένα βιντεάκι στο youtube
Αυτά βρήκα κάτω από ένα βιντεάκι στο youtube
ilovekpop
Νεοφερμένο μέλος

13-09-23

21:51
Αχχ αυτο βίντεο, είναι από τα μόνα στο διαδίκτυο και δείχνει για την Σάμο μόνο πλάνα από πάνω και την τραπεζαρία 
Φαντάζομαι ομως ότι η εστία μοιάζει με αυτής της Χίου ή είναι μεγαλύτερη σαν την Μυτιλήνης... Ευχαριστώ πάντως.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...