Συνεχίστε εσείς εκεί πέρα να βγάζετε τη ΔΑΠ πρώτη δύναμη, και αν καταφέρετε ποτέ να κατακτήσετε τίποτα... Από τότε που ήμουν Πάτρα πριν από μερικά χρόνια, τα ίδια. Εδώ υπάρχει μια βελτίωση με Σφηκάκη πρόεδρο (δόθηκαν σε εμάς αμέσως (!) στηθοσκόπια και στους 2οετείς άτλαντες ανατομίας και σύγγραμμα νευροανατομίας). Σε εσάς, κόβουν κι αυτά που δίνουν. Όχι βέβαια ότι διάβαζε κανένας στην απαρτιωμένη σύγγραμμα. Εναλλακτικά, θα μπορούσατε να ζητήσετε επιπλέον βιβλία παθολογίας και χειρουργικής από το 3ο έτος, που απλά θα τα διαβάζετε ανά συστήματα αν θέλετε.
Edit: Ξέχασα να γράψω ότι στο 1ο έτος είχαμε πάει 100 άτομα στη πρυτανεία από τη σχολή για να ζητήσουμε άτλαντα ανατομίας και δεν ασχολήθηκε κανένας μαζί μας. Έχει να κάνει ξεκάθαρα με τη διοίκηση της σχολής και του πανεπιστημίου.
Κοίτα, ο καθένας μπορεί να μιλήσει με όποια βεβαιότητα για τον κλάδο που γνωρίζει. Αν πω τι θα μπορούσαν να κάνουν οι μαθηματικοί, πιθανόν να αρχίσω να πετάω μπαρούφες.

Εδώ δε βάζουν εξεταστική μέσα στο εξάμηνο σε κανένα μάθημα για τους επί πτυχίω και είμαι αναγκασμένος να δώσω το Φεβρουάριο για να το περάσω.
Το κακό με τουςΠατρινούς είναι ότι ακόμα και τα παιδιά που συμμετέχουν στα κόμματα δε το πιστεύουν φαίνεται ξεκάθαρα ότι υπακούνε εντολές, το χειρότερο είναι ότι δεν βοηθάνε και οι καθηγητές.
Όταν μπήκα στην σχολή κάναμε κατάληψη για 2 βδομάδες 2010 νομίζω
Αποτέλεσμα να ακυρώσουνε τελείως όλη την εξεταστική του Σεπτεμβρίου (και αφήσανε χαριστικά να δώσουνε τον ΟΚτώβριο οι επί πτυχίω) η ιατρική Αθήνας έκανε κατάληψη τότε 2 μήνες και ούτε εξεταστική χάθηκε ούτε μάθημα.
Όσο αφορά την κατάληψη βλέπω διαφορές με την προηγούμενη σχολή μου
π.χ. η κατάληψη στην νοσηλευτικής Αθήνας ήταν παιδιά να είναι μέσα στο κτήριο της σχολής και να διαμαρτύρονται. Ενώ εδώ απλά κλείνουν την πόρτα και πάνε σπίτια τους. Τότε στη νοσηλευτική κάναμε κατάληψη από το Πάσχα μέχρι τον Ιούλιο (ούτε σε αυτή την περίπτωση δε χάθηκε η εξεταστική).
Δε πρόκτειται να δώσουν λεφτά για στηθοσκόπια ούτε για ποδιές.. Έχουν τόσα μέλη ΔΕΠ Παθολογίας και δεν έχουν φτιάξει ένα σύγγραμα (σε αντίθεση με την ιατρική ΑΘήνας που έχει φτιάξει) και απαιτούν διάβασμα από το Harrison από την άλλη.
Ο ΣΦΙΑ ειναι πρότυπος σύλλογος για όλες τις σχολές της Ελλάδας.
Θυμάμιαι ακόμα την ΚΟΦΙ (που μου άρεσε πολύ)

και ένα άλλο σωρό πράγματα που πραγματικά χαίρεσαι που φοιτάς στην σχολή αυτή και νιώθεις κομμάτι της σε αντίθεση με την Πάτρα που είναι πολλά χρόνια πίσω σε πολλούς τομείς.
Όσο αφορά τα βιβλία μια ιατρική σχολή ερευνητικά και με συνέδρια,διαφημιση μπορεί να βγάλει μεγάλο κέρδος και να πάρουν οι φοιτητές της τα βιβλία . Αυτό το εφαρμόζετε εσείς και παίρνετε πολλά βιβλία εκτός Ευδόξου σε μας τα λεφτά αυτά πάνε άλλου.....