Είχε κανείς πρόβλημα με τα "συγγράμματα πριν το σύστημα Εύδοξος"; Και αν ναι, έκανε κάτι γι αυτό;
Εγώ είχα δηλώσει επίτηδες ότι είχα λάβει "0" συγγράμματα πριν το σύστημα παρ'ότι όταν αυτό ξεκίνησε ήμουν ήδη στο 5ο τυπικό εξάμηνο,υποθέτοντας ότι δεν υπάρχει περίπτωση μια χούφτα κηφήνες του Δημοσίου να κάτσουν και να διασταυρώσουν μια-μια τις δηλώσεις μαθημάτων-συγγραμμάτων δεκάδων χιλιάδων φοιτητών κάθε εξάμηνο,πόσο μάλλον να φάνε τη ζωή τους και να ψάξουν τι δηλώσεις έγιναν ΠΡΙΝ!

Από τότε που έλαβα το επίμαχο mail (ανώνυμο και σε απαράδεκτο ύφος) πήρα ανάποδες και είπα δε θα τους χαρίσω ούτε εξώφυλλο κι έτσι άρχισα να δηλώνω ότι να'ναι,μέχρι που συμπλήρωσα τον ανώτατο αριθμό συγγραμμάτων και ησύχασα!
Προχθές που μπήκα μετά από καιρό (από περιέργεια λόγω του μηνύματος του χρήστη peplin123) διαπίστωσα ότι στο τελευταίο μου εξάμηνο έβγαλαν και τα 3 βιβλία που πήρα λάθος...που ναι μεν ήταν λάθος,αλλά αν έψαχναν και παρακάτω θα έβρισκαν λάθη σε όλες μου σχεδόν τις δηλώσεις!

Ούτε τηλέφωνο με πήραν,ούτε με ενόχλησαν κι ούτε πρόκειται να με ενοχλήσουν!Το ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ να μου κλειδώσουν το λογαριασμό...ας τον κλειδώσουν!
Το πτυχίο το πήρα,άλλα συγγράμματα ως πτυχιούχος δε δικαιούμαι πλέον (ακόμη κι αν πάω για 2ο πτυχίο) οπότε μετά συγχωρήσεως,μου κάηκαν κανονικά!
Καταλήγουμε στο ότι,όσοι ήταν ήδη φοιτητές από την ημερομηνία έναρξης του συστήματος και μετά (έστω και για ένα μόνο εξάμηνο) θα μπορούσαν άνετα να γράψουν στα π@π@ρια τους το νέο σύστημα και να δηλώσουν ότι θέλουν,καθ'ότι οι έλεγχοι στους "παλιούς" ήταν καθαρά δειγματοληπτικοί...όσοι πρόλαβαν και δήλωσαν όσα περισσότερα βιβλία μπορούσαν,τα πήραν κι έφυγαν!
Το πρόβλημα το έχουν οι καινούργιοι,αλλά κι αυτοί ακόμα μπορούν να "ρισκάρουν" και να σταθούν τυχεροί...