heili scott
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
laraska
Εκκολαπτόμενο μέλος

υπαρχει καποιος που να εχει μπει στην εστια των Ιωαννινων??Εψαξα στο site του πανεπιστημιου αλλα δε δινουν ακριβεις πληροφοριες για το ποιοι π.χ. γινονται δεκτοι...
ειμαι εστιες στα γιαννενα .... πιο μεσα δεν γινεται .
εκκαθαριστικο εισοδημα προηγουμενου ετους
Ε9 τρεχοντος ετους
χαρτι που να δηλωνει την οικογενειακη σου κατασταση
(ενα χαρτι που να λεει αποδεικνυει τον μονιμο τοπο διαμονης σου ... αυτο το κανεις εκει νομιζω )και
ειδικοι λογοι πχ ορφανος , αδελφος φοιτητης , ανεργος γονιος κτλ
ολα τα χαρτια αυτα επικυρωμενα .
οπως ειπωθηκε το πιο σημαντικο ειναι το εισοδημα .
Παντως σε σχεση με αλλες χρονιες φετος θα υπαρχουν πιο πολλα κτηρια ... φτιαχτηκαν καινουρια .
για πιο ειδικα ζητηματα στειλε π.μ.
Darkness
Περιβόητο μέλος

RottenCrusader!
Εκκολαπτόμενο μέλος

Λογικά πρέπει να χει δικο του Dslam...αλλα δεν είμαι σίγουρος
-----------------------------------------
Nομίζω πως τα 2 νέα κτήρια είναι ακόμα προς κατασκευή...αλλα προφανώς μέχρι σεπτέμβρη μπορεί να ναι έτοιμα....WhateverΠαντως σε σχεση με αλλες χρονιες φετος θα υπαρχουν πιο πολλα κτηρια ... φτιαχτηκαν καινουρια .

Darkness
Περιβόητο μέλος

ΖΟΥΖΟΥ!!!!!
Νεοφερμένο μέλος

ευχαριστω!

να υποθεσω πωσ δε ξερει κανενας κατι???????????????????????

mixas!!
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γενικα για τις εστιες μοιραζεσαι το δωματιο σου με ενα ακομη ατομο και εχεις δικο σου μπανιο.Φυσικα υπαρχει και το φαγητο.Προσωπικα εγω θα προτιμουσα να μεινω σε δικο μου σπιτι αν δεν υπαρχει οικονομικο προβλημα!
Γενικα θεωρω οτι να καλο να μενω σε εστιε:
γιατι δε χρειαζεται να πληρωνεις
δε θα φοβασαι μονη σου σπιτι
και θα γνωρισεις και αλλα ατομα
Δεν εχω κατι αλλο να προσθεσω..ελπιζω να σου φανηκαν χρησιμες οι πληροφοριες μου!
ΖΟΥΖΟΥ!!!!!
Νεοφερμένο μέλος

παντως ευχαριστω!:thanks:
01011001
Δραστήριο μέλος

Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

Οοοοοοοοοοοοο....μόνο?Αυτά είναι!Και θα έχεις και τα μεγάλα κυλικεία κοντά σου οπότε αν παίζεις μπιλιάρδο θα είσαι όλη την ώρα εκεί, με ~3,5e/ώρα![]()
ΖΟΥΖΟΥ!!!!!
Νεοφερμένο μέλος

αλλα αν παω θα μαθω..............
δε θα'ναι τοσο δυσκολο...........
ευχαριστω παντως!!!!!!!!!!!!
δεχομαι ακομη πολλεσ γνωμες........

Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

ΖΟΥΖΟΥ!!!!!
Νεοφερμένο μέλος

πολυ καλυτερο πιστευω.........
01011001
Δραστήριο μέλος

ΖΟΥΖΟΥ!!!!!
Νεοφερμένο μέλος

και εγω αυτο ξερω!
"Αν είσαι στου πανεπιστημίου, θα έχεις ενα προβληματάκι αν βγαίνεις έξω το βράδυ μιας και αν δεν υπάρχει όχημα θα παίρνεις ταξί (βέβαια και με τα πόδια μια χαρά είναι, εκτός και αν φοβάσαι/κουράζεσαι)"
αυτο ειναι το μγαλυτερο προβλημα μου................
δε μπορεις να μετακινησε κ συνεχεια με ταξι.....(απο οικονομικης κυριως αποψης)
"(βέβαια και με τα πόδια μια χαρά είναι, εκτός και αν φοβάσαι/κουράζεσαι). "
κ τα δυο τα σκεφτομαι....

αληθεια τα γιαννενα πως ειναι σαν πολη???????
ησυχη?????????
ξερετε???????
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος

αληθεια τα γιαννενα πως ειναι σαν πολη???????
ησυχη?????????
ξερετε???????

Δες εδώ -> https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=1550395&postcount=18 , https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=
Και εδώ -> https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=40637&highlight=%C9%F9%E1%ED%ED%DF%ED%F9%ED
Από τι έχω διαβάσει πάντως κάθε άλλο παρα ήσυχη πόλη είναι με τόσους φοιτητές. Θα το δούμε από Σεπτέμβρη όμως αυτό.

ΖΟΥΖΟΥ!!!!!
Νεοφερμένο μέλος

ειδικα τα δυο πρωτα(Δες εδώ -> https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p...2&postcount=18 , https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=)
δινει χρησιμες πληροφοριες για κπ που δ μενει εκει(οπως εγω!)
thanks!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:thanks:
κ οποιες αλλες πληροφοριες ευπροσδεκτες!

NemesisRose
Εκκολαπτόμενο μέλος

ειμαι εστιες στα γιαννενα .... πιο μεσα δεν γινεται .
εκκαθαριστικο εισοδημα προηγουμενου ετους
Ε9 τρεχοντος ετους
χαρτι που να δηλωνει την οικογενειακη σου κατασταση
(ενα χαρτι που να λεει αποδεικνυει τον μονιμο τοπο διαμονης σου ... αυτο το κανεις εκει νομιζω )και
ειδικοι λογοι πχ ορφανος , αδελφος φοιτητης , ανεργος γονιος κτλ
ολα τα χαρτια αυτα επικυρωμενα .
οπως ειπωθηκε το πιο σημαντικο ειναι το εισοδημα .
Παντως σε σχεση με αλλες χρονιες φετος θα υπαρχουν πιο πολλα κτηρια ... φτιαχτηκαν καινουρια .
Εσύ είσαι ευχαριστημένος από όλη τη φάση?

NemesisRose
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.