Φοιτητικά συγγράμματα Εύδοξος

Εγω (ούτε κανένας από το τμήμα μου) έχω πάρει ακόμα...😭

Έχω παραλάβει 5/6. Μου έχει μείνει μονο ένα λεξικό. :)

εγώ ακόμα είμαι στο 1/5, αναμένω το 2ο σύγγραμμα μου αυτές τις μέρες

1/5, χθες το πρωί μου έστειλε η ACS ότι κάτι ακόμα ήρθε αλλά μάλλον μου το κρατάνε για έκπληξη γιατί ούτε σήμερα δεν ήρθαν.:bye:

Χθες ήρθε μήνυμα ότι θα περάσει ένα αυτοκίνητο με κάτι βιβλία πάνω από το χωριό στα κεντρικά και να πάμε με ταυτότητα να παραλάβουμε. Ρε είστε καλά ρε; Κινητό βιβλιοπωλείο;

Μ'αρέσει που πληρώνονται οι μεταφορικές να μας τα φέρνουν σπίτι.

Υ.Γ. το χωριό δεν είναι και τόσο μικρό όσο θα φαντάζεστε.

6/7 ! Ο Εύδοξος με έκανε περήφανο αυτό το εξάμηνο! :P

Μωρέ,ας μου τα έφερναν και με γαϊδούρι....Δεν μας έχουν φέρει τίποτα 😭

Update: κάναμε έναν ωραίο ποδαρόδρομο για να παραλάβουμε ένα βιβλίο.
3/7 βιβλία. Έχουμε δρόμο ακόμα.

7/10 με τα δύο σημαντικά να αγνοούνται (για την ακρίβεια το ένα έχει κολλήσει στα κεντρικά από τις 15/4), με λες και γουρλού!

Εχω την εντυπωση οτι αυτο το εξαμηνο προχωρα συντομοτερα η αποστολη. Ισως συνετελεσε το ανοιγμα των καταστηματων ή και η ταυτοχρονη αποστολη 2 βιβλιων μαζι.

Εχω την εντυπωση οτι αυτο το εξαμηνο προχωρα συντομοτερα η αποστολη. Ισως συνετελεσε το ανοιγμα των καταστηματων ή και η ταυτοχρονη αποστολη 2 βιβλιων μαζι.
Εγώ νομίζω ότι πλέον δεν έχουν τόσο φόρτο εργασίας οι μεταφορικές/κούριερ εταιρείες σε σχέση με το χειμερινό εξάμηνο όπου έπεσε με το black Friday και τα ψώνια των Χριστουγέννων.

Να το λεγαμε εξαιρεση στον κανονα? ειναι ετσι? Βλεποντας απο εδω μεσα ικανοποιητικα ποσοστα ληψης αλλα και απο προσωπικη εμπειρια ( εγω 4/6 , φιλη 7/11), βλεποντας διπλες, τριπλες αποστολες, τους εκδοτικους οικους να ζητανε αναγωνιως τα χρωστουμενα λεφτα τους ( ερωτηση και στην βουλη), τα ντελιβερυ λιγοτερα λογω ανοικτων καταστηματων , ειπα αυτο που ειπα. Επισημα στοιχεια δεν εχω δει να βγαινουν.

Εγώ 7/7 πριν το πάσχα. Ευτυχώς δεν έχουμε τα χάλια του χειμερινού εξαμήνου.Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι :laugh:.

3/7. Πρεπει να ΠΑΩ παρω ενα και περιμενω αλλα 3.
Εμενα εστειλε μηνυμα ο οικος να παω 40 χλμ απο το σπιτι μου να παω να το παρω αλλιως θα παραδοθει στο σπιτι μου ΕΩΣ τις 21/5!Ωραια πραγματα γενικα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back