KouTaVi Νεοφερμένο μέλος Η KouTaVi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:18 Η KouTaVi έγραψε: #61 07-09-13 23:18 Αρχική Δημοσίευση από katerina16: Λογικά και γω κάπως έτσι θα κάνω , έχω και κάτι εισητήρια από τον ογα , θα τα εξαντλήσω κι αυτά ... Click για ανάπτυξη... άσ'τα εγώ, όταν θα πάω για εγγραφή κλπ. θα πάω να ρωτήσω και στα ξενοδοχεία. εσύ πήγες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anthenia Νεοφερμένο μέλος Η anthenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2013 στις 19:31 Η anthenia έγραψε: #62 31-10-13 19:31 κοριτσια τι εγινε τελικα? σας πηρανε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από katerina16: Λογικά και γω κάπως έτσι θα κάνω , έχω και κάτι εισητήρια από τον ογα , θα τα εξαντλήσω κι αυτά ... Click για ανάπτυξη... άσ'τα εγώ, όταν θα πάω για εγγραφή κλπ. θα πάω να ρωτήσω και στα ξενοδοχεία. εσύ πήγες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anthenia Νεοφερμένο μέλος Η anthenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2013 στις 19:31 Η anthenia έγραψε: #62 31-10-13 19:31 κοριτσια τι εγινε τελικα? σας πηρανε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
κοριτσια τι εγινε τελικα? σας πηρανε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.