Ναι, και τα αποτελέσματα που ανέβασε η ίδια η ΠΚΣ δείχνουν ήττα για 14 ψήφους από την ΔΑΠ στο ΑΠΘ. Για εμένα βέβαια όλοι τους έχουν βάλει τα χεράκια τους και έχουν βγάλει τα ματάκια τους. Έχω επαφές και με την ΕΑΑΚ και με την ΠΚΣ και κάθομαι και συχνά στα τραπεζάκια τους, έχω κάνει καλές φιλίες με παιδιά από αυτά τα σχήματα. Το συμπέρασμα μου είναι πως δεν ξέρουν πως να πωλήσουν το παραμύθι... Φέρονται τελείως επιπόλαια χωρίς σκέψη. Αγωνίζονται μεν για τα φοιτητικά δικαιώματα αλλά κάνουν και αυτοκτονικές χαζομάρες χωρίς λόγο. Ο Έλληνας είναι περίεργο ον, θέλει την επανάστασή του αλλά έχει μέσα του πάντα και τον κυρπαντελισμό. Τώρα κάτι μισοσκισμένες αφίσες και σκουπίδια από εδώ και από εκεί, βρώμικα πατώματα από τις μπογιές που κάνουν τα πανό, βρισίδια σε καθηγητ(ρι)ές είναι πράγματα που δεν χρειάζονται...
Υ.Γ. Εχθές στις εκλογές έτσι όπως ήμουν με κάτι ΠΚΣίτες/-ισσες βομβαρδίστηκε όλος μου ο ψυχαναγκασμός με το τραπεζάκι τους, φυλλάδια/τρικάκια διάσπαρτα πέρα δώθε, το χάος από πίσω από τις καρέκλες τους με ό,τι μπορείς να φανταστείς (χαρτόνια, μπογιές, σακούλες... ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΧΑΟΣ) και τους το είπα και ήταν σε φάση «έλα μωρέ μπρο τώρα χαλλλαρά» εκτός από μία που ήταν σε στυλ «έχεις δίκιο και εμένα με πειράζει αλλά κλάιν»